Last news in Fakti

15 Юли, 2018 16:23, обновена 15 Юли, 2018 16:31 5 653 51

НАРОД ТРЯБВА, А НЕ НАСЕЛЕНИЕ!

  • евтаназия-
  • шарково-
  • животновъди-
  • геноцид-
  • обезлюдяване-
  • румен порожанов-
  • герб

Правото да живееш на родната земя е привилегия, чест, и титла, която се защитава, отвоюва, и брани от всяко едно поколение

НАРОД ТРЯБВА, А НЕ НАСЕЛЕНИЕ! - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това, което ще напиша, пак няма да се хареса на много хора. Но пробвайте да кажете и покажете - кое не е така, и как е, ако не е така.

Започвам:

1. Това избиване на дребните преживни (овце и кози) в Странджанско няма никакви ветеринарно-медицински основания. Като ветеринар го твърдя, и с този албум и с други подобни съм в състояние да го докажа във всеки съд.

2. Чумата по дребните преживни беше непозната, неизвестна, и несъществуваща в България от десетилетия. По-точно: минимум от средата на 50-те години на 20 век. Защото съществуващата ветеринарна служба и организация на ветеринарното дело профилактираха, изключваха, и не допускаха появата не само на тази тропическа болест, а и на 80% от това, което се учеше в курса по обща и частна епизоотология (заразни болести).

3. Чумата по дребните животни е ТРОПИЧЕСКА болест, най-разпространена в Западна (бивша френска) Африка.

4. При заразяване (а такова няма - има съмнения и подозрения от френска лаборатория) животните не се избиват. Серумират се с хипер-имунен серум (който си го произвеждахме в "страшния лош соц") и си работи. Животните, които са в контакт, или са в региона, но нямат признаци на заразяване, се ваксинират. Поясът е от 60-100 км за България. И пак няма избиване. Защото избиването на животните при тази болест не решава нито един ветеринарен въпрос.

5. Следователно, избиването на животните в Странджа сега, преди, и избиването на кравите преди броени години с повода "нодуларен дерматит" няма ветеринарно-медицински основания. Няма и хуманно-медицински основания. Няма и икономически основания, ако не броим унищожаването на поминъка и компенсацията на собствениците за икономика. Понеже това си е анти-икономика. Следователно, това не е здравен, не е хуманитарен въпрос, и не е икономическо решение. То е чисто политическо.

6. Кой има интерес?
Нямат интерес животните.
Нямат интерес стопаните.
Нямат интерес даже и ветеринарите, въпреки, че те са машата за това действие.
Няма интерес държавата (каквото и да е останало от нея). Нямат интерес дори и външно-управляваните "управляващи". Те са наясно, че това са само главоболия и проблеми, при това - с достатъчно "видими резултати" за населението и народа. И реакция (от народа) вече има.
Единственият, който има интерес, е този, който иска българската земя да се обезлюди, за да бъде "изкупена" за безценица, или просто взета и заселена. Тоест, потенциален или вече действащ завоевател, колонизатор, и подобните на тях. Другите, които имат косвен интерес, са търговците на продукти от животински произход. Техният бизнес от това само ще се подобри. И те като правило са именно мултинационални и/или офшорно-регистрирани компании.

7. Виновни ли са Румен Порожанов, ГЕРБ, и Дамян Илиев като шеф на БАБХ? Да, безусловно. Това е вината на палача, изпълняващ заповедта на краля да отсече главата на брат, роднина, сънародник. Те го правят.

Дали получават някакво нездраво удоволствие при това, или страдат от угризения, е въпрос без значение, защото крайният резултат е чудовищен за хората там и в България.

8. Може ли тази беда да бъде решена и предотвратена в бъдеще? Може, но при условие достатъчното наличие на народ, който иска това да стане, наясно е с личния си и национален интерес, и е готов на действия за това. На организация.

Един Добрин Петков, фейсбук-активисти зад клавиатурата или на улицата не са достатъчни. Тук трябва народ.

Народ трябва, не население!

Иначе баба Дора ще плаче, такива като нея с изгорени души и изсъхнали от плач очи има десетки хиляди, а имаше стотици хиляди за тези 30 години. А ние си кютахме, и го допуснахме като мухльовци, глупаци, и наивници, които се полъгаха като туземци за мъниста на най-старата игра на англосаксонските колонизатори.

Може сега сърцето ви да се къса, но това ще продължава, ще се усилва, и ще става все по-зле, и по-страшно. Защото население като сегашното няма право да живее в рая на земята, извоюван от народа на предците му. Правото да живееш на родната земя е привилегия, чест, и титла, която се защитава, отвоюва, и брани от всяко едно поколение. Не само от завоевателите преди векове, или от последните защитници - нашите и вашите дядовци.

Разбрахте ли го?

Пак ви питам - разбрахте ли?
___
В момента записвам видео, положете усилия поне да помогнете за разпространението му. Ако сметнете за необходимо, разбира се. Ако вашата баба Дора е все още жива, и козите и все още не са избити както избиха бизоните на индианците, за да ги наврат в резервати.

Автор: Пламен Пасков


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сън

    74 4 Отговор
    Няма кой да чуе!
  • 3 ванката

    69 2 Отговор
    много много истина но за съжаление мишките няма да излезат от дупките си за да си завоюват свободата а ще чакат някой трохичка да падне на земята за да оцелеят ... това е жалкия ни "народ" за огромно съжаление на малкото останали хора а не мишки в българия
  • 4 fdfs

    92 3 Отговор
    Наистина трябва да започнем да правим публични екзекуции на управляващи. Няма как да търсим справедливост, при положение, че нямаме демокрация. Бесилка е решението и то скоро!
  • 5 Е, бре...

    12 66 Отговор
    Аз предлагам майките да вземат да спретнат един нов палатков лагер в Странджа, освен ако вече не са издали черните тениски в склада на Позитано.
  • 6 мангу

    51 5 Отговор
    Демокрация.демокрация викахте едно време по площадите.Ааа и да не забравя ПИРИН,ПИрин,пирин,пи........
  • 7 Гост

    68 2 Отговор
    Народе събуди се! Ако ние не си помогнем няма кой,загиваме,и някое племе само това чака!
  • 8 гробар

    36 2 Отговор
    Абе комунистите са виновни.....ъъъ и Путин.....абе
  • 9 Чумата

    5 74 Отговор
    Абе ако са болни животните подкрепям Министьр Порожанов!
  • 10 Кибик

    76 1 Отговор
    Ако и сега раята не се събуди от дълбок сън и не разбере на какъв геноцид сме подложени от ЕС и техните български лакеи, националната кауза е изгубена и кръвта на героите е била пролята напразно.
  • 11 А БЕ

    5 76 Отговор
    Г-н Пасков от прочетеното разбрах , че нямате една година работено по специалността , като много от нас лаладжалъка особено поръчковия Ви се отдава най - много !

    Коментиран от #13, #21, #45

  • 12 ПРЕСТЪПНИКА ОТ БАНКЯ

    55 3 Отговор
    Герберастията убива. Бойко е най-голямата, раждане по нашите ЗЕМИ, по-долен и от продажния алкохолизиран наркоман Волен..
    ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ Е ЖИЗНЕНОВАЖЕН!
  • 13 ПРЕСТЪПНИКА ОТ БАНКЯ

    31 4 Отговор

    До коментар #11 от "А БЕ":

    И как го разбра, тиквеник?

    Коментиран от #15, #16

  • 14 СссереМ

    3 57 Отговор
    Абе вземи и си скъсай дипломата за ветеринар,всеки вече има достъп до уикито,и всеки може да си направи проверка на публикуваното,а то определено издиша отвсякъде,аман от копейкаджии.
  • 15 СссереМ

    2 30 Отговор

    До коментар #13 от "ПРЕСТЪПНИКА ОТ БАНКЯ":

    Има уикипедия,тиквеник,вземи и чети.
  • 16 ТЪПАНАРИНО

    5 33 Отговор

    До коментар #13 от "ПРЕСТЪПНИКА ОТ БАНКЯ":

    51 год работя ветеринар , но винаги това съм правил, и няма как кадърен колега да плямпа подобни глупости , освен ако не му е загатнато по някакъв начин !

    Коментиран от #17

  • 17 Tashunko

    3 24 Отговор

    До коментар #16 от "ТЪПАНАРИНО":

    Интересна биография на автора - бил и кандидат за президент на последните избори. Създал "ветеринарен софтуер" - признавам, че не разбирам какво е. Занесъл го в Москва, където и останал задълго. Останалото си го прочетете в уикипедия, страницата си е създал сам, личи си...

    Коментиран от #24

  • 18 арджентата

    44 3 Отговор
    РОДИНАТА НИ Е ПРЕКРАСНА! ЗЕМЕН РАЙ! Има всичко, гори, тучни ливади, изворна и минерална вода, плодородна земя - чернозем / " И камък, да посееш - камъни ще поникнат"/, имаме реки, море с делфини / ако НАТО не е ги е доизбило. Миналата година по време на натовско учение в Черно море бяха изхвърлени на брега повече от 83 делфинчета - да им е*... учението! / Уникална флора и фауна! Земя богата на полезни изкопаеми. Работлив , но изстрадал и измъчен народ! Уви, не попаднахме на управници!!! Все роби на чужди интереси : то не бяха западни Балкани, не беше НАТО, ЕС, Турция.... Таковат ни по всички линии! БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА... ЕЛАТЕ СИ. СПАСЕТЕ РОДИНАТА! НИЕ СМЕ МАЛКО И СМЕ БЕЗСИЛНИ САМИ ДА ОПАЗИМ РОДИНАТА И ОЦЕЛЯЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА... Тук е анархия! Властта си прави каквото си иска, безочливо и арогантно! Не е късно, да се променят нещата!

    Коментиран от #23, #35, #50

  • 19 Десетилетие Бойковизъм

    26 2 Отговор
    Просто народа не вярва на държавата като институция....дори когато е за негово добро пак не вярва ...дотам я докарахме..
  • 20 Излъган

    39 1 Отговор
    Хора, Българи, как допуснахме това да се случи? Как допуснахме за 30 години да съсипят Родината ни? Замислете се! Как всички и на всякъде пишат с отвращение за делата сътворени от Б.Б и ЦВ.ЦВ и за вредите нанесени от тях и вече три пъти все тях избираме... Как се случва това? Толкова ли са добри в манипулирането на народа и нагли в лъжите си, че все успяват да ни излъжат? Време е всеки един от нас дълбоко да се замисли, да направи равносметка за себе си... Време е за революция, за чиста и свята република, такава каквато Левски мечтаеше да направи !

    Коментиран от #31, #32

  • 21 арджентата

    30 2 Отговор

    До коментар #11 от "А БЕ":

    Прекрасна статия! Слага "ПАТРИОТИТЕ" в парламента в малкото си джобче! Поздравления!
  • 22 да да

    10 3 Отговор
    Народа ни нищо не може да направи ,кучето е заровено в правителството.
  • 23 Реалист1

    11 0 Отговор

    До коментар #18 от "арджентата":

    На делфините сонарите по корабите и подводниците им объркват понятията. Затова излизат на брега

    Коментиран от #33

  • 24 ДАААА

    2 17 Отговор

    До коментар #17 от "Tashunko":

    Стигнахме и до истината където е Москва и рублите истина НЯМА !
  • 25 СссереМ

    1 22 Отговор
    А така червенотиквеновчета лайте,ще има денги за коледа(ама не се знае коя).
  • 26 Иванов

    16 1 Отговор
    Понеже народ няма, а няма и да има защото СИКтерландия се обърна от плоден кошер в търтовка( осиротяло семейство без плодна майка, в което пчели работнички започват да снасят неоплодени яйца, от които се излюпват търтеи), то предлагам да си взривим аеца и да не се мъчим повече. Тъкмо и тези дето ни изкопаха гроба за да ни вземат земята ще останат с пръст в г"з.
  • 27 Реалист1

    22 1 Отговор
    И в крайна сметка болни ли са животните или не? Тук доколкото разбирам има по-ветеринари от ветеринарите. Може ли да се лекува тази болест и подлежи ли на ваксинация. Иначе избиването е най-лесно. Можв би и други мислят като Пламен, ама не смеят да се обадят. Да не станв като кравата Пенка, без да е болна, искаха да я убиват. Защото никой не се сети да я прегледа. Законите ги мислят май "калинките" във ветеринарията.

    Коментиран от #34

  • 28 Морук

    20 0 Отговор
    Мн убава статия,ама Пей си пенкеле кой ли те слуша
  • 29 Антон

    18 0 Отговор
    Слави какво изпя преди години и все още много много актуално - добър вечер уважаеми зрители , спите ли.....
    Като изгледале клипа виждаме че сега дори е още по-зле , само където ги няма протестите.
    Жалко за времената когато стотици хиляди хора дори може би милиони бяха на протести из цялата държава.
    И какво си докарахме години по-късно герб - другото разклонение на бкп, оказало се с по-добро лоби от това на бсп.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 арджентата

    24 1 Отговор

    До коментар #20 от "Излъган":

    Да не забравяме, че преди няколко години в печатницата / на приближен на ББ/ бях открити хиляди оригинални бюлетини... и то след зареждането на всички секции в страната...
  • 32 4659

    18 1 Отговор

    До коментар #20 от "Излъган":

    И аз на това се чудя, как печелят, защото като коментираме с приятели и познати, никой не казва за кой е гласувал, но всички се изказват негативно за боко.
    Всъщност има обаснение и ще видиш че много малко хора ги подкрепят особено като се отбележи корпоративния и купения вот.
    Та значи на последните избори имаме активност около 50%. От тях около 32 %са за боко. Другите 50% които не гласуват явно не го харесват след като не гласуват въобще. И се получава че от всички българи с право на глас, или от 100 такива, само 16 го подкрепят.
    Но закона е такъв че на изборите печели този с най-много гласове получени от гласувалите а не от всички.
  • 33 арджентата

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "Реалист1":

    Не знам каква е причината / може, да се експериментирали с психотронни генератори или друг вид импулсни излъчватели/. Важно е , че такъв мор на делфинчета никога не е имало на нашето черноморие... :((((((((((((
  • 34 арджентата

    18 1 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист1":

    До сега има 2-3 положителни проби! Останалите се очакват... Явно това са превантивни мерки на "кадърното " ни правителство или както един коментатор написа "Превръщането ни от производители в консуматори " на стоки от ЕС... :(
  • 35 moiraine

    17 1 Отговор

    До коментар #18 от "арджентата":

    Не попаднахме на управници, казвате. А тези управници от небето ли падат? От горите тилилейски ли изпълзяват или от морето изплуват? Сами си ги избираме и избираме себеподобните си. Няма какво да се сърдим - страшно калпави сме и възпроизвеждаме калпавостта си на абсолютно всички нива. И за това не са ни виновни соцът, демокрацията, турското, византийското робство, сушата, кишата, Гришата и т. н. Ние сме си виновни и понеже сме абсолютно безкритични към себе си и недостатъците си (а те са безчет) ще става все по-зле.
  • 36 Антон

    19 1 Отговор
    В момента започват новините по нова. Започват с фитбол, а не със сериозните проблеми в държавата.
    Вие си правете изводите как се управлява държавата и кое е приоритет
  • 37 Оня

    18 1 Отговор
    Онези 240 хрантутника трябва да се избият без съд и присъда до десето колянно. Без кръв няма да дадат властта. То няма такъв овчи народ по света, толкова добре впрегнат и управляван.
  • 38 Ефтини сензации

    6 10 Отговор
    То народ има, ама за да сме на това дередже най вече заслугата само и единствено на комунистическото простолюдие...
  • 39 Браво!!!

    14 3 Отговор
    Голям човек!!! Англосаксоните са социопати и хейтъри. Те искат да владеят планетата, но не с добри идеи, добра работа и добро отношение, а със страх, убийства и заробване. Повечето болести по хора, животни и растения са изкуствено създадени от Западняците. Тяхната цел е да унищожат здравето и самочувствието на хората и да ги превърнат в свой подчинени. За жалост ще успеят, защото обществото е пълно със злобари, продажници и наивници

    Коментиран от #48

  • 40 Иян

    8 1 Отговор
    Пасков влиза в теория на конспирацията,макар че много от казаното е очевадно.Истината е,че ще избиват животни,защото тези,които го нареждат, са неграмотни,а тези,които го изпълняват,са послушковци
  • 41 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "жалко за нас":

    Приятелю не обиждай овцете като ги сравняваш с нашето жалко подобие на народ!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост

    8 2 Отговор
    софийското робство е по-лошо от турското

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Депутатите

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    трябва да се ефтаназират, тъй като доказано са заразени. За да има ефект и за да не ни наложат санкции от ЕС ще е редно да се трепе и всичко в радиус 40 км. от парламента!
  • 47 666

    4 0 Отговор
    От роби какво чакаш братле. От роби!! АМА ГОРДИ ЧЕ СА РОБИ.
    Това е истината
  • 48 Atom

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Браво!!!":

    Интересно виждане на нещата .развитието ще ни светнеш ли ...никои не искам да обидя ама с това мислене .не даваите коментари които са просто с които да си начешим езика .' Дела трябват ' а не хленчене и писане
  • 49 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Оня е прав!
  • 50 Бриго Бичкията

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "арджентата":

    Баце, да ти кажа честно, бих се позамислил дали да се връщам.
    Защо?.
    Защото, дори и да се получи нещо и отървем страната от гнилоч, после какво?, никой няма ясна представа.
    Остават си същите бизнес кръгове и бизнесмени, то не е само политици.
    Знаете ли някой който последните 30 години да е обещал предизборно нещо и то да се е случило без сътресения?.
    Аз не мога да се сетя.
    Само лъжи, лъжи и пак лъжи завити в лъскав станиол, затова напуснах страната.
  • 51 Гост 4

    0 4 Отговор
    Искам чиста от болестта държава, няма да ми яде детето тези болни животни, които ще идат в търговската мрежа