6 Февруари, 2019 16:00 5 377 80

Не трябва непременно да сте идиот, за да сте в ПГ на ГЕРБ, но все пак помага

  • герб-
  • бойко борисов

Крилатата фраза на Кърт Вонегът първа ми влезе в главата, когато в петък прочетох декларацията на парламентарната група на ГЕРБ на сайта им. Паниката, обзела герберите в последно време, особено след отчетната реч на президента Радев в понеделник и разкритията на Елена Йончева през седмицата, намира тук класически израз. И съвсем конкретен: зад изтърканите пронацистки филипики за Народния съд например прозира ужасът на мутрократите от утрешния народен съд над самите тях

Не трябва непременно да сте идиот, за да сте в ПГ на ГЕРБ, но все пак помага - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дебилитетът на герберите не е тайна за никого. 24 часа след публикуването например не се намери кой да оправи на сайта им „огнетения български народ“. Има доста други граматически грешки. Истеричният, пазарски тон на декларацията, казват запознати, носел печата на „Цветана на мисълта“.

24 часа по-късно обаче липсват индикации, че Борисов се разграничава от декларацията на парламентарната си група, включително от казаното в нея за

„глутницата ренегати“, които „нагло и безцеремонно посягат с мръсните си пръсти към законната власт... защото освен директивите на генерал Решетников зад тях изцяло е и неговото творение президента Румен Радев“.

Така че войната е официално обявена – значи оставката на кабинета Борисов III непосредствено предстои. Нужна е готовност за бързо назначаване на силен служебен кабинет с единствената задача да не позволи на ГЕРБ да спечели отново изборите, като задейства изборно-корупционната си машина по места.

Борисов (и Цветанов) като минимум трябва да бъде задържан под стража още в стените на МС след предаването на властта. Важно е светкавичното отстраняване на герберската агентура от националните електронни медии, на първо място държавните – гарантирането на обективна информационна среда. По съвета на Ленин, първо се завладяват пощата и телеграфа.

Не е нужно да се чакат нови масови надигания като през февруари 2013 г., но те няма да закъснеят с падането на тирана. Народът е узрял. Ще се повтори поне месецът след 10 ноември 1989 г.

Откъде съм чул това? Съдейки по форумите, не само противниците на ГЕРБ, но и повечето доскорошни герберски и сини симпатизанти, разбират, че кабинетът е окончателно провален и си отива. Разбират например абсурдността на казаното в декларацията за президента Радев, който бе избран пряко от българския народ с близо два пъти повече гласове от получените от ГЕРБ с мошеничество на последните парламентарни избори. И чийто рейтинг е неизмеримо над този на премиера, правителството, парламента, и ножицата все повече се разтваря.

Хората и вдясно разбират също, че ГЕРБ няма политическо битие извън властта, т.е. най-вероятно няма да участват в следващите общи избори, макар че кметове, „които вършат работа“, може да останат.

По въпроса за гьонсуратлъка в декларацията на ГЕРБ

всичко е като изсечено на камък в „Бай Баньо се върна от Европа“ (прошението до княза за оставката на Стамболов) и „Бай Ганьо прави избори“. Казаното от ГЕРБ за „ренегатите“ е прекрасна илюстрация на Байганьовите душевни трептения по оста „патриоти – пладнешки хайдути“ и „Цицерон, Нютон – Калигула, Тамерлан“! В ГЕРБ са най-многото бивши членове на БКП и хора на ДС от всяка българска партия. Самият Борисов е бивш майор от ДС, член на БКП, избрал партията пред службата в деполитизираното МВР. Цветанов е син на шофьора на ген. Григор Шопов, дългогодишен началник на ДС, сам бивш служител на МВР. И т.н., и т.н. Ами темата за изборите на Бай Ганя! Вълнуващо е, когато животът така точно имитира литературата!

По въпроса за пещерния антикомунизъм на българското дясно, преминаващ във фашизъм –

и в тази декларация ГЕРБ симпатизира на нацистките престъпници, осъдени от Народния съд. Той е сформиран от правителството на Отечествения фронт на премиера Кимон Герогиев и военния министър Дамян Велчев, с подкрепата на НС „Звено“, социалдемократите и БЗНС Никола Петков, под егидата на съюзниците СССР, Британия и САЩ. Народният съд е българският дял от общоевропейските мерки срещу нацистките военопрестъпници, кулминирали в Нюрнбергските процеси – общо 65 на брой и продължили до 60-те години.

В тях и в цялостния процес на денафицикация през 1945-48 г. в Германия са осъдени на смърт и различни дълги срокове затвор хиляди нацистки престъпници. В хиляди местни процеси в Германия са съдени над 800 хиляди по-младши нацистки функционери и над 117 хиляди от тях са осъдени на затвор и глоби. Първоначалната идея на американското окупационно управление, с което като американец съм по-добре запознат от останалите съюзнически зони, била да съдят над три милиона души – само в американската зона.

Също само там през първата година и половина след войната са уволнени от работа 314 хиляди активни нацисти (сред които светила като философа Мартин Хайдегер), от които 65 хиляди след това са възстановени след обжалване на базата на разкритите нацистки архиви и на свидетелски показания. Нацистката партия и филиалите й са разтурени, конфискувани са имотите им, пропагандата на нацизма е забранена, паметниците му са разрушени, прочистени са държавният апарат, съдебната система – подменени са 80% от съдиите, партиите и обществените организации, бизнеса и профсъюзите, медиите и образованието. Закрити са репресивните полицейски органи, специалните съдилища, нацистките учебни заведения и научни институти.

Отделям малко повече място на това, за да се замислим какво трябва да се направи с ГЕРБ и пипалата им в различните твърди и меки власти след падането от власт и разтурянето им.

Левите колеги ще ми възразят, че американците в Германия оставили на постовете им и много нацисти за целите на борбата със Съветския съюз. Така е, но в началото студената война в Европа още не е факт, а и Америка по това време още се управлява от хората на Ф.Д. Рузвелт, много от които са социалисти, немски имигранти – искрени антифашисти, немалко са и симпатизанти на СССР. Америка още не е попаднала под черната магия на маккартизма.

И разбира се, у нас ще останат по местата си много хора, съблазнени някога в бедността си от герберския суджук или просто уплашени от бухалките на мутрите, но сега искрено готови да се поправят.

Дали пък „градските десни“ не са се поучили от печалния опит на СДС с картата с черепите от 1990 г.?

Не, не са. Проверих. Днес във Фейсбук „Да, България“ се хвали, че дясното се обединило и вече може да надхвърли 4%, но непосредствено над това пак пише за престъпленията на комунизма, остров Персин. А майката на лидера Христо Иванов, Мария Бойкикева, редактираше издаваните у нас книги по марксистко-ленинска философия, помня името й в издателското каре. И тук „на маймуни ни обръщат“, „патриоти – пладнешки хайдути“. За свое съжаление и нежносините си отиват завинаги заедно с ГЕРБ.

Фашизацията на съвременното дясно обаче е глобален феномен, кайто съм чепкал другаде и по-долу давам линкове.

Колкото до обвиненията срещу Нинова, Борисов сам ги отрича – той бе на власт над осем години през последните десет, сам си бе избрал главен прокурор (според прокурорския разговор в тоалетната) и досега не е инициирал преследване срещу нея.

Пък и не Нинова е премиер в момента – разбира се, може и да стане – та засега вниманието ни е насочено към все още действащия мутропремиер – най-корумпирания, криминално проявен, аморален, нарцистичен, антинароден и антибългарски персонаж, заемал някога този пост. С нетърпение го очаквам да позира пред камерите в раиран костюм. България ще влезе в новините. Дано с него скоро да позират и корумпираните евроначалници, които го направиха възможен със своите „конграчулейшънс, Борисов“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    49 179 Отговор
    Този русоид и челвен бордюр, преди да пише за ГЕРБ да разгледа дебилизма в редиците на партията на червените разбойници.

    Коментиран от #11, #30, #47

  • 2 гост

    43 153 Отговор
    Празни мисли ,на един празен човек.
  • 3 тито

    167 32 Отговор
    100% прав....
  • 4 extremist

    153 19 Отговор
    ПО-СКОРО ИСТИНАТА Е:
    "Трябва непременно да сте идиот, за да сте в ПГ на ГЕРБ" ЗАЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ЗАСЕНЧИТЕ НЕ СЪВСЕМ НАЧЕТЕНИЯ КОМУНИСТ БОРИСОВ, А ТОГАВА НЯМА ДА СТЕ В ГЕРБ.
  • 5 extremist

    115 11 Отговор
    ДРУГАРЮ БОРИСОВ,
    ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ?
    /РИТОРИЧЕН ВЪПРОС ЗА МЕН, НО БИХ ИСКАЛ НЯКОЙ ДА ГО ПИТА/

    Коментиран от #51

  • 6 Жуков

    115 12 Отговор
    Много добре написано!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Само питам

    24 101 Отговор
    Руската измет обича американски българи, живеещи от годиин в Ню Йорк да им казват по какъв начин да мислят. Но защо не си зададат въпроса, защо въпросният господин дълги години страда в цитаделата на международния империализъм а не е избрал да живее в москва?!
  • 9 бкп е мафия

    27 119 Отговор
    Другарю Хаджийски, тия работи ги знаем, но за разлика от Радев, Борисов следва правилния курс, ЕС, НАТО, САЩ, това е оста на демокрацията и просперитета на България.
    Борисов е по добрият вариант, отколкото БСП и Радев, които ни теглят към Русия и Евразийския съюз, което значава само едно, ГЛАД И МИЗЕРИЯ и връщане на страната поне 20 години назад.
    Ако Борисов наистина е бандит, ИМА СИ СЪД, събери доказателства и ГО ОСЪДИ!!!!!!! ДОКАЖИ го другарю, стига си лаел само, всеки може да приказва и обижда.

    Коментиран от #17, #37, #71

  • 10 bbb

    24 99 Отговор
    Поредния червен трол с чугунена тиква
  • 11 КГБ Териер

    45 11 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Какъв българун си ти бе Мустафа!

    Коментиран от #36

  • 12 бкп е мафия

    17 69 Отговор
    Айде бе Вальо от гласове, като си толкова отворен, дай Борисов на СЪД, стиска ли ти, рубладжийче.
    А, забравих, ти си само по разните приказки, измислиците и легендите, смешен си отвсякъде.

    Коментиран от #15, #56

  • 13 66666666

    75 18 Отговор
    МНОГО СТЕ ОРГАНИЗИРАНИ БЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ ОТИВАТЕ СИ СТРХ ВИ Е
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 УБИЙСТВЕНА СТАТИЯ .УБИЙСТВЕН ПАТОС

    47 10 Отговор
    НО НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ И СЛЕДВАЩИТЕ СРЕД ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ СЛУГИ НА УСА.
  • 17 групен фюрер

    68 10 Отговор

    До коментар #9 от "бкп е мафия":

    Борисов е покорен и сервилен слуга на ЕС,САЩ и НАТО.Няма думата.

    Коментиран от #25

  • 18 Пламен

    33 9 Отговор
    Ако глупостта и пошлостта имаха криле, тоя "човечец" щеше да лети неуморно!!!
  • 19 Матракчи

    56 7 Отговор
    От минусите е видно гербаджииските подлоги колко са жалки.

    Коментиран от #27

  • 20 някой

    7 58 Отговор
    а радев върна закона за личните данни. ето защо. ако закона беше в сила по начина по който се интерпретира от шофьорчето на самолет тоя хубавец /автора/ вече трябваше да е в ЦСЗ. авторе ти си олицетворение на "ония" 80% и не е чудно че оня проф. ги определи публично. докато ББ не реши че сте се променили и поумнели няма да видите власт.

    Коментиран от #74

  • 21 Руснак

    14 49 Отговор
    Алоу, автора, я се успокой...
  • 22 Batushka

    56 9 Отговор
    Народен съд за гербераската шайка а номенклатурата им уволнение без право на държавна работа ...да заминават в частния бизнес търсят се овощаци ,заварчици ,оператори ще им хареса ще спът като къмпани нощем ...
  • 23 Бате Бойко

    33 4 Отговор
    Май ще се спретна с раирана пижама
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А БЕ

    8 35 Отговор

    До коментар #17 от "групен фюрер":

    По добре на тях от колкото на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ !

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ДАААА

    6 27 Отговор

    До коментар #19 от "Матракчи":

    За това благодари на ФАКТИ , но на изборите виждаш ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, А МОЖЕ МЪРЗЕЛИВИТЕ И БЕЗРАБОТНИ КОМУНИСТИ ДА ЗАРАБОТВАТ КОПЕЙКИ И ДРЕМЯТ НА МОНИТОРА!!!

    Коментиран от #29, #32

  • 28 групен фюрер

    22 1 Отговор

    До коментар #25 от "А БЕ":

    Браво бе.ти на това ли се кефиш? Да си покорен сервилен слуга.Знаеш ли,че такива господарите им ги презират.
  • 29 Матракчи

    12 4 Отговор

    До коментар #27 от "ДАААА":

    Виждам радост в очите на 80% определени от професор Христов.
  • 30 1234

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Ти си правен в Gъз, твоето мнение не е меродавно!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Матракчи

    16 1 Отговор

    До коментар #27 от "ДАААА":

    Брато,бъркаш ме с дремещите пред монитора.Заварваш ме със случайно останал един свободен час в който прочитам по нещо от ФАКТИ и оставям по някой коментар.
  • 33 Иво

    10 29 Отговор
    Тъпо, тъпо , ТЪПО копеленце! Червена отрепка!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 отегчен

    31 1 Отговор
    Мен, ако питаш и герб, и бсп, и оп, и дпс, и дсб... "да бъдат задържани под стража". С обвинения за хибриден геноцид над българите в България, през последните 30г.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Весел

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "бкп е мафия":

    Хи-хи-хи-хи.............иска ми се да се запомни "коментара" ти и след някоя и друга годинка, когато нещата се обърнат на 180 градуса да те чуем КАКВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИШ ТОГАВА!!! Или ти, като сегашните пребоядисани "демократи" БЪРЗО-БЪРЗО ще хванеш баданарката, ще се пребоядисаш и ще плюеш по сегашното "правителство"!!!!
  • 38 Алекс

    9 20 Отговор
    Мисля че, този мъж е осмото ястребинче, оцеляло по чудо.Изводът е един - трябвало е да няма оцелели.
  • 39 Антикомунист

    8 29 Отговор
    Не трябва да се оставят такива плужеци , като Валентин Хаджийски , да пишат такива идиотщини !Трябва жестоко да се накаже !Ако някой знае адресът му ,да го публикува , искам да си поговоря с него !

    Коментиран от #42

  • 40 име

    6 15 Отговор
    тоя първо да оправи нинова и после борисов. ако иска хората да го ценят ,нека бъде обективен .
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 НАРОДНИЯ СЪД НАПИРА

    14 2 Отговор

    До коментар #39 от "Антикомунист":

    И ХОРА КЪТ ОВЧАРОВ НЕЗАВИСИМО ЧЕ Е БКП ША Е ПРИРАВНЕН С ХОРА КАТО КОСТОВ ЦЪЦЪ И БОБО....А НЕ ВИЖДАМ НИКВИ УПРЕЦИ КЪМ ПОКРИЛИЯ СЕ ПАША АХ ДОГ КОЙТО ПОТРИВА ДОВОЛНО РЪЦЕ ВИЖДАЙКИ КЪК БЪЛГАРИТЕ СА ТРЕПЯТ ЕДИН ДРУГ.....
  • 43 мдааааа

    7 11 Отговор
    ....... и тоя заработи некоя рубла!
  • 44 999

    8 0 Отговор
    Добре бе! - Не лоша статия! Само трябва да е малко по- къса, че част от хората може да ги е хванал секлета да я довършат.
  • 45 МЕСТЕН

    21 3 Отговор
    Не трябва непременно да сте идиот, за да сте в ПГ на ГЕРБ, но все пак помага........... МНОГО ЛИ СЕ РАЗПОЗНАХА, А ???

    Коментиран от #77

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 И друг българин

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Автора именно това прави-"Публикувано във факти.бг: разгледа дебилизма в редиците на партията на червените разбойници".Кариеристите на БКП/БСП преминаха именно в ГЕРБ.

    Коментиран от #78

  • 48 Ало

    5 18 Отговор
    Валентин хаджийски, ще получиш сърдечен пристъп. По-спокойно. Освен военен преврат и извънредно положение, за което призовава идейният ти събрат Костадин Костадинов /Костя Копейкин/ няма друг начин да пробутате народен съд. Последното проучване на Маркет линкс сочи 10 пункта преднина на ГЕРБ пред БСП за евроизборите.

    Коментиран от #62

  • 49 брежнев

    0 6 Отговор
    Много шум за нищо.
  • 50 щангата

    14 2 Отговор
    а тезипротивници на народния съд защо не помислят за убийствата на ДЕЦАТА от ЯСТРЕБИНО МИТКО ПАЛАУЗОВ,ВАПЦАРОВ и други защитници на БЪЛГАРИЯ от гадните бомбандировки на гадните янки
  • 51 Борисов

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "extremist":

    Ако смятате ,че в България няма пазарна икономика попитайте другарите от бКп бсп , които просто смениха собствеността на икономиката; от държавно-комунистическа стана лично-комунистическа.
  • 52 Браво

    15 4 Отговор
    Поздравления за статията.
  • 53 Муслим Магомаев

    5 13 Отговор
    Като ще говориш за дебилизъм ,първо виж своя .Кво правиш в Америчко , що не си при твойте Задунайские аверчета да пиещ квас и самогон. Или може би ги пиеш и те е хванало рядкото щастие.

    Коментиран от #59

  • 54 Крал Мас

    5 12 Отговор
    От Герб до Народния съд. Пълна лудница. Уж били комунисти пък защитавали нациските престъпници. Пълно безумие. В Герб имало повече членове на Бкп от БСП , а може би от електората им. И какво остава в БСП са останали само подлогите на комунистите , тоест тези които са ги използвали за доносници и поради тази причина не са ги направили партийни членове.
  • 55 БСП ДПС Евророма

    4 11 Отговор
    Тоя е за афиш пред Позитано - подкрепете ни, че да видите комунист нрава си мени ли...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 бббббб

    9 1 Отговор
    Браво!Много точно казано.
  • 59 антиджендар

    0 3 Отговор

    До коментар #53 от "Муслим Магомаев":

    редовно ли са дрогираш бе гендар?
  • 60 XOPI

    3 1 Отговор
    Г-н Борисов никога не е бил в ДС, кандидатствал е за ДС във ВСШ " Г. Димитров" но и бил пренасочен към факултет противопожарна безопастност . По онова време преценката на кандидатите за МВР и преценката за работата им бе порфектна.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 раптър

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "Ало":

    Според мен Герб води на БСП не с 10 пункта , а с 6 или 60 - за да е кратно на броя на "демократично придобитите"апартаменти на ЦвЦв. Иначе последния измести Паси от Представител на Империята в колонията България! Пак гласувайте за Герб, Цветанов и Борисов!

    Коментиран от #65

  • 63 ТнТ

    2 7 Отговор
    Но трябва да сте пълен идиот да изпълвате подобни творчески напъни безплатно...
  • 64 учуден

    3 5 Отговор
    А тоя отворко защо живее в меката на гнилия капитализъм също като синчето на корни?За толкова найвни ли ни мисля
  • 65 Койчо Слепеца

    3 8 Отговор

    До коментар #62 от "раптър":

    Не ставаш ли смешен с тези апартаменти на Цв Цв. Комунягите откраднаха милиарди , а Цв Цв има всичко на всичко на цялата фамилия 6 апартамента и полудя. Поне да беше измислил ,че тоя или оня хотел е негов ,че тази или онази банка е негова. Май Цв Цв ще се окаже най-некорумпирания политик в България , щото го ядат за няколко апартамента. А за Бойко няма ли да кажеш колко апартамента има. Що не питаш на Седефчов синчето откъде придоби за 3 млн хотел , ама нали на наште хора бесепарите им се полага.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 комунизмът си отива

    4 8 Отговор
    Вальо, комунистче, преди да критикуваш си виж насрания гъз и тогава се прави на умен. БСП е допринесла за България само и единствено с КРАЖБИ и ПРОДАЖБИ, само далавери, да не говорим, че е пряк наследник на БКП, която все още подкрепя.
    БСП е мафия, която си има местни феодали, мутри и олигарси, което означава, че си долен лъжец и лицемер.
    Айде млъквайте вече, да не дразните хора, чакаме ви да умрете, за да се оправи тая държава, наглостта ви няма граници.
  • 68 баси

    3 3 Отговор
    На такива безродни плужеци като този псуват по сайтовете и се заканва да бесят и разстрелват, защото знаят, че тази власт, която обвиняват във фашизъм и за всички грехове на земята, няма да му посегне даже и с перце. Чиба ве!
  • 69 Фани Чучков

    4 8 Отговор
    Хаджийски не каза кога ще бъде разтурена антибългарската фашистка партия БКП-БСП и кога ще бъде декомунизирана българската държава.
    Този антибългарин защитава Народния съд като средство за денацификация на България. Да ти обясня ли плазмодий ,че Царство България не е било нацистка държава. Че Народния съд се превръща в оръдие на унищожение на българската интелигенция.Народния съд осъжда на смърт хора които вече са убити от червените кхмери и криминалните пуснати на свобода след 9ти септември. Такава откровено омразна статия не съм чувал даже сред най-големите защитници на комунизма в България .Смятам ,че българската прокуратура трябва да се заеме с тази мижитурка .защото неговото поведение е абсурдно ,ако ли не поне здравните власти да се заемат с лечението му.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Честно ли

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "бкп е мафия":

    Извинявам се за въпроса но, Вие по рождение ли сте толкова прост или в последствие ви се е приявило?
  • 72 auto assistance

    3 3 Отговор
    ПЪРВА ТОЧКА НА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ДА ОТМЕНИ ВСИЧКИ ЗАКОНИ ПРИЕТИ ОТ ,, ГЕРБ,, ТЕ ЗАГРОБВАТ БЕДНИЯ НАРОД,
  • 73 бсфн

    1 3 Отговор
    не ги зная идиоти ли са какви са но може би са такива защото семействата си не могат да управляват а държава ще управляват като се започне от бащицата винету,нунката,светлито чампоичето и се стигне до лъчо моззъка и гърнето седесарско от Пловдив гадове мръсни корумпирани
  • 74 Синя сова

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "някой":

    "Гангстдри за ефективно разграбване на България" са шайка разбойници,комунисти , за които ДС създаде уж дясна партия за по-пълноценно "усвояване " на еврофондовете! И ако баварската фондация не ги подкрепяше и финансово ,те отдавна да са заминали! Мафия,пуснала пипалата си дълбоко! А нейният BOSS -престъпник , който с бандата си удари КТБ,рано или късно ще отиде в затвора! И за сведение на участниците във форума -не съм комунистически трол!!!!
  • 75 Byg

    2 2 Отговор
    Ако при ГЕРБ не е задължително да си идиот , то при компартията трябва да си освидетелстван такъв. Погледнете лъжливата елена , приватизаторката курнела . Едно е сигурно ГЕРБ ще си изкара пълния мандат , ще спечели и вота за евро парламента , а на местните избори направо ще отвее комунистите , другото са ташаци на рояци
  • 76 Христо Сантулов

    2 0 Отговор
    Борисов има всички основания да осъди този господин. И трябва да го направи ако държи на достойнството си.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Муслим Магомаев

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "И друг българин":

    След като целокупния български народ след години чудене най-накрая разбра , че не някакви демократи са му хързулнали този несправедлив преход , а бкп-бсп мафията заедно с ченгетата , мутрите техен контингент , присъдружни организации : Комунистически БЗНСта , Комунистически националисти ,ДПСарска върхушка и още появили се и изчезнали партийки на заблудата. сега тези другарчета са му подготвили нов фейк.: Да вярно е ,че комунистите прецакаха България, но-о-о да знаете ,че в ГЕРБ има повече бивши комунисти отколкото в БСП. Това сега е най-модната мантра на другарчетата от групичката за обиране на мандри и каквото дойде. Или пък ,че ГЕРБ се командва от бивши комунисти. Истината е ,че ченгетата проспаха проекта на Борисов ,мислеха си ,че той е контролируем от тях. Някой ще каже защо тогава Борисов не ги отстреля и ги прати в панделата. Проблемът българи е че сме демокрация . А тези мародери са се окопали в тази демокрация , купили са съд .прокуратура ,служби ,така че много бавно и много дълго ще се отърваваме от тях. Особено като залитаме по разни пишман генерали.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Иванова

    0 0 Отговор
    За да подкрепяш БКП/БСП, Комунисти, във всичките им разноввидности, задължително трябва да си идиот, като медицинска диагноза и /или възпитание ! Хаджийски, няма да се обиди! Идиотите не разбират , че са идиоти, както глупакът , че не подлежи нас развитие!