Last news in Fakti

7 Март, 2018 16:03 3 820 17

За кожата на един рентгенолог

  • жоро плъха-
  • д-р иван димитров-
  • пловдив-
  • убийство

Обяснение към разочарованата тълпа

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За Доктора какво стана ясно? Че е хладнокръвен убиец, па и притежава незаконно оръжие. Никакъв съд за такива доктори. Никакъв съд не може да има. Особено за рентгенолог. Одерете го жив, нека плаче, нека съжалява. Каква тълпа сте вие, ако не го одерете жив, след като вчера го защитавахте.

Това коментира за сайта „Лентата“ Мартин Карбовски .

Осанна, Докторе!

Разпнете Доктора!

Досега си мълчах. Но днес предлагам на тълпата да обесим Доктора, който е стрелял по Плъх. Направо го бесете да не се мъчи човека.

И продължете да дуднете за неща, които никой не знае как са се случили.

Затова обяснявам:

Докторът бил дебнел Плъха. Защо трябва да се дебне Плъха, когато е във вашия гараж?

Обяснявам:

Защото плъха, ако още не е нарамил зимните ви гуми да ги изнася, винаги може да каже пред съда - влязох в този гараж, за да спася една котка.

Или:

беше ми студено да пикая на улицата и реших да се възползвам от правата си да пикая на завет. Всяко НПО ще го потвърди.

Така, че Докторът е дебнел.

Искал е да види защо го обират трети път, искал е да го снима и да го прати на сутрешните блокове.

Докторът има право да дебне всеки, който му влиза в двора и гаража. Може да му е хоби да дебне плъхове, ходещи по дворовете.

Това е хоби на доста българи. Много дебнат тия българи, обесете ги всичките.

Докторът не се е обадил на полицията.

Обяснявам. Докторът се е обаждал няколко други пъти на полицията и от това нищо не произлиза. Това също е пробвано от много българи. Плъховете влизат, ние дебнем, после звъним на полицията и... нищо. Така, че Докторът този път е решил да опита друго. Да го залови сам.

Затова ви казвам да обесите Доктора, а на Плъха да излеете жертвен обелиск.

Защото Докторът е единственият българин, решил да се справи сам с тая ситуация. Всички българи се надяват на някой друг. Докторът не се надявал вече на никой друг. Такъв Доктор трябва да се обеси, защото дава лош пример на другите българи.

Всеки българин трябва да разчита за сигурността си на Европа. Всичко друго е за бесене.

Семейството на Доктора не било в къщата.

Обяснявам:

Именно затова трябва да обесите Доктора веднага. Той трябва да защитава къщата си само, когато там са: децата, майка му, лелите му, двете му учинайки. Ако учинайките не са застрашени, значи няма какво да защитава. Ако жена му е там, може да я остави на циганина. Зависи какви са им отношенията.

Сякаш защита на дома означава само, когато децата са там. Обесете мен, но не разбирам това какъв аргумент е. Днеска жена ми я няма, влезте в гаража, вземете каквото има, днес някак без жена ми не съм така емоционален да стрелям. Влизайте, ще направя чай.

Докторът имал незаконно оръжие.

Обяснявам - Докторът има незаконно оръжие, защото за законно му трябват шест месеца, куп документи, тримесечен курс, такси към държавата и банките. А на битака и Докторът, и Плъха може да си купят за сто лева самоделка.

Ако не беше Плъх, а беше циганин със самоделка - това щеше да звучи гордо. Но Докторът с тая самоделка е компрометиран Доктор. Обесете го, казвам ви.

Докторът застрелял циганина на двора си.

Обяснявам:

Докторът е нелюбезен човек, циник, това му е професията. Той е трябвало да побърза да застреля Плъха в гаража си. Дори и там според тълпата и прокуратурата не е много удобно да застреляш плъх. Трябва да го поканиш в спалнята си, при жена си и там да го застреляш, иначе тълпата ще реши, че не си го застрелял честно, по правилата.

Всеки Доктор, който убива плъх в спалнята си при децата е Любимец на тълпата. Премести Доктора на двора, махни децата от картинката и тълпата веднага вика - оу, така не е честно. Не е честно да застреляш плъх в идеалните части на имота си, трябва да го застреляш точно в реалния периметър на собствеността си, както е по нотариален акт.

Докторът бил ранен.

Обяснявам - не е достатъчно ранен. Обесете го.

Докторът стрелял четири пъти.

Обяснявам - или е бил пълен с адреналин, или се е забавлявал като всеки доктор, който обича да убива. Обесете го, разпънете го, на четири коня го вържете.

След като е стрелял, Докторът не е отишъл в полицията.

Обяснявам. Докторът е рентгенолог. Знае как са нещата отвътре. Уплашил се е, сглупил е, няма дипломи за такива ситуация, повярвайте.

Сгрешил е Докторът, честно.

Затова като го бесите, гледайте да е мъчително.

А като се случи на вас - вижте там да се справите по-добре от Доктора. Вие знаете как.

Да не се обясняваме повече.

Стана ясно от медиите, че Плъха е знаел четири езика (литературно) и е ходил по казаните, за да помага на съседите си.

И кой излъга, че Плъха има девет присъди?! Има само три присъди. В махалата човек с три присъди е или юноша, или висшист.

За Доктора какво стана ясно? Че е хладнокръвен убиец, па и притежава незаконно оръжие.

Никакъв съд за такива доктори. Никакъв съд не може да има.

Особено за рентгенолог.

Одерете го жив, нека плаче, нека съжалява.

Каква тълпа сте вие, ако не го одерете жив, след като вчера го защитавахте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    61 3 Отговор
    Много добро! Евалата, Карбовски!
  • 2 намали малко

    4 40 Отговор
    Забрави да кажеш,че е скрил Валтера не самоделка и почистил двора малко
  • 3 толерантен

    40 1 Отговор
    Затуй, Карбовски, аз казвам, да се копира НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИЯ И НАЙ-ТОЛЕРАНТНИЯ ЗАКОН В СВЕТА - АМЕРИКАНСКИЯ. Тъкмо нпо-рките няма да могат да лаят, само ще скимтят като бити джендъри и да цвърчат като настъпани плъхове. И посланиците на "демократичните" страни и те могат да гледат само настрани или надолу, ако не им е удобно, нещо.

    Коментиран от #4

  • 4 Дикембе Мутомбо

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "толерантен":

    Абсолютно - нали искаме да ги стигнем. Тях никой не ги обвинява, че са чудовища, защо някой ще обвинява и нас, ако им взаимстваме от законодателството?!
  • 5 българче

    30 0 Отговор
    Докато тази престъпна пасмина цигани (имам предвид само престъпниците от тях!) не разбере, че зад всяка ЧУЖДА врата, независимо на апартамент, гараж, двор, кокошарник и т.н. дебне собственик с оръжие, и има пълното право да го застреля за това, че е влязъл в чужд имот, няма да се откажат! Затворите били пълни, затова престъпниците били на свобода?! Кой в тази държава най-после ще помисли за нормалните, некрадливи, добри и честни хора? Или какво - да се въоръжаваме, защото държавниците нехаят?? Неее, ще ни забранят да имаме оръжие без разрешително. Стриктните ще го изпълнят. А ония, с мисленето на Плъха, ще носят ножове, пистолети, бухалки и ще си вършат "работата", неразбирайки какво значи думата Наказание!
  • 6 На улицата

    19 1 Отговор
    Трябва да се допусне използването на оръжие и на улицата, ако са те нападнали.
  • 7 Дони

    3 33 Отговор
    Пропуска Карбовски много важни моменти. Гаража за последно е обиран 2003 година.Доктора е виновен, и за това има съд да отсъди.Карбовски се опитва да напомни за себе си.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Карбовски

    1 24 Отговор
    пак се нас.ра
    Добре че друго и не очаквам от него.
    Само някой да отвори прозореца.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 чичоХ

    4 6 Отговор

    До коментар #9 от "Карбовски":

    Във всяко стадо има някакъв процент боклук.Толкова
    ли си самовлюбен,та да не забележиш,че си в процента
    на боклука.
    И,кой ще отвори да се измирише от твоята и на комента-
    ра преди тебе смрад.
  • 12 На олъха брат му!

    4 1 Отговор
    Браво Карбовски, най после нещо умно да напишеш и ти:-)
  • 13 Единен

    11 1 Отговор
    Нито за Донкора, нито за истанбулската конвенция няма разделение в българското общество. Медиите и журналистите напоследък споненават за разбеление. Българинът подкрепя Докторът и е Против истанбулската конвенция. В реалния живот е така (видя се на площадите), по медиите - разделение ;(
  • 14 Карчо от Столипиново

    2 9 Отговор
    Добре бе Карбовски, няма да обесим доктора. Но защо лъже изстрива следи и подхвърля няколко версии на разселдващите. Щом е честен борец срещу циганската престъпност, защо не каже честно и точно какво се е случило. Ами ако е расист бе Карбовски кво праим. Карбовски отричаш човешките права на един и ги даваш на друг. Плъха е крадец и ако е застрашил живота на доктора той трябва да се защитити. Но го е дебнал 30 минути. Измил е ножа с който уж са го мушнали. Вземал незаконен пистолет и го убива. Щом е доктор се предполага, че е интелегентен и разумен. Имал е възможност да организира арестуването на Плъха. Защитата ти на този убиец е фалшива Карбовски. Такъв филм щом е българин по презумпция е невинен, няма. Иначе си мисля, че искаш да има Куклус Клан. Вероятно си мечтаеш за това. Недей да се свиниш...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 кавказ

    10 0 Отговор
    да живее майка България и Българи стига търпяхме да ни грабят изнасилват убиват за нищо на оръжие Българино
  • 17 Г.З.

    1 0 Отговор
    Туморът циганска престъпност да бъде разгледан през рентгенов апарат.Вечерен час в махалите.