24 Октомври, 2018 11:00 5 968 12

Каква точно ни е КРИБ на нас ?!

  • криб-
  • валери симеонов-
  • протест-
  • деца-
  • инвалиди

Валери Симеонов използва гнусна и неприемлива стилистика

Каква точно ни е КРИБ на нас ?! - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тези дни си говорим с такива, като мен или малко по-големи в бизнеса. Някои, от които - износители. Но никой с ниво над средно, т.е. до 49 заети работещи, по критериите на статистиката (nsi.bg).

Това коментира във „Фейсбук“ Петьо Костадинов.

Каква точно ни е КРИБ на нас???!!!???

Според самите от КРИБ, те дават общо 900 000 работни места и осигурявали 3/4 от износа на България. Аплаузи, за което.

Но според същата официална статистика, такива, като нас осигуряват общо (до 49 заети във фирмите), 1 185 070 работни места за 2017 година. А такива, като мен, в категория до 9, дават 686 229 работни позиции в България.

И всичко това при обща заетост за 2017 година - 2 235 217 човека. Т.е. ние дребните, без конфедерация зад гърба си, носим отговорност за хляба на малко над 53 процента от работещите у нас.

Гарантирам ви, че тези хора не са обирали банки, че никой не им е опрощавал и един лев, че са затънали в микрокредити, че си внасят/не източват най-чинно ДДС, авансов корпоративен данък, социалните осигуровки и всичко, каквото се сетите. Защото, ако не го направят, то всеки един поотделно ще бъде смачкан. От органите на държавата. Ако за онези полумилиционери и назначени 1000 лева са джобни за замеряне на певачки в баровете, то за нашия етаж в бизнеса е авансов данък...Или бюджет за чист доход от ...650 лева...

Та каква ни е КРИБ на нас? Валери Симеонов използва гнусна и неприемлива стилистика, според тези, с които говорих. И ние обичаме домашна ракия, но не правим сдружения по този повод. Само дружески почерпки.

С ПО ЕДНА ДУМА: ОСТАВКА! ВЪН! НЕЗАБАВНО!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганьо хубавеца

    53 5 Отговор
    КРИБ са червените олигарси и феодали.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 БЕНЗИНДЖИЯ

    27 5 Отговор
    Някой чувал ли е за bilderberg еми тези си са 1 към 1 Чумата да ги хване първо тях АМИН!
  • 3 газаджия

    51 3 Отговор
    Щели да докарат 20 хил бияча да пребият майките с деца, няма такава държава.
    Нищо чудно, че са комбина с вицето.
    Само мутри и схемаджии на тая територия.
  • 4 как какви

    53 0 Отговор
    крадци на едро, истинската мафия
  • 5 Пешо

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "ганьо хубавеца":

    Червени, пък подкрепят правителството? Нещо обърка!

    Коментиран от #7

  • 6 Бай Ганьо

    38 2 Отговор

    До коментар #1 от "ганьо хубавеца":

    Червен ти е само зад..ка. КРИБ са олигархия, където се събират всички цветове при което се получава бозава палитра. Интересите над всичко, това е КРИБ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    5 9 Отговор

    До коментар #7 от "El comandante":

    И какво като е бил? Ти знаеш ли колко народ беше член на БКП,от зор.Такава беше идеологията,то беше като клуб и недей бърка,имаше комунисти и комунисти.
  • 9 Едри бизнесмени...

    19 0 Отговор
    Нека се направи проверка от истински журналисти как са започнали бизнеса си всички тези бизнесмени, каква родствена връзка имат с властта преди '89г. и 95% от тях ще се окажат със светлинно по-висок старт от средния бизнесмен за същия период време.
  • 10 Ми тъй де

    39 0 Отговор
    КРИБ е организация на държавно назначените бизнесмени!!! Всички знаят, че гелосания грозен пидал Домусчиев си е чиста марионетка и назначен олигарх. При разпадането на Комунизма фирмите трябваше да отидат в частни ръце, но не в случайни частни ръце, а на тяхни приближени. Така се пръкнаха Домусчиев, Гришата, Гергов и прочие държавни доносници. КРИБ са "бизнесмени", които с държавни куфарчета, подарени банкови кредити, държавни протекции, подсигурен пазар и много други привилегии успяват да съществуват, иначе са гола вода и ще фалират за нула време!!! Те осигуряват 900 000 работни места за БЕЛИ РОБИ, а не за човеци!!! Не виждам нищо похвално в това!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 аката

    16 0 Отговор
    криб-крадци робовладелци и бандити