Last news in Fakti

21 Август, 2018 10:15 3 089 20

Щастлив брак, г-жо Кнайсл! И дано се опарите!

  • владимир путин-
  • карин кнайсл-
  • казашки хор

Самовар и казашки хор? Не, когато се срещаш с Путин, трябва да мислиш за Украйна, Асад и Солсбъри, пише в коментара си във ФАЦ Райнхард Везер

Щастлив брак, г-жо Кнайсл! И дано се опарите! - 1
Снимка: БТА/АП
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Когато австрийската външна министърка кани руския президент на гости, това не е само нейна лична работа. Без значение, дали поканата е за официално посещение или за собствената ѝ сватба. Когато излезе за танца си с Владимир Путин, Карин Кнайсл очевидно беше сбъркала такта, пък и музиката бе неподходяща.

Горчиво!

Да, няма нищо сбъркано в това европейските политици редовно да се срещат с Путин. Но хайде, ако обичате, това да става винаги при отчитане на определени обстоятелства: войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри. Тези обстоятелства изобщо не са отчетени, когато предоставиш на Путин цялата сцена, за да подарява на младоженците самовар и да ги поздравява с изпълнение на казашки хор.

Дано бракът на госпожа Кнайсл да бъде дълъг и щастлив! Нека се надяваме освен това, че политически тя лошо ще се опари заради политическите си гости. Сега на ход е австрийската опозиция.

Райнхард Везер, Frankfurter Allgemeine Zeitung


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ю Кортес

    6 32 Отговор
    Траверси и джуджо
  • 2 hh88

    44 4 Отговор
    Колко лошо ще се опарите всички либерал джендъри на европейските избори догодина, само гледайте. Лека полека европейците се осъзнават.

    Коментиран от #8

  • 3 толерантен

    47 5 Отговор
    Райнхард Везер ДГД, барабар с дойче веле и соросоидта по света, и у нас. Под вода.

    Коментиран от #9

  • 4 no name no face no number

    46 5 Отговор
    DW какво да кажеш повече, газ писаят, че е отишьл в Австрия, а не в дошъл да честити пенсионирането на бабока. Австрия е в пъти по- добре в политиката от Германия и скоро немците няма да ги догонят. Нека бабка да си танцува с емигрантите и да си фантазира за Асад, Украйнс, Грузия, Осетия и други бивши съветски територии и да внимава да не се опомни рязко, защото НАТО вече чука на вратата мс Кремъл и скоро може да бъде и ошамарен. А при Асад Сирия беше страхотна държава, такава както България при Тошо. А сега плюйте само това могат джендърските егоисти и безсърдечни гадни капиталисти покрити с демократична илюзия.
  • 5 Garett

    35 6 Отговор
    Относно поръчковта или определено пристрастна статия:1.В Украйна се извърши преврат с финансовата помощ на САЩ.За войната в Донбас виновници са марионетното правителство на новообразуваната държава Украйна(през 21 век)Относно "убиеца"Асад ,всички освен либералите рабраха,че Асад го подкрепят 90% от населението и че зверставата са от Ислямска държава.Само си задайте въпроса откъде е финансирана тя?Относно скалъпеният инцидент Скрипал,ако Англичаните можеха да докажат нещо,досега да бяха го доказали.И последно Австрия е била гръбнак на Европегката политика,така че разни платени драскачи да си гледат работата.Астрия е независима и влиятелна държава.

    Коментиран от #6

  • 6 Само питам

    1 38 Отговор

    До коментар #5 от "Garett":

    И кой освен малоумни зомбита ще ти се върже на долнопробните руски пропагандни лъжи?

    Коментиран от #19

  • 7 А стига бе

    31 1 Отговор
    Хаахааа..DW кълне като селска бангия--докъде стигна падението на нео-либералите...ужас....Умиращите ценности на либералните безумци няма да им помогнат и те ще отидат на бунището на историята...

    Коментиран от #15

  • 8 DW - Merkel Propagandamaschine

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "hh88":

    Меркел и тя еротично си мечтае и фантазира да танцува с Путин, но освен да я клатят милиони циганьори друго няма да получи !
  • 9 Гост

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "толерантен":

    Този Везер е откровено прост слуга на фащ

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 патриотъ

    16 1 Отговор
    Плювалката Дойче веле пак бълва глупости!Вие не можете да се сравнявате с малкия пръст на Путин,колкото и да ви е мъчно и да ви гризе завистта!
  • 12 сноу

    9 0 Отговор
    Бъхливец безподобен и жалък на..уйник..То вярно че на отрепки като тебе предварително им слагат шегаджийски имена ама тебе направо са те уцелили "вътре в сърцето".Що злобееш когато бели хора искат с бели да се събират ,а не като твоята Смъркалуца да събере сичкото сиган и гаджал на света под фистаня си.
  • 13 Олеле

    12 0 Отговор
    Дойче Веле има наглостта да обвинява всеки инакомислещ в разисъм, език на омразата, ксенофобия и какви ли още не "смъртни грехове"! А тази "статия" какво е? Тоталното безсилие и предсмърния гърч на юдео- ционисткия "Нов световен ред" буквално извира с пълна сила от техния основен пропаганден център в Европа - Дойче Веле! Циганките дори не кълнат така!
  • 14 Бесен

    12 0 Отговор
    Райнхард Везер - къв е тоя предозирал мухъл? Това е неговото вижданее, а то не е меродавно! Вече едно стабилно болшинство вижда, че Русия не е враг - политическите проститутки като този въобще не са вървежни!
  • 15 Румяна Костова

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "А стига бе":

    Дойче Веле падна до нивото на бабите по пейките .И те одумват нечии сватби.Особено когато не са поканени.
  • 16 От дето парите от там и лъжите

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Е нали от там плащат на "дойчезелето"
  • 17 Биде

    10 0 Отговор
    Едностранчив и необективен е автора до немай къде! И за да подплати писанията е забъркал такъв манджурляк здраве му кажи- тръгнал от Крим, минал през Сирия и Асад и стигнал до Скрипал( за чието отравяне Мей не е представила нито едно сериозно доказателство) Жалко че е забравил да спомене за още прегрешения на Русия и не се е върнал до времето на Октомврийската революция!А да пожелаеш на някого да се опари ми звучи тесногръдо и злобничко
  • 18 плевен

    6 0 Отговор
    Благодаря на DW за удоволствието което ми достави. Със своето безсилие, беззъба злоба и липса на идеи.
  • 19 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Само питам":

    Единствения ➕ до момента сам ли си го сложи?
  • 20 lulu

    0 0 Отговор
    Във всяко отношение проблема е в единението. Там където има авторитаризъм и диктатура там гласовете са повече от страх. Жалки страхливи и поддатливи хора.