14 Юли, 2018 13:00 2 139 5

За лошите новини със злоба

  • злоба-
  • новини-
  • лоши-
  • емил йотовски-
  • помощи-
  • пенсия

Скоро започва „Биг Брадър“ и нещата ще се наместят

За лошите новини със злоба - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Живеем щастливо в хаоса на новините. За да плуваме удобно в информационния поток, трябва да знаем какво да имаме предвид. От какво да се интересуваме и кое е жизненоважно за нас като оцеляващ вид.

За да сте щастливи, спазвайте следните инструкции:

Когато чуете, че майчинските помощи за дете в БГ-то са 35 лева, обърнете внимание на следното. Че зам.-премиер ходи на Слънчака да се кара със сервитьорките за силната музика. Зам.-премиерът се налага в споровете, защото води няколко оклюмали полицаи със себе си. Както и камерите на пет телевизии.

Когато в парламента решават да изцицат още няколко милиарда от гьола Белене е добре да се знае, че Джъстин Бибър се е сгодил за племенницата на Алек Болдуин. Също така е добре да се информирате дали връзката им е консумирана, как точно и колко пъти.

Когато бъдете осведомени, че социалната пенсия в БГ-то е 138 лева, обърнете внимание, че мис силиконово дупе прави шпагат в помощ на незрящите от Северна България. Наложително е да се знае какъв точно шпагат – мъжки или женски. И ако е мъжки, това значи ли, че е джендър?

Когато научите, че някакъв там човек с брада е решил да умре от глад (без значение е името. Щом е решил да мре. Нали така?) веднага обърнете внимание на следното – Пищова отново пори риби и имитира инфаркти. Също така цъка с нов Ролекс и пика наблизо. Важна подробност е, ако напикае мокасините си от крокодилска кожа, дали ще останат жълти петна.

Когато затворници избягат от затвора и само една чистачка ги гони, трябва да обърнете внимание на това, коя провинциална кукла спяща с вратар от Б група иска да прави секс с целия френски отбор, ако станат световни шампиони. Тук е жизненоважно да се информирате къде точно куклата ще ходи на почивка (в Дубай естествено) и дали жените на някои от френските футболисти са съгласни с щедрото предложение. А и какво мисли клетият вратар от Б група.

Когато разберете, че лекарствата на онкоболните са спрени, обърнете внимание на следното: Младежи правят секс по тъмно по шезлонгите на плажа. Тук трябва да се поинтересувате от протестите на плажните арендатори и тяхното намерение да събират такса шезлонг, а защо не и такса чадър и през нощта.

Когато разберете, че ще вдигат данъците на автомобилите, веднага се поинтересувайте за това как някой беззъб страдалец позира с чек за пет бона спечелен от търкане на билетчета. Важното в случая е дали с тези пари ще си направи ремонт на устата или ще се напие безпаметно в компанията на проститутки ромки, пиещи дванадесет годишно уиски.

Ако лошите новини са ви в повече и не можете да ги заместите във вниманието си с наистина важните теми от ежедневието - не се тревожете. Скоро започва „Биг Брадър“ и нещата ще се наместят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мерси иначе ми е през ...

    5 0 Отговор
    За Джъстин Бибър че се е сгодил за племенницата на Алек Болдуин не знаех но сега ще се разрова в нета .
  • 2 И аз да кажа

    2 0 Отговор
    Не си подхождат ,няма го бъде този брак а жъстин е погрознял
  • 3 Азис

    1 1 Отговор
    Бибър е супер ,искам да го дрискам !
  • 4 Реалист1

    15 1 Отговор
    Много интересни гледни точки! Този журналист с няколко думи ни показа колко сме елементарни в мисленето за това, какво е важното за нас

    Коментиран от #5

  • 5 госте

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист1":

    Не само че сме елементарни, но и че ни харесва. Нас страдание и мъка не могат да ни трогнат, протести има навсякъде и за всичко, претръпнахме. Сами протестираме срещу себе си. Ние се трогваме от бъркане дълбоко в джоба или ако на някой му е по-гадно и тъпо, отколкото на нас. За първото само ако си "силен", щото на пенсионера и да му бръкнеш в джоба все тая, ако не скочи Курнелия
    да събере някой дивидент друго няма какво да стане. Това е Булгаристан, друго няма.