Last news in Fakti

10 Март, 2018 15:00 67 174 122

Москва заповяда на Сидеров да свали правителството

  • волен сидеров-
  • патриарх кирил

Докато Пеевски има нужда от Борисов - Сидеров ще мълчи и подкрепя, защото получава такива пари от Пеевски

Москва заповяда на Сидеров да свали правителството - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Като човек отблизо запознат с привилегиите, които руската държава предостави на Руската православна църква, включително правото за безмитен внос при това не само на цигари, но и на акцизни и стратегически стоки - канал, който се използваше включително и от руската организирана престъпност и руските специални служби, мога да потвърдя, че думите на Валери Симеонов не представляват никаква новина или извънредно откритие. Това по фактологията.

В тези сделки има толкова защита на Вярата, колкото в наличието на Бреге часовник на ръката на Негово Светейшество.

Друг въпрос е дали Валери Симеонов трябваше да влиза в бруталния тон на Патриарх Кирил. Вероятно е искал да защити честта на българския президент, който сам се е скрил в миша дупка и вече пет дни как мълчи геройски на Дондуков 1.

В този вид Патриотичния фронт няма как да остане цял - Сидеров ще свали правителството, заедно с Каракачанов. Обърнете внимание как реагират медиите на Пеевски - тотална защита на Сидеров. Ето тук е разковничето. Докато Пеевски има нужда от Борисов - Сидеров ще мълчи и подкрепя, защото получава такива пари от Пеевски, които може само да сънува, ако падне от власт.
Но Москва има нужда от дестабилизация на България, поради "недопустимата" и роля по евроатлантизацията на Западните Балкани, докато Кремъл държи да ги дестабилизира и използва като свой коз в играта с НАТО и ЕС. Много от операциите на руското разузнаване се провеждат от базата в София.

Проблемът обаче остава - българският президент мълчи и се спотайва. Нямало стенограма от срещата с Патриарх Кирил!? Това е абсурд, още повече по признание на руската страна е имало и аудио и видеозапис. Отчаянието е взело връх защото няма как при тази агресия на руския патриарх да се докаже, че Радев е защитил честта и достойноството на страната си. А това ще му срине рейтинга, на който разчитат и в БСП и в Москва.

Винаги съм се чудел къде изчезва мъжеството на българските политици при среща с руската агресивност?

Оставането на Сидеров в управлението е голямото унижение на българската нация. Изолацията му, негова и на неговите последователи, е задължителна от гледна точка на националната сигурност. По силата на участието си в управлението на страната той има достъп до държавни тайни, чувствителна информация и възможност да влияе върху ключови решения, които касаят националната сигурност.
Не Валери Симеонов, а Сидеров дължи извинение към българската нация за поведението си, което уронва националното достойнство. Думите на Патриарх Кирил за българските държавници, които не можели да говорят без листче, излизат извън всякакви мислими и немислими рамки не само на протокола, но и на елементарното възпитание.

Участието на Сидеров във властта е стратегически риск, той като е доказал първичната отдаденост на чужд интерес.

Илиян Василев, Steemit


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КО СТАА ТУКА ВИЙ ЛИ СТЕ

    164 53 Отговор
    КОМПЕТЕНТНИТЕ СЪДОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ И СЪДНИЦИ НА ЧУЖДИ ГРЕХОВЕ. ГЛЕДАЙТЕ СИ ВЪВ ВАШЕТО КАНЧЕ ПЪЛНО СЪС СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА
  • 2 миндиг

    277 155 Отговор
    Брей, каква супа ! Приготвена в издържан евроатлантически стил "ала плевналиев" със отвратителни соросоидни подправки с лош дъх и сок от дрогиран джендар.....
  • 3 иво

    300 154 Отговор
    От такива като тоя автор българия пропадна и продължава да се зарива в дъното .....
  • 4 ЦРУ

    81 111 Отговор
    И.Василев - президент !

    Коментиран от #103

  • 5 смееех

    216 107 Отговор
    Смееееех, смееех , смех. Тоя весник да не е купен вече от някоя соросоидна организация ?
  • 6 ЦРУ

    83 122 Отговор
    И.Василев -бивш посланник на БГ в Раша. Доказан европеец..преятел със много опозиционери на Жужи. Поставен в ЗАБРАНИТЕЛНИЯТ списък на Раша за персони ! Ще бъде достоен ПРЕЗИДЕНТ.
  • 7 Инвер Паша

    81 51 Отговор
    Бг е колониялен нужник при това външен хахахах

    Коментиран от #47, #82

  • 8 балама

    113 38 Отговор
    "Фактологията" е такава, ТОНЪТ, ОБАЧЕ, Е КРЪЧМАРСКИ и недопустим в международните отношения, освен, ако човек не е решил да прави война със съответната държава.

    Коментиран от #10

  • 9 goni

    106 37 Отговор
    Автора в Русия го наричат Иля!:) Разбира се никой няма да ви каже от какво се препитава! В никакъв случай обаче не е от контрабанда на цигари!:) Тя е запазена за Патриарха и Пеевски! Да не ви пука! За нас нищо няма да се промени, виж за Иля може!:) Такива дето го играят двойни и тройни шпиони обикновено умират твърде млади от естествена смърт!:) Ама, какво да се прави! Рискове на занаята!:)
  • 10 Кукувци

    116 55 Отговор

    До коментар #8 от "балама":

    Каква фактология? Кой ви съобщи някакви факти за това, което става в Русия? Вие в своята страна нищо не знаете, а си мислите, че владеете информация за Русия и руснаците.
    Клюкарите и разпространявате жълтини- това е.
  • 11 Бялата Златка

    51 71 Отговор
    Бялата Златка е емблематична фигура на водач на русофилската пета колона. Честен, уравновесен, начетен, интелигентен, с чувство за хумор. И български патриот на всичко отгоре, човек обичащ родината си и готов да умре да нея. Един от многото русофилски водачи, които милеят за България.
  • 12 Г. С. Раковски

    119 122 Отговор
    „Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.”
  • 13 Кукувци

    52 28 Отговор
    Не ясно, вие като го пишете така са лекувате ли?
  • 14 Наблюдател

    115 119 Отговор
    100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и как са обкръжени от врагове, които не искат те да им позволят да спасяват света за пореден път
  • 15 Варна

    147 49 Отговор
    Авторът говори за порочната практика на руската църква, като държавата и позволява да извършва сделки без да бъдат облагани.

    - Сделките на нашата църква също не се облагат от държавата!!!!

    Като говори, че Сидеров е заплаха за националната сигурност, чудя се защо не повдига въпроса за турската партия, която при това е и религиозна !?!

    Та авторът да вземе да замисли вместо да дрънка врели- некипели.

    Така както не се облагат сделките на руската църква, така и сделките на нашата църква също не се облагат от държавата. - И да вземе да мисли повече за ДПС и Лютви Местан отколкото за Сидеров.
    Да вземе да мисли и за Гинка Върбакова, Кум и суджук гейтовете... - Как издирваният Брендо си купува хотел в центъра на София с кредит от Цв. Бориславова.
    - Как в големите обществени поръчки печелят само Пеевски и Валентин Златев... - Ей за такива работи да вземе да се тревожи...

    Аман от платени Соросоиди!

    Коментиран от #59, #72, #97

  • 16 Алексей Толстой

    84 75 Отговор
    Има две Русии. Първата – Киевската има своите корени в световната, а и до някаква степен в европейската култура. Идеите за добро, чест, свобода и справедливост е разбирала тази Рус така, както ги е разбирал целият западен свят. А има и още една друга Рус – Московската. Тази Рус е на Тайгата, монголска, татарска, дива, озверяла. Тази Рус направи своя национален идеал кървав деспотизъм и дива жестокост. Тази московска Рус от древни времена е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и яростен враг на Европа

    Коментиран от #107, #112, #113

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Кукувци

    23 29 Отговор
    Явно. Трудно да се повярва, но явно е така.
  • 19 патриотъ

    93 50 Отговор
    Някои много бързо забравиха за безмитния внос на цигари и алкохол и безмитните зони по нашите граници,та тръгнали да гледат в канчето на патриарха!Статията е определено русофобска и хаотична,без всякаква последователност на написаното,но в правилна посока-против Русия! Дано добре да са му платили на тоя драскач,иначе таланта му е ОО!
  • 20 Знаещ

    74 66 Отговор
    Големия Между Европа и Русия има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя е заселена не както не казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И на нейната обширна територия никога не е имало демокрация и човека винаги е бил тъпкан от властта. руски историк Соловьов формулира това така:”За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко което си поиска”. Те никога не са били свободни и през цялата си история са задушавали свободата на другите народи. на тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност. Върху това е построена "Великая Московия".

    Коментиран от #30, #50

  • 21 валери

    53 71 Отговор
    Гласовете за Атака ще се увеличат. В това няма съмнение.
  • 22 Чехов

    71 72 Отговор
    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

    Коментиран от #23, #40

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 знаещият

    83 56 Отговор
    От Вашингтон наредиха на Илиян Василев да напише тази статия.(Имам човек отблизо запознат)
  • 25 руски

    80 49 Отговор
    Защо се напада президента РАДЕВ?Той буквално нямаше какво да каже срещу аргументите на патриарха.Истината боли и по-достойно е да изслушаш човека отсреща,а не да бръщолевиш глупости за да се харесаш на новите си господари.
  • 26 Булгаков

    58 47 Отговор

    До коментар #23 от "чепик":

    Публикувано във факти.бг: Булгаков за руския народ :" Не народ а стадо, грубияни, дива орда от душегубци и злодеи."

    Коментиран от #28

  • 27 от немско

    49 26 Отговор
    Малиии ! немам думи. деградацията в бг е пълна
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Г. С. Раковски

    50 30 Отговор

    До коментар #28 от "сиктир":

    Публикувано във факти.бг: Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

    Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, свещеното писание и първото образование.
    Това е познато беки от сички свят и техните учени го признават. Но какво благодарение са отдали тия на Българите за това благодеяние!

    Коментиран от #35, #79

  • 30 РУСКИ

    79 42 Отговор

    До коментар #20 от "Знаещ":

    ВЪВ ВСЯКА ИМПЕРИЯ ИМА РАЗЛИЧНИ НАРОДИ.НО ВСЕКИ ЕДИН РУСКИ ГРАЖДАНИН Е ГОРД ОТ ТОВА,ЧЕ Е РУСНАК.НЕ ЗНАМ КОЙ КОГО МАЧКА,НО ПО-СМАЧКАНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМА.7 ВЕКА РОБСТВО.СЕГА ПАК РОБСТВО.БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА-УМРЯ 1396 Г.И НЯМА ПОМОЩ-КОЙТО И ДА ТЕ ОСВОБОЖДАВА,КОГАТО СИ РОБ,ТИ САМ СИ ТЪРСИШ ГОСПОДАР.

    Коментиран от #71

  • 31 mediator37

    59 31 Отговор
    Авторът на статията е маша на ДПС. Добре познат с близките си връзки с турците. Много ги (го) боли, че турците не са на мазната баница, че не им тече олио по брадите.
    Василев си лае, керванът си върви.
  • 32 Иванов

    44 41 Отговор
    На руските ла*нометки ще кажа, че ние не умираме за първи път. Умираме, но после възкръсваме като феникс от собстветата си пепел. Вие гледайте да не умрете, защото просто ще изчезнете завинаги, като Ихтамнет в пясъците на Сирия...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ads

    71 48 Отговор
    Русия ни освободи 1878, СССР ни зароби 1944, заряза ни 1990 и затова днес сме на тоя хал. Днес пак ни искат, ама днешната Русия е несполучлив римейк на СССР, а не онази от 1878. Ако не беше 45г. тоя комунизъм, днес България щеше да е съвсем нормална държава.

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 сори

    80 30 Отговор

    До коментар #34 от "Ads":

    Русия не ни заряза 1990 г ... тя направо ни захвърли на кучетата ......30 год. се развиваме без комунизъм и виж каква нормална държава сме ... Не харесвам комунизма но го предпочитам пред ,,Мутробандитизъм ""

    Коментиран от #37

  • 37 Ads

    51 52 Отговор

    До коментар #36 от "сори":

    Ако нямаше комунизъм, а бяхме продължили развитието си до днес, щяхме да сме нормална държава. Последните 30г. няма как да компенсират онези 45.

    Коментиран от #51

  • 38 Анонимен

    69 34 Отговор
    Що за наглост. На кого да се кланям на голите американци. Ли. Че водят войни за да грабят. Де що видят. А най дупе давай и алчни и за мъниче. Са готови на всичко за техните алчни мозайки. Вън България от ограбническият еврейски са за и същият гол На то. КОИ докарва безпрепятствено грипове всякакъв вид. Син ли не щеш. Рак. Най различни и форми. И още куп нещастия за бедния народ. СРАМ И ПОЗОР. ПО КАДЪРЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ СЕГАШНИЯ РУМЕН РАДЕВ С МЕ НЯМАЛИ. КОИ ОНЯ МИЖЕТУРКО ПЛЕВНЯТА ЛИ. ЖЕЛЮ ИЛИ КОНСКИТЕ ЗЪБИ ИЛИ УЖ КОМОНЯГАТА ПЪРВАНОВ. С КАКВИ ПАРИ ПОСТРОИ ПАЛТ ХОТЕЛИ НАБЕЛЧИН БАНЯ. И НА СИНА СИ В БЛАГОЕВГРАД. СЪД ЗА ТИЯ АМЕРИКАНСКИ ЛАКЕИ И ПРОДАЖНИ И. ГОСПОДИН РАДЕВ. ИСТЕНСКИ ГЕНЕРАЛ. А НЕ ПАЛЯЧОВСКИ ИЗМИСЛЕН УЖ ГЕНЕРАЛ. Б. Б

    Коментиран от #64

  • 39 атака

    48 42 Отговор
    Слушах интервюто на Сидеров по Дарик в петък към 6,30 вечерта този бе толкова пиян че повтори едно изречение към сто пъти.Той е истински комунист само не знам защо не отиде да живее при своя господар Путин.
  • 40 Кукувци

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "Чехов":

    "Палата номер 6":Антон Павлович

    Коментиран от #67

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Радо

    9 4 Отговор
    Внимателно с големите.

    Коментиран от #77

  • 43 Радо, радо!

    21 1 Отговор
    Аман от малки, големи, дребни, едри, прости, умни, тъпи, остри и прочие мижитурници! Не разбра ли, всичко е интерес, т.е. пари! "Внимателното" остава за простолюдието, под формата на едното очевидство!
  • 44 Бай колйо

    3 1 Отговор
    Ама че работа
  • 45 Смешно е

    5 13 Отговор
    Нито донал дък - американеца , нито резания - ердухач , нито пък путьо - русняка ме интересуват . завинаги STREET HOOLOGANS - CIVIL WAR . и да махаме всички от нс.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Рум

    10 4 Отговор
    Дрън дрън я се спирайте всички че ми писна от руски американски турски и европейски глупости.как се подавате на слухове всеки л може и трябва да прави каквото може и иска стига политика.
  • 49 СЕРГЕЙ

    44 24 Отговор
    хора спрете да говорите и да пишете глупости .Русия отдавна не комунистическа,хората живеят на много по добре от нас.по вярващ в бога народ няма.а във връзка с патриарха Кирил такива глупости и обиди ги говорите без да знаете човека.Историята никой не може да я припиши ,руснацити помагали за освобождаване на БЪЛГАРИЯ и загинаха.и като всяка държава на войниците за заплаща .така и БЪЛГАРИЯ плати за освобождаване .НЯМА БЕЗПЛАТЕН КАШКАВАЛ. P.S. В русия има поговорка,отнасяй ся към човека по такъв на чин по какъвто ти искаш да са отнасят към теб. Къде дипломацията

    Коментиран от #63

  • 50 Янки бе

    9 15 Отговор

    До коментар #20 от "Знаещ":

    Това и сто пъти да го повториш няма да станеш умен.Разбрахме ти мнението, ставаш досаден.Кажи как се казваш и да ти дойдем на гости.Ще те изслушаме, друго си е живия контакт.Повярвай ми
  • 51 Свалиха рапторче

    2 7 Отговор

    До коментар #37 от "Ads":

    Не думай...да не си живял преди 9.09.

    Коментиран от #62

  • 52 Гост

    4 16 Отговор
    Обичам България Америка
  • 53 гостъ

    11 3 Отговор
    То това размахване на пръсти да няма
    нещо общо о със ,,смразяващите оръжия на Путин.Сиреч не четете много история такава каквато е ,че идва попа с ракетите.
    ЧЕ знаете ли кви са страшни ,и кви сте ни братя,абе една майка ни е раждала....
    Направо треперим от ужас ,ама съм ужасен от простотията и гъ..олизането.
    Че са по-сташни и от ракетите.
  • 54 vasik atanasova

    23 18 Отговор
    казах ви че парите на сидеров идват от русия
  • 55 БАЛКАНСКИ ДИВАК

    15 9 Отговор
    Край , щом братушките са им наредили : ДА ПАДНЕ правителството, значи ... Няма да кажа мекерета и слуги , но БСП , АТаКА, ДПС и АБВ и още един бюлюк ще работят по въпроса. Само питам , а кои са български депутати ?
  • 56 gnida

    26 10 Отговор
    Господин Василев , след като работите с "фактологии" много ви моля да обърнете внимание на нашата страна - България , и да ни запознаете с фактологията по придобиването на акциите на ЧЕЗ от т.нар. "леля Гинка" ..... Ще се радвам на статия от Вас за тази сделка ! Преговорите са започнали от година и половина ! Както виждам сте виден родолюбец и съм сигурен , че това също ви вълнува , както целия народ ! Пожелавам Ви успех и чакам статия от Вас !
  • 57 Врачански пустиняк.

    15 11 Отговор
    Сидеров е по-голям пустиняк от мене!!!
  • 58 Сульо

    24 21 Отговор
    На седерас-соросоидите вече почнаха да им се привиждат духове...Очакваме и този скоро да скочи от прозореца с викове "Руснаците идват !". А дано по скоро, че да се оттървем от всички психодесни...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Mnog

    28 17 Отговор
    Илиян Василев се казва автора. Човек объркан в себе си. Не трябва да му се обръща внимание
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ads

    6 4 Отговор

    До коментар #51 от "Свалиха рапторче":

    Не е и нужно, що ти живял ли си?
  • 63 Незнакомка

    24 15 Отговор

    До коментар #49 от "СЕРГЕЙ":

    Сергейчо,като руснак естествено ще защитаваш ваш'те,ама си кривиш душата и си сляп за истината!Няма нужда да го познаваме вашия поп,той каквото каза го каза и то беше изключително нагло!Няма по грозно държане от това,да освободиш някого,да му помогнеш и после да му натякваш и да го унижаваш,ако не получиш толкова уважение,колкото смяташ че се полага.Това е истерично,инфантилно поведение,ама тя Россия никога не е била особено логична държава....

    Коментиран от #93

  • 64 Гай Баньо

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Анонимен":

    Ало,"анонимния",научи се да пишеш грамотно!

    Коментиран от #65

  • 65 Диди

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "Гай Баньо":

    Е,колкото може човекът,недей така.
  • 66 Мечо

    14 7 Отговор
    Абе човечето си изказа мнението сега , свободна страна сме , нали , човека си има негови макар и подплатени с кинти разбирания но , лошо няма ! Такива циркаджия са всички дето ни управляват досега , правят ни на маймуни а ние сме се разцепили на такива и онакива и се мразим един други , ок ама всички живеем еднакво гадно нали , защо им пускаме аванта въобще , избираме си ги сами а нищо от това което обещават не правят а , ние нищо , защо , излизаме на улиците и бой и да видим другите като дойдат дали ще смеят да ни се подиграват но , бой бой бой до скъсване

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Диди

    18 11 Отговор

    До коментар #66 от "Мечо":

    Българските политици трябва да защитават държавата ни,а не да са страхливи и се покланят на нация,която ни върна със столетия назад.Факт също е,че политиците са виновни за състоянието,в което се намира държавата,не ЕС който помага с пари за развитието,а нашите политици,защото не им се търси отговорност.

    Коментиран от #73

  • 69 Мечо

    5 3 Отговор
    Диди , нали и аз това казвам ама отговорност с приказки нали виждаш къде сме , здрав тупъник и налагане на национална програма за развитие на България и които се отъзва на тия или ония , бой и е..н
  • 70 Бачо Рачо

    14 15 Отговор
    Така е! Русия винаги е била империя с имперски амбиции и ни е мислила не доброто а дървото! Даже и шимпанзетата в зоопарка го разбраха!!!Не и русофилите,дебелите,катилите и..........вся отольная сволоч!!!А Волен е най-голямата политическа пачавра и проститутка!!!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БАЙ ГАН4О

    17 18 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Аман от червени мушмороци и родоотстъпници, драскащи в този сайт.
    Да си вземат съветското гражданство и да се измитат.

    Коментиран от #84

  • 73 Истината

    12 5 Отговор

    До коментар #68 от "Диди":

    Тебе пък като кой те е върнал назад?
    Все друг ви е виновен, че не можете да вървите напред!
    Некадърника "може" само да се оправдава!
  • 74 Costelo

    9 12 Отговор
    Много точна статия.
  • 75 Пижо

    15 9 Отговор
    А грантовият автор на литературното есе защо не споменава нищо за ръководната роля на ЦРУ и Америка в производството и разпространението по света на наркотични вещества ?
  • 76 Българин

    8 6 Отговор
    ...в началото на 90те сидерчо не беше ли гл. редактор на в. Демокрация...колко жалко е да си комунист
  • 77 Иванова

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Радо":

    Прекрасна Мъдрост 💜/ радвам се, че и в политическата матрица все пак проблясва тук-там таме Мъдростта/
  • 78 гражданин

    8 3 Отговор
    Сидерчо е тоалетната и тоалетната хартия на което и да е правителство!
  • 79 Дух

    17 5 Отговор

    До коментар #29 от "Г. С. Раковски":

    Да.Руси са диваци.Били и ще бъдат.
    Но и за това остервенело ВАРДЯТ СИ РОДИНА!
    А българи,дето си цивилизовани и грамотни от всички на тази земя,нямат и спомен от богатства и шир от Великата България,създадена от цар Симеон.Нито трите морета,нито единство.
  • 80 SAAB

    6 5 Отговор
    Няма начин :) .... ООД-БГ изобщо НЕ е в приоритета на Москва !
    Това се отнася и за Брюксел........даже и за Реджеп !
    Интерес проявяват само от " Княжество Столипиново".....имат си и цар имат си и вожд :)
  • 81 Бай Хой

    10 8 Отговор
    Чудя се! умни хора като Каракачанов и Симеонов защо се събраха с тази руска подлога СидерОФ, от няколко години е съвсем ясно че живее от руски мангизи тоя боклук и пияните и дрогирани му приятелчета. А как заекваше оня ден при Цвети Ризова в БТВ! неам думи за този родоотстъпник
  • 82 Гавраил Груев

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Инвер Паша":

    Инверторен паша ти си до ушите в твоя си външен кенеф
  • 83 Гавраил Груев

    1 1 Отговор
    Инверторен паша ти си до ушите в твоя си външен кенеф
  • 84 Боби62

    16 3 Отговор

    До коментар #72 от "БАЙ ГАН4О":

    Що бе? Човека се е иказал много точно. Не виждам нещо от написаното да не отговаря на истинато, а ти го изселваш в Русия. Опитай се да докажеш, че това което е написал не е истина ! Но се съчнявам, че ще успеш, мисля, че злобата ти към всичко Руско идва в повече !
    И накрая това, че много хора зостават на страната на Русия не означава , че не милеят за БЪЛГАРИЯ и разберете важен е интереса на РОДИНАТА ни тука няма ...ФИЛИ.......ФОБИ .важна е БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #106

  • 85 Българи докрай

    4 1 Отговор
    И намен ми писна от фалшиви герои обещания.да си изберем истински българи и да спрем геноцида или скоро всички ще изчезнем .ще станем като евреите народ без държава но те успяха и си направиха а ние ще я изгубим задето се продаваме а България е велика и със нейната вековна история трябва да продължи .нали знаете за торбата със жълтиците стара но верна история която се повтаря
  • 86 Хан Тервел

    9 7 Отговор
    Сидеров го чака то което се случи на Радев-УНИЖЕНИЕ. Рамо или късно това ще стане. Никой не обича подлоги. Те се използват и захвърлят.
  • 87 Българин

    10 5 Отговор
    Точно и ясно-ама не се харесва на комунистическите мекерета.
  • 88 Ahmedov

    4 4 Отговор
    Москва и на Доган заповяда същото но Пеевски нещо се ослушва...
  • 89 Беееее

    11 1 Отговор
    Блей, блей. "Стадото" вече се е събудило и няма да върже вече на измислените ви гнусни пропаганди.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 jambazina

    4 5 Отговор
    Тоя сега ще изкара че Белата Златка управлява България.
  • 93 Дух

    6 6 Отговор

    До коментар #63 от "Незнакомка":

    Шалава ти редка! При Плевньо дори нямаше дума за русите на 3 март! Ти кво си позволяваш,кобила?Что не сте се осводили САМИ?ЧИСТА работа ще е! Что,-страшно беше да умираш?Подлеци и страхливци!Дано в история па да се случи подобно.Да те затрият като една хлебарка!Неблагодарници,пасмини!

    Коментиран от #105

  • 94 ИСТИНАТА

    9 13 Отговор
    Най важното от тази история е, започна да излиза ИСТИНАТА за президента Радев-пълен мухльо,трагичен политик и послушен говорител на партия със затихващи функции(БСП). Срам за институцията!!
  • 95 Антон

    8 6 Отговор
    Какво го дъвкате толкова много.
    Боко и правителството му падат до няколко месеца.
    Просто много си повярва и се опитва да се надскочи но няма как. Не сме в позиция да казваме какво да и какво не на балканите. За съжаление е така.
    Директивите вече са в ход взимайте пуканките и слушайте боко как пак комунягите ще са му виновни са оставката.
    Четвърти път няма да има!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Варна,ми то всичките неща дето ги изброи са свързани с Русия(Путин) и неговите протежета тук.
    Кви соросоиди кви 5 лв.
  • 98 Гост

    2 6 Отговор
    Америка над всичко
  • 99 axax

    4 3 Отговор
    о да опорни точки... няма политици, само лижат... а дост и групировката дпс, терористичната групировка?
  • 100 ултра

    4 10 Отговор
    Подписвам се с две ръце под всяка дума и изречение на г-н Илиян Василев!
  • 101 2+2=4

    3 7 Отговор
    Ако някога допуснем този противен Антихрист Кирил в България,това ще е най-голямото падение за нашта нация! Този ГНЪСЕН антибългарски търгаш трябва ЗАВИНАГИ да е персона нон грата!
  • 102 2+2=4

    5 7 Отговор
    Да-наистина,това недоразумение,Кирил, откри истинското лице на Радев. Една грозна,лицемерна гримаса,подарена ни от сто годишната партия и нейния злобен лидер,фелдфебел Нинова.
  • 103 дааааааааа

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "ЦРУ":

    И. Василев - резидент.
  • 104 Ами така е

    4 4 Отговор
    Гнусната малка бяла Златка, когато се пазеше от народната любов под пластмасовата маса, дали си е представяла, че някога ще определя съдбините на България?!? За всичко е виновен В. Симеонов, защото пак подаде ръка на руския измекяр и безродник!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ко, не

    3 3 Отговор
    Баламите да вярват на подобни новини.
  • 111 Мир

    2 0 Отговор
    Не мислете с ушите и очите и ще виждате и чувате по на далеч.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Ник

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Алексей Толстой":

    Всичко ти е на обратно и татарите не са в Русия, а в Украйна.
    Всеки вярва в това което иска.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 незнайко

    5 7 Отговор
    Статия от която не се разбира нищо ! Когато се подлагаме на влиянието от САЩ никой не подскача, макар да ни сринаха икономиката, но стане ли въпрос за Русия, о тя е ДЯВОЛА !!! Българи осъзнавайте се по скоро !!! Само с лъскави стоки не се живее !!!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 атакист

    2 1 Отговор
    ако сидеров след като се пенционира в НС не ритне куалицията , повече няма да влезе в НС!!!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Българофил

    5 2 Отговор
    Много точен анализ. Право в целта видно и от писанията на платените руски тролове и червенотиквенчичстите.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.