Last news in Fakti

18 Юни, 2018 13:30 13 275 36

Кой превърна момиченцата ни в малки блудници?

  • блудници-
  • момичета
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ани Димитрова, БургасИнфо

Ужасена съм!

Потресена съм!

Нямам думи, с които да изразя погнусата си.

Зная, че мнозина ще ме обвинят, че съм назадничава и не приемам новия морал, новото време, новите ценности, но за какви ценности става дума, когато това, което видях, минава представите ми не за нормално, а и за патологично ненормално, пише читателката ни Анита Костова.

Стоях на пейка в парка и се наслаждавах на уханието на липите. Срещу мен на десетина метра седнаха четири момиченца. Полудеца, полужени - някъде 12-13 годишни. Облеклото им беше повече от скандално. Впити бюстиета, голи коремчета, изрязани къси панталонки. Даже си имаха и татуровки, а едното обеца на пъпа.

Хлапетата бърбореха весело и чакаха да мине мъж. Без значение млад, или стар, просто мъж. В мига, в който се появяваше жертвата им, те внезапно започваха да се опипват една друга и да стенат така изкусително, че чак по*но актриси биха изпитали професионална завист. Виеха като разгонени котки, ахкаха и охкаха. Мъжете се стряскаха, някои бързо отминаваха, други се спираха, гледаха ги невярващо, трети започваха притеснено да си оправят панталоните, а четвърти просто застиваха и не знаеха как да реагират. Какво зяпаш бе, разкарай се, викаха им Лолитките и се заливаха в луд смях. До следващата жертва. Стоновете и охкането пак започваха, а мъжете буквално оставаха като в небрано лозе.

С една друга жена се приближихме до девойчетата и попитахме нормално ли е това, което правят, а те ни нарекоха дъртачки, които им завиждат, че мъжете ги харесвали. Аз съм на 48 години, не се имам за дъртачка и такова поведение в живота си не бях виждала!

Хубави, добре гледани деца, българчета с поведение на улични котки. Днес стенат и вият, а утре?

Зададох си два въпроса. Напоследък има доста изнасилвания. Наистина ли само мъжете имат вина за тях? Не ме разбирайте грешно, не оправдавам нито едно посегателство върху личността, но при тази ситуация поведението на новопръкналите се моми не е ли от типа "Ела, Вълчо, изяж ме!"? В природата, когато една самка се разгони, мъжкарите чак се сбиват кой да я избави от страданията...

Вторият е - в какви семейства живеят тези момичета? Родителите им слепи ли са, глухи ли са? Не виждат ли как се обличат, защо са им разрешили да се татуират на 12 години и да си слага пиърсинги? Такова решение би могъл да вземе само пълнолетен човек, а не дете.

През ден четем зов за помощ - избягала Изабела, търси се Стела, някой да е виждал Мариела?

Ами къде сте, драги родители, когато пред очите ви Изабела, Стела и Мариела се превръщат в нагли малки проститутки, когато излизат полуголи от къщи, когато се прибират в малките часове, вонящи на трева и алкохол? Спите ли, дремете ли, не ги виждате ли, не си говорите ли?

И в този ред на мисли се питам каква е ролята на телевизията? Да възпитава, или да поощрява наглостта и разврата? Миналата седмица Гала покани в студиото си 14 - годишната щерка на Орхан Мурад Сузанита и семейството й. Малката е известна с опитите си да пее, с разголените си форми и непукисткото си поведение. "Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш", попита внимателно Гала, сякаш на посещение при нея се е отбила някаква звезда от световна величина. "Ми...пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири на ден максимум." - отговори девойчето, което отдавна не е девойче, а само по възраст.

Ами училището върви ли, продължи водищата. "А, не ми се учи много, имам си други приоритети" - нацупи устнички Сузанита. Стигна се и до темата за сек*а. Младата издънка на Орхан Мурад обяви, че отдавна го прави, но била казала на родителите си. "А защо се снимаш с голо ду*е?" продължи Гала. "Защото ми е хубаво и ме кефи", отговори дръзко момичето.

Питам се защо Гала реши да кани малката госпожица и то в най-гледаното време, когато пред телевизора има деца?

Какво искаше да ни покаже с интервюто с нарисуваната госпожичка? Можеш ли да каниш непълнолетна, нищо, че е с баща си и майка си? Можеш ли да развяваш нейните пошли ценности пред цял народ?

Питам и също има ли тази девойка разрешение от Инспекцята по труда разрешение да работи, да снима клипове, да пее нощем в чалготеки, когато по закон на нейната възраст това е забранено и става само при изключителни случаи? Къде е Агенцията за закрила на детето и куп още НПО-та, та малката лолитка се чекне пред камери и проповядва разврат пред подрастващите в цяла България и те се избиват да й подражават? Като на Гери-Никол, когато също беше непълнолетна.

И най-важното - кой й дава и ефирно време? СЕМ къде е?

Настоявам всички майки да се обединят срещу тази пошлост, а в ефира да спре да се показва пошлостта, дори и с възпитателна цел.

Ние искаме да отглеждаме нормални деца, а не малки проститутки, пише възмутената бургазлийка.

А ние сме съгласни.

Институциите спят, родителите са вдигнали ръце, а децата ни се превръщат в малки блудници.

Някой трябва да спре това!

Завинаги!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на18 превъртат километража

    133 3 Отговор
    Спокойно, като им пръснат аналите друга, ще запеят тия келешки ! Който търси намира и каквото повикало такова се обадило !
  • 2 HustlerProducer

    54 24 Отговор
    Кой ги превърна?!?! Самите те - като ген, манталитет, обичай, нравствена система, морал, принципи, нагон, желания, цели и стремежи са това, което са. Това им харесва, за това се борят, без това не могат да живеят, с това се хвалят. Това е котировката им в живота. И нека не бъдем българофоби - това явление го има на всички континети, полуострови, острови, села и хасиенд и т.н
  • 3 Димитър

    116 39 Отговор
    Трябваше да мислите за това докато подскачахте по площадите кряскайки нелепи лозунги. Беше ви пред очите! Много добре знаехте и за западния разврат и за ровещите на запад по кофите бездомници. Ние както винаги надминахме учителя си, по кофите у нас ровят не само бездомниците, а и пенсионерите - вашите майки и бащи! Понятието работещ беден не е измисляно на запад - измислено е и е факт у нас! Сега е късно да се вайкате, всички що-годе нормални хора напуснаха страната и не мислят да се връщат, циганизацията вече е факт, по супермаркетите вече работят като касиерки млади циганки трудно говорещи български, затова, скъпа Ани Димитрова, реакцията ви колкото и да е правилна и нормална, е твърде закъсняла. Уви!

    Коментиран от #6, #7, #12

  • 4 Петър

    44 66 Отговор
    Русия и Путин ги научиха. Те са виновни! Западната култура не допуска такова поведение от подрастващите.

    Коментиран от #9, #25

  • 5 Гошката

    32 26 Отговор
    Личните ми наблюдения са следните: докато са млади девойките се правят на лоши момичета, на мръсници, не се двоумят да си легнат с някой симпатяга, с когото са се запознали преди малко. Когато пораснат и станат на 25+( някой на 30+) се кротват и стават примерни жени и търсят някое добро момче с което да създадат стабилна връзка.

    Коментиран от #8, #14

  • 6 ГосТ

    68 7 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Мммм неее, стига с този запад. Разбира се, че и там има пачаври,но за бога на фона на нормалните жени наистина са по малко. Имам наблюдения от Франция, която не знам защо според българина е най пропаднала. Е,ще ви разочаровам, но там не ходят полуголи на работа и по улиците. Не всяка втора е татуирана и с пиърсинг (което веднага показва характера),девойките не гледат само богатството на младежа,защото нормално е един младеж да не е много богат (повечето двойки са на една възраст, а не момиченца с чичковци) и поп песните им далеч не са толкова вулгарни като нашите. Да,и по телевизията не канят пачаври , а хора с определени приноси към обществото. Накрая пак ще повторя, за да няма коментари, не казвам че там няма пачаври,но те са по скоро изключения за разлика от нас,където нормалните жени станаха изключения. И това се случи според мен в рамките на десетина години, но явно е имало почва да избуее всичко това.
  • 7 ивко

    26 57 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Еххх тази лоша демокрация,уж "ваще червени другари я направиха демокрацията"....сега пък калпава била.
    Вади от скрина Отечествен фронт от 80-те и изпадай в умиление!
    Живей си в нафталина ,не бликай разум навред ,че смърди!:))))
  • 8 ГосТ

    53 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гошката":

    Еми сори, ама не бих се залюбил с някоя с превъртян километраж и "богато" минало,пък нищо че се е кротнала. И нали знаеш бивши нема. Ако си ок с много баджанаци, твоя работа. За всеки влак си има пътници.

    Коментиран от #11, #35

  • 9 къс фитил

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Купи си очила и компас, много си залющен xD
  • 10 Един друг

    57 6 Отговор
    Какъв е проблемът? При демокрацията всеки има право да е прост и пропаднал колкото си иска. Това са бъдещите продавачки с по 3 деца от трима различни, които пият кафе от полистиролна чаша и пушат цигара седнали на стълбите пред магазините, в които се правят, че работят.

    Интересно, че никой мъж не им е набил шамарите. Жените погрешно спекулират със заблудата, че има имунинет от бой. Жена може и да не се бие, обаче тъпа овца когато е много устата и агресивна, каквито стават все повече българки, като отнесе някой шамар и много бързо се кротва. Някакви такива да им направя забележка, че не са си у тях пред уебкамерите, ами се чекнат на публично място и да ми се иззвери - леле.

    Цивилизацията и културата се крепят на мъжете, а не на жените. Много мъже са абдикирали от задълженията си и мълчат с наведени глави, но не всички, та да не разчитат чак толкова на безнаказаност.

    Коментиран от #13, #28

  • 11 Гошката

    55 2 Отговор

    До коментар #8 от "ГосТ":

    Съгласен съм, но искаш или не повечето жени на 25+ са с навъртяни доста километри. Трудно се намира някоя жена на 25-30 години, която все още да е красива, запазена и да е имала максимум 2-3 връзки.
  • 12 прост народ

    28 38 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Ей, червен сдуханяк, личи си, че си беден и ограничен пролетарий. За твое сведение на Запад, системата е много по-строга дори от тази по време на любимия ти социализъм, когато си карал москвич и си ходил две седмици на море, чакал по опашки за хляб, ама е имало морал.
    В Англия директно и взимат детето социалните!!!!! Малката щеше да бъде настанена в социално жилище. Децата в училищата ходят с униформи, нямат право на телефони, таблети!!!!!
    Там има ред и дисциплина, ама ти мишко откъде да знаеш тия работи, като никога не си излизал от панелената си крепост.

    Коментиран от #24

  • 13 прост народ

    51 1 Отговор

    До коментар #10 от "Един друг":

    Това в България, което започна от 1989г. преход, никога не е имало демокрация, и да е имало нещо, то е било ДЕКОРАЦИЯ, не демокрация.

    Коментиран от #29

  • 14 ооо

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гошката":

    Само, че вече са с подарък и като ги удари живота друго започват да гледат и търсят.
  • 15 Кирчо

    8 44 Отговор
    Драматизираш лелче, кокво толкова те травмира не разбрах.
    Малки са пере ги хормона, ще отмине.
  • 16 Ники

    32 0 Отговор
    Съгласен съм , че разврата е навсякъде в днешно време , обаче трябва да се ограничи рязко за непълнолетните ... в западна Европа също има разврат ама не правят подобни неща , защото могат да ги изключат от училище и още куп неща. Закона трябва да е по стриктен и да се контролира ... нямаш 16 даже .. след 22:00 вкъщи ... никакъв алкохол цигари и татуси ... сигурен съм , че и в другите страни го правят АМА СЕ КРИЯТ !!! А ТУК СЕ ПАРАДИРА С ТОВА И НЯМА ПРОБЛЕМ !!!
  • 17 Morgoth

    27 4 Отговор
    Подражават на съвременното западно общество, където жената може да прави каквото си иска, докато мъжа може да бъде съден за сексуален тормоз за най-малкото. Нищо, все някой ще ги постне в нета, а след години, защото от там нищо не се трие децата им може и да ги видят - тогава ще берат срам, освен ако вече не са станали проститутки.
  • 18 Истината

    44 0 Отговор
    Жалко, че за тези почти 30 години "демокрация" България се напълни с две поколения пълни идиоти!
  • 19 Pinokio

    28 2 Отговор
    Това си е стандартно поведение на доста малки кифлички и то не е от вчера и не е само у нас. Опитват се да не изглеждат задръстени в очите на другите хлапета, като още са твърде глупави за да осъзнават какво се случва около тях. Като хванеш някое подобно детенце за циците и то се паникьосва и всичката му смелост се изпарява. Помните ли филма Американски прелести?
  • 20 гнъс

    26 0 Отговор
    Има цяла агенция към Социалното министерство, с куп нищоправещи в нея - ДАЗД; ДЪРЖАВНА агенция за закрила на детето! В САЩ, барнат ли те с чаша бира преди да си навършил 22 години - имаш спомени за цял живот, а по нашенско, жените от един етнос са вече баби! Та, защо да се лъчим от тях, нали?!
  • 21 Orthodox

    15 6 Отговор
    Кой ли? Определено тези, които убиха в душите на българите вярата в Бога, с която народът ни е живял още от св. Цар Борис I Покръстител, а заедно с нея и всички висши духовно-нравствени ценности, произлизащи от вярата. И това стана основно през времето на соца с неговия официален атеизъм, издигнат в ранг на вътрешна политика на държавата. Иначе строят си имаше и някои позитиви, но те са нищо в сравнение с огромната беда - отчуждаването на хората от техния Творец, без Когото няма истинско добро, радост, щастие - няма живот.
  • 22 Бай Тошо

    15 10 Отговор
    Нали затова скачахме по площадите преди няколко десятки, за да станем водещи производители на коври
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гларус

    28 6 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    За виновник бих посочил и татуираният маимун чалгаря Слави
  • 26 Никой

    14 2 Отговор
    Вилнее си селският максимализъм у нас- но до кога...?
  • 27 сори сорос

    18 4 Отговор
    нищо не сте разбрали!
    тва за което се говори в текста се нарича - ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ценности...и институциите не спят, а ги поощряват..
  • 28 родител

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Един друг":

    Така е! Тук с пълна сила е валидна максимата : Боят само на грънци не помага! Има ли здрава ръка в семейството ще има страх, дисциплина и уважение!
  • 29 огън

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "прост народ":

    Абсолютно вярно, но и пълна свободия и простотия! Не разбирам, защо взехме най-лошото от Запада?! Загубихме своята идентичност! Къде е морала ни, възпитанието, уважението, състраданието?! Затриваме се като нация! Продажните ни управници ни натрисат без да се допитат до нас чрез референдум искаме или не Еврогейските джендъри, Натовските педали и Хамериканските лизачи! Тъпчат ни със скапани нискокачествени храни, за които плащаме скъпо и прескъпо, дерат ни с все по-високи данъци и такси, и ни разгонват фамилията, докато малцина богатеят на наш гръб! Ножът е опрял в гърлото! Ще се лее кръв и тя няма да е човешка, а ГЕРБерска!
  • 30 Кой ли не?

    16 0 Отговор
    А някой запитва ли се изобщо,защо има още Гала?
  • 31 Манаф

    8 2 Отговор
    Спокойно,Сузито съм я пробвал лично,и не струва,а на всичкото отгоре и кадаифа и лъха
  • 32 впечатлен

    15 1 Отговор
    Моля, само не ми говорете за "западния разврат"! Навремето, когато започнахме да се правим на демократични, един французин гостуваше у нас. И попита, всичките тези момичета по улиците проститутки ли са? Беше поразен. Въпросните момичета се фръцкаха с къси полички, кокетни, силно гримирани рано сутринта, преди 10, с една дума ниска култура, срам и криворазбрана демокрация. С подобно облекло в толкова мразения от някои Запад се ходи само по определени улици и се знае какви са тези жени, облечени по този начин. У нас границите отдавна ги няма, в сутрешни предавания разни водещи и гостите им се разхождат полуоблечени, с голи гърбове, силно гримирани и всичко това се приема за нещо нормално. Колкото до децата, те имат родители. До навършване на 18 години родителите носят отговорност за облеклото и поведението на децата си. Някои ще подскочат възмутени, но вижте как английското кралско семейство облича децата си. Никакъв намек за неприлични дрехи, всичко е класика и приличие. Децата изглеждат като деца, не като примамка за извратеняци. Учете се от хората с традиции, не от просташките ни предавания по някои телевизии.

    Коментиран от #34

  • 33 Христо Ботев

    5 2 Отговор
    Поведението на момичетата е в резултат на демократичните проблеми в страната започнали преди 30 г. За съжаление Г-жо Димитрова не е възможно "Някой да спре това завинаги"просто така... За да се нормализира поведението на децата, трябва първо да се нормализира държавата и всичко в нея - започвайки със семейните ценности и възпитание, училище и образователна система, икономика, политика, телевизии и интернет и т.н. Възможно е позитивни промени да се получат след няколко деситилетия, ако обществото работи целенасочено към такива...но при положение че младите и образовани хора продължават да напускат страната...прогнозите не са оптимистични.
  • 34 МАК

    11 0 Отговор

    До коментар #32 от "впечатлен":

    Потвърждавам! В англия съм в момента живея и работя потвърждавам!! Тука учениците ходят в строг дрес код с емблемата на даденото училище!! Абсурд да видиш българска чалго циганска мутренска култура !! Ако можеше това да се промени??!!
  • 35 Ицко

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГосТ":

    Ти па ще разбереш, че й е превъртян километража...по сигмента:-))))! Сигурно и кочината дет' караш е със 150к напреж!
  • 36 красавицата

    1 0 Отговор
    Тези деца обикновено растат без родителски контрол, най-страшното обаче е , че в много случай родителите считат такова поведение за нормално...има и такива, които окуражават дъщерите си да работят в нощни заведения като подгряващи танцьорки,защото заработват нещо за семейния бюджет.