Last news in Fakti

21 Януари, 2019 13:02 5 438 46

Събранието на ГЕРБ - като сбирка на анонимните алкохолици

  • герб-
  • събрание-
  • алкохолици

След като прочетох речите на висшите партийни функционери плюс Цветан Цветанов разбрах едно - България няма проблеми

Събранието на ГЕРБ - като сбирка на анонимните алкохолици - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не знам как да възприемам националното събрание на партия ГЕРБ. То се опитва да мине за политическо събитие, но стилистиката му носи отпечатъка на сбирка на Анонимни алкохолици, които скрито нарушават сухия си режим и се наквасват тайно от публиката.

След като прочетох речите на висшите партийни функционери плюс Цветан Цветанов разбрах едно - България няма проблеми, България просперира, България тъне във финансов просперитет, България се дави в инфраструктура, България я обичат всички, България е топ-фактор в световната политика, България има високи заплати, България има високи пенсии, България има ниска престъпност, България е обречена на светло бъдеще. Единственият проблем на държавата са подлите, коварни, ехидни и безмилостни лъжи на БСП. Ах, тези прокълнати комунисти, тази змия в чистия кладенец на нашата политика. Хората в България не страдат, а усещането за безвремие е просто страничен продукт на комунистическите лъжи.

Тази теза минаваше като следа от изтребител F-16 във всяка една от произнесените речи. Управлението е стабилно, ама гадните комуняги...Държавата няма проблеми, но комунистите дебнат...Кметовете на ГЕРБ са морални супермени с чисти сърца и погледи на първолачета, но провалените комунисти ги клеветят...Казвам ви - това не беше политическа сбирка, а клуб по кризисна психоанализа. Партийната бюрокрация заедно срещу реалността. За това няма измислени хапчета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    52 94 Отговор
    Абе симов ВСИЧКИ СТЕ КРАДЛИВИ КОМУНЯГИ! НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НИНОВА И ТИКВОНИИ! Бог да ви Прости!
  • 2 патриотъ

    160 15 Отговор
    Времето на Герб отдавна изтече и е време да си ходят,пардон-да отиват в затвора,задето съсипаха държавата и народа!Има ли още глупаци,които да им се вързват на локумите?!

    Коментиран от #9, #42, #43

  • 3 Бунище

    128 9 Отговор
    Още смърди на бунище в НДК
  • 4 Мислител

    73 11 Отговор
    Така беше и преди. до 1988/9 редовно се изполваше антифашистка реторика въпреки, че войната беше приключила преди има няма 44-45 години и как след победата видиш ли толкова бяхме цъфнали че даваха по две кила банани на човек - не по едно. Абе смях.

    Коментиран от #26

  • 5 TikoBores

    95 6 Отговор
    Страхотно заглавие,изпълни ме!Ашколсун!
  • 6 Бат Вал

    110 7 Отговор
    Това са псичично болни хора, които, казано с две думи - не виждат по-далече от носа си! Сложили са розовите очила и всичко им е в розово! До толкова са се смахнали, че сами вярват на това, което говорят, и не могат да проумеят онова, което се случва в България! Това тяхното с право мофе да се нарече слабоумие! Или пък - наглост! Безскрупулна наглост, дебелоочие, и всичко, за което се сетите!

    Коментиран от #37

  • 7 bbb

    17 86 Отговор
    Червеното прасе пак се изказа неподготвено
  • 8 патриотъ

    98 6 Отговор
    Всички обидни думи на българския език не могат да изразят възмущението ми от наглостта на гербаджиите и особено на Боко!Каквото и да кажа,все ще бъде малко!Мога да добавя само едно-гербаджии,махайте се,ние сме ви дали власт да ни управлявате,а не да ни крадете и унищожавате!

    Коментиран от #40

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 право в очи куме

    65 6 Отговор
    Нека, само добавим към статията , за" анонимните алкохолици на ГЕРБ", че това са, 90% бивши членове, на БКП, и служили вярно, на комунистическата, диктатура в България дълги години .
    Комунист се родил, и такъв си умрял!
  • 11 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    67 5 Отговор
    Му ахаха, ама какви проблеми да има, какво е това проблем? Вече се чудя къде да кътам мангизите е това е проблем. Американските ми приятели са ме гепили яко ,и ако не слушам ще ме свалят от власт, те това е проблем! Ами после затвор, друг проблем! След това сърбите няма ми простят, друг проблем! Те ме занимават с пенсионери и тем подобни!
  • 12 2222

    66 11 Отговор
    Ужас, все едно вчера гледахме ХIII конгрес ма БКП!

    Коментиран от #21, #34

  • 13 искам още

    10 67 Отговор
    Тролклайте си ,тролкайте си мили (ни) позитанчета - не пречите на никого и само ни разсмивате ( с простотията си ,с неграмотността си и с "верността" си към партията бабичка и към др. Нинова /и другарите Радев и Кутев рабира се). Нали ви е ясно ,че избори (спечелени от БСП) - в този век ,не се предвиждат ,поняли ?!
  • 14 пастир

    64 9 Отговор
    Няма разлика между конгресите на бкп и тия на гробарите дори тия на бай Тошо бяха по скромни.Покрай конгресите на бекапето оправеха някоя улица или блок да не загрозява пейзажа.Такова хвалене на вожда не може да чуеш дори и в Корея.Срам.
  • 15 Будалата

    68 6 Отговор
    Не чух Тиквата да продума има или няма ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ. Това ще изяде главата на ГЕРБ.

    Коментиран от #46

  • 16 Наблюдател

    11 31 Отговор
    Комунде ръфа комундета!
  • 17 Римисарк

    51 4 Отговор
    Генералът Еднолично Ръководи Бандата
  • 18 Баба Ванга

    9 58 Отговор
    Молете се Борисов да не си отива иначе ке го търсите кат бай Тошо.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Русенец

    30 4 Отговор

    До коментар #18 от "Баба Ванга":

    Не се бой, ако Боко си отиде Цуцко ще го замести с кеф !
  • 20 Русенец

    20 2 Отговор

    До коментар #18 от "Баба Ванга":

    Не се бой, ако Боко си отиде Цуцко ще го замести с кеф !
  • 21 Белчо

    42 3 Отговор

    До коментар #12 от "2222":

    Абсолютно вярно!
    Но , аз намерих една разлика - ако обърнахте внимание - охраната беше повече от "зрителите"!
    На всеки ред имаше охранители,плюс тези около трибуната!
    Защо , нали са си само герберасти?
    Добре че са МУСАД , да го пазят от народната любов!!!
  • 22 Смотаняци 33

    35 2 Отговор
    Повярвахте си толкова много, че е време да си платите вересийте.
  • 23 некъФ

    8 33 Отговор
    г-н симов, бил ли сте на сбирка на анонимни алкохолици? Там никой не се наквасва тайно и нарушава режима си. Преди да сравнявате, информирайте се. На сбирките се спасяват животи. Поради невежеството ви и аз проявявам такова, изписвайки фамилията ви с малки букви. За малък човек.

    Коментиран от #28

  • 24 onq s konq

    10 39 Отговор
    Виждам заглавието на статията,ВИЖДАМ И АВТОРА и ...не я чета,защото предварително знам какво може да пише:)А препоръката ми към Семов И ПАРТИЯТА МУ е:НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО В ПИСАНЕ НА ПАСКВИЛИ,А СПЕЧЕЛЕТЕ ПОНЕ ЕДНИ ИЗБОРИ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ БЕ НЕКАДЪРНИЦИ!А да,ама лесно е да се приказват такива неща от външен наблюдател като мене- в действителност в БСП бушува ЖЕСТОКА ВЪТРЕШНА ВОЙНА ЗА ВЛАСТ МЕЖДУ "СТАРИ" И "НОВИ" и едно спечелване на Изборите КАТЕГОРИЧНО БИ ЗАТВЪРДИЛО ВЛАСТТА НА НИНОВА...което пък е недопустимо за хората на Михов и Станишев!

    Коментиран от #27

  • 25 СТЕПАН

    24 5 Отговор
    Нищо ново под слънцето поредното комсомолско събрание с насока и директиви бяха ми омръзнали по онова време наливаш каца без дъно то и какво друго да научат учителите им бяха същите поне не чуваме думата пленум и конгрес иначе светлото бъдеще е същото Пред нас са блеснали житата и няма няма край на шир и длъж Лошото е че новите кандидати припяват и ни вървим нататък и за народните избиратели наистина няма край
  • 26 до кенефния мислител

    23 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мислител":

    Няма такова нещо: "войната беше приключила преди има няма 44-45 години". Истината е, че тя прерасна в "студена война" и причината да я загубим е, че не бяхме агресивни като западняците и имахме много по хуманни ценности въпреки досадната пропаганда на номенклатурчиците-бъдещи образцови капиталисти с неистов глад за банани и тоалетна хартия.
  • 27 мразя крадците

    26 1 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    А бе , ти да не мислиш, че всички, които не обичат, крадеца Бойко Доганов са комунисти?

    Коментиран от #29, #38

  • 28 системата убива всички

    17 1 Отговор

    До коментар #23 от "некъФ":

    Не се ядосвай, разбирам те, че е сложен казус , зависимостта от алкохола, същия сложен казус, е и зависимостта на ПП ГЕРБ ,
    и Бойко Доганов ,от кражбите, на държавни средства,не могат, да спрат да крадат, нещо като ,болно, състояние на мозъка, кой ще открадне повече, и ги скрие по-надалече .
    Бих подкрепил , истинските, анонимни алкохолици, те също са пострадали от кражбите на пари за техните, социални бюджети.
    Ти да си видял, кампания на национално ниво , против консумацията на алкохол?
    Колко, са парите заделени целево, за борбата с алкохолизма?
    Къде са клиниките за , болните от Делириум, това е задължение на една държава, не е пожелание?
    Алкохолизма, е резултат от поредица ,социални и лични трагедии.
    Кой работи , превантивно с това, днес в България?
    Колко, анонимни алкохолици, можем да излекуваме с 2 милиарда лева годишно, това са джобните пари, на Бойко Борисов , да обърне ,джобовете и да ги върне!
    Става въпрос, за държавата , не за Доброволци, които , помагат
    на много хора, изпаднали в зависимост от алкохола.!

    Коментиран от #44

  • 29 onq s konq

    2 17 Отговор

    До коментар #27 от "мразя крадците":

    А...И ФАШИСТИ ЛИ ИМАЛО?!Направо ме разби:)

    Коментиран от #31

  • 30 5555

    15 0 Отговор
    Понякога и коня е по умен от оня с коня.
  • 31 Цецка БКПто

    14 3 Отговор

    До коментар #29 от "onq s konq":

    Всъщност половината цъФнали гербери сме се учили от БКП-то на конгреси и речи.
  • 32 БСП ДПС Евророма

    6 8 Отговор
    За изявени алкохолици, ДОБРЕ разгледайте ръководството и парламентарната група на БСП!

    Коментиран от #39, #41

  • 33 Емил

    17 1 Отговор
    ВсичкотУ гербер е психически нездрав чиляк.
  • 34 UНК

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "2222":

    Даже много, много по зле от 13 конгрес на БКП. Пълна зала с послушковци, червени и сини лампи , само дето не им казаха че ще ги подслушват, щото имаше преди години и нещо токаво. Страх от горе до долу ги тресе.
  • 35 народ

    12 1 Отговор
    По делата ще ги познаете,казал е господ!Герб-срам и позор за България,нямат съвест,нямат срам,нямат наяждане,нямат край лъжите им!Няма да пуснат кокала без кръв!И друг път като си избираме политици,много добре трябва да мислим,ако не искаме да се повтори тоя ужас,ужасът на 21 век,векът на електрониката и технологиите,векът на най-големите постижения на човечеството!
  • 36 босе

    4 6 Отговор
    Вярно е,България е по-добре от преди,но само спрямо себе си....спрямо другите страни,с които преди години е била на едно ниво сега е доста изостанала! Но единствената причина за това са само КОМУНИСТИТЕ и техните отрочета в ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти и т.н.Заблуждавах се,че ще трябва едно поколение(20 год) за да се отърсим от наследство и влияние,но те са проникнали тотално в генетиката ни! Еврокомуноиден хаос цари в тази "територия"
  • 37 СТАРОТО

    3 11 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Вал":

    бат вал, безскруполна НАГЛОСТ е да сипете лъжи и то най-нагло платени от Путьо !!! Абе вие българи ,ли сте или адвокати на пияндурниците путьови??? хахах. Що не направите едно НЕЗАВИСИМО допитване до българите кога са живели по-добре при ГЕРБ или при престъпната комунистическа ШАЙКА ???
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СТАРОТО

    2 8 Отговор

    До коментар #32 от "БСП ДПС Евророма":

    добре ги разгледах червените пияндурници-вярно носовете им са станали като камби от това пусто пиене,хахаха Май само на руските пияндурници носовете са по камбести -ама то при тях е национална черта,горките.хахаха
  • 40 СТАРОТО

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "патриотъ":

    всички обидни думи в българския език не могат да изразят възмущението ми от НАГЛИТЕ,ПЛАТЕНИ лъжи на нашите т.н. комунисти. Не ви ли стига това ,че ни ограбвахте и крадехте толкова години а искате още от меда -да сега следва за вас само ЖИЛОТО .
  • 41 СТАРОТО

    1 8 Отговор

    До коментар #32 от "БСП ДПС Евророма":

    и какво да я гледам парламентарната група на БСП -видно е на всички носовете са като камби и морави на цвят. ХаХаХа-пияндурници ,видно е ама те сигурно пият от мъка защото килимчето под краката им се ИЗМЪКНА хахаха
  • 42 СТАРОТО

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "патриотъ":

    патриот, няма ГЛУПАЦИ,които да се вързват на думите на лъжците от комунистическата върхушка. Е,то комунист как да не лъже и маже -тоим е в кръвта ,горките.
  • 43 СТАРОТО

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "патриотъ":

    патриот, няма ГЛУПАЦИ,които да се вързват на думите на лъжците от комунистическата върхушка. Е,то комунист как да не лъже и маже -тоим е в кръвта ,горките.
  • 44 некъФ

    1 8 Отговор

    До коментар #28 от "системата убива всички":

    Системата и преди и сега е една и съща. Комунист кокал не пуска. Но когато не ти е ясно нещо.....не пиши глупости. Затова е измислен фейсбук. Не познавам г-н Симов, но да публикуваш във Факти,без да си проверил фактите.............жалко е.....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 антиконспирация

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Будалата":

    Няма как, да чуеш това, тактически е прехвърлено към ОП , за да може ГЕРБ да купи, гласовете на етноса...