Last news in Fakti

26 Декември, 2018 21:00 4 261 31

Сякаш нацисти правят благотворителна акция в концлагер

  • българска коледа-
  • есемеси-
  • деца
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пеевски, Гергов, Борисов, Президента, Цацаров, Влади Горанов пуснаха ли СМС за болните деца? Отчитат ние колко сме дарили и събрали, за да дадат те за лечението на някое дете. Все едно нацисти да правят благотворителна акция в концлагер, за да нахранят гладните, които после ще убият. Истинската Българска Коледа ще дойде, когато изринем мафията и свинете от властта.

Това написа Георги Георгиев от Гражданско движение "БОЕЦ" в профила си във Фейсбук. Вижте целия му коментар:

Поне на Рождество ни оставете на мира!

Коледа е, а наглите не спират да се гаврят с народа български. От сутрин до вечер свинското се лее от телевизионните екрани, а свинете, дето цяла година ни крадат и лъжат, държат да се подиграват с нас и по празниците. Нищо свято няма за тях. Важни са само властта и парите. И за тях са готови на всичко.

Пеевски пусна ли поне един СМС за болните деца? Защото родителите на болните деца, които събират левчета и стотинки, за да лекуват децата си, му плащат охраната, по 2.4 милиона годишно!

Гергов пусна ли поне един СМС за болните деца? Защото родителите им, дето събират стотинки и левчета, за да лекуват децата си, му подариха 43 милиона за Коледа!
Строителите-протестиращи изедници пуснаха ли поне един СМС за болните деца? Защото от парите на родителите им, Буда им подари един милирад и половина за крадене и усвояване!

Борисов пусна ли поне един СМС за болните деца? Този престъпник никога не е дал два лева от джоба си, "дава" и "дарява" с нашите пари! Нашите пари раздава на обръчите и слугите си, с нашите пари купува властта си, с нашите пари плаща на свинеските медии! От нашите пари е и субсидията на партията му, с която си купуват свещи и венци по празниците! С нашите пари правя и даренията си! А искат от нас да просим пари, за да лекуваме децата и близките си.

Президента пусна ли поне един СМС за болните деца? За откраднатите 16 милиарда ДДС бе уведомен от БОЕЦ официално, но не каза нито дума. За мафията - милиарди за крадена, а за болните деца - да събираме стотинки!

Цацаров и свинското мнозинство във ВСС пуснаха ли поне един СМС за болните деца? За децата пари няма, но за тях един милион за коли с кожени седалки с подгряване един милион има!

Влади Горанов пусна ли поне един СМС за болните деца, или да питаме кръстника му? Този наглец не си плаща дори квартирата, тока и водата! Защото мафията само взима, а не дава!

Мутри, ченгета, комунисти, мафиоти и корумпирани партийни мишки се правят на добри с нашите пари. Отчитат ние колко сме дарили и събрали, за да дадат те за лечението на някое дете. Все едно нацисти да правят благотворителна акция в концлагер, за да нахранят гладните, които после ще убият.

Преди три месеца във Видин отделението по хемодиализа затвори заради авария. Човек загуби живота си. Десет нови апарата струват двеста хиляди лева, но още ги няма. Продължават да умират хора. Двеста хиляди лева е комисионната, която прибират Борисов или Пеевски от ремонта на някой селски път. Ежедневно. От нашите пари. Да сте чули Борисов да реве, че във Видин умират хора? НЕ! Той реве, че някакви гадове искат да му вземат властта и че Доган иска да го убива. Това е само важното, Той да е жив и да стиска властта, докато народа измира.

Това трябва да направим. Не да събираме левчета, а да събираме сили и съмишленици! Не да се давим в мъка, мизерия и отчаяние, а да изринем злото, което ни убива!
Не се примирявайте, а се борете. Вашите деца, вашите родители, вашите близки са най-важните! Не свинете и престъпната им власт, а гражданите са господарите на държавата.

Искайте, а не просете. Изисквайте, а не се молете. Изривайте, а не се давете.

БОЕЦ водим битка срещу мафията и корупцията, които ни убиват. Първо трябва да се преборим с това зло, после следва всичко останало, ще си подредим държавата и децата ни ще имат избора, да живеят нормално в собствената си родина. И тази битка ще се води на площадите, защото свинете доброволно няма да пуснат властта, която им осигурява безнаказаност и достъп до нашите пари. Можем и трябва да го направим. С ръцете и сърцата си, с СМС-и не става. И милост и прошка няма да има.

Истинската Българска Коледа ще дойде, когато изринем мафията и свинете от властта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен

    43 13 Отговор
    Защо сте го написали сякаш НационалСоциалистите са някакви кофти хора ??

    Коментиран от #31

  • 2 Много истина

    75 8 Отговор
    Така е!
  • 3 Ичко

    125 6 Отговор
    Никъде го няма това със есемеси да се събират пари за лечение на деца .България е срам за човешката цивилизация

    Коментиран от #30

  • 4 Лудост

    80 3 Отговор
    Лично пуснах няколко СМС след трагедията в Хитрино.... какво стана ? Виновен? Или трябва да се чуствам виновен, че не съм дал достатъчно?

    Държавата - няма ли?
  • 5 Джигит

    33 55 Отговор
    Тоя,, Боец" какво дири от Президента Радев? Колко стотинки взе за да слага Радев по общ знаменател?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Октомври

    11 54 Отговор
    Много евтин начин да търсиш популярност по Коледа!
  • 8 Не пускам....

    68 3 Отговор
    ...никви смс-и понеже не знам в чий джоб ще идат. Затова не пращайте смс-и
  • 9 СссереМ

    14 19 Отговор

    До коментар #6 от "Иван Х":

    Браво,точно на място,СЕМ трябва да се сезира.
  • 10 Drittes Reich

    31 2 Отговор
    Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.
  • 11 Четяща

    93 1 Отговор
    Прочетох едно интересно предложение и го споделям тук. Не е ли по-логично субсидиите за псртиите да отидат за болните деца, а с СМС-и да се подпомагат полит. партии?

    Коментиран от #15

  • 12 патриотъ

    45 0 Отговор
    Покажете пример,а не само приказки и почти целият народ ще е с вас!Естествено,че свинете се махат само с колене,давайте!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 СссереМ

    6 17 Отговор

    До коментар #11 от "Четяща":

    Защото Бенчо и Ветко ще изпратят по 10 млн. смс-и и пак ще го духаме.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 NIX

    23 2 Отговор
    много точно написано.
  • 19 someone

    31 1 Отговор
    в нормалните държави има работещо здравеопазване понеже има реална икономика , а не бананова такава с мутри и политици на хранилката на разни посолства. Затова и там няма да видите смс кампании да помогнем заради еди какво си, там правосъдие има , държава също.
  • 20 Uflaf

    14 0 Отговор
    На една свиня дето не ходи на работа охраната и 2,5 мил.годишно. Села и малки общини щяха да ги дават на мутрите от частните охранителни фирми .Под мутри разбирай в основата назначени богаташи. Добре ,че това го спряха за малко . Колко свинки има като тоя Пеевски дето може с парите си да си купи бригада да си го пази ,но защо да се охарчва свинчето ,след като милионерите в евро знаят как да искат и да си ползват правата. Само народа не знае ,а трябва да се научи. И да не дава .Може да започнете с какво да направите за да не попадне и един лев от данъците ви за което и да е партия.
  • 21 Обикновен гражданин

    21 1 Отговор
    Никога не пускам есемес-и. Това е задължение на държавата. Съвестта ми е чиста. На който не е - да пуска есемес-и......
  • 22 Шаран БГ

    15 1 Отговор
    +Любовта" народна расте от ден на ден.... Нима не го усещат чорбаджиите ? Толкова много " любов" все ще избие нанякъде.......
  • 23 ДОКО

    10 0 Отговор
    ТАКА Е НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОКАЗАНО ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА..БЕДНИТЕ ВИНАГИ ДУХАТ СУПАТА..ИЛИ БЕДНИТЕ СЕ СТЯГАТ И ИЗДУХВАТ ОЛИГАРХИЯТА ИЛИ ТЯ ТЕ ИЗДУХВА СРЕДЕН ПЪТ НЕМА..
  • 24 пак аз

    9 0 Отговор
    Хайде да сметнем ,при 2,5 мил. лева от SMSси, колко пари ДДС е прибрала държавата!!! А печалбата на моб. оператори? Е няма дапусна SMS!!!
  • 25 Guðmundsson

    8 0 Отговор
    Тези смс са точно за хрантутене на държавата и мобилните оператори. И за разни тъпи предавания също смс, Аман. Бойкот.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 име

    3 2 Отговор
    този боец явно знае много за рушветите . говори за 200 000 лв ... кажи си бе човек. имената и доказателствата. иначе си фейк или и ти си част от системата-политик???!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Apple

    6 2 Отговор
    Не е толкова до смс-те, а че политици се вживяват в ролята на благотворители. Цъкнал се Радев с оная върлина до него, усмихнал се като тракторист и се пулят в сцената, а всички трябва да ги е срам. Да сте го чули да настоява нещо за детската болница. Само самолети са му в кратуната и туйто.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 аууууууууууу

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    Кофти са.Ако беше прочел , щеше да знаеш,че Хитлер е мразел най-много евреите и веднага след това -славяните и циганите. След еврейския въпрос, на дневен ред е бил славянския въпрос. Демек ти сега немаше да съществуваш и да пишеш глупости , щото дедо ти щеше да е умрел в некоя газова камера.Нема по-прос народ от българския.