29 Юли, 2018 17:29 4 195 40

Нацията победи Соросовата корпорация

  • джордж сорос
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Този ден ще остане в историята.
Не само в българската история, и дори не само в европейската история.
Този ден ще остане в световната история като ден на здрав разум и национален характер във времена на налудничава извратеност и глобален ценностен разпад.
Този ден ще се помни като победа на българската нация над Соросовата корпорация.

Една малка страна доказа голям дух!
Едно наранено общество показа завидна имунна система!
Една национална институция пречупи задкулисния заговор за изграждане на нелегитимна наднационална властова мрежа - мрежа, насочена срещу държавите и нациите и пряко обслужваща Сорос и корпорациите.

Какви са измеренията на този съкрушителен удар срещу налудничавата джендър-идеологията, заповядваща полът като социална роля и еднополовите "бракове" като задължително проявление на "правата на човека"?

За да отговорим на този въпрос, трябва да знаем, че залогът за ИК е бил огромен.
Истерията за нейното налагане се дължи на факта, че по време на българското европредседателство не просто е било предвидено да се приеме ИК на национално ниво.

Предвидено е било да се приеме механизъм за действие на ИК на европейско ниво, задействащ властта на ГРЕВИО над националните страни.

Това означава предоставяне на информация от соросоидните НПО към Съвета на Европа в Страсбург и натиск от ГРЕВИО към националните правителства за финансиране на тези НПО. /Все пак, Сорос дава донякъде, само да може после да взема повече/.

Накратко, трябвало е джендър-организациите у нас да станат началници на националното правителство и да го командорят законно.

Разбира се, възможно е това да бъде направено сега в рамките на австрийското председателство. Но България няма да участва!
С днешното решение на Конституционния съд България е зона, свободна от джендър-идеология!

Какви са първите рационални изводи, освен многото емоционални и голямата радост за България?

1. Слугите на Сорос и на либерастката Клинтънова клика във всички нива на властта у нас трябва да поемат публична отговорност за "истанбулския" натиск върху институциите и обществото!

Как така "този ключов въпрос за Европа" се оказа с противоконституционни измерения?!

Как така председател на Народното събрание си позволява да нарича цяла България "тъмни сили"?!

Осем конституционни съдии "тъмни сили" ли са?!
Кой ще отговори на този въпрос?!

Как така вицепрезидент и омбудсман, министър на правосъдието и министър на външните работи, кмет на София и евродепутати под една или друга форма си позволиха да оказват натиск и да вменяват вина на обществото, и да го изнудват да приеме една оказала се противоконституционна конвенция?!

Те нямат ли юридически съветници?!
Някои от тях нямат ли претенции самите те да са юристи?!
Колко струват дипломите им в този случай?!
Колко струва моралът им в този случай?!

Някой ще отговори ли?!

Или ще се ослушват да премине бурята и да се забрави?!

Само че тази буря ще се задържи и тяхното поведение няма да бъде забравено!

Напротив - ще бъде припомнено!
Защото утре отново ще дойдат избори и всички тези изнудвачи ще се появят на "килимчето" на избирателите.

Е, чакаме ги с нетърпение!

2. Какво продължава да прави подписът на правосъдния министър на България под Истанбулската конвенция?

На 21 април 2016 г. тогавашният правосъден министър Екатерина Захариева с дадени му правомощия от тогавашния Министерски съвет подписва Истанбулската конвенция.
Питаме в контекста на днешното решение на ИК - кога ще бъде оттеглен този министерски подпис?!
И да не се ослушват, защото ще продължим да питаме!

Питаме - ще изразят ли съжаление за нелепото си публично поведение и за обидите си към българския народ всичките "истанбулски" изнудвачи на Соросовата ясла?!

И да не се ослушват, защото ще продължим да питаме!

Питаме - ще поемат ли отговорност ключови фактори в Министерството на образованието и науката за вкарването на джендър-идеологията?!
И да не се ослушват, защото ще продължим да питаме!

Питаме - ще излязат ли с извинение бандата евродепутати, които спяха в телевизора, за да излъжат, да изнудят, да принудят гражданите на България да предадат децата си и семействата си на Сорос в името на една безумна, налудничава джендър-идеология?!

Кой Ви избра всичките Вас?!

Глобалният спекулант Сорос и зловещата Клинтънова клика, или ние, българските гласоподаватели?!

Не се ослушвайте, защото ще продължим да питаме и да ви припомняме!
И така - на всеки следващ избор, когато ще дойдете да ни правите мили очи и да ни се мазните!
Чакаме Ви!

3. Сорос приключи с аурата си на недосегаем и непобедим. Финито! Този глобален спекулант се оказа и досегаем, и победим от една малка България. Соросоидите губят стратегическото си психологическо предимство на всесилни контрольори в стил "каквото кажем ние, това става". Не, свърши се с това! Една национална институция - Конституционния съд на Република България - днес сложи край на този зловещ мит.

С вяра и с любов към България, с решителност в закрила на семействата и домовете ни ние, българските граждани, може да преминем през всичко!
Включително и през лъжи и рекет, и да победим!

4. Човешката съвест и любовта към род и Родина надделя над политическата конюнктура. Срещу Истанбулската заплаха категорично и независимо един от друг застанаха отдалечени един от друг, и дори - диаметрално противоположни политици отляво и отдясно, от управляващи и опозиция.

Първият, който постави темата в общественото внимание и който никога не промени позицията си, бе вицепремиерът Красимир Каракачанов. Всичко в публичното пространство започна още през декември миналата година, когато той категорично се противопостави на идеята Министерски съвет да одобри ИК и да я изпрати за гласуване в Народното събрание. Така започна всичко - това действие постави темата в центъра на обществения дебат и съпротивата срещу злото.
После се мина през гласуване в самия МС на 3 януари, когато правителството се раздели на две - 11 гласуваха "за", 8 гласуваха "против".

За да се стигне до изявлението на Каракачанов - "Ако се направи опит за ратифициране на ИК, правителството ще падне". Точно това беше преломната точка в публичния дебат, след което парламентът изпрати ИК в Конституционния съд, за да бъде отхвърлена днес.

Това е фактологично точното и е редно да бъде отдадено - както казва Левски - " всекиму - своето!"

Защото много преувеличени спасители се появиха тези дни, та не е лошо да се помнят фактите. Както и имената на президента Радев, лидера на БСП Корнелия Нинова, депутатите от ГЕРБ Георги Марков, Красимир Велчев и Вежди Рашидов; председателя на ПГ на ОП Волен Сидеров и цялата парламентарна група на патриотите.

Всички те допринесоха за блокирането на всички възможности за гласуване в НС и за постигането на днешния успех!

И разбира се - поклон пред почитаемите конституционни съдии г-жа Кети Маркова, г-жа Мариана Карагьозова-Финкова, г-жа Стефка Стоева, г-жа Таня Райковска г-жа Цанка Цанкова, г-н Борис Велчев, г-н Анастас Анастасов и г-н Гроздан Илиев.
Поклон доземи и благодарност с цяло сърце!

5. Нека си представим, че коалиционен партньор на ГЕРБ бяха не хора с патриотични убеждения, а джендър-коалицията със соросоиден генезис "Да, България". Днес Истанбулската щеше вече да е ратифицирана в НС. Затова да внимаваме кой вълк с каква овча кожа утре ще се яви на изборите, за да не го вкарваме отново вътре в кошарата, а да го оставим да стои отвън и да вие от глад.

6. Семейството е голяма сила в България! В разгара на дебата, когато ИК бе вкарана в парламента, родителите на един от депутатите от мнозинството му бяха казали следното: "Ние никога не сме ти се бъркали в политиката, но ако гласуваш за Истанбулската, помисли си дали имаш майка и баща и дали имаш бащин дом, в който да си идваш". Иди и гласувай след това за Истанбулската! Голяма сила е семейството и думата на майката и бащата!
Голяма и невидима сила за онези промити мозъци в Брюксел и Страсбург! Непреодолима сила за тях!

7. Оттук нататък не трябва да забравяме - слугите на Сорос продължават да заемат важни позиции. В момента са в нокдаун, но ще се окопитят. И ще продължат да вършат всичко, за което са изпратени там.

Затова и ние трябва да продължим да вършим всичко, за да защитим семействата си!

Всичко, за да защитим бъдещето на децата ни!
Всичко, за да сме достойни за завета на родителите ни!

Битката бе ключова! Победата бе стратегическа!

Но войната сега започва!

Войната ще бъде дълга, ще бъде позиционна, ще бъде тактическа!

В тази война ще изтласкваме джендърите от техните ключови позиции на всички нива единствено ако сме такива, каквито бяхме досега - решителни, обединени, активни, всеотдайни, постоянни, безкористни!

Приятели,
с вяра и с любов към род и Родина, към дом и семейство - ние ще победим!

Да живее България!
Бог, Който ни даде тази победа, е с нас!

Коментарът на Александър Урумов е публикуван в Епицентър.бг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Снайперист

    29 8 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 УРУМОВ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    34 6 Отговор
    А НЕ КЪТ СЯШНИТЕ УПРАВНИЦИ ПРЕВЪРНАЛИ НЕ БЪЛГАРИЯ УБЕЖИЩЕ А В ЕВРО- ГЕТО.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я. Петров

    57 3 Отговор
    Бойко меката китка щеше да приеме противоконституционно решение. Кой остана джендъра сега. Мразя партийте, но най- много мразя предателите. Решенията които касаят нацията трябва да се вземат с допитване,а не с политически зад.ици.Те се гъзят на всички . Русия, САЩ васеки ни язди.
  • 6 Червен еврейски интернационал

    27 12 Отговор
    „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”
  • 7 Морук

    46 3 Отговор
    Ами ако затворите американския университет,който е на Сорос може и да успеем,иначе статията бива,ама какво ли се крие зад нея

    Коментиран от #15

  • 8 Некой си ...

    1 43 Отговор
    Мен не ме интересува дали ще се приеме или не ИК. Все ми е тая.
  • 9 Червен еврейски интернационал

    24 7 Отговор
    EТО И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА КОЙ ИЗВЪРШИ РУСКАТА БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ:

    СЪВЕТ НА НАРОДНИТЕ КОМИСАРИ – РУСКИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

    Председател – Ульянов Ленин – евреин по майчина линия; Комисар по външните работи-Лев Троцки, евреин, сменя го Чичерин – полуевреин; Комисар по националностите – Джугашвили Сталин– евреин*; Председател на съвета на народното стопанство – Лури (Ларин) – евреин; Комисар по възстановяването – Шлихтер – евреин; Комисар по държавните земи – Кауфман – евреин; Комисар по държавния контрол – Ландер – евреин; Комисар по обществените работи – В. Шмидт – евреин; Комисар по селското стопанство – Прошян – арменски евреин; Комисар на Армията и Флота – Троцкий – евреин; Комисар за социалните помощи – Е. Лилина (Книгиссен) – еврейка; Комисар по образованието -Луначарский (Баилих Манделштам) – евреин; Комисар по вероизповеданията – Шпитцберг – евреин; Комисар по вътрешните работи – Зиновиев (Апфелбаум) – евреин; Комисар по финансите – Исидор Гуковский – евреин; Комисар по изборите – Урицки – евреен; Комисар по правосъдието – И. Штейнберг – евреен; Комисар по евакуациите – Фенигштейн – евреин, заместен от – Равич и Заславский – и двамата евреи;

    Коментиран от #14

  • 10 onq s konq

    8 13 Отговор
    Ша са напиа кат соросоиден джендър на прайд от мъка

    Коментиран от #30

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шалом

    25 5 Отговор
    Тези, които любопитстват да разберат еврейската религия, да получат смъртно наказание. Евреите се наричат хора, християните не са хора. Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин. Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно. Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин. Забранено е да учите християнин на търговия. Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции. Позволено е да измамиш християнин. Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християните. Не спасявайте християни, когато са в смъртна опасност. Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание. Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити. Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат. Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.

    Коментиран от #27

  • 13 плевен

    23 2 Отговор
    Ще ти кажа какво се крие: Който продължава да се дупи на Сорос, ще го изхвърлим от властта. Американския университет може да го закрие само Орбан, ама унгарците си го не дават. Дали Урумов не е нашият Орбан?
  • 14 Хаджи Христаки

    25 1 Отговор

    До коментар #9 от "Червен еврейски интернационал":

    Затова Генералисимус Сталин през 1937 г. прави чистка и сменя почти всички ръководни кадри. Ударът по юдейте е силен, и последиците са в две направления: щедро финансиране на Адолф и разгласяване на "зверствата" на Сталин.
  • 15 отговорник

    6 20 Отговор

    До коментар #7 от "Морук":

    Кадър на бившата дирекция "Държавна сигурност" при МВР оглави пресцентъра на Министерството на отбраната. Александър Урумов, който ръководеше пресцентъра на БНБ по времето на фалита на КТБ, е вербуван в края на 1988 година.


    Той е сътрудничил на управление 03-05-03 в качеството си на агент с псевдоним Абел. Урумов е обявяван в решения на комисията по досиета три пъти досега – при проверката на кандидати за евродепутати и народни представители и на БНБ. Снет е от отчет през 1990 година.

    ПРАВИ СЕ на антисоросоид.

    Коментиран от #22, #24

  • 16 Апикуро-от Перник

    33 0 Отговор
    Браво за статията !!! Трябва винаги да сме така обединени и по други въпроси, България,семейството и достойното поведение трябва да са водещите каузи,трябва да се дава добър пример на децата да се възпитават в духа на българските традиции.Разните боклушки НПО-та трябва да бъдат забранени и изритани от страната ни незабавно за да я има България !!!!
  • 17 Чудесен коментар - публикация!

    27 0 Отговор
    Браво, адмирации :))
  • 18 Хасан

    14 7 Отговор
    Драги ми авторе,тия хора като Сорос не се спират пред нищо...това което са си наумили ще го направят...преди 150 г евреите искат да купят от Султана земя до Йерусалим където да се заселят...Султана отказва...и знаем какви са последиците за Османската империя ..бунтове,въстания,войни ,кризи...и др.
  • 19 Хасан

    21 4 Отговор
    Виж какво става с Турция ..защо??..защото Ердоган каза на еврейския президент че убиват невинни деца...оттогава цялата еврейска преса го оплюва

    Коментиран от #20

  • 20 no name no face no number

    16 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    Ердо каза истината
  • 21 1234

    22 0 Отговор
    Тоя има син който вече прави същото.... Нужно е физическо отстранявнв и на двамата. Стария е пътник но сина......

    Коментиран от #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Морук

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "отговорник":

    Нема начин да нема уловка тука някъде,браво. Повечето журналя са такива или платени или агенти,някой задавал ли си е въпроса защо само там се наливат пари в образоване на политсинчетата,като са толкова загрижени за нашата мила родина защо закриват а не откриват училища и не се набляга тоз народ да се образова максимално,някои знаят отговора,защото прост народ лесно се манипулира и управлява
  • 25 СссереМ

    0 9 Отговор

    До коментар #22 от "куку руку ку":

    Ами много лесно се проверява като не вярваш,или във вакуума между ушите ти е настъпила анярхия?
  • 26 Тъп

    17 0 Отговор
    НПО-тата ракът във всяка държава.
  • 27 Иванов

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "Шалом":

    Това са пълни глупости. Разбира се има евреи и евреи, но Йудаизмът не се приема насила, а само по желание. Сорош е някакъв пропаднал чифутин. Той опита да организира прайд и в Израел, но изобщо никой не му позволи да стори това светотатство. Убеден съм, че истинските евреи го ненавиждат и в червата. Той го прави това като лично отмъщение към Европа зароди Холокоста. Бил е дете и нацистите са го принудили да им сътрудничи и да издирва укрили се евреи. Трябвало е да живее с лоши спомени и жаждата за мъст го е заслепила, защото малцина го сочат него като персона, мнозинството го мрази като ЕВРЕЙН.
  • 28 Морук

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    Що ли не го разгласяват кой е той,типично за тях тихичко и подмолно да разбъркат кочините ,
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ами ти

    10 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    като нещо друго, освен соросоиден джендар няма как да се напиеш!
  • 31 Отговорник, Морук, Сссерем -

    13 0 Отговор
    джендарите веднага ревнаха за чичко Шорош!
  • 32 антисоросоид

    12 0 Отговор
    Отличена статия, унищожаваща зловонната со ро сои дна мър ша. Но това не е достатъчно. Трябва физическо почистване на България от тази из ме т
  • 33 Готин ама не съвсем

    7 0 Отговор
    И аз да кажа едно БРАВО на автора!
  • 34 ЖАН ГРОЗДОВАТА

    3 0 Отговор
    http://bultimes.bg/strannata-podkrepa-na-djordj-soros-za-kristalina-georgieva-za-oon/
    Едни македонци разбраха що за смачкана гнида е Сорос, но нашите
    дупелизци му свалят шапка.
    НПО трябва да бъдат забранени у нас.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Помнещ

    0 0 Отговор
    А мАДлин Ол ' брайт помните ли!??
  • 40 Биде

    3 0 Отговор
    Браво на Орбан и на унгарците!!! Кога ще се роди подобен евро политик или пък тук на наша земя. Но горчивата истина е че те са омесени от друго тесто!!!