Last news in Fakti

12 Юни, 2018 10:00 3 636 34

И шестте милиарда от КТБ ли да пишем на прайда?

  • ктб-
  • рут колева-
  • прайд
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Върховното лицемерие! Нямате проблем децата ви да ядат junk и да са сред най-затлъстяващите подрастващи в Европа, нямате проблем да им пускате 14 годишната Сузанита, която е престъпно гола в клиповете си (по за*ник, с извинение), да им позволявате да слушат ТИТА и Гери Никол, които пеят как си "пръскат дисплея и панела" (с чист про-лесбийски контекст, според мен) и как "чертаят" (кокаин) защото "са ученички". Всичко това с примес морал 0 и простотия 100. Нямате проблем, че жени умират в България от домашно насилие, нямате проблем, че всяка 3та жена е бита в България, че насилието в училище е повече от всякога. НО....НО някакви знамена с дъги, балони и музика ви побъркаха! Гей Прайд ви разваля "Семейството и морала", еми сори, ама вие сте ПЪЛНИ БАЛЪЦИ. Промити мозъци от про-руските медии и пропаганда, която ви убеди, че "Джендърите" прецакаха държавата и гейовете са виновни, че заплатите са 400 лв, пенсионерите умират от глад а здравната, правосъдна и образователна система в държавата ни са сред най-лошите в света. Толкова ли сте глупави наистина? Ако искате и ония 6 милиарда от КТБ да ги пишем на Прайда, а? Нали, че е изгодното зло....трагедия.

*Коментарът е от фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дрън дрън

    45 7 Отговор
    Браво лезби вие сте бъдещето
  • 3 куку руку ку

    58 7 Отговор
    Тези, които слушат гери никол, тита и т.н.? Всъщност тях ще намерите на прайда.
  • 4 Я виж ти

    65 8 Отговор
    Значи, според това същество, щом има някакви проблеми в обществото, трябва да отворим широко врати за още по-големи проблеми, защото и без това имаме проблеми?... Чакай, че малко се обърках. А освен това, дълбоко неуважавана Рут (която ида си ти), някои българи не позволяваме на децата си да слушат Тита , Мита и др. подобни недоразумения, а за твое учудване и не всички бием жените си. А и нали затова скачахте по площадите - ето, демокрацията, свободата на словото и др.п. победиха "мрачните тоталитарни години". Ти искаш държавата да налага цензура ли?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Митко

    52 3 Отговор
    Смесването на проблемите не е коректно. Ако си със счупена ръка не значи, че няма да си лекуваш и грипа. Отделните болести се леуват отделно.
  • 7 Гост 2

    41 3 Отговор
    Всеки който смята че е различен и едновременно с това е достатъчно прост много държи да се изтъкне че е различен.

    Твърдя че ако някой смята че яденето на месо е убийство и/или че гей/лесбо личностите са дискриминирани няма да промени нищо с крясъци, викове, клаксони и танци.

    Едно 40 кг човече освободи държавата в която живее от колониализма без да надуе един път вувузела. Само че той и ти сте различни / това не е комплимент /. Не ви ли омръзна да живеете на въпреки?
  • 8 Балъка

    42 5 Отговор
    Альоооо,
    Всичко наред ли е? Гей прайда е една малка, но много гнусна част от всичко това, което не Русия въведе, а именно толерастията. Там е проблема, че постоянно се делим на всякакви групи и анти-групи, фили и фоби всякакви. Забравихме коо сме, откъде сме тръгнали, за какво се борим въобще. Останаха ли ценности някакви, или сме просто модерни джендъри??? По-добре старомоден балък. И те така РУТ....
  • 9 времена и нрави

    21 6 Отговор
    Лично мнение: за съжаление такива са тенденциите в развитието на сегашното българско общество в преобладаващата си част - силно комлексирано племе (или народонаселие, или т.нар. гласоподаватели), доста диво и дръпнато, дивашко и вече с доста промит мозък от външни пропагандни въздействия и внушения. Трети свят.
  • 10 Алекс

    24 12 Отговор
    Има някакъв резон в написаното. Но проблемите са ни далече по-сериозни. Няма лошо да парадират, живеем в демокрация, да правят каквото си искат. Но защо не може да се направи прайд и да питаме защо не работи правосъдната система. Малко като български хелзински комитет. Всичко го мразят, но той просто си върши работата. Никой не пита прокоратурата защо дава условни присъди на тези дето изнасилват бабите ни по селата за скромните им пенсии. БХК не е виновен, че държавата я няма. Нито прайда е виновен, че сме се станали толкова нетолерантни. Виновни сме си самите ние , че търпим и мълчим докато ни затриват.
  • 11 georgi

    23 5 Отговор
    Не вярвах че в БГ живеят такива субекти-животни
  • 12 Гостът

    10 23 Отговор
    За толкова години ДЕМОКРАЦИЯ не сме мръднали в ТОТАЛИТАРНИТЕ си разбирания!
    Нормално е да има хора с различна сексуална ориентация, както има хора с различни политически разбирания, както има вегетарианци, жегани, хора с различни спортни пристрастия и т.н.
    Право е на всеки да бъде какъвто смята че е. Аз не съм Гей, обичам секса с жена, но това е моят ИЗБОР!
    Демокрацията предполага да уважаваме избора на всеки, иначе е онова време до 89 година.

    Коментиран от #14, #28

  • 13 Morgoth

    34 4 Отговор
    Рут, момиче младо и глупаво, кой казва, че нямаме проблеми с тези неща. Имаме, имаме проблеми с всичко, което си изброила и с много други, които не си - с чалгата, с избягалите в чужбина млади, с мутрите по морето, с циганизирането на страната, с най-ниския стандарт в Европа, с бавното настигане на останалите, което реално си е изоставане и т.н.
    Но, това не означава, че нямаме проблеми и с прайда.
  • 14 Morgoth

    31 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гостът":

    Има три категории различни хора - едните са просто различни и към тях е редно да сме толерантни, вторите са с психически отклонения и тях трябва да лекуваме, а третите са престъпници и тях трябва да наказваме. А сега господин Демократ, кажи ти къде да сложим линията между тези три категории. Да си обратен може би е ексцентризъм, но не е ли психическо разтройство да не приемаш пола си? А дали както сме тръгнали с тези прайдове и джендъри утре няма да кажем, че и педофилите са различни и да се борим за правата им да си осиновят дете?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лимонад

    23 3 Отговор
    Крайно време е всички такива събития да си понасят целите такси за почистване , охрана и вредни.. ако няма кой да плати масрафа - организаторите в затвора и да бачкат...
    като ще се създават протести, безредици и т.н . Да си понасят и разходите за това . Не да излиза от общия джоб на данъкоплатеца.
  • 17 друс друс

    19 6 Отговор
    Рутка Заспала !!!
  • 18 стоян георгиев

    11 21 Отговор
    рут колева е права,но за съжаление няма кои да я разбере.геовете и сорос са удобни плашила за да си останем такива квито сме ,а именно ревливин неуспешни злобни и импотентни мишки.много е лесно да плачеш срещу джендърите в еврофутбола или докато търкаш талончетата в лаФка,но ако трябва да осъзнаеш и да се бориш с реалните си проблеми потдържани от статуквото тогава ставаш соросоид ,пе.дал или боклук.та другари с тоя матрял тва е положението!
  • 19 оня

    20 7 Отговор
    темерутка колева пак е избухнала.. що им давате трибуна на такива изтрещЕли?
  • 20 Рубладжийче

    7 18 Отговор
    На крив русофил прайда му пречи.
  • 21 КТБ

    14 4 Отговор
    За да се реши проблема с КТБ Борисов, Пеевски и Цацаров веднага да ходят на прайда. Той решава всичко в държавата.
  • 22 Зорлем

    22 6 Отговор
    Хм, според кака ни Колева, излиза, че ако не одобрявам провеждането на прайда, то значи, че задължително си падам по някакви малки чалгаджийки и си бия третата жена, така ли? Интересно, интересно...
  • 23 АНАЛиз

    20 4 Отговор
    Радвам се че Рут е тук за да ни даде съвет как да си отгледаме децата. Интересно ми е тя какъвто е хейтър-наркоман какви ще ги отгледа :)
  • 24 Ники

    16 3 Отговор
    Абе то именно щото има достатъчно тъпотии , и на всичкото отгоре подскачащите гейове идват в повече
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 месара

    3 10 Отговор
    тая не я понасям, но с това неино писание съм съгласен!!!

    Коментиран от #27

  • 27 гдгдгфд

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "месара":

    Щом си съгласен спретни един вувузел парад срещу кражбата на КТБ. Да знаеш че така ще се реши казуса.

    След това мини втори път по софийските улици намазан като папагал в протест срещу чалгата.
  • 28 anonimen

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гостът":

    Кой те излъга, че е нормално?
  • 29 гнида

    11 1 Отговор
    Рут-че , българинът е свикнал с всичко горе написано , но един прайд , но не от лъвове му идва в повече ! Дано да се сети , че както джендърския прайд може да се измете , така може да се измете и изчисти държавата ! Все пак чистотата е важна , морална и хигиенична - на всяко ниво , политическо , бизнес , сексуално и т.н. Да се надяваме , че народът е запознат , че всеки кове съдбата си ! И повече да не позволява политически, икономимески , джендърски и всякакъв друг вид репресии , щото ТАКА ИСКАЛИ от бриуксел , така искали чорбаджиите , така искали различнити ! Разбра ли Рут-че !
  • 30 Зигфрид

    2 3 Отговор
    Гей- парадът е ръководен и създаден ТОЧНО от Русия ,за да вършее тръни и клати правителството на ГЕРБ .Относно педерастията ,Русия е най -потърпевша от нея .На глава от населението ,най -много Хомо има там ,особено сред жените.
  • 31 Dreamman

    2 4 Отговор
    Въобще всичко насочено срещу ГЕРБ и Б.Б е ръководено от Руското посолство .Всякакви масови демонстрации, събирания ,стачки ,искания са ръководени от Едно място .Някой от участващите не го и подозират .
  • 32 незнайко

    2 1 Отговор
    Защо да 1990 година нямаше "прайдове" ? Защо като навлезе американския начин на живот и хранене, се появиха дебелаците и обратните ? Някой познава ли обратно животно ? А тази от снимката да си гледа живота и да не извращава младите с гейски наклонности !!! Това да смесваш политика с култура и финансии с култура е немислимо !!!
  • 33 Хасан Мегачепа

    3 1 Отговор
    Тая се рути анално.
  • 34 явертъуи

    2 2 Отговор
    Абсолютно права. Не одобрявам педераси, но българите винаги са избивали огромните си комплекси, като бият педераси. Някак си мачо се чустват като набият некой педал. Кучета изяждат хора у нас - дори в Африка го няма тва. ТОва обаче не е достатъчно да си излиза на протест.Виж ,няколко педала -веднага се излиза на протест. И само да ви кажа- ако гей парада ви разваля семействата- много жалко,това не са никакви семейства.