Last news in Fakti

31 Май, 2019 08:00 38 592 74

Люба Кулезич пред ФАКТИ: Пеевски отдавна има намеса в ''Нова телевизия''

  • люба кулезич-
  • мнение-
  • напрежение-
  • нова телевизия-
  • свобода на словото-
  • редакционна политика

Фирми приближени до ГЕРБ купиха ''Би Ай Ти''

Люба Кулезич пред ФАКТИ: Пеевски отдавна има намеса в ''Нова телевизия'' - 1
Източник: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В последните дни климатът около ''Нова телевизия'' и филиалните сайтове от медийната ѝ група силно се влоши. Сайтът ''Гонг'' беше напуснат първо от главния си редактор Николай Александров заради тежка редакционна намеса в работата на спортната редакция на ''Дарик'', а след това, в знак на солидарност с Александров, същото сториха и колегите му Томислав Русев, Валентин Грънчаров, Стефан Стоянов, Веско Вълчев и Ивайло Йовчев. Малко след това, миноритарният собственик и изпълнителен директор на ''Нетинфо'' Христо Христов, също дръзна да обяви, че се спуска тежка редакционна намеса над сайтовете от групата. Става въпрос за сайтовете ''Гонг'', Дарикнюз'' и ''Вести''. След неговото изявление от ''Нова'' излязоха с позиция, че твърденията му не отговарят на истината. Ние от ФАКТИ държим на свободата на изразяване и няма как да подминем темата. Относно нея за анализ на създалата се ситуация, от ФАКТИ потърсихме известната българска журналистка и телевизионна водеща Люба Кулезич.

- Госпожо Кулезич, как си обяснявате случващото се в и около ''Нова телевизия'', журналисти от сайта ''Гонг'' се оплакаха от намеса в работата им, изпълнителният директор на ''Нетинфо'' Христо Христов излезе с позиция, че и в другите сайтове от групата има груба намеса в редакторската политика?

- Това, което се случва е потвърждение на опасенията, че основните медии, мейнстрийм медиите, преживяват дълбоки сътресения и редакционни кризи, които често остават като вътрешен, задкулисен проблем. Това се случва поради много предпазни механизми, които осигуряват външен изглед на спокойствие, а отвътре кипят страсти и напрежение, които са плод на превърнатата в рутина цензура и натиск върху журналистите. Това, което се случва с ''Нова телевизия'' обаче, в контекста на новия собственик Кирил Домусчиев, показва само, че предишни процеси на отстраняване на неудобни, на изпразване на столчета, по на пръв поглед чисто невинни причини, тази криза се задълбочава, тя става очевидна.

- Изненада ли Ви това, че този път нещата се разшумяха?

В ''Нова телевизия'' с промяната на собствеността се видяха и резки кадрови промени в ключови позиции, а именно в новините, в информационната дирекция. Сега цялата тази масирана оставка на хората от спортните отдели на ''Нетинфо'', писмото на Томислав Русев, всичко това показва, че разпадът на свободата на изразяване вътре в медиите е окончателен. Сега започва да придобива много по-ясен външен израз, защото когато бяхме отстранени аз и Сашо Диков през 2015 година, въпреки че бяхме външни продукции, както и въпреки това, че отстраняването ни стана абсолютно неаргументирано, тогава цялата журналистическа общност запази изчакващо мълчание. След това започнаха да се случват трусовете вътре в ''Нова телевизия'', спомняме си за Ани Цолова и нейното драстично отстраняване. Протестът, опитът да се протестира за изпразването на нейното столче, на който протест пък не отиде тя самата, защото се опитваше да запази някакви позиции, тъй като и бяха обещали някакво лайфстайл предаване. Всякакви други форми на намеса вече личаха по поведението на останалите в телевизията. Имам предвид цензурирането на важни теми и заобикалянето на такива дебати. Сега с отстраняването на колежката Виктория Бехар, която е име в продуцентските среди, вече се вижда, че всеки опит да се постави въпроса кой отговаря за редакционната политика, какъвто е случаят с Бехар, която просто попита новата шефка на новините Миляна Велева, дали всичко това, което се случва в новините има отношение към господин Пеевски. Въз основа на това, тя е моментално изхвърлена.

- В тази връзка превръща ли се Кирил Домусчиев във версия на Пеевски и респективно превръща ли се ''Нова телевизия'' във версия на медиите на Пеевски?

- Пеевски има намеса в ''Нова телевизия'' от много време. Това ставаше през Дидие Щосел във времето, когато беше изпълнителен директор на ''Нова телевизия'', той сега вече не е такъв. Запознатите знаеха, че има стари бизнес връзки с господин Пеевски, още от времената на Диема, те просто си работеха тези връзки. Освен това е известно, макар и на познавачите на телевизионното задкулисие, че Силва Зурлева е работила навремето рамо до рамо с майката на господин Пеевски.

- Защо всъщност на братя Домусчиеви им трябваше да придобиват ''Нова телевизия''?

- Една от версиите за придобиването на ''Нова телевизия'' от господин Домусчиев, подчертавам, че е версия, защото в повечето случаи при такъв тип сделки работим с хипотези, те не са съвсем ясни и прозрачни. Една от версиите е, че господин Домусчиев всъщност изпълнява услуга да придобие срещу 185 милиона една медия, която би му увиснала като камък на врата. Каза се дори, че той си купува фабрика на 8-ми септември. Назначаването на някои от хората свързани с господин Пеевски по върховете на ''Нова телевизия'', също е доказателство, че той упражнява много сериозно влияние в тази телевизия.

- Да посочим тези хора?

- Вяра Анкова, която стана първо прокурист, а сега е изпълнителен директор вече, се знае абсолютно, че е много приближена на господин Пеевски още от времената, когато спечели конкурса за генерален директор на БНТ и остана там втори мандат. Миляна Велева, която вече споменахме, е директно и само кадър на господин Пеевски. Това са само външните признаци обаче, защото при гледането на ''Нова телевизия'' вече се вижда, че тя стои като кастрирана, като уплашена, предпазлива и като инструмент за автоцензура, много силен. Вие виждате, че там изчезна качествената и смела публицистика, от новините изчезват теми, които вълнуват целия свят, а в България кой знае защо биват кастрирани и премахвани. Последен пример е с ареста на бившия министър-председател на Румъния Ливиу Драгня, който беше вкаран в затвора. Тази тема въобще не беше повдигната в новините на ''Нова телевизия'', да не говорим за коментарните предавания. Това е на принципа на онзи съветски виц, че когато един висш аристократ отишъл да слуша някакъв нов съветски оркестър, станал по средата на симфонията и започнал да псува, а когато го дръпнали да си седне и му казали: ''ама какво става с теб''? Той казал: ''Само музиката ми го напомни всичкото това, музиката ми навя тези псувни''. При нас е същото, а именно за да не навее някаква асоциация арестът на Ливиу Драгня, те просто премахват темата. Сякаш, че няма Интернет и достъп до други информационни канали. Това от една страна е смешно, а от друга страна е толкова драматично, защото показва, че медиите се свиват до едно крайно примитивно ниво на обслужващ персонал, вече без да се прикрива това, като те са това не само за официалната власт, но и за задкулисието, което е много тъжно.

- Преди няколко дни стана ясно, че '' Би Ай Ти'' окончателно фалира и изчезва. Кой всъщност приключи тази телевизия, какъв е Вашият прочит?

- Моят прочит е отново в рамките на хипотеза или по-скоро на информация, за която аз нямам напълно директни доказателства. Първо начинът, по който бях изгонена първо аз през ноември, а няколко месеца по-късно собствеността премина в ръцете на Мирослав Янев. За него беше ясно, че е подставено лице, после разбрахме, че всъщност е слушал напътствията на Красимир Гергов за тази сделка, но след това се чу, че телевизията е изтъргувана за огромна сума. Огромна, взимайки предвид нейните дребни размери и не чак толкова развитата пазарна мрежа, която тя притежаваше. Говореше се и се говори за сума от над 30 милиона лева и също, че тази сума е предоставена от фирми свързани с ГЕРБ. Една снимка, която е много илюстративна, се появи по същото това време в сайта ''ПИК'', тя се появи на няколко пъти, папараците на ''ПИК'' бяха засичали господин Цветан Цветанов в задушевни разговори с бившия собственик на ''Би Ай Ти'' Павел Вълнев. Пак повтарям обаче, че говоря за хипотеза, която не мога да докажа с реални факти, аз цитирам само свои информатори, че става дума за сделка между фирми контролирани от ГЕРБ и господин Вълнев. Между другото в своя Фейсбук профил, господин Вълнев публикува и трогателни снимки от своите хубави срещи с Цветан Цветанов на територията на Чикаго, когато Цветанов е гостувал там. Тази връзка е очевидна и ликвидирането на ''Би Ай Ти'' беше абсолютно и само по политически причини, защото тя се опитваше да налага един алтернативен на официозните и казионни медии стил, а именно да предлага други гледни точки, да оспорва някои от постиженията, така да кажем, на управлението на ГЕРБ, да разкрива и да осветява някои задкулисни връзки, които свързваха модела ''КОЙ'' с третото правителство на Борисов. Именно заради това тя си отиде просто. Аз не виждам нищо взривоопасно в това, защото това е част от кръвообращението на една публична среда. Когато се опиташ да запушиш някоя от артериите, какво се случва? Най-малкото инсулт.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    149 9 Отговор
    Дааа, ще станем 1-ви по свобода на словото, ама отзад напред... Партийната мафия здраво управлява четвъртата власт. Хора, не се делете на партии, нито едно от тях не ни защитава, всяка граби, коя по-малко, коя повече. Обединението прави силата!

    Коментиран от #4

  • 2 Да да

    76 12 Отговор
    Но ние ще заровим глави в пясъка и ще се снишим защото “ наведена глава сабя не я сече”.
  • 3 Да така в

    124 19 Отговор
    В България цари диктатура и цензура още по-жестоки от времената на БКП !!!

    Коментиран от #5

  • 4 коментар

    13 26 Отговор

    До коментар #1 от "681":

    И какво предлагаш?!Или просто си казваш какво не ти харесва!Добре ама дай някакво предложение щом това не харесваш, или ...............!!!!!
  • 5 бсп

    43 16 Отговор

    До коментар #3 от "Да така в":

    Ами то парите на България ги обраха бкп още през 90г и направиха 1-я фалит и купонна система като си създадоха медии всякакви!Пък във времената на бкп знаем какво беше и нищо не можехме да кажем защото иначе ставаш политически затворник!После някоя друга партия ни се правеше на ""антикомунистическа"" и така!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Batushka

    44 5 Отговор
    Така е факти номер едно сте по свобода на словото ...само не разбрах защо по време на изборите бяха блокиран а и други бяха... за разлика от нас имаше един с главни букви и нецензурни изрази и много лайкове....май и при вас здравите сили си казаха думата...

    Коментиран от #9

  • 8 Иво

    28 8 Отговор

    До коментар #6 от "Рене":

    Дори в 'анкетата' на сайта болшинството от коментиращите е на съветско руските поддръжници (а може и платени да има) които поддържат агресията срещу Запада, а на бсп децата живеят и "работят" там и в Америка!

    Коментиран от #11

  • 9 коментар

    30 5 Отговор

    До коментар #7 от "Batushka":

    А ти си от "'антикомунистите"' които се правят на бкп/бсп мразци, само дето костовото сдс беше на а.луканов, а той беше човек на п.младенов, и костов си крие истинската бкп автобиография, че е член на тях!

    Коментиран от #31

  • 10 hjmgjk

    33 2 Отговор
    очаквайте в скоро време и намеса в прогнозите на синьоптичките.
  • 11 Гост

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    Що бе, на гербавите децата къде живеят и "работят" ? Че в статията се споменава Чикаго и Цвъки.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 С.С

    12 5 Отговор
    Босът от Разград купи Нова-ок.Сменя,уволнява кадри-ок.Ама щом знае какво взема,нека даде нов вид,нова концепция,свежа "кръв" в ефира. Нека доведе RTL,RAI,Eurosport,CCN и да каже:Ето това е сградата,техниката,персонала,оборудването!Предлагайте-как да работим заедно,как да показваме истината,как да държим зрителите пред екрана!
    Да не се сърди на чуждия опит,а да направи така,че тази телевизия да не показва постоянно политиците ни,катастрофите по пътищата,убийствата и бягствата на разни "шумкари" ,да раздели Нова на...примерно 5 TV канала: 24ч. само новини. 24 ч.само спорт,филми,музика,шоута.Кой каквото харесва-да гледа. Да спре всичко нерентабилно като предавания,водещи.
    Мнозина няма да харесат това-но трябва да се опитва. Ако ще е "хляб и зрелища" - нека бъде. Но за зрителя.
  • 15 Игнор

    37 1 Отговор
    Не им гледайте телевизиите и не четете вестниците или сайтовете им. Просто е.
    Покупката на Нова и други медии е с 1 удар 2 заека. 1-поемаш контрол върху хората, 2-переш пари. Идва и допълнението, че започваш да изнудваш рекламодателите иначе проверки, НАП, прокуратура и т.н. Това е един затворен кръг, от който самите мафиоти ще се опарят,... но след като са разнищили преди това системата. Господари на Ефира ще сложат началото на онлайн форматите и след 5 години телевизиите ще изчезнат... поне за онези хора, които поне малко осъзнават, че им се предлага отрова по екраните.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Беновска

    5 16 Отговор
    Таа е по-луда и от мене
  • 22 Byg

    10 30 Отговор
    Каква информация ще ми даде тая дърта кокошка , откъде ли не я махнаха , махат я защото е некадърна и сега за жълти стинки се продава , говори това което и турят в устата , става въпрос за думи .
    Какво казва , какво , това е така , но може и да не е , твърдо може би. Не било компютри ами компоти , само искат да разлаят кучетата с такива нищо не казващи материалчета , ако пък и поизцапат в случая ГЕРБ с лайна няма нищо случайно. Марди

    Коментиран от #57, #58

  • 23 ПЕШО

    40 0 Отговор
    Както казваше Радой Ралин - БЕШЕ ВРЕМЕ ТУРСКО НАСТАНА ВРЕМЕ МИЖЕТУРСКО !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 mammmmm

    24 7 Отговор
    Хайде да престанем с това БКП, минаха вече почти толкова години, колкото е управлявало БКП и вие още го спрягате. Какво се промени? Същото мислене на управниците, кой колкото може да граби и да си осигурява бъдещето/ неговото, не на народа/. Дай ми власт, парите сами ще дойдат!!!!!

    Коментиран от #36

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нема лабаво

    22 3 Отговор
    Ама какви български медии и телевизии, какво гласуване- я си ходете за гъби и на море в Гърция. България не я мислете -по 100лева за глас на циганин и всичко е уредено за политици и олигарси.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 истинко

    17 4 Отговор
    това което Люба Кулезич казва е така, но също така е факт че същата тази Кулезич е проводник на други интереси! Няма независими телевизии в Булгаристан! Всички са сервилни и са в услуга на определен политически кръг! Спомнете си как Б.Борисов управляваше телевизиите с SMS-и и каквото той кажеше това излизаше в общественото пространство!
  • 29 ЗМЕЙ ГОРЯНИН

    17 4 Отговор
    ТАЗИ СВИНЯ Е НАВСЯКЪДЯ
  • 30 пико

    26 2 Отговор
    Осман Октай-Пеевски ще стои в парламента докато осигори избирането на правилния гл.прокурор.
  • 31 487

    4 13 Отговор

    До коментар #9 от "коментар":

    Костов никога не е бил член на БКП.НИКОГА.

    Коментиран от #33, #47, #51

  • 32 Лекар БГ

    18 2 Отговор
    Кво му дреме и требе на днешният българин?
    Лотарии и готвачески риалити.
    Гала и празнодумна компания.
    НЕкой и др.турски или индийски сериал.
    Останалото го казват"силните"на деня и техните бизнес и корпоративни,и политически ментори. Истини,публицистика,разследвания,спор!?Да бе,Да,ама друг път.Важни са рекламите. И сегашните послушни екранни папагали,рецитиращи с комсомолски плам,спуснатият свише,спам.Става дума за пари-нищо лично.Цензура и превозвачески послушковци.
    Вече бъка от този планктон по повечето "медии".
    Важна е правилната и единствена линия на Партията и Правителството. Тя носи облаги. И липса на неприятности.
  • 33 Станьо

    10 6 Отговор

    До коментар #31 от "487":

    Оуу...смени дилъра бацееее...костофф не бил член на бкп..и баце не е пожарникар , и кон боб не яде и цвъки не е завършил помощно училище..браво . Отивай за баничката и бозата , готов си .
  • 34 Имаш чар

    3 3 Отговор
    Бейби, но информацията ти куца..!
  • 35 волен сидеров

    13 2 Отговор
    смотан народ сме и това си е-търпим ли търпим....
  • 36 Димитърдд

    7 8 Отговор

    До коментар #24 от "mammmmm":

    Как да престанем с руската партия БКП, ДС като те и днес са в дъното на всичко случващо се в България. Само че сега е много по задкулисно. Кукловодите са от Кремъл и руските служби и такива като кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников, които разполагат с богата българска агентура и контролират целият политически и икономически процеси в България. Руснаците вече дори не ни питат вече за каквото и да е било, а направо искат гаранции за турски поток директно от ЕС, което намирисва на загуба на независимост. Изпадаме все повече в руска зависимост, благодарение на управляващи, опозиция, президенството и парламент.?
  • 37 Влади

    11 2 Отговор
    Е, толкова ли никой не разбра, че Пеевски, Домусчиеви, Папазки, Ковачки и т.н. юнаци са все собственост на Доги. Който е собственост на мутренско- милиционерското задкулисие, както и Б.Б., впрочем. Ама Доги е по-високо закачен, в сравнение с БиБи , затова той е протежиран директно от Москва. Нищо не случайно тук, най-вече бизнесмените, а ако някой от тях си въобрази, че вече не зависи от задкулисието и поиска популярност, го „самоубиват”. Спр. Шарлопов, Мишо Бирата и т.н.
  • 38 Цецо

    9 1 Отговор
    Отдавна вече не следя новините по телевизия, която и да е, защото това вече не са новини, а полицейски хроники....
  • 39 Циник

    3 3 Отговор
    А бе таа жива ли е? Отде изпълзя и тя?
  • 40 Фройд

    7 2 Отговор
    По заспало племе от българското няма!!! Приведена главица сабя не я сече!!! Бог да е милостив към нас! До там се стигна!
  • 41 Нела

    3 16 Отговор
    Ти пък коя беше, че ще говориш срещу Пеевски! Г-н Пеевски храни не едно гърло с това, което прави, помогнал е на толкова хора, колкото ти не си виждала през целия си съзнателен живот. Прокуратурата доказа, че той е честен политик и бизнесмен.

    Коментиран от #43, #49, #54

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Циник

    2 4 Отговор

    До коментар #41 от "Нела":

    Колко му е голям?
  • 44 ГРУХ

    14 3 Отговор
    Пеевски не е господин, той е Свиня.Грух

    Коментиран от #45

  • 45 Нела

    3 13 Отговор

    До коментар #44 от "ГРУХ":

    Когато ти започнеш да храниш толкова гърла, колкото той храни в момента, тогава можеш да му казваш всякак. А до тогава - нямаш моралното право. Не е коректно същият да ти дава работно място, да му ядеш хляба от ръката и да го обиждаш и хулиш по форумите. Не е правилно...

    Коментиран от #48, #50

  • 46 Усмивката

    3 2 Отговор
    Яааа.... каква била истината за ГЕРБ и Пеевски.Значи тия тролове по коментарите не са на случайно
  • 47 коментар

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "487":

    Костов ВИНАГИ Е ЧЛЕН НА БКП, ВИНАГИ, ВИНАГИ Е ЧЛЕН НА БКП!!!!
  • 48 Усмивката

    1 4 Отговор

    До коментар #45 от "Нела":

    Братчед ...Хляба не се дава .Той се заслужава.Живееш в други времена .Оди си в Северна Корея там ще се чувстваш комфортно
  • 49 Балу

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Нела":

    "Господин" Пеевски храни гърла!?Колко!?Явно много и явно всички са негови лични.Щото ,ако беше с едно гърло щеше да изглежда във форма.Ама той ,казваш, има много гърла и стомах ,сигурно, като торба.Дали да ми е жал за този "господин" Пеевски или да продължавам с предишната антипатия към него!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Турчин

    1 0 Отговор
    Ще го издигнем Султан като Erdoğan
  • 53 анльчик

    1 0 Отговор
    не е намеса-той е собственик демек фирма гроб
  • 54 Джони

    5 2 Отговор

    До коментар #41 от "Нела":

    Нелчее , а твойто гърло колко е голямо бе душа или да питам пеееффски той го е ползвал . Всички знаят че сте уруспиите на пееффски даже и мъжете , и те са уруспийки продажни . Купили сте си голями вибратори и постоянно тренирате гърлата си за да са готови за всеки ищах на падишасите които пускат по нещо вътре И ЗА ЯДЕНЕ ..
  • 55 Прокурорът

    12 2 Отговор
    Крайно време е да се появи българска Лаура Кьовеши и да постави всички български политици на мястото им!!!
  • 56 Нела

    1 5 Отговор
    Ало, прокопиевите изстърсаци! Докога Пеевски ще ви е удобна дъвка, върху която да си упражнявате уменията по писане на лабораторни доноси? БГ Мадоф ви спонсорира от Белград, отделно от това получавате грантове от Америка благодарение на партии като тази на Христо Иванов Пинокио и останалите сателити на кръга Агнешки главички.
    Всички си имаме някакви отдушници, за вас това е Пеевски, а за мен например Сульо от Две Могили, но това не значи, че трябва да работя с мръсни интриги и да настройвам цялото общество срещу него. Нещо, което вие правите и нещо, което не е правилно.
  • 57 самуил

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Byg":

    Тя е еврейка и прокарва чужди интереси, но в този случай казва истината
  • 58 самуил

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Byg":

    Тя е еврейка и прокарва чужди интереси, но в този случай казва истината
  • 59 Да заколим

    4 2 Отговор
    свинята "КОЙ"!!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тази Свиня не прилича на човек

    6 0 Отговор
    Прасчо откъдето и да го погледнеш, си е чиста маймуна
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Тази Свиня не прилича на човек

    7 0 Отговор
    Прасчо откъдето и да го погледнеш, си е чиста маймуна
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Шиши

    5 1 Отговор
    откъдето и да го погледнеш, не е нищо повече от една торба с екскременти
  • 66 Шиши

    5 0 Отговор
    откъдето и да го погледнеш, не е нищо повече от една торба с екскременти
  • 67 Шиши

    6 0 Отговор
    откъдето и да го погледнеш, не е нищо повече от една торба с екскременти
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Лимана

    1 3 Отговор
    Може да е вярно всичко което казва ...ама да няма свобода на словото меко казано не е вярно ! А това че много медии имат пристрастия си е вярно че и защо пък да нямат ! А избирателите трябва просто да избират на кого да вярват ! Ама понякога мисленето не е за всеки...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Дойде време

    2 0 Отговор
    Свинята да бъде заклана
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Шиши Цацов Боков

    2 1 Отговор
    е време да бъде обесен
  • 74 Ще повърна

    1 0 Отговор
    Че то има ли още глупаци който вярват на българските медий. Там никога няма да чуете истината а само ще се отрази някоя новина която няма нищо общо със това което се случва в България