Last news in Fakti

11 Юни, 2018 20:48 151 340 102

Сценарист на Слави: Отразиха кралската сватба, концерта ни за децата - не

  • шоуто на слави-
  • концерт
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аз се казвам Мирослав Милков, сценарист съм в "Шоуто на Слави" от 11 години. Имам позиция, която искам да споделя. И понеже желая тя да достигне до повече хора, помолих Слави да я споделя с вас чрез неговата фейсбук страница. Той се съгласи. Позицията ми е следната:

"Преди 11 дни майки на деца с увреждания издигнаха палатков лагер пред Парламента, защото години наред „системата ги убива“. Справедливото искане на майките е нов хуманен закон за децата и лицата с увреждания в България. Вече 11-ти ден тези майки са пред Парламента (има палаткови лагери и в Добрич, Варна, Бургас). Пред служебния вход на Парламента. И до днес при тях бяха отишли четирима депутати. Четирима, бе! Четирима!

Да сме изненадани? Едва ли – знаем си колко струват народните ни представители. Всъщност, к‘ви народни представители? Това словосъчетание трябва да бъде извадено от употреба, поне в тоя Парламент.

В събота вечер едни българи пък направиха един концерт пред хиляди други българи. И концертът не беше в България, беше в Лондон, Великобритания – в града, от който трите национални телевизии предаваха с часове кралската сватба на Хари и Мегън. Тогава имаше и специални пратеници – например Петя Дикова от bTV. В специалното студио на Нова телевизия пък Гала беше с шапка с мрежичка, типична за английския двор. Та, този концерт, който се проведе в Лондон в събота не беше отразен от българските медии. Телевизии, сайтове, вестници – пълно мълчание. За сметка на това разбрахме, че "Мамалев заедно с оригиналната ламбада весели фестивала на цацата в Кранево". Явно за медиите ни не е новина, че извън пределите на България, на едно място са се събрали хиляди българи. В най-престижната европейска зала.

А, да, не го отразяват, щото т'ва е чалга концерт на един гологлав шоумен. Да, чалга концерт, на който хиляди българи пяха „Боят настана“, „Назад, назад, моме Калино“, „Йовано, Йованке“, „Къде си вярна, ти, любов народна“, "Моя страна, моя България"...

Може би този концерт щеше да бъде отразен, ако в него не участваха Фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и Златните момичета на българската художествена гимнастика, а участваше кравата Пенка.
Всъщност за друго иде реч – всяка една уважаваща се медия трябваше да информира своите зрители и читатели поради една простичка причина – този концерт се казваше „Системата ги убива“ и беше в подкрепа на родителите на деца с увреждания. Цялата печалба от този концерт ще бъде дарена на организацията на тези родители. Медиите ни обаче мълчат за това.

Преди 5 дни в своята фейсбук страница Слави показа историята на една достойна майка и нейния борбен син, историята на Павлина и Иван. Тази твърде показателна история за „системата, която убива“ беше споделена от хиляди и е видяна от половин милион българи във фейсбук. Обществото осъзнава, че каузата на майките не е само тяхна кауза, а е кауза, която касае всички ни. Тоталният разпад, вследствие на системата, касае всички ни. Явно медиите не го разбират или пък го разбират и мълчат по други причини.

Когато беше обявено, че печалбата от концерта в The O2 Arena ще бъде дарена за каузата на майките, пак имаше мълчание. Тогава един журналист - Иван Бакалов, написа следното във фейсбук: „Това прилича на тотална информационна завеса. Не съобщават нищо положително за Слави Трифонов, защото му оказват политическа подкрепа. Тоест – медиите са придатък на политическите партии, които виждат заплаха в Слави Трифонов. (...) Имаме си цензурирани медии пропагандатори, като по времето на комунизма.“

Аз не искам да вярвам в това, но ако е така – то медиите, за разлика от майките, системата не ги убива, а вече ги е убила."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    79 235 Отговор
    И двете събития са еднакво блудкави и лигави!

    Коментиран от #11, #28, #42, #61, #67, #101

  • 2 Будалата

    322 64 Отговор
    Треперят им гащите на управляващите момко, затова не отразяват концерта. Концерта бе на ниво. Ще стане промяна и на Тиквата и ДПС им се обърква акането. Впрягат всички лостове на властта само и само да не се разбутва статуквото. На всите будали взе да им просветва момко.

    Коментиран от #46

  • 3 Eee

    70 187 Отговор
    Тоя и той накъде е тръгнал и той не знае?

    Коментиран от #6, #87, #100

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 "4-тата власт"

    198 35 Отговор
    В интерес на истината преди му отразяваха концертите и видно е че откак обяви, че влиза в политиката и почнаха да го цензурират. Всички големи медии се подмазват на Боко и му се натягат, защото макар и тъп той е наясно, че Слави най-малкото, ще му срита столчето по крачетата !
    Не съм фен на Слави дори напротив смятам, че няма умствен капацитет и че нищо няма да промени и дори, че е другата страна на монетата Бомо, но очевидно е че завеса вече има ! Медиите особенно телевизиите са страшни гнусари в стремежа си да се слагат на властта !
  • 6 онзи

    52 16 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Дай алтернатива.
  • 7 мурджо

    144 15 Отговор
    П.Р. Славейков - Не сме народ
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.

    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная!" "Аз не мога!" - общ е глас,
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можем, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си ихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърни,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика: яман ни е нам хала,
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша...
  • 8 Мис Марпъл

    87 19 Отговор
    Момко,що се кахъриш че не са отразили стореното от вас.Нали като направиш добро го хвърляш зад гърба си. Оставете тези,комуто сте сторили това да разкажат. Иначе е направено зло.
  • 9 гларус

    66 146 Отговор
    Не на чалгата. Кога този татуиран маркуч ще се махне от екран???

    Коментиран от #35

  • 10 Паток

    76 85 Отговор
    Втора партия на простаците ще изравни везните. Цяло поколение дебили израстна с чалгата на Слави, време е да бъдат излъгани!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бобъра

    33 58 Отговор
    Колкото единият, толкова и другият -еднакво тъпи са и двамата....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s konq

    86 23 Отговор
    Нека чрез въпроси да стигнем до вярното заключение.Телевизия БТВ медия ли е?А ако е медия-една от най-мощните ли е?Слави в нея ли работи?А ако работи -защо тя не отразява концерта му в Лондон?А ако МЕДИЯТА В КОЯТО РАБОТИ СЛАВИ НЕ ОТРАЗЯВА ИЗЯВАТА МУ...какво да говорим повече!

    Коментиран от #74, #85

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ужас

    47 18 Отговор
    Един ден един висок шоумен минава по витошка и от някъде се чува ей дългууч обръща се оглежда се нищо на другия ден се дигизира и минава пак и се чува ей дългууч шоуто ли отиваш да водиш и вижда един папагал да го казва отива до човека който продава папагали и други птици и купува папагала прибира се ядосан слага папагала в една торба и започва да върти и върти и така 10 минути оставя торбата папагала излиза поклащайки се обръща се бавно поглежда и казва егати гъзмета 2 часа земетресение и само аз и маркуча сме живи .

    Коментиран от #79

  • 18 Zoq

    37 71 Отговор
    Докога ще лъжете хората с глупостите си!Щом не е отразен има за какво!

    Коментиран от #19

  • 19 Гост

    50 9 Отговор

    До коментар #18 от "Zoq":

    И бТВ и нова не са български телевизии,първата е собственост на пропагандаторската CNN,гадното е за канал 1,която не е обективна а обслужва властта ,за "нова" дори не ме интересува
  • 20 ИВО

    55 58 Отговор
    ТОВА Е НОВИЯ БАРЕКОВ.ТОЯ ГО ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ И АМБИЦИЯТА ЗА СЛАВА. ТОЯ СТРАДА ОТ НАРЦИСИЗЪМ
  • 21 Миката

    67 7 Отговор
    Аз също опитах да направя нещо в национален мащаб за болните хора, но ме откриха и заплашиха, че ще ми счупят ръцете и съсипаха здравето ми и семейството ми. Някой има интерес тези хора да не живеят добре и да страдат повече... Така е в държава на изродени управници....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Никой

    59 41 Отговор
    Интересно ми е самочувствието на тоя така наречен. сценарист. Да сравняваш шоуто на Слави с ансамбъл Филип Кутев е най-малко смешно да не кажа нагло. Явно тоя човек си е повярвал прекалено. Само времето показва кой колко струва. Другото интересно е защо сега точно се прави тоя благотворителен концерт, ще споделя, защото идват избори. Авторът на горния пасквил се възмущава ,че медиите не са отразили "грандиозния концерт" във Великобритания който бе изгледан от най-малко "30 000 000" от целия свят. Не сме забравили, че шоуто на Слави също работи в медия. Дали г-н се сеща ,че и той и предаването за което "пише" са част от тая медийна система от която той се оплаква и осъжда. Като обикновен българин моля не ми пробутвайте вашите тъпи мисли. Освен всичко друго има и други български песни освен "Назад моме Калино" , "Тайсън кючек", Горе на черешата"," Няма не искам ..." и още коя ли не от "репертоара" на това шоу. Задавам си въпроса, защо не изпълнявате песни от сорта "Лале ли си зюмбюл ли си", " Излезнал Дельо хадутин " ,"Девойко мари хубава" и други които имат стойност. Уважаеми г-не в Лондон вие сте пели все песни които са с националистически привкус. Явно модата на национализма ви е завладяла. Искате власт ,за какво ви е . Имате ли идея какво ще правите с нея. Лично аз имам мисълта ,че ще използвате властта за лични цели, както всички досега от близо 30 години. Българин който не гласува защото е безсмислено.
  • 24 соросоидни кърлежи

    37 4 Отговор
    Подлеци управляват и владеят медии..А хора работещи в такива продажни медии са подли и алчни.
  • 25 Коко

    27 16 Отговор
    Евтино моето момче, много Ефтино,. Нямаш ли и ти някое ножле да подариш на Бащицата
    Какъв министерски пост си избра?
    Ех Власт,ех Власт
  • 26 Гого

    26 36 Отговор
    За Слави Трифонов който се самообяви за манаф ли става дума?

    Коментиран от #77

  • 27 Пепа Младенова

    63 16 Отговор
    Хора, няма знамение кой какъв е, какви цели преследва. Важното е, че обявените пари не отиват в нечий вече пълен джоб, не са откраднати от нас, а отиват при най-бедните и онеправданите, от които държавата е абдикирала. Прави чест на Слави и екипа му, че се отказват от тези пари и подпомагат една справедлива кауза. Нека всеки, който може, да даде колкото може на тези нуждаещи се родители и деца. Би трябвало и за тази цел да се обявят сметки и SMS за дарение! Друг е въпросът за отразяването на горното събитие - концерта в Англия, Слави го обяви в ефир. Всеки зрител ще си направи равносметка защо медиите не го отразяват. Това означава, че по някакъв начин така е наредено или някой го е страх да не му "заемат" мястото ...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кичка

    22 33 Отговор
    Мила Пепа, много си лесна за манипулация. Много лесно ще те излъже някои и ще ти свали гащичките. Внимаваи

    Коментиран от #30, #39

  • 30 Р. Якимова

    61 10 Отговор

    До коментар #29 от "Кичка":

    Я злобата да почине, другите да се порадват на успеха на концерта! Децата ни в Англия са се радвали да са българчета за 2часа, а вие намесихте политиката! БТВ е клон на турска телевизия, НОВА е чужда също. БНТ се опитва, но още не е в час. Аз също се питам: На кого пречи Слави, българи?

    Коментиран от #34

  • 31 Ташко Мъдев

    21 27 Отговор
    Ако тоя драскач на глупости беше изразил възмущение от обстоятелствата покрай поредните националистически действия срещу българските интереси в Гърция и Сърбия щях да му кажа браво. Но е жалък фалшивия му плач за имиджа на учиндолския демагог и тарикат, който му е и шеф.
  • 32 Гладен

    22 29 Отговор
    Г-н сценарист от къде получавате вашата заплата? Риторичен въпрос, от шоуто на Слави. По нататък е ясно, всичко което пишете е негодно, трябва да угодите на шефа, парите са негови.Ако аз го бях писал щеше да е поне мое убеждение. Оплаквате се от медиите ,вие също сте от тоя бранш, колко пъти пишете сценарии по поръчка на вожда бих казал 100 %.За качествата на сценариите няма да коментирам повечето са за преглед при д-р Фройд. Недейте правете тия напъни може да се наакате. Ако сте добър в профима и други начини да
  • 33 К.Георгиева

    24 15 Отговор
    Някои се оприличават на кралски особи ...знаете ли колко концерта правят още стотици български изпълнители за какви ли не каузи ?!Не съм ги чула да се оплакват ,че никой не ги е отразил !Благотворителността сценаристо ,Славчов не се демонстрира !Тя е акт който трябва да е анонимен, а не да ни четеш конско че не ви били отразили!
  • 34 Една жена каза

    16 23 Отговор

    До коментар #30 от "Р. Якимова":

    На никой не пречи ...нека си пее...Но от къде на къде се изживява като фактор който трябва да бъде отразяван от медиите?!Концерти правят много българи къде ли не и за какви ли не каузи ...Ама претенции нямат ...
  • 35 Бал майстора

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "гларус":

    Защо бре Гларусче , искаш да направиш предаване на вместо неговото ефирно време как се ползват наркотиците ли 😆

    Коментиран от #47

  • 36 ултра

    13 21 Отговор
    Поредният ЕВТИН пиар и смешен плач от т.н. "шоу"!Все едно някъде да прочетем как "Господари на ефира" се жалва, че не са забелязали от другите медии, колко усилия полагат техните репортери с изриване на авгиевите обори из Държавата:)

    Коментиран от #38

  • 37 Престъпника от Банкя

    35 8 Отговор
    Бойко е много долен и нагъл измамник! От 2005 насам, тоя престъпник лъже българския народ!
    ОСТАВКА ЗА ГЕРБЕРАСТКАТА СГАН!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Валко

    13 6 Отговор

    До коментар #29 от "Кичка":

    Кичка ти си спокойна не носиш гащи няма какво да ти свалят пълен достъп
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Диди

    3 28 Отговор
    50% от българите в Англия са наркомани !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БЪЛГАРИН

    17 25 Отговор
    СЛАВИ И ЕВГЕНИ!!!!!

    ПАРОДИЯ НА КУЛТУЛТРЕГЕРИ!

    ЖАЛКА ПОДМЯНА НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА С МЕНТЕТА И ЧАЛГАДЖИИ!

    ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЯ БОЛЕН ЧОВЕК?

    ДО КОГА ОТ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ МАЛОУМНИЦИ ЩЕ РАЗВАЛЯТ МИСЛЕНЕТО НА ХОРАТА И ЩЕ ПЕЯТ И СВИРЯТ ФАЛШИВО!!!!

    ДО КОГААААААААААААААААА!!!!!

    СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ!!!!!!!!!!!!!!
  • 45 Svelini

    44 11 Отговор
    Браво на Слави! Брави на всички участвали и посетили концерта в Лондон! Колко от пишещите тук тролове биха извадили два, двадесет лева за тези нещастни деца и младежи, коиро наистина системата убива? Слави дарява два милиона! Нещастни драскачи, не заслужавате да си хабя клавиатурата, за да ви пиша!
    П.П. за сведение на автора само телевизия Он ер във всички емисии съобщиха за събитието.

    Коментиран от #48

  • 46 filo

    12 16 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Славчо ли ще оправи България. Управляващите може да се притесняват, че не те, а евентуално друг ще гърби народа. Верно си будала.
  • 47 Елисавета

    36 11 Отговор

    До коментар #35 от "Бал майстора":

    Слави не е чалгар,а тези,които го наричат така са комплексари.Ние,които живеем извън Бг.,плачем на неговите песни.А такива като Б.Б. ни изгониха от тук и след време ще останат само ромите и престъпниците в тази държава...

    Коментиран от #51, #52

  • 48 filo

    16 10 Отговор

    До коментар #45 от "Svelini":

    Това с даряването е евтин пропаганден трик с ясната цел да се набират повече симпатизанти за партията му, после ще си ги избие с лихвите. Такива номера са познати от десетилетия, но явно винаги ще има баламурници да им се връзват.

    Коментиран от #60

  • 49 Наблюдател

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Сттаврю":

    Ти си седалка !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 filo

    14 17 Отговор

    До коментар #47 от "Елисавета":

    Какво като плчете на неговите песни. Плачете не заради демагога Славчо, а зради носталгия по родината. Между Славчо и носталгията няма нищо общо.

    Коментиран от #53

  • 52 Българче

    12 26 Отговор

    До коментар #47 от "Елисавета":

    Вие , които живеете извън България сте боклуци и предатели ! Не се месете в работите на Държавата ни !

    Коментиран от #54

  • 53 Елисавета

    16 7 Отговор

    До коментар #51 от "filo":

    И други правят концерти повярвай,но само неговите са толкова емоционални.А носталгия има то е ясно,но че няма да се върнем и да работим за смешни заплати също.
  • 54 Елисаветс

    14 2 Отговор

    До коментар #52 от "Българче":

    Няма да коментирам злобни хорица като теб.Приятен ден.
  • 55 Диди

    4 12 Отговор
    60% от българите в Англия употребяват наркотици !

    Коментиран от #57

  • 56 Arsenal

    28 5 Отговор
    И мен пряко не ме интересуваше снобската сватба,но за съжаление цялата я изгледахме от няма и къде.Концертът на Слави щеше да бъде много по-интересен,а и е за високо хуманна кауза.Цензурата в момента е заслепителна.Да не би Слави да измести Винету от полезрението на българина.
  • 57 Мон

    7 5 Отговор

    До коментар #55 от "Диди":

    Последно? 50 или 60%? А ти откъде си толкова осведомена? Да не би и ти да си причислена към тези гореспоменати проценти? 🤔

    Коментиран от #91

  • 58 Лимонад

    8 11 Отговор
    и кво ? В ролята на какъв се изказва автора - в ролята на поредния който иска да разпределя и да се разпорежда с моите пари под предлог - идеалистични каузи... мисля, че се нагледахме на такива. Трябват ни хора които да водят други хора, хора които са пример или дават пример . Това със защитата на слабите учи беззащитните е комерсиално, продава, но за кратко... а и на не много широка аудитория. Трябват лидери, които водят народа в определена посока, не палатки с по 10 човека постоянно искащи нещо.. това че някой помага на 10 човека - не е решение на общия проблем .. решение е само на временния проблем на тези 10 човека. Дори при последващ техен проблем - въпросът е - те пак ли ще са на лагер пред президентството и това ли е начинът ?
  • 59 Коко

    13 11 Отговор
    Добре, че решихте да правите партия, та се сетихте за децата с увреждания.
  • 60 Svelini

    21 4 Отговор

    До коментар #48 от "filo":

    Ами, направете и Вие този пропаганден трик. Защо смесвате политиката с този жест, който прави Слави. Не го харесвам, не го гледам, не ходя на концертите му, но адмирирам тота, което прави с цел благотворителност.

    Коментиран от #80

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Варна

    11 3 Отговор
    Много тролове на мафията управляваща България.
    Вижда се края на еднокнижния и пропагандната машина се задейства.
  • 63 д-р Менгеле

    8 14 Отговор
    Този ревльо, сценариста е доста ниска топка. А дали има топки.... незнам. Изчерпани мазни глупаци. И аз колкото мога помагам и дарявам на хората, но не го афиширам. Да не би всичко да си е имало цел патриотчета? А?
  • 64 Горд българин

    15 8 Отговор
    Голям патриот е шоуменът с тениска с надпис USA. Ако изобщо обичаш родината си, облечи тениска с българския трибагреник и надпис БЪЛГАРИЯ. Не се срамувай, а се гордей, че си българин.

    Коментиран от #68

  • 65 Слави

    18 6 Отговор
    Много тролове,много нещо. Няма как хората да разберат за проекта на Слави , защото всички телевизии са подвластни на политическата измет. Видяхме какво се случи с единствената телевизия ( BIT)която започна да предава на живо дебатите. Беше купена от “шиши” и в момента е пред фалит. Така , че хайде ако обичате ,преди да плюете , първо се запознайте с проекта на Слави по интернет и тогава пишете . Това не се отнася за тролчета, там е ясно!!!

    Коментиран от #66, #81

  • 66 Зрител

    10 6 Отговор

    До коментар #65 от "Слави":

    Слави е ясен. Приказки от сорта, вижте проекта и т. н. ми напомнят за действията на един друг хитрец, Кобурга, който нищо не искаше и ни оправи за 800 дни.
  • 67 Чук по тиквите ви

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "Кълвач":

    Някой дал ли е дори 2 лв.за подобна кауза ,б е мръхльовци злобни!Не съм фен на Слави,не му слушам музиката,но подкрепям каузите му и не злобея,когато някой прави нещо положително.Аман от негативизъм и злоба!
  • 68 Ха!

    10 4 Отговор

    До коментар #64 от "Горд българин":

    Ти облечен ли си с такава,бе!Дребнаво човече!
  • 69 месара

    10 6 Отговор
    защото за да излъчат концерта щяхте да искате пари,и със сигурност щяхте да го обърнете на политически митинг (вижте славчо колко е загрижен за децата), а за излъчването на кралската сватба, със сигурност никой не е искал пари!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гост

    8 8 Отговор
    Стига сте ревали.Тъпото ви шоу вече никой не го гледа,затварят ви от септември.Като сте толкова отворени,защо не дарите парите от чалга концерт в Лондон на тези майки.
  • 72 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ники":

    Отиват ама друг път.Слави си е популист и много говори,но нищоне прави.Бареков 2.Чака на касичката на чичковците.
  • 73 А БЕ

    8 7 Отговор
    РЕВЛЬОВЦИ , КЪДЕ СЕ РЕДИТЕ ПРИ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО, ВИЕ СТЕ ПОМИЯРИ БЕЗ КАПКА СВЯН , КАКВО ВНИМАНИЕ ТЪРСИТЕ? ПРОБВАТЕ НАРОДА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА, ЗАЩОТО СТАНАХТЕ ДОСАДНО СКУЧНИ ! ЩЕ ПОДВЕДЕТЕ ХОРАТА, КАКТО НАПРАВИ ЦАРЯ И ТОВА ЩЕ КАТАСТРОФАЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 А БЕ

    3 9 Отговор

    До коментар #75 от "Bai ganio":

    БАЙ ГАНЬО , МОЖЕ БИ СИ ПРАВ АМА ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ, КАТО СИ ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА БЪЛГАРИЯ, ВСЕ ПАК СМЕ БЪЛГАРИ, А СЛАВИ НЕ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ЩЕ ПОДОБРИ СТАТУКВОТО НА БЪЛГАРИЯ, ТОЙ Е САМО ЕДИН МЕРКАНТИЛЕН ГАД !

    Коментиран от #78

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 filo

    3 7 Отговор

    До коментар #60 от "Svelini":

    Смесвам концерта с политиката, защото се очаква Славчо да прави партия.
  • 81 filo

    9 5 Отговор

    До коментар #65 от "Слави":

    Знаеме ги подобни проекти. Слави, човек с умения да пее и да разказва вицове няма капцитет да управлява държава.
  • 82 Христо Ботев

    9 1 Отговор
    Тежко, тежко! Вино дайте!

    Пиян дано аз забравя

    туй, що, глупци, вий не знайте

    позор ли е или слава!
    ...
    Ще да пия на пук врагу,

    на пук и вам, патриоти,

    аз вече нямам мило, драго,

    а вий... вий сте идиоти!
  • 83 Диоген с фенера

    10 5 Отговор
    Внесе ли парите Слави Трифонов, както беше обещал? И колко са? Милиони (както се очакваше) или някаква мизерна сума? Или нищо?
    Дайте на това гласност. Искаме снимка на банковото бордеро и потвърждение, че парите наистина са преведени по сметка за децата с увреждания!

    Коментиран от #89, #92

  • 84 Въпрос

    13 4 Отговор
    Защо след като Слави толко обича България носи фанелка с надпис Ю ес ей? Да си сложи една с герба на България, двуличник!

    Коментиран от #88

  • 85 Onq s magareto

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Слави е партньор с бтв а не работи за нея
  • 86 Павел.

    5 3 Отговор
    Всичко това е хубаво. Но нямаше ли кой да каже на Трифонов да си сложи тениска с надпис на кирилица БЪЛГАРИЯ и българското знаме.
  • 87 От дивия северозапад

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Ти па знаеш. Сигорно незнаеш на чий хораси ама аиде.
  • 88 Бай Спас

    4 0 Отговор

    До коментар #84 от "Въпрос":

    Ти сигурно спиш увит в трибагреника едва ли не.
  • 89 Бай Спас

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Диоген с фенера":

    Диогене, преди да се оформят нещата с дарението, чието събитие беше едва оня ден, искаме всички твои бордера и банкови извлечения с които си помогнал на някого, айде действай!

    Коментиран от #93

  • 90 БОКО

    5 4 Отговор
    Че кой е учиндолеца ,че да бъде отразяван!
  • 91 Диди

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "Мон":

    70% от българите в Англия употребяваме наркотици и сме измет .
  • 92 filo

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Диоген с фенера":

    Прав си, подкрепям.
  • 93 filo

    1 2 Отговор

    До коментар #89 от "Бай Спас":

    Какво му искаш на човека? Той не е декларирал,че ще прави дарение.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Песимист

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "Optimist":

    Фактът ,че не използваш български букви ,говори достатъчно ! На България не са нужни мекерета , които " страдат " за нея от хиляди километри !
  • 96 Български роб в Англия

    3 3 Отговор
    Какво е това " Слави "?
  • 97 Siegfried

    4 3 Отговор
    Между Слави и Бареков, няма никаква разлика .Високи ,глупави , но хитри ,играещи "va bank, итвърдо срещу Борисов . Готови на национална измяна за власт и пари.Обаче бяха си сега са си национални герои.В едно пловдивско село кръстиха улица на Бареков.Както е писал Дякона в тефтерчето си " народе !!!!! "
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 112 място

    3 3 Отговор
    С право се сърди човека. Медийно затъмнение. Защо? Най вероятно се страхуват. От какво? Да не изтърват кокала. Щом не искат да ни информират за един обикновен концерт, какво остана за по-важни политически събития насочени срещу статуквото.
  • 100 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Ти нали знаеш
  • 101 Иво

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кълвач":

    Кои събития бе г-н Кълвач?! Вие на кое събитие по-точно присъствахте за да коментирате какви били?
  • 102 Сани

    2 1 Отговор
    Не очаквах ,че има толкова платени подлоги на властта!!!? Слави е някаква алтернатива и колкото и да скачате срещу него, ще бъде подкрепен!!!. В противен случай, статуквото е ясно ,знаем какво да очакваме!!!!