Last news in Fakti

14 Юли, 2018 10:00 2 755 31

Никаква милост за джендърите

  • джендър-
  • джендъри-
  • александър урумов-
  • милост

Няма да има жал за джендър-идеологията

Никаква милост за джендърите - 1
Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Съпругата ми и синът ми са учители. Ако някое момче в техните класове каже, че се чувства момиче, те са длъжни да се държат с него като с момиче. Ако откажат, ще имат неприятности. Това е реалността днес в моята страна".

Казва ми го пенсиониран генерал от британската армия, докато отвън по "Раковски" минава гей парада - 9 юни. Генералът е висок, достолепен мъж, типичен англичанин в обноски, в речник и в начина, по който контролира емоциите. Ръководил е специални сили в мисии на Кралската армия по света. Участвал е в мисии, за които може само да се предполага.
Смел човек, без съмнение.

И когато ми говори за тези джендър-глупости, говори тихо и едва ли не се оглежда.
Деликатно-извинително споменава Брекзит.
- Не е нужно да се чувствате виновни, отвръщам - по-голямата вина за излизането ви от ЕС носи онзи пияница Юнкер и цялата банда анонимни бюрократи около него.

Генералът се споглежда с друг участник в разговора /трима сме/, пенсиониран офицер от шведската армия, който видимо набира смелост и с апломб ме пита дали може да ми зададе неудобен въпрос. Питайте, казвам, тези въпроси са ми любимите:-)))))
И тогава шведският ми гост ми задава въпрос, към който генералът проявява нескрит интерес:

- Не те ли опасно за теб да говориш така радикално?
- По-опасно е, ако мълча - отговарям.

Помълчахме след този отговор. Беше изчерпателен.

Не казах, че ако днес мълча утре децата ни ще се страхуват да не си изгубят работата, ако вземат та обидят някое объркано дете с вменени му джендър-права от соросоидните престъпници.

Не казах, че ако днес мълча утре ще ме е срам да се погледна в огледалото. Не казах онези думи на Брехт - че утре няма да ни питат колко трудно е било времето, а защо са мълчали поетите.

Не казах нищо от това, за да запазя достойнството на тези двама достолепни мъже, доведени до това положение. Стана ми жал за тях...

Но към духа на лъжата, към разрушителната джендър-идеология - няма да има жал и няма да има милост!

Казвам го на соросоидите - да знаят.
Няма да има милост!

Колкото Христос прояви толерантност към дявола, точно толкова толерантност ще види джендър-идеологията от нас!

Да живее България!
Бог е с нас!

Александър Урумов, Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антисоросоид

    90 7 Отговор
    Браво. Достоен Българин. Смерт на соросоидите

    Коментиран от #5

  • 2 vvvvv

    76 7 Отговор
    Дай Боже повече такива офицери.Май трябва те да управляват.
  • 3 тито

    67 6 Отговор
    Браво--точно и ясно!!! А дали не е време,военните да помислят без милост и прошка за днешните ни управляващи...Защото излиза че на масовият Българин му е"свършило" мъжеството и достойнството..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кучето шаро

    10 12 Отговор

    До коментар #1 от "Антисоросоид":

    Вече сте двама !
  • 6 Морук

    44 3 Отговор
    Браво ама да беше споменал че ни управляват и джендъри
  • 7 Холокост

    27 4 Отговор
    Нова баня за миризливите чифути !
  • 8 Всичко се върти и повтаря

    52 2 Отговор
    Рано или късно нещата ще си дойдат на местата,агресията и омразата се трупат и като се отприщи ще е брутално и няма дд има милост за никой !
  • 9 бай Ганьо

    57 4 Отговор
    Грам не ме интересува в Англия и Швеция какво правят, щом искат да са джендъри, то си е тяхна работа. Важното е ние да се опазим, че останахме 6 милиона.
  • 10 Така де

    45 3 Отговор
    Няма нищо лошо да си гей, но е много лошо да принуждаваш някой да нарича мъж с п*ишка - жена. Това е унижение към самия човек, който общува с джендъра. Има хора , които се чувстват кучета, други се чувстват царе, а други извънземни. По тази логика утре трябва да се отнасям с някой човек като куче и да го галя, храня, да сере в градинките и аз да му почиствам
  • 11 стоян георгиев

    13 48 Отговор
    еи тия джендъри бе!!!!голяма опасност ,голямо чудо!!!другари никои на сила неможе да ви направи педали !!!!така че споко.егати статията ,англииския и шведския офицери говорят тихо на гаипарада от страх!!!!автора обаче смел не си мълчи шъ знаиш!!!!даже е бил готов смело да хвърля камъни по гадните соросоиди!!!!този тип статии ги пишат така наречените евроскептици,разбираи прикрити пуниови тролове.идеята е да се покаже колко гадно място е европа и да се създават необходими идиоти,което както знаем в българия е много лесно!

    Коментиран от #13, #14, #29

  • 12 Българин

    23 2 Отговор
    Браво !!!
  • 13 Възмутен

    24 2 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Какво ли виждат и чуват осиновените деца от джендъри (заем и другите им имена)кое е нормално за тях .това е лошото иначе не ми пречат като не парадират .Да се ш,,,,,т скришно
  • 14 ГосТ

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    И ти си прав,но една баня за чифутите никога не е излишна. И ... за украИна,са ше им излезе солено дето играха с краварите ;)
  • 15 JPower

    8 22 Отговор
    Само до не се окаже,че тез тримата от запаса са участници в гей парада и сЪ правят на мАже. Автора на писаниете е полуавтоматичен идиот. Швед, англичанин и до тях Байти ганя, обсъждат гей парад. Бай ти Ганя на пИрфектен английски им се Убяснява, как ще е баш комита.... Иначе, новата чифутска секта-джендер, няма да изкара дълго!!!
  • 16 лошия

    9 20 Отговор
    Това си е чист разказ по задание от.....Как се събраха трима непознати на гей парад (а уж мразили гейовете) говорещи различни езици, без да се запознаят но си знаят военните чинове??? Да не говорим за ,,пияница'' Юнкер. Скандала тръгна оня ден, те го обсъждали месеци преди това. Ей някои хора много за прости ни взимат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Госта

    14 2 Отговор
    Джендъризмът е античовешко учение, което трябва да се забрани. Чува за нормалността. Подкрепям!
  • 19 Хасан

    10 8 Отговор
    Генерал от Кралската армия който е бмл на мисии по света....демек убивал,изнасилвал,бомбардирал села,унищожавал държави и култури само с една единсивена цел ...нови пазари,нови грабежи за акционерите на Лондонската борса ...и ми говори за чест и морал...

    Коментиран от #24

  • 20 Хасан

    7 8 Отговор
    Джендърството,гейството,лесбийките са част от европейската култура ..имало ги е,има ги и ще ги има....и в Древна Гърция т в Рим..

    Коментиран от #21

  • 21 ГосТ

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Хасан":

    А в Турция е имало само манафи 😂

    Коментиран от #23

  • 22 Анален нашественик

    10 1 Отговор
    Абе хасане, в туркия има повече гейчета от целия ЕС.
  • 23 Реалист1

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "ГосТ":

    Тогава не е имало Турция. Турците са били някакви племена с кожите на гърба и босоноги. Добре че бил Осман та им отворил очите да нападат държави в които гората с власт не се разбирали. Нещо като разделяй и владей, ама заслугата за разделянето не е тяхна
  • 24 Ха!

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    Толкова съшито и скалъпено, че айде нема нужда! Че сме прости, прости сме, ама не дотам, че да ядем доматите с колците!
  • 25 дръндрън

    2 15 Отговор
    И заради такива хомофоби и расисти като вас които си мислят, че още е 20-ти век сме най-тъпата държава в европа дори и в света!
  • 26 Манафов

    10 1 Отговор
    Признавам, хомофоб съм. Видя ли млад джендер и го почвам веднага- бой, бой, бой с питоня по дзурлата! Превъзпитавам го един вид, та белким му дойде акъла.
  • 27 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    браво
  • 28 Румяна Костова

    11 0 Отговор
    Четете внимателно.Човекът пише,че навън е шевствувал гей парада.Значи те разговарят някъде си вътре.Въпросът не е дори дали този разговор е действителен или измислица.Гледаме на интернет какво се случва в тези страни ,които са приели тези джендърски идеологии.Не ни харесва.Колкото и недостатъци да имаме като народ,поне сме със здрава,консервативна психика в това отношение.И държим жената да си е жена,мъжът да си е мъж.
  • 29 Румяна Костова

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Хайде сега,и тук намешахте Путин! Вас може и да е пробвал някой да ви обърне в пе..р.И вие да сте устояли на твърди позиции.Браво.Но повечето от нас се притесняваме за детската психика,а не за тази на отракани чичковци!Не е нормално в детската градина да се бутат на момченцата кукли.И да се пришпорват момиченцата да бръмчат с камиони.Нито в основните класове да ги учат как се слага презерватив на изкуствен член!!!Защото съм гледала на интернет точно това да се случва в немско училище.
  • 30 пенко

    6 1 Отговор
    УЧУДВАМ СЕ ,ЧЕ ХОРА ПРИТЕЖАВАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ/СРЕДСТВА/ ДА ЛИКВИДИРАТ ЕВРЕЙСКАТА ГАДОСТ СОРОС , НЕ СА ОСЪЩЕСТВИЛИ АКТА ДО ДНЕС " НЕГО -МАЙКА МУ -ЖЕНАТА, ДЕЦЕТА И ЦЕЛИЯ МУ РОД"
  • 31 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    АЗ УВАЖАВАМ ДЖЕНДЪРИТЕ НА ЗЕМЯТА ...ВЯРНО Е , ЧЕ ПО ХИТЛЕРИСТКИ ,НО ВСЕ ПАК СИ Е УВАЖЕНИЕ ! ...ЗАЩОТО ЛАГЕРИТЕ ОСИГУРЯВАТ РАБОТНИ МЕСТА -ВЪЗМОЖНО И ВИСОКО ПЛАТЕНИ !!!!!