28 Февруари, 2018 09:30 4 190 16

Гинка Върбакова купува ЧЕЗ, за да свали кабинета...

  • гинка върбакова-
  • чез-
  • борисов-
  • кабинет

Управляващите явно не слушат какви ги приказват

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От гневните и хаотични обяснения на премиера вчера научихме, че г-жа Върбакова купува ЧЕЗ, за да свали кабинета след явно планирания скандал, който се разрази. Ще наричаме купувача на енергото така, тъй като стана ясно, че най-голямата обида за него била да го наричат на малко име. А уж човек за едното име живеел...

Та г-жа Върбакова най-добре да иде на детектор на лъжата, само че включен към Енерго Про или ЕВН, за да няма и грам съмнение за манипулации, както обича да се изразява с апломб премиерът. Така ще разберем с точност до 99% дали г-жа Върбакова е част от "гадовете", които искат да бутнат кабинета с тази "ювелирна акция", толкова напомняща февруарските събития от 2013 г.

Основната разлика, г-н Борисов, е че тогава се самозапалиха протестиращи, а хората бяха на площадите. Това може да го представите за успех на кабинета след още 4 години на власт, вместо да импровизирате с несръчни съпоставки.

Оставката на Теменужка Петкова пък била следствие на персонална атака, пък и да можела госпожа министърката да изчисти името си. За Цветан Цветанов явно последователността на събитията няма кой знае какво значение, тъй като оставката беше поискана и получена толкова скорострелно, че дори хиперактивната Корнелия Нинова нямаше време да я поиска.

А ако в четвъртък въпросната оставка не бъде приета, каквито индикации вече даде вторият в ГЕРБ, значи ли, че името й вече е изчистено с чудодеен препарат или персоналната атака успешно е преодоляна?!

Дали изобщо се заслушват какви ги приказват...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост

    29 1 Отговор
    Тая леля дори не знае къде се е насадила :)
  • 2 Grip

    26 1 Отговор
    Тая че е с тях е ясно. И са се самозабравили
  • 3 И к'во

    14 0 Отговор
    Налага се малко да те коригирам - те и да се заслушват, не се разбират...:)
  • 4 Оптимистче

    14 10 Отговор
    И като свалим кабинета шъ са упрайм
    Аз мисля че след 6 месеца ще сме 1ви.
    На Балканите , само не знам по какво !

    Коментиран от #5

  • 5 Анонимен

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "Оптимистче":

    Ще сме първи на Балканите по клавиатурни оптимисти като теб, които не смеят да излязат на площада и да хвърлят паве по отрепките.
  • 6 666

    21 3 Отговор
    Абе този физкултурник Цветанов голям политик стана бре?
    Бившо ченге от МВР. Странно, защо в нашата държава все ченгета избират по върховете???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 снегорин

    15 2 Отговор
    То пък един кабинетттт.....
  • 9 ИКЩ

    9 0 Отговор
    Аз на Гинка бих и направил букаке :)

    Коментиран от #11

  • 10 факт

    8 1 Отговор
    заслушва се нормален, грамотен средно интелигентен човек!тук говорим за луди,неграмотни дебили!
  • 11 Потресен

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "ИКЩ":

    Кво е тва

    Коментиран от #13

  • 12 разбирач

    8 0 Отговор
    Тая кака е играч от типа "Нови искър".Омешала се е баш къде не трябва за некой лев.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 некойси

    4 1 Отговор
    Премиерът нещо се е шашнал и паникьосал и не знае какво прави и говори. Не че някога е знаел, но сега е уплашен изморен и изчерпан.
    Най-накрая ще вземе да се самосвали.
  • 15 Чул

    2 1 Отговор
    Ами на този премиер от толкова галене по главата(нали и трима папи са го галили) май са му се изтрили и двете гънки на мозъка-ед ната по рождение и втората гънка от удар с тежък предмет .
  • 16 мамо аз съм пилот

    0 0 Отговор
    само глупаците вярват че нещо в този живот се случва случайно и да аз мисля че каката ще свали правителството. Гледате дървото, но не виждате гората. Най-лесното беше да се изработи параван, представящ фирмата като солидна, обещаваща, развиваща се. Сложете екип от десет човека, говорещи разумно около тази селянка и Вие овце щяхте да й повярвате. Разигра се всъщност другата сценка- селянката в клин, без един човек зад гърба й. Некомпетентност, това лъхаше от тази сценка и овцете веднага прилапаха новината. Вие сте овце и пак ви водят за носа. Защо никой не се интересува, кой е този някой. До нас буквално се води война, а ние нямаме държава, а скоро сигурно и правителство, не че може да се нарече такова стадо маймуни, седящи на кожени кресла. Удобно забравяте трите милиона сирийци в турско, ислямизацията на Турция и войните, дето се водят. За мен лично ни гласят за едно стабилно ислямизирано гето, в което Европа да си изчисти боклука, причинен от баба Меркел и това е просто поредната стъпка натам, но аз съм луд така че не ме слушайте.