Last news in Fakti

4 Юни, 2019 12:21 44 644 174

Манол Глишев пред ФАКТИ: Борисов ни има за по-прости от него и краде много

  • манол глишев-
  • поет-
  • блогър-
  • мнение-
  • бойко борисов-
  • магаре-
  • общество

Той много се старае да не се излага пред чужденците

Манол Глишев пред ФАКТИ: Борисов ни има за по-прости от него и краде много - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бихте ли избрали магаре за народен представител или пък за президент? Ако не бихте го направили, то ще влезете в тежко противоречие с министър-председателя на България Бойко Борисов. Според него, ако в началото на неговата политическа кариера, той и партията му бяха взели решение да ''вържат'' магаре начело на листата на ГЕРБ, хората и него ще изберат. От ФАКТИ решихме да не останем безразлични към темата и потърсихме мнение по нея от поета и блогър Манол Глишев.

- Ако Борисов смята, че ние ще изберем и магаре, то тогава той какво си мисли за нас? Какви сме ние според него?

- Този отговор може би е исторически, то е почти анекдотично. Известна е историята според която един римски император, неуравновесен римски император, принуждава сенаторите с елемент на чиста гавра, да изберат за свой колега, за член на сената - коня на императора. Конят се казва Инцитат, императорът е Калигула, а той е запомнен от историята с много лошо чувство. В този смисъл Борисов гледа на нас като на.., и вие сте прости, и даже сте по-прости и от мен, и няма да се разберем, ами аз ще ви казвам какво да правите. По същия начин Калигула гледа на сената на Римската империя.

- Aко Ангела Меркел се обърне по този начин към германците и им каже: ''Аз и прасе да сложа, вие ще го изберете'', каква според Вас ще е реакцията първо на репортерите на място, а след това и на гражданите?

- Всичко зависи от нивото на обществена култура. Това, което ние на разговорен език наричаме ''бели държави'' или нормални държави, са държави, които са по-богати от нашата и са по-проспериращи. Защо те са богати и проспериращи? Защото там населението не стиска зъби и не си мълчи, а винаги, когато има проблем - вдига страшен шум срещу правителството. Общо взето въпросът е правителството да има известен страх от нацията, тъй като всяка западноевропейска държава е минала по един дълъг, труден процес на изграждане на държавността си. Германия има много сложна история, Великобритания има много сложна история, Франция също. В тези страни се е стигнало до един обществен договор, в който властите не си позволяват да изразяват презрение към населението. Властите много внимават как говорят и се e създал един тон на приличие, като между другото този тон на приличие го имаше у нас, например през 90-те години, краят на 90-те години и началото на новия век. Обаче в последните десет години, откакто ГЕРБ е на власт, дори са повече от десет като включим общинския мандат на Борисов - тонът на приличието беше срутен. Властите казват: ''Ние ще правим каквото си искаме'', идиотщината е, че ние българите не реагираме на това. Първо не реагират достатъчно добре журналистите, които би трябвало да емнат правителството, докато го сринат, тъй като правителство, банка и муха се убиват с вестник. После би трябвало самото население да полудее от това нещо. Имаше един случай, в който преди няколко години японски министър-председател си позволи да каже нещо далеч по-безобидно от Борисов. Той каза на населението нещо от сорта на: ''Япония не се управлява много трудно''. Заради това журналистите и японската публика го побъркаха и човекът много скоро си подаде оставката, извини се сърцераздирателно от трибуната на японската Диета (японският парламент) и въобще нещата минаха по един съвсем цивилизован и демократичен начин. Този човек не беше линчуван или нещо подобно, а беше принуден да осъзнае грешката си. При Борисов няма такова нещо, той се самозабрави.

- С оглед на дадените примери от по-цивилизования свят и връщайки се в реалността тук, където критична реакция на подобни изказвания няма, може ли според Вас Борисов да стане още по-директен в обидите си?

- Той така или иначе го прави, но все пак никога няма да излезе по телевизията и да каже ''Вие сте едно тъпо население и аз тука ще ви мачкам''. Той не е идиот, а популист. В този смисъл той винаги ще казва: ''Народът е готин, народът е свестен, народът е прост, ама това е хубаво, понеже се разбираме, защото и аз съм прост''. Оттам нататък: ''Вие журналята сте кретени'', това би могъл да го каже. Може да им каже, че са безполезни, може да им каже, че лъжат. Съвсем възможно е да каже, че опозицията му нищо не струва и същевременно с това той може да продължи да говори по един начин, който да е тотално оскърбителен за нашите институции. Да казва: ''Абе, Конституция тука, закони, дайте сега да надскочим закона''. Имаше един такъв герберски израз навремето, който също между другото е смущаващ и нетърпим. Тези неща ще си продължат, Борисов си казваше: ''Абе.. какви процедури, стига с тия процедури''. Той ги разбира нещата по друг начин, да си управляваме по общо подразбиране. Ние всичките сме хитри и знаем как става, това е неговият стил и поведение. За него писаното право нищо не означава. В този смисъл той може да си продължи така, но не е в това въпросът, защото той ще го прави. Въпросът е колко време ще изтрае, защото това не може да е вечно.

- Дали репортерите стоящи срещу него осъзнават на момента нещата, които той казва и дали имат необходимото достойнство за критична реакция към неприемливото?

- Първо да кажем, че репортерът не е низов журналист. Репортерският занаят като част от журналистическата професия, би трябвало да заслужава голямо уважение. Има професионални, стари и опитни репортери от големи световни медии, които биха реагирали по изключително сериозен начин в момента, в който чуят подобно изказване и биха задали серия от смазващи въпроси на глупака, който си позволи да изтърси такава обида пред тях. За съжаление в България самият репортерски занаят, а и изобщо журналистическата професия, са сведени до много ниско ниво, като това е нарочно, стремеж на властите е да бъде така. В този смисъл малцина журналисти биха се осмелили въобще да говорят пред Борисов, да му задават въпроси, които да не очаква да чуе, за да не си загубят работата и за да няма: ''Много като тебе вече плакаха''.

- Спомням си как една българка работеща за''Ройтерс'', ако не се лъжа, зададе на Борисов съвсем не толкова удобен въпрос, а той с назидателен тон я попита коя медия представлява. Разбирайки, че е от ''Ройтерс'', Борисов доста снижи тона.

- Той е хамелеон, нахалник е, но внимава къде е нахалник, за да не се изложи пред чужденците. Пред чужденците той винаги е много мек. Чуждата преса винаги съобщава, че Борисов създава приятно, меко, мило впечатление, когато говори извън границите на страната.

- Смятате ли, че ако това изречение на Борисов за високия рейтинг и избираемото магаре, се повтаря постоянно по телевизиите, в момент преди избори, населението отново ще го избере?

- Не знам. Първо си има твърдо ядро, което не се интересува от това, което той говори, а се интересува от това той да е на власт. Няма да сбъркам, ако кажа, че това са например държавни служители, които от десет години зависят силно от неговата партия и от неговото влияние. Има хора, които биха плюли на собственото си лице и съвест, те въобще няма да се впечатлят от това, че министър-председателят е казал нещо оскърбително за нацията. Има хора, които търсят всяка възможност да се конфронтират с него, впрочем дори и когато няма за какво. Той често казва банални, но верни неща. Неща от рода на това, че водата е мокра и небето е синьо. Прави го за да минават по-лесно лъжите му. Хората конфронтиращи се с него за всичко, са хора гравитиращи около БСП. Въпросът обаче е дали има достатъчно граждани и дали не трябва да възпитаме достатъчно граждани, които да реагират принципно на сериозни положения. Да реагират даже не толкова, когато Борисов каже някаква гадост, защото Борисов не бива да говори гадости, никой министър-председател не трябва да говори гадости, но най-вече Борисов не трябва да краде, а той краде много. Неговите хора също крадат много. По този въпрос, ако се намери критична маса хора, тогава въпросът Ви ще има много щастлив отговор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    146 684 Отговор
    Пак измислени дихатели плюят по Бойко но,народа си каза думата.

    Коментиран от #33, #47, #92, #165, #167

  • 2 El chochone

    135 667 Отговор
    Най добрият премиер,който е имала България

    Коментиран от #11, #50, #54, #58, #79, #80, #81

  • 3 El chochone

    127 488 Отговор
    Бесеперастията да мълчи...!

    Коментиран от #12

  • 4 ДОКО

    458 84 Отговор
    НЕ КРАДЕ А ЗАСМУКВА..И ЦВИЧКО ПОМАГА..
  • 5 сандъкова

    88 230 Отговор
    Тоя кавал ако е алтернатива на Баце и ко, заеби....
  • 6 Кокито

    445 51 Отговор
    Боки е абсолютно прав, и магаре да пусне и него ще изберем. Нарочно свалиха качеството на образованието за да си правят с нас каквото си пожелаят. Ще ги избират разни примати за по 20-30 кинта и всичко ще е перфект за тях......

    Коментиран от #43, #44, #174

  • 7 НРБ

    116 384 Отговор
    Стига сте търсили под вола теле, така казал , онака рекъл. Важни са делата му, какво е направил, което е видно и не може да се отрече , хората го виждат! А по времето на другите правителства до сега , само грабежи и нищо за бита на народа, само лицемерни изрази , клишета , а БСП се напълни с олигарси ! Нямаше виновни за три фалита на държавата за тези 30г, нямаше виновни за фалиралите банки, за 1000 % инфлацията. ....стига вече сте хвърляли кал по ГЕРБ, отворете си очите за добрите неща , които правят непрекъснато !!!

    Коментиран от #30, #42, #65, #126

  • 8 Магарето

    289 38 Отговор
    Че е вярно, вярно е. НО че народа е прост, прост е. Простаци са всички онези дето си държат нещастните душици в шепички и мрънкат , а не излязат да гласуват. Простаци са в 90% държавната и общинска администрация дето с 10% от населението гласуват под строй с бюлетината на герб. Ако излязат 50 или повече % да гласуват тогава и на герберите ще им падне драстично процента и на дпс-то. Е да видим герб Нека има по-силна опозиция. Сини жълти пембени зелени оранжеви ако щете и сурусинкяви . Да водите тоя селски тарикат и ненаялата се шайка около него дали няма да стегнат крадливите си задници малко да поработят и за хората, а най добре поетапно към бай ви Ставри да поемат. Е а дано ама надали....
  • 9 химлер

    229 21 Отговор
    Стига сте ревали, че ако сме народа който трябва да бъдем до сега да сме ги изклали всички 240 прасета в НС. Та така че мълчете и плащайте каквото ви се каже - това е истината КАПИШ

    Коментиран от #123

  • 10 ДОКО

    208 43 Отговор
    НАРОДЪТ НЕ Е ПРОСТ А ЗАБЛУДЕН..МЕДИИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ТИ ПОВТАРЯТ ЧЕ ТИ БЪЛГАРИНО СИ ДОБРИ ТИ СИ ОК ТИ СИ ЩАСТЛИВ ТИ СИ В РАЯ И Т.Н.ЗАЩОТО ГЕРБ Е СХЕМА КОЯТО ВКЛЮЧВА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗВЕНА МЕДИИ МВР ПРОКУРАТУРА ЕДЪР БИЗНЕС И СЛЕДВА ЗАСМУКВАНЕТО НА ПАРАТА ПРОЦЕНТЪТ Е ОПРЕДЕН И ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ГУШНЕ ГЕРБ УПРАВЛЯВАТ КАТО ВНЕДРЯВАТ СТРАХ А СИ ДИГНАЛ НОСА СЛЕДВА ТОЯГАТА..

    Коментиран от #129, #169

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Обикновен човек

    84 12 Отговор

    До коментар #3 от "El chochone":

    Ех какъв голям език имаш разпростира се на три коментара!!
  • 13 смърт за комунистите

    84 273 Отговор
    по крадлива сган от комунистите светът не познава !
    Борисов е най добрия премиер на България след Стамболов !

    Коментиран от #16, #38, #97

  • 14 karakondgul

    206 15 Отговор
    Единица мярка за добро управление трябва да бъде "България изпревари по развитие и стандарт държава от ЕС"!
    Всичко друго са празни приказки.

    Коментиран от #147

  • 15 Боки не е такъв човек😂😂😂

    129 23 Отговор
    Това са скалъпени обвинения тои е ял филия с мас и е човек от народа😂😂😂😂😂

    Коментиран от #18

  • 16 бузю

    151 22 Отговор

    До коментар #13 от "смърт за комунистите":

    Хем си прав ,хем не си . На Борисов партийната книжка , подарък от дядо Тошо , седи в гардероба.Прави си извода сам , ......ако има с какво
  • 17 Кой е

    54 108 Отговор
    Манол Глистев и кой му иска мнението?!

    Коментиран от #48, #106

  • 18 Те баба ти и дядо ти само

    51 7 Отговор

    До коментар #15 от "Боки не е такъв човек😂😂😂":

    филаделлфия са мазали навремето.???

    Коментиран от #19

  • 19 С маскарпоне😂😂😂

    30 4 Отговор

    До коментар #18 от "Те баба ти и дядо ти само":

    И рокфор😂😂😂
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Джони

    45 105 Отговор
    Разумният човек не би акцентирал върху "магарето", защото то е просто метафора и израз за високият рейтинг на Бойко.

    Коментиран от #67, #125

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 месара

    49 76 Отговор
    поредния празнодумец!
  • 24 asoos

    72 7 Отговор
    защо факти не направят една анкета за най добрия премиер от 89 та до 2019 г

    Коментиран от #39

  • 25 ГоУст

    120 28 Отговор
    За съжаление всички го знаем....и за съжаление пак и пак избираме тиквата.
    Еми ще продължава да ни вика магарета а ние ще продължаваме да си драскаме по форумите.
  • 26 ????

    13 47 Отговор
    Бойко кво му наредят шефовете това прави. Всичко зависи от съзнанието. Отиваш на доктор и сестрата на 66 години по нервна от 72 годишният доктор. Бойко ли е виновен, питам и отговор не искам. Отива в друг град държи го един час, но.. Едно е помакиня първата, а друго си е втората, на цвъки хората. Всеки реве, а имат простите на българи по 3 къщи на село, по 5 апартамента в провинцията. Минавам покрай центъра, огромни къщи, магазини и сие. Където е текло пак, от Беломорска Тракия с камили са дошли богаташите. Богатството им се е надградили, член на бкп, големи заплати след 1989 от партия в партия и стигнаха до герб, три пъти по заможни, деца на държава, но загубиха мъжете си, а мама р. 1933 сега и тя Тонка Стоева сиджи.. поживя благодарение на щерка си... крадлата... Болест, къщи, апартаменти, магазин, на запад друг свят, живот кратък, р. 1956,щерката,в общината и с Цеца приятелки, кукуку, изкукувици.. Една кондуктор ка ми се оплаква... В града няма млади, всичко е пенсионери и на средна възраст, туркиня се оказа, да им честити шекер байрам и да е благ вожда им като шекера, оплака ми се, децата са на запад, няма да се върнем, с една заплата сме, мъж ми е болен, инфаркт,,, поне като на мед. Сестри им е трудно, рав им път, рецептата, айде излизате, ако искат нещо, е няма, на кого по напред. А дали ще е Бойко или драганка или Хасан, самите ние не се ли променим, изход няма. Всеки иска, младите да се стягат, а не цигари, ракия,.. Получаваш над 1200 и ревеш, дфи
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Вятър

    55 67 Отговор
    Манолчо,колко стихосбирки си написал и издал и колко хора са ги купили и прочели?Роднини и приятели не се броят.След това ни обяснявай за магарето.От анонимници ,като тебе анализи не искаме.
  • 30 любо

    63 7 Отговор

    До коментар #7 от "НРБ":

    А кога скоро е имало друго правителство , че да направиме разликата ...?

    Коментиран от #71

  • 31 колю

    46 74 Отговор
    Абе, другарю Глишев........а ти от къде си открадна малкото мозъче под рехавата джендърска брада
  • 32 любо

    76 20 Отговор

    До коментар #28 от "Мутра":

    Обичат хората , ама не Бойко , а парите които дава под масата !!! Тия същите хора ще обичат всени който им покаже пет лева на цяло !!!
  • 33 Густо Майна

    41 12 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Ако под "един Пловдив" народ поставяш целия народ?! Може и да си прав. Ама нали си на Баце човек, а ние сме прости... Даже по- от вас!
  • 34 Европеец

    40 62 Отговор
    Някой си Манол Глишев се изкал??!! Не виждам новината в това.
    Не съм го чувал, не желая и да чувам за него!
  • 35 Гого Л

    33 74 Отговор
    По-добре Борисов да управлява отколкото гадните соросоиди, Манолчо!!!
  • 36 Кико

    44 24 Отговор
    Квичете, пърдете, ще ви мине! Псевдо интелектуалци народила нашата земя хубава!
  • 37 БеСеПендър

    43 69 Отговор
    Какъв поет си ти бе Глишев и кой те знае? Ти си един платен лизач на БСП.
  • 38 Гошко

    46 17 Отговор

    До коментар #13 от "смърт за комунистите":

    Изглежда имаш сериозни психически проблеми

    Коментиран от #141

  • 39 хахаха

    23 40 Отговор

    До коментар #24 от "asoos":

    Публикувано във факти.бг: "защо факти не направят една анкета за най добрия премиер от 89 та до 2019 г"

    Защото е безсмислена, драскащите тук са предимно русофилистици и левандули и най-добрия вероятно ще бъде Орешарски или Виденов:)!
  • 40 Селянина с колелото

    42 11 Отговор
    Лелеее ВЕрно ли? А стига бе......много ли краде? лелеее? и когаС го открихте това? Днеска ли? МАЛИИИИИИИ! Новина та кърти разбираш ли!
  • 41 onq s konq

    39 40 Отговор
    Ето какво заявява "ИЗВЕСТНИЯТ" САМО НА МАЙКА СИ Глишев-цитирам:"Вие журналистите сте кретени" - това БИ МОГЪЛ да каже Борисов.МОЖЕ ДА ИМ КАЖЕ също че са "безполезни" и "лъжат".СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНИ Е ДА КАЖЕ,че Опозицията нищо не струва.МОЖЕ И ДА КАЖЕ "Абе Конституция тука,закони,дайте сега да надскочим закона".Борисов СИ КАЗВАЛ НА СЕБЕСИ "Абе какви процедури...стига с тия процедури" и т.н.Реалната истина е,че БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ПОДОБНИ НЕЩА,но...МОЖЕ И ДА ГИ КАЖЕ?!!Ами АКО НЕ ГИ КАЖЕ,ще изтърпи ли Глишев ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ 2 ТУПАНИКА за ОБИДИТЕ КОИТО СИПЕ БЕЗ ГРАМ ОСНОВАНИЕ по негов адрес?!Ама СЕГА И ВЕДНАГА,а не да се надява на заведено срещу него дело от Борисов,което да се влачи в годините!Естествено и думите за Магарето което МОЖЕ да бъде избрано ако Борисов реши са си чист "фолклор",но все пак ИМА НЕЩО ВЯРНО в тях.А ЗАЩО ЛИ?Ами защото народът НАИСТИНА ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ ТОВА МАГАРЕ,ама НЕ ЗАЩОТО Е ПРОСТ,А ЗАЩОТО ИМА ДОВЕРИЕ В БОРИСОВ И УВАЖАВА РЕШЕНИЯТА МУ!Всъщност и точно тук е "врътката" на Глишев.А както е известно ДОВЕРИЕ ЛЕСНО СЕ ГУБИ,НО МНОГО ТРУДНО СЕ СЪЗДАВА.Та така ...си вади "сребърниците" Поет Глишев,за когото ЕДВА ЛИ ЩЕ ЧУЕМ ПАК НЯКОГА НЕЩО.
  • 42 Юнак

    36 39 Отговор

    До коментар #7 от "НРБ":

    Лаят силно,болезнено и чакат ДПС/БСП да вземат власта за да крадът без някой да им пречи. Както винаги е било.
  • 43 магарицата

    35 6 Отговор

    До коментар #6 от "Кокито":

    Цецка не я избрахме, та ше видим...

    Коментиран от #66

  • 44 ГНИДА

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кокито":

    Ето точно тия са новите работници в България ! Честито на печелившите
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Т-34

    24 28 Отговор

    До коментар #17 от "Кой е":

    Кои е този и какво е издал? Май е лентяй.
  • 49 Kyma Lisa

    50 20 Отговор
    Той Боко си обижда своите избиратели, но те пак си го харесват!!! Да им е драго!!!! И пак да го избират, заедно с магаретата!!!!

    Коментиран от #124

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Боко

    31 10 Отговор
    Стига сте брецали,изградих ви магистрали,болници,детски градини, на Софянци метро,са и самолети ше ви зема а вие само ревете,неуда чници има навсякаде посвета,гласувайте за мене и след време ше ми благодарите
  • 52 Գեւորգ Գ.

    26 3 Отговор
    Бай .... (знаете кой) ли е готин, народът ли е перверзен - не мога да разбера!
  • 53 Балу

    8 15 Отговор
    Аз се съгласявам направо със заглавието и нататък няма да чета!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Станьо

    24 21 Отговор

    До коментар #46 от "Byg":

    И ти си проститутка на герб , вижда се.

    Коментиран от #150

  • 56 дядо славеиков

    31 12 Отговор
    Не народ а мърша.
    Това ще кажа и повече не ще говоря.
  • 57 Прост народ

    37 16 Отговор
    Пак да гласувате за Боко с магаретата

    Коментиран от #95

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 287

    24 10 Отговор
    Някой знае ли,кой е този на снимката?

    Коментиран от #172

  • 60 коча

    24 31 Отговор
    земи се обръсни бе брадат козел па тогава говори за борисов
  • 61 дани

    25 23 Отговор
    Не мога да разбера как така давате думата на абсолютни психопати? Да не би и вие да сте част от групата на другаря Бабикян, а може би на Цецко от Белград?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 КОЧА

    12 6 Отговор
    ГЛЕДАИ КАТО ГОВОРИШ ДА НЕ СЕ УПЛЮЕШ САМ - НАТАМ СИ ТРЬГНАЛ ПРИЯТЕЛ .......................
  • 64 Алекс2

    19 29 Отговор
    Другари мъката за кой ли път ни е голяма ! Да се съберем на Бузлуджа да се хванем за ръце и да скочим в някоя пропаст ! Железни железни ама то вече се не издържа ! Това е спасението . А Импексова Милиончева и Христовците нека си харчат парите а ние да им тежим на съвеста ! Сборен пункт Позитано...

    Коментиран от #105

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ЯНИ

    34 13 Отговор

    До коментар #43 от "магарицата":

    Да,ама цецка е травестит,а''боко''си е истинско магаре отдавна,та затова винаги си го избираме.Тоа е най- ГОЛЕМИЯ манипулатор съществувал някога....
  • 67 моряк

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Джони":

    Прав си ,но на прости хора как да обясниш що е метафора!!!!
  • 68 волен сидеров

    16 6 Отговор
    ха ха ха Борисов краде а вие не ха ха ха ..големи смешки
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 гост

    13 11 Отговор

    До коментар #30 от "любо":

    Ами на онзи наглец Орешарски седянката беше скоро!!!
  • 72 волен сидеров

    23 12 Отговор
    айде малко по сериозно-дори и да краде ,поне се вижда ,че и ма и за народа ...магистрали ,ако успее и тунела и хемус и някой друг околовръстен път да направи то той ще е без алтернатива на фона на 240те гълфона особено от псевдопатриотите и бсп,за дпс да не говорим....бсп толкова години беше на власт и нищо не направи,те могат само да се джавкат по между си нищо друго...Бойко поне има реални направени неща,Ако вдигне всички доходи поне 100% той ще е винаги на власт до живот.
  • 73 ПЕНКО

    10 14 Отговор
    ОБАЧЕ, МАНОЛ ПИШЕВ Е НА ДРУГО МНЕНИЕ , А МАНОЛ ДВУПИШЕВ Е НА СЪВСЕМ НА ДРУГО МНЕНИЕ , А МАНОЛ ТРИПИШЕВ Е ....!!!!!!!!!!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 filo

    21 15 Отговор
    Какъв е тоя Дришев, исвестен със своята неизвестност. Айде у лево.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бамби

    18 12 Отговор
    Да, просташкия тон и манталитет на премиера привлича като магнит други власт имащи със същият манталитет- пасват си чудесно!Но защо толкова държат народа да е изпростял на макс?
  • 78 asoos

    22 17 Отговор
    Някой да е чувал за ония двете кокошки Нинова и Е.Йончева тука 1м само компромати а сега няма никой нещо се изпокриха като мишки.А този от коя дупка излезе почна да лае я въз от палубата.
  • 79 Виж колко минуса имаш

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Да живее твоят премиер с циганско мислене!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Глисев

    17 22 Отговор
    Много нагло и непремерено ни представяш нещатата. Ние не сме канарчетата ни омагьосваш. Г-н Борисов десет години от живота си е дал за нашето добруване. А ти по-добре се извини и се скрий от където си се ПРЪКНАЛ !

    Коментиран от #88

  • 83 Съдът е близо Глистев

    14 10 Отговор
    Нямам представа кой си но ВСЕКИ носи съдебна отговорност за простотията си!
  • 84 Съвет

    20 17 Отговор
    Този кретен заслужава да го арестува ДАНС и да даде доказателства ,че Борисов краде много.То и две жени ореваха орталъка че краде , ама доказателства йок.
  • 85 Джорж Оруел

    22 8 Отговор
    Народ който търпи подобна измет да го обяздва не е жертва а съучастник
  • 86 Граф Монте Христо

    19 18 Отговор
    Тиквата става все по куха лейка с всеки изминал месец. Може би е имал предвид, че ако го вържат него най-отпред в листата ще го избереме... Той наистина е бил много кух... Изгони мозъкът на партията, заради някакави си 10 апартамента, вместо да му даде още един като награда. Да го видиме сега кой ще му налива акъл в полупразната вече лейка??
  • 87 Гадина

    23 4 Отговор
    Ако някой анонимен тук плюе по Бойко че краде няма никакво значение. Виж, ако някой с името си и пред медия твърди че премиера краде и то много ще трябва да го докаже. Или да плати много след някое дело за клевета!
  • 88 Чичо АДИ

    14 15 Отговор

    До коментар #82 от "Глисев":

    Ти сериозно ли мислиш това "добруване" , Тиквата се излага като първият Ганьо ! Ти пък му правиш вятър ,да ти се е обадил да те пита дали си гладен или си платил тока и парното !! Ако наистина вярваш в това дето пишеш това е много жалко !! Значи или си облъчен или имаш далавера от Тиквоча .Незнам здравомислещ човек да се съгласи с теб !!
  • 89 Янакиев

    9 4 Отговор
    Който не е грешен пръв да хвърли камък казал го е Исус за кого да гласувам за БСП за ДПС или за партийните които само усвояват предизборните субсидии Винаги се избира най малкото зло иначе боли И така докато някой друг докаже че е честен
  • 90 Янакиев

    3 3 Отговор
    Който не е грешен пръв да хвърли камък казал го е Исус за кого да гласувам за БСП за ДПС или за партийните които само усвояват предизборните субсидии Винаги се избира най малкото зло иначе боли И така докато някой друг докаже че е честен

    Коментиран от #94

  • 91 тото

    6 12 Отговор
    Борисов е откраднал 4 милиарда, Иван Костов- 30 милиарда, Костов,Бонев,Борисов-3 по 30 милиона долара,Кунева-100000 евро, Цветанов и Борисов колко им платиха за друга облага.
  • 92 ЙООО

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    заради такива боклуци като тебе където избират некадърници няма държава смотаняко задръстен
  • 93 Гочо

    13 5 Отговор
    Каото чуя, че някой се нарича блогър и получавам повик за връщане на поръчката.
  • 94 ЙГГГГГ

    1 4 Отговор

    До коментар #90 от "Янакиев":

    не гласувай
  • 95 Рудозем

    14 11 Отговор

    До коментар #57 от "Прост народ":

    За БСП ли да гласуваме бе примат

    Коментиран от #114

  • 96 Апостолов

    14 13 Отговор
    Прости едноклетъчни....ще докарате пак БСП на власт и тогава ще видите кон боб яде ли!
  • 97 станислав

    9 5 Отговор

    До коментар #13 от "смърт за комунистите":

    значи казваш смърт на Борисов, доколкото знам и той е с членска книжка от БКП.

    Коментиран от #99

  • 98 Умен

    11 12 Отговор
    Троловете на позитанското БСП и на драгалевското БСП да не се обаждат че са в канала!
  • 99 Аман от тролове

    10 4 Отговор

    До коментар #97 от "станислав":

    Ти знаеш че нищо не знаеш бе слуга на комуниста Костов!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Циганина

    3 2 Отговор
    Абе то наща държава много готина,искам всеки ден да има избори.......
  • 102 ivo

    2 2 Отговор
    кои народ гладния които не гласува
  • 103 Антисоциалист

    16 18 Отговор
    Господа, авторът твърди: "Борисов ни има за по-прости от него и краде много". Щом г-н Глишев не доказва с факти, че г-н Борисов краде, то лъже. Досега чухме много лъжи, и че курникът и зайчарникът на г-н Борисов от детството му са къща; и че има остров в Гърция; и че има къща в Барцелона. Простаците лъжат тъпо не само защото не могат да лъжат умно, а и защото ги мързи да дори измислят нещо правдоподобно за да заслужат парите на господарите си.
  • 104 Алфа Ромео

    14 7 Отговор
    То във всички държави се краде но тук смучат кат огромни прахосмукачки! Един сърбин ми вика брато където и да влезете няма оправия при вас, вашите крадат 80% и 20% остава за държавата, при нас се краде 20% и 80% остават за страната...
  • 105 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Алекс2":

    До 64 ком-Браво за коментара -разсмя ме =продължавай да твориш
  • 106 Брат ми

    17 11 Отговор

    До коментар #17 от "Кой е":

    Тоя Глишев ми е съсед,безработен тип който прибира пари от различни НПО та. За протести,за разни измислени статийки прибира пари. И същия тип няма един работен ден.Само разхожда един пес и стиска една книга в ръка.Така са интелектуалците.Паразит.
  • 107 Варна

    3 4 Отговор
    Скоро ще гърми газова Бутилка , на кой ли , досещате се .
  • 108 краси

    13 5 Отговор
    да сложи магаре, като има магарета да гласуват кво толкова. като гледам колко хора го плюват чудно ми е как герб печели, май с измама.
  • 109 123

    17 3 Отговор
    Не знам , но вече като видя или чуя някои от политиците ,на мен лично ми се повръща.Хора докога , докога ще ни лъжат тези хора,ако въобще могат да се наричат хора.Толкова ли ВИ е страх от управляващите.Нали искахте да бъдете свободни.Така по този начин ли се смятате свободни.
    Да се стискате и да подвивате колена пред тези хора.Вие не сте свободни.Вие сте малодушни хорица, които за сребърници сте продали душата си.Как ще погледнете своите деца в очите.
  • 110 ник3900евро

    10 13 Отговор
    По принцип не харесвам БОКО но за Магарето е АБСОЛЮТНО ПРАВ. На избирателите на ДПС и БСП магаре да им сложиш за него ще гласуват .
    .
  • 111 Божкейййййй6767

    9 10 Отговор
    Тоя Глишев ли е но е по Глист що не каже защо тия бели и добре устроени държави за които споменава се тресат от протести и почти всеки 3-6 месеца избори или нови правителства..КОЙ му плаща на туй недоразумение?
  • 112 vasik atanasova

    18 3 Отговор
    вдигат тока и парното айде честито на всички
  • 113 Петър Волгин

    2 6 Отговор
    Социализмът и фашизмът, са инструметите в борбата между външната и вътрешната олигархия. Путин и Орбан, са фашисти. Отначало са агенти на репресивния апарат на партията, червената олигархия. Посля червената олигархия ги назначава за либерали антикомунисти. Така антикомунизмът и либерализмът, превръща червената олигархия в плутокрация. След това Путин и Орбан стават фашисти, назначени за такива, да ограничат демокрацията и консервират постигнатото от олигархията. Либерализмът ги застрашава. Либерализмът се използва за външно източване на държава, или за вътрешно. Фашизмът консервира усвоеното от вътрешната олигархия, или спира либерализмът отхвърлящ външното източване. Лявото се използва от външната или вътрешната олигархии, зада си подливат вода една на друга, изнудване.
  • 114 Не, бе

    10 4 Отговор

    До коментар #95 от "Рудозем":

    за магаре ще гласуваме, за магаре!
    Роби борисови.
  • 115 Ммм даааа

    14 4 Отговор
    А някой зададе ли си въпроса, защо Цеко с многото апартаменти си би дузпата от ГЕРБ? Когато намерите отговора, всичко ще ви стане ясно. Явно не му е стигнал куражът да го направи преди изборите.
  • 116 Петър Волгин

    2 1 Отговор
    Маркс: Консервативният, или буржоазният, социализъм

    Известна част от буржоазията желае да излекува социалните недъзи, за да осигури съществуването на буржоазното общество.

    Тук спадат икономисти, филантропи, хуманисти, дейци за подобряване положението на трудещите се класи, организатори на благотворителността, членове на дружествата за закрила на животните, основатели на въздържателни дружества, всевъзможни реформатори на дребно. Този буржоазен социализъм е разработен дори в цели системи.

    Като пример ще приведем „Философия на нищетата“ от Прудон.

    Буржоата социалисти искат да запазят условията на живот на съвременното общество, но без борбите и опасностите, които неизбежно произтичат от тях. Те искат да запазят съществуващото общество, но без онези елементи, които го революционизират и разлагат. Те искат да има буржоазия без пролетариат. Буржоазията си представя света, в който тя господства, естествено, като най-добрия свят. Буржоазният социализъм разработва тая утешителна представа в повече или по-малко цялостна система. Като призовава пролетариата да осъществи неговата система и да влезе в новия Ерусалим, той всъщност иска само пролетариатът да си остане в сегашното общество, но да се откаже от своята враждебна представа за това общество.

    Друга, по-малко системна, но по-практическа форма на този социализъм се стремеше да отвърне работническата класа от всяко революционно движение, като доказваше, че полезно за нея може да бъде не едно или др
  • 117 Петър Волгин

    3 2 Отговор
    Маркс: Те искат да запазят съществуващото общество, но без онези елементи, които го революционизират и разлагат. Те искат да има буржоазия без пролетариат. Буржоазията си представя света, в който тя господства, естествено, като най-добрия свят. Буржоазният социализъм разработва тая утешителна представа в повече или по-малко цялостна система. Като призовава пролетариата да осъществи неговата система и да влезе в новия Ерусалим, той всъщност иска само пролетариатът да си остане в сегашното общество, но да се откаже от своята враждебна представа за това общество.

    Друга, по-малко системна, но по-практическа форма на този социализъм се стремеше да отвърне работническата класа от всяко революционно движение, като доказваше, че полезно за нея може да бъде не едно или друго политическо преобразование, а само изменението на материалните условия на живот, на икономическите отношения. Но под изменение на материалните условия на живот този социализъм съвсем не разбира премахване на буржоазните производствени отношения, което е възможно само по революционен път, а административни подобрения, които се извършват върху почвата на тези производствени отношения, значи с нищо не изменят отношенията между капитал и наемен труд, а в най-добрия случай само намаляват за буржоазията разходите по нейното господство и опростяват нейното държавно стопанство.

    Своя най-подходящ израз буржоазният социализъм намира едва когато се превръща в чисто ораторска фраза.

    Свободна търг
  • 118 Петър Волгин

    1 1 Отговор
    Маркс:
    Своя най-подходящ израз буржоазният социализъм намира едва когато се превръща в чисто ораторска фраза.

    Свободна търговия! — в интерес на работническата класа; покровителствени мита! — в интерес на работническата класа; затвори с отделни килии! — в интерес на работническата класа: това е последната, единствената сериозно казана дума на буржоазния социализъм.

    Социализмът на буржоазията се състои именно в твърдението, че буржоата са буржоа — в интереса на работническата класа.
  • 119 Независим

    5 1 Отговор
    Дай доказателства. В противен случай лъжеш.
  • 120 Геш

    8 11 Отговор
    А бсп ни казаха в очите "И престъпник да ви сложим ще го изберете." И го направиха, избрахте мильончева. Преди същото и с резидента назначен от решетников.
  • 121 Външния вид има значението

    6 9 Отговор
    Мнение на блогъра, но е в грешка за президент на България герб избраха интелегетна и работлива жена но с един недостатък лоша визия, не е красавица няма какво да се лъжем, и само подценяване на външния вид доведе до загуба разгромяваща, външния вид не е важното не мина, хората искат като е жена задължително да е хубаво, само това си е доказателство че няма как да мине с магаре.

    Коментиран от #128

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Радой неРалин

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "химлер":

    Някога(през 19 век) дядо Пенчо Славейков беше писал, че ако вземем едно магаре и вържем на опашката му една кесия със жълтици и го проводим на владиката, магарето ще се върне с келимявка като поп. Премиерът интересно защо е забравил за кесията със жълтиците. Дали му е било неудобно да каже, че неговите магарета са му донесли предварително жълтиците, за да ги запише в избирателния списък или не е чел дядо Славейков? Знаем, че е чел романа Венету, ама той не се изучава в училище по български език и литература. По всичко личи, че Боко е начетен човек. Как си е взел матурата той си знае. Може да е извъртял някой мурафет както Георги Калоянчев изкарал четворка по немски език с "цванген цвунген гросе тъпунген".Ама последният стана велик артист. За Боко не знам. Историята ще реши.
    КОЙТО ЗА МАГАРЕТА ГЛАСУВА,
    МАГАРЕШКИ ХОЙ ЩЕ СЪНУВА!
    Радой неРалин
  • 124 578

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Kyma Lisa":

    Драго ни е,драго ни е. Досега 12 пъти.Драго и благо.
  • 125 анфора

    13 5 Отговор

    До коментар #21 от "Джони":

    боко не е толкова умен за метафори. Самия Той, ипонската мутра е една голяма метафора в управлението са държавата.
  • 126 Съгласен

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "НРБ":

    Абсолютно съм съгласен с теб.
    Оспорват го само два типа хора - певците сърдитите на живота и "интелектуалците", които може да свършат някаква работа от реме на реме, но основно философства и намират кусури на всички останали.
    Все пак има още много, много за вършене, а е и абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има силна (но градивна) опозиция и непримиримо(но обективно) обществено мнение.
    Хората се отвратителен от политиката, но това е голям минус за обществото.
    Дано хората се в разумът, да следят и виждат събитията такива, каквито са и да реагират адекватно. Иначе ни чакат следващите месия - дълъг чалга джин, професор философ - поредния критик, неспособен да свърши работа за две стотинки
  • 127 Paganini

    7 3 Отговор
    Бойко не е толкова неприятен, колкото са неговите избиратели, конформисти par excellence. Преориентирани нагаждачи от онези времена. Нео-комсомолци. Всички в Парламента са провинциални кариеристчета. Никой не заслужава глас.

    Коментиран от #130, #131, #132

  • 128 МДааа

    6 9 Отговор

    До коментар #121 от "Външния вид има значението":

    Само не знам какво във визитата на Радев успя да събере толкова гласове.
    Лакей на БСП(не знам как иначе да нарека човека пробуждане от Кирил Добрев и Корнелия) се оказа решение на проблемите на България...
    После народа не бил глупав.
  • 129 До доко

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "ДОКО":

    Народа е прост!!! Много се постараха и го постигнаха .Дали се противопоставят от БСП на Бойко не знам той си е техен кадър.

    Коментиран от #145

  • 130 Хммм

    2 2 Отговор

    До коментар #127 от "Paganini":

    ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

    Дайте право на Борисов на отговор. Или пък ще продължите темата с Дойнов, Райчев или Христо ДаБългарията
  • 131 Хммм

    1 4 Отговор

    До коментар #127 от "Paganini":

    ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

    Дайте право на Борисов на отговор. Или пък ще продължите темата с Дойнов, Райчев или Христо ДаБългарията
  • 132 Хммм

    6 9 Отговор

    До коментар #127 от "Paganini":

    Предишният пост не беше за теб..
    Аз обаче гласувам за Герб, не съм бил комсомол и цял живот съм в частния бизнес.
    Сега ми посочи за коя партия да гласувам и защо?

    Коментиран от #133, #135

  • 133 Paganini

    6 1 Отговор

    До коментар #132 от "Хммм":

    Комсомолът не означава просто членство, а етос. Типаж. Да, ГЕРБ строят и то много, но неграмотно, защото нямат визия. Всички партии са на ниско ниво, нямат визионирски усет, култура. Но това е характеристика на времето, в което живеем. Това, че си в частния бизнес нищо не означава.
  • 134 Коко

    6 8 Отговор
    На тоя само като му видя физиономията и няма нужда да чета какво е казал..
  • 135 Грух

    3 6 Отговор

    До коментар #132 от "Хммм":

    Като дойде Путин, той ще ти каже, пиленце.
  • 136 Косе босе

    5 6 Отговор
    Това ли е ПИШУРКАТА? Написал стих на баба си за хурката!

    Коментиран от #137

  • 137 Paganini

    10 9 Отговор

    До коментар #136 от "Косе босе":

    Глишев е класи над вас, другари коминтиращи. Соросоид е кога ме хванете за дрелката. Интелектуалец също не е, иска ви се. Да не е Андрей Райчев или Пантев. Или Николай Михайлов? Обикновен софийски хашлак с въображение, което нямате. Човек със слабости, но поне е искрен и не слугува на тъпи авторитети. Повечето пишете клиширани фрази.

    Коментиран от #146, #161

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Голям праз

    4 1 Отговор
    Тролеите се развихриха, явно е имало бонуси покрай изборите.
  • 140 Голям праз

    8 2 Отговор
    Абе тиквеници, дебелото Лили на кой беше внучка?
  • 141 Ново

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "Гошко":

    Не само психически ами иумствени борисов е от 12год а тои ми говори за хора завършели през комунизма забрави за т живков виденов с големите финансисти орешарски с братското дпс много задълбочено разгледа приватезацията даже поименно е оповести
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 чичо Пей

    9 8 Отговор
    Точен и грамотен анализ от интелигентен човек.Но като четеш някои от коментариите по надолу те обзема мисълта "надежда всяка тука оставете" виждаш каква деградирала просташка маса от биологични еденици за които не мога да кажа,че това е българският народ.Управляващото ни нищожество ще доведе нещата до нов 9.септември
  • 144 Хмм

    2 1 Отговор
    Означава, че под никаква форма не съм се, не се и няма да се възползвам икономически от властта.
    Съгласен съм, че трябва визи, което предполага дифиниране на дългосрочни преоритети. Как да стане това, при положение масово българина се занимаваъ сбеи и нищо друго не го вълнува. Шофираме и си хвърляме боклуците по пътя, защо? Спират ни от Кат за проверка, а ние директно бъркам в портфейла да почерпим, защо? Или да попитам какви дългосрочни цели, съответно визии или план за изпълнение можеш да предложиш на такъв избирател?
    Политиката е сведена до външна такава - добре познатия ни грабеж ориентиран на изток, или малко по-личеприятен ориентиран на запад. Изпълнителите са подобни типажи, но резултата е осезателно по-положителен(икономически). Означава ли това, че държавата се развива по-добре - вероятно, поне в краткосрочен, може би средносрочен план. Каква е другата страна на монетата - Европа ни до съсипва и без това плачевната демография. Дали решаването на този въпрос трябва да е преоритет за всички партии - ДАААА. Какво обаче се случва - занимаваме се с разни кокошкарски, маловажни проблеми. Апартамент гейт и т. н.
    Не че не е важно да има справедливо правосъдие, напротив, но да превърне европейски избори в кръчмарски свада е меко казано безотговорно. Като прибавим и един куп не ориентирани младежи, тотално объркани и погнусени от цялата тая помия, бленуващи да отидат в "рая" да лъскав чинии и да карат камион, те питам, за каква визи говориш? Сега от
  • 145 Има ли разлика или не

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "До доко":

    И в какво се състои? На този въпрос трябва да си отговориш
  • 146 Акита

    7 9 Отговор

    До коментар #137 от "Paganini":

    Прост е Бойко, но поне има здрав разум. Как да гласуваш за дърдорковци и фантазьори? Глишев може да е интелигентно момче, но положително се замисля, когато трябва да си върже връзките на обувките.
  • 147 Румяна Костова

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "karakondgul":

    Или по-реалното,, България от последно място в ЕС, мина 3 позиции напред".
  • 148 Тръмп

    2 7 Отговор
    Глишев е поредното комуноидно селянче,което не знае защо "белите държави" са богати!!!:):):)А също и че България е с много по-древна и интересна история от тях!!!:):):)
  • 149 Тръмп

    1 2 Отговор
    България е активна част от Римската империя,от Спартак през Константин Велики,та досега и завинаги!!!:):):)Българина изобщо не е беден,защото има собственост и свобода!!!:):):)А в "белите държави" трябва първо да си заработиш наема!!!:):):)
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Директор

    3 8 Отговор
    Поета, който си мисли, че разбира от политика защо не замине набързо от тук някъде, където ще му харесва повече?
    Определено съм на мнение, че хора, които не допринасят /с плащане на данъци и осигуровки/ не трябва да гласуват. И да не се изказват в публичното пространство.
  • 152 Ломски

    9 0 Отговор
    Вече имахме един скопен кстър за президент. Росица му викат
  • 153 Куро

    3 4 Отговор
    Кой е тоя Глистеф.Бегай миндил
  • 154 Усмивката

    1 0 Отговор
    Така е .По добре ще е магаре пред зеленчук.
  • 155 По леко

    5 1 Отговор
    Маноле хората не ги интересува с какви приказки ще ги пързалят политиците. По-вечето избиратели разчитат да се доверят на очите си, да видят кой какво реално е направил. През 90 те години всичките политици говореха много сладко и възпитано, но не направиха абсолютно нищо обществено полезно за хората, дори по-лошо докараха ни до просешка тояга.

    Коментиран от #157, #158

  • 156 Усмивката

    1 0 Отговор
    Магарето е по учтиво от зеленчука.Поне нема да се обръща към журналистите с ...„от къде сте вие бе”...
  • 157 Усмивката

    8 0 Отговор

    До коментар #155 от "По леко":

    По това време Бойко Методиев и Цветелина Бориславова с „обществено полезна дейност ”ли са били заети.Бойко като плюе за пред опростелуя народ комунистите що не изкара нещо от своето битие.ГЕРБерската пропаганда не се различава по нищо от престъпната шайка крадливи комунисти от 50 те.
  • 158 Усмивката

    2 0 Отговор

    До коментар #155 от "По леко":

    Апартамент от 300 кв. със самостоятелен асансьор.Това ли наричаш просешка тояга.Значи ние требе да живеем в канализацията по твоите признаци бедност.Ей големи манипулатори сте бе.Щом вие сте зеленчуци и хората требе да са треви
  • 159 Ха ха

    6 0 Отговор
    Те всички са магарета в народното събрание и реват за пари и богатство.
  • 160 Цецо

    1 0 Отговор
    Глисти като този вьрнаха БОКО на власт.
  • 161 864

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "Paganini":

    Публикувано във факти.бг: Обикновен софийски хашлак с въображение, което нямате. Ами питай го какво работи,защото аз нямам въображението да се сетя.
  • 162 КОНСТАНТИНОВ

    0 2 Отговор
    БОРИСОВ С ДОЖИВОТМА ПРИСЪДА ИЛИ РАЗСТРЕЛ
  • 163 гощо

    0 1 Отговор
    Ама като ви чета коментарите разбирам,че вие масово си знаете,че сте прости и си се радвате на този факт!!!
  • 164 Бойко Борисов

    2 2 Отговор
    Разни анонимници могат да си плещят колкото си искат за мене. Ще сдам властта на първия по-читав от мен, но в момента няма такъв.
  • 165 Грую

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Не народът пич, платения вот от местните структури. Платен с общински заплати на служители, които са били безработни преди дойдат на власт ГЕРБ в Общинските администрации.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Грую

    0 2 Отговор
    Той пред чужденците може и да не се е изложил, но тук в България наближава момента, когато народът ще го даде на манафите!
  • 169 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДОКО":

    Тя да изпревари по развитие и икономика не само държава от ЕС ,а и от държави извън ЕС пак ще е добре .Босна и Херцеговина по време на войната беше срината цялата ,намери сили да се оправи и заплатите и пенсиите им са по високи от нашите.Ние без война затънахме.
  • 170 Гост

    1 0 Отговор
    Единственият свестен коментар е на 108 Краси.Само той се усети как са спечелени изборите.
  • 171 Мунчо

    1 1 Отговор
    Този Глишев е там, където са парите, които му дават от Сорос, а единствения му "принос" за България е колкото се може по-бързо да бъде закрита държавата.
  • 172 Танев

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "287":

    Забравихме самозапалилите се през 2013 г. Около 10 души. А знаем за Ян Палах. Трябва паметници да им вдигнем
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Неееее

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кокито":

    Никой не го избира тоя прост човек, купува си гласове със субсидия от 15 лв на глас. Циганите са прости и си продават гласа за 50 лв, които ГРОБ взима през следващите 4-5 месеца, а през останалите години си лапкат на хранилка от това + лобита закони за техни фирми и т. н. Лошото е че има 1 млн бюрокрация които гласуват под строй с техните семейства това са много гласове. Защо се опитват да създават работни места за бюрокрация, Но има едно голямо Но, без икономика и производство всяка държава е обречена на фалит рано или късно това ще се случи и всички тия гърбави и троловете им дето пишат тук ще си понесат отговорността.