Last news in Fakti

12 Декември, 2018 10:02 5 534 32

Това е Франция на разглезеното богаташче Макрон

  • ангел джамбазки-
  • еманюел макрон-
  • франция

Сламен човек на банковите и финансовите кръгове на наднационалния капитал, провалил се с гръм и трясък

Това е Франция на разглезеното богаташче Макрон - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това не е снимка от Ислямска държава. Това е снимка от Франция на Макрон. Това са френски ученици, подредени като за разстрел, на колене, с ръце на тила.

Това е Франция на Макрон, любимец на нашите клети либерали. Вдъхновението на саксиената градска "левица", обединена около розовото обединение ДеБъ, чиито хабитат са снобските кафенета по Шишман. Този Макрон, който щеше да се изправя срещу Европа на Отечествата.

Щеше да вдъхновява в единен строй всички мулти-културни активисти, веган-екстремисти, ЛГБТИК трубадури, джендър проповедници за да довършат метежа срещу идеята за национална държава. За да заличат завинаги културното разнообразие и традиции на европейските нации и да постигнат заветната си мечта - "врящ котел" от религии, полове, вегани, всякакви ненормалници, в здрав съюз с настъпващите в ЕС ислямисти.

Вместо това се опита да открадне хляба на стотици хиляди източно-европейци и почти успя да разпали гражданска война във Франция, невиждана от десетилетия.

Разглезено богаташче, нахален и арогантен фанфарон, сламен човек на банковите и финансовите кръгове на наднационалния капитал, монтиран във френската политика за шест месеца от медийните магнати, Макрон успя да се провали с гръм и трясък.

Поне изборът е ясен - това на снимката или Европа на Отечествата.

Автор: Ангел Джамбазки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    63 10 Отговор
    Западна европа вече е решил, избират снимката, исляма и гетата. Източна избираме нас си, скоро ще има емиграция от запад на изток, хващам бас
  • 2 Адолф

    66 4 Отговор
    Срам за една цивилизована държава.

    Коментиран от #17

  • 3 Хасан

    33 41 Отговор
    Тоя пък!!взима заплата за единна Европа и след това плюе срещу Европа и европейски ценности..Джамбазки е поп Кръстьо на нашето време ..един продажник ,псевдопатриот
  • 4 Batushka

    21 21 Отговор
    Дванадесет месеца по 15-20хиляди евро по четири години....върни милиона бе миндил!
  • 5 Опечален

    22 2 Отговор
    Колко странно.......айде, ние дълго време не сме имали парламентизъм и някои "демократични" (хи-хи-хи) действия не са ни непонятни и можеме като овце да се доверяваме на разни "месии", дето само дрънкат общи, красиви приказки!! Ама франсетата..............те да правят такива издънки...........това не мога да го разбера!!! Или ВИНАГИ СА СИ БИЛИ ТАКИВА, а ние само си въобразявахме че в еуропката има умни хора, или деградацията там върви с метрови крачки!!! Ха-ха-ха..........къде е сега Тодор Колев с неговото "кога ще ги стигнем...."? Както е тръгнало, като търчат СРЕЩУ НАС, скоро ще плеснем и ще се прегърнем!!!
  • 6 Владо

    44 0 Отговор
    Не знам какъв е Макрон, но виждам какво правят французите. Те не спят като българите, а защитават защитават правата си и изразяват недоволството си. Правят това, защото са народ. Ние тук сме население- заспало, просто, свикнало да се омазва с вазелин, да се разкрачва и да чака политиците да се гаврят с него.А фактите показват, че пред обединения народ,който защитава правата си, пада всяка държава.Дори Франция. Сигурно и там има крадливи политици, но като им запари под задниците, почват се вразумяват.
  • 7 Borislav Popov

    36 4 Отговор
    Мммм..- да ! Всичко си е точно. И там овцете избраха Макарона поради биенето на тъпана от страна на медиите че има руска заплаха !! Че Марин Льо Пен искала оправянето на отношенията с Русия ! Сега ясно се вижда сой се меси в чужди избори ! Защо франсетата не направят разследване ? Кой иска спирането на Северен поток ? Кой се меси в политиката на цяла Европа ? Дали е Путин - а ?!!
  • 8 Такааа

    27 9 Отговор
    Статията звучи добре. Но тоя Джамбазки е като един пудел. Много джафка ама не действа. Гали ухото на електората с хубави думи само че ния тия приказки си ги знаем.От един политик се иска действие,а не кръчмарски приказки.
  • 9 Хасан

    8 7 Отговор
    Ако искаш да правиш Европейска армия и ако казваш.че е против заплахата от Сащ това следва..

    Коментиран от #11

  • 10 Антисоциалист

    18 3 Отговор
    Господа, статията на г-н Джамбазки с факти показва и доказва истината.
  • 11 Съгласен

    22 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Ами това макаронче просто не е учило история!!!! Ако беше прочело ЗАЩО му спретнаха на Де Гол същата тази вакханалия през 1968-ма, нямаше да прави такива прибързани изказвания! Онзи си отиде защото поиска от краварите златното покритие на зелените тоалетни хартийки и извади Франция от нато!!! Както например си отиде и СтросКан, защото искаше да реформира МВФ. То вече И НА ДЕЦАТА ИМ СТАНА ЯСНО ЧИИ УШИ СТЪРЧАТ ОТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ "справедливи протести", само на нашего брата още не му е ясно!!! Още го заслепява "светилото на запада"!!! Ама то е като на планетите - НЯМА СИ СОБСТВЕНА СВЕТЛИНА, ВСИЧКО Е ОТРАЖЕНИЕ......Отражение на нашата наивност и глупост!!!

    Коментиран от #16

  • 12 45654

    22 5 Отговор
    Близка роднина работи 3 месеца това лято в Париж по някакъв проект - командироваха я от фирмата в която работи в София. Като се върна беше категорична че не би живяла за постоянно там и че София в момента е по-спокойно място за живот от Париж

    Коментиран от #21

  • 13 Тръмп

    7 20 Отговор
    Гелето от Гелево е умен колкото две зелки,щом се има за по-умен от Макрон!!!:):):)Всяко селянче си мечтае да е Луи Макрон!!!:):):)

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "Тръмп":

    А бай дони мечтае да е президент на франсетата!!! ....8 Декември 2018..Французите ме искат за президент
  • 15 Юнак

    6 6 Отговор
    Геле, геле, от теб не става чеп за зеле.
  • 16 Хасан

    19 6 Отговор

    До коментар #11 от "Съгласен":

    Европа с икономическата мощ на Германия , военната мощ на Франция и финасовия капитал на Англия искаха да превърнат Европа в алтернатива на модела на Сащ и да бъдат самостоятелен играч в един многополюсен свят ,но с глобите и рекета срещу немски банки ,Брекзита,с хаоса в Франция американците им направиха сечено на ”съюзниците си”..дадоха им да се разбере че не са нищо освен придатък на американския интерес...

    Коментиран от #18

  • 17 Фатих Мехмед

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Адолф":

    Що па реши че е цивилизована муахахахах
  • 18 Borislav Popov

    19 4 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан":

    И каква е военната мощ на франсетета ? Една регионална сила дето не може да защити собствената си държава - да защитава целия ЕС ? Франсетата не са фактор още от времето на Наполеон.Видя се по времето на ВСВ !

    Коментиран от #20, #22

  • 19 Иван

    14 2 Отговор
    Макарона на гилотината
  • 20 ГОРАЗД

    13 0 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Наполеон си е Наполеон,ама Франция е ядрена сила.И най-калпавата ядрена държава не може да бъде барната,защото последствията могат да бъдат големи и за всички!
  • 21 Хихи

    10 11 Отговор

    До коментар #12 от "45654":

    Разсмяме от сърце! По добър виц не бях чел скоро! София по-добро място за живеене от Париж !!!! Хахаха,аз живея от 8 години във Франция! Всички коментиращи сте многооооо далеч от истината за Франция. Добре е да спрете ракията за малко и да поработите в Европа да кажем, година-две!!!
  • 22 Хасан

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Германия като Япония имат ограничения във въоръжаването ,не може да си позволи голяма армия и въоръжение..с Франция е една от най силните в света и чрез нея Европа може да си създаде голяма армия...и с Англия естесвено
  • 23 Евроглас

    5 4 Отговор
    Джамбаски !!! Тези на снимката са вандали които разбиват и ограбват магазините в Париж !!! В една нормална държава като Франция,така се прави ! Виновните се арестуват!

    Коментиран от #32

  • 24 Хасан

    5 5 Отговор
    Но уви ...сега многополюсния свят трябва да се направи от Русия ,Китай и Турция...Европа е кръгла нула...и баба Ванга предсказва края на Европа през 2019

    Коментиран от #27

  • 25 Кумчо Вълчо

    4 2 Отговор
    Уфффф ангеле ангеле, той Макрон че не става е ясно на всеки що годе мислещ човек, ама ти си и ти един ПРОСТ плювалник ,а този който ти е дал да коментираш е още по прост и от тебе.
  • 26 557

    4 0 Отговор
    И Макарончо иска да покани още 200 милиона от Африка за да направи Франция Велика!!! То бива бива резил ама той е психопат! Италианският Професор от пръв поглед го засече и се оказа прав!
    На французите вече им завря чайника! А германците? Чакат да ги колят, ли?? Меркелицата се изгаври направо с тях! Изненадан съм.След като мустакатият чичо ги заведе в Ада през ВСВ би трябвало да се усетят...Който не се учи от грешките си е осъден да ги повтаря.. И ДОКОГА БЕЗ КАПКА СРАМ ЩЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТЕ ЗНАЕЛИ УБИЙЦИТЕ,
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Крали Марко

    3 3 Отговор
    Геле затова че си против 'пакета Макрон" показа че лижеш на българските експлоататори-превозвачи ! Поредното политпатриотично мекере! Тези на снимката са имали хулигански действия!
  • 29 Далавера

    3 1 Отговор
    Дзамбазите винаги са на далавера
  • 30 плевен

    3 1 Отговор
    Джамбазки е прав за Макрон, ала тези вързаните са просто лумпени и подпалвачи.
  • 31 1944

    0 1 Отговор
    глей кви работи научили франсетата от руските джендъри.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.