36 769 88

Борисов влезе в агонизиращата фаза на "снишаването"

Много мъка и грижи налегнаха премиера напоследък

Борисов влезе в агонизиращата фаза на "снишаването"
Снимка: БТА
СЕГА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Eвропредседателството свърши и Бойко Борисов пак е в стихията си на роден терен. Доста е интересен, стига да има кой да го наблюдава и да му се връзва. Във вторник инспектира “Хемус” и със зареян поглед провидя магистрала не само между София и Варна, но и в образованието – където също се строяло като никога. В сряда ефектно заплаши “жътварите” на канабис, че ще ги излови и прати в затвора. Така той съчета публичните си образи от първите два мандата, правилно забелязани преди време от наблюдатели: на Бойко - ловецът на бандити, и Бойко - строителят, същински Омуртаг. Пътьом не пропусна и да обещае доходите да се вдигнат с 50% до края на мандата. Ето такъв Борисов обичат да виждат медиите, особено през август, когато новинарската пустош си търси герои, пише вестник "СЕГА".

Какъв ще е трайният образ на Борисов в епохата след председателството, е рано да се каже, но се забелязва любопитен нюанс в поведението му – опит за дистанциране от големите скандали на принципа “заради бълхата да не изгорим юргана”.

Бълхата са “дребнотемия” като изпуснатия от МВР

Митьо Очите, юрганът – самият той. “Доктрината за ненамеса” е любима на Борисов, но в предишни години я прилагаше по теми, за които обществото бе настръхнало и той изгряваше като провидение, магически разрешаващо спорния въпрос народоугодно (данъци, заплати, “Натура 2000” и т.н.). Населението бе свикнало с тия мурафети и от първия ден на съответния скандал знаеше, че следва да адресира до Борисов исканията си. Животът обаче се променя, променят се българите, спряха да му пращат писма в бутилки на надеждата. Промени се и естеството на скандалите. В резултат Борисов вече не се дистанцира, за да изгрее накрая като слънце, а просто за да не гори той в пожара. Ако може въобще да не се намесва.

Пожарникар е все пак, добър му е усетът

Случаят с Очите е показателен. След като несебърският “бизнесмен с легален бизнес” (думи на Румяна Бъчварова като вътрешен министър от 2016 г.) скандално бе изпуснат от органите на реда, Борисов бе не просто мълчалив, но и твърде нервен на журналистическите питания по случая. “Има МВР, главен секретар – те могат да обяснят всичко”, избяга премиерът от отговорност. Недоволен бе, че именно тази тема вълнува репортерите, а не поредната прерязана лента. Две седмици по-рано се сниши за драмата в Странджа, изпращайки земеделския министър Порожанов да се пържи на огъня на потърпевшите. Доста дни мълча и при протестите на хората с увреждания, намеси се с неохота чак след като скандалът нарасна неудържимо (стори го нелепо с уволнения и върнат Бисер Петков, а и с изпуснати фрази). Нещо подобно стана и при лобистката поправка за акциза на бездимните цигари. Късната реакция по "закона Домусчиев” пък бе изпълнение в стил “Сълза и смях” (пет минути след обявеното вето от президента Радев). Има и скандали, по които Борисов въобще не се намесва – нито рано, нито късно. Става дума за вече регулярните препирни между патриотите, както и за драмите между Валери Симеонов и Николина Ангелкова.

Тактиката на снишаване е видима. По-ранен Борисов щеше лично да подгони групата на Очите и ако го изтърве – успешно виновен да излезе друг, например Станишев. Или пък със сълзи на очи щеше да дои козичките на баба Дора. Все пак същият този Борисов някога лично сливаше и окрупняваше общински училища, обсъждайки с родителите в колко часа стават сутрин децата им и колко време пътуват до школото (Пловдив, 2016 г.). А сега – пасуване.

Че Борисов се пази от скандалите с цел съхранение, е ясно, но има и една по-дълбока причина за това поведение. Тя е, че просто

хората вече не му вярват

И ако все още притежава някакъв приличен рейтинг (отчитан от социолозите), то е защото не се е появил друг като него. Дойде ли – на мига ще го забравят.

Има обаче и още един проблем. Той е, че цялата тази тактика не води доникъде. Спорно е доколко Борисов успява лично да се съхрани, след като твори нелепости като “ветото” за Домусчиев. Безспорно е обаче, че без него подчинените му вършат работата като кучето на нивата. Така например депутатите на ГЕРБ изгониха майките на деца с увреждания от парламента заради неправилен дрескод, а министър Порожанов замалко да утрои пожара в Странджа, поднасяйки очевидно невярната информация, че чума има и в стадото на баба Дора (после се отрече от думите си). Като цяло или Борисов сам се прави за смях, или прави за смях съпартийци и министри, или те самите се правят; или пък те него, като гласуват обратното на това, което е разпоредил публично (тенденция от година). Откъдето и да го погледнеш - все е нелепо.

Няма кой знае каква изненада в целия този спектакъл. Управлява власт, която отдавна се крепи на единствената опора, че политическите инженери не са подготвили друг проект, който да я смени. Случващото се е едно от проявленията на агонията. Въпросът е колко дълго ще продължи тя.

Източник: "СЕГА"

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • прецицалото
  Отговор
  1 10:02  12.08.18
  Прост, че му лесно!

  Коментиран от #34

 • СссереМ
  Отговор
  2 10:05  12.08.18
  Публикации на в." Сега" не коментирам поради простата причина че нямат нищо общо с действителноста.

  Коментиран от #5, #35, #63

 • Бисер
  Отговор
  3 10:13  12.08.18
  За всичко е виновен Бойко,така е най лесно на всички!

  Коментиран от #12, #77

 • куку руку ку
  Отговор
  4 10:19  12.08.18
  Поразиев може а се е отметнал от думите си, но животинките от стадото на баба Дора все пак ги изтрепаха...

 • Не СссереМ
  Отговор
  5 10:20  12.08.18

  До коментар #2 от "СссереМ":

  А каква е твоята напушена действителност? Мишок
 • Гост
  Отговор
  6 10:20  12.08.18
  Статията е много адекватна с много силно заключение.
 • аааааа
  Отговор
  7 10:22  12.08.18
  много точно написано! браво! напишете нещо и за Цвъчко, "Сега".
 • Митко Антов
  Отговор
  8 10:28  12.08.18
  Проста нация сме,щом виждаме Слави Трифонов като алтернатива на Бойко Борисов! Пази боже да не стане оня клоун един ден министър-председател......

  Коментиран от #30, #58

 • Мършата
  Отговор
  9 11:12  12.08.18
  Най-хубавите ми години бяха през управлението на Иван Костов! Щастие неземно бе тогава! Държавата процъфтя, въпреки Виденовата зима преди и всевъзможните БСП провокации! Така бе до идването на мекотелото, а помните ли след това мандатите на БСП, политическо-икономическият кошмар кабинет Станишев и тройните коалиции! Ами на техният фон ГЕРБ изглежда чудесно!

  Коментиран от #61, #68, #74

 • Мършата
  Отговор
  10 11:16  12.08.18
  Човека който може да направи нещо положително по право можем да наречем ИВАН КОСТОВ! Това са алтернативите Иван Костов и Бойко Борисов! Кой друг? Няма друг!
 • голата истина
  Отговор
  11 11:20  12.08.18
  Вижте, какво правят румънците в момента, а какво правим ние ? Така че не е виновен Боко, че му позволяваме да си прави, каквото си поиска, това е тъжната истина! Проблемът е в нас и от нас зависи да го решим, но не можем не искаме или така ни изнася, причини много, но благодарение на тях Боко и сие станаха милиардери !
 • бял
  Отговор
  12 11:25  12.08.18

  До коментар #3 от "Бисер":

  Не,ние сме виновни че тъпаци като него и теб имат възможност за изява,вместо да пасете гоеведа
 • onq s konq
  Отговор
  13 11:40  12.08.18
  Вестник "СЕГА" е ЦЕНТРАЛЕН ОРГАН НА ЦЕНТРАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНАТА ОПОЗИЦИЯ в България.Неговата централна и единствена задача и ДА ХАПЕ.Ама така да хапе,че да не остава нито едно ненахапано място.За целта му е махнат МОРАЛНИЯ НАМОРДНИК,като за сметка на това пък на шията му е окачена една торбичка пълна С ПАРИ.За "СТИМУЛ В ЖИВОТА" и най-вече ЗА РАДОСТ ПРИ ХАПАНЕТО.И така-хапе,хапе въпросното "СЕГА",но в един момент каталясва горкото,че даже и се натъжава от действията си.Тогава вече се проявява "ЕФЕКТЪТ НА ТОРБИЧКАТА" НА ШИЯТА МУ-ПОГЛЕЖДА В НЕЯ,ВИЖДА ЧЕ Е ПЪЛНА С ПАЧКИ -ВСИЧКИТЕ ДО ЕДНА НЕГОВИ И ...ВЕДНАГА МУ ИДВА "ХАРАШОТО" ЗА ХАПАНЕ!Естествено и тъгата му моментално се изпарява и немедлено се замества от СПОНТАННА РАДОСТ.Даже се стига до крайности че понякога хапе и по два и повече пъти,за да е сигурно че няма пропуснат "обект"!

  Коментиран от #15, #75

 • Народен
  Отговор
  14 11:44  12.08.18
  Добра е публикацията, но лошото е, че агонията се стоварва изцяло на гърба на народа, а той нали си е овчи, все още си трае.
 • Гост
  Отговор
  15 11:52  12.08.18

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Ами след като е "централен орган менда централната опозиция" е редно да хапе управляващите! Особено, ако са заслужили!
 • Курти
  Отговор
  16 12:01  12.08.18
  На някои русофили/българомразци/ като Тиквата, повече би им харесал химнът с тези два последни куплета. "Паднаха борци безчет за народа наш любим, Майко, дай ни мъжка сила пътя им да продължим Дружно братя българи, с нас Москва е в мир и бой, партия велика води, нашият победен строй". Иначе Мутрата е на руската хранилка от много години. Лукойл си прави каквото си иска в България, пристанище "Росенец" се наблюдава само от съюзниците ни, но не и от "българската" администрация. Просто Бай Хой, става и си ляга с идеята, че сме 16-та република на се се се ре-то.

  Коментиран от #52

 • верлинов
  Отговор
  17 12:21  12.08.18
  Най добрият Министър председател , господ здраве да му дава .

  Коментиран от #25

 • мечтатели
  Отговор
  18 12:38  12.08.18
  Извинете ,ама горната статия ,интерпретация на мокрите сънища на Цветан Василев ли е ?!

  Коментиран от #21

 • 19 12:52  12.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • аман
  Отговор
  20 13:43  12.08.18
  Аман от платени статии и "журналисти".

  Коментиран от #32

 • Ц. ВАСИЛЕВ ПРАЙ ПАРИ ПЪК
  Отговор
  21 13:56  12.08.18

  До коментар #18 от "мечтатели":

  ДУПЪСИ И ГРОБ ГИ ХАРЧАТ. ПАНЯТНА ЛИ ТИЙ БРАТУШКА.?;;??
 • избирател
  Отговор
  22 14:06  12.08.18
  Авторът не е уточнил кой да сложим на власт за да ни оправи-курнелия, никето добрев или р. овч. все "добри" хора. Бойко направи поне пътищата-какво направи столетницата досега- привилегии само за себе си и приближените -нищо друго.

  Коментиран от #24, #59

 • 007
  Отговор
  23 14:22  12.08.18
  Каквото е направила,столетницата,боко тиквата още не може да разруши.

  Коментиран от #28

 • Ник
  Отговор
  24 14:28  12.08.18

  До коментар #22 от "избирател":

  Айде бе! - Пътища? Кои бе пич? - Пътят Стара Загора до Ямбол като долепи до старото платно 3 нови. - Няколко околовръстни в София и ... ? Сега ми кажи колко пристанища построи този? - Колко училища, Болници... Колко са тунелите и колко сатунелите от СОЦ-а. Колко язовира построи? Колко завода? Всичко което виждаш и се възполваш от него в по- голямата си част са построени от онизи хора преди 89 година! Пристанища, летища, ако щеш курарнтните комплекси пак ги строиха комунистите! Водопроводи, електроцентрали, панелните блокове ако щеш пак ги правиха онези хора преди! Тоз гъз кое? - 2 млрд. лева за стиропор, чрез заем и през неговите и фирмите на останалите депутати от ГЕРБ. - За това дай го по- кротко! Единствено строи в София и за София... - Останалите всичките го духаме! Всяка година можеш да видиш в бюджета, че освен данъчните приходи и субсидиите от ЕС има около 2-3 млрд. не данъчни приходи, които са обикновено продажба на някой държавен актив, създаден от времето на СОЦ-а. Това е картинката!

  Коментиран от #26

 • 00359
  Отговор
  25 14:32  12.08.18

  До коментар #17 от "верлинов":

  Скоро синоптиците правиха стачка... И аз в техен стил ще кажа: - "Дано гръм да го удари селянина от Банкя" Никой друг не е презаквал толкова държавата, че всеки ден да напускат страната около 140 души. ( Това прави по обичайните 50 000 души на година)
 • същия
  Отговор
  26 15:30  12.08.18

  До коментар #24 от "Ник":

  Само не разбирам каква е връзката на курнелия с Т. Живков. Ако е за него и аз ще гласувам с двете си ръце, но точно такива като курнелия го свалиха човека и разграбиха България. Иначе и аз съм правил някои от тези обекти, за разлика от тези журналисти, които пишат врели - некипели за пари.

  Коментиран от #33

 • ултра
  Отговор
  27 15:54  12.08.18
  Публикувано във факти.бг: Управлява власт, която отдавна се крепи на единствената опора, че политическите инженери не са подготвили друг проект, който да я смени. Споко бе хора, амчи СлавитУ къде го дянахте?!?
 • ултра
  Отговор
  28 16:02  12.08.18

  До коментар #23 от "007":

  Каквото направи Столетницата за своите лични столетници и Демокрацията не можа да им го отнеме, ами даже столетниците станаха милионерници и милиардерници, нищо, че рупат кИбапчИта на Копринка с обикновените "трудови" хора!
 • Бай Хой
  Отговор
  29 16:17  12.08.18
  Мъка, мъка - 7 милиарда на суджуци, кога ше ги излапа? 😁
 • JLF
  Отговор
  30 16:48  12.08.18

  До коментар #8 от "Митко Антов":

  Че по какво се различават? Лика прилика.
 • CUKOVSKI
  Отговор
  31 16:49  12.08.18
  BOIKO E VINOVEN ZA VSICKO LOSHO.
 • Ангел
  Отговор
  32 17:23  12.08.18

  До коментар #20 от "аман":

  На Бойко мнотому пука за народа Хиледи Търа за него работят в Чужбина Банките за него работят в златните пясъсъ с декари Хотела занего работи Бойко и Цветанов са най богатите в Българиа на богатиа да рсботиш и гладен да останеш ана бедниа ак работиш и гащите можеш да го вземаш богатия винаги алчник за пари

  Коментиран от #83

 • Ник
  Отговор
  33 17:26  12.08.18

  До коментар #26 от "същия":

  Връзката е никаква с настоящият председател или каквато е там позицията приели във въпросната партия! - Това бе отговор на мнението, че видиш ли селянина от Банкя бил поне построил нещо, а столетницита нищо. Предполагам, че под столетница се има в предвид партията, а не Нинова. - Поне до колкото яз съм наясно с нарицателните. Иначе добре помня свалянето на Бай Тошо. Връзката пак с Нинова не я виждам. Тя беше кадър на Костов, а хората като Луканов и Петър Младенов бяха съвсем други натури. По ирония на съдбата десен управлява лявата партия, а уж десните харчат пари като лява партия. Единственото, което се вижда със сигурност освен невъобразимата некадърност, наглост и безхаберие е общото желание за кражба на държавни средства. Няма леви, десни- червени, сини, пембени! - Крадат заедно, а аз ненавиждам лъжите и манипулациите!

  Коментиран от #39

 • факт
  Отговор
  34 18:16  12.08.18

  До коментар #1 от "прецицалото":

  ти като си много умен що не си на негово място!?
 • чичоХ
  Отговор
  35 18:27  12.08.18

  До коментар #2 от "СссереМ":

  Хей поСссерко сигурно със същия ищах си защитавал и БКП начело с Т.Живков навремето сега си обърнал палачинката ама, като дойде друга власт ще има пак премятане.
 • Гого
  Отговор
  36 18:56  12.08.18
  Докато ги има ромите нашият диктатор ще е на власт.
 • Мата Хари
  Отговор
  37 19:05  12.08.18
  Боко лайното с много милиарди
 • 38 19:09  12.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Психопат
  Отговор
  39 19:15  12.08.18

  До коментар #33 от "Ник":

  Летница и пристанища са построени от царската власт! Пиша за стратегическите! Комундета са ги абгрейдвали! Другите никому не нужни построени от кумундетата сега пустеят и се рушат защото са нерантабилни! Пари на вятъра! Същото е и с заводите ! Без ресурси не можеш да развиваш тежка промишленост! Не ми дава и пример с Япония и Китай, защото те имат ресурс(население)! Ние и това нямаме! Летище в Русе,Търговище, Хасково и още не знам си къде са нерентабилни! Провери колко харчи АН 24 при излитане и кацане и коя е икономична височина! Ей комундета скапано само едно ще ти напиша ти и шибаната ти партия (БКП), направихте българския народ калпав! Ти и шибаната ти партия(БКП) взехте на хората дворовете и къщите и ги набутахте в панелките! Ти и шибаната ти партия(БКП), изтеглихте хората и селата и ги направихте работници! В заводи и комбинативно, нерантабилни! Не може завода 6000работника да е конкурентен на завод с 500 работника и роботизиран! Ти и шибаната ти партия(БКП) и сега учите младите на калпанзалък,защото така сте възпитани и учили по виши, полувиши и средни учебни заведения! Няма как да стане с такива като вас! Ще трудно! Така че недвижими да пишеш какво са построили комундета! То е глупаво и нерентабилно! Затова фалирахме през 1996г.! Ако не си разбрал! Шлайфан мозък!!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #44, #62, #80

 • Петко Войвода
  Отговор
  40 19:19  12.08.18
  ТЕ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИТЕ
 • ....
  Отговор
  41 19:21  12.08.18
  Няма тия и ония, всички са една мафия, всички са маскари.
 • Марони
  Отговор
  42 19:26  12.08.18
  Борисов създаде организация,която детронира зловещите и вредни БСПиДПС надявам се завинаги!Пак ли искате да ви яздят та само плюете по него?Не е Исус,но няма по-прогресивен политик в БГ от него.И Запада подкрепя политиката му.Факт!
 • Бегал
  Отговор
  43 19:28  12.08.18
  Цветан Василев - Премиер!!!!!

  Коментиран от #85

 • Ник
  Отговор
  44 19:28  12.08.18

  До коментар #39 от "Психопат":

  Ти си откровен декадент! - Кух та чак вдлъбнат! Да вземеш да се позаинтересуваш, кое кога е построено. А като ти гледам мислите, не е май много добре да говориш за показатели като рентабилност. Не се увличай по тъпият пожарникар, който си мисли, че разбира и от това. Не се упражнявай на теми, които хич ама хич не са ти ясни. Добре е да спреш да дялаш бастуна за да не те хване глаукома или да не си докараш инсулт. - И без това като гледам мисленето не ти се отдава. Чиста проба цървул си.

  Коментиран от #48

 • Усмивката
  Отговор
  45 19:35  12.08.18
  Ако сте чели История на България ,трябва да сте забелязали един малко нетипичен период от нашето минало 8 -ми век .От 718 при Хан Тервел са набързо подменени от тогавашните българи десетина ханове,кой след бунт ,кой убит от боилите ,кой детрониран, за да се отсее и да дойде СТРАШНИЯТ КРУМ.Тоя колко ще го дондуркаме че вземи да измисли нещо ,та ни искара от блатото
 • Илюминатор
  Отговор
  46 19:39  12.08.18
  Статията засяга невралгични теми, но само с намеци. Кои са тези политически инженери които правят проекти за управление на държави? В България ли са, пука ли им за някой отделен народ, те ли държат контрола чрез емисиите на осонвните валути? Те ли клатят феса на Ердоган? Бойко не е ли независим политик със вроден талант на държавник, как така проект на инженери, едва ли не подставено лице без хабер какво точно извършва и как се квалифицира това?
 • ....
  Отговор
  47 19:40  12.08.18
  Мафия е организация с престъпна цел. Престъпната цел е ограбване на финансовите наличия, а кой ще е "боса" е все едно, защото истинските босове са си все едни и същи, а мафията се казва държава в рамките на територията на България по начало собственост на Българския народ, а не на управлението на България. РЕВОЛЮЦИЯ НАРОДЕ!!!!!
 • Психопат
  Отговор
  48 19:51  12.08.18

  До коментар #44 от "Ник":

  Комунде! Шибаната ти партия(БКП), освен никому не нужни заводи и комбинати,, какво е построила? Ако беха рентабилни никой нямаше да ги продаде за скрап! Но ти и шибаните ти съпартийци , нали сте шлайфани мозъци не можете да го усмивките! Нали ти и шибаните ти съпартийци не можете да си изкарвате парите сами! Трябва некой да ви напътства, някой да ви казва дали да работите или не, някой дати казва кога да излезеш в почивка и кога да отидеш в клозета, някой да ти каже кога да сключил брак и кога не! Е! Затова не можете да разберете демокрацията! Не е сложно но с шлайфан мозък е трудно! Запомни ! Няма скоро да се върне шибания ти строй! И ми кажи комундета за колко години построиха идиотите си? Що се отнася за Бойко Борисов! Ами смени го! Тъпчо! Демокрацията ти го позволява! Но първо си оправи шлайфани мозък! Това да кажеш и на другите!!!!!!!!!!

  Коментиран от #53, #57, #69

 • Глава
  Отговор
  49 19:51  12.08.18
  Няма значение кой ще управлява, ако главата на раменете му и това, да продължава, да стои там зависи само от народа. Няма глава - няма проблем.
 • Истината
  Отговор
  50 20:23  12.08.18
  Държава се управлява със закони , а не с Бойкови заповеди които вече и тях никой от администрацията му не изпълнява. Казано накратко и законите не са достатъчни . Необходим е и строг контрол за изпълнението им което трябва да прави министър председателя/ за жалост не го прави/.
 • Ефтини сензации
  Отговор
  51 20:32  12.08.18
  Комунистическото простолюдие в нападение. Да не се престараете и да взривиъе някоя църква?

  Коментиран от #81

 • аз съм
  Отговор
  52 20:46  12.08.18

  До коментар #16 от "Курти":

  Куртии , омръзна ми от такива тъпанари като теб ! Преди да обявите Лукойл за руски , вземете , че потърсете информация чий е ! Доколкото ми е известно Ротшилдови са чифути , а не руснаци .
 • ТОЧКАТА
  Отговор
  53 20:48  12.08.18

  До коментар #48 от "Психопат":

  Теее ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА----политически ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ,,ПСИХОПАТ,,!!!То другите тъпанари с ,,полирани мозъци и комундета,,,кво ли разбират????!!!!Естествено--трябва да си пси за се повярваш в предлаганото .......че е точно такова и е незаменимо!!!
 • Усмивката
  Отговор
  54 21:02  12.08.18
  Естествено че Бойко има талант,естествено че е вроден.Но неговият талант да се нагажда във време когато трябва да се реже не е удачен.Другито му качество наложен чрез публичност ,да се зъби и говори изразително подобно застраховател пред последно посещение е по скоро изява на други негово вродено качество да отиграва,преиграва нещо което категорично не е .Мъжество ,твърдост.Къде беше този държавник във време на най големите антиправителствени протести преди 5 години .Два месеца го търсеха .Като мишка беше се скрил ,а народа чакаше и задаваше въпроси,Същите като сега....Е
 • ТОЧКАТА
  Отговор
  55 21:04  12.08.18
  Малкомпреди 10.11.89 ПАРТИИЦИТЕ ВЗЕХА ЗДРАВО ВЛАСТА .И когато КОМУНИСТИТЕ си я поискаха дойде време за демокрацията,свободата и ...комунистите виновни за всичко...А това всичко го забъркаха ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГЛОБАЛНИ ИНЖЕНЕРИ ,а техни изпълнители са БЪЛГАРИМРАЗЦИТЕ със странни/НО ВЕРНИ / никовекато ..психопат,серсем,и разни ЛАТИНИЦИ,,...Така България си отиде на кино ,а тези още оправдават СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ С комунисти......
 • сър Джон
  Отговор
  56 21:27  12.08.18
  Алоу, Седми американски флот ли е? Обажда се агент АНС Василев, 540128аhj630, пускайте томахавките!
 • Ник
  Отговор
  57 21:44  12.08.18

  До коментар #48 от "Психопат":

  Като ти казвам да спреш да лъскаш бастуна ти не слушаш! - Погледни какви тъпотии си написал!
 • Тъй Тъй
  Отговор
  58 21:56  12.08.18

  До коментар #8 от "Митко Антов":

  А ве, щом Роналд Рейгън можа да бъде президент на САЩ, що Славчо да не може да бъде премиер на РБ?
 • 59 22:21  12.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Марони
  Отговор
  60 22:36  12.08.18

  До коментар #59 от "Джон":

  Ако Рейгън беше,като идола ти,Берлинската стена още да е непокътната!А студената война нямаше вече да е студена вероятно!
 • Мамата
  Отговор
  61 22:49  12.08.18

  До коментар #9 от "Мършата":

  Така е.По нагли,безочливи гадове няма от комунистите.Забрана с закон на тез ,които ликвидираха интелигенцията .Те не търпят такива хора.те желаят прости,да ги манипулират.Мърши.

  Коментиран от #71

 • Село
  Отговор
  62 23:02  12.08.18

  До коментар #39 от "Психопат":

  Хайде се га сам се обори и напиши това лошото нерентабилно от къде се взе в страна изгубилс война.Кой го построи.Дядо баба дето не са били комунисти а отрудени хора
 • Мамата
  Отговор
  63 23:10  12.08.18

  До коментар #2 от "СссереМ":

  По голямо зло от комунизма няма в целия свят.Никога комунизъм, хора.

  Коментиран от #64

 • Марони
  Отговор
  64 00:35  13.08.18

  До коментар #63 от "Мамата":

  Така е,но критиците на Борисов не разбират това.Комунизма е не по-малко зло от фашизма.Но комунизма е още по-несъстоятелен ,защото е лишен от частна собственост върху средствата за производство.
 • Прозорец
  Отговор
  65 07:29  13.08.18
  Бойко Борисов работи за стабилна и просперираща България.

  Коментиран от #82

 • Усмивката
  Отговор
  66 08:02  13.08.18
  Работи ма нещо не успява.Вчера хванаха един многогодишен хайдут оплетен с върховете на ВЛАСТТА .Днес се самоуби бивш министър на МВР...Това стабилна държава ли е.ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В РУМЪНИЯ
 • Пинчера
  Отговор
  67 08:34  13.08.18
  Абе незнам кой комунист кой седесар ама като гледам до къде сме я докарали че да управлява един примитивен организъм от Банкя дето не може нито да чете пък камоли се да пише значи ние сме си виновни
 • 68 08:47  13.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ГосТ
  Отговор
  69 09:10  13.08.18

  До коментар #48 от "Психопат":

  😂 "никому ненужни заводи" Прочитам това и спирам 😂 Омбре, ти на кой свят живееш бе ? С примитивните си ганглии, така и не успехте да обработите информацията, че само с търговийка могат да изкарват тия с нефта
 • Сттаврю
  Отговор
  70 09:13  13.08.18
  До ПСИХОПАТ ти просто нв разбираш от заводи говориш пълни глупости. Ористо си обичаш да крадеш.
 • ГосТ
  Отговор
  71 09:15  13.08.18

  До коментар #61 от "Мамата":

  Интелигенцията е точно обратното на търговеца. Чаткаш ли к'во искам да кажа? Чифута и търговеца са едно и също. Низши създания,които трябва да представляват най долния слой. Аз мисля, че фашистите/капиталистите са избили повече интелигенция.
 • 72 09:39  13.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 73 09:54  13.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Голям прос
  Отговор
  74 11:44  13.08.18

  До коментар #9 от "Мършата":

  И мафията разцъфтя по времето на Костов. И корупцията. И далаверите. Явно си в един от браншовете
 • ЛЕЛЕЕЕЕЕ....КОЛКО СИ ТЪП!!!
  Отговор
  75 12:17  13.08.18

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Да не би и теб да те е нахапал въпросният вестник,понеже си много "умен",кон с капаци си ти който няма нищо общо С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА АНАДЪМО?!?!?!?
 • ТОЧКАТА
  Отговор
  76 12:38  13.08.18
  Представяте ли си коварността на америчката отрова!!!!!Чак след 100 години излиза на открито....и плава с мазни петна...та Бургаската,,администрация,, да вземе ,,адекватни,, мерки.....
 • Тошо
  Отговор
  77 12:40  13.08.18

  До коментар #3 от "Бисер":

  А не бе, как ще е виновен той!!! Тодор живков е виновен, Боко той не ни управлява. Нали?
 • Вуйчо
  Отговор
  78 20:12  13.08.18
  Здравейте, Разбирам, че на някои все още не им е ясно как се правят избори в България! За това ще го кажа - кой как гласува е без значение, кой какви гласове купува, също е без значение! В България е внесена една флашка, която поставена на компютър, ползван от ЦИК, изважда на изхода поръчания й изборен резултат!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • патриотъ
  Отговор
  79 21:19  13.08.18
  Агонията продължава цели 30 години и е време да свършва,а Боко и сие трябва да отидат на съд за предателство и унищожаване на държавата и българския народ,за кражби и мошеничества и за всичко,което причиниха на България!
 • Маркиз дьо Отзад
  Отговор
  80 21:59  13.08.18

  До коментар #39 от "Психопат":

  Много глупости изписа, много лаЯ, но за едно нещо спор няма - ника си си го избрал перфектно!! Докато има такива тъпоъгълници като теб, такива коне с капаци, оправия НИ КО ГА няма да има!!!
 • Олигофрен си!
  Отговор
  81 22:02  13.08.18

  До коментар #51 от "Ефтини сензации":

  Не комунетата-гербаджии, нормалните хора трябва да взривят тия мръсници и крадци от ГРОБ...и посраният ти гъз прост също. Лош матрял си ти, гербаджийче просто!
 • 82 22:03  13.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пенчо
  Отговор
  83 22:23  13.08.18

  До коментар #32 от "Ангел":

  Ангелчо,освен,че си тъп си и безкраино неграмотен!
 • СПРАВЕДЛИВИЯТ
  Отговор
  84 12:41  14.08.18
  МА МОЛЯ ВИ СЕ - БОЙКО Е УНИКАТ. ТОЙ Е ВЕЧНО ПРАВ, ЗНАЕ И МОЖЕ ВСИЧКО. ВИЕ ПЪК СТЕ МНОГО ХУБАВИ. А ? КОЛКО ЗАКОНА СТЕ ПРОКАРАЛИ ?

 • ооооооо
  Отговор
  85 17:39  14.08.18

  До коментар #43 от "Бегал":

  подкрепям!
 • ЕВГЕНИ
  Отговор
  86 19:48  16.08.18
  НЯМА УГОДИЯ НА БЪЛГАРИНА.КЪДЕ Е СДС? ЦАРЯТ?БАРЕКОВ?СТАНИШЕВ?ЯНИ ЯНЕВ?КОЙТО Е УМЕН И ХИТЪР ДЪРЖИ ВЛАСТТА:ГЕРБ,АТАКА,ПАТРИОТ.ФРОНТ,ВМЕРО.?
 • 87 08:37  08.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 88 08:38  08.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай