64 805 209

Като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко...

Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов?

Като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко...
Тошко Йорданов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Първо, пиша тук, в профила на Слави Трифонов, защото нямам фейсбук. И второ, защото знам, че тук всички четете какво излиза. Трето, нарочно пиша това, след като минаха още две интервюта, последното, което ще гледате днес. А и четвърто – Дългия беше против да правя това, но го изнудих да ми даде тази трибуна.

И така. След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата. И то, при положение, че една седмица преди това отправи покана по телевизията, в която изрично се каза, че ще се задават въпроси от зрителите. Явно за много хора да помнят в продължение на една седмица е непосилна задача.

Да видим сега “възмутените” и “разочарованите”. Такива, като ония в “ПИК”, са ясни - те са на работа хората. По-забавни са “независимите”. Ще карам под ред – тези, които видях. Соня Колтуклиева. Жената, която по нейни думи е взимала пари от Цветан Василев, за да прави телевизия, която май не видя бял свят. Жената, за която един от свидетелите по КТБ - Бисер Лазов каза, че през периода 2010 -2011 година е получила 90 000 лева от Цветан Василев, без да ги декларира. Любо Огнянов, работил в телевизията на Цветан Василев и сега журналист в Канал 3… дето май е на Пеевски.

Владо Береану, преводачът от румънски, който с умиление споделя как мутри го заплашили, той се скрил в тоалетната на заведение, звъннал на Бойко Борисов да го спасява и той му пратил баретите за защита. "Ебала"(с Бъ), както казват сценаристите на тоз корав мъж.

Валерия Велева. Ти ли “ма”, Мадам В., се обаждаш?! Ти ли, дето написа най-голямата журналистическа свирка на Бойко за срещата му с папата? Боряна Бозаджиева – PR-ката на БСП?

Христо Комарницки. При кого дойде да ревеш от Делян Пеевски, господин Комарницки? Къде намери национален ефир, без цензура, да кажеш, каквото мислиш?

Колегата Светльо Иванов. Колега, погледни си “непримиримото” интервю с Бойко Борисов и Томислав Дончев от 19 март 2017, в което задаваш въпроси от фейсбук на граждани. Колко новини, в журналистически смисъл, произлязоха от него? В кой точно момент принуди Борисов да признае, че в нещо си прав или че ще постъпи, както ти мислиш?

За сравнение - при Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди. Чавдар Найденов, социологът, чиято агенция периодично дава превес на БСП пред ГЕРБ и все не уцелва резултата? Само Полина Паунова не ме изненада, защото фиксацията й на тема “Слави Трифонов” е отдавна известна. Разбира се, има и много още журналисти, които умняха и за които трябва задълбочено да ровя в мрежата, за да открия нещо за тях, защото, както казваха в едно предаване по една кабеларка - “не много сте известен”.

Та, уважаеми колеги, вие дето ревете, кой от вас е задал, какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни”?

На кой от вас, кое му пречи, та да не може да отиде и да направи Бойко на дроб в интервю? Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов. Ами, като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко. Разкажете му играта.

Кой от вас в национален ефир е казвал, че Бойко е мутра, агент Буда, че лъже, че е вреден? Кой от вас го е правил в национален ефир, осъзнавайки, че държавната машина в лицето на СЕМ ще направи акт и ще ви глоби, защото използвате “език на омразата” и прочие глупости, с които оправдават цензурата?

Кой от вас е направил с дейността си така, че да падне Жан Виденов? Кой от вас бе опозиция на Иван Костов, когато беше император на Галактиката? Кой от вас поде кампания за спасяване на българските медици в Либия, по времето когато държавата казваше всички да си мълчат за това, защото “може и да са виновни”? Кой от вас беше явна опозиция на ГЕРБ, в мига когато взеха властта? Кой от вас, следвайки гражданското си чувство, е организирал референдум, за нещо, в което вярва?

Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на "Лукойл" и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви” да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?

И последен въпрос, към тези, които казват: “Харесвах Слави, ама вече - не”. Вие къде бяхте, когато той и ние стояхме пред Парламента в защита на Референдума?

И още нещо, ако ви е страх, че Слави може да обърне статуквото в държавата с хастара нагоре… има защо.

Хайде, почвайте хейта. Три…две…едно…старт!

Тошко Йорданов
Сценарист на Ку-Ку
Каналето
Хъшове
Шоуто на Слави

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мачкай Тошкооо
  Отговор
  1 18:09  23.11.18
  МачкайЙййй

  Коментиран от #40, #70

 • Eeee
  Отговор
  2 18:11  23.11.18
  И какво стана със стачките ,ще продължават ли или не?

  Коментиран от #12, #75, #181

 • Живко Николов,
  Отговор
  3 18:15  23.11.18
  Истината е, че Тошко е прав! Някои хора, явно са очаквали Слави да спъне Бойко на стълбите, и да го пребие! Това е първият човек в държавата по дяволите!

  Коментиран от #6, #48, #84


 • думдум
  Отговор
  4 18:18  23.11.18
  май и тебе те погали по перушината бб?
 • Абе и вие сте
  Отговор
  5 18:18  23.11.18
  Едни страхливци

  Коментиран от #86

 • Живко Николов,
  Отговор
  6 18:18  23.11.18

  До коментар #3 от "Живко Николов,":

  Тоя народ, все чака някой да го "оправя", никой ли не е забелязал, че Слави не казва нищо такова, а показва проблемите! Събудете се!

  Коментиран от #45

 • goni
  Отговор
  7 18:19  23.11.18
  Тоше! На какво си?!:) Явно е качествено! Няма да те питам от къде имаш пари!:)

  Коментиран от #149

 • Шоо
  Отговор
  8 18:19  23.11.18
  Всичко хубаво Тошко, ама малко акъл трябва. Трябваше да задавате ваши въпроси, а не на зрители. Или "зрители". Трябваше да седнете сценаристите на столчетата и да питате по един въпрос и то подготвени по темата. А и точно тази седмица, можеше да съкратите рекламите двойно, та да има повечко време за въпроси. И се среши малко.
 • Излъгани
  Отговор
  9 18:20  23.11.18
  Дългият ментор тебе ли те накара да му измиваш срама.Това което направи твоят началник е ,че излъга хората,а те му вярваха.На концертите ходеха защото смятаха,че е различен от управляващите,но каквото и да напиша няма да го разберете.Емигрантите и те ви вярваха но уви розови сънища.

  Коментиран от #42

 • Макс
  Отговор
  10 18:20  23.11.18
  Безсилието ражда злоба и омраза! Доказахте се като поредните патрЕоти за маса! Явно или тотално не познавате проблемите, или ги “$абравихте”!!! И в двата случая е жалко и унизително! Закривайте бардака!!!

  Коментиран от #179

 • Макс
  Отговор
  11 18:21  23.11.18
  Безсилието ражда злоба и омраза! Доказахте се като поредните патрЕоти за маса! Явно или тотално не познавате проблемите, или ги “$абравихте”!!! И в двата случая е жалко и унизително! Закривайте бардака!!!
 • Радиоточка "Позитано"
  Отговор
  12 18:23  23.11.18

  До коментар #2 от "Eeee":

  Свършиха денгите другарю,съжаляваме ама нема превод от Маскву,като дойдат ПЪРВО на теб ще кажем.
 • Ахаха
  Отговор
  13 18:24  23.11.18
  Дори не прочетох бълвоча до край на тоя лузер!!! Хората са разочаровани от Слави защото изпрати покани до големците с идеята уж да постави най-важните и тежки въпроси. Накара хората да застанат пред телевизорите с голямо желание да чуят нещо истинско, но бяха повече от разочаровани!!! Въпросите на Учиндолеца бяха от смешни по-смешни!!! Б.Б. получава много по-тежки въпроси в студиото на Канал 1!!! Да каже Дългуча, че това са били най-тежките въпроси зададени от зрителите значи, че е пълен лъжец!!! Истината е , че Слави е поредната пионка , която е получила ефир за да изпълнява поръчки - ту веднъж да плюе, ту да ближе!!! Аз лично не очаквам и не съм очаквал Слави да ме спасява, дори не гласувах за тъпия му референдум!!! Смешното е, че Дългуча работи по една схема с Далавери Симеонов - и двамата се бият в гърдите за патриоти, пеят патриотични песни в предаванията си, плюят по политиците, заканват се да изметат мръсниците и прочие. Истината е, че са бизнесмени, които биха казали и направили всичко за пари!!!
 • Язе
  Отговор
  14 18:25  23.11.18
  Абе...друго си е да пуснеш едно езиче на управляващите. Иначе пеем Нема такава държава. Въпрос на гледна точка ли е или моментно настроение ? А Тоше ???
 • Batushka
  Отговор
  15 18:25  23.11.18
  Аз на чалгар дето опростачи няколко поколения не вярвам.....тия се хранят от деградацията на нацията ...после питат възмутено ...ама що Тиквата проста е премиерка......
 • Мислещ
  Отговор
  16 18:27  23.11.18
  Ъъъ, какво каза? "Ами вие всички сте страхливци, затова няма лошо, че Слави също е такъв, но пък въпреки, че е такъв, ще промени статуквото". Ъмм, куул стори... А препратката за това, че въпросите са от зрителите, какво трябва да значи? Зрителите са виновни за това, че по-адекватните въпроси на по-адекватните зрители са били пренебрегнати ли? Сигурно изобщо не е имало такива, а? И ти си като учиндолския, нали ти е шеф, трябва да му целуваш.... Точно както той целува на силните на деня. Затова и жалкото му предаване оцелява толкова години. То предаването му поначало е направено именно с такава цел - да насочва в определена посока мнението на простолюдието.
 • Borislav Popov
  Отговор
  17 18:27  23.11.18
  Хубаво са го насолили Слави в коментарите ! Щеше да бъде смешно ако не беше трагично ! Да беше си правил скечовете и да не се прави на журналист.
 • локомотива
  Отговор
  18 18:28  23.11.18
  A БЕ ТОШЕ ТАЛАСЪМ НЕСРЕСАН,ТИ ГЛЕДА ЛИ ТОВА ЖАЛКО ПРЕДАВАНЕ,ПЪЛЕН СМЯХ ЗА СЛАВЧО.ПОНЕ СЛЕД ПРЕДАВАНЕТО В ЕДНО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВКЛЮЧА КАНАЛА НА ТЕЛЕВИЗОРА КОГАТО ТЕЧЕ ТОВА ВЕЛИКО ШОУ.БЕЗПАРТИЕН СЪМ И НЕ СЪМ ТРОЛ.
 • НКВД
  Отговор
  19 18:29  23.11.18
  Тия смешвци от прадавамвто на чалгаря защо сe помислиха за войводи? Смешното е защото се надъхваха за тези интервиюта а на края мълчаха като риби!
 • КАЙМАТА
  Отговор
  20 18:43  23.11.18
  ЕВАЛА ПРИЧЕСКА КАКВО ПРАВИ НОЩЕСКА ГА ПРЕДАВАХА СКАПАНАТА СРЕЩА ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ БЕЛЕНЕ И % че то излезе че БЪЛГАРИЯ Е МНОГО НАПРЕД И СЕ РАЗВИВА УСПЕШНО НЕ ЧУХ СТАЧКИ НЕДОВОЛСТВА КРАЖБИ..................
 • "Уважаеми" г-н Министър на Халтурата,
  Отговор
  21 18:47  23.11.18
  Тошко, Тошкооо напълнихте кацата с л@*на, що трябваше сега и камъни в нея да хвърляш!?!? Яко се о*ра шефа ти остави го малко насаме със срама му, 'кво пак му развяваш кафявите гащи ??? Ама и вие сте едни служители при положение, че знаете, че няма капацитет за тая работа поне малко да го бяхте подготвили да му шепнете в ухото, както обичайно, а не сега зрителите ви били виновни, щот такива били въпросите !?? Гледайте си там жалката чалга и не се занимавайте с неща за които нито топки имате нито акъл !
 • Опечален
  Отговор
  22 18:49  23.11.18
  Господи, каква злоба!!!!!! Слава Богу, че не гледам това предаване и тези смешници!!! Гледах го САМО ВЕДНЪЖ, ЗА ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА ИЗИОТИЗЪМ Е и си направих извода, че това лицемерие и посредственост не е за умни хора. Не съм гледал и интервюто му с нашишкшят министър-председател, защото и двамата са ми АБСОЛЮТНО БЕЗРАЗЛИЧНИ!!! Смятам, че след 10-15 години народа ни ще се тропа по главата и САМ ще си се чуди КАК Е МОГЪЛ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА МАЛОУМЕН, че да се води по акъла на такива посредствени и елементарни хора!!!! А това, което прочетох в тази "статия" от някакъв си тошко (африкански сигурно) ме хвърли в потрес...........такава злоба може да предизвика само мирова скръб!!! И това същество било "сценарист" на чалгапредаването???? ПРАВИЛНО НЕ ГЛЕДАМ ТАКАВА пор-но-графия!!!

  Коментиран от #74

 • HidAn
  Отговор
  23 18:49  23.11.18
  Наистина не е честно всички да очакват Слави да ни оправи, но и да чакат само да се издъни за да може да го плюят и веднага сякаш се забрави колко дарения и какви неща е направил без да иска от никой нищо(референдума), това говори колко е скапан този народ, но пък и те така ги рекламираха интервютата, че е нормално всеки да очакваше въпросите да са по неудобни..
 • NikNay
  Отговор
  24 18:52  23.11.18
  Много евтин и жалък опит за вдигането на рейтинга на Слави Трифонов. Много постен PR.
 • Гост
  Отговор
  25 18:53  23.11.18
  Браво!!
 • От 5000
  Отговор
  26 18:53  23.11.18
  Въпроса избрахте най тъпите и ното един който да е свързан със ситуацията в момента- обезлюдяването на държавата, ниския стандарт на живот, новите данъци, тупите застраховки, протестите, недоволството на народа като цяло.... Много остри въпроси избрахте, тъпоъгълници....
 • vvvvv
  Отговор
  27 18:54  23.11.18
  Ужас! Тия съвсем изперкаха от безсилие. Жалки са. Но са и жалки тези, които им вярваха. Провалиха се с гръм и трясък.
 • Ryty
  Отговор
  28 19:01  23.11.18
  Мри е чучело
 • Запознат
  Отговор
  29 19:02  23.11.18
  От години се знае че Борисов не ходи никъде на интервю без преди това да му бъдат дадени въпросите които се отсяват от екипа му!
 • Жоро
  Отговор
  30 19:14  23.11.18
  ЕДИН ЧОВЕК С ТАКАВА ХИГИЕНА НА ВИЗИЯТА СИ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ЧИСТ МОРАЛ КЪМ КОГОТО И ДА Е И КЪДЕТО И ДА Е!?!?!?!?

  Коментиран от #36, #77

 • лъжливият политик
  Отговор
  31 19:19  23.11.18
  Тошко пропуска едно много важно нещо, никой нямаше да обвинява Слави за нищо дори и за лизачество, щот си е такъв, та никой нямаше да го обвинява, ако Слави не беше давал заявки за политиката и не подлъга хората ! Ще кажат, че не е така, но ще излъжат просто финтираха наивниците, опипаха почвата и т.н. Ясно е че след тази издънка политик няма да стане, но се пробваха да видят, ще мине ли номера !
 • А БЕ
  Отговор
  32 19:19  23.11.18
  ПАЛЯЧОВЦИ, ВИЖТЕ СИ МОРАЛА НА НЕКАДЪРНИЯ МУЗИКАНТ И ШЕФ !
 • Иванов
  Отговор
  33 19:20  23.11.18
  Насира*ето на Трифонов беше тотално! Той лежеше по гръб и скимтеше жално пред Кумчо Вълчо, като някое малко паленце. Иииии, кяф- кяф- кяф. АААУУУУУ, отвръщаше ВЪЛЧАКЪТ, отхранен от външни "съюзници" да ни разгони фамилията,АААУУУУУ! Бау- бау- бау, отвръщаше Слави, НяМа ТаКаВа дрЪжава! ПФУ!
 • Зайко Байко многознайко
  Отговор
  34 19:26  23.11.18
  Тошко, ти не си никакъв фактор, не скачай на амразурата, като Александър Матросов. Имаш чистотата и излъчването на селски даскал, недей да се резилиш. СлаФчо по време на цялото интервю внимаваше да не стъпи на криво, да не каже нещо грешно. Опавдаваше се ,че той е един вид проводник на въпросите на зрителите и нямаше нищо общо с предишната войнственост и напоритост. Напомняше ми на всички нас пред екрана на компютъра, как сме много смели, но като дойде време за действие се изпокриваме в миши дупки. За това сме и на този хал. Твоя кумир СлаФчо е също един от тези заради които няма гражданско общество в България, нищо, че се представя за съвсем друг. Имах една приятелка, която носеше подплънки в сутиена си за да изглеждат гърдите и по-големи, но за всеки случай, носеше тениска с надпис отгоре, който гласеше: " Това не е това което е"! Та и той така! :-) :-) :-)

  Коментиран от #92, #98

 • тръмпи
  Отговор
  35 19:26  23.11.18
  https://www.youtube.com/watch?v=xw4T5VJGvBg
 • Жана
  Отговор
  36 19:26  23.11.18

  До коментар #30 от "Жоро":

  Правилно ,точно и ясно там са само мърлячи ! А този мазен ,гнусен тип се изявява като цървул ! Трябва първо визия после ум и пари ! Мачкайте сЛАВЧУУУ!
 • Хитър Петър
  Отговор
  37 19:28  23.11.18
  Ако беше приет референдума, в парламента щяха да са само ГЕРБ, БСП и ДПС и заради секциите в Турция партията на Местан. Това ли искате? От малко градче с 10 000 хиляди души един депутат, от столичен район като,, Младост "- 150 000 хил. души пак един депутат това ли е демокрация. Гласуването в голямите градове става безсмислено, защото един глас от дълбоката провинция се равнява на около десет от София. Купуването на гласове от ромеите по селата ще решава всичко.
 • Maina
  Отговор
  38 19:33  23.11.18
  Глупавия Слави не забравяй ,че подведе народа с Костов и от тогава България вече не е същата. Подарихте държавата на шепа крадци.
 • Иванов
  Отговор
  39 19:33  23.11.18
  # ХАЙКА ЗА ВЪЛЦИ!
 • Крумова
  Отговор
  40 19:35  23.11.18

  До коментар #1 от "Мачкай Тошкооо":

  След като прочвтох този пасквил ми стана напълно ясно кой мъти главата на не особено умния Слави- "великите сценаристи".Сдейността си помогнал за свалянето на Жан Виденов?!Нямям думи.На Бойко г.за му трябва да целувате,че толкова години на негов гръб се храните!Жалки сте!Но едва ли го съзнавате
 • :D :D :D
  Отговор
  41 19:37  23.11.18
  Този Слави послушно задава въпроси. Боичето пък си има и пищов за преписване даже. Народа пък чака да стане някакъв резил като в биг брадър. Таиничко се надява да му излезе някакъв късмет. Нещо да се случи там. Да се зарадва на нещо. Но не знае какво точно трябва да бъде. Като когато изтърка билетче и печели нещо. Или пък бие неговия отбор. Да рипне да каже Ха така. Да си натакова жената и една седмица да ходи каточели има дини под ръцете хахахахахха и да се хвали пред другите пияници,че е победил в живота. Изтъркани мозъци циклят. Тук там разни тарикати разбират всичко знаят всичко. Дори са толкова яки,че се радват на това дето съм написал. И си мислят,че е писано за Бай ГаньоУуу. Слепи за собствената си тъпотия. Пълнят главите на децата си с каша. Всеки ден, всеки час, навсякъде има лош материал. Аз па копам и на частното и имам.
 • 2222
  Отговор
  42 19:42  23.11.18

  До коментар #9 от "Излъгани":

  По-голямо харакири не бях виждал!Нали разбирате,че Славчо няма никакви шансове ако направи партия!Или както се казва- голям го вади,ама няма къде да го слага!
 • drMihail Nikolov
  Отговор
  43 19:48  23.11.18
  DREBNI MENTRADZII! PRODAVAT NI MUDA ZA BUBRECI!INACE MOZE DA SA OPASNI AKO NE DAJ BOZE VLEZNAT VAV VLASTTA!!!
 • O. K. R.
  Отговор
  44 19:51  23.11.18
  Чалгар, простак и прочее, ама на маса като седнете всички му слушате песните! ;) Ай чао!
 • Петко
  Отговор
  45 19:52  23.11.18

  До коментар #6 от "Живко Николов,":

  Така ли? Ама ние нали сме прост народ и незнаехме проблемите! И какво разбра от това ГОЛЯМО интервю колега???

  Коментиран от #59, #119, #122

 • 46 19:58  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пффффф
  Отговор
  47 20:00  23.11.18
  Бегай бе пудел. Една и съща предателска и гнусна клоака изповядвате. Скоро няма да ви има и в радиото айдеееее
 • Кумчо Вълчо
  Отговор
  48 20:03  23.11.18

  До коментар #3 от "Живко Николов,":

  Ама не и да се държи като пу-ка в нови гащи.

  Коментиран от #118

 • Гост
  Отговор
  49 20:03  23.11.18
  Тошко, Тошко - съвсем осра пейзажа
 • зрител
  Отговор
  50 20:05  23.11.18
  Във вторник Слави Беновски строи всичките си сценаристи мощно да оплюят Президента Радев. Но с Бойко Борисов езика му стана кафяв от близане.
 • Едо
  Отговор
  51 20:05  23.11.18
  ,,КОЙТО ОТ ВАС НЯМА ГРЯХ, НЕКА ПРЪВ ХВЪРЛИ КАМЪК НА НЕГО!" КОЙ ГО КАЗВА? И КЪДЕ ГО ПИШЕ?
 • Иво 68
  Отговор
  52 20:07  23.11.18
  Кои сте вие подяволите? Много се взехте насериозно.....
 • Жалък клоун си ти
  Отговор
  53 20:08  23.11.18
  Абе, клоун, ти не заслужаваш дори да бъдеш коментиран. Твърде жалък си с това платено писание, за да те "хейтва" някой. Слави ще "обърне статуквото", колкото Тиквата ще го обърне. Стига сте лъгали народа. Политиците разиграват една и съща пиеса от години : появява се някой с големите приказки да промени системата и после става първа патерица на същата тази система. Ето ти една истина: В България няма многопартийна система, а една единствена партия, формално и нарочно разделена на множество "партии". Коя е тази единствена партия може да се разбере по досиетата на водачите на фиктивните "партии" - всички от едно котило.

  Коментиран от #106

 • Димитър Кънев
  Отговор
  54 20:09  23.11.18
  Защо тези можещите не махали Борисов.Какво е казал Кимон Георгиев помните ли а дали ти умнико си чел въобще българската история и на това разчиташе циганинът Тодор Живков учителят на другарят Бойко Борисов.Ще ти кажа /умник/.Ако в България се случи нещо интересно в събота в понеделник никой не помни какво е било в петък.Та така другарю недей да се кокошиниш.Имаше виц при социализма както казваше циганинът Живков след убийството на Индира Ганди на какъв старец попитал кой я е убил отговорили му че това е сторила охраната и.И той тогава пак ги попитал ами Тодор Живков няма ли охрана.А наясно ли си че Живков е от цигански произход.
 • Бойко
  Отговор
  55 20:14  23.11.18
  Тошко африкански
 • Димитър Кънев
  Отговор
  56 20:14  23.11.18
  Много ме дразни лицемерието.Е не мислиш ли умник че съм прав кой от политиците ни не е лицемер.А другарят Бойко Борисов е започнал земният си път с лъжа.
 • Работник
  Отговор
  57 20:14  23.11.18
  От всичко написано по-горе не ми стана ясно ,защо Тошко няма фейсбук профил ,а ползва профила на Слави?
 • Разкарай се
  Отговор
  58 20:16  23.11.18
  поми.яр смот.ан. Нечистоплътен си не само на външен вид. Аман от ибри.кчии в тази държава. И гологлавия чалгари и голомозъчния премиер се оляха от близане. Истината е, че и двамата са про.сти като непресукан конец.
 • Еретика
  Отговор
  59 20:17  23.11.18

  До коментар #45 от "Петко":

  Поредният дупелизеца и дупедавец на Бат Бойко

  Коментиран от #124

 • фанфан
  Отговор
  60 20:18  23.11.18
  Егати тъпия пасквил. Ти и хейт не заслужаваш бе, Тошко.
 • Абе
  Отговор
  61 20:20  23.11.18
  Цялата държава ни такава! Тук разровиш, и хоп, л@йно!Там разровиш, пак, и пак и пак...и пак...!Що пък СлавчУ да е инак,друг, или пък терсене?Нищо ,че точно сега беше момента ,да "ковне" премиера с най-наболелите и неудобни въпроси, просто защото са зрителски,а не лично негови или на сценаристите ! Зрителски въпроси с които да поизпоти Борисов!Е,да ама не! Друг път...може би!

  Коментиран от #108

 • Брадчед
  Отговор
  62 20:21  23.11.18
  Ей, този народ малко по малко започва да излиза от опианението. Добре, че славчо и той помогна. Сега ли разбрахте, че е въздух под налягане, че не става нито за певец(леле, леле, срам) нито за политик, нито за борец против олигарсите и неправдата. До кога българино ще се луташ в търсене на поредния спасител, на големия мачо. А сега ако искат могат да го оправдават и сиромахов и кулеков и...
 • Тръмп
  Отговор
  63 20:23  23.11.18
  Тоше,Рефендума беше тъпа идея от която загубите са повече от спечеленото!:):):)А Въпросите към Борисов бяха тъпи,а сте ги избрали Вие-сценаристите!!!И това доказва,че сте чалгари и ви липсва интелектуално ниво!;):):)Като анализатори сте слаби и не можете да намерите същността или общата картина на проблемите!!:):):)
 • Некой си.
  Отговор
  64 20:25  23.11.18
  Тоше знаеш ли какво е гребен и самобръсначка бе???? Като разплетена дамаджана си у главата.
 • Saladrex
  Отговор
  65 20:31  23.11.18
  Слави много си повярва че е някакъв фактор в държавата.А е един обикновен пес ,който лае след кервана.Продължавайте да ходите на чалга концертите му и да му пълните гушата.Щото за партия пара ще му требе...
 • с.т.
  Отговор
  66 20:34  23.11.18
  Лошо седларов лошо... Що се държите като ощипани ученички бе Тоше? Слави в очите на много хора беше кумир естествено е да очакват хората да бъде различен че нали с това се отличаваше Говориш за глоби от СЕМ,абе смешници хората ви припознаваха като спасители,готови да застанат с живота си зад вас а вие виждаш ли от глобите се уплашихте разбираш ли. Коментираш някакви мишки и им подчертаваш грешките и даваш за пример вече свършени от шефа ти добри дела да да подготовката беше добра затова и ви харесвахме но в най важнят момент вие се предадохте,отстъпихте не натиснахте газта а дръпнахте ръчната постъпихте точно като мишките които обиждате и обвинявате. Жалко но разочаровахте Слави бе погълнат от МАТИЦАТА.....Сбогом Слави!

  Коментиран от #109

 • Капиш
  Отговор
  67 20:36  23.11.18
  Нищо няма да направи Слави само приказките са му големи. Не трябва народа да се подвежда по акъла на поредния самозванец за политик който иска да трупа облаги и кинти на гърба на окрадения и обезверен български народ. Аз не искам да ме управляват сценаристи ,музиканти и актьори от Куку Бенд. От телевизионния ефир е лесно да се приказват хиляди думи но най важни са делата. Тошко Йорданов щом мисли че Слави ще обърне статуквото нека го покаже и докаже. Всичко е много просто само трябва да си направи партия на която самия Слави да бъде лидер да се яви на избори и без да се коалира с никого ще си проличи какви проценти ще получи. Народа ще определи дали ще го бъде или не.Ако мисли да включва отлюспения ретро лица от знайни и незнайни в миналото и сега от всякакви политически формация които постоянно си сменят Боята каузата ще е обречена.Кастинги за политици Бла Бла.Тези които дойдоха от чужбина юпита със Царя ги видяхме какво направиха.Повечето са отрочета на бивши Соц.комунистически величия.Дойдоха направиха си далаверите,построиха си хотелите и т.н.Този филм вече го играхме.Стига с глупостите.
 • Bingo
  Отговор
  68 20:44  23.11.18
  Тошко споко бе батка, никой не е очаквал Слави да направи на кайма Борисов по простата причина че си го знаем какво представлява още от прословутото интервю с Доган. Просто се надявахме след като целия екип се правите на ментори на сегашната политика и статукво очаквахме Слави да излезе подготвен освен с актуални въпроси и с елементарни знания около тях. Предаването беше на запис, въпросите предварително приготвени най-вероятно одобрени от щаба на Борисов, както прогнозирах преди това. На нелепите отговори на Борисов Слави сумтеше като бивол без да контраатакува това говори или за неподготвеност или за запушена уста, а най-вероятно и двете. С този твой коментар мога да го оприлича като да стигнеш дъното и да почнеш да дълбаеш още. Айде със здраве и не се притеснявай не сте ме загубили като зрител просто защото никога не съм ви бил.
 • Дон Цеци
  Отговор
  69 20:45  23.11.18
  Този комплексар и дълбок и див пловинциалист , този меко казано - смишник .., та този екземпляр се розплю среще критикуващият ги народ !!!! Хей , цървул , заминавайте ма майната си да реете пошлите си чалга песнички и да се плавите на мъге в Хоремага ..!!!!
 • И какво ще смачка Тошко африкански
  Отговор
  70 20:45  23.11.18

  До коментар #1 от "Мачкай Тошкооо":

  Май народа ще мачка някой
 • Разочарован
  Отговор
  71 20:48  23.11.18
  Колкото и да се опитваш да "оригиналничиш", мили ми просТОШКО, истината е че и ти и всички хумористи, пардон "сценаристи " си вкарахте голям автогол! ДА ВИ пита човек защо Ви трябваше? Но нищо не може да се върне, нали? За ваша жалост!
 • ЗЛОБЕН
  Отговор
  72 20:49  23.11.18
  ИНТЕРВЮТО НА СЛАВИ БЕШЕ ЕДИН ЦИРК , ФАРС. БОЙКО БОРИСОВ ОТГОВОРИ САМО ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ, НА НИТО ЕДИН ДРУГ ВЪПРОС НЯМАШЕ ОТГОВОР. СЛАВИ Е МНОГО СМЕЛ В ЕФИР АМА КОГАТО Е САМ. НАИВНИ БЪЛГАРИ ЩАСТЛИВ 😄 ЖИВОТ В СТРАНАТА НА БОЙКО И СЛАВИ.
 • чичо
  Отговор
  73 20:50  23.11.18
  Г-н Йорданов,референдума беше не само глупава идея,но и подла идея.И друг път съм писал,че през целия си съзнателен живот по тъпа идея не съм срещал.За другото от написаното,трябва да призная,че има и доста верни неща,но по добре си останете сценаристи,а Слави само водещ.Другия начин е-партия,явяване на избори и така нататък.Навремето нали имаше един ГЕРГЬОВДЕН?
 • Ксд
  Отговор
  74 21:01  23.11.18

  До коментар #22 от "Опечален":

  Абсолютно си прав ама на 100%
 • fsdfsd
  Отговор
  75 21:01  23.11.18

  До коментар #2 от "Eeee":

  СТАЧКИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ, САМО ЧЕ НЕ ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ГЛЕДАЙТЕ FACEBOOK
 • 76 21:06  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Не хигиенична визия
  Отговор
  77 21:09  23.11.18

  До коментар #30 от "Жоро":

  Ало, Хигиеничният! Оскуба ли ди веждите преди да се издефекираш мозъчно? А маникюрчето как е? Пилинг на личицето, епилацийка дори и между бузките направи ли? Аре на бас, че ако ми до'деш пред мен и започнеш да правиш анализи на тема личната ми моралност. На база рошавостта ми. С огромна вероятност после ще си събираш зъбките с метлата. И не, не съм защитник на плешивия плазмодий, нито на олигофрените от екипа му! Просто писанията на прото интелигентни създания като теб искрено ме изумяват с претенциите си за меродавност.
 • 78 21:11  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • МИГ29
  Отговор
  79 21:15  23.11.18
  Слави как да ти вярвам бе човек ? До едно време ти вярвах че мислеше за този народ сега съм убеден че мислиш само за държавата . Само ти и ТОЙ (Б.Б).От дърдоренето ти с твоите гости (началници)видях само едни гримаси и физиономии .Не те упреквам не те и съдя ,нямам право. ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО.
 • МИГ29
  Отговор
  80 21:16  23.11.18
  Слави как да ти вярвам бе човек ? До едно време ти вярвах че мислеше за този народ сега съм убеден че мислиш само за държавата . Само ти и ТОЙ (Б.Б).От дърдоренето ти с твоите гости (началници)видях само едни гримаси и физиономии .Не те упреквам не те и съдя ,нямам право. ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО.
 • ТОЧКАТА
  Отговор
  81 21:18  23.11.18
  А бе Тошко...ВИЕ сте продукт на СИСТЕМАТА!!!!При това ДОБРЕ ПЕЧЛЕЩ ПРОДУКТ!!!При тия мангизи,рейтинг,облаги ОТ СИСТЕМАТА каква ИСТИНА има в надписа на тениските ви---,,,Системата НИ убива,,!!!!!!А щом ТУК лъжете,то за всичко лъжете и мажете...И това добре си проличава върху КОГО сипеш ПОДИГРАВКИ в типичния си менторски и назидателен тон....
 • Аз аз
  Отговор
  82 21:18  23.11.18
  Едно уговорено интервю,един фарс ,една подигравка с хората
 • Хахаха
  Отговор
  83 21:26  23.11.18
  Когато Господ иска да унищожи някого,най-напред му взема ума
 • 84 21:27  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Boyko Dimitrov
  Отговор
  85 21:32  23.11.18
  Истински тъпак
 • Иванчо
  Отговор
  86 21:35  23.11.18

  До коментар #5 от "Абе и вие сте":

  Пълни страхливци. Тошкоо, измъкваш се като адвокат ..ще задава въпроси на граждани..ами вие бе мишки,дето все сесъбирате на ,,редколегия,, и все слушаме от вас:,,......аз бих искал да Му задам следния въпрос....,, е,сега що не излязохте да ,,задавате,, въпроси,ами минахте метър с ,,въпроси на гражданите,, Страх лозе пази,а?
 • 87 21:36  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хаха
  Отговор
  88 21:40  23.11.18
  От всички "русофили", "русофоби","соросоиди","патриоти","турци","безпартийни","независими","гербери","депесари","бесепари" в този сайт,се излива само злоба и завист.Точно това ви обединява всички, а да и Слави ви обедини, а това показва , единствено колко Ви бърка в здравето, само защото не е с никой от вас. И да статуквото сте точно вие и да той е заплаха за всички вас, проблем нали. А пък не ми се и говори за "журналисти" , които един въпрос не са задали в очите на Борисов, да се изказват и плюват. От всички изброени по горе Бг е на тоя хал.

  Коментиран от #129

 • Не е за теб и Слави това изкуство
  Отговор
  89 21:43  23.11.18
  Да сменяте, власт ? Да ги превъзпитавате ? Да сменяте социалната система ? Та вие сте БОСОНОГИ и кадърни също толкова, колкото са и те! Тогава не се вапиняйте като глист на буца.
 • Златния Орфей
  Отговор
  90 21:46  23.11.18
  Щом цял Оркестър напира да ни управлява положението е повече от печално. Трагедията за България е пълна. Оркестър, сценаристи, гримьори и гардеробери щом напъват да влизат във властта то май всички да се стягаме за летището със Еднопосочен.
 • Nostradamus
  Отговор
  91 21:53  23.11.18
  не защо обсъждате седянката на две тиккви служили някога на мутрите-крадци на прехода Бойко и Славчо в една държава отиваща надолу. Баба Ванга го е предсказала. Държавата ще тръгне, когато Висок човек ще поведе народа. Това ще бъде Раден. След като му изтече мандата ще поеме управлението, защото е човек обикновен и разбира проблемите на обикновените хора. Бойко ще харчи с внука заделените пари както плефнелиеф с оная фуста Това е!
 • Ташко
  Отговор
  92 21:53  23.11.18

  До коментар #34 от "Зайко Байко многознайко":

  Ти за трети път играш - " Лъжливото овчалче " !Нали два пъти сменя правителства и - нищо ! До кога ще си гониш опашката ? Ти ако не си със всичкия, не ни се сърди че си извън тъч линията. НАРОДА ИСКА реална смяна а не козметика и рокади.
 • Маленакисчето
  Отговор
  93 21:54  23.11.18
  Българи гледайте поредният футболен мач. Ние ще се избие е кой крив кой прав, а и Слави и Бойко и тъпият Симеонов са сити с големи заплати и ни хвърлят кокали като на гладни кучета за да се избиеме. България загива, а вие водите битките на паралиите. За мислете се.
 • я бре Тошко
  Отговор
  94 22:01  23.11.18
  Тошко, само на един въпрос ми отговори: Защо мислиш, че трябва да стоим с теб и чалгаря за Референдума? Аз изобщо не подкрепям този референдум. Имам чувството, че или сме с вас или сме ви врагове и нямаме право на собствено мнение. Май на тоталитаризъм го удряте или пък кой с какъвто се събере такъв става, а?
 • Аман от АМАТЬОРИ
  Отговор
  95 22:07  23.11.18
  НИЕ нямаме държавник !
 • Държавната музика не е ЧАЛГА.
  Отговор
  96 22:13  23.11.18
  А Е ИДЕОЛОГИЯ ! И такава ние нямаме !
 • Ivan
  Отговор
  97 22:21  23.11.18
  Спокойно Слави спокойно за 3 дни всичко ще се забрави пропагандата е жестоко нещо само умните оспяват да филтрират смисъла на това което правиш
 • Несъзнателно
  Отговор
  98 22:29  23.11.18

  До коментар #34 от "Зайко Байко многознайко":

  Отправих коментар #92 . Той се отнася до АВТОРА на статията, повярвал в собственото си въображение че е новият ДАНКО СЪС СЪРЦЕТО @
 • Българин
  Отговор
  99 22:31  23.11.18
  Фактите говорят: близо 200 години византийско робство, близо 500 години турско и 45+30= 75 години комунистическо, което продължава и до днес... Доколкото мога да смятам това е повече от половината време от историята ни. И следват въпросите: Абе ние българите дали не сме мазохисти? И дали само чакаме някой да ни оправи...?

  Коментиран от #111, #155

 • Меркел
  Отговор
  100 22:33  23.11.18
  Отдавна не го гледам това набедено за шоу предаване. Пуснах го заради интервюто на ББ, че шоумена много ербап го даваше. И край повече никога няма да си губя времето със тоя придворен шут.
 • Кракра
  Отговор
  101 22:36  23.11.18
  Опппа, стой! Това да не ти е мандра... Интервютата с водещи политически фигури са сериозна работа, не е като да грачиш чалга и да разказваш просташки вицове.
 • Меркел
  Отговор
  102 22:36  23.11.18
  А тоя Тошко ми прилича на един алкохолик от квартала, все седи пред магазина някой да го почерпи.
 • IZritel
  Отговор
  103 22:37  23.11.18
  Тоше пак спиш. Ти как мислиш, дали издънката с Боко не ви такова бойната слава?
 • Баце
  Отговор
  104 22:39  23.11.18
  бе що не си.... гледате халтурата, а се правите на коректив, ама не ви стиска един прям въпрос да зададете, заради едните сребърници се продадохте като магистралки, а десетки хиляди ви вярваха. Ама к'во пък нали Дългия искаше да става ортак на Тиквата едно време и партията да дели с него. Е май-пак се подлага. Айде лижете и не се правете на жалки ощипани моми.
 • 105 22:42  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • "На нищо не се учудвай!"
  Отговор
  106 22:48  23.11.18

  До коментар #53 от "Жалък клоун си ти":

  "Истината е по-удивителна от измислицата!" стара поговорка Браво,53-ти!
 • Petko
  Отговор
  107 22:49  23.11.18
  Парите са си пари и те вървят с рекламата. От проблемите на хората Слави си прави предавания. Добре, че се показа какъв е на време, че и той щеше да излъже хората. Хората се лъжат като малки деца но вече започнаха да прозряват. Всички си гледат келепира. От години не може да се вярва на разни такива като Слави.

  Коментиран от #110

 • "На нищо не се учудвай!"
  Отговор
  108 22:55  23.11.18

  До коментар #61 от "Абе":

  Точно!
 • "На нищо не се учудвай!"
  Отговор
  109 23:01  23.11.18

  До коментар #66 от "с.т.":

  Така е!
 • Стрелата
  Отговор
  110 23:05  23.11.18

  До коментар #107 от "Petko":

  Поздрави от Лондон много точно написано политическа подлога супер стана това предаване всичко излезеее Славчооо всички българи те гледаха виж си рейтнга на предаването нее имало по висок БРАВО.
 • Пропусна времето от 1878 до 1944
  Отговор
  111 23:05  23.11.18

  До коментар #99 от "Българин":

  ЧОРБАДЖИЙСКО - османско и фашистко ! Беднотия и РОБСКА орисия. НАРОДА 1923 възстана и подарен в кръв. 1939 НАРОДА хвана гората хайдушка отново както по ТУРСКО срещу родните душмани. Не е само комунизма виновен а Богатото алчно самозабравило се животно което няма съвест че всеки трябва да живее нормално. Не охолно.
 • Гого
  Отговор
  112 23:06  23.11.18
  Слави много рано си изгърмя патроните. Вече никоя партия няма нужда от него. Той само ще я дърпа надолу. Измъкна се като охлюв от политиката. Това бяха последните му напъни, за да покаже, че е още някакъв фактор, но не е. От чалгар става само чалгар. Много слаба бизнес преценка, а можеше да заблуждава хората още дълго време и от това да печели дивиденти. Това беше шоу и нищо повече освен приказки за лека нощ.
 • Митев
  Отговор
  113 23:11  23.11.18
  Слави ако искаше да поведе хората щеше да загърби шоуто но как да остави куку бенд гладни пък и парите не са ли по-важни още повече той не е Левски се шапка му свалям
 • Нона
  Отговор
  114 23:20  23.11.18
  Винаги, когато някой ми говори за морал и отговорност пред държавата и народа знам, че става въпрос само за пари.
 • 123
  Отговор
  115 23:21  23.11.18
  Недейте да се опитвате да замазвате нещата става по лошо просто тиквата победи жалко че очакванията от Трифонов бяха голями а той омаза всичко което беше градил с години
 • Браво Слави Президент
  Отговор
  116 23:32  23.11.18
  Слави е мой пич. Радвам се че успя малко да поошантавее парламента чрез показването на много властни мъже Бойко , Цацаров. В парламента се вее торнадо много интриги. Кой в къв апартамент си живее кой с колко пари смукче монополчето. Лукойл е из цялата България.

  Коментиран от #120

 • Viktor
  Отговор
  117 23:32  23.11.18
  Цялото му борческо творчество отиде на вятъра и се показа само един бизнесмен, който търси собствената си облага.
 • Факт е,
  Отговор
  118 23:39  23.11.18

  До коментар #48 от "Кумчо Вълчо":

  Че и аз не съм особено впечатлен от интервюто. Не крия, че съм голям фен на Слави, и се чувствам кофти, но премислям и позицията му, можем ли да знаем дали наистина не е заплашен?
 • Живко Николов,
  Отговор
  119 23:44  23.11.18

  До коментар #45 от "Петко":

  Колега, ти забеляза ли Бойко да отговори конкретно дори само на един от въпросите? Аз не. Но забелязах, че Слави го отбеляза - това не е отговор! Бойко обаче пак повтаря, какво да кажеш на това? Такъв трябва да се върже, да не може да си тръгне, и да се пита, докато каже, ама е 1вият в държавата!
 • Щастлив наивник
  Отговор
  120 23:45  23.11.18

  До коментар #116 от "Браво Слави Президент":

  Сиромах човек и на половин п/ка се радва ! Та и ти само да ти ги покажат ! Поне един щастлив има.
 • 121 23:47  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Живко Николов,
  Отговор
  122 23:49  23.11.18

  До коментар #45 от "Петко":

  Ще кажа още, аз съм на 23 години - младеж. Въпреки, че съм забелязал - над 30 и малко Българина смята, че всичко знае, ще кажа, пък който ме чуе - Според мен, трябва да индустриализираме страната, Ние, не Бойко! И тогава да решаваме други проблеми!
 • Лош материал
  Отговор
  123 23:54  23.11.18
  Слави, облечи си фланелка - "Системата ни убива, но ни прави по-богати".Ха, ха! Хванахме ти играта за парата.
 • Живко Николов,
  Отговор
  124 23:55  23.11.18

  До коментар #59 от "Еретика":

  Виж сега колега, аз не съм дупелизец, ако говориш за мен! Просто смятам, че ако взимаш 500лв. И са ти малко, не е Бойко виновен, а ти - 1во че си съгласен да работиш за толкова и 2ро, че си преподава, а не производител. П.С. - Не одобрявам Бойко, и съм фен на Слави, не се интересувам, какво мислиш!

  Коментиран от #130

 • Голям праз
  Отговор
  125 23:58  23.11.18
  Играта продължава, от вас се иска да сте отчаяни и да се примирявате. Кажи ми беднии народе, кой те в тая робска люлка люлее?
 • Червен скорпион
  Отговор
  126 23:58  23.11.18
  За един час толкова. Има една хубава приказка - прост народ, слаба държава. Като чета мнозинството от коментарите, ми става ясно, че тоя народ нема кой да му помогне. Слави, ти си пич.
 • нооооо
  Отговор
  127 00:04  24.11.18
  не беше ти човек , наведе се,
 • Мария
  Отговор
  128 00:06  24.11.18
  СЦЕНАРИЯ БЕШЕ БЛЕСТЯЩ, НЕЗНАМ ИМА ЛИ СИЛА,КОЯТО ДА НИ ИЗВАДИ ОТ ТОВО БЛАТО.НЕ ВИЗИРАМ СЦЕНАРИЯ НА СЛАВИВОТО ШОУ,А ОНИЯ ДРУГИЯ ОТ ПРЕДИ БЛИЗО 30Г.
 • Верно ли
  Отговор
  129 00:06  24.11.18

  До коментар #88 от "Хаха":

  Трол ли си или верно си толкова толкова прост?
 • Живко Николов,
  Отговор
  130 00:07  24.11.18

  До коментар #124 от "Живко Николов,":

  Препродавач* моля за извинение за грешката!
 • патриотъ
  Отговор
  131 00:13  24.11.18
  Тошо,Тошо,пръдна лошо!Кой ти каза да пишеш това?Така още повече оцапа гащите на Слави!Аз от Слави не съм очаквал нищо друго и се чудя на акъла на тези,които мислят,че е способен на нещо и са очаквали от него нещо.За какво говорим-Слави е един нахален и безочлив самовлюбен субект,който си повярва и се взе на сериозно,на който не знам защо слушаха граченето му,което наричат пеене, слушат тъпите му и нелепи приказки и тъпи вицове.Слави и за клоун не става,пък да не говорим за политик.Никога не съм го харесвал и не съм го гледал,но да се пише спасител на народа-това беше върха на безочието и нахалството!И ми е даже смешно като чета,че някой му бил повярвал и сега бил разочарован.Колко акъл трябва да има човек,за да повярва на тоя?
 • Bubbles
  Отговор
  132 00:13  24.11.18
  Божкеееее седнал нашия да обяснява... Ма какво обясняваш бре оньо? Славчо Главчо бил задавал въпроси на зрителите... Мииии ние от къде да знаем че наистина тия въпроси на зрителите? Предаване на запис, с ПОДБРАНИ въпроси и Славчо какъвто никога не сме го виждали - Тих и кротък. Мии колко му е въпросите да са писани от вас сценаристите или от сами Слави а защо не еи не от някой от хората на Бойко, а? И после хоп - Пенка Цочева пита - Абе бойко, що е скъп бензина? Защо не ги направихте тия интервюта на живо с въпроси на живо, както е било мого пъти преди? Няма защо да мрънкате сега целия екип барабар с гологлавия ви началник, издънихте се, а и и преди това си беше ясно че сте въздух под налягане и всички добре знаем защо Славчо главчо реве на умряло срещу Тиквун(За който е забравил, по време на изборите когато банкянската кратунка стана премиер, имаше обещано парче от баницата за дългуча, порди което по онова време Славчо се скъсваше да хвали бъдещия и вече настоящ премиер, обаче след като го отрязаха, дългуча обърна плочата и се почна едно плюене, едни драми, та до днес...) По-рано като беше почти станал зет на така нареченото величество което по онова време беше и премиер на България, пак валяха суперлативи от устата на гологравчо, после щерката Кобургготска го резна и взе гърка и се почна плюенето по адрес на така наречения цар, щерка му и цялото НДСВ. Ако върнем лентата по-назад, в началото на управлението на Костов, тогавашния "ХЪШ" Трифонов ле
 • българин
  Отговор
  133 00:14  24.11.18
  Не е ли по-добре този първо да се обръсне,да се подстриже,да внушава на хората не само телесна,а и морална и душевна чистоплътност и чак тогава да седне да наставлява хората,голяма част от които могат да са му родители или баби и дядовци? От думите му лъха Калинтерзийщина!
 • ВПН
  Отговор
  134 00:20  24.11.18
  Хищната висша партийна номенклатура, която свали от власт бай Тошо, който в сравнение с нея мислеше хиляди пъти повече за благоденствието на народа, излага хората с приказки за демокрация, за да властва и краде вече 30 години. Тази номенклатура роди мутрите, организираната престъпност, силовите групировки и "бизнесмени", за да превърне България в блатото на Европа - в най-бедна и корумпирана страна, която е по-зле дори от най-бедните и икономически изостанали страни в Африка.
 • Българин да се наричам първа радост е за
  Отговор
  135 00:33  24.11.18
  Тошкооооооооо, голееееееем си!!! Мишка сива. Възлагах някакви надежди на вас. Оказа се , че сте гола вода. Но пак навреме, а не после да ви гоним и вас с къмъни.
 • 136 00:39  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Чичо Ангел
  Отговор
  137 00:41  24.11.18
  Не , не му правиш услуга на Слави с това писание. Затъвате повече. Защо не си признаете , че просто се издънихте. Не трябваше да задавате вапроси на "зрители" , а трябваше да се подготвите с ваши въпроси. На редколегията. Останахме с впечатлението , че се уплашихте или просто обслужвате Бойко. Кое не разбахте , че се правите на луди?? Прочетете внимателно още един път това , което ви пиша.
 • Ник
  Отговор
  138 00:44  24.11.18
  И как го изнуди пък ти ве тъъъъ....ак.за нищо не ставаш, и Слави Трифонов сам знае как се е набутал с тези въпроси към Боко Тиквата и сам ще види загубата си, а ти само ще смениш работодателя си.....
 • АЗАЗАЗ
  Отговор
  139 00:49  24.11.18
  Г-Н АДВОКАТ - КОЛКО ВЗИМАТЕ ЗА ПОДОБНА ПЛЕДО-АРИЯ????? НО КО-МЕНТЕ!!!!! ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ РАЗ-ПОЗНАЕТЕ!!!!! 😂 😂 😂 😂 😂
 • Лисугера
  Отговор
  140 00:52  24.11.18
  Докато само пишем тук ,нищо няма да се промени...тиква до тиква.Незнам какво трябва да се случи за да се осмели народа да промени нещо...Прекрасна земя,прост народ
 • Ttt
  Отговор
  141 01:39  24.11.18
  Абе на тоя народ не им ли стана ясно, докато БГ производителите не започне да произвежда продукция за износ, няма да им се осъществят желанията! ББ не му работа да отваря заводи, а да прави път до тях!!!
 • 142 01:41  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ЗЛОБЕН
  Отговор
  143 01:42  24.11.18
  КЪМ ЛИСУГЕРА. ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО СИ ПРАВ. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ Е ПРОСТ, ТОЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ, НО ЖИВЕЕ В ЕДНА ПРЕКРАСНА ТЕРИТОРИЯ ДЪРЖАВАТА НА. БОЙКО И СЛАВИ. ТОВА СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РЕАЛНОСТИТЕ.
 • 144 01:51  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Боби
  Отговор
  145 01:55  24.11.18
  От интервютата, аз лично се надявах да разбера - дали ще има повече приходи за мен и всички работещи българи (поне 400-500лв. увеличение за всички) , дали има някакъв план изготвен, за да подобри образованието на децата(като под образование нямам предвид нова дограма и саниране на училищата или поредната глупост, на която да ги учат в неподхоща възраст) , ще се подобри ли качеството на храната и водата ( като нямам предвид даването на милярди за нови пречиствателни, които никой не знае дали функционират правилно или просто някакъв измислен печат или надпис по продуктите от сорта на "био" или "гаранция за качество от ...незнам кой"), дали ще има някакъв напредък в здравеопазването ( като нямам предвид по-новии и по- изнервящи реклами за лекарства по телевизията). И така има и още важни за нуждите на една нормална държава въпроси които ме вълнуват, но има една малка подробност, че човек се разочарова от собствените си очаквания винаги!
 • ХаХа
  Отговор
  146 01:58  24.11.18
  Нищо чудно, че гозбите на шоуто са толкова калпави. Като гледам готвача, дори само бездуховната му пиянска мутра, ми става всичко ясно.
 • 147 01:59  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • vasik atanasova
  Отговор
  148 02:02  24.11.18
  ей луд ако те хвана за този перчем така ще те раздрусам че ще ме запомниш
 • 149 02:15  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • onq s konq
  Отговор
  150 03:20  24.11.18
  Не разбирам какво са очаквали някои хора от въпросното ИНТЕРВЮ В ЕФИР?Въпросите са ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНИ,БОРИСОВ СИ Е ПОДГОТВИЛ ОТГОВОРИТЕ както си му е реда...Лично аз въпреки че съм абсолютен фен на ББ ,НЕ ГО ГЛЕДАХ защото Биг Брадър ми е с приоритет,а и знам че Борисов няма да каже НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА,КОЕТО ИЗНАСЯ ЕЖЕДНЕВНО ПРЕСАТА.Затова и искрено се чудя как е възможно /четейки тука мненията на отявлени Бойкови противници/разни индивиди ДА ГО ГЛЕДАТ,СЛЕД КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ?!На мазохизъм ми удря нещо...:)
 • Шико
  Отговор
  151 03:46  24.11.18
  Тоше ти небесни АМГЪЛ !!!!Защо,като сте толкова отворени ,Вие сценаристите и дългия ..толкова време плюехте това правителство и правихте смешния РеферендуМ,НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ КАТО МЪЖЕ ДА ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ НА БОКО,А СЕ СКРИХТЕ КАТО МИШКИ ЗАД ВЪПРОСИТЕ НА ЗРИТЕЛЯ????А сега, ти АМГЪЛ си седнал да ръсиш мозък и да казваш Хейтвайте,просто се изложихте като кифладжий!!!И ЗЕМИ СЕ ПРИВЕДИ У РЕД,ОТИ ВТОРА РОЛЯ НЕМА ДА ВИДИШ У ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ!!!
 • Иванов
  Отговор
  152 04:23  24.11.18
  Виж свга господине! Слави го зная кой е кво прави! Аз съм от избягалите в чужбина и недей го защитава щот никога не съм му вярвал! Ние, тия дет избягахме не само че невярваме наполитиците, но и не вярваме на телевизиите в БГ! Ако Слави се прай на интересен пред изпростялата аудитория в българия,тук на запад отдавна сме загубили интерес от вашите глупости и игри!

  Коментиран от #170

 • 153 04:26  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 154 05:44  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Така е по точно
  Отговор
  155 06:24  24.11.18

  До коментар #99 от "Българин":

  45 години комунистическо+30 години про-западно.Леко да те поправя.

  Коментиран от #156

 • Гошко
  Отговор
  156 06:42  24.11.18

  До коментар #155 от "Така е по точно":

  Тошко, Тошко, много думи, малко акъл.
 • Стефан
  Отговор
  157 06:45  24.11.18
  За каква злоба говориш Тошко, нима си мислиш че не знаем че и ВИЕ като мадам В сте таен пи ар на Борисов, нима не помним лицата от сбирката с наградата МУЛТАК на Вежди Рашидов, помниш ли Тошко кои бяха вътре на софрата и кои ръфаха банички за вечеря отвън, мигар мислиш че освен някои пубертети някой ще гласува за ваша партия, не ми говори за референдума там мартяла игра напук на политиците, не че не ви е прав референдума, но за власт се иска да имаш ТОПКИ, а знаем какви топки има Слави, един път се заяде с мутра Косьо Самоковеца и се оака, един съвет от мен, само хора с ЧИСТО МИНАЛО могат да променят нещо в България, ВИЕ НЕ СТЕ ОТ ТЯХ.
 • Garrincha
  Отговор
  158 08:06  24.11.18
  Браво ! Добре ги нареди, платените мишки ! Бая, смрад, има и тук !
 • Бубу
  Отговор
  159 08:10  24.11.18
  Много точно е написаното от този сценарист И кое не е вярно и не е ли самата истина за цитираните журналя Нека да си кажа, че никога не съм бил фен на слави, не гледам ”шоуто” и не съм вземал на сериозно или пък гласувал на референдума му Истината е че този път той си направи политическо харакири Но мен ме учудва стръвта на писачите които коментират тук, да бъде разкъсан Бойко, да бъде смачкан, е и Каква неистина каза Бойко И добре ниски били на хората доходите, /подклаждани от думите на Нинова и президента/, ама много ниски и на много хора така , само където тези дни ще се избие да пазарува по магазините /черен петък, нали/ този толкова беден народ, и така по Коледа, по Великден, после пък границите се задръстват в посока Гърция и т н. и това е все от бедния народ Ами добре, Бойко е виновен и Слави дето не го преби с лопатата и ако беше станало, о друго си е ще дойде на власт и ще се поупражнява с властта първо президента, после КНинова и на всички въпроси ще ви бъде отговорено и то така както сте си пожелали Хората, които непрекъснато се оплакват от нискит заплати не си ли дават сметка, че ако сами не се погрижат за себе си , ако не се вземат в ръце, както се казва, който и да дойде на власт същите пак няма да се справят с живота си, и не си ли дават сметка, че и да ”утрепат” Бойко техните заплати пак ще ги повишава или намалява този който ги е наел, за съжаление Абе що за народ
 • Късия
  Отговор
  160 08:21  24.11.18
  А е всичките сте на хранилки Тошко, това ибез да ни го казваш го знам.
 • Ставрю
  Отговор
  161 08:51  24.11.18
  ТОЧНО И ЯСНО.
 • Mila
  Отговор
  162 08:59  24.11.18
  Tazi snimka e stara. Sami se kachvate za aktualni problemi I kato drugi gi resavat/zriteli I Borisovoto upravlenie/, si pripisvate tova na sebe si. Borisov e bil gost I v drugi neznachitelni predavanija. Toy hodi pri vsichki. Ne se naduvayte tolkova.
 • Усмивката
  Отговор
  163 09:01  24.11.18
  Тоше.Не гледах цялото интервю ,ма като чух един ,два въпроса и начина по който бяха поднесени от име на друг ,преминах пак в сънно състояние и преминах на друга чалга.Много закъсняхте бе брат.Къде бяхте кога народа го имаше и се вълнуваше.Ти видя ли колко протестиращи имаше.Освн веселби и песни нещо по актуално имаше ли за изгладнелия български народ от към правда и преследване.Преследване разсипията и главните играчи на този зле прикрит сценарий от.......интервюираният.И вие там сте съгласни с това .Самодоволството е пагубно за всеки и всичко
 • 123
  Отговор
  164 09:04  24.11.18
  Тоя много рошав, беее! Ужаст!
 • Човек от народа..
  Отговор
  165 09:07  24.11.18
  Дали следващата седмица ще видим в предаването Ви, събрани всички Ви на тежката Ви маса, предвождани от вожда Ви, да направите един критичен анализ /както само Вие го можете/... Под надслов: " Какво наистина се случи ОНАЗИ ВЕЧЕР"????
 • Next
  Отговор
  166 09:31  24.11.18
  На мен интервюто също не ми хареса, но не може все да чакаме НЯКОЙ да ни оправи. И още нещо, ЗАЩО почти на всички протести се играе хоро? Гладна мечка хоро не играе. Сега давайте да ги измитаме до един , България е в наши ръце.
 • Дон Кикот
  Отговор
  167 09:34  24.11.18
  Никой не Ви кара да го гледате и след това да плюете като камили ,като гледам само експерти и капацитети сте се събрали ,на това му казвам (тъпи селски пръчки)Т.С.П.

  Коментиран от #168

 • 168 09:37  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • БЪЛГАРИН
  Отговор
  169 09:41  24.11.18
  Този коментар е премахнат заради нецензурно съдържание
 • 170 09:48  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ДетМаг
  Отговор
  171 09:58  24.11.18
  Това ли е Тошко Африкански ?
 • Хмхмхм
  Отговор
  172 10:29  24.11.18
  Човека се е обърнал към колегите си журналисти, обвинява ги че недоволстват и сравнява направеното от шоуто с техните действия. Нещо като кой е по по най. Ама какъв е смисълът от това, освен поредното натякване и манипулация. Всички вече знаят, че в публичното пространство случайни хора няма. Има само манипулатори. И вие сте там толкова дълго време, защото някой ви поддържа. Ще кажете ли кой е той? Не е Слави, някой друг е!
 • 173 10:38  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тръмп
  Отговор
  174 10:58  24.11.18
  Славито и Тошето не изглеждат много убити от ”системата”!!!:):):)Това,че се държите и мислите като комсомолци не означава,че ”системата” е комунистическа!!:):):)
 • Тръмп
  Отговор
  175 11:05  24.11.18
  Тоше,призивът да бъде ”унищожен Бойко,като сте толкова Добри” означава,че не ти е ясно кое и какво е Добро или Лошо!!!:):):)Чрез Лошо не се става ”толкова” Добър!!!:):):)За това и Вие комсомолците не сте Добри в нищо!!!:):):)
 • Тръмп
  Отговор
  176 11:09  24.11.18
  Тоше,обръщението ”тоя Бойко” можеш да го използваш в Чалготеката и Циганската махала,а не към Премиера на Републиката!!!!:):):)Тоше,когато някой се държи просташки и фамилиарно,значи е никой!!!:):):)
 • Тръмп
  Отговор
  177 11:13  24.11.18
  Тоше,прочети поне една книга- ”За душата” от Аристотел,пък може и да поумнееш!:):):)
 • Един нормален и полезен БЪЛГАРИН
  Отговор
  178 11:22  24.11.18
  Слаб, по-слаб, най-слаб.................тотално се изчерпахте. А бъдеш проект "Партия на Слави" го задраскахте почно за един час. Първо Слави, после ти и и такива като теб - дето продължават да го затриват. Най-големият фен ви бях. На годинине на слави съм. Повече НИКОГА няма да си помесля , че може да сте някъква алтернатива или коректив или другомислещи. Оставам с гадното чуство , че сте или безкрайно некадърни момчета дошли да се реализират в София или поредните подлоги обслужващи властта. За да изкарате нЕкви жълти стотинки. Срам сте. Не само за мен. Човек от софия съм с две висши образования , давам работа и на други хора и тая среда ,в която живеете я изграждам аз и хеляди други като мен. А вие сте сууууууууупер жалко. Няма такова разочарование. затова писах толкова много
 • Васил
  Отговор
  179 13:24  24.11.18

  До коментар #10 от "Макс":

  Тези привърженици на ПРИЗИДЕТА най много ги заболя че БОЙКО излезли бе страх пред СЛАВИ и излезли с достойнство.
 • чичо
  Отговор
  180 13:58  24.11.18
  Вчера писах,днес препрочитам и не мога да разбера,аз ли съм назад с материала или Тошко е много напред или обратното.Що за израз, ИДЕТЕ И ГО УНИЩОЖЕТЕ ТОЗИ БОРИСОВ.Тошко,имаш притенцията да си интелигентен,живееш в 21 век,живееш в европейска общност.Тошкооооооо, за този Борисов, обикновени хора са гласували и дано, вече си даваш сметка, колко си ги обидил.От друга страна,ако утре Слави вземе властта и нещо сгафи, ние да тръгнем да го унищожаваме,барабар с тебе,така ли да те разбирам. Ако хора с твоите разбирания ни управляват,то лично на мен,социализма на Нинова ще ми се види като цвете.Тоше,продължавай да се опитваш да бъдеш само сценарист и както се казва-нищо лично.Успех.
 • анонимен
  Отговор
  181 14:07  24.11.18

  До коментар #2 от "Eeee":

  Бойко бъди твърд не се поддавайте на натиск и изнудване!Трябваше да забраните БСПто!45 год.бяха на власт,мислите ли ,че вече ги няма? Продължават пак да са на управляващи постове, като банки,мвр идр.Техните деца ,а след време и внуци ще продължат да властват,ако няма промяна и не ги изметете! А Корнела да се засрами, стига да насажда мнението си ,като бяха на власт какво направиха,е да направиха ама за тях!Сега подтикват народа към стачки и моля да не отричат!
 • ххл
  Отговор
  182 14:29  24.11.18
  Абе що не повишите заплатите и пенсиите и да дадете властта на Корнелия иБСПто и да им гледаме сеира, както преди години ако си спомняте, те направиха когато бяха на власт?Дали ще успеят да извадят страната от блатото и дали ще я направят Швейцария на Балканите?А понеже ДПСто ги поддържа за тях същото питане.?ГЕРБ дръжте здраво ,честно и почтено ние сме с вас!
 • 183 14:30  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • бъларин
  Отговор
  184 14:47  24.11.18
  Що се отнася до Шоуто на Слави,в началото на излъчването,може би до преди една година много ми харесваше.Сега нещо не ми доставя удоволствие да го гледам.Изчерпа ли се репертоарът им,що ли?Не сте забавни с намерението си да плюете по сериозни неща свързани с положението на страната ни! Измислете нещо друго разтоварващо,достатъчно напрежение има в този живот!Нищо лично.
 • БУНГУР
  Отговор
  185 14:51  24.11.18
  ВКАРАИ СЕ В РЕД МАЛКО БЕ БАЦЕ ШЪ ТЪ ДАВАТ У ТИЛИВИЗУРА БРЕ
 • 186 15:01  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ФАКТ
  Отговор
  187 15:41  24.11.18
  Всеки нормален гражданин вижда проблемите,както и аз !!! И все питам -ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО???? ЗАЩО? И толкова ли е трудно да се вземат ЗАПАДНИТЕ МОДЕЛИ на Управление,защото те РАБОТЯТ !!!!! -КОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ????

  Коментиран от #190

 • Ачо архитекта
  Отговор
  188 16:17  24.11.18
  Тошкооооооооооооооо, не случайно ти е умалително името. Не случайно си кинта и петдесет. И като човек/специалист явно си толкова малък........................не съм от никои от горе избоените "журналисти". Архитект съм. Който прави нещо полезно. На теб не бих ти проектирал къща и за мноооооооооого пари. Сещай се. Колко сте жалки.

  Коментиран от #189

 • Който и да е.
  Отговор
  189 17:05  24.11.18

  До коментар #188 от "Ачо архитекта":

  Вие господине като сте архитект и такива учени хора като вас-професори,академици и т.н. питам аз Защо допуснахте толкова време да стигнем до това положение!?!?!?

  Коментиран от #195

 • Усмивката
  Отговор
  190 17:44  24.11.18

  До коментар #187 от "ФАКТ":

  Отговарям ти.Не е трудно.Не искат.А защо нре искат .Защото хлебарките не обичат светлината.Показва намеренията им.И цветът им.Просто
 • ХА ХА ХА
  Отговор
  191 18:47  24.11.18
  СЛАВИ ТРИФОНОВИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ И ТЕ МОЗЪК РЪСЯТ, ОТ КЪДЕ ТОВА У ВАС , И В АЛЧНИЯ ВИ ШЕФ ?!
 • пп76
  Отговор
  192 19:51  24.11.18
  Eгати лaйнaра.
 • Живко Тодоров
  Отговор
  193 23:32  24.11.18
  Малък Тошко
 • СУй леп и Уешко мЕсо
  Отговор
  194 23:34  24.11.18
  Съжалявам, че излазах мнение без да съм гледал предаването. По-точно, интервюто. Не намирам, че е имало предварителна уговорка. Просто, Тиквун, не се държеше като на интервю, а все едно е на механа. Все едно си е в къщи и води някакъв семеен разговор. Според мен, този човек, не осъзнава какъв пост заема. Този човек трябва да бъде отстранен от тази длъжност. Този човек не става, ама за нищо. Извинявай,Слави.
 • Тор
  Отговор
  195 23:49  24.11.18

  До коментар #189 от "Който и да е.":

  Защото у нас след 1944 управляваха селяндури и оглупелия народ харесва такива като ББ и Учиндолския "борец".
 • 196 01:23  25.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ким ир Чен
  Отговор
  197 10:31  25.11.18
  Тошко..мамин златен,ритана зелка ти!!!Като сте толкова мъже ....,целият екип на предаването ви,защо не излязохте и не задавахте въпроси на вожда Боки,а се скрихте зад същите на зрителя????Иначе бяхте големи мъже,като плюехте президента!!!Толкова сте смешни,че няма накъде...и стига с тоя шут Сиромашката сте ебавали П.Коелю...щото с тия еФтини романчета ,дето ги надраска на акорд, не можете да му стъпите на малкия му пръст!!!
 • Ваш фен от София с висшО
  Отговор
  198 14:08  25.11.18
  Слави Трифонов - премиер, Тошко Йорданов - министър на куртурата. /Хитлер и Гьобелс/. Останалите сненаристи, музиканти и танцьорки - придворни дами. То там явно само Ванката е естествен и нормален? Иван Атанасов - евала , брат.
 • Карамамулев
  Отговор
  199 15:14  25.11.18
  Тошко скрий се...............не си интересен. Истината е че се уакахте и ся излизате да се оправдавате........
 • Фактолог
  Отговор
  200 17:06  25.11.18
  ...едно...две....три... – и така нататък... Тошко, тошко-о, по броенето ще ви познае човек накъде вървите.
 • соросоидни кърлежи
  Отговор
  201 22:22  25.11.18
  Така е, искат с две предавания и с два въпроса да решат проблеми на цялата държава. Какви претенции могат да имат към водещия? Проспаха тридесет години и очакват чудо по телевизия. Затова ще кретаме така много и занапред.
 • пак ли
  Отговор
  202 22:24  25.11.18
  Очаквали чудо по телевизия ,а то не става така с вълшебна пръчка, и с натискане на клавиши на скапан лаптоп, ви го продупчихте с вашите тъпи коментари.
 • Не се издържа
  Отговор
  203 10:35  29.11.18
  Въпросите небяха лоши или поне част от тях новожда си отговори както си знае . То и по смислен въпрос да имаше все тая щеше да го замаже тиквата . И на детектора да го турът все тая . Наглиса и нищо неможе да ги смути . Имало стачки да ма те били смалко хора , незнаели кво искат .'............
 • Владислав
  Отговор
  204 11:05  29.11.18
  Ако чакаме Слави да ни оправи по-добре да си слагаме въжето

 • Natalia Dimova
  Отговор
  205 11:44  29.11.18
  Бях един от преводачите по делото на медицинските сестри в Либия. Твърдя категорично, че точно Слави Трифонов и неговият екип, тяхната публична инициатива в защита на българите беше повратната точка, от която ходът на делото се промени и стигна до успешен край. С поведението си през следващите години същите хора доказаха и доказват, че са граждани с активна позиция. Аз самата съм ходила и продължавам да ходя на /почти/ всички улични граждански инициативи, от началото на „демокрацията“ досега. Убедена съм, че така е правилно. Демокрацията не пада от небето, за нея работим и отговаряме всички. Не съм го измислила аз - справка: Уикипедия, „Атинската демокрация“ – тоест първата, оригиналът. Иначе моделът не функционира и никакви мохабети, плачове и заклинания не помагат. Аз съм от малък град – Сандански - и въпреки, че не живея постоянно там, познавам голяма част от хората на властта – в миналото и сега. Няма човек сред тях, с когото да имам лоши отношения, напротив. Инициирах и се опитах да реализирам една общозначима гражданска идея /“КРАСИВ САНДАНСКИ“/, вложих огромно количество знание, време, енергия, родолюбие... но резултатът е нулев. /Почти/ сама съм... а хората от властта открито/в лични разговори ми обясняват положението така: „Ние нямаме никакъв мотив да се напрягаме допълнително... заплатите си ни вървят!“ Така че – време е да си кажем нещата категорично и веднъж завинаги: невинни няма – сърбаме си това, което сме надробили. Пада ни се! „Живе
 • До Наталия Димова -205
  Отговор
  206 18:04  29.11.18
  Колко жалко,направо си се подиграват с нас властимащите !!!! Дано ГОСПОД ги накаже , ние като не можем да ги поставим на мястото им !!!
 • ФАКТ
  Отговор
  207 18:06  29.11.18
  В БИБЛИЯТА пише,че последните ще станат първи !!!! Какво точно означава това ???????
 • Искрен
  Отговор
  208 16:56  16.12.18
  Дълъг нищо не направи,провали се това предаване много ни помогна да разбем какво можеш-определено нищо само празни приказки и големи думи.ти си търсил само рейтинг за твоето тъпо предаване и нищо повече.време е да се скриеш некъде и не се показваи повече.на този народ му трябва обединител и смел човек да го поведе към промяната.определено не си ти.нямаш право да говориш скрисе някаде,вече се изтърка,нямаме вече нужда от твоите митинги концерти и театри.благодаря ти дълъг
 • 209 10:44  08.01.19
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай