Last news in Fakti

21 Август, 2018 19:00 2 900 22

Билети за улични "момичета"

  • зоран заев-
  • илинденско
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Политическите извратеняци се опитаха да надхрачат дори лъжите на Заев.
Пак стана ясно, че са болни тия хорица, неизлечимо болни.
Само един подъл ум може да напише следното:
„Ако се съди по фигурите, които бяха активирани като говорители срещу „кражбата на българска история“… няма съмнение, че става дума за провокация, обслужваща Доктрината Путин“?!
Отвратителна скотщина.

Заев краде Илинденското въстание – а според този хубостник излиза, че онези, които не приемат Историята да бъде фалшифицирана, съчиняват „провокации“ и обслужват Путин?!
Някои хора буквално проституират със себе си, за да направят впечатление.

Съзнават, че никой не ги взема на сериозно, но не се отчайват.
Нахални просяци за вниманието на публиката, те са готови да подхвърлят и най-абсурдната измишльотина - и сетне да се чекнат около нея до припадък.

Вече са на прилична възраст, но си остават все същите разсилни около мижавата нашенска политика.
Но да се упражняват и за сметка на Историята – това вече е прекалено.

Привиждат им се някакви „активирани говорители“ на „Руската доктрина“ – и го казват тъкмо тогава, когато сме свидетели на спонтанното възмущение на широката публика, на хиляди хора - от шашмите на Заев, а и от овчедушието, с което ги приемат нашите Властници.
Само идиотите не могат да схванат корените на това всенародно единодушие.

Прекалено жестоко ще бъде да си представим, какво мислят за подобни типове онези българи, за които думата „любородие“ не е празен звук.

Тия хора обаче имат, все още, привилегията да бъдат дундуркани в „официалните“ медии, които и заради техните притворства се маргинализираха.
Канят ги и някои келяви водещи на телевизионни предавания.

Такава е „свободата на словото“ в ерата на напълно Гноясалия Преход – дори тогава, когато българският Народ е обхванат от рядко единодушие по някой въпрос – например, македонските кражби, „свободата“ се потребява най-често от измамници и фалшификатори.

Тия дни вестникарска публикация ни припомни митовете около някои прочути песни – между които и „Ticket to Ride“ на „Бийтълс“.
Съществували са различни романтични интерпретации за заглавието на тази песен.
Според Джон Ленън обаче, въпросният „билет“, всъщност, бил намек за здравните паспорти на уличниците от Хамбург, с които те удостоверявали, че не са болни от венерически болести.

По дяволите, не е ли време и в наши дни да се въведат някакви паспорти, които да свидетелстват за здравето на някои автори?
Да си проституират, колкото си щат с фактите, но поне да знаем, че са си заразни.

Красимир Каракачанов и той се цани за адвокат на Заев.
В разгара на скандала, даде напоително интервю – но не за отвратителните претенции на македонеца, а за вечно кахърната коалиция на „патриотите“.
Каракачанов се кълне, че „патриотите“ трябвало да са заедно на изборите догодина – разделянето им нямало да е честно към хората.
И сякаш изобщо не схваща, че истинското безчестие е разделянето на „патриотите“ с патриотичната кауза, която зарязаха в някой от джобовете на Падишаха.
А още по-позорно е разделянето им с Историята - понеже тъкмо така се схваща срамното мълчание на ВМРО за скандалите, които спретна Заев.
Но когато човек е зает с пазаренето на самолети, не му е до Историята.

И Каракачанов, и Джамбазки прибягнаха до един от най-тъпите номера на болшевишката пропаганда – отива им като на антикомунисти, реколта 2018-а.
Този номер е извеждането на логиката от един спор и заместването й с аргументи от налуден порядък.
В културата на анекдота, този похват се илюстрира с комичната фраза, използвана от съветския вицов герой в спора му с американеца: „А вие защо биете негрите!“
И сега Каракачанов и Джамбазки защитават дивотиите на Заев с подобни фрази: „А вие, комунягите, защо взривихте „Света Неделя“!

Да не виждаш една кражба, която се извършва днес, в този момент, под носа ти, и да търсиш негри в Историята – е, това наистина е прекалено.
Но, всъщност, нищо не е прекалено, когато идват избори, а пък и Падишахът носи на хвалби.
Героят от известната фолклорна задявка изял най-напред 100 тояги бой, а сетне и един чувал сол – Нашият пък е готов да изяде 100 чувала с хвалби.

Заради особеностите на тукашната „свобода на словото“, доста вестници бяха милозливи към фалшивото извинение на Заев и се държаха като чукундур от виц - за тях бе по-важно да отбележат, че Падишаха е телефонирал на македонеца, а другото е без значение.
Това е „свобода на словото“ от раздела блюдолизане – обаче за сметка на Историята.

„БНТ е храм на свободата“ – казал пък тия дни Коко Каменаров.
За един шеф на държавна телевизия е здравословно да се шегува от време на време.
БНТ наистина е храм на свободата – стига да знаеш, кого да каниш.
Например, добре дошли са онези, които практикуват професията на политическите уличници.
Подходящи са и хора, подобни на един от героите на Скот Търоу: за него било без значение дали има глисти, или собствено мнение.

Потърсих тия дни Коко Каменаров, понеже се притесних за него: говори се, че вече бил осъден на първа инстанция, задето е шофирал в нетрезво състояние.
Та исках да проверя, дали е вярно това. Не можах да се свържа.

БНТ е „храмът на свободата“, обаче за присъдата на шефа й – нито думичка.

Коментарът е публикуван във фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    14 43 Отговор
    Безродната проруска измет отново иска да скара България и Македония, за да предотврати влизането на комшиите в ЕС и НАТО. А гнусния доносник на шесто отново пее арията на лъжата.

    Коментиран от #12, #18, #22

  • 2 Ефтини сензации

    11 32 Отговор
    Комунистическото простолюдие пак притопли отдавна вкиснала се манджа и отново завоня зловещо....
    Факти, защо се превръщате в проводник на фекални аромати?

    Коментиран от #7

  • 3 Агент Димитър

    9 22 Отговор
    Аз съм бащата на журналистиката! От мен откраднаха идеи: Летерман, Джей Лено, Опра Уинфри, и Славиту... Аз суках от сочната гръд на партията и бях отгледан и възпитан от ДС ..! Мустакът ми още ухае на: възродители, перестройчици, Кашпировски, Джуна, Ванга, Анжел-Сити и сокове "Куинс" ... Затова на димитровден имам празник, но не черпя, защото съм свенлив!

    Коментиран от #4

  • 4 Агент Димитър

    3 14 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Димитър":

    ...... Пропуснах Вера Кочовска и още социалистически феномени...
  • 5 Факт

    35 5 Отговор
    Колко е прав Кеворк...????....еми на 100%....
  • 6 Чеп

    7 27 Отговор
    Кеворк е кюркютюк пиян.

    Коментиран от #8

  • 7 Мизирабъл

    30 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ефтини сензации":

    соросоидното простолюдие ,надава лют вой когато някой иска да изкара кирливите ризи на подобните им мизирабли!!!
  • 8 Един

    28 5 Отговор

    До коментар #6 от "Чеп":

    Високо интелигентен мъж ! Жалко че са малко тези като него, които имат възможността да се покажат пред медиите !
  • 9 onq s konq

    3 22 Отговор
    Кеворк ИМАШЕ СВОИТЕ "МИГОВЕ НА СЛАВА"...във "Всяка неделя".Тогава редовно влизаше ежеседмично в домовете на българите,които с трепет очакваха какви високопоставени "гости" ще присъстват и съвсем по "човешки" и на народен език ДАЛИ ДОРИ САМО ЩЕ ЗАГАТНАТ,ЧЕ РЕЖИМЪТ НА ВЛАСТТА ЩЕ СЕ ПОРАЗХЛАБИ ...макар и трудно забележимо.След логичното сваляне на предаването му от Новата власт въпросният арменец ОСЪДИ БТ ЗА МНОГО ПАРИ,защото предвидливо си беше ПАТЕНТОВАЛ ИМЕТО НА ПРЕДАВАНЕТО.Както и да е-пито-платено.Но да продължава да съска от разни незначителни сайтчета ПРО-РУСКИ ПОЛИТИКИ за обезценени рубли...Бих му казал че няма по-добра житейска крачка от това човек ДА ЗНАЕ КОГА ДА СЕ ОТТЕГЛИ,но за жалост не говоря арменски език!Защото ТОЙ БЪЛГАРСКИ НЕ РАЗБИРА:)
  • 10 Секретарка

    4 20 Отговор
    ОТВРАТ !!! ГНУС !!! Агент Димитър пак изпълзя ! СКРИЙ се беееее никой не те чете само си ПЛЮЕ екрана на компю. като те гледа !!!! НЯМА ПО-ГАДЕН доносник от ТОЗИ !!!

    Коментиран от #14

  • 11 Ристе

    4 15 Отговор
    Този като се спомине ще изчезне и всичко де що е осрал в безсрамния си доносническо каскетски живот.

    Коментиран от #13

  • 12 плевен

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Скъпи Българино, ако за тебе те са "комшии", за нас те са съседи.Научи ни езика и тогава пиши.
  • 13 Един ....

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ристе":

    Ти , като се споминеш , никой няма да знае че си съществувал .
  • 14 Д-р

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Секретарка":

    Внимавай , много секрети отделяш !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 един от всички

    3 0 Отговор
    Кеворк е един от малкото останали български журналисти,които са независими! И това му дава възможност да казва истината (за разлика от другите).
  • 17 БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ НОМЕР ЕДНО

    3 0 Отговор
    ВСИЧКО ДРУГО Е АМАТЬОРИ ! Бил агент а тези във властта не са ли ? Ние живяхме тогава според ЗАКОНИТЕ. За някои добри за други зли ! КЕВОРК бе лоялен към държавата а днес към хората ! Защото днес държава няма ! НЯМАМЕ ДЪРЖАВА и КЕВОРК НЕ Е ВИНОВЕН ! ЛЕШОЯДА днес е същото диво куче - Хиена, което хопеше държавата у нас и при соца . Днес ХИЕНИТЕ СА ЛЕГИТИМНИ ! Днес бездарието е на върха . ТАКАВА държава от ХИЕНИ И ЛЕШОЯДИ БЪДЕЩЕ НЯМА. А КЕВОРК Е АБСОЛЮТНО ПРАВ !
  • 18 КОЕ е българското в теб ?

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Какъв бе при соца и какъв си днес, че да си по-българин от КЕВОРК ? ДОЛНА ПОДЛА И БЕЗДАРНА ХИЕНА МИРИЗЛИВА СИ ! И такива като теб душат в смъртна схватка ДЪРЖАВАТА. Както в Сатаната хищника души жертвата. Кой защитаваш и на кого налиташ и за БЪЛГАРИН се считаш ? КОВАРНА ХИЕНА БЪЛГАРИН НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ! И в правителството ни са от твоя сорт. И затова КОМЕНТАРА НА КЕВОРК НЕ ТИ ДОПАДА !
  • 19 Да е жив и жив и здрав КЕВОРК !

    3 0 Отговор
    Кеворк не е сам, много от нас го подкрепяме и ценим. Работи Кеворк, пиши и буди народа , дай му вяра и сила, че НАРОДА Е ВАЖЕН а не ИНДИВИДА - Дон КОРЛЕОНЕ !
  • 20 Помня как Тодор КОЛЕВ

    3 0 Отговор
    СЕ ОТВРАТИ ОТ ПОМИЯТА ПРЕДСТАВЛАВАЩА ЕЛИТА НИ ! Демострираща охолство и бруталност, когато НАРОДА затяга колана, та чак дъхъ му спира.
  • 21 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Ако Кеворк е бил в ДС --мога само да се радвам...Все пак точно благодарение на ДС имахме и държава и сигурност, и ИСТОРИЯ,И НАСТОЯЩЕ, И УМНИ ХОРА по върховете........За разлика от,,гноясалия преход,, който изкарва само циреи на повърхността и ФАКТИ,заради които да ,,гърмят бушони,, от елтаблото наречено ,,правителство....Браво на Кеворк....и да си спомним за Николай Хайтов....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.