Last news in Fakti

22 Април, 2019 16:00 3 257 14

Димитър Стоянов: Емил Христов говори за морал! Срам!

  • емил христов-
  • морал-
  • димитър стоянов

Не, те "моралистите" не се извиниха!

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Емил Христов (зам.-председател на парламента - б.р.) говори за морал в политиката при Беновска.

Това коментира главният секретар на президента Румен Радев – Димитър Стоянов.

Сега защитава председателя на КПКОНПИ, че не бил виновен до доказване на обратното. Че комисията е постигнала значителни успехи. Не посочи обаче нито един пример за значителен успех!

Да напомня на г-на Христова, че заседанията на КСНС са закрити. Непознаването на закона за КСНС не го оправдава! Само да напомня на заместник-председателя на 44-тото Народно събрание, че беше председател на временната комисия за проверка избора на нов боен самолет. Колко морал имаше в тази комисия и имаше ли изказвания на втория ден след формирането на комисията, че всички участвали в процеса по избор на нов самолет трябва да си чистят имената?

Морално ли отсъди комисията, на която беше председател и която го изстреля на заместник-председателското място в НС или всичко беше предварително нагласено? Да му напомня ли, че всяка една констатирана "слабост", демонстрира некомпетентността на комисията и на самия и председател. Колко пъти след това излъга в интервюта във вестници и телевизионни предавания? И този човек говори за морал! Срам! Типичен представител на статуквото!

Да му напомня и думите на Цветанов, който заподозря "висша корупционна схема" с участниците при избор на нов самолет. Къде отиде това твърдение?

Морално ли беше?

Извиниха ли се на офицерите и цивилните служители от МО, участвали във всички процеси?

Не, те "моралистите" не се извиниха!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максим

    52 12 Отговор
    Моралът в ГЕРБ се събужда само, когато се издънят в някоя корупционна схема и бързо трябва да изгори низхостоящ бушон, за да се запази авторитета на Борисов. След като всичко в тази държава става със знанието и разрешението на Борисов, едва ли остана наивник да вярва в невинността на този циркаджия
  • 2 Шабиха

    44 11 Отговор
    Тоя им издъни кочината ! ГРОБ-арските свине се осушват, ама иде ножа, няма измъкване !
  • 3 Гост

    15 41 Отговор
    Срамота е комунист да ми говори за морал. Те знаят само "КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" И СЕ СЕЩАЙТЕ КОЙ Е КРАДЕЦА! Срамота е надпартийна структура като Президенството да провежда политиката на "Лудата крава" от Позитано!

    Коментиран от #4

  • 4 нищожество

    34 12 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Колко трябва да си долен, за да пишеш тука антикомунистически лозунги, при положение че живеем в реално герберастко време, когато думи, като морал и достойнство нямат никаква стойност и значение!
  • 5 jorj

    9 33 Отговор
    СТОЯНОВ, ЕПМ ЧЕРВЕНА ГНИДА!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Иван

    28 6 Отговор

    До коментар #5 от "jorj":

    jori, да ти ЕПМ герберастка подлога.
  • 7 Дупчест потник

    9 25 Отговор
    А Радьо у на е най-големият моралист и светия.
  • 8 Тръмп

    11 31 Отговор
    Морал има в христяните и вярващите в Бог,а вие комунягите,слуги на Решетников и КГБ сте безбожници и антихристи,та вечно ще страдате в нищета и незнание!!!
  • 9 Тръмп

    10 25 Отговор
    Дебилите колкото и да се напъват,да се оподобят на нещо си остават нищожества и продажници на КГБ!!!За тоя не е останало място за Брюксел и квичи за следващ полет!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 патриотъ

    14 5 Отговор
    Що е то морал,яде ли се ,пие ли се-попитали Бойко!Не знам дали се яде или пие,но знам,че имаме такова нещо в големи количества!
  • 12 Болен

    18 8 Отговор
    За тая гробарска измет кражбата е морал. Да имаш асансьор това е висша форма на морал.
  • 13 Byg

    6 6 Отговор
    Поредната секретарка на куклата направлявана от решетников и курнела . Напъва се да смотолеви нещо умно но и тя като колежката си която влезе в листите на компартията не и се удава , няма капацитета . Сега като се замисля на фърчащия много секретарки отгоре му и всяка мисли вместо него , то в казармата е така , който е ходил знае.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.