Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 16:24 5 176 74

Бойко по телевизора: Интервюта - дежавюта

  • борисов-
  • оставка-
  • дежавю-
  • протести

И най-наивните вече са наясно, че правителството няма да подаде оставка

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всяко тв интервю на Борисов се развива по една и съща рецепта от неговата кухня. В началото премиерът е благ, смирен и диалогичен. Изчаква да разбере намеренията на събеседника. След като бързо се увери, че отсреща е "безопасна игла", постепенно сменя скоростите, като неусетно преминава във фазата на назиданието. Накрая си тръгва уж огорчен, че не са му дали да каже най-важното, насаждайки чувство за вина у клетия водещ, че не го е похвалил достатъчно.

Протести ли? Какво тук значат някакви протести, когато Европа праща положителен доклад. На кого да вярваме - на тези, които крещят под прозорците на властта, че живеят зле или на партньорите в Брюксел, които виждат друго от кабинетите си. Ами ако докладът беше лош, сам запита Борисов и почти си плю в пазвата.

Моментът, в който доплува спасителната сламка за премиера от Брюксел, навежда на не много приятни размисли за съгласувани действия за спасението на правителството в София. Прясно изцедени евро-хвалби, като сутрешен детокс-фреш за недоспал махмурлия. Имат си верен човек в България, пазят си го. Щом уморена и объркана Европа е опряла до българското правителство - халал да им е, ама то е тук, а те там.

Оставка ли? Че за какво?! Цените на горивата не зависят от нас, пък и те спадат, следователно няма основание за оставка. Нищо, че тези стойности са най-нетрайното нещо на света. Един шейх стига, с извинение, да изпусне газове и те стават други. Още един-два туита на Тръмп и гледай какво става.

Валери Симеонов ли? Грозна работа, но той не е просто вицепремиер, когото да изгониш като обикновен суджук от твоята партия - той е партиен лидер от управляващата коалиция. И си е проблем на Патриотите. На майките - хиляди извинения, ама...има си коалиционна култура

И за най-наивните, които са си правили някакви илюзии, вече трябва да е ясно - никой не се трогва и няма да се трогне от никакви протести. Оставка няма и няма да има.

Разбира се, всяко интервю на премиера не минава без убийствен хит, който дърпа албума нагоре в класацията. И при последното участие не беше по-различно. "Какво карахме до 90-а година, когато управляваше партията на г-н Радев? Тогава се чакаше по 12 години за кола, караше се само в неделя или събота". Тук се стои мирно и се свежда глава. А в коя партия беше по същото време авторът на това прозрение и кой отказваше да се деполитизира, когато хората под пагон трябваше да хвърлят партийните си билети...Няма кой да попита.

Едно премиерско интервю няма как да мине и без дежурните авто хвалби и традиционните обвинения към клетника Орешарски. И сега така. 50 милиона лева от пустата контрабанда, без която баба и дядо няма да сложат блажно на коледната трапеза, заминават към пощите за 40-левови коледни надбавки към пенсиите. Това са може би най-безумно похарчените пари два пъти в годината - общо 100 милиона лева за Коледа и Великден. За по една почерпка. Всеки може да помисли какво далеч по-смислено може да се направи със 100 милиона лева в разрушена България.

На протестиращите остава само едно - някак да обяснят на Борисов, че ако подаде оставка за трети път, ще бъде първият такъв премиер. Той обича да е пръв във всичко, може и да се навие...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жега

    94 2 Отговор
    Тоя в момента си играе с ОГАСЯ И ЩЕ У ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА !!!!!!!!!!!!!
  • 2 bbb

    15 130 Отговор
    Естествено че няма да подава.Кой му яиска?
    Разни педалчета като Костадин Костадинов, Иво Божков и разни ММА бойци, които са в първите редици.
  • 3 ток и жици

    123 10 Отговор
    Иди си с мир, Борисов да не стане лошо

    Коментиран от #29

  • 4 Borislav Popov

    101 7 Отговор
    Интересно защо не казва какви щяха да са горивата без протестите? И защо трябваше да има протести че да паднат ? Трябва ли да се протестира за всяко неща ? За парното , за дървата и въглищата , за водата , за яйцата и т.н.
  • 5 СссереМ

    15 108 Отговор
    Г-н Ганев остава само да разясните как "протестиращите" събират пари за огромни тланспаранти и всевъможни професионални за протестиране аксесоари,както и как успяват да се координират в един и същ ден,час и минута такива "спонтанни" протести,много НИ намирисват на организираните протести каквито бяха срещу цената на тока при първото управление на Борисов,а и някакси не върви 90 процента от протестиращите да са на възраст между 16 и 20 години със спортно телосложение,а къде са наистина РАБОТЕЩИТЕ хора?

    Коментиран от #10, #15, #20, #70

  • 6 Надя

    69 5 Отговор
    Изпийчмънт ................ ...........

    Съпруг един на синоптичка,
    шуми и пени се за двама.
    Брътвежи бол. По всяка тема.
    Усърдие...Как кокъла да вземе?
    Съпруг един на синоптича
    локум разтяга пред екрана,
    А цял народ се пита просто,
    кога ли ще напусне таз държава?
    15.11.2018г
  • 7 onq s konq

    16 107 Отговор
    Чудя се/ама вече не особено/ на НАГЛОСТТА НА НЯКОИ ХОРА,които искат "оставка" на правителството.Упорито гласува КАКТО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГ. НАРОД ЗА БОРИСОВ,а той вече 2 пъти си подава оставка...Е ОБИДНО МИ Е!И КАКВИ СА ТИЯ ДЕТО ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ-ТЕ ЛИ СА ГО ИЗБИРАЛИ?Ами изберете си ВАШ ПРЕМИЕР и си го сваляйте както и когато си поискате!Ама БОРИСОВ,КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ ВАШ?!Че на всичко отгоре и се надявате за 3-та Оставка?...Бе Я МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ лумпени такива,надяващи се на БЪДЕЩИ ПОДАЯНИЯ НА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ...,АКО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ!

    Коментиран от #16, #30, #71

  • 8 12345

    108 7 Отговор
    Тиквуня подава оставки само, като е наясно, че след това печели изборите. Сега вече му е пределно ясно, че няма да спечели едни нови избори и ще мишкува до последно.

    Коментиран от #28

  • 9 254

    49 2 Отговор
    - Кой си ти? лукаво попита Дяволът Бойко Борисов
    - Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!
  • 10 Умна и красива

    68 7 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Аксесоарите са от склада на протестърите срещу Орешарски, а това, че са млади е добре събуждат се българските юнаци!!!!
  • 11 май

    33 0 Отговор
    Ще,ще!!!
  • 12 Сатаната

    73 6 Отговор
    Хора, разберете, той не може да подаде оставка преди Маджо да му разреши. Боко, не знам колко трябва да си тъп, че да не разбереш, че Младен ще си изживее живота бейски, а ти ще си една глава по-нисък. Сигурно мислиш че с някой милиард ще се откупиш / апропо, на последния ти рожден ден в хотела в Правец за втория или за третия милиард почерпи/ но дори ти трябва да си научил вече, че парите са нищо за някои хора.
  • 13 Тръмп

    11 94 Отговор
    Борисов е Играч от класа и няма как да бъде победен от Дебили!!!:):):)

    Коментиран от #14, #17, #18

  • 14 Добри

    5 46 Отговор

    До коментар #13 от "Тръмп":

    Абсолютно съгласен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 onq s dinozavara

    49 8 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Бе катър нещастен с претенции да е кон, ти не разбра ли, че освен да цвилиш за друго акъл нямаш? Какво си се разпелтечил тук с умсвената си диария имаща претенции за мисъл? Ако погледнеш, колко минуси си насъбрал може и да вденеш за настроението на хората. Колкото и да цвилиш ще си останете малцинство. Вашата е изпята.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 onq s konq

    3 49 Отговор

    До коментар #16 от "onq s dinozavara":

    Първо-щом употребяваш "специален ник" за обръщение към мен,значи ИЗПИТВАШ РЕСПЕКТ към постовете ми.Второ-Минусите и "настроениятя" на ВАШИТЕ ХОРА изобщо не ме касаят,защото...не ги смятам за хора!И трето-песента ни може и да е изпята,но сме достатъчно милостиви ДА Я ИЗПЪЛНИМ НА "БИС" ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ!Е... може и да не го показвате открито,но най-вероятно си го мислите и няма как ДА НЕ ВИ УВАЖИМ:)

    Коментиран от #21, #26, #68

  • 20 Цуци

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Предлагаш пълна програма нали ..а може ли и на други извън герб . Има интерес ..))))
  • 21 Сас

    33 4 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Вие ли сте милостиви бе мекерета , дето дедите ви избиха интелигенцията за да сте вие интелигенция , цървулкьовци . Нали си второ поколение с обувки селтак
  • 22 onq s konq

    6 30 Отговор
    И за разлика от тебе ас съм на работа тука и ми обещаха лаптоп та да подръжам партията даже и у кръчмата къде съм по цел ден
  • 23 Рамбо

    46 1 Отговор
    Тоя гьонсурат е изтъкан от НАГЛОСТ
  • 24 Спасов

    19 2 Отговор
    Иска човекът, ама няма желание...
  • 25 Гост

    26 3 Отговор
    Даже си е платил вече на Трифонов за неудобните въпроси.
  • 26 onq s dinozavara

    29 3 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Нещо много си се надценил. Никакъв респект не изпитвам към твоите глупотевини. По скоро чета коментарите ти за забавление и давам пример с теб като единица на простотия. Ако имаше създаден тъпомер ти със сигурност щеше да го счупиш, защото скалата му просто няма да те хване. Е там ти е проблема, че тези, които ти слагат минусите не ги смяташ за хора. То и твоя не ги смяташе за хора, ама така на няколко пъти си обра партакешите нали. А този път ти и останалите палячовци като теб ще мечтаете за БИС. Този път е друго, но липсата ти на акъл ти пречи да го разбереш. А по наше желание ще си тръгнете позорно.

    Коментиран от #32, #35

  • 27 този

    22 1 Отговор
    сегмент на българската политическа действителност е достоен за емблема на лайнятата ни реалност. Неговия примитивизъм е измерим само с неадекватното му самочувствие тип - гьонсуратлък. Колко ли таланти трябва да се съберат на едно място, че да отвартиш една нация не толкова от себе си, отколкото от това което олицетворяваш.
  • 28 сдфр

    25 3 Отговор

    До коментар #8 от "12345":

    Те и затова яко активираха троловете по форуми, фейсбици и прочие, полицията сплашва хората писали във фейсбук, шубето е голям страх!
  • 29 ДОКЪТ НЕ ПУКНЕ ПУШКА УПРАВИЯ НЯМА

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "ток и жици":

    НЕ СИ Е НАМИРИЛ ББ СВОЯ МЕДВЕДЕВ ЗА ДА СА ОТТЕГЛИ СПОКОЙНИЧКО....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ми тъй де

    41 2 Отговор
    Народа трябва да скандира :"Брюксел, къде си?". Когато стане въпрос за дърветата в Рила, белоглавия лешояд, щъркелите, костенурките, гейовете и тем подобни , от Брюксел винаги взимат отношения и са много твърди към БГ правителството. Дори кравата Пенка беше в дебатите на Брюксел и се застъпваха зад нея. Къде обаче е Брюксел, когато народа е недоволен? Защо се крият и мълчат? Защо пращат лъжливи доклатчета, с които да хвалят парламента, от който целият народ е настръхнал?? Явно защото партия Герб е създадена от немска фондация, което означава, че е тяхната партия и им прокарва глобалистичните и икономически интереси. Вие видяхте какво стана 2014, когато Герберите загубиха властта - бяха озверели членовете на НПО и корумпираните държавни служители, които получават грантове от Запад!!! Те бяха готови да стигнат до гражданска война, за да се докопат отново до кацата с мед!!! Освен това партия Герб е 99% съставена от българомразци, които нямат търпение да изтъргуват държавата и с парите да заживеят на Запад. За Западняците това е добре дошло, защото те винаги са ни мразели, и нашата история го доказва!!!
  • 32 СссереМ

    5 31 Отговор

    До коментар #26 от "onq s dinozavara":

    Тоя лаф за тъпомерите го ползвахме с школото преди 30 и кусур години,но фактите са си факти,Борисов и да даде оставка,пак ще си го изберем(поради липса на алтернатива),и няма да е за първи път.

    Коментиран от #34, #58

  • 33 Хигиенист

    29 1 Отговор
    Всеки мафиот рано или късно ще бъде Изчистен !!!
  • 34 onq s dinozavara

    32 1 Отговор

    До коментар #32 от "СссереМ":

    Твърдиш, че Б и да даде оставка, пак ще си го изберете (поради липса на алтернатива) и няма да е за първи път. Е аз пък ще те изненадам, че този път няма да стане и съм готов да се обзаложа с теб и всички заблудени като теб. Не съм за преждевременни избори, но когато и да се проведат съм сигурен, че ще ближете рани. Той усети разликата и точно заради това няма желание да подава оставка, защото знае, че няма да спечели. Този път нещата са различни, но такива като теб явно не могат да го усетят. Аз не съм против твоя любимец, аз съм против всички изредили се след 1989 г.
  • 35 преминаващ

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "onq s dinozavara":

    А кои сте вие,че не мога да се сетя?

    Коментиран от #40

  • 36 патриотъ

    29 2 Отговор
    Тоя като му видя физиономията,завладява ме бясна агресия и чувство на безизходица!Тоя няма да се махне,докато насила не го махнем,не разбрахте ли?!
  • 37 СУй леп и Уешко мЕсо

    26 0 Отговор
    Тоз недойобък, дет бил ял филии с мммас, няма доброволно да свАли гащите. Но има един вариант, при който ще не ще ще ги свали - диария, като го гледам, до като не му се сцепят хемороидите, няма да се пусне. Лакомото дУпе... ще се удави в собствените си ла.на. Лек ден.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Uflaf

    16 1 Отговор
    На "Бис" бяхте. От тук на татък може само да се наведеш с гръб към Народа за да си вържеш обувките на "бис" няколко пъти . Нещо като 1-3 % спечелване на избори ,което си е в статистическа грешка или чрез "мъртви души" да ти говори ?
  • 40 onq s dinozavara

    15 1 Отговор

    До коментар #35 от "преминаващ":

    Ние сме всички ония свободомислещи хора, на които им писна да бъдат стригани като овце и ще ви отвеем вас оялите се търбуси на следващите избори. Това сме ние НАРОДА. А ти кой си льольо? Времето ти /ви/ мина колкото и да не ти /ви/ се иска.
  • 41 Шоо

    3 20 Отговор
    Абе хора, като подава оставка два пъти, какво се промени? Не ви ли пък омръзна едно и също през няколко години? Пак ще подаде, нови избори, пак ще ги спечели. Или пък ще ги загуби и после айде да свалим БСП, после пак Борисов ще спечели и пак ще му искате оставката. Нямате ли усещане, че сте като мишка, която бяга и върти колелото без мисъл. На 4г. има избори по Конституция, ние ги правим на всеки 2. И какво от това? Едно голямо нищо. Животът ви не зависи от правителството за добро или зло.

    Коментиран от #43, #44, #54

  • 42 Курти

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "ТАА ВЕЧЕР ИМАШЕ ПРОТЕСТ В СТ ГЪЗОРА":

    Интересно и като им запишат номерата какво от това?
  • 43 Кънчо

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Шоо":

    Кое каза, че не зависи от правителството
  • 44 Доктор Ох Боли

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "Шоо":

    ....ха ха ха..... искат некой да ги опрай.... ха ха ха.....
  • 45 Доктор Ох Боли

    3 2 Отговор
    ....ако трее привида заглавието трее да е ...... "Бойку пу тиливизура... интирвюта - миналу биешилу..."... ха хаха......
  • 46 Милият ми милен

    3 2 Отговор
    То бива простотия и злоба та чак замириса. Моля проверете !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Доктор Ох Боли

    2 7 Отговор

    До коментар #47 от "Трудно дишащ в голям град":

    ....... ха ха хах...... късно стана .... утивайти да правити секс с гуспудина ду вас ... чи..... блестите.... ха хаха.... Яку да въ упъни и утре да сти свежа..... ха хаха.......
  • 49 Той притежава държавата а ние сме

    7 1 Отговор
    Голтаци ! Хаотично втурнали се на улиците с У у у и Дю ю ю . БЕЗ водеща партия, лидер, идея, цел, задача и сила ! С кого да разговаря БОРИСОВ с улицата - това няма да стане никога ! ЖАЛКО ЗА НАРОДА, ЩЕ ТЕГЛИ ОКА. С викове както на стадиона, само може да си освободиш вътрешно душата но не и да управи нещата. ВЛАСТ така не се сваля а с организация и сила. Обърнете внимание - нито една партия не пое ръководството, отговорността, не формулира цели, задачи и последователност на действията.Никой ! НАРОДА бе САМ. Корнелия зави - подкрепяме но не финансираме! С други думи - дайте да дадете! НАРОДА няма народна партия а всички партии у нас НЕ СА С НАРОДА.

    Коментиран от #50

  • 50 Доктор Ох Боли

    1 6 Отговор

    До коментар #49 от "Той притежава държавата а ние сме":

    .... ха хаха...е.....защо така се получи?.... Защо Корнелия така заяви?...а не финансира..... нема кой да лапне?...а?... ха хаха..... Народа няма народна партия.....е що нема?.... ха хаха.... Отговори ми моля те... ха хаха.....

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Доктор Ох Боли

    1 6 Отговор

    До коментар #51 от "Чети книжки !":

    ... ха ха ха.... препоръчай ми некои книжки... ха хаха..... Путин нито една не е чел.... ама ето ..... управлява Русия..... ха хаха.....
  • 53 Прочети за

    3 1 Отговор
    Що е : протест, стачка, бунт, метеж, преврат,атентат, въстание, реноюция, ВОЙНА. Що е политика, геополитика, социология и тн.Ти чул ли си у нас някой да говори на НАРОДА ЗА това? Но Лафазанов, Краси Радков, Биг брадър и колко често и къде да сменяш маслото знаеш. Е брат всеки сам избира къде и какво да специализира.
  • 54 Румяна Костова

    8 2 Отговор

    До коментар #41 от "Шоо":

    Ако не подадат оставка ,поне малко да ги сплашим!Да знаят, че има граници.И на цените и на търпението ни.В Полша над 200 000 души са излесли само във Варшава.Горят американски и на ЕС знамена.Но иначе няма нито една запалена или смачкана кола,нито едно строшено стъкло на магазин и нито един ранен. Ето на това му викам култура на протестиране.Те казват категорично ,,Не" на имигрангите.Факти.бг няма нищо да ни разкаже по този въпрос.

    Коментиран от #55, #56

  • 55 Доктор Ох Боли

    2 7 Отговор

    До коментар #54 от "Румяна Костова":

    .... ха ха хах..... Румееее.....у Полша знаеш ли как мразят руснацити.... ха хаха...... Горели американски знамена... ха хаха..... Полската армия е почти изцяло американски въоръжена.... ха хаха..... Култура на протестиране... ха хаха.... Ти ..... простооо......
  • 56 Доктор Ох Боли

    1 4 Отговор

    До коментар #54 от "Румяна Костова":

    ....у Гърция... си е спорт..... да се бият с полицаите.... ха хах....културно така..... ха хаха......
  • 57 Доктор Ох Боли

    2 5 Отговор
    .... толко малоумни хора у тоа сайт..... ха хаха.....
  • 58 ЪпсурТ

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "СссереМ":

    Кой ще гласува за тоя освен троловете като теб, умрелия кон, Тръмп и покрай вас тримацата бавноразвиващи се задръстени олигофрени и тумбата цигани, които освен вас са единствения герберски електорат?! Заради такива герберастки плужеци като вас целокупния български народ в това трагично и окаяно положение и докато не се изметете от лицето на земята няма да се оправят нещата! Не бяха комунисти, седесари, царисти, а сега и най-голямото зло - ГРОБ, които буквално загробиха цяла България! Вие не сте за съд - за разстрел сте! 💣

    Коментиран от #59, #60, #61

  • 59 Доктор Ох Боли

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "ЪпсурТ":

    .... ха хаха.... а я кажи ти за кой ше гласуваш?..... ха хаха....

    Коментиран от #62

  • 60 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "ЪпсурТ":

    ............мммммм.........ила та управя ве ..... хах аха.......и правилната бюлетина ша пуснеш..... ха хахаха......
  • 61 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "ЪпсурТ":

    .... ха ха ха.... пак ти прочетох поста..... ила..... та упрааа..... ха ха ха.... Ристиенка ли си?... ха хаха
  • 62 Стикс

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "Доктор Ох Боли":

    Човек, предозирал си! Не ми харесва здравословното ти състояние! Вземи се в ръце и се стегни! Ако трябва си смени дрогата! 👀
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Европа

    5 1 Отговор
    Тоя палячо не вижда ли колко е мразен от народа и ако има малко доблест ще си тръгне,достатъчно съсипаха държавата и народа.А това,че цените на горивата паднаха малко,това стана в цяла Европа,а не поради демонстрацията по българските пътища!!!Жалко,че както винаги българина не е ЕДИНЕН,както румънци,гърци и сърби!!!
  • 66 Azazel

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Трудно дишащ в голям град":

    Eee, един нормален човек, който разбира, че автомобилът не е стока от първа необходимост, а лукс, за който човек трябва да си плаща! Изтровиха ни разните перничани и селяните от околните села, дето всеки ден се тътрят с 20+ годишните си таратайки по задръстванията (които сами причиняват!) из София и сега реват, че данакът им скачал с (цели!!!) 10 лв. годишно, а горивото поскъпвало. Ами, аз карам икономична кола на 7 години, отговаряща на по-новите евро стандарти, за която съм се изръсил яко, не тровя хората и нямам повишение на данъка! Откъде-накъде години наред плащам данък в пъти повече от разни таратайки, дето ми тровят живота?! Като нямате пари да си купите по-нова кола, с която да не тровите хората край вас, хванете влака, бе! Има и градски транспорт, междуградски автобуси - всичко! А, като ви е скъпо горивото, ходете да протестирате под прозорците на Путин и крал Салман. Българското правителство безспорно прави глупост след глупост, но поне за международните цени на петрола вина няма!

    Коментиран от #72

  • 67 fuckthemall

    6 1 Отговор
    Много ми е трудно да повярвам, че нормални мислещи хора защитават сегашната "Стабилност" и положение в страната. Дори и на вас лично да ви е стабилно в момента, огледайте се малко, вижте в каква кочина живеете, какъв съд имаме, каква полиция, какви пътища имаме, каква бедност и мизерия е около вас - харесва ли ви обстановката? Харесва ли ви да живеете с тази шибана безнадежност у хората около вас?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 панчо виля

    3 1 Отговор
    Скучно, беззъбо интервю режисирано с предварително уточнени въпроси и обработени в партиен тесен кръг отговори. Мазно питащ водещ и спокоен полузаспал интервюиран, на моментипрограмирано излизащ от дрямката за да се направи на възмутен и да метне кал по критиците си. Тъпо, елементарно и с голяма доза безочливост - като измислено от физкултурник и пресъздадено от разплул се самоповярвал си клоун псевдосултан.
  • 70 никси

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    оди си пии хапчетатаоти пчна па да брьщолиовиш глупости
  • 71 никси

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    ти па сисе надрсал чакаи да ти мине и си лягаи аиде лека нощ да сьнуваш поредните щуротии за утре чао лека нощ игледаи като сьнуваш да не пожьлтееш оти требе да ставаш дс пикаш да несе упикаш у кревато
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ХанкоБрат

    1 0 Отговор
    Народът непрекъснато е заплашван, че ако ГЕРБ падне, на власт ще дойде опозицията в лицето на комунистите . Тази пропаганда се води както от партията на Борисов, така и от про американските НПО фондации, финансирани от Америка за България . Последните го правят, защото така са им заръчали работодателите от Вашингтон. В България има 1014 НПО фондации с около 30 хиляди членове, които бранят ГЕРБ и циганите. И всички те получават годишно финансиране под формата на грантове, за да натискат и прокарват американските политики и икономически интереси в България. Въпросът е, кой разрешава на тези фондации да се занимават с политика, след като нямат право по закон.
  • 74 ХанкоБрат

    1 0 Отговор
    Само в Евро жендърският мюсюлмански съюз полицията надвишава правата на ГЕСТАПО. Само в това сататинско съюзче медиите пропагандират по поръчка и се приемат закони ограничаващи белите хора, докато изхранват талибано негърските орди с високите си данъци. Колкото по бързо БЪЛГАРИЯ напусне Еврохалифата, толкова по голям шанс има ние българите да оцелеем.