Last news in Fakti

23 Юли, 2018 06:33 2 731 9

Юнкер, Люксембург и един ишиас

  • юнкер

Вие си правете изводите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вероятно без да подозират, двама клети люксембуржани взривиха прогресивната общественост.
Единият - Жан-Клод Юнкер, бил пияница. Това пише в профила си във „Фейсбук“ Момчил Инджов.

Другият всъщност е белгиец. Казва се Готие Дестне и е мъж на люксембургския премиер Ксавие Бетел. Дестне се прочу с това, че позира на снимката с първите дами по време на срещата на НАТО.
Това са фактите.

Но има и още факти. Че Люксембург е държавата с най-високи доходи в Европейския съюз.
Премиер на тази страна в продължение на 18 години бе Жан-Клод Юнкер.. Днес той е председател на Еврокомисията. И не е пияница, а залита при ставане, тъй като някога е пострадал в автомобилна катастрофа.

Настоящият премиер Ксавие Бетел е гей, това е факт. Но е с три висши образования и е правнук на великия композитор Рахманинов.
Толкова за Люксембург, настоящите и бившите му управници.

Вие си правете изводите.
И да знаете, че за всичко е виновен Иван Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРЯА ДА СА СЪБРАНИ НАЙ ГОЛЕМИТЕ

    14 1 Отговор
    ПОДМОЛНИ ГАДОВЕ В ТАКВИЗ КНЯЖЕСТВА МОНАКО ЛЮКСЕНБУРГ И ПОДОБНИ И ЗА ТОВА КЪТ КРАСТАВИТЕ ЖАБИ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ГИ ЗАКРЪГЛИ КЪМ ДЪРЖАВИТЕ СИ....
  • 2 Реалист1

    3 6 Отговор
    Никой не е съвършен
  • 3 112

    12 0 Отговор
    Не е само Костов, и другите не струват...
  • 4 Шейлок

    14 0 Отговор
    Елементарно, Венци - в днешно време доходите и известността, най-често са обратно пропорционални на морала. И при нас пияндура Миков беше на висок пост, а гейтаците са навсякъде по медиите.
  • 5 Д'мин

    20 0 Отговор
    То хубаво темата ни вменява разни неща, ама...
    Не сме Люксенбург а България, премиера ни поне официално си няма нежна половинка, без значение от какъв джендърски сой. И тази липсваща половинка не е с няколко висши образования, че и премиера ни даже не знае друг език. Да не говорим за потомци на известни български родове. Кой от управляващите ни е потомък, макар и не пряк на Ботев, Левски, Вазов? И да, не само Костов е виновен! Ние сме виновни, аз и вие!
  • 6 Биде

    9 0 Отговор
    Да и имам сбърканата демокрация, кой е мъжа кой жената хич не ме интересува, ама да се изтапаниш до всички тези жени еголям майтап и резил!!! А за другия дай боже всекиму такъв ишиас!!! А иначе ще перефразирам и най- богатия си е малко прост!
  • 7 Генерал

    13 0 Отговор
    По време на правителството Иван Костов - любимецът на Сорос, бяха продаде активи за 30 млрд. долара, а в хазната влязоха около 3 млрд. долара. В нормална държава Иван Костов щеше да бъде съден като опасен враг и престъпник нанесъл икономически вреди на държавата в огромни размери.Той изобщо не е виновен, ние сме си виновните.
  • 8 Грую

    1 4 Отговор
    Това, че някой употребява алкохол не го прави автоматично некадърник. Лично аз познавам много хора , които пият алкохол доста повече от мен и доста по-често, но работят повече от тези, които въобще не пият и даже ако питате мен са по-свестни като хора от тях. И все пак не забравяйте, че един бивш управник на съседна държава и починал от пиене като алкохолик е направил като политик много повече от всички други много по-трезви управници, като отделил светската държава от религиозната власт и чиито усили сегашните сравнително трезви управници на същата тази държава са на път да загробят с мераците за връщане на имперските и религиозни граници!

    Коментиран от #9

  • 9 Тодор

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Грую":

    Е,то тъй де и аз пия,но да се явиш на международен форум,пиян като кирка,да целуваш всички наред и да се лигавиш,струва ми се,не е много в реда на нещата!