30 Април, 2019 13:49 13 503 98

И започнаха циганите да бият полицаите по Великден

  • цигани-
  • полицай-
  • полицаи-
  • побой

Цели поколения от ромите са израснали в България с чувство за безнаказаност, затова те стават все по-арогантни

И започнаха циганите да бият полицаите по Великден - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И започнаха циганите да бият полицаите по Великден... Шумно и нагло, та през всички празнични дни.

Началото беше поставено в Куклен. На забележка за силна музика, циганите се нахвърлили да бият съседите си. Дошлите на място полицаи послужили за магнит за ромската омраза и първичното им желание за саморазправа.

Циганите, които в голяма степен разчитат на социални помощи, не се посвениха да хвърлят камъни срещу полицаите и техните коли. Счупено беше стъкло на патрулка. Само да припомним, че всеки работещ в България е отделил от заплата си за закупуването на полицейските коли и за плащането на социалните помощи на циганите.

И бият циганите полицаите ... шумно и нагло.... Дори и в ромската махала на Шумен не са по-различни.... И там силите на реда са били изпратени, за да предотвратят разрастването на бой, който е започнал след забележка за силна музика.

Публична тайна е, че в циганските гета на България действат собствени закони.

Публична тайна е, че това не може да стане без мълчаливото съгласие на властите. Голяма част от циганите живеят от социални помощи. Това не може да стане без адресна регистрация, която се извършва в общината.

Нужна е нова стратегия за интеграция на ромската общност. Трябва ясно да признаем, че досегашната политика е провал.

Нужни са реформи и в полицията. Много от кражбите на 20 лв. или 50 лв. не се разследват, защото са дребни.

При пенсии от около стотина лева, то кражбата е голяма за пострадалите. Днес е Габрово, утре ще е Монтана, Лом, Пловдив, Стара Загора ... Списъкът е дълъг. Нужна е реформа...

Нужен е нов вътрешен министър, който има волята да се справи с циганската битова престъпност, а не праща жандармерията като пожарна, за да гаси поредното сбиване.

Цели поколения от ромите са израснали в България с чувство за безнаказаност, затова те стават все по-арогантни.... Циганският произвол ще става по-голям, защото правителството на ГЕРБ и патриотите обича да гради стени, а не да интегрира.

Силно е това общество, което дава възможност на различния да се впише в него. Историята е показала, че държави, които със стени са се опитвали да се защитят са загивали.

Интеграцията е тест и за прилагането на закона еднакво за всички. В противен случай ще продължат да валят новините за поредния бит от роми полицаи. И в един прекрасен ден ще стане най-лошото.... Не, не съм лош пророк.... Гетоизирането на циганската престъпност само ще я направи по-брутална....

Погледнете новинарския поток ... Всеки голям празник се използва от циганите, за да демонстрират, че живеят извън закона ...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ма стига интеграция бе

    218 9 Отговор
    На сапун. От хи...р
  • 2 Citizen X

    196 5 Отговор
    Има разлика между толерантност и толерастия!
  • 3 mediator37

    284 7 Отговор
    Интеграция е невъзможна. Защо продължаваме да се залъгваме? Сегрегация, отделяне и спиране на всякакви помощи за раждане на деца. Българските жени и без друго с помощи и без помощи не искат да раждат. Когато стане побой между цигани полицията да не ходи. Нека си живеят по техните закони отделно и без финансовата издръжка давана им от целия български народ. И ето така ще се самоизбият и измрат от болести и глад.
  • 4 Дългия

    195 4 Отговор
    Много добре написано и много вярно, само трябва да влезе през ушите и очите в главите на управляващите .Ама само не разбирам какво чакат ?

    Коментиран от #54

  • 5 демократ

    188 7 Отговор
    Решението е да ги "интегрират" в Резервати, както демократичните САЩ са направили с индианците ... Затварят ги там да си развиват циганската общност и след 10 години се проверява дали е останал жив циганин
  • 6 КОЧА

    147 7 Отговор
    РАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ХАПЕ -- НЕ ГИ ВЗИМАИТЕ НА РАБОТА ДА УМАТ ОТ ГЛАД -- ТИЯ КУЧЕТА ........................

    Коментиран от #12, #29

  • 7 дявола

    97 3 Отговор
    Плачат за екскурзийка до тихия океан със круиз само със билет за отиване
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Mustafa

    34 1 Отговор
    Такава порция такава вилица
  • 11 Гост

    77 0 Отговор
    Уважаеми г-н Йоанис, така е, прав сте, но нищо което да не се знае от който и да е в тази "държава"! А това, че се знае - определено, не е достатъчно! Със съдебните си решения, нашите съдии изпращат точно такива послания към ВСИЧКИ престъпници, без значение от пол, възраст, етническа или национална принадлежност! А тези съдии са "българи", нали?!
  • 12 anonimen

    57 2 Отговор

    До коментар #6 от "КОЧА":

    какво са виновни тея дето работят за това че има търтеи които само гледат как да крадат и да живеят на гърба на другите.Аз лично искам всички които не работят да ги екстрадират някъде в африка да ги видя от къде ще крадат ток тогава и ако искат да си плащат сметките за вода.
  • 13 К.К.

    100 0 Отговор
    С прираст 2-2,5% годишно в гетата всяка година ни доближава до нещо почти необратимо, вече сме на ръба на пропастта.
  • 14 Стани да си легнеш

    92 1 Отговор
    Aрлин Антонов е правилния човек за шеф на МВР. И проблема приключи за един месец.
  • 15 123

    98 2 Отговор
    нека ги бият повече, докато им светне, че като ходят там да пазят циганите от любовта на народа, така ще е
  • 16 Кумчо Вълчо

    81 1 Отговор
    По отношение на интеграцията ,просто забрави, над 1000г. са в Европа покажи ми една страна в която са ги интегрирали и то не защото не се прави нищо за това ,а защото те НЕ искат.
    За боя на полицаите ,тях от години ги бият , че и командосите лепнаха вече.
  • 17 ???

    9 19 Отговор
    До 123:Може и обратно бийте ги повече,за да не останат полицаи да ви пазят.
  • 18 Студент

    38 5 Отговор
    Така е, дъртите нафталини ги оставиха на произвола на съдбата след '89-та ама пак ще кажат, че са невинни . Ни един нафталин неще да си признае за приноса си за упадъка на България, сега са им виновни проститутките и наркоманите, които развъдиха, паплач....
  • 19 Вулгар

    2 26 Отговор
    Ше ми го *ухате ли?
  • 20 Citizen X

    48 2 Отговор
    Филма "Планетата на маймуните" да не се окаже пророчески!
  • 21 АМИ

    80 0 Отговор
    ПОЛИЦАИТЕ КАК БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ДУПЕТАТА . НЕКА ГИ ПОНАБИЯТ ЦИГАНИТЕ ТА БЕЛКИМ ИМ СВЕТНЕ КОГО ДА БИЯТ И КОГО ДА ЗАЩИТАВАТ.
  • 22 GTi

    73 0 Отговор
    Малко им е на куките , да ги трепят викам за да разберат кво е да те бият цигани , да почувстват това което обикновенните българи чувстват но , и да ги пускат на свобода биячите както ги пускат когато са били обикновенните хора . Дано тогава им светне че не трябва да ги пазят от народната "любов" след поредната гавра над българи
  • 23 ДАААА

    61 3 Отговор
    ЩЕ ИМА БИТИ ПОЛИЦАИ , ЩЕ ИМА И БИТИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ДОКАТО ИМА ЕДНО ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ, КАТО ТОЯ НАДРАСКАЛ ТАЗИ СТАТИЯ ЗА ПАРИ ! ПРИ ПЪРВИЯ СТОН НА ЦИГАНИН , ЧЕ ПОЛИЦАИ СА ГО БИЛИ , ЕЙ ТОЯ ПРЪВ ЩЕ РЕВНЕ, ЧЕ ИМА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ , И ТОК ПАК ЗА ДА ИЗКАРА ЛЕВ, НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН! ВСИЧКИ СА ГЛЕДАЛИ ПРЕДПОЛАГАМ В МАДРИД КАК ПОЛИЦИЯТА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА СЪС СБИЛИТЕ СЕ ЦИГАНИ, НО ТАМ НИКОЙ НЕ ПОСТАВЯ РАБОТАТА НА ПОЛИЦИЯТА ПОД СЪМНЕНИЕ, А ТУК СМЕ ВСИЧКИ КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ !
  • 24 123

    38 1 Отговор
    в пещи те на кремиковци това е варианта а интеграция на тия
  • 25 Здравомислещ

    9 40 Отговор
    Е стафанаки не споменава че полицай е ударил жена и затова се е стигнало до саморазправа ама карай да върви, да яхнем вълната на омразата.... Циганите на Сатурн!

    Коментиран от #89

  • 26 Tomov

    64 1 Отговор
    Докато полицаите носят ПЪЛЕН КОБУР САМО ЗА КРАСОТА - ЩЕ ГИ БИЯТ НЕ САМО ЦИГАНИТЕ !!! НЕКА НЯКОЙ МАРГИНАЛ ПОСЕГНЕ НА ПОЛИЦАЙ В ЕВРОПА ИЛИ САЩ ????? ТА ТАКА !!
  • 27 Матей

    61 1 Отговор
    Циганския проблем отдавна е изпуснат от контрол,или по-вероятно точно такъв е бил първоначалния замисъл,да стане това ,което е сега.Затова и правителството си прави оглушки и се надява да се размине и този път без мащабни размирици и гражданска война.Докога?По някаква социологическа формула навярно може да се изчисли кога държавата няма да може да удържа бента.Българите намаляват ,а циганите се увеличават,в определен момент издръжката на последните ще стане невъзможна,и тогава?!Трябва коренно различен подход,нова стратегия и мащабни мерки,или потопът е неизбежен.
  • 28 кака му

    43 2 Отговор
    Да бият бойко. Той е виновен
  • 29 Киркор

    41 0 Отговор

    До коментар #6 от "КОЧА":

    Че кой иска да работи?Те искат социални помощи,а там държавата дава,дава,дава!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Умен

    32 4 Отговор
    Дали ще ни бият циганите или полицаите(милиционерите) май няма голяма разлика. Щом в Ловеч катаджията Иван Иванов глобява само защото си със софийска регистрация смятай....в кой век все още живеем. Така, че първо да се ограмоти милицията, после електората. За сега няма разлика. Ще чекаме...и ще ядем бой дотогава.
  • 32 снаил

    60 0 Отговор
    Те ни бият - ние ги интегрираме! Откачена работа. Представяте ли си в САЩ или в Русия да набият полицай... Жална му е майка! Нема такава държава!
  • 33 Джохар Дудаев

    62 0 Отговор
    В кварталите на Париж-Сен Дени и Сен Сюлпис не може да влезе френска полиция,защото са "гетоизирани" от арабите. Там си една Северна Африка с джамии,имами,бурки и мирис на куркума и канела. Преди време ,след размирици и палене на коли,,парижката прокуратура се обърнала тихо-мълком към....помощ от руснаците!!!!! Бунтовете и безчинствата са били потушени много бързо от ...чеченски спецназ,изпратен в оперативен порядък . Същият спецназ бе изпратен и в Палмира.Нищо не могат да кажат амуджите! Братя мюсюлмани! Та си викам..тези подобия на хора/роми,ромеи и римляни/ май ще трябва да се интегрират по чеченски образец.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ivanova

    5 69 Отговор
    Не разбирам, защо само циганите обвинявате?
    Българите сте невинни на никой нищо не сте направили вие сте Богове безгрешни.
    Погледнете България в какво състояние е от Българските управници защото са Българи невинни безгрешни. Един българин може да пребива един циганин и няма нищо но Ако един циганин пребие един (българин) то тогава това е много лошо даже и по всички канали по тв. ще го дават. Много сте жалки гнусни свине буквално свинчета.

    Коментиран от #36, #47, #58, #71

  • 36 неЕС

    43 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ivanova":

    Права си, българските управници са виновни, но най-вече за това, че все още нямаме закон за НПО-тата.
  • 37 БАТ Слави Новозагорски

    43 2 Отговор
    ЕЛАТЕ В НОВА ЗАГОРА ДА ВИДИТЕ. НЕ САМО НИ БИЯТ,ДАЖЕ НИ Е....Т НА ВЕРСИЯ!!! НЯМА МАНГО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,А ПРАВИ КЪЩА ЗА 300000 ХИЛЯДИ!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Електрошок

    41 3 Отговор
    Цигански гета няма да има.Ще има и вече има в някои части на страната български гета!Изчезваме като народ,а също така постепенно почваме да разбираме колко жалки безсилни и примирени сме.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ели

    26 0 Отговор
    Цялата циганска махала да се изведе , възрастните на работа децата на училище!
  • 42 Голям прос

    29 1 Отговор
    Той един журналист тука беше писал статия, че за всички несгоди в България са виновни политиците. Ако не вярвате, помислете как може да се реши определен проблем, кой пречи за решаването му и по веригата ще стигнете до някоя "калинка", която не си е намерила призванието. И накрая стигаме до НС
  • 43 хитеp

    17 2 Отговор
    Еми ГЕРБ и Патриотите немогат да се справят с Циганите значи ли това че ако Корнелия Нинова реши да им даде партийни билети на БСП се е справила с ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ?
  • 44 Димо

    43 0 Отговор
    Това не може да е държава...днес минах през данъчното и там сто човека чинно си плащат данъците и между тях нито един циганин,после се наложи да мина през болницата...там обратното.В спешното десетина циганина и един двама българи!Това е и перспективата.Няма да се изненадам скоро престъпниците цигани да са надзиратели на тези които са ги обвинили в престъпление или са ги издирвали и хващали на местопрестъплението.Това в една нормална държава не може да се случва.
  • 45 abv

    37 0 Отговор
    Дами и господа от Факти
    Като сте почнали да пишете пишете както трябва. Стига сте ги наричали роми. Още малко и титли ще им сложите.
    Това са си чисти ц-ни. През бай тошово време думата роми беше непозната.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 himler

    16 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ivanova":

    Купете си книжката Циганският выпрос на Антонов

    Коментиран от #49

  • 48 чиче

    22 1 Отговор
    След полицията трябва да започнат да бият и политиците и тогава ще има железни закони за тези паразити
  • 49 чари

    11 1 Отговор

    До коментар #47 от "himler":

    Книгата се кажва Циганския проблем
  • 50 Питане

    28 0 Отговор
    И как ще се справи един бъдещ министър със сиганьорите, като ЕС ни налага санкции дори за един лош коментар по телевизията спрямо лилавите?
  • 51 Plovdiv

    27 0 Отговор
    Eдин полицейски служител пострада на мач и приеха нов закон за футболното хулиганство. Мършите бият полицаи всеки ден, защо няма закон за циганската престъпност?!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дългия":

    Как какво чакат?! Избори!!! Техните барони да им осигурят гласове!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тъп

    18 2 Отговор
    Кастрация или утилизация.Окончателното решение !!Мода пак че ме трие.

    Коментиран от #60

  • 57 юнак

    16 1 Отговор
    ще посягат докато сме държава на външно управление ....и гробарите от ОПГ Гроб са още на власт!!!!!И съществуват НПО-та като БХК спосорирсни от мангала Сорос!!!!
  • 58 Иванов

    17 1 Отговор

    До коментар #35 от "Ivanova":

    Няма европейска страна в миналото освен България, която да не е гонила и избивала синти и рома. Не само Германия, но и всички останали са го правили. Изводите си ги направи сама, ако имаш нещо между ушите.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Румен Радев

    2 5 Отговор
    Нема ми барате електората еййййъъъ,че ша пратя деса с мерцедеса.
  • 63 Рискова

    7 0 Отговор
    Професия, е полицейската! За това имат привилегии! Все едно военните да не ги убиват, при война, а? Как да стане? Който го е страх, от мечки, да не ходи в гората! Има ли професия без риск от злополука? Не!
  • 64 Нема цигани,

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Палмолив":

    Нема българи! Анекс, форсмажорни обстоятелства, договаряне, неустойки! Не са само циганите, по изнудването! Загубата, при сделка, е част от стопанският живот, от икономиката! Искаш да не губиш? Невъзможно! Приеми го като част от живота. Ако искаш да не си докараш болест.
  • 65 Волен

    5 1 Отговор
    Няма европейска страна в миналото освен България, която да не е гонила и избивала синти и рома. Не само Германия, но и всички останали са го правили. Изводите си ги направи сама, ако имаш нещо между ушите.
  • 66 коко

    8 3 Отговор
    ми да бият и полицайте бе, какво като са електорат на тиквата?
  • 67 момо

    9 2 Отговор
    За патладжаните няма закони затова си правят каквото си искат-я ти счупи стъклата на патрулката-ти да видиш а тези вече са ги пуснали и сигурно са се напили с нашите пари от социални...
  • 68 Анонимен

    7 2 Отговор
    Урока се повтаря докато не бъде научен!
    Още бой ще има ......
  • 69 Ха ха

    11 0 Отговор
    Да им спрат помощите на тия биячи...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ИСТИНАТА

    3 0 Отговор
    Китай и Китайската стена!
  • 73 Не знаен

    14 0 Отговор
    Нека ги бият, защото когато трябваше полицията да бие циганите, те не го направиха. Сега ще ядат често бой, а орките вече нямат страх дори от полиция. Представете си докъде го докараха с тази прекалена толерантност!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Националист

    13 0 Отговор
    Първия и най-благороден подход към циганите е само един. Планирана раждаемост! Спирали или връзване на тръбите на всички циганки. може и 100 лв. помощ с процедурата, това е единственото хуманно решение за обществото! Не си мислете, че вие или вашите деца ще избегнете циганския проблем и че никога няма да ви засегнат циганите! Може да си изпатите много сурово ако го пренебрегнете. Циганите бият и убиват полицаи, военни, жени, деца малки и големи.

    Коментиран от #80

  • 76 jorkaev

    14 0 Отговор
    Не мога да си представя ако в САЩ или дори още по-близко в една Турция някой нарочно счупи стъкло на патрулка или още по-лошо да нападне полицай ...... 10 годишно управление на едно крадливо и силно корумпирано управление на ГЕРБ е даде резултат ... и точно те .. ама точно тези, които ни казват колко са направили за България, са по-зле и от тези цигани ... защото точно те .. са модел за подражание от циганската общност. Нагли, Необразовани, Крадливи, Неработещи, Живеещи от Евро Фондове и Евро пари, ... изобщо - всичко, което се каже за циганите - важи и за управляващите ...

    Коментиран от #79

  • 77 Националист

    6 0 Отговор
    Не на негрите и тям подобни африканци и азиатци! Те са другия проблем носещ упадък където им стъпи крака!
  • 78 гфххъф

    6 0 Отговор
    ами играйте си още на толерастия по време на избори ипо лошо ще става...60% не гласуват.. а останалите 40 гласувате още з абсп и герб и дпс дето по 4-5 мандата ви операвляваха... не разбрахте ли че са ви обещали курбан на циганите...сакън да не гласувате за националисти ...ся не ревете яжте попарата
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 jorkaev

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "дада":

    Може Може ... за твое съжаление лично съм го виждал ... И в едната и в другата държава ... Само, че и в двете държави има силно националистично мислене .. и обществото не търпи такава измет. Там толерантността е болест - защото добре им е известно, че няма живо същество на планетата, (дори и едноклетъчно) което да е толерантно към друго. Живият организъм е "толерантен" единствено към клетки наречени "РАК"... това, .. не ми отговаряй ... няма смисъл да се изморяваш ..:-)
  • 82 ела

    8 1 Отговор
    Няма нищо за учудване не напразно американския посол казва " ние работим усилено с малцинствата" имат предвид рано или късно българската нация ще " изчезне " а турското население е под въпрос може да се изселят ( и при тях раждаемоста е ниска) за съжеление в България има хора готови да направят всичко стига американците да поискат даже за самоунощожение на собствената нация..
  • 83 Елка Николова

    1 8 Отговор
    Каквото и да говорим,много добре знаем че са човешки същества и не можем да ги зачеркнем от нашия живот.Живеем заедно от векове,откакто са се преселили от Индия.Ако им обърнем гръб ще ни навредят по вече.Трябва да им помогнем да излязат от блатото на невежеството и безхаберието.Да им отворим очите и душите за един по смислен живот.Пък и институциите,които са отговорни и вземат заплати за това трябва да се мобилизират и влезат в ролята си.Има начин да бъдат променени.Все пак са хора,променят се животните,защо не и ...ромите!
  • 84 Националист

    10 0 Отговор
    Всички анти-Български организации като тези на Сорос и БХК трябва да се затворят!
    Тези организации са привидно за високи принципи и идеали, същността им е джендърство, циганизация отворени граници, елиминиране на белия човек Християнин.
  • 85 Националист

    7 0 Отговор
    Печатайте стикери, плакати или др. с текстове като: "Не на анти-Българските Сороски организации!" , "Не на БХК", "Не на унищожаването на България" и т.н. и ги лепете на подходящи места.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 IDIL

    5 0 Отговор
    Има една много успешна интеграция на циганите,изспитан и много ефикасен метод газовите камери и пещите,един човек е бил много прав
  • 89 goni

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Здравомислещ":

    Ти с разярена циганка имал ли си си работа?!:) Пробвай! Ще разбереш за какво става въпрос!
  • 90 Усмивката

    4 0 Отговор
    Е осъдителна присъда от 30 години за убийство със гавра ,няма как да очакваме уважение към обществото което ги е изгледало.От там мисля трябва да се почне.Интеграцията сама ще се случи.
  • 91 Да ще бият,

    5 0 Отговор
    Той Господ им го връща ,като биха полицаите българския народ , който им храни семействата,не ги е срам, глупави .............та
  • 92 345

    3 0 Отговор
    Че то за какво ние таз полицццциааа,да пази бандитите,да тероризират народа
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 223

    5 0 Отговор
    Циганите се наместиха в няколко ниши - транспорт и хамалски услуги, почистване на жилища, тавани и мазета, ремонт на покриви, дори строителни и ремонтни услуги и някои други. Типично по цигански, независимо какво сте се разбрали за заплащането, те спират по средата и започват да искат още пари. Ако потърпевшия откаже, следват заплахи и зарязване на всичко по средата. Изключително гнусно поведение. За жалост, по обявите в различните сайтове, не може да се разбере фирмата циганска ли е и дали "работниците" са цигани, разбираш го едва когато вече са дошли. Те на това и разчитат, да махнеш с ръка и да скочиш в чувала. Ако забелязвате на обявите за хамалски и транспортни услуги постват снимки на работещи български момчета, но като звъннеш и хоп - дофтасва бай циган. Затова е добре първо да се срещнете далеч от дома ви с бъдещите "работници", да огледате къде, как и кой работи и чак тогава да ги викате на адреса. Накратко - не наемайте цигани за НИКАКВА работа, освен ако не искате да си създадете неприятности.
  • 95 изи

    0 1 Отговор
    Стига сте се оплаквали-научете се и вие да се биете И НЕ САМО ТОВА !!!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 jordan

    0 0 Отговор
    БРАТЯ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ - ПОСЛЕ. ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ. НИЕ ИЛИ СМЕ НАЙ- ГЛУПАВОТО ПЛЕМЕ ИЛИ СМЕ СЛЕПЦИ ЗА ДА ТЪРПИМ СВОЕВОЛИЯТА НА ЦИГАНИТЕ И НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ. ВСИЧКОТО ТОВА ТЪРПЕНИЕ И ФАЛШИВА ТОЛЕРАНТНОСТ НИ ГО НАТРАПВАТ ОТ ВЪН И НАШИТЕ СТРАХЛИВИ ПОДЛИЗУРКОВЦИ С ПОСЛУШАНИЕ ГО ПРИЛАГАТ. СТИГА ТЪРПЕНИЕТО НИ ДОЙДЕ ДО КОЗИРКАТА. ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВА ДЖОН ХАУЪРД - ПРЕМИЕР НА АВСТРАЛИЯ ЗА БЕЖАНСКИТЕ НАВЛЕЦИ И РАЗНИТЕ МАЛЦИНСТА. ЧОВЕКЪТ БЕЗ СТРАХ И ЗАОБИКАЛКИ КАЗВА НА БЕЖАНЦИТЕ - НЕ СМЕ ВИ КАНИЛИ У НАС А НА МАЛЦИНСТВАТА ЩЕ ПРИЛОЦА ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА АКО НЕ ГО СПАЗВАТЕ. Т О В А Е !!!!