Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 09:20 2 170 18

Казаха ни: Читателите на ФАКТИ /над 800 000 месечно/ да си гледат работата

  • медии-
  • премиер-
  • чиновници-
  • земеделие

Толерирате ли такъв тип комуникация с медиите, г-н премиер?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Гледайте си работата!". Това бе лаконичният коментар на шефката на Областна дирекция "Земеделие" - Пловдив Татяна Богоева на въпроси на ФАКТИ, свързани с предполагаем конфликт на интереси при нея и съпругът ѝ.

Перфектен отговор, който няма да приемем като обида към нас, а като пожелание. И ще продължим да си гледаме работата. Срещали сме и по-груби реакции сред държавното чиновничество, което народът отглежда.

Само че, г-жо Богоева, няма как да пропуснем, че "пожеланието" ви е насочен и към над 800 000 читатели на ФАКТИ, които са най-важното в нашата работа, нейният смисъл. Свързани сме неразривно с тях и на тях дължите извинение.

Имаше поне сто други начина да реагирате на запитването, което ви отправихме, но вие избрахте класиката по тези географски ширини. Не е тайна, че след табелата на София държавата е парцелирана на феодални владения /признава го и прокуратурата/, които си живеят в собствен свят и четвъртата власт там има придворни функции и нисък авторитет. Само че, във ФАКТИ не сме свикнали по този начин, г-жо Богоева.

Бихме попитали и началника на всички държавни началници в страната: Г-н министър-председател, посъветвайте ни и вие, как точно да си гледаме работата. Кой е правилният начин? Толерирате ли подобно поведение на ваши/наши чиновници и такъв тип комуникация с медиите?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Стойнев

    21 3 Отговор
    Г-н Главен редактор, читателите сме Ви благодарни за възможността да коментираме и споделяме статиите. Благодарение на споделените статии ние популяризираме вашата медиа, мненията, впечатленията и настроенията на журналистите, гласуваме в анкети и реално привличаме рекламодатели, увеличаваме вашият ресурс, самочувствие и ВЛИЯНИЕ! Надявам се политическите и мафиотски блокировки, които имате по отношение границите и моделът на отразяване на новините да не ви плашат, а ДА СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА ))) Г-жа Богоева Ви е дала разрешение, съвет и свобода - покажете ентусиазъм и разровете тази история докрай!!!
  • 2 Koko

    11 5 Отговор
    Да, нещата започват да ескалират в правилната посока. Зададена от тиквоча цВ цВ и другите, това е логичното продължение от така програмираните им изтрити с флашки мозъци. Не очаквам да има развитие, тези хора са силни и с власт-по ирония уж “дадена от народа”, всичко си има цена скъпи съграждани.
    Те са я платили и си заслужават статуквото, вие си лайте. Това ви е работата, ако ритате много отивате при БИТ, кво значение че имаше 3 мил. референдум. Народа няма думата, никога не е имал. Плащаш и получаваш, винаги обаче има и хитреци...все метър да минат. От тях е очаквайте съчуствие...
  • 3 Коко

    10 3 Отговор
    Премиер?! Вижте тълкуванието, не отговаря на индивида...
  • 4 некойси

    9 4 Отговор
    Представител на ГЕРБ със сигурност :)
  • 5 Коментар

    8 4 Отговор
    НЯКОЙ ОТ КОМЕНТАРИТЕ МИ СА БИЛИ КРИТИЧНИ И СПРЯМО НЯКОЙ СТАТИЙ.НО ЗНАМ,ЧЕ СТЕ МЕДИЯ КОЯТО ПОКАЗВА НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИ СА.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рамбо

    7 0 Отговор
    Правилно са ви казали !
  • 9 Ники

    7 2 Отговор
    Браво на г-н Маринов от МЗХ
    Браво на г-н Министъра на Земеделието
    Браво на всички нас които търпим нагласените конкурси от тази госпожа Богоева,браво на вас нагла госпожо ,но едно да знаете от 21 .02 до 23. 02 вие ще ги назначавате с конкурс тези ваши кадри амаа и ние ще си гледаме работата и то с камера този път да се видите в истинския си блясък и червило с марка КОРУПЦИЯ

    Коментиран от #13

  • 10 Боцман

    6 2 Отговор
    Убреееее прости ми народе как само ни правят на бунаци тези хора а песента на Слави е най правилна,,,,,,,,,,облечени във власт и не им пука за никой. Не им пука , че се явяват хора с мечта да започнат работа и с последните си 50 лв. дадени за подготовка на документи за тези конкурси . Срама нямат Господи !!!
  • 11 Ам,ам,ам

    7 2 Отговор
    Не се наядоха бе
  • 12 Гост

    8 3 Отговор
    Браво!!! Поздравявам главния редактор на тази не единственна, но за мен - неповтарима МЕДИЯ като Вас, браво за куража, желанието за истинска гластност, браво за стремежа насочен към търсенето на истината..! Прочетъх и първата статия отправена към въпросната Г-жа, не коментирах..., по ред причини. Сега вече вярвам струва си търсенето на отговори.. Питам и аз - кажете ни г-н мин. Председател, кажете и Вие Г-н Мин на Земеделието и всички ВИЕ господа и госпожи Ръковдни органи, в това ли се превърна лицето и образа на българскта Държавност, такива хора ли като тази въпросна г-жа се препоръчват за назначаване и кой, заради какво гласува и дава вяра и аванс в Името, респективно за собственото си име.... Въпроси... Обида... Ние чакаме отговори... Ще ви четем и следим развитито като читатели- БЪЛГАРИ

    Коментиран от #15

  • 13 Ники

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ники":

    Ооо те почват още от днес тези конкурси да се стягаме за шоу
  • 14 Вили

    5 1 Отговор
    Сиирджии
  • 15 Вили

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Явно нямате работа.
  • 16 Паолина и.

    6 2 Отговор
    Всички конкурси там са уредени и се знае , че са техни служители. От 19 оня ден се явявам там на конкурси за Брезово и Хисаря а утре съм в Пловдив за ст. експерт със човек който си работи там а аз съм само за пърлама и кичек

    Коментиран от #17

  • 17 Паолина и.

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Паолина и.":

    А за 22.02. Конкурса ще от VIP персони
  • 18 Все за

    1 1 Отговор
    Тези в Пловив двете шефки си помислиха, че са купили и притежавят дирекцията за векове ама доста са се излъгали скоро и тях ще ги духнат !!! Да живее наглоста и простотията