Last news in Fakti

22 Март, 2019 13:00 9 003 62

Откъде дойде залпът по апартаментите на ГЕРБ?

  • герб-
  • апартаменти-
  • бойко борисов-
  • цветан цветанов

Анализът на фактите показва, че Aпартаментгейт вероятно е активно вътрешнопартийно мероприятие на ГЕРБ

Откъде дойде залпът по апартаментите на ГЕРБ? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Апартаментите, придобити от високопоставени членове на ГЕРБ, са тема на много сериозен политически скандал. Този скандал обаче има интересна история.

Няма как да не ни направи впечатление, че скандалът тръгна от публикация в „Свободна Европа“. „Свободна Европа“ не е просто новинарски сайт. Просто е само и единствено „Свободна Европа“.

Централна фигура в апартаментгейт е Цветанов. Поне така изглежда на пръв поглед. Ударът срещу Цветанов е тежък. И тежестта не е толкова заради самия апартамент, а заради първоначалния източник на информацията –„Свободна Европа“.

Когато „Свободна Европа“ говори за апартаментите на властта, не е логично властта да говори за борба с корупцията, правова държава, евроатлантически ценности и т.н. Така е прието в демократичния свят.

Важен е въпросът за посланията, идващи от САЩ и които са свързани с България.

Преди няколко седмици посланикът на САЩ бе в МС във връзка с венецуелските петродолари.

После посети БНБ и Димитър Костов подаде оставка.

Иван Гешев се върна от САЩ и сам сподели, че няма да се кандидатира за Главен Прокурор.

Сега „Свободна Европа“ удари властта с апартаментите им.

Това не са случайни ходове.

Към името на Цветанов се присъединиха и имената на Цачева и Рашидов. Списъкът продължи със зам.министър на спорта, която е близка на Цветанов.

И това в навечерието на евроизборите.

Няма специалисти по правене на избори, които да приемат, че този скандал няма да повлияе върху доверието в ГЕРБ. Затова тази тема трябва по всякакъв начин да изчезне по време на кампанията за евроизбори.

Но това поставя под въпрос участието на Мария Габриел, тъй като нейното име беше замесено отново за скандал с апартамент, но общински.

Слуховете спрягаха Цачева като кандидат за Главен Прокурор. Сега вече няма да има и слухове на тази тема.

В момента на скандала се произведе новината, че ГЕРБ се коалира със СДС. А това означава, че изборите вероятно няма да бъдат по модела на Цветанов. Сега ще се търсят и хора, които би трябвало да мобилизират бившите седесари. Т.е. влиянието на Цветанов при формиране на листата с кандидати за евродепутати ще бъде поне с една степен понижено.

И така да се върнем към фактите.

Най-важни от тях са източникът на информация и моментът на нейното оповестяване.

Анализът на фактите показва, че апартаментгейт вероятно е активно вътрешнопартийно мероприятие на ГЕРБ. Може да се направи обосновано предположение, че вътрешни хора от ГЕРБ са споделили случайно информацията за апартаментите. Така случайно споделената информация заживява свой собствен живот.

Пряко влияние апартаментгейт ще окаже върху кариерното битие на Цветанов и Цачева. Индиректно това ще повлияе и върху Мария Габриел. За да може ГЕРБ да проведе пълноценна кампания по време на евроизборите, тези имена трябва да не се споменават. А това е невъзможно.

Би било логично при загуба на ГЕРБ да се търсят виновниците за това. Много лесно може да се предположи, че този скандал в навечерието на евроизборите е повлиял върху доверието в ГЕРБ.

И като нарочени виновници тези политици може да се наложи да понесат и своята отговорност пред партията.

В този смисъл Мария Габриел ще трябва да се откаже от евродепутатство. Цачева трябва да се оттегли като министър на правосъдието. Тя вече не може да участва и в надпревара за Главен Прокурор.

А Цветанов ще трябва да понесе най-голямата отговорност. Политическата логика при загуба на ГЕРБ ще изисква неговото оттегляне.

Ако той не се оттегли, ще трябва да се оттегли Борисов. Но това ще е пагубно за ГЕРБ.

Към всичко това може да се прибави и фактът, че този скандал изненада и БСП.

Всичко това навежда на мисълта за използване на апартаментгейт за вътрешно разчистване на сметки в ГЕРБ.

Дали някой не използва този скандал да си подсигури възможно място във властта след евроизборите на една от трите позиции – евродепутат, министър на правосъдието или главен прокурор?

Дали някой вътрешен човек не отстрелва Цветанов като човек владеещ партията ГЕРБ? Защото ако днес органите трябва да проверяват сделката на Цветанов, то утре ще трябва да проверяват дали няма извършени фиктивни сделки в полза на Цветанов. Става въпрос за това дали сделката със вече заменените апартаменти не е фиктивна. Както и дали закупеният апартамент от Ваня Колева не прикрива Цветанов като негов владелец.

Очевидно е, че този, който е споделил жилищната информация, е чакал удобния момент –в навечерието на евроизборите. Моментът е избран с изключителна прецизност. Ефектът от споделената информация е повече от предвидим.

Предвиден и ефектът, че медии могат да стигнат до януари 2017, когато са гласувани промени в ЗТУ. От тези промени се оказва, че се възползва фирмата, която е замесена в апартаментгейт. Тази фирма пък се оказва, че първа е подала сигнал срещу Иванчева. И т.н.

Това са факти, които показват, че този, който е замислил апартаментгейт, е човек от кухнята на ГЕРБ.

Има и още една подробност във връзка с момента на създаване на скандала апартаментгейт. Вярно, че това се случва в навечерието на евроизборите. Но още по-точно трябва да кажем, че това се случва след като Елена Йончева беше избрана за водач на листата на БСП. С апартаментгейт кампанията на БСП и Елена Йончева ще бъде много по-лесна, тъй като ГЕРБ сами се вкараха в луксозна жилищна криза.

И за да завърша размислите си по отношение на луксозната жилищна криза в ГЕРБ ще се върна към думите на Борисов:

„Най-големият враг на ГЕРБ е самият ГЕРБ“

Апартаментгейт ще даде отговор на два важни въпроса:

Изтече ли времето на Цветанов в ГЕРБ?

Ще използва ли Борисов апартаментгейт , за да започне обновление на партийния елит?

Борисов няма как да замете апартаментгейт. Това не е суджукгейт и да се измъкне с това, че суджуци не яде. Борисов най-вероятно осъзнава, че ако нещо може да възмути истински народа, то това е демонстрацията на лукс. Няма как Борисов да си говори с обикновените хора на темата лукс. Няма как да си говори на темата лукс и с десетки хилядите малки търговци, които трябва всяка година да сменят касовите си апарати.

БСП вече припомни на Борисов неговото задължение да пуска сините лампи. И така ще бъде дълго време. Борисов трябва да избира кой и за кого да пусне синята лампа.

Първият вариант е Борисов да пусне синята лампа срещу лукса в ГЕРБ. Вторият вариант е народът да гласува за Елена Йончева, която от ЕП да пусне синята лампа за лукса в ГЕРБ.

На ход е Борисов.

Автор: Петко Добрев

Източник: "Епицентър"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокойно

    66 11 Отговор
    Бойко има остров.

    Коментиран от #3, #10, #17

  • 2 гарантирано от ГЕРБ

    106 18 Отговор
    За Борисов няма полезен ход, ако иска да чисти мръсните ръце в ГЕРБ, трябва да започне от себе си ... но там мърсотията е най- много! А и неомърсен гербераст почти не е останал!
  • 3 696969

    70 15 Отговор

    До коментар #1 от "Спокойно":

    и къща в Барселона

    Коментиран от #26

  • 4 ДИОНИС

    51 5 Отговор
    Точно и ясно !!!!!
  • 5 Реалист

    29 75 Отговор
    Епицентър - по-вече от достатъчно! Каолиновите кални човечета Иво Прокопиев, мечтаят да изместят ГЕРБ от "сърцето" на демократично мислещите. Е няма как да стане! Нито пък ще има промени преди изборите - никой не сменя коня преди кушията. След изборите Бойко ще почне да подменя оцапаните както разкара Федосова. ПЪРВО ОБАЧЕ ЩЕ БИЕМ КОМУНДЕТАТА, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ПОДПУКАМЕ КОРУМПЕТАТА! Ще искаме обяснения и за еФтиния апартамент на Курни за 21 000 лева. И за горите и имотите на милийончева... Тепърва интересното предстои!

    Коментиран от #7, #12, #28, #44

  • 6 защо

    31 58 Отговор
    защо никой не пита за имотите на елена , курнели и мая ?
    тия директно са пазарували общински и държавни имоти и фирми за жълти стинки !
    това е кражба, а не частна фирма за колко е продала нещо на частно лице !
  • 7 лелелелел

    79 14 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Моля не споменавай ГЕРБ и "демократично" в едно изречение. Това си е авторитарна партия работеща по подобие на комунистическите тоталитарни режими. Кое е демократичното в ГЕРБ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кълвач

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Спокойно":

    Да, ама се прави, че няма!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ото

    47 8 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Виж сега. На мен ми е все тая кой, какво и как ни управлява, стига да е като хората. Ясно е на повечето хора, че тези се оливат много здраво. Само на платените индивиди или на тези, чиито чичо, леля, мама, тати работят с общински поръчки, евро проекти и т. н. силно обвързани с оправата ни не им е ясно и има зако. Апартамента на Курни през 2004 г в Овча Купел съвсем не е драма. Моя братовчедка в тези години си купи апартамент в Младост 4 в покрайнините тогава го взе с една бригада до Америка!!!. Колко мислиш е донесла от там? За 4,5 месеца? Сега цената му знаеш какво е. Не че искам да ни управлява КУРни, ни най малко. Просто тези простаци от ГЕРБ (долни комунисти) наложиха някакъв режим на управление незнаен за целия свят. Ти ако мислиш, че в момента живееш в някаква демокрация, просто няма какво да коментираме повече. Лустрация и всички комуняги - да емигрират. Да заминават, начело с ГЕРБ

    Коментиран от #14, #38

  • 13 комунистът е свиня

    17 33 Отговор
    А Елена Офшорска!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 патриотъ

    28 12 Отговор
    Сега ще изритаме Цвъки,после Боко и тн!

    Коментиран от #20

  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 29 Отговор
    Петко Добрев е тънък манипулатор. Може би школован? Българите в България за 20 години много напреднахме в разкриване на всякакви фарисейщини. Статията можеше да има голям ефект преди 10-15 години.
  • 17 остров Болшевик

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "Спокойно":

    И аз имам остров. Казва се"Болшевик"
  • 18 Bahti

    10 2 Отговор
    Къв залп, тва е Рекламна Кампания!
  • 19 Николай Пенчев

    16 40 Отговор
    Ей сън не могат да спят шумкарите, пак са тръгнали на подривна дейност. Те изкупиха цялата държава и си я приватизираха , а броят апартаментите на хората. Много им боде очите Цветанов , щото им топи лагерите , кво ли не дават да го свалят. Целта е проста, първо да отстрелят качествените хора около Борисов , като междувременно му правят четки , а после да му отрежат главата. Чакам прокуратурата да каже за офшорната сметка на Йончева най-накрая. Що така се потулиха нещата.
  • 20 Марин Колаксъзов

    13 19 Отговор

    До коментар #15 от "патриотъ":

    Кат ги изритате ще поканите Бенчо Самарянина и Митьо Очите да ви финансират БСП кампанията.
  • 21 Ели

    25 5 Отговор
    Статията е добра .Някой трябва да поеме отговорност.
  • 22 Мършата

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гаргамел":

    Че иде, иде!! Питам дали ибрикчиите ще патим на Видовият ден?? Или ще отървем "халката"???
  • 23 Мършата

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    Кои визираш??? Аз нямам нито патриотични, нито морални предразсъдъци... ПРАВЯ КАКВОТО ПОИСКАМ!! Мога на тия избори да избера ГЕРБ, на другите БКП, НЯМА ПРОБЛЕМИ ЗА МЕНЕ!!! Няма значение чия подлога ще бъда, ПРИНЦИПИАЛНО ВАЖНОТО Е ПРОСТО ДА БЪДА ПОДЛОГА!!!

    Коментиран от #27

  • 24 Гхйй

    25 4 Отговор
    Това не е скандал, а 100%престъпления и ако бяхме държави сега щяха да обитават 2на 2 стай, за които Цецка каза, че са супер. Иначе по вашата логикатрябва да зададе е и пъпросите от къде доиде мероприятието срещу брендо, Златко баретата и т. Н.

    Коментиран от #31

  • 25 спомени

    10 5 Отговор
    с ентото решение на секретариата на цк на БКП се обяви благодарност към едикойси и се съобщи за преминаването му на друга работа. не ви ли е познато? и така до 10-ти ноумври. тогава се благодари на т. Живков, но още сме в 1976 г. сега ще благодарим на цц, ще го сменим с по-млад и ще пребъдем като впрочем БКП/БСП. предстои интересно време
  • 26 Сатаната

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "696969":

    И три милиарда.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 дедо Мишо

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Много лошо, ако си демократично мислещ и ГЕРБ или която и да е друга партия е в сърцето ти. Би трябвало да е в главата ти и когато там се охранят и оядат да ги изриташ, понеже ти все си оставаш гладен. Освен ако не си на партийна хранилка де ...

    Коментиран от #40

  • 29 123

    8 13 Отговор
    Червените кучета се активизираха,но пак ще ближат чушките след изборите,за пореден път.И глупак вече няма да ви повярва.Гледам сутринта червен Кольо,червенее та дрънка,много щастлив беше горкия...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Съдия Пенчев

    10 17 Отговор

    До коментар #24 от "Гхйй":

    Какви престъпления те гонят бе мало-умнико. Кое е престъпление . Че си купил апартамент евтино ли , Че няколко души от една партия са в този блок ли. Ти не си ли купувал апартамент при твои познати. Държавата и хазната ли е платила тези апартаменти. що не сметнеш колко пари получи Фатмака след като дезертира от армията , що не сметнеш парите за обслужване и екскурзийки на гуша Президентшата. Що не сметнеш колко плати България за гьоловете. Първия гьол бе Софийското море и прокопаване не великия канал на Тъпизма в продължение на 15 години . Кой плати за това ,кой плати шлемовете на Седефчов и Доган с Мулташкия язовир , Що не сметнеш само промяната на договора за газ с Русия на оня Дългия Инкасатор Овчаря , колко струва на България. Кой ни вкара в тази просташка система соца ,че да трябва да минаваме и преход и да се чудим къде да я захванем.

    Коментиран от #41

  • 32 добруджанец

    10 1 Отговор
    Гледай кой говори и какво казва. Този господин тръгна от Сс по времето на Царя.Тогава бивши Сдс партийни и бсп се омешаха и от дребен чиновник стана областен.После в община Сс където ако дойдат червени областният е друга партия.АКО дойдат други става обратното-червен е областният.Едни и същи хора си сменят местата, но са или старата номенклатура, или децата им,или протежета.И другаря Петко не е прав-доноса не идва от герб,/с помнете си случая Добрев/а от западни източници. ЕВалла обаче на стратегията на американците-канят те на закуска после те отстрелват
  • 33 Batushka

    8 4 Отговор
    Последните няколко гербераста на стадиона и с картечница...

    Коментиран от #39

  • 34 emo

    13 1 Отговор
    Активното мероприятие е на ЦРУ. Когато агентът на влияние стане прекалено алчен и нагъл, и се самозабрави, той не може да си изпълнява задачите качествено. Това е само предупреждение. Леко ужилване, малка глобичка за това какво може да му се случи. примерно далеч по-нещастен случай, да кажем повреда и скъсване на въжето на частния асансьор на новия апартамент.

    Коментиран от #53

  • 35 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор
    На ,,молитви,,ходят май само ..мюретата...Дори това да е вътрешна работа,нищо не се върши без одобрение от козяк....
  • 36 КОНТРА

    10 3 Отговор
    КОЗЯК УСЕЩА ЧЕ ЗАРАДИ ОЛИВАНЕТО НА ГРОБАДЖИИТЕ В КРАЖБИТЕ И УЖАСНАТА ОМРАЗА НА НАРОДА КЪМ ББ Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОСТРАДАТ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ А ДЕ ФАКТО КОЗЯК ВЕЧЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕ СЪ ДОБРЕ ДОШЛИ ВЕЧЕ В БГ ГЕТОТО.ИСКАТ ДА ПОТУШАТ НАТРУПАНОТО НЕДОВОЛСТВО И ГНЯВ В НАРОДЕЦА.

    Коментиран от #42

  • 37 ТОЧКАТА

    9 2 Отговор
    Дори и Херкулес вече не може да изчисти Авгиевите обори на берберите.....
  • 38 Реалист

    6 13 Отговор

    До коментар #12 от "Ото":

    Нито съм платен от ГЕРБ нито съм на държавна хранилка. Имам си чудесна работа пред компютъра и печеля достатъчно. Не съм сляп, живея в България и виждам и плюсовете и минусите на всички партии. ВАКУУМ ВЪВ ВЛАСТА - това е за което сега се бори курна мазна и цялото и съсловие. ГЕРБ в момента НЯМАТ РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА. Емоционално може да ти се иска патриоти, сдс-ри и други дребни риби да се намесят но реалноста е - ГЕРБ СА СИЛАТА ИЗРИТАЛА КОМУНИСТИТЕ ОТ ВЛАСТ. Може да ги обвинявате в много грехове, но ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМАМЕ ВОДАЧ НА ПАРТИЯ КОЙТО РЕАГИРА ОТ РАЗ НА ПРЕГРЕШЕНИЯТА В ПАРТИЯТА. Даже понякога твърде крайно и удобно за бсп-рите. Не защитавам Цветанов - за мен това е ПРОВИНЦИАЛЕН ТАРИКАТЛЪК. Да си купи апартамент в елитен квартал в София. Той просто показва докъде са му стремежите и възможностите. Той е един кадърен АПАРАТЧИК с когото Бойко трябва да внимава. Това е Бисеров на ГЕРБ и дано не отиде накъдето стигна Бисеров. Втория въпрос е че ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ РАЗЧИТА НА ЦВЕТАНОВ и той става на моменти незаменим. Ключовото е - "на моменти". Бойко трябва да си осигури резервен, работещ в паралел, вариант на Цвъки и да е готов да е рефер на конкуренцията която ще възникне. Засега Бойко не е готов такъв вариант, което не означава че Цвъки е вечен. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО СА НАЙ-ДОБРОТО КАТО ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ. Когато израстне по-демократична АНТИ БСП, АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, тогава ще преценя. ЗА МОМЕНТА ГЕРБ СА БЕЗ АЛТЕРНАТИВНИ когато

    Коментиран от #51

  • 39 Реалист

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Batushka":

    Бате-шушка преди това гледай да не сте изправени бсп-те на шлеповете в Дунава. Вече се е случвало. Ако искаш може и стрелбичка да си спретнем с тебе - дуелна се нарича - слагаме снимките на стрелбището и всеки стреля във снимката на другия. Не ти давам по-вече от минута, пушкалата ти избираш, но да се носят на ръка, хахаха...
  • 40 Реалист

    7 6 Отговор

    До коментар #28 от "дедо Мишо":

    Пак мислите само ход напред - добре, изритваме ги И ПОСЛЕЕЕЕ... Кой според теб по-добре В МОМЕНТА ще се справи с бсп? Оня гном атанасов ли? Или патриотите - орел, рак и щука? Или дпс - сол... на комундетата? Или Бареков, хахахаха? Или слави учиндолския шоумен, несъстоялата се мутра с джиповете и татусите? КОЙ?... Добре е преди да скочиш от самолета да видиш имаш ли парашут. Мислете за по-вече от един ход напред... Не бъдете глупави защото политиците точно такива искат - хора не задаващи въпроси, пускащи съответната бюлетина...Мисли деде...
  • 41 Реалист

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "Съдия Пенчев":

    С уважение прочетох поста Ви господин Съдия :)... Докато има помнещи хора в България които се ядосват когато им натрапват измислици на червени измекяри, ИМА НАДЕЖДА.
  • 42 Читател

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "КОНТРА":

    "Козяк" е принуден да еволира. Щеф "Козяка" в САЩ помни добре, какво бе поведението на действащите и сега политици "по света и у нас" и целокупната "демократична преса" + държавните и частни средства за масова информация преди около 3 години по отношение на кандидат-президента Тръмп. Чувал съм, че Тръмп е доста паметлив.Харесва ли ни или не-задуха нов вятър! Ето и ураган в САЩ : https://www.foxnews.com/politics/trump-signs-executive-order-to-promote-free-speech-on-college-campuses?fbclid=IwAR2GPBrE4VndorsJVqqbdqVMnrFVAka-RcbsTa_i8adjPHZLgV_yFm-HSsI
  • 43 Боко

    1 1 Отговор
    Крайно време е !
  • 44 Вили

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    ГЕРБ са втори ешелон комунисти. Те заедно с БСП отказаха да се наеме специализирана външна фирма, която да проследи кои откраднаха парите на КТБ. Защото има техни хора участници.

    Коментиран от #46

  • 45 Загрижен

    4 1 Отговор
    Да се чисти,да се сече до корен и от ляво и от дясно,и на султана да му стане тясно.Не се ли изчистят боклуците,държавата си отива,да я обевят на концесия пък току виж случила на кадърен концесионер.Язък,че се изгуби толкова време,язък на много вече не им става и медицината е безсилна,язък.
  • 46 Реалист

    1 5 Отговор

    До коментар #44 от "Вили":

    Може и да си прав, но са хората които СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ОМАЗАНИТЕ ОТ ПЪРВИЯ ЕШАЛОН. А и ЕВРОПА ИМ ВЯРВА И НЕ СПИРА ТРАНШОВЕТЕ. Нали си спомняш орешарски - кранчето с парите бе врътнато до откат още щом се настаниха на софрата червените крадци. Ако сидеров си мисли че не го помним се лъже...

    Коментиран от #47

  • 47 антрашпиц

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Реалист":

    Доста си активен,но още трябва да дадеш моето момче,още,за да заработиш премията на герб.Такива активисти ги виждах навремето и в сдс и в бсп.Уникални сте щом тряббва като матросовци да защитавате партията..

    Коментиран от #48

  • 48 Реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "антрашпиц":

    НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ БИЛ И НЕ МИСЛЯ ДА СТАВАМ ЧЛЕН НА НЯКАКВА ПАРТИЯ. Уважавам независимоста си по-вече от евентуалните облаги. Понял... И пари си изкарвам с честен труд без да се моля. С една дума - БЪЛГАРОФИЛ. Ненавиждам наведените на изток, юг и запад. Но последните ги разбирам защото сами трудно ще се справим с орките и влиянието им, изграждано 45 ГОДИНИ. А с премията от ГЕРБ ме разсмя и подсети - ще взема да попитам как да им пратя малко пари за център за борба с хибридните новини и "хибридчиците". Не е лошо едно законче - всеки да застава с името и егн си под публикациите си в нета. Все пак сме мъже, нали - курназлии и говорещи САМО ИСТИНИ...ХАХАХАХАХА, 9/10 ОТ КРАСНОАРМЕЙЧИКИ НА АМБРАЗУРЕ ще се покрият като червей в л...но.

    Коментиран от #59

  • 49 Наблюдател Тролев

    3 10 Отговор
    Статията е 100% - на маниполация. Най- удобно е да приемем, че врагът е вътрешен, а БСП - роса ненапита. Елементарно Уотсън - плащаме на авторитетна медия, чрез доверен журналист се публикува поръчковата статия със съответните документи и иди доказвай, че нямаш сестра. Прокуратурата може и да докаже, че няма нередности, ама чак след изборите. Не казвам, че няма някакви договорки при покупките, но маниполацията е очевадна. Просто казано - активно мероприятие на БСП.
  • 50 Mango number five

    7 1 Отговор
    Третия вариянт е : Борисов да угаси ламбата. Най добрият вариянт за България
  • 51 Цацаров

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Реалист":

    Onq реалиста s Konq

    Коментиран от #52

  • 52 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Цацаров":

    Честно, объркал си се... Всеки пишещ има собствен стил и изрази които използва. Нямам нищо общо с "кончето". Той е симпатяга който е доста възпитан а аз съм по, хм, първичен.... Хахахахаха... Освен това съм и зъл а той е добряк по душа.
  • 53 не е на цру

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "emo":

    а на агентите от ДС ,които създадоха ГРОБ!Решили са ,че някои кукли на конци от гроб доста са се ояли и е време да ги заменят!
  • 54 1944

    3 1 Отговор
    само бой по десните комунисти. и по левите също. от една люпилня са.
  • 55 иванасен

    2 1 Отговор
    Да дава Господ в този дух на всички да им духнем под опашката.
  • 56 Мършата

    6 1 Отговор
    Питайте Цецо Апартамента??? Той знае, той разбира!! Нашия Цецо Апартамента много як, много готин, топ газар живее като цар!!
  • 57 Misho

    3 1 Отговор
    ГЕРБ са задгробния живот ба БКП , никаква разлика
  • 58 Майтапчия

    5 1 Отговор
    Свободна Европа е на издръжка от Държавния бюджет на САЩ и няма да пише нищо под диктовката на аборигени от ГЕРБ
  • 59 Другар

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Реалист":

    Моля Ви не слизайте на нивото на червените червенотиквеничовчета,не им обяснявайте нищо,хабите ненужно енергията си,те не,че не знаят,те не искат да знаят!Озлобени са от живота,нереализирани са,неуки и даже не знаят причината за появата си,тоест нямат за себе си причина да съществуват,това се нарича революционно настроен пролетариат.Не знаят,че Мойсей Модехай Маркс Леви-"Карл Маркс" не е измислил и написал "Капитала"а е негов инструмент и Якоб Шиф и Троцки идват от Ню Йорк в Швейцария през 1917 година за среща с Ленин,Сталин,Кагонович и Литвинов!Ама то си иска четене и не с червените очила!
  • 60 Агент Николай

    1 1 Отговор
    Всичко е изпипано до прецизност в стил ДС,само техен човек може да изплува като печеливш,например един бивш служебен премиер който сега със сваттанашки пари и познати приоми спасява един фк клуб от квартал край Сф и разбира се разчита на феновете му да върнат услугата ,освен подкрепата на един от най богатите и влиятелни Българи
  • 61 анализатор

    2 1 Отговор
    Всеки добър анализатор на апартаментгейт би се сетил за народната поговорка "Думам ти дъще, сещай се снахо". Този случай е замислен да отстрани Цветанов и да послужи като предупреждение към самия Борисов от големия брат отвъд океана. Явно дотук не са се справили с поставените им задачи и Борисов да внимава занапред.
  • 62 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Каква помия, а ?? И всичките тези сън не ги лови, ден и нощ мислят , че и работят, само за благото на народа !?!?.......България ЩЯЛА ДА прокопса.......??? Как и кога... ?