2 Март, 2018 15:34 6 934 17

Пет въпроса, които опозицията няма да зададе

  • иван сотиров-
  • чез-
  • данс-
  • бойко борисов
Пет въпроса, които опозицията няма да зададе - 1
Колаж: Факти.бг
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пет въпроса, които т.н. "лидери" на т.н. "опозиция" няма да зададат":

1. Стои ли премиерът зад думите си: „Като разгледах това, което премиерът на Чехия ми е изпратил, виждам руско-грузински офшорки, руски банки, български… и то от тези, които и преди, по някаква причина, са имали проблеми”?

2. Стои ли премиерът зад информацията внесена от него в секретното деловодство на Народното събрание и с фирмата зад която има такова финансиране ли иска да вкара държавата в съсобственост?

3. Така ли се опровергават обвиненията на "гадовете", че "премиерът или правителството участват в задкулисна, тъмна сделка", като правителството и премиерът открито застава зад сделката, вкарвайки държавата в съдружие с г-жа Връбкова, с което фактически стават гаранти за нея и за хората които стоят зад нея?

4. Работата на ДАНС да прави икономически анализи на офертите ли е или да изясни характера на финансирането на сделката и дали то крие рискове за националната ни сигурност?

5. Кой сериозен частен инвеститор с чисто финансиране зад гърба си безропотно ще приеме премиерът да му заяви, че иска да има пълен контрол върху частната му сделка, вместо веднага да реагира и да заведе дело зада защити конституционните си права?

Иван Сотиров, Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДГ

    77 37 Отговор
    Бойко махай се вече, писнани от тъпоти ти
  • 2 Grip

    77 33 Отговор
    Борисов смърдиш та не се трае
  • 3 Край

    79 14 Отговор
    Браво момче - В тази държава още има нормални хора. Тия въпроси нито ще ги зададат нито ще чуем отговори. Българи къде са ви сопите бе? Да не станахме джендъри преди Конвенцията. Ако има народ - ще им потрошим главите на всички в народното събрание. Тия вече даже не мислят и да лъжат - направо обират пладнешки.
  • 4 НАГЛАСЕВ

    28 6 Отговор
    МНОГО ЗДЕЛКИ С ОБЩОТО БОГАТСТВО НА БГ СТАНАХА НАГЛАСЕНИ НО БИЛЕ ЗАКОННИ. ДАНЕ ПРОДАДЕТЕ СЕГА НЯКОЕ ВИК. ЗАКОННО. ПРАИТЕ КАДЕ СА?
  • 5 висок

    22 10 Отговор
    Снимката е трепач! копвам я за стената си!

    Коментиран от #12

  • 6 Свръхаз

    16 17 Отговор
    Много и ходи, признавам...садо - мазо
  • 7 гробар

    31 6 Отговор
    А в една статия по-надолу пък синикатите подкрепят Боцето,просто нямам думи България и синдикати каква трагедия.

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    12 22 Отговор
    Според едно изследване на "Галъп" 75% от българите вярват в теория на конспирацията и когато човек не разполага с фактите /по някаква причина /започва да си ги измисля и да плещи глупости,правейки се на велик анализатор.

    Коментиран от #15

  • 9 Цацар

    20 2 Отговор
    Евалата Сотиров! Интересно как не си духнал нанякъде... т.е. как издържаш в септичната яма Булгурско
  • 10 Grip

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "гробар":

    Аз синдикати различни от мафия не знам да има
  • 11 факт

    15 18 Отговор
    ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ
  • 12 Да да

    9 9 Отговор

    До коментар #5 от "висок":

    Може да си я кръстиш даже - 2 мин.тишина,окротяване на курнелия или друго
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Другар

    12 5 Отговор
    Разликата не е между ЧЕЗ и Техноимпекс или според БСП в "националната сигурност"!Истинската разлика е между Върбакова,Бориславова и Нинова,а именно,че първите две дами не са политически фигури,докато за Корнелия Нинова това не е така,тя не само е политик,но и "лидер"на"политическа партия"и е длъжна да дава обяснения за криминалните си постъпки и да се съобразява с общественото мнение!Другите две персони носят само наказателна отговорност,ако има данни за извършено престъпление така,че госпожо Нинова,моля Ви най учтиво да си подадете оставката като народен представител и да се оттеглите от политическия живот!
  • 15 Марони

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Така е!Теорията на конспирацията е характерна за несвободните по дух хора,каквито са мнозинството от българите.Тя е спасителен пояс завътрешната им несигурност и липса на познание.Такива хора предпочитат злият сценарий на невидими злокобни сили,пред никакъв сценарий.Само и само да задоволят нуждата си от сигурност и предвидимост,та били те и неблагопроятни.Убежденията,винаги вземат превес пред фактите!Затова и любителите на конспирацията са най-лесни за манипулиране.Те не се интересуват от фактите,а винаги и само от страховете си!
  • 16 Bahti

    6 0 Отговор
    Беден си тогава, когато нямаш пари за книги.
  • 17 ПЕЕВ

    6 2 Отговор
    ЧЕРВЕНА НАГЛА КРАДЛА.