21 Август, 2018 11:36 18 787 68

БСП сдава второто място, ако проектът на Слави влезе в играта

  • избори-
  • борисов-
  • алтернатива-
  • слави трифонов-
  • бсп

Патриотите нямат шанс разделени, Воля си отива, а градските десни надничат над чертата

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Възможно ли е БСП, изживяваща се като единствена алтернатива на сегашното управление, да остане на трето място на парламентарни избори? Напълно възможно, стига в тях да вземе участие все още нерегистрираният политически проект на Слави Трифонов.

За него биха гласували 23% от читателите на ФАКТИ, сочи резултатът от анкета с участието на 2304 човека. Управляващите от ГЕРБ печелят доверието на 16% от гласувалите, а социалистите вземат 14%. В анкетата е включена и хипотетичната президентска партия на приближените на Румен Радев, която получава 12%. 4% се доверяват на последната дясна конфигурация "Демократична България".

Резултатите за останалите политически сили, обитаващи настоящия парламент, са плачевни. Патриотите вземат 3%, а Воля и ДПС по 1%. Повече от последните има дори движение "Възраждане" - 2%. Въпреки активното си медийно поведение след смяната на председателя, от АБВ не могат да стигнат и до процент от гласовете на читателите на ФАКТИ.

Колкото и условна да е подобна класация с участието на все още несъществуващи политически сили и извън мобилизиращия фактор на предизборната кампания, можем да направим някои съвсем сериозни изводи.

БСП съвсем реално може да вземе бронзовите медали при едни парламентарни избори, ако партията на Трифонов своевременно се появи като реален играч. Дали тези избори ще бъдат предсрочни или ще последват европейските и местните избори догодина, ще покажат следващите месеци. Не по-малко "вредни" на социалистите би причинила и хипотетичната партия на президента Радев.

Без появата на тези политически субекти БСП няма проблем за второто място, а дори може да мечтае и за нещо повече, ако постигне ефекта от президентските избори. Тогава безчет избиратели, които никога не бяха докосвали червена бюлетина, гласуваха за избора на социалистите, само и само да предотвратят възкачването на президентския пост на "майката на нацията" - катастрофалния избор на Борисов. Избор, обяснен по детски от нетърпящия поражения премиер като тактическа загуба. Втора Цачева обаче няма да се появи и по всичко личи, че БСП достигна своя таван с настоящата си политика.

Тук отчитаме, че евентуална партия на Радев може да се появи не по-рано от края на мандата му, но и само появата на проекта на Слави е достатъчна, за да изтрие от визитката на БСП допълнението, че е единствената настояща алтернатива.

Какво ще се случи след като се оформи челната тройка между Трифонов, ГЕРБ и БСП може само да се гадае. От съществено значение за сформирането на бъдеща управляваща коалиция, без която няма как да минем, е и присъствието на малките политически сили в парламента.

Въпреки лошия резултат в анкетата ни, там запазено място имат хората на ДПС, докато за всички останали от познатия пейзаж няма нищо сигурно.

Патриотите прекрасно съзнават, че участието им в настоящето управление вече е изяло добрия им резултат от предните избори и раздялата на коалиционните партньори след края на управлението няма да изненада никого. Те биха се явили отново в коалиционен формат, след още по-големи компромиси от предния път, само и само да минат чертата. Самостоятелното им явяване гарнирано с успех дори само за една от трите партии, граничи с халюцинации.

Същата съдба очаква и Воля, дори Марешки да пусне дизел на таблетки. Любопитство предизвиква бъдещото представяне на Демократична България, най-вече с отношението им към ГЕРБ, ако успеят да минат летвата.

Очаква се претеглянето на евентуалното депутатско мнозинство да се извършва с аптекарски везни, а повишената избирателна активност, която се гарантира от проекта на Слави, ще осигури истинско зрелище за безпристрастния зрител. За ангажираните в изборния процес драмата е гарантирана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вова

    95 61 Отговор
    При реални избори Слави Трифонов ще събере над 50%, освен ако недосегаемите престъпници от ЦИК не предопределят гласуването чрез бюлетини, печати, пликове, недостатъчно секции и т.н.

    Коментиран от #3, #42

  • 2 татко карло

    87 52 Отговор
    Славка цял живот една жена не може да оправи, сега ще оправя цяла държава!?
    България е страната на Глупците, заравяш една бюлетина и на сутринта станали милиони!
  • 3 татко карло

    83 34 Отговор

    До коментар #1 от "Вова":

    Толкова много ли са простите хора в Бълхария?

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Чалгария

    88 48 Отговор
    Учиндолския чалгар - мин.прецедател , Годжи - мин. на финансите , Грахич - министър на културата … На печелившите - честито !

    Коментиран от #67

  • 5 до татко карло

    50 4 Отговор

    До коментар #3 от "татко карло":

    Вероятно но тук конкретно става въпрос за болшинството от аудиторията на "Факти" :)
  • 6 Вова

    57 28 Отговор

    До коментар #3 от "татко карло":

    Щом си по-умен гласувай пак за ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП и т.н.

    Коментиран от #8

  • 7 hh88

    51 36 Отговор
    Е, крайно време е ние да се наредим до джендърите от западна Европа и нас да ни управлява бездетник, също като Меркел, Макрон, Юнкер, Рюте и всякакви подобни. Те едно дете не знаят как да изгледат, ще управляват държава. А също е доказано, че бездетните не мислят за бъдещето.
  • 8 татко карло

    11 36 Отговор

    До коментар #6 от "Вова":

    Защо трябва да гласуваш?
    Ако ти кажат да се хвърлиш от 3 -тия етаж ще го направиш ли?
    Някакви мазни чичаци ти се правят на умни по телъвизията и ти им се хващаш да въдицата всеки път!?
    Като не гласуваш, какво ще стане, ще свърши света ли, или какво?
    Задължително ли е? Ако не беше важно за тях да гласуваш, нямаше да ти говорят тъпотии по телевизията.
    Едни и същи шутове с едни и същи номера, гласувай народе, после, шо стана бе, Миме!?

    Коментиран от #9

  • 9 Вова

    49 56 Отговор

    До коментар #8 от "татко карло":

    Ще гласувам с кеф за Слави Трифонов, а досега не съм гласувал.

    Коментиран от #19

  • 10 Обикновен Бг

    34 13 Отговор
    ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ОТДАВНА РЕШЕНО , ИНСТРУКЦИИТЕ СА ПОЛУЧЕНИ. А ВИЕ СИ ВЯРВАЙТЕ В НЯКАКВО " ПУСНИ ЛИСЧЕТО " И В РАЗНИ ДЕТО ЩЕ НИ ОПРАВЯТ , Е ОПРАВЯТ НИ. САМО БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОЛКОВА МНОГО МИЗЕРИИ НА ДРУГИ БЪЛГАРИ. А " ОСОБЕННО ОБИЧАМ " РАЗНИ ПЛАТЕНИ АМЕБИ ДА СИ ИЗКАЗВАТ " СОБСТВЕНОТО " МНЕНИЕ.
    МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО МОЕТО СЕМЕЙСТВО, МОЕТО ЗЛАТО. ДА МОГА ДА Я ПОДСИГОРЯ С ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ И ЛЕКАРСТВА. И СИ МЕЧТАЯ ДА МОГА ДА Я ЗАВЕДА НА СОЗОПОЛ.И ДА Я ВИДЯ КАК СЕ СМЕЕ ОТ ЩАСТИЕ. Но кой ли го интересува това , НИКОЙ, важно е кой ще е новият във власта за да може от рано да му се подмажат. Да завърша с нашият БГ лозунг - ДА ЖИВЕЕ КАНИБАЛИЗМА или с - ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ.
  • 11 Пеньо

    59 37 Отговор
    БСП не може да е алтернатива на каквото и да е, защото е агонизираща старица-призрак от миналото и е стерилна откъм идеи за бъдещето и защото е антибългарска по същество.
  • 12 Гост

    49 3 Отговор
    Мисля че ни трябва някой на който да му пука за България и българите.
  • 13 А БЕ

    32 36 Отговор
    ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ АТАКА И БСП СА АУТ , СЛАВИ ЩЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ДПС ,ТАКА ПОВЕЛИ ДОГАН, А СЛАВИ ТРИФОНОВ Е АЛЧЕН ПРОДАЖНИК !
  • 14 Ахаха

    52 20 Отговор
    Как една партия от нормални хора не направят кукловодите, а все мутри ни пробутват. Слави си е гадна мутра, а неговите "сценаристи" и Кулеков са копие на Валерката с неговите псевдо патриоти. НФСБ преди да дойдат на власт бяха като Слави и Кулеков водещи и правеха супер сърцераздирателни предавания за състоянието на държавата. Като влязоха във властта забравиха за състоянието на държавата. Слави и екипа му повтарят същия сценарий и като НФСБ ще са партия - еднодневка. Най-много Слави да е 2 мандата и да го играе скандалджия за да имитира дейност. Направо се гаврят с хората и ги карат да избират между по-голямото и по-малко зло, все едно си в днешен хранителен магазин, в който всяка храна е отровна, но едните повече. Демокрацията излезе голяма измама. Аз лично не виждам читава партия, макар че всички партии са по-малкото зло от партия ГРОБ. Партия е най-престъпната и злокобна партия за цялата история на БГ от 681 година насам
  • 15 месара

    32 15 Отговор
    абе кво бсп, къв славчо, не ставайте смешни!
  • 16 onq s konq

    18 41 Отговор
    АКО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ,...мога да гласувам ДОРИ и за Слави.

    Коментиран от #66

  • 17 "избор'

    46 15 Отговор
    Слави е същият самогъзник и тиранин, като Боко, така че избора, ще е от трън та на глог ! Слави е виолист, Боко пожарникар, Слави не знае английски и Боко не знае, Слави няма жена и Боко няма жена, на Слави едни хора му говорят в ухото, какво да каже и на Боко също, Слави обича и закриля циганизацията и Боко също.....да продължавам ли ??? По-лесно, ще ми е да напиша разликите !!....момент....не се сещам за разлики !
    На печалившите ЧЕСТИТ ви нов стар мин. председател !
  • 18 Избирател

    30 25 Отговор
    Влизането на Слави в политиката е инженерен и финансов проект на ГЕРБ!
  • 19 татко карло

    20 11 Отговор

    До коментар #9 от "Вова":

    Вова, много ме кефи, колко сте заблудени комунистите, като овце. Като гласуваш за Слави, получаваш Бобо, хахахаха, не го ли схващаш? Явно не!
    Не разбрахте ли, че няма значение за кой ще гласувате, просто избора се свежда до поредния тарикат или бандит, който изпълнява заръките на Партията майка, от която произхождат всички "партии" в България.
  • 20 татко карло

    14 11 Отговор
    На Запад демокрацията се е зародила, а в България се е появила. Откъде, никой не знае, сигурно е паднала от небето.
    Айде помислете малко преди да отидете на урната да гласувате.
    Защо аджеба тия мошеници ме карат да гласувам, ако не са на далавера!?
    Много ясно, че са на далавера, иначе нямаше да ви карат да гласувате.
    Така си узаконяват кражбите и контролират стадото, да работи и да им пълни джобовете с данъци и такси!

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Денисс

    30 8 Отговор
    И Магаре да се яви на изборите,за него ще гласувам!Щом една тиква може,що да не може магарето!
  • 23 патриотъ

    27 7 Отговор
    Народа е винаги губещата страна,който и да дойде на власт!Без кръв тия няма да пуснат кокала,това е ясно!Единствено за Радев имам някаква искра надежда,но едва ли!Твърде много са хиените във властта,за да го допуснат да спечели.Явно,България си отива!
  • 24 Morgoth

    9 12 Отговор
    БСП на трето място е добра новина за България. Интересно обаче кой с кого може да се събере, защото при такава конфигурация най-много да влезе и ДПС и тогава двама от големите ще трябва да са заедно. Някак не виждам ГЕРБ+БСП, та ще трябва Славчо да си избира с кого да бъде, пък той самия е ни рак, ни щука.
  • 25 хаах

    17 8 Отговор
    Дано това си остане сано във fakti. Как ще гласувате за С.Т. Все да ви оправя някой пореден! Това са шоумени, не политици, познавате ли ги?! Е затова държавата е на тоя хал.
  • 26 айде нема нужда

    21 10 Отговор
    Кой Слави бе, коя партия води? Навремето така довлекохте БОКО< сега искате от пожарникаря на чалгаря да се метнем... ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ-ТЪП. Приемете истината, на България не и трябват повече експерименти, че само дето не е рухнала все още ;)
  • 27 Наивници

    16 10 Отговор
    Гласуваш за С..Т.- получаваш Б.Б. !!!!

    Коментиран от #28

  • 28 ДАААА КАТО В МАТЕМАТИКАТА

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "Наивници":

    1 ПЛЮС 3 Е 4 И 3 ПЛЮС 1 Е ЧЕТИРИ. КАТО ЧЕТИРИ Е ОБЩИЯ СБОР НА ГЛАСОВАЛИТЕ .
  • 29 ванката

    20 4 Отговор

    До коментар #20 от "татко карло":

    точно заради идиоти които не гласуват крадците ви правят каквото искат благодарение ма глупавия ни народ който умее да направи психо профил на човек без да го познава дори благодарение на хората готови да сипят обиди но не и похвали заради злобата и безхаберието на българския народ...!!!!!!!!!!!
  • 30 Иван

    4 2 Отговор
    Това няма всички белези на репрезантативна извадка. Макар и на случаен принцип е ясно, че не е репрезентативна, поради спецификата на сайта-така че масата от читателите тук не могат да представляват такава ито пък знаят какво е това. Но карай @бошлаф@ да става...или на английски, че е по-ясно и съвременно-чийп толк за да не ме изтрият, ако го напиша както трябва.
  • 31 Анонимен

    8 12 Отговор
    Ако искаш Слави Трифонов,това значи -БСП ! Ах,че гадост !
  • 32 Иян

    10 6 Отговор
    Слави нищо няма да промени за нас,"простолюдието",а БСП отдавна загуби доверието дори на верните си привърженици.Но някой заблуждава и Слави,и Нинова
  • 33 Хасанчо

    11 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг:.... лизането на Слави в политиката е инженерен и финансов проект на ГЕРБ!
  • 34 Последен вопъл

    12 4 Отговор
    Лошо, Седларов, лошо. Народът съвсем се е шашардисал. Един ще сваля Бойко, друг ще качва Славчо, трети се хвали с това, че не гласува от години. Имало, видите ли, инструкция за нашето затриване- дрън,дрън, та пляс. Сами ще се давършим от простотия и безотговорност. Докато 7 000 000 български граждани не застанат пред урните и избирателната активност е толкова ниска, надежда за промяна няма. Разберете, да не се гласува е висша форма на престъпно безхаберие. Ти искаш държавата да се грижи за теб, искаш социални блага и придобивки, в което принципно няма лошо, искаш бъдеще за децата си, а не искаш да дадеш и малкото, което се изисква от теб, за да живееш по-добре. Е, как да стане?! И още нещо- като не гласуваш, ти лишаваш не само себе си, но и родителите си, приятелите си и мен от възможността да живеем достойно. Братя, събудете се, време за сън просто вече няма, трябва зимата, наречена преход, да свърши! Проумейте го, силата е в нас, в народа, държавата е наша, не на онези от НС! Надежда има, на следващите избори излезте, гласувайте отговорно и с акъл! Проучете партиите и програмите им, алтернатива все ще се намери.
    Бог с нас!
  • 35 Първанов

    13 8 Отговор
    Електората на БСП е твърд и няма как точно Слави да го отнеме. Слави едва ли ще влезе изобщо. А тази статия е пълна с глупости и единствено е насочена срещу БСП.

    Коментиран от #40

  • 36 Пан

    4 7 Отговор
    Гласуващите да бъдат набити и чупени ръцете им и краката им. Те са жестоки предателски свине. Свестните и умни не глануват за дяволит.
  • 37 Пан

    2 5 Отговор
    Гласуващите да бъдат набити и чупени ръцете им и краката им. Те са жестоки предателски свине. Свестните и умни не гласуват за дяволите.
  • 38 Пан

    1 5 Отговор
    Гласуващите да бъдат набити и чупени ръцете им и краката им. Те са жестоки предателски свине. Свестните и умни не глансват за дяволите.
  • 39 Пан

    4 7 Отговор
    Гласуващите да бъдат набити и чупени ръцете им и краката им. Те са жестоки предателски свине. Свестните и умни не гласуват за дяволите.. Слави не плаща данъци а иска да ги разпределя. Инвалидите нямат пари защото такива като него ползват офшорки.
  • 40 селянин

    8 2 Отговор

    До коментар #35 от "Първанов":

    А бе гледам ги кък намалеват всека годин на Бузлуджа,а за Слави още е рано,това са само прогнози, Боянския майстор,няма да повтори грешката си от боко 2,ще си изкара пълен мандат,а след месец отново ще гледаме,,има такъв народ..,,обаче ще бъде за последно,след това ще махаме системата..писна ми от КТБ,от Олимпик,.и все нема виновни.
  • 41 Политолог

    9 5 Отговор
    Има нещо смислено в статията. Нека да обърнем внимание да един детайл. Радев няма да участва в избори докато не завърши и вторият му президентски мандат. Неговите 12 % отиват автоматично към БСП. Борбата ще бъде за първото място между Слави Трифонов и БСП. ГЕРБ със сигурност ще имат представители в НС, но техният брой няма да е повече от 50-55 глави. Аз не искам да си мисля какво ще се случи с доцент Борисов , ако Трифонов спечели изборите. Говори се, че прангите са му вече поръчани.

    Коментиран от #44

  • 42 гларус

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вова":

    Защо се мъчите да докажете че един татуиран чалгар с обеци е нещо повече от нищото .Този е за Белене ако имахме нормална държава .Днес видях 16-17 годишно татуирано от големият пръст нагоре /от долу не знам/Та това е следствието от Слави и психо продуцентите му,Биг Брадър ,Вип брадър и други .Та професор Вучков наистина в телевизията е цвете в сравнение с изброените олигофренски предавания.
  • 43 Ттт

    7 5 Отговор
    Учиндолеца е проект на руснаците, с цел да свалят ГЕРБ!
    Понеже няма как да управлява сам ще направят коалиция с БСП- проруско настроените!Учиндолеца ще се ууАка и излиза в пенсия!
    Няма кой да търпи България с проруско управление!!!
    Това ще реглектира най много не на БСП и Учиндолеца, а на?.....

    Коментиран от #46, #54, #55

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Пешо

    3 4 Отговор

    До коментар #43 от "Ттт":

    Докато има дупедавци България ще е зле. Нямало кои да търпи България с проруско управление??? Соросоиди, вземете и проумейте, че избирателите определят какво да е управлението, а не Козяк. Продажници.

    Коментиран от #49

  • 47 ЗА БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ЗАД ЧОВЕКА НЕ СПАЗИЛ ТРАУР ЗАРАДИ ДЕЦА СТОЯТ МНОГО ОТКРАДНАТИ ПАРИ НА ЕДИН ГЛАВЕН ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ОТДАВНА М/У ЖИВИТЕ И ЕДИН НАСТОЯЩ "ИЗГНАННИК"...БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ...ИНАЧЕ ТОВА ЩЕ НАИСТИНА КРАЯТ.СЕГА ПИЙТЕ ПО ДВЕ НАПИТКИ И СИ СТОЙТЕ ВКЪЩИ И СЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙТЕ!!БЕГАЙТЕ И СИ ИГРАЙТЕ У ПЕСОКО С КУЧЕШКИТЕ Л...А....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ttt

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Пешо":

    Хвани се на работа недей си мисли, че Русия ще нахрани защото тя си има достатъчно като теб! УмникО
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бат Пешо от Троян

    2 5 Отговор
    Аз също ще го подкрепя Слави , но правителството е напред с милион готови гласоподаватели.
    Старите коммунист. номера още вършат работа, а и те много добре си знаят КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО , ако не са на власт.
  • 52 До hh88

    3 2 Отговор
    Искам в България да ни управляват бездетни, като Макрон и Меркел, защото там получават десет пъти по-високи доходи от нас.
  • 53 Сттаврю

    3 4 Отговор
    Директно гласувам за Слави другите ги видях какви ла йн а забъркаха та чак се оклепаха. Какъв е какъв не не ме е крал и лъгал за другите мога да кажа но за него не. Дай боже да спечели.
  • 54 Дон Сесар

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ттт":

    Всъщност Радев е проект на руснаците. А Слави ще е проект на Радев.

    Коментиран от #56

  • 55 Микеле Джулиани

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ттт":

    Ако Слави има абсолютно мнозинство е логично да управлява сам. Ако няма ще трябва пак коалиция. А практиката е показала, че коалициите са вредни за България. Примери колкото щеш: Правителство на Димитър Попов на СДС-БСП-БЗНС, СДС-ДПС при Филип Димитров, БСП-БЗНС при Виденов, СДС-БЗНС при Костов, БСП-НДСВ-ДПС при Станишев, БСП-ДПС при Орешарски, ГЕРБ-Реформатори-АБВ при Борисов 2 и ГЕРБ-Патриоти при Борисов 3.
  • 56 Ицо справката

    6 1 Отговор

    До коментар #54 от "Дон Сесар":

    Това не е вярно. Радев е проект на задкулисието, както всички преди него. Трифонов ще е по същия начин. Колко ли хора ще емигрират през 20-те години на 21-ви век при управлението на популиста Слави ?
    Аз съм сигурен че ще е Царя Номер 2 или Бойко Номер 2. И при всички случай ЛЪЖЛИВ ПОПУЛИСТ НОМЕР 3 ВЗЕЛ ВЛАСТТА И РАЗОЧАРОВАЛ МИЛИОНИ И ЗАГРАБИЛ МИЛИАРДИ.

    Коментиран от #59

  • 57 Комшията Иван

    6 2 Отговор
    Слави че е алтернатива няма спор.
    Но няма ли някой по-различен който иска да ни управлява ? Той ще се окаже поредната проба-грешка
  • 58 Командира

    4 0 Отговор
    Е значи алтернативата дпс -2 Бареков -2 ще идва на власт!!!Така вкарахме бкп-2 или казано по друг начин сдс на бкп през 97г и си приватизираха Бълхария!
  • 59 Командира

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ицо справката":

    Ще е Костов 2!
  • 60 Анатоли 73

    4 1 Отговор
    Симпатизантите на Радев и Слави Трифонов са едно цяло
  • 61 Бинокъл

    7 0 Отговор
    Гергьовден ги видяхме. Слави го боли за дясното и сдсето. Той е седераст, зависим от сашо дончев и мутрите с червените генерали от задкулисието кукловодите. Кукла, като желев и костов
  • 62 Все пак

    6 0 Отговор
    Защо изпитваше бъдещите политици с още трима, по бит тв. Те са хора на олигарсите подкрепящи проектът славипартия.
  • 63 гражданин

    4 1 Отговор
    Преди няколко месеца Кгб беше в сараите да бистрят нещата как и с коя кукла на конци да вземат властта.И явно куклата я намериха, а именно Бареков -2 в лицето на Чалгата който искал преди години да присвои 50% от ГЕРБ!И сега овцете които направиха Береков "" евродепутат"" ще вкарват Чалгата в парламента уж на мястото на Бсп.И Бсп, Дпс, Чалгата и разни "" десни партии"" ще се наместят вътре!
  • 64 ПОДУЕНСКАТА ВРАЧКА

    6 0 Отговор
    АКО...., АКО ПЪК КЕВОРК КЕВОРКЯН НАПРАВИ ПАРТИЯ, ЩЕ ОТВЕЕ И СЛАВУЦА И РАДУЦА И КУРНЕЛУЦА...И СВЕ!...
  • 65 Синия гол шаман

    4 1 Отговор
    😂😂😂 Хаххахахх...градските бес...ъъъ...десни имат шанс ама с тоя 0,0001% ... само с надничането ще си останат. ,,😃😃😃
  • 66 БТР

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Гербераст, да ти го ... у катъра проЗд 😬
    Герберска подлога 😈

    Коментиран от #68

  • 67 ТуК

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чалгария":

    Председател 😁
  • 68 garbage

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "БТР":

    Шелигозеш фусте съветска подметке!!!!!