33 754 159

Бедни, бедни, Борисов, що ти трябваше трети мандат

За ужас на премиера хората сами спипаха "гадовете", които паразитират върху системата "Тънък асфалт пълни дебели джобове"

Снимка: БТА
Снимка: БТА
СЕГА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някога БСП казваше, че асфалтът не се яде. “Не се яде, но без него няма ядене”, отвръщаше премиерът Бойко Борисов намахано. Днес БСП казва, че корупцията убива. Борисов гузно мълчи, само придворните му припкат да го бранят с втръснали аргументи от не толкова далечното минало.

Темата обаче се изговаря по-прямо и нешлифовано сред народните маси. Опозиция този път са обикновените хора, които не могат да бъдат обвинени, че са управлявали в тройна коалиция или с Пламен Орешарски. Адресатът отново е правителството. “Гришата не е виновен, той е изключително скромен човек. Оправете пътя!

Защо ни убивате с вашите безотговорност и безхаберие!?”,

казаха на няколко протеста след трагичния инцидент жители на Своге и селата. Всичко това е присъда в съзнанието на хората, за която не е нужен съд. Официалният съд отсича според доказателства (каквито му се предоставят). Съдът в умове, сърца, по кръчми, у дома - според чувствата: независимо дали шофьорът е виновен за конкретния инцидент край Своге, властта е виновна за качеството на пътищата; това е базовият проблем, той предпоставя трагедии. Пътищата се превръщат в убийци поради кражби и корупция. Утре всеки един може да е на мястото или на шофьора, или на загиналите.

Периодът е много труден за Бойко Борисов. Имаше чумата в Странджа, крах на застрахователното дружество “Олимпик”, резил с Търговския регистър. Пряко бяха ударени по джобовете хиляди българи, това са много по-страшни скандали от корупционни драми като с Живко Суджука например. Но трагедията в Искърското дефиле промени ситуацията качествено. Тя удари по Борисов много повече, отколкото други, по-големи драми. Защото

асфалтът бе неговата върховна, изначална, вечна

и несъкрушима гордост. Нали той е Бойко Омуртаг, който строи с чутовен размах и дарява българите с магистрали! За което те трябва да са му вечно благодарни и да си затварят очите за твърде високите цени или твърде ниското качество. Но вече не е така. В съзнанието на хората пътищата трайно убиват. И вече не е достатъчно да се режат ленти, важното е асфалтът да става за нещо. А той не става. Не протестират само хората в Своге. Протестираха вчера край Боровец, предни дни в Родопите, още по-напред в Добрич, Враца, Полски Тръмбеш, Павликени... Видин дори искаше да се отцепва от България и да минава към Румъния заради липсата на пътища. От година-две навсякъде се протестира срещу лош асфалт – в много случаи след току-що свършени скъпи ремонти. Българите демонстрират с ясното съзнание, че при ремонтите и строителството се краде много, че принципът е: тънък асфалт пълни дебели джобове. Трагедията край Своге е моментният пик на тези настроения.

Хората имат пълно право да мислят така и властта го знае. Във всяко едно нейно действие след трагедията в дефилето се усеща гузност. Не признава вина (смее ли някой да си го представи?), но добре разбира какво искат да ѝ кажат българите. И как няма да разбира? Нали тя самата превърна пътното строителство в

основна хранителна верига на корупцията

В отговор заваляха ред умопомрачителни безумия като оправдания за калпавия път край Своге: виновен бил Орешарски, щото тогава пътят бил пуснат (какво като жалбите са завалели по времето на Борисов, но никой не им е обърнал внимание); виновен бил законът, позволяващ да се пускат второкачествени пътища (какво като ГЕРБ управлява вече n-ти мандат с мнозинство в парламента); и фирмата била малко виновна, но и лабораторията за асфалта; ще ги намерим тия проклети виновници (може би гадове? – по любимия на Борисов израз), ама първо прокуратурата да каже. Бедни, бедни, Борисов, що ти трябваше трети мандат? И децата знаят, че основната вина е в държавата, възложила калпави задачи, осъществила слаб контрол, приела лош обект, нехаеща за експлоатацията. Същата тази държава, която поръчала второкласен път, по който после пренасочила трафик като за магистрала. Същата тази държава, на която от десетилетие с кратки паузи начело си ти!

И не е случайно, че България има най-скъпите и най-калпави пътища в Европа. Няма стандарти за строеж, няма методики за контрол (нарочно!). Конкурсите се правят така, че един и същ мастит кръг от фирми да ги печели, който след това се отблагодарява на политиците, гарантирали поръчките. В резултат се строи некачествено, пускат се пътища без маркировка, без акт 16, хора умират на тях…

Никой обаче

не желае да промени порочната система

След всяка тежка катастрофа настават чупки, пози, стойки, местене на едни чиновници от едно ведомство в друго, на едни алинеи от един закон - в друг. Обединяване, после разединяване, накрая - на обратно. “Всяко длъжностно лице, което не си е свършило работата, ще бъде подведено под съдебна отговорност, ще му бъде поискана и политическа", кълне се Борисов. Търси се изкупителна жертва, а не посичане на самата система. Не удар по корупционната верига. Целта е тя да остане, а за камуфлаж да се размести нещо над нея. Но да се учудваме ли? Нали тази верига е хранителна,

няма как консуматорът да я премахне

А щом не я премахва, няма никакво значение какви алинеи ще се променят или кой служител ще бъде принесен в жертва. “Много ясно са отрегулирани всички процеси в държавата, конкурси, строителен надзор, приемателни комисии, където всеки се подписва и си носи своята отговорност”, каза още Борисов. Така че той системата си я харесва, пешките са му "проблемът".

За огромно съжаление резултатът ще бъдат още много некачествени пътища, жертви и отново трескаво чудене защо се случва всичко това. Изходите са два - или промяна на самата система, за която, както стана ясно, управляващите нямат желание; или промяна, в която

управляващите си прибират багажа

и си заминават; за което отново липсва желание. Ступор! Който обаче няма как да промени новия плакат в съзнанието на българите: Борисов, лента, магистрала... и катастрофа! Българите отдавна знаят кои точно са гадовете, новото е, че вече започнаха и да го показват.

Източник: Вестник "Сега"

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мизирабъл
  Отговор
  1 16:06  02.09.18
  Герберастите не са бедни, лошото е че ние сме бедни!

  Коментиран от #8, #132, #155

 • Усмивката
  Отговор
  2 16:06  02.09.18
  Той си е вновен живя в илюзорен свят ,както го правеше навремето първия в БКП Тодор Живков.

  Коментиран от #120

 • Дон КОРЛЕОНЕ - кръстникът на българската
  Отговор
  3 16:08  02.09.18
  НЕ го чухме да ни даде план, отчет и резултати. ТЪПАН ! Но добре работи за МАФИЯТА !

  Коментиран от #15

 • Guðmundsson
  Отговор
  4 16:10  02.09.18
  Абе ясно Борисов и цялото му правителство комуняги, ама бдп/бкп дойде ли на власт лично с багер ще изрична кочината и.

 • Гадина
  Отговор
  5 16:12  02.09.18
  Бе дейба вашта мама мръсни червени комкопелдаци от Сега и всичките им подлоги от Факти! Казах!

  Коментиран от #18, #82

 • Столичанин
  Отговор
  6 16:13  02.09.18
  Лапаницата за герберастите е на първо място човешкя живот някъде назад в приоритетите те и без др.ще живеят някъде на запад после с дебелите банкови сметки гражданство се дава лесно. Вижте проекта на Столична Община за северния парк централната алея ще бъде асфалтирана за 1000 000 лв.катрушки и външни фитнес уреди за 350 хил.лв.като се вземе предвид че един фитнес уред за зала е средно нежду 500-1000 лв.какви ще са тия лостове за 350 хил.лв и какви ще са тия люлки и пързалки аз не мога да проумея

  Коментиран от #118

 • Будалата
  Отговор
  7 16:14  02.09.18
  Азека си мислих ще крадат пет най много десет години и ще приключи с краденето. Ама не било така. Всички обществени поръчки. Лекарства по болниците, ремонти по училища, детски градини, улици, градинки.Санирането да не изпусна и МАГИСТРАЛИТЕ. Водния цикъл по градовете и селата, пречиствателните станции. Голямо крадене. И азека не му виждам края.

  Коментиран от #17

 • Ветеринар
  Отговор
  8 16:14  02.09.18

  До коментар #1 от "Мизирабъл":

  Щот чакате на готово и не работите
 • шефа
  Отговор
  9 16:20  02.09.18
  Браво и аз мисля така.А КОЛКО ОПАСНИ ДУПКИ ИМА ПО МАГИСТРАЛИТЕ.Сещам се и за снегопочистването ,един познат от почистваща фирма ми каза че имат препарати кои то стоят на склад от години и ги показват само на проверяващите БЕЗ ДА ГИ ПОЛЗВАТ А ИЗЛИЗАТ ДА РИНАТ СНЯГ В КРАЕН СЛУЧАЙ.
 • вмро
  Отговор
  10 16:30  02.09.18
  Няма ядене то вашето ядене ли е,направо си е плюскане.Трябва ви и Белене.

  Коментиран от #133

 • Антигробар
  Отговор
  11 16:31  02.09.18
  КАКВО РЕВЕТЕ ВСИЧКИТЕ БЕ КАТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ГРОБАРИТЕ ЩО НЕ МИСЛИХТЕ С ГЛАВИТЕ СИ? ТАКА ВИ СЕ ПАДА. ПАК ЗА ТЯХ ГЛАСУВАЙТЕ ТА ДАНО ДА ВИ СЛОЖАТ ДАНЪК И НА ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАТЕ БЕЗУМЦИ. Ето я народната любов https://www.youtube.com/watch?v=Q4dqvWoHDvE

  Коментиран от #19, #57, #58, #134

 • куку руку ку
  Отговор
  12 16:31  02.09.18
  Публикувано във факти.бг: "Нали той е Бойко Омуртаг, който строи с чутовен размах и дарява българите с магистрали!"... Магистралите не са за българите. Те са направени за войските на нато. Дано не се наложи да се ползват по предназначението си!

  Коментиран от #51

 • Иво
  Отговор
  13 16:35  02.09.18
  Курнелия беше към сдс,но майката столетница,майката закрилницаБКП/БСП си върна заблудената биволица,пардон,овца в стадото.Но,нали знаете.Една овца хвърли ли се в реката,всички овце скачат след нея.Комунисти лоша услуга направихте на заблудената овца .Е,тя ще ви съсипе.

  Коментиран от #95, #97, #99

 • aaaaa
  Отговор
  14 16:39  02.09.18
  Защото за 3 години откакто е ремонтиран пътя, това е единствения автобус да мине оттам. Кой знае колко пари са взели телевизиите за да говорят за пътя.
 • Жоро
  Отговор
  15 16:40  02.09.18

  До коментар #3 от "Дон КОРЛЕОНЕ - кръстникът на българската":

  От тебе дон не става,мижетурко.Само си чел и слушал за мафия.То такива страхливци само глупости пишат.Да си в мафията сърце трябва.Мъжко,а не заешко.
 • onq s konq
  Отговор
  16 16:45  02.09.18
  ПРОТИВОПОКАЗНО Е да се чете в."Сега".Затова и след прочитането САМО НА ЗАГЛАВИЕТО"Бедни,бедни Борисов,що ти трябваше 3-ти мандат" ща ОБЯСНЯ НА РЕДАКЦИЯТА НА ВЕСТНИКА/пък тя естествено няма да ме удостои с внимание...което пък е ВЗАИМНО.../Но към "мантрата",която "Сега " се опитва да внуши7НЕ НА БОРИСОВ МУ ТРЯБВЯШЕ 3-ТИ МАНДАТ,А НА МЕН ЛИЧНО И МИСЛЕЩИТЕ КАТО МЕН! И нека вестника не се опитва ИНФАНТИЛНО ДА ОТКЪСВА БОРИСОВ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ на принципа "отдели цветето от корена му и то ще увяхне",ЗАЩОТО НОМЕРЪТ НЕ МИНАВА!И уверявам ПРАВЕЩИЯ СЕ НА "ЗАДРЪСТЕН" ВЕСТНИК:ДОРИ БОРИСОВ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО,ВСИЧКИ НИЕ КОИТО СМЕ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ НАСИЛА ЩЕ ГО ВЗЕМЕМ И ЩЕ ГО ВЪРНЕМ НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТАИ да се знае-НЕ ЗАЩОТО РОБУВАМЕ НА ИДОЛИ И БОРИСОВ Е ПЕРФЕКТЕН,А ЗАЩОТО ОТЛИЧНО ЗНАЕМ КАКВО ЗЛО ЩЕ ДОЙДЕ НА НЕГОВО МЯСТО.А исторически опит имаме ВЕЧЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО!

  Коментиран от #33, #43, #44, #147

 • Пепо
  Отговор
  17 16:52  02.09.18

  До коментар #7 от "Будалата":

  Наистина си будала.Комунистите дебнат под лупа.Ако има откраднати пари,къде са.До сега да са опищяли света.Да ги открият,да докажат.А, ГЕРБ открадна парите.Сега се видя кой краде. В А рабаджиев са милионите на комунистите.Та той е червен измекяр.
 • Боко Мазника от БРЕГ
  Отговор
  18 16:54  02.09.18

  До коментар #5 от "Гадина":

  Прост премиер, при това и мутра мафиот, прости министри, прости управляващи - затова се разбират и поемат всичко, заедно с мезетата. За простите избиратели има време, ще дойдат избори и с големите субсидии - десетки милиони, които ГЕРБ е натрупала, ще си ги купи. Просто е !!! Проста държава !!!!!!!!!!!!
 • 19 16:56  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Мамата
  Отговор
  20 16:58  02.09.18
  До оня с коня.Мойте уважения.Личи си човек с култура.Точно,ясно коментирано.Но,нима всички ще те разберат.Недоумявам,всички искат всичко от Борисов.Нима БСП ще оправи нещата веднага.Силно се съмнявам.
 • СссереМ
  Отговор
  21 17:02  02.09.18
  Колкото и до го плюете Борисов той се доказа като най добрият политик от Стамболов насам,а резултата се вижда колкото и да се правите на кьорави,можеше да е и още по добре ако не бяха вечните саботажи (не само към управлението а и към държавата) от страна на бсп-дпс-евророма.

  Коментиран от #63, #117

 • Дедо1
  Отговор
  22 17:03  02.09.18
  Сите са маскари,сите------к.у.р да ги убие.......
 • Шарлатанче
  Отговор
  23 17:03  02.09.18
  Милия той. Жив да го ужалиш. Крадеца вика дръште крадеца. Несметните богатства на Боцко нямат броене.

  Коментиран от #136

 • Пепо
  Отговор
  24 17:04  02.09.18
  Е, не може да не се появи мазния комунист от брег.Платен, за някой лев от комунистите.Поне нещо смислено,а то тъпизми,присъщи на комунистите.Курлелка,избери си човек с що годе някакъв речник.Този не го бива за нищо.

  Коментиран от #27

 • Евреите са го измислили
  Отговор
  25 17:08  02.09.18
  1944-2018 години на грабеж и заблуда........
 • Ефтини сензации
  Отговор
  26 17:10  02.09.18
  Трети мандат има защото хората са го избрали. Със сигурност ще има и четвърти. А комунистическото простолюдие ще става все по малко и все по злобно. Докато накрая се пукне от злоба.
 • 27 17:11  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 28 17:14  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 29 17:14  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ефтини сензации
  Отговор
  30 17:14  02.09.18

  До коментар #27 от "Боко Мазника от БРЕГ":

  Ето го и доказателството за разтящата неконтролируемо злоба на комунистическото простолюдие.
 • Мишо
  Отговор
  31 17:16  02.09.18
  Шарлатанче,не завиждай.Ако си имал акъл да си направил и ти пари.Но,това е в манталитета на някои българи.Добре,че който е способен ще постигне нещо.Явно ти не си от тях.
 • Жоро
  Отговор
  32 17:22  02.09.18
  До №30.Уважение към теб.Коментара е много точен.Кратък и точен.
 • Усмивката
  Отговор
  33 17:23  02.09.18

  До коментар #16 от "onq s konq":

  Толкова хвалебства за Бойко Борисов сме чували единствено от проф. Михаил Неделчев.Мише, ти ли си бе .За тебе чете че си член на Либералният интернационал....каквото и да значи..Друго ,че си съоснователите на СДС 1989г. И си Радикалдемократист.Абе то е ясно що мразиш комунягите ,ма ти с кого си сега бе...

  Коментиран от #37

 • Усмивката
  Отговор
  34 17:28  02.09.18

  До коментар #19 от "Боко Мазника от БРЕГ":

  Така е.Самоубийствата зачестиха ,но по БТВ тази тема не е подходяща .Що ли
 • Мишо
  Отговор
  35 17:33  02.09.18
  До ефтини сензации.Адмирации към коментара.Никога не съм се учудвал от коментари на хора,подържащи правителството на Борисов и коментари на комунисти.Първите са интелигенти,на комунистите само простотии.

  Коментиран от #48

 • Пепо
  Отговор
  36 17:42  02.09.18
  Усмивка,явно е комунистическа.Но,ще ти замръзне.Само злоба и завист във вас.Защо не сте реалисти.Комунистите ще съсипят всичко направено до сега.

  Коментиран от #41, #79

 • onq s konq
  Отговор
  37 17:44  02.09.18

  До коментар #33 от "Усмивката":

  Абсурдният ти опит да принизиш ЕЛЕКТОРАТА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА И УПРАВЛЯВАЩА В МОМЕНТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ГЕРБ до някакво си "Мише"...те охарактеризирва като ОБЕДНЕН АКЪЛНО СУБЕКТ...ИЛИ НЕЩО СХОДНО НА "ОБЕДНЕН УРАН".Това обаче ни най-малко не ти пречи на самочувствието,дори си си залепил и усмивка !Всъщност принципно ВСИЧКИ ГЛУПАВИ СА ЩАСТЛИВИ ПО СВОЕМУ:)

  Коментиран от #40, #42, #45, #127

 • Лазо
  Отговор
  38 17:52  02.09.18
  Мога едно да кажа само.На предател никога да нямате вяра.Корнелия,член на сдс.Явно е била срещу комунистите.После, заклета комунистка.От кога това прозрение дойде,драга ми Корнелия.Бог ли ти се яви на сън и рече,ставаш комунистка ,ставаш вожд и ще направиш България една втора Швейцария.Ако е така,сподели.Гласувам за тебе с всички крайници.
 • Лазо
  Отговор
  39 18:04  02.09.18
  А,извинявам се.Забравих.Май имаше нещо тъмно,после завоалирано в миналото ти,Корнелия.Или то е минало.Ако си забравила какво е казал Апостола,прочети и ако имаш съвест,която се съмнявам да имаш такава,тогава се кандидатирай да управляваш България.Все още има много разумни хора,които няма да допуснат това.
 • Ежко Бежко
  Отговор
  40 18:18  02.09.18

  До коментар #37 от "onq s konq":

  Конче, какъв електорат, какви пет лева? Как се печелят избори от ГЕРБ всички знаят, а най-добре знае Цецко Физкултурника. Как от 1000 души мои познати, приятели, колеги и партньори никой не харесва ГЕРБ, а пък мнозинството било за него? Нещо не схващам....Хайде стига хвалебствия и раболепие към тези престъпници. Това си е пропаганда, ама твърде неуспешна. И не ме разбирай погрешно, както не харесвам и не искам тези, така мразя и червените, и сините и всички други клоуни появявали се до сега в цирка....

  Коментиран от #47

 • Усмивката
  Отговор
  41 18:29  02.09.18

  До коментар #36 от "Пепо":

  Нито съм злобен ,нито комунист ,нито усмихнат.
 • Усмивката
  Отговор
  42 18:32  02.09.18

  До коментар #37 от "onq s konq":

  Обиден съм от ГЕРБ от момента в който Б.Б. ме (ни) оприличи на неговото куче и пържолата.Съжалявам ,този не е мой фен
 • Ти пиеш ли си редовно хапчетата?
  Отговор
  43 19:23  02.09.18

  До коментар #16 от "onq s konq":

  Айде вземай си го у вас тоя чепик Борисоофф. И не ми се изказвай от името на всички!
 • Ти пиеш ли си редовно хапчетата?
  Отговор
  44 19:23  02.09.18

  До коментар #16 от "onq s konq":

  Айде вземай си го у вас тоя чепик Борисоофф. И не ми се изказвай от името на всички!
 • гост
  Отговор
  45 19:47  02.09.18

  До коментар #37 от "onq s konq":

  Някак си естествено и логично е, след като си от електората да поддържаш и подкрепяш ръката, която те храни и която те защитава от коренното население на тази територия, в миналото позната като ДЪРЖАВА България.
 • Бойко купи камион за милиони който да
  Отговор
  46 19:49  02.09.18
  Проверява настилката преди да плати държавата . КЪДЕЕ СЕГА ТОЗИ КАМИОН . Защо нито една медия не го попита!!!!!!!!!!!!!
 • СссереМ
  Отговор
  47 19:58  02.09.18

  До коментар #40 от "Ежко Бежко":

  Ами в махалата как ще харесвате ГЕРБ като бисипету ви дава петдесетак,а диписету стотак?

  Коментиран от #61

 • ХАРЛИК
  Отговор
  48 20:03  02.09.18

  До коментар #35 от "Мишо":

  НякакъвСерсем , Перо, Ефтини сензации и разни други като чета какво пишат , ме хваща срам и яд че съм част от този срамно дебилски народ!!! Оскотели до степен , размитите им мозъци да не разбират какво се случва!!! Това е толкова страшно!! Да видиш хора които умират от мезерия доведени до състояние на умствена изостаналост , да твърдят как екзекуторът им е най- великия , видите ли след Стамболов(ако изобщо знаят нещо за него!!! Дебилството е в такъв % че където и да бръкнеш ще срещнеш замаян поглед следствие на трева или вродена малформация обхванала от три десетилетия ходещи трупове по териториятаБ.Г.!!! Да те подлагат на геноцид , мизерия и борба за оцеляване, и да викаш колко е голям политик един крадец прост, ей Бога ми незнам на какви да ги оприлича!!!! Нямам думи!!! Вдсъщност и не е необходимо да ги търся. Тези....... няма да могат да разберат!!!!Затова територияна е превърната в кочина!!!

  Коментиран от #62

 • Корнелия Нинова
  Отговор
  49 20:27  02.09.18
  Дайте ми властта, обещавам, че няма да крада! БСП мисли за благото на народа! Повярвайте!....
 • патриотъ
  Отговор
  50 20:52  02.09.18
  Тук няма място за коментари и това правителство и тази партия трябва да си ходят от управлението на бг.Жална България,това ли заслужихме?!Дори Африка ни изпревари по доходи и стандарт на живот.Няма ли да се събудим най-сетне и да изметем бандитите от властта?!
 • Ветеринар
  Отговор
  51 20:54  02.09.18

  До коментар #12 от "куку руку ку":

  Явно наистина си куко
 • 52 20:59  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Реплика
  Отговор
  53 21:00  02.09.18
  Американска демокрация(хаус.корупция.беднотия.)
 • 54 21:07  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 55 21:08  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • КОЧА
  Отговор
  56 21:15  02.09.18
  БЬЛГАРСКИЯ НАРОД СА КАТО ОВЦИ И НИКОГА НЕМА ДА СЕ ОПРАВИ .........
 • Ммм даааа
  Отговор
  57 21:20  02.09.18

  До коментар #11 от "Антигробар":

  Сега са замислили да променят и данъците за колите. На практика и новите и старите ще са с еднакво скъпи налози. За кола около 100 коня налогът ще е към 200 лв. Да ви е честито! За сметка на това пък ще си имаме и ТОЛ такси на магистралите, щото като се утрепе човек, да има с какво и да го погребат. Бонус от Войколандия!
 • БКП
  Отговор
  58 21:21  02.09.18

  До коментар #11 от "Антигробар":

  да реват боклуците пак да гласуват за него
 • 59 21:23  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Колю
  Отговор
  60 21:25  02.09.18
  И не стигнаха кражбите при санирането ,та сега ще плащаме и по-високи данък сграда ,а от там и смет / отново на мафиотските фирми със определени за спечелване търгове / . Ще плащаме всички -саниран ,не саниран всичко под ножа. Пари трябват за отиващата си и крадяща от всичко власт. Селския кмет от Герб с втори мандат го питаш за нещо и отговора му е " Е.... в г... , не ме занимавайте ,оправяйте се аз само да изкарам още една година. Питам го - Защо не се откаже още сега от заплатата 1200 лв като трябва сами да се оправяме и то по най-вулгарния начин . Обърна се и замина да оправя пражоли и кифтета за циганските сватби правени в частния му двор превърнат в заведение от години .Ни данък,ни касов апарат -нищо няма там. Виден представител на Герб с втори мандат .Избран от махалата с 16 гласа в повече. Те това е феодализъм .Работят му временната заетост в частните градини и в личния двор , а селото нямало хора и кучета го яли. Такива доста дал Бог. Смятайте каква наглост и кражби е в администрацията на горе. Всички във властта до сега са крадци и мошеници ,но тея вече не се траят.
 • Ежко Бежко
  Отговор
  61 21:45  02.09.18

  До коментар #47 от "СссереМ":

  Моето момче, нито съм в махалата, нито пък се изхранвам с платени постове, както някои други тук....Или всеки който не споделя мнението ти трябва да му лепнем етикет? Аз засега се справям добре въпреки любимият ти Бойко и останалите негодници. Мен не ме мисли, по-добре виж здравеопазване, образование, социална политика, чужди инвестиции, производство, външен дълг, кредитна задлъжнялост, трудови правоотношения, външна политика и национални интереси и т.н. Всичко това може да се намери в нета, макар и не всичко да е публична информация.
 • Ежко Бежко
  Отговор
  62 21:50  02.09.18

  До коментар #48 от "ХАРЛИК":

  Напълно подкрепям поста, за жалост е точно така, но както е видни все още има здравомислещи хора с неманипулирано, собствено и доста обективно и критично мнение. Не са много, но още ги има.
 • 63 22:00  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бай Хой
  Отговор
  64 22:19  02.09.18
  Оставка и Белене за цялата шайка 😁
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  65 22:48  02.09.18
  ...тука ...като видити Бойко.....и бошу ви става .... ха ха ха.....е ща така ? а?........ Искати еуро а.... ви прилошава..... ха ха ха.....
 • Absurd
  Отговор
  66 22:54  02.09.18
  Прост народ избират го за3 път тоя мошеник

  Коментиран от #116

 • 67 23:03  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  68 23:05  02.09.18
  .... тука като влезна ииии..... искам да ви намачкам...... толко сте задръстени..... ха хах а....... унннн особено с мъжките никове..... ха хаха....... аве да не ви объждам..... ама ....... тъпънари...... ха хаха....
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  69 23:05  02.09.18
  ...плюете Бойко само..... нищо друго.....а ха хах а......
 • 70 23:06  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бръм бръм
  Отговор
  71 23:07  02.09.18
  Я дай да си го върнем ШЕРГЕЙЧУ, КРОТКО МОМЧЕНЦЕ , ОТГОВАРЯ НА НАЙ СЪВРЕМЕНИТЕ НИ ИЗИСКВАНИЯ. МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, И ДА ХАРЧИ ГОТОВИ ПАРИ,
 • 72 23:09  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  73 23:11  02.09.18
  ....аз знам, че сте умрели тука ....и като влезна обичам ....да ви мачкам...... щото сте прости .... и умрели.... ха ха хаха........ааааааааааа...... и така ......... Кой мое ми се опъне уе умреляци? Кай? ха ха ха............ ха хаха
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  74 23:13  02.09.18
  .... ха ха ха...... ша ма прощавати .....ама едно уиски тука ..... ха хаха....аааааааааааааа
 • 75 23:18  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • китайче
  Отговор
  76 23:23  02.09.18
  Оставка !!!
 • БЪЛГАРИН
  Отговор
  77 23:24  02.09.18
  Абе тоя доктор няма ли кой да му махне безмислените и неграмотни постове? Ей, писна ми от клавиатурни безмозъчни отворковци. Две изречения не може да върже, седнал и той акъл да дава...

  Коментиран от #78

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  78 23:28  02.09.18

  До коментар #77 от "БЪЛГАРИН":

  .... ха хахааа.....аз ги лекувам тука уе ... ха хаха....
 • Гост
  Отговор
  79 23:30  02.09.18

  До коментар #36 от "Пепо":

  И какво е направено до сега коет9 ще бъде съсипано.Румънците не унищожиха нито една фабрика нито един цех нито една работилница .Нещо повече построиха нови в България така ли е

  Коментиран от #81

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  80 23:30  02.09.18
  .... да не кажа... така.....обичам да избухвам... при таки умреляци като тебе..... ха хах..... дето не знаят къде се намират.... ха ха ха....
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  81 23:32  02.09.18

  До коментар #79 от "Гост":

  ....ах хахах .... румънците са след нас..... въпреке , че имат Рено.... петролни залежи..... и така....
 • 82 23:33  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  83 23:37  02.09.18
  Бойко води добре България........ кой може повече а?... кой?..... ае чи ша ва намачкам тука ..... ха хахах....
 • 84 23:43  02.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  85 23:48  02.09.18
  ..... ха ха ха..... вервайте ми .....истина ви казвам...... ха хаха.....
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  86 23:50  02.09.18
  .... ха хаха.....аааааааааа
 • Члена
  Отговор
  87 23:59  02.09.18
  Бг ще се оправи като последваме примера на румъния през 89г. Бойко,цветанов, станишев,цачева и всичката останала гняс да бъде озправена до стената а имотите им разпределени за държавни нужди или за човешки пенсии.
 • LEGIONARIVS
  Отговор
  88 00:00  03.09.18
  каква жалка статийка, директно от позитано 20, а що никъде не пише за оня от морето закрилника на очите, техния човек? мм защо са пропуснали мн други факти???
 • За кво отгледахме за да ни оправи
  Отговор
  89 00:21  03.09.18
  И докторите превъртяха , се си е,,,,а ма,,,а . Станахме 90% дебили, кой че ни оправи бързо??? Кой може всичко
 • Иван
  Отговор
  90 00:23  03.09.18
  Ужас....колко тъпанари и простаци и промити мозъци има в БГ. Жалко за България жалко.....Как само как ви подматята тук..как ви лънгорят и как ви насочват мозъците какво да мислите..... ама няма как с нормална журналистика в БГ пара малко ....много поста нация..няма да остане свободна БГ за дълго...няма нито хората като количество нито като качество....

  Коментиран от #91

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  91 00:32  03.09.18

  До коментар #90 от "Иван":

  .... хаха .....тиси неква адашка ..... ха ха ха.........Ша зема избухна.... ха хаха
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  92 00:36  03.09.18
  .....тека .......... с кеф ше ви намачкам............. ха хаха...... умлеляци.......... и така.......
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  93 00:36  03.09.18
  .....тека .......... с кеф ше ви намачкам............. ха хаха...... умлеляци.......... и така.......
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  94 00:37  03.09.18
  ....Аве нема кото Бойко ве ...умрели...... ха хахаха.........
 • До Иво
  Отговор
  95 00:39  03.09.18

  До коментар #13 от "Иво":

  Защо на чужд гроб плачеш?Погрижи се за Тиквун,Цецо 66-те апартамента,Лиляна лакомата,Цецка съдийката,Ангелакова туристката ,Деса от Дулово и всички останали крадливи герберастите.
 • Другар
  Отговор
  96 00:39  03.09.18
  Браво на автора,удобен автор!Никога не съм си го купувал,а сега си го забраних!Шушумигите,така се подписват-нещастници.
 • До Иво
  Отговор
  97 00:40  03.09.18

  До коментар #13 от "Иво":

  Защо на чужд гроб плачеш?Погрижи се за Тиквун,Цецо 66-те апартамента,Лиляна лакомата,Цецка съдийката,Ангелакова туристката ,Деса от Дулово и всички останали крадливи герберастите.
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  98 00:40  03.09.18
  ........ша ви сгана като М4 ....Бойкова Тракия...... ха хаха хаха.......ризбирати ли мъ а? ..... ха хаха
 • До Иво
  Отговор
  99 00:40  03.09.18

  До коментар #13 от "Иво":

  Защо на чужд гроб плачеш?Погрижи се за Тиквун,Цецо 66-те апартамента,Лиляна лакомата,Цецка съдийката,Ангелакова туристката ,Деса от Дулово и всички останали крадливи герберастите.
 • Мнение
  Отговор
  100 00:46  03.09.18
  Убедил съм се, че хората, които гласуват за мафиотксака организация Герб, принадлежат към една от следните категории: 1. близки и роднини на мафиотите от Герб 2. бизнесмени и служители от фирми, които Герб обслужва с поръчки и нагласени "конкурси" 3. Купени цигански гласове 4. изключително прости хора - офце, които ги стрижат, а те повтарят, че нямало друга алтернатива, освен Герб. Ами като сте прости овце, за вас няма друга алтернатива. Не симпатизирам на никоя политическа партия, защото, с малки изключения, които биват маргинализирани и сами излизат от политиката, партиите у нас са пълни с хора негодни, крадливи, престъпни - хора без чест и морал. Ако имахме живо гражданско общество, мафиотите от Герб отдавна трябваше да последват съдбата на сдс и ндсв, а, ако имахме независим съд и прокуратура, хиляди политици днес щяха да бъдат в затвора.

  Коментиран от #104

 • Баш Майсторът
  Отговор
  101 00:49  03.09.18
  Един лидер никога не стоѝ отзад,.,
 • Шаран БГ
  Отговор
  102 00:51  03.09.18
  Както се е засилила по баира надолу към пропастта, милата Българийка могат да я спрат и да въдворят някакъв ред , само ДВАМА. Нищо , че са руснаци. Няма начин как да дойдат на власт- нито с избори , нито с референдуми. Всичко ще оправят- мадридския хайдутин ряпа да яде ! Всички ги познаваме - те са скромните Макаров и Калашников.
 • Не познавам
  Отговор
  103 00:51  03.09.18
  нито един нормален и мислещ българин, който изкарва парите си с честен и почтен труд, да е гласувал за герб.

  Коментиран от #105

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  104 00:52  03.09.18

  До коментар #100 от "Мнение":

  .... ха ха ха....аз са разбирам тоа сайт що е про руски ориентиран..... ха хах а......Разбира се че ГЕРБ е партията в България , която води напред..... ха хаха.......сичко останало задържа развитието на България....... ха хаха... и.... тва що трее го обеснявам.... ха хах....
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  105 00:53  03.09.18

  До коментар #103 от "Не познавам":

  Ти за кой гласува?

  Коментиран от #107

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  106 00:57  03.09.18
  ....тука си мислех...че ше мачкам...то трее обеснявам........ ха ха....еее...
 • Не гласувам
  Отговор
  107 00:58  03.09.18

  До коментар #105 от "Доктор Ох Боли":

  Аз съм против тази система, която позволява в политиката да влизат откровени престъпници и мафиоти. Все повече се убеждавам, че една президентска република би била по-добър вариянт за нас.
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  108 00:59  03.09.18
  ...аве.... кво да ви обеднявам......... сички мюсюлмани..... дето де мислите....идвайте там където сте били ....и приемайте Христовата вяра..... и... зимай евро..... ха ха ха..... е тва е....
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  109 01:01  03.09.18
  ...аве..... влизайте у Шампионската Лига.....там дето сте биле...вика един от БСП....ама така си е..... ха ха ха........
 • Кирил 13
  Отговор
  110 01:20  03.09.18
  Румъния диша прахта ни , Накарах им се яко на колегите, АЗ не ям суджуци, Беше много добре когато ядях филии с мас, Вие сте умни АЗ съм най-умен ще се разберем, Инспектирах теча на мазута, като гьол с атомни патици е, Ще имаме ЦЕНТРАЛЕН ВСЕЛЕНСКИ ХЪБ, Ще накарам ЛУКОЙЛИТЕ да не са на загуба, Утре влизаме в Шенген и ще се храниме с ЖЕНШЕН, Полагам усилия да върнем руснаците да гледат вампирите на Божо... ДАЙТЕ още 4 МАНДАТА !

  Коментиран от #111

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  111 01:35  03.09.18

  До коментар #110 от "Кирил 13":

  .....ха хаха.... разбира се , че Румъния е след нас..... ако извадиш Рено и.... Ромпетрол..... а?... ко таа?..... но и с тях...... България върви напред... опъва се.... ха хах.....България винаге е била по-добре от Румъния.....е.... без мандатите на БСП..... ха ха ха..... аабе ...в България ....е по-добре....

  Коментиран от #112

 • Бат Ваню
  Отговор
  112 01:37  03.09.18

  До коментар #111 от "Доктор Ох Боли":

  ....ако добавме Србиу и ... Маакедоня..... ха хаха.....

  Коментиран от #113

 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  113 01:41  03.09.18

  До коментар #112 от "Бат Ваню":

  .... и..... Косово... ха хах а
 • Доктор Ох Боли
  Отговор
  114 01:45  03.09.18
  ....Словения..... Църна Гора.... Хръватска..... тва Србиу.... ха хах.... Тва са Симеонови земи.... ха хах.....иле... Самуилови... ха хах....

  Коментиран от #115

 • Бат Ваню
  Отговор
  115 01:52  03.09.18

  До коментар #114 от "Доктор Ох Боли":

  ..... Охрид.... ;-)
 • Generalissimo FRANCO
  Отговор
  116 03:35  03.09.18

  До коментар #66 от "Absurd":

  Не може без избори, иначе отново ще си имаме "бащица" за 30 години! Този "мошеник" (въпреки великолепния анализ от в-к "Сега", контролиран и издържан от БСП), се задържа на власт не защото народът ни е "прост", а защото икономиката заработи , а по-младите (под 60 години) свикнаха да се разхождат до Прага, Буда-Пеша и Пирея когато си поискат..... Те не искат и да чуят за "Евроазия", където "мирише на ботуш" (и за която част от света не съм прочел нито една критична статия във в-к "Сега"!).
 • Окей
  Отговор
  117 04:58  03.09.18

  До коментар #21 от "СссереМ":

  ББ, най-добър в какво? В лъженето ли? Тук въпроса е спорен, но засега печели титлата.
 • Не само герберистите които лапат
  Отговор
  118 06:36  03.09.18

  До коментар #6 от "Столичанин":

  Преди тях имаше едни тройни и двойни коалиции, които също яко лапаха. Преди тях иваше един цар с едно НДСВ, които също добре си похапнаха на държавната софра. Преди тях пък имаше едно ОДС чиято лакомия стана пословична с лапането на комисионни от просажбата на безценица на държавно имущество на свои хора и създаде настоящите назначени капиталисти-олигарси. Преди тях пък имахме на власт едно БСП, което с "масовата приватизация" създасе своите първи соц. капиталисти и разори държавата. Преди тях пък имахме на власт едно СДС съставено от пишман политици събрани от кол и въже, които съсипаха селското стопанство чрез бързото разтуряне ТКЗС и АПК довело радграбване на имуществото им и до масовото избиване и износ на добре селектирани животни в резултат от което доста техни хора лърдо дабогатяха. Преди тях имахме на власт едно току що преименувано БКП на БСП което създаде кредитнте милионери. Вежду теди хартийни правителства вкички до едно некомпетентни и крадливи со бедсъзнание ивахме и няколко служебни, които с малщи изключения също яко лапаха на държавната софпа.

  Коментиран от #130

 • Азимир
  Отговор
  119 06:49  03.09.18
  Правителството е виновно - така е. Основно е виновно за липсата на контрол. Няма контрол нито при стриене на пътища, нито при ползването им. Няма път в България, където да не се кара с превишена скорост, няма отсечка, където да е забранено изпреварване и да не се изпреварва, няма място, където нещо да е забранено и то да не се прави. Всеки спира, където си иска. Кошмар. Кой ще смее обаче да наложи контрол над това племе, което не иска правила.
 • Т.Ж (Сакскобурготски).
  Отговор
  120 06:58  03.09.18

  До коментар #2 от "Усмивката":

  Който май е баща на Б.Б
 • 121 07:37  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ильо
  Отговор
  122 07:51  03.09.18
  Бедни бедни трябва да е в кавички, асфалта е ужасен мантинелите също тънки и само за украса.

  Коментиран от #128

 • гражданин
  Отговор
  123 10:29  03.09.18
  Мафията е превзела цялата държавност. Вече много трудно ще се отървем от нея. Още по-лошо е бездушното търпение на хората - до сега трябваше да сме ги помели, а не да си чешем езиците като ги обсъждаме все едно са героите от сериала по телевизията. Това не е филм, а нашата реалност. Не можем да изключим телевизора, трябва да променим житейския сюжет. Така мисля аз.
 • Пилитк/унализатур
  Отговор
  124 10:55  03.09.18
  И ся очаквам Б.Б. в стил "Аятолах Хомейни" утре да почне да обяснява на хората, че всеки загинал по пътищата Български(Направени/Отремонтирани/Поддържани) от Него(Б.Б.да се свети иМето Му) направо заминава за Рая без да се отчита на свети Петър!!! Да Живее Популизма и Офцете Български вярващи и кланящи му Се .............
 • Кан крум
  Отговор
  125 11:09  03.09.18
  Чух чебкомунистите щели да връщат парите които са откраднали през годините и ся нямали пари да копуват избори затуй щели да правят паметник на пудинк с ислути гащи да му целуват задника чи белким им даде някоя рубла. То ся и бенчо болен па и затвор го чака тия с хотелите и тях ко ша прави курнела като върне техноимпекс ужас нема да има и за кебапи на Бузлуджа

  Коментиран от #148

 • Бг.реалност
  Отговор
  126 11:14  03.09.18
  И какво сега, Абсурдистанеца открива след 30-ет години аерозолния дезодорант или факта,че го управляват доказани престъпници? !!! Или преди да отиде и подкрепи с гласа си поредните изверги не си задава въпроса за КОГО ТОЧНО гласува ? Всичко в крайна сметка се свежда преди всичко до овчедушието и простотията на народа. Неспособноста да осъзнае в каква реалност живее и че абсолютно никой от бившия соц.лагер не споделя отдавна подобен начин на живот. Абсурдистанска действителност,а на бългърина продължават да му плюят в лицето всеки ден.
 • Onb s vola
  Отговор
  127 11:15  03.09.18

  До коментар #37 от "onq s konq":

  Оня ми ти си толкова умен,че даже коня ти е по-умен от теб!Справяш се добре много добре и мозъкът ти е толкова увреден,че нямаш никаква връзка с него!!!
 • Koi
  Отговор
  128 11:17  03.09.18

  До коментар #122 от "Ильо":

  Ти дане си ги мерил чи да знаеш явно разбираш и от мантинели и от асвалт демек пътен специалист като нети отърват пътищата ходи пеша при толкова много коли по пътищата и некъдърни шофьори какво чакате да знаеш някой да спазва правилата по пътищата а на българия и трябват още много пътища я вижте една Германия или Франция имат и викат че са малко защото има транспорт има бизнес ама комуните и от там ли искат да крадат
 • AK47
  Отговор
  129 11:23  03.09.18
  Какъвто начин си е избрал бългърския данъкоплатец,такъв и получава. Протестиращи по улиците-0 Хора опитващи се да свалят власта и да изградят по-добро място за живеене -0 80% от подрастващите не им пука и дреме въобще. Живеят единствено във фейсбук с проблемите на гери-сопол и дриско. А останалите 20% си налягат парцалите и още 1-вия час след завършване на 12-ти клас са вече по летищата и ба-бай чалгарио. За тебе те умряха,ама няма да сме ний.
 • Мдааа
  Отговор
  130 11:30  03.09.18

  До коментар #118 от "Не само герберистите които лапат":

  Абсолютно прав си !!! Само че на абсурдистанеца винаги му е била къса паметта и така и НЕ РАЗБРА,че всички доказани престъпници от 90-та насам са реално едни и същи. Без значение на цвят,партия и тн.крайният резултат за бългърина е винаги един и същ вече 30-ет години. Но маймуната бългърска ходи с овчия си поглед на всеки 4год.и гордо подкрепя с гласа си поредните изверги който на свой ред продължават геноцида спрямо.бг.нация.
 • ДОКО
  Отговор
  131 13:02  03.09.18
  ГЕНЕРАЛ БОКО ТЪПОКО НАПЪЛНИ ДЖОБА И КАКТО И ДЖОБОВЕТЕ НА ГЕРБ ПЕРСОНАЛ С ПАРА ..ОБАЧЕ ВСЕ ИСКА ДА ОСТАВА НА ВЛАСТ..ЕМИ КАК НЕМА ДА ИСКА КАТО ИМА ОЩЕ КАКВО ДА ГЕПНЕ..АМИ АКО ИЗЛЕЗЕ НА БОРСАТА КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИ ОСВЕН ДА СТАНЕ ПОЖАРНИКАР АМА ТАМ ТРЕБЕ БЕГАНЕ СИЛОВА ПОДГОТОВКА И ОСВЕН ТОВА Е И МНОГО ГОРЕЩО НЕ Е ЗА БОКО НО БОКО ТЪПОКО ИМА РЕШЕНИЕ..ОСТАВА В ВЛАСТТА ДАЖЕ И КАТО И КАТО ОПОЗИЦИЯ ДАЖЕ Е МНООГО ДОБРЕ..ГЕРБ МАФИЯТА ВЕЧЕ Е НАТРУПАЛА ПАРАТА МНОГО И ПУКА ЗА ГЛУПАВОТО БЪЛГАРИН КАК ЩЕ ЖИВЕЕ И КАК ЩЕ ПЛАЩА ПЛАНУВАНИТЕ ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ..АМА ИНАЧЕ НАД ГЛАВАТА НА БОКО ТЪПОКО СТОИ ПОРТРЕТА НА ЛЕВСКИ ЛЕЛЕ ЧЕ ЛИЦЕМЕРИ..ДАЖЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ Е И ПО МАНАСТИРИТЕ И ЦЪРКВИТЕ И БОКО СЕ КРЪСТИ КОЙ ЛИ ЗНАЕ С КАКВА МОЛБА КЪМ БОГА..ДА ОСТАНЕ В ПОЛИТИКАТА ДОДЕ Е ЖИВ..КАКТО КАЗАХ ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ КОМУСТИТЕ ЗА 45 ГОДИНИ ГЕНЕРАЛ БОКО ТЪПОКО И МАФИЯ НЕ МОАТ ДА ГО ОТКРАДНАТ ЗА 100 ГОДИНИ..
 • 132 14:28  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 133 14:30  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 134 14:32  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Коментатор
  Отговор
  135 14:33  03.09.18
  Другата област с колямо крадене е санирането на сградите. За това обаче здраво се мълчи... 'Факти' поразровете се из темата...
 • 136 14:34  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Коментатор
  Отговор
  137 14:35  03.09.18

  До коментар #134 от "Боко Мазника от БРЕГ":

  По никакъв начин не симпатизирам на комунистите. Но за съжаление си прав. Герб са една крадлива шайка...

  Коментиран от #139

 • Ай сега пак Живков ви е виновен
  Отговор
  138 15:03  03.09.18
  Аз съм от село което имаше 2000 хл жители при Живков улиците бяха асфалтирани , вървях, по чисти улици , пътя който минава през селото се асфалтираше, аз чакъл не видях имаше , само асфалт , и то дебел слой , а сега се прави пътя, участък Добрич стожер , няма да ви кажа колко едър чакъл има застлан , колите подскачат, и ще мине веднъж валека ще го поотъпче и после ще го покрият с малко асфалт и след 1 месец пак дупка до дупка , а този път свързва 2 града Добрич Варна , пътя е натоварен , коли камиони, ти ровене , колко ще издържи , видях по телевизора какво дълбае багера, чакъл и тук там асфалт , а бе тия хора как я мислят , срината държавата , Живков оставил дълг , да ама, вие това дето той го направи , не може и да го сънувате, а вашите Европа и дето ги теглене къде са , дано ви дойде един чси ама да го пратят илюминатите дето те ви дават парите , щото аз съм на заплата , плащам си данъците и на това отгоре и Евро то да ви връщам ще стане ама в някой друг живот

  Коментиран от #140

 • Слави
  Отговор
  139 15:07  03.09.18

  До коментар #137 от "Коментатор":

  Управляващата партия ГРОБ не е единствената членуваща в шайката. Другите са незаконно-създаденото ДуПеСе и неолиберасткото крило в БКП/БСП. Патриотите щяха да ми харесват ако Сидеров, Симеонов и Каракачанов не бяха част от тази коалиция.

  Коментиран от #142, #143

 • Дон Сесар
  Отговор
  140 15:12  03.09.18

  До коментар #138 от "Ай сега пак Живков ви е виновен":

  Така е. 20 години живях по негово време. Противен ми беше стареца защото не блестеше с интелект и се "правеше" на диктатор. Но беше милиард пъти по-стойностен и качествен държавник от всички изредили се след него. Луканов, Виденов, Костов, Царя, Станишев, Бойко и всички останали не могат да му стъпят на малкия пръст.

  Коментиран от #141

 • Искрен
  Отговор
  141 15:13  03.09.18

  До коментар #140 от "Дон Сесар":

  Кефиш ме, че си откровен.
 • Комшията Иван
  Отговор
  142 15:15  03.09.18

  До коментар #139 от "Слави":

  Много точно казано. Шайката не е само ГЕРБ. Всички са част от задкулисието. Управляват ни генералите от бившата Държавна Сигурност.

  Коментиран от #146

 • Крум
  Отговор
  143 15:17  03.09.18

  До коментар #139 от "Слави":

  Да те питам. Какво искаш да кажеш, с това че си щял да харесваш Обгазените Мафиоти или Разединените Идиоти.

  Коментиран от #144

 • Слави
  Отговор
  144 15:18  03.09.18

  До коментар #143 от "Крум":

  Ако Патриотите бяха ръководени от хора като Виктор Орбан, Матео Салвини, Марин Льо Пен или Геерт Вилдерс тази коалиция щеше да е първа политическа сила.

  Коментиран от #145

 • Дон Корлеоне
  Отговор
  145 15:19  03.09.18

  До коментар #144 от "Слави":

  Да ама не са. Де да бяха. Гласът ми директно отиваше за тях.
 • Щирлиц
  Отговор
  146 15:20  03.09.18

  До коментар #142 от "Комшията Иван":

  Асфалт Паша е просто марионетка на Генералите от Държавна Сигурност. Убеден съм че 88-годишният ген. Любен Гоцев е тарторът на генералите.
 • Калинка
  Отговор
  147 16:56  03.09.18

  До коментар #16 от "onq s konq":

  И ти си и.диот, и останалите от хергелето около тебе!
 • Калинка
  Отговор
  148 17:01  03.09.18

  До коментар #125 от "Кан крум":

  Научи правописа на българския книжовен език - не по-късно от втори клас се учи глаголът "кУпувам". Стигал ли си чак до там в образованието си?

  Коментиран от #153, #156

 • Пламен
  Отговор
  149 17:37  03.09.18
  Как за какво - за пари?! Всъщност не - за МНООООГО пари. Обаче ей сега ще се изниже "пръднята из гащите", малко остана от Европрограмите, почти са разпределени. Негативите - за следващият. Тинята - за нас.
 • 150 17:40  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ttt
  Отговор
  151 19:27  03.09.18
  Още малко остана и комунистите ще станат с петдесет процента по-малко! Русия губи секи ден позициите си в БГ, което допринася переспектива за България! Ако някой си мисли, че ще се върне времето той ме лъже, че ми плаща. А аз го лъжа, че работя, това няма как да стане!!!!
 • Тръмп
  Отговор
  152 21:21  03.09.18
  На крив шофьор, асфалта му пречи¡!!!!! Превишил е скоростта в силен дъжд, не е минал на преглед, калпаци гуми и разговор с пътника и хоп в пропастта!!!! И самолетите така падат, с поредица от грешки!!! Другото е популизъм на гърба на 17трупа,които не могат да се защитят!!!!! Вестник "Сега" е пълен боклук!!!!!

  Коментиран от #157

 • 153 23:36  03.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бойко Сладура
  Отговор
  154 01:33  04.09.18
  ...такова слънчице,а вие го плюете.С усмивка ни краде...
 • Българин
  Отговор
  155 08:26  04.09.18

  До коментар #1 от "Мизирабъл":

  Бедни духом !

 • Кан крум
  Отговор
  156 08:27  04.09.18

  До коментар #148 от "Калинка":

  Бе вий върнете парите комунета болни па псле знайте много
 • Българин
  Отговор
  157 08:30  04.09.18

  До коментар #152 от "Тръмп":

  Биков Гъзолизов отново се изакваш миризливо !
 • ОТ ТАЛПАТА
  Отговор
  158 13:48  04.09.18
  БОКО
 • ОТ ТАЛПАТА
  Отговор
  159 13:49  04.09.18
  БОК0....НЕ СЕ НАУЧИ...!ВСЕКИ НАЧАЛНИК ОКОЛО ТЕБ ДА МИНАВА НА ПОЛИГРАФА НА 6 МЕСЕЦА...Какво му се чудиш..ВСИЧКИ на ПОЛИГРАФА СЪЗДАЙ АГЕНЦИЯ ПОЛИГРАФ....

Напиши коментар:


Публикувай