Last news in Fakti

14 Юни, 2018 11:23 152 315 113

Бойко, имаш само един ход срещу новите "гадове"

  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • гадове-
  • референдум

Слави, не забравяй защо влизаш в политиката - да промениш, а не да оглавиш системата

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Страната ни е изправена пред горещо политическо лято. До момента политиците проявяваха милост поне към този сезон, но явно ситуацията излиза извън контрола им. Така след назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и фалита на КТБ, които белязаха две предходни лета, отново сме изправени пред страстни политически горещници.

Страната ни е в политическа криза, просто още никой не го е обявил официално. Няма и нужда. Усещането е като през лятото на 1989 г. Мирише на промяна, но никой няма представа кои ще са нейните носители от плът и кръв. Борисов кара късен хипарски период и вършее из Европа, Балканите и Близкия Изток. Навсякъде зове за мир, любов и разбирателство. Нищо чудно да засипе Панамския канал и да обедини Северна и Южна Америка. На път е обаче да изпусне страната, а все по-често започна да си изпуска и нервите.

Отношенията в управляващата коалиция напомнят сцени от "Съдебен спор" на герои с тежък махмурлук. Да говорим за коалиционна култура пък просто би било нелепо. Европредседателството също не носи така очаквания от управляващите бонус за пред населението. Няма как измъченият ни народ да се възторгва от чиновнически сбирки. Няма как да тупкат сърца ни от тумба чичовци и лели с папки, независимо от визитките им.

Борисов бързо усети, че европредседателството няма да му донесе дивиденти на домашна сцена и при поредно изпускане на нерви си каза направо, че брои дните до края му с нетърпение. За да можел да се разправи с "гадовете", дето му тровели управлението. Всички смятат, че "гадовете" са Нинова, Таско и останалите по-критични към властта хора в Столетницата.

Но "гадовете" може и да са коалиционните партньори, които от ден първи на този кабинет посочихме като най-рисковия фактор за продължителността на мандата. "Патерицата" на ГЕРБ Веселин Марешки се облизва за мястото им, което е възможно само теоретично. Защото практически му отреждат 1% на извънредни парламентарни избори. Това го кара да ражда нови и нови абсурдни идеи с надеждата, че хората ще ги харесат.

Очакваните от мнозина избори след края на председателството могат да бъдат избегнати или отложени във времето по два начина - класически и авангарден. Класическият означава смяна на министри. Като най-подходящи изглеждат имената на Теменужка Петкова, Ивайло Московски, Лили Павлова, Николина Ангелкова... Груповата смяна на министри обачe си е руска рулетка - или ще сработи, или всичко рухва окончателно. Справка - Иван Костов и СДС през 1999г. Да имаш цялата власт в държавата и след серия безумства да превърнеш партията в съботянска сбирка. Майсторско изпълнение, нали...

ГЕРБ е под подобна угроза, въпреки надменноста, която излъчват лидерите на партията. И ако с "гадовете" от БСП Борисов все още може да се справи, то на хоризонта се появяват новите "гадове". И препускат бясно към парламента. Това са Слави Трифонов и екипът му, готвещ новия политически проект. Няма значение дали харесвате музиката или шоуто им. Това е единственият фактор, който може да разбърка тестето с белязани карти на системата. Не говорим за лични симпатии, а за социология. И Борисов го усеща и се чуди какво да прави.

Авангардният метод, за който загатнахме по-горе е следният - удряш опонента с неговото оръжие. А оръжието на Слави е референдумът, на който гласуваха милиони. Така че, Бойко, един добронамерен съвет. Прокарай с послушните ти депутатите, докато още са такива, всички въпроси залегнали в резултатите от референдума, иначе Слави ще ви отвее всички! Така ще му отнемеш най-силното оръжие. Пък и нали Цветанов се кълнеше, че всичко от референдума влиза в пленарна зала. То, че влезе-влезе, ама не излезе...

А ти, Слави, не забравяй защо се захвана с политика. Да промениш, а не да оглавиш системата! Другото го гледаме вече 30 години...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    147 53 Отговор
    Този дето е писал много чувствителен! На мене ми мирише само на липа.

    Коментиран от #29, #100

  • 2 Гост

    140 35 Отговор
    Чета Ви анализите и досега, каквото сте написал, такова се е оказало- факт.
  • 3 хахах

    135 110 Отговор
    И на тоя наркоман му намаляха парите
  • 4 Будалата

    209 64 Отговор
    Много точно написано. Намирисва на избори. И дано малко се по наредят нещата. На деждата крепи човека.

    Коментиран от #67

  • 5 Коцето бушмен

    189 47 Отговор
    Искам проветряване, колкото по рано толково по добре . ВИЖДА СЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е НА САМОТЕК И КОРАБЪТ Е БЕЗ КАПИТАН.
    ЧОВЕКЪТ Е НА ЕКСКУРЗИЯ ПО СВЕТА , ЗАРЯЗВАЙКИ ПРОБЛЕМИТЕ.

    Коментиран от #48

  • 6 Балък

    155 104 Отговор
    Славчо лакомото се задава!

    Коментиран от #91

  • 7 Прометей

    121 49 Отговор
    БРАВО Г-Н ГЛАВЕН РЕДАКТОР......ОТНОВО СТЕ БЛЕСТЯЩ И ТОЧЕН....МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ СТЕ.....ЕДИНСТВЕНИЯТ СВЕТЪЛ ЛЪЧ ТУК......защо ли колегите Ви не се ”заразят” поне мъничко от ВАС!!Всъщност съм наясно, просто искам да ви изкажа ИСКРЕНИТЕ СИ АДМИРАЦИИ.....

    Коментиран от #103

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Morgoth

    135 24 Отговор
    Това за Панамския канал ми хареса :)
    Иначе Славчо го чакам на изборите - ще му гласувам доверие колкото и на останалите, ще му прочета програмата, и за пореден път ще проявя безпочвен оптимизъм, че програмите ще се изпълняват и ще гласувам за този чиято програма е най-близа до моето мислене.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 goni

    72 22 Отговор
    Евала, Милене! Ама, едва ли ще те чуят! Ни единия, ни другия!
  • 12 Ванката

    83 26 Отговор
    Неверотно добро мнение, което е напълн вярно. Предстоят ни интересни времена
  • 13 Голям прос

    94 37 Отговор
    Славчо ще оглави системата и няма да я промени. Но както са казали хората: ела зло, че без теб е по-зло. По тази логика избирахме царя, Костов и Борисов, сега ще е Слави
  • 14 Русенец

    106 71 Отговор
    По-лошо от управлението на Пожарникаря, едва ли може да направи Шоумена !
    Да гласуваме за него, поне Чалгата ще е повсевместна !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЛъжиПоИзбориВойнаЛов

    133 41 Отговор
    Моето мнение - Слави е една мутра, не по-различна от останалите, всичкото е театър, как има опозиция, противоборство и антагонизъм. Целта е да има разфокусиране и народа да остава с впечатлението, че някой милее за него.

    Коментиран от #18, #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 пенчо

    95 72 Отговор

    До коментар #16 от "ЛъжиПоИзбориВойнаЛов":

    По добре Славчо от колкот боко тиквата
  • 19 6 без 10

    100 28 Отговор
    Айде сега и чалгата с пълна сила влиза в политиката. Та ние и без това сме си чалгаджийска държава !
  • 20 asd

    118 54 Отговор
    Слави отдавна се продаде на ДПС и БСП, за мен е в една категория с Бареков в политиката.
  • 21 ОКУМУШ

    63 27 Отговор
    Ще имаме гореща есен , изборите са гарантирани на пролет.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хахаха

    107 19 Отговор
    Бареков имаше едно предимство пред Слави! Не можеше да пее!

    Коментиран от #49, #98, #101

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бай хой

    105 29 Отговор
    Малко в повечко ми идва наркоман и наркопласьор да дава наклон на политиката в Родината ми.


    Обаче учиндолеца се интересува само от пари. Доказа го в миналото когато въпрвки че бе прогонен от костов след добро заплащане развя знамената и запя " Боят настана" в редактиран вариант за да участва в преврата на страната на йостоф.
    Единственият му мироглед са парите. Също като при тиквата. От там е и абсолютно прогнозируем и удобен за цру. Докога ще търпим извратените да се гаврят с Родината ни?
  • 27 РЖД

    35 59 Отговор

    До коментар #16 от "ЛъжиПоИзбориВойнаЛов":

    Слави не е мутра,няма,,ипон,,няма,,тв 7 дни,,той и другата Б-Я,трябва да поведът хорото..северозапада винаги е бил начело..едно от първите въстания с/у турците 1688г,е било Чипровското..първото антифашистко въстание..1923г..време е септември да стане май.
  • 28 Димитров

    66 38 Отговор
    ВЪНШНИЯТ ни ДЪЛГ Е над 50 МИЛЯРДА КАТО дойде Слави ИЛИ бсп ИЛИ проф. Б. Димитров ЩЕ НАДМИНЕ 100 МИЛЯРДА
  • 29 Жорко Павето

    46 8 Отговор

    До коментар #1 от "смок":

    Ква липа бе, циганите я изрезаха на зелено?

    Коментиран от #111

  • 30 Аденауер

    92 26 Отговор
    България има само един спасителен път:Лустрация на 1,5 милиона комунистически изроди по под,произход и потекло и ТОТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на ВСИЧКО ,което са откраднали и присвоили.Всичко друго е АЛА-БАЛА по КОМУНИСТИЧЕСКИ.Германия го направи под американски контрол още преди 70 год.Друг път за справяне с комунизма и комунистите няма,освен по опита на ПИНОЧЕТ.Комунягата става НИКОЙ ,когато му вземеш парите и властта.
  • 31 Иванов

    73 42 Отговор
    По- голяма гад от Боко няма!
  • 32 SAAB

    72 29 Отговор
    Всъщност по-важно е след , като го свалят от файтона да го направят клиент на прокуратурата пожарникаро......:)
  • 33 за ГЕРБ

    62 85 Отговор
    Абе кво изкуствено нагнетявате всички, че едва ли не нещо лошо се случва в държавата???? Че, кога е била по-добре? Какво очаквате - че ще дойде друго правителство и с вълшебна пръчка ще направи пенсийте по 1000 лв? Айде стига, много си ни е добро управлението, но тук който не е в управлението и веднага търси под вола теле за да предизвика нови избори. Колко пъти да ги правим тези избори и колко пъти да показваме, че искаме ГЕРБ за управляващи???? Глухи ли сте, кьорави ли сте, не виждате ли какъв е избора на народа?

    Коментиран от #37, #45

  • 34 onq s konq

    72 46 Отговор
    Ще обясня "некои фундаментални истини" на ПЛИТКОМИСЛЕЩИЯ ЕЛЕКТОРАТ.България след Демокрацията съществува ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРАТА ВОЛЯ /а и геополитическа -няма кво да си кривим душата/ НА ЕВРОПА И САЩ.Ако не са те-просто БГ ще е ПОЛИТИЧЕСКИ РОБ НА БЕДНИТЕ ТУРЦИЯ И РУСИЯ,А ПО-ВЕРОЯТНО-ПОДЕЛЕНА МЕЖДУ ДВЕТЕ.Колко време е необходимо за да се осъзнае,че ЕВРОЧЛЕНСТВОТО СЪС ВСИЧКИТЕ МУ ЕКСТРИ/световен паспор и вэзможност за равноправен живот в Европа и не само/ и ЕВРОСУБСИДИИТЕ в размер на около 6 милиарда лв ЕЖЕГОДНО крепят страната и НАЦИОНАЛНАТА Й ИДЕНТИЧНОСТ?А КОГА БГ Е БИЛА ПО-ДОБРЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ?Ама конкретно-година и управляваща партия!!!А сега да погледнем към "СТРИГАНАТА ГЛАВА" СЛАВИ...Как виждате тоя човек във властта,и как си го представяте да контактува с евролидерите,...че и Путин?!А КОЙ на света ще му отпусне ЕВРОПАРИ и изобщо ще му окаже ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА...И ЗА КАКВО?Ами управляващите световни лидериДОРИ НЯМА ДА ИЗЯВЯТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С НЕГО,КАМО ЛИ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТ!Не ги мислите тия работи,ама добре че има разумни хора които решават нещата вместо вас...

    Коментиран от #52, #93, #105

  • 35 filo

    54 16 Отговор
    Видно с просто око е, че автора вече си е продал дребната душица на дарителя и облъчването на пролетариата в интертес на поредния спасител на нацията е стартиран. Всеки нормален човек само при вида на Славчо, едва ли ще припознае своя лидер. Признавам, че го бива като шоумен, също така може и да пее (без да съм специалист), но това не значи, че става за политик. За мен е ясно, че Славчо е една марионетка, която ще бъде лансирана в политиката понеже е известен и харесван от определен тип хора и това дава надежда на политическите му ментори, че ще вземе властта, за да "управляват успешно България"
  • 36 мислещ

    54 20 Отговор
    Как ли пък не реша да сменя Борисов със злобното шуоменче....я у лево !
  • 37 filo

    55 30 Отговор

    До коментар #33 от "за ГЕРБ":

    Управлението на Борисов има големи, фундаментални недостатъци, но аз съм сигурен, че повечето от пишещите срещу него тук са платени. Просто работата им е да плюят за пари. Утре Борисов ще си отиде, мислиш ли, че този след него няма да бъде оплют или няма да има все недоволни от нещо индивиди. Винаги ще има такива, ако ще и господ да е премиер.
  • 38 Ванга

    43 55 Отговор
    Слави няма опит като политик, но пък има добър екип от много години.
    Това е предпоставка да стане добър държавник.
    Боко е в политиката от години , но така и не успя да стане добър държавник.Това плюс липсата на екип ме кара да мисля, че дните му като политик са преброени.

    Коментиран от #39, #62

  • 39 filo

    83 15 Отговор

    До коментар #38 от "Ванга":

    Екипът на Славчо е добър за шоуто му, а шоуто му няма нищо общо с управлението.
  • 40 filo

    40 11 Отговор
    В крайна сметка смятам, че България, както винаги се управлява отвън, сиреч не е самостоятелна държава и който да дойде на мястото на Борисов, курса няма да се промени драстично.
  • 41 гого

    30 17 Отговор
    Браво! Много точен анализ на положението!
    А това че някои го разбират като подкрепа за Слави,си е плод на ограниченото им мислене.
  • 42 Минаваща

    43 32 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува. Разбирай - "политическа криза". Предсрочни избори няма да има. Нито криза има. Това, че Нинова търчи нагоре-надолу, дебне всяко протестче, за да го яхне, и се напъва да клати държавата - нищо не значи. А платените писачи на тоя сайт, начело със собствените си шефове, да вземат да идат и да се топнат в морето, да се разхладят малко, щото май имат температура.
  • 43 Демократ

    29 17 Отговор
    Лошо направеният т.н. РЕФЕРЕНДУМ не беше обяснен нормално. Аз гласувах само за намалявахе на субсидиите на партиите, но в последствие от обясненията след това се оказа, че имам и глас за БЕЛЕНЕ. Аз не съм гласувал нищо в тази точка, защото по принцип съм ПРОТИВ БЕЛЕНЕ!
    Това нормално ли е? Нека да се преброят наново бюлетините и празните полета да не се зачитат!

    Коментиран от #60

  • 44 Село Крушовица

    31 8 Отговор
    към №42
    Прави сте за ЛУДАТА КРАВА от Позитано.
    Цяла седмица ни занимаваха с кравата Пенка и сигурно и с тази ще почнат да ни занимават.
  • 45 SAAB

    39 18 Отговор

    До коментар #33 от "за ГЕРБ":

    Близо 1000 000 цигани не са народа !
    С колко гласа телохранителя управлява държавата ?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 infidel

    70 10 Отговор
    Егати държавата, щом човек като Станислав Трифонов е сочен за политическа алтернатива на каквото и да било

    Коментиран от #51

  • 48 другар

    38 5 Отговор

    До коментар #5 от "Коцето бушмен":

    Ако се надяваш оня вмирисания сценарист, със сплъстената коса, да те "проветрява", закъсал си го братчед:)
  • 49 Ами

    25 6 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Ти пък къде прочете, че Славуца го може.............пеенето, де:)

    Коментиран от #68

  • 50 Бай Брадър

    18 3 Отговор
    Преобладават се Илия, тя се видял - пак в тия!!!

    Коментиран от #87

  • 51 goni

    10 4 Отговор

    До коментар #47 от "infidel":

    Прав си! До тук опряхме!
  • 52 ултра

    11 5 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    ++++++++++++!!!!!!!!!!!! Много точно казано!
  • 53 ГОСТ

    13 8 Отговор
    Когато влезе Славчо в политиката Годжи какъв ще го направи министър на какво на отбраната или на мвр.Евгени е готов министър на културата.
  • 54 херодот

    35 9 Отговор
    Още едно мюре. Слави е цървул !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Антикомунисt 1

    16 7 Отговор
    Някой може ли да ми каже, Слави и съветниците му (сценаристите), къде стоят в политическия спектър или поне ляв ли е, или десен?

    Коментиран от #64

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 гларус

    21 4 Отговор
    Тази снимка от лудницата ли е ???Един няма нормален
  • 59 жмуц

    19 5 Отговор
    Ще променя... тая патерица на БСП!
    Дори да се абстрахираме от личността и дейността на предаването още от 90-те по оплюване на всяко управление освен на БСП...
    Ако щяха да променят нещо нямаше продажните медии да ви ги посочват!!!
  • 60 Греда

    10 3 Отговор

    До коментар #43 от "Демократ":

    "Белене" и "субсидиите", май не бяха в един и същ референдум - провери си "записките"!
  • 61 никой от

    13 8 Отговор
    критикуващите слави не посочва една алтернатива на досегашните ни политици !! спор няма , че може би слави не е най-подходящият който да измъкне България пот блатото но кой ще бъде алтернативата на досегашните управляващи на следващите избори ??? и имам в предвид като управляващи боко,бсп,патриотите .... кое е това лице което може неопетнено да привлече гласовете на разочарованите от всички тези политици управлявали ни през годините ??? ако не е слави може би радев ....просто нещо трябва да се промени . без почочени алтернативи критикуващите го значи са платени от досегашното статукво само и само да си запазят местата да крадат
  • 62 Edna

    19 8 Отговор

    До коментар #38 от "Ванга":

    Какъв добър екип - лижат, мажат, лъжат в един глас - това ли е демокрацията, как този ДОБЪР екип мисли винаги еднакво със слави - това ли е екип или е отбор гъзоблизци
  • 63 Legio X Equestris

    27 8 Отговор
    КОЙ Е РАБОТОДАТЕЛЯ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ??

    През февруари 2010 г. медийната компания Central European Media Enterprises (СМЕ) собственост на Роналд Лаудер купува националната българска телевизия bTV от News Corporation (Нюз Корпорейшън) на Рупърт Мърдок за 400 000 000 $ (100% от собствеността на телевизията), както и 74% от радиокомпания C. J. оперираща в България.

    КОЙ Е ЛАУДЕР ??
    Роналд Лаудер е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и президент на Световния еврейски конгрес.
    Симпатизант и спомещствувател на Републиканската партия.

    ВЧЕРА ЛАУДЕР СЕ СРЕЩНА С БОРИСОВ , ПОДНАСЯ МУ ПОДАРЪЦИ , А УТРЕ ЩЕ МУ ПОДАРИ И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!

    КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ЛИ??

    ЕСТЕСТВЕНО С РАБОТЕЩИЯТ В БТВ ШОУМЕН ТРИФОНОВ КОЙТО ОТ ГОДИНИ Е НА ХРАНИЛКАТА МУ.

    ТАКА, ЧЕ БЕЗ ИЛЮЗИИ!!

    СЛАВИ Е ТОВА КОЕТО РАБОТОДАТЕЛЯТ МУ ИСКА ДА БЪДЕ , А НЕ ТОВА КОЕТО БЪЛГАРИЯ ОЧАКВА
  • 64 ДО 56

    30 6 Отговор

    До коментар #56 от "Антикомунисt 1":

    СЛАВИ Е ТАМ КЪДЕТО МУ КАЖЕ РАБОТОДАТЕЛЯ - собственика на БТВ , председателя на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС - Роналд Лаудер.

    Вчера същия тозе ЛАУДЕР привества Борисов в ИЗРАЕЛ и го награждава с ЕВРЕЙСКИ СВЕЩНИК.

    Бойко Бехар бе приет по един подобаващ начин от събратята си.

    България е ТЯХНА ЗЕМЯ , А ШУТА СЛАВИ ЩЕ НАПРАВИ ПОРЕДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО ШОУ ЗА ДА ДОВЪРШИ ОНОВА КОЕТО ТРЯБВА ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА.

    НЕ ВЯРВАЙ НА ТОЗИ ШУТ.

    ТОЙ И БОРИСОВ СЕ ОТЧИТАТ НА ЕДНА ЛИЧНОСТ - Лаудер!
  • 65 Бре че стратег

    18 22 Отговор
    Този посе.ко и съвети дава. Нима за някой не е ясно , че Слави вече е отвял всички народни изедници- рантутници! Стойте и гледайте какво следва. Не може 30 години да ми се натрапва всякаква паплач, под формата на праведни демократи- депутати, които се гаврят и до днес с все по- малко оставащите българи. Хак да им е, само се надявам Слави да ги притисне яко тия мушмуроци, да не им дава да дишат спокойно. А ние- обикновените хора ще му помагаме. Слави е първи по резултат, на останалите- СБОГОМ, НЕ ЗНАЯ ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕТЕ ПРОСТЕНИ!
  • 66 Шекера

    9 22 Отговор
    Най-добре е да идват турците! Ер Доган поне е националисти а не национален предател като наще подлоги!
  • 67 ДДД

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Будалата":

    няма как да стане
    и да вземе власта какво?
    е ти заварваш фирма с 50 служителя
    дето работят яваш яваш
    и какво правиш?
    сменяш ги?
    или ги накарваш да работят както искаш?
    с кой да ги смениш?
    ора нема орааааа
    или разко да им се приработи?
    е това е безизходица
    докато децата на управляващите не са тук така ще е:(
    взел си къща за 4 години децата ти са в друга къща
    е ти какво?
    ще я оправиш за тия след теб?
    или за децата мислиш ?
    вземаш каквото може и поживо по здраво
  • 68 ММММММММ

    19 4 Отговор

    До коментар #49 от "Ами":

    На обичащите чалгата, всеки грачещ на висок глас от екрана им изглежда пеещ.
  • 69 Трагедия

    23 5 Отговор
    Една жена за семейство не може да завърти! Врявата която изригва я нарича "музика". Какво ще дроби в Парламента!? Тогава не само децата ще избягат от България А ДОРИ И ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 смях

    20 6 Отговор
    Борисов като прочете какво са писали хората под статията и ще вдигне кръвно. Някакъв си Трифонов да го смени него, великия дипломат, галения по главата от трима папи и от Нетаняху. Кръвното му направо ще удари максимума.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 овца

    24 5 Отговор
    Държава която въпросният Трифонов може да стане някакъв политически фактор за нищо не става.Това ще е тест, ако Трифонов го изберат или партията му, значи сме най - загубеното общество.
  • 74 Иван

    14 3 Отговор
    Старият въдичар с нова стръв!
  • 75 гнида

    14 3 Отговор
    Господин Ганев , прекалено Сте критичен ! Но с право , Слави едва ли ще промени статуквото .... А политикът б.б. е напълно изчерпан , тоталитарният му стил на управление обрича и герб на бавна агония .... Жалко е , че народът очакваше повече от човек от народа в лицето на бивш охранител ... А дали чалгарите стават за политици ... Според мене - НЕ !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Данчев

    14 4 Отговор
    Шопе, 'Цофия' не е Българя. Вместо да "праиш" магистрали, възстанови противоградушковите площадки.

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Севрерозапад

    10 2 Отговор

    До коментар #77 от "Данчев":

    Чалга в политиката и политик с чалга речник и мислене ... В момента имаме и от двете по много...Не мисля че някой може да надмине Бойко колкото и да се старае.
  • 80 asoos

    8 7 Отговор
    Аз ще гласувам за Марешки от всички най ми допада и дизела е с 20 ст по евтин
  • 81 ба ги другарко

    4 0 Отговор
  • 82 Същото

    15 1 Отговор
    Поредният Месия. Загуба на години пак.Трябва да сме всички на улицата. ..няма комунисти няма демократи....всички сме в кюпа, не разбирате ли... да устояваме интересите си. Всички имаме едни потребности.
  • 83 Психопат

    4 0 Отговор
    Сладури и сладуранки ,защо не ме изберете мен! Пари няма да Ви давам! Защото Васил Левски и Ботев, ако бяха останали живи и те жълтици нямаше да раздават! Ще ви построя ТЖВ или МАЛЕВ , за да ходите до морето за 2 часа с влак! Образованието ,ще е много скъпо, защото така ще си проличи кой е ученолюбив и няма да си губете времето калпезани ,аще ходят да работят! Така е било по Османско( турско) робство и вижте какви учени и родолюбиви българи е имало! Ще произвеждаме военни дрони! Те ще заместят армията ! И няма да има спор кой за Путин ,кой за Труп ще се бие и ако воюваме науки няма да ходят в черно и да плачат! БАН ще се насочи към роботиката и ако изобретят многофункционален робот до края на мандата Ми , българина няма да работи а ще седи пред компа и само глупости ще пише, ама тогава няма да има значение! И това гласоподаватели ще план за първите 4 години , за следващите 4 след това! Така, че гласувайте за партията на психопатите!
  • 84 Питам

    7 2 Отговор
    Ако може държавата да ми плаща хапчетата за кръвно. Нали сме българи ..в името на народа.
  • 85 Извън темата

    16 0 Отговор
    По една от медиите, казаха че, другаря Пеевски е един от най- големите данъкоплатци на държавата. Бихте ли казали кои са неговите фирми, за да е голям данъкоплатец, или неговата дейност...или това е обществена тайна?
  • 86 Боже смили се над Хората в България

    16 1 Отговор
    Това показва колко са отчаяни Хората в нашата Държава, след като имат потенциалната възможност да заменят сегашните Политици със Шоумени !!!

    Коментиран от #97

  • 87 Пременил ли се е

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай Брадър":

    Илия

    Коментиран от #90

  • 88 идиот

    2 0 Отговор
    едно е да ти вали дъжда пред радисън като стоиш без да првиш шоу друго е на цариградско шосе да правиш шоу сценаристите са голямата работа сиромахов и който и да е било:)!
  • 89 идиот

    1 0 Отговор
    едно е да ти вали дъжда пред радисън като стоиш без да првиш шоу друго е на цариградско шосе да правиш шоу сценаристите са голямата работа сиромахов и който и да е било:)!
  • 90 фак..ти

    8 6 Отговор

    До коментар #87 от "Пременил ли се е":

    КОМУНИСТИТЕ ВАДЯТ ПОСЛЕДНИЯ ТЕХЕН КОЗ „СЛАВИ ТРИФОНОВ” ДА ЛАПНЕ ПОРЕДНАТА НЕГАТИВНА ВЪЛНА ОТ НЕДОВОЛСТВО:
    1 КОМУНИСТИЧЕСКИ КОЗ- „ЦАРЯ БОЛШЕВИК”КОБУРГОТСКИ
    2 КОМУНИСТИЧЕСКИ КОЗ-БОЙКО БОРИСОВ „НАРОДНИЯ”
    3 КОМУНИСТИЧЕСКИ КОЗ-„СЛАВИ ШУТА”
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бакша

    0 5 Отговор
    Слави може би всичко но поне ще пусна едни референдум за излизане от Европейския съюз защото няма как да се докажем иначе все едно сме по-малкия брат и си лежим по-добре късно отколкото никога по-добре един ужасен край отколкото ужаси без край
  • 93 Стоян Шиков

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    Колега ти си напълно луд или ни мислиш за много прости. Какви са тези глупости който си писал. Евро парите не крепят страната а 100 крадливи и безскрупулни крадци, Слави прави партия но не е казал щ, че ще е на чело на нея. И явно много ви е изплашил, щом пишете такива глупости.
  • 94 Обективно погледнато

    7 2 Отговор
    Постепенно нещата ще си дойдат на мястото. Проблемът не е кой точно ще управлява, а в неусъществения контрол на гражданите към властта по точно проблема е в самите нас. Когато се научим да отстояваме правата си, който и да управлява нещата ще стоят по друг начин. Какво правят гражданите на развитите демокрации? За най малката индикация на корупция се вдигат и докато не получат справедливост не се спират. Затова са добре. Какво правим ние? При всяка несправедливост протестират определен брой засегнати незасегнатите гледат сеир. Премахнем ли тази отвратителна българска черта нещата ще се подобрят многократно. Относно явлението Слави, няма нищо лошо да има повече кандидати за властта така по лесно гражданите ще упражняват контрола си.
  • 95 Гого

    6 4 Отговор
    Не забрвяйте че Слави се е самоопределил като манаф ..значи иска да нагоди някого...
  • 96 Анонимен

    5 1 Отговор
    След референдума на Слави (без значение дали е добър или лош)
    Всяко правителство което не изпълни точките е обречено на пълен провал.
    На този референдум гласуваха ужасно много хора, повече от гласувалите за управляващата коалиция взети заедно. Не може парламента да се преструва, че 3 м души не съществуват. Или поне не може да се преструва до безкрайност.
  • 97 1966

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "Боже смили се над Хората в България":

    Най успешният президент на САЩ, Роналд Рейгън е бил Холивудски артист.
  • 98 Певец

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Ах, то пък Трифонов много умее да пее! Като го слушам - плача, предполагам и много други.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Питона

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "смок":

    Да не ти замирише на изгоряло?
  • 101 ha-ha

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Ами славчо да не би да,може да пее ???
  • 102 Капка

    0 0 Отговор
    Абсолютно!!!
  • 103 Flying Axe

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Прометей":

    Какви светли лъчи,какви 5 лв?Точно гологлавия чалгар да променя системата и да ме спасява? Айде нема нужда,довиждане!
  • 104 Flying Axe

    1 0 Отговор
    Такива кухи тъпанари докарахте това руско недоразумение от Варна в парламента.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Опасно 21

    2 0 Отговор
    Дано есента е гореща,а зимата още повече.Хора,Вие забравихте тока,газта и парното.Защо. търпим. тези лъжливи уроди-те не са българи.
  • 108 Киро

    2 1 Отговор
    Боико направи ГЕРБ второ ДПС.Пълно е по селата с турци и цигани във власта.ДОЛУ БОИКО ДОЛУ ДПС.
  • 109 Питащият

    1 0 Отговор
    Милене , да не си фен на Орбан? Слави не е алтернатива , а новото мюре на мафията . Само полезен идиот или платен идиот може да измисли въпросите от този референдум . Нищо чудно да си измислят мажоритарна система и да се явят на избори, което ще ги бетонира . Това ли искаш? Но няма да стане . И предсрочни избори при лоша за Мутрата прогноза няма да има . Ердоган в Турция ще се провали , освен ако не фалшифицира изборите .
  • 110 Художника

    1 0 Отговор
    Само тези, които прегърнат и осмислят в действията си Космичните истини, че: 1.Съществува само една религия, тази на Любовта. 2.Съществува само един език, този на Сърцето. 3.Съществува само една раса, тази на Човечеството. 4. Съществува само Един Бог и Той е Всемогъщ. Само те ще имат шанса да изтласкат Държавата от дъното, за което е залепнала и я направят достойна на невероятната ни географски Родина!
  • 111 Дядо Васко

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Жорко Павето":

    Уважаеми господин Иванов
    По големите градове са тези дето са като теб
    А ти си най големия
  • 112 Дядо Васко

    1 0 Отговор
    Това ли ще е министерския съвет на снимката
    Жална ни майка тогава
  • 113 Надежда Иванова

    1 0 Отговор
    Аз харесвам призива на Ивайло Дамянов:Лустрация на всички политици след 1989г.,на всички съдии, прокурори...2
    смяна формата на управление ,/Президентска република/ 3.Мажоритарен вот на всички депутати и представители на местната власт, 4.Съкращаване на депутатите на120 и най напред свикване на Велико Народно Събрание.
    Вярвам ,че има все още достойни БЪЛГАРИ,които милеят за Родината и ценят истинските човешки ценности!