Last news in Fakti

5 Юни, 2019 16:30 50 224 138

Олигофрени, къде виждате проблеми?

  • криб-
  • бал-
  • кирил домусчиев-
  • бойко борисов-
  • медии

Идилична "стабилност" демонстрира балът на КРИБ

Олигофрени, къде виждате проблеми? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Еха, голяма веселба се е заформила на вчерашния годишен бал на КРИБ, който под строй бе посетен от почти цялото правителство, предвождано от премиера Бойко Борисов. От изтеклите материали можем да видим как Борисов и председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се забавляват позирайки пред фотографите и камерите към коя телевизия да гледат - БТВ или Нова. Весело му е на Борисов, но той си знае, накъдето и да гледа, все хубав ще го изкарат. И магаре да върже, ще го изберАт. То около него са си все магарета - и в партията, и коалиционните партньори, и избиратели, и журналисти. Никой не смее "гък" да му каже.

Интересно как този виден европейски демократ Бойко Борисов не се впечатли от случващото се в Нова Телевизия и онлайн медийната група на Нетинфо след покупките им от Кирил Домусчиев. Не го ли информира, както наскоро разбрахме от удобните сайтове, "вездесъщата" Севделина Арнаудова, за това как се развива медийният пазар в България. И не би ли следвало прогонването на редица качествени журналисти от Нова и gong.bg затова, че могат да виждат нещата в различни тонове от лудогорско зелено и пеевско турскосиньо, да доведе до съответната критична реакция от министър- председателя? Който иначе е голям мъжкар, ама май е тотален страхливец. Когато му угодничат е ербап, а стане ли напечено се държи недостойно. Но психопрофилът и театралните заложби на Борисов са за отделна статия. В тази връзка припомняме едно видео, с репортер дръзнал да зададе неудобен въпрос на Борисов. Реакцията е подобаваща "Вие от коя медия сте?", сиреч как така още не съм изпратил някой да ви купи? Е, вече са овладяни почти всички.

Същият е и Домусчиев. Велик бизнесмен, ама го е страх от елементарна критичност. Господа, така не се става голям. Парите и властта в България никога няма да са мерило за успех, защото всички знаем масово как се печелят. Истинското мерило е мъжествеността. А докато вие двамата се лигавите, смейкайки се за Нова телевизия, ще си останете недостойни. И историята няма да запомни нито единия, нито другия, камо ли третия, който пропусна мероприятието. Вероятно представляван от програмния директор и нов собственик на Канал 3 Ива Стоянова. Или пък третия от заглавната снимка на материала - почетният председател на ДПС и шеф на "Минстрой" Николай Вълканов.

А Домусчиев е нормално тази седмица да е в добро настроение. В понеделник си го премести от единия в другия. Журналиста, де - лицето Бисер Тошев станал мениджър "Съдържание и развитие" на gong.bg. Същият е доказан поклонник на Лудогорец и писач на удобни за клуба и Домусчиев статии в сайта Sportal, който неофициално също е на Домусчиев. Въпросът вече е коя медия в България не е негова или на Пеевски? Де да бяха само медиите.

Това ни е криворазбраната демокрация и изкривеният капитализъм. Власт и бизнес в едно. Срещу размяна на услуги, притъпяване на хора и медии, работници-гласоподаватели и най-вече превъртане на едни много пари. За сметка на хората.

Така е, олигофрени, вие къде виждате проблеми?

бел. ред. Ползваните видеа са от "Дневник" и gospodari.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуци

    208 9 Отговор
    Е какъв да е коментара .

    Коментиран от #14, #36, #111

  • 2 Бал с маски

    255 5 Отговор
    И игрите на глада
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Контрабандиста

    258 12 Отговор
    Направиха си нови евро олигарси от 2009г. яд ги беше на старите и затова си направиха техни! Някой беше ли чувал за тези разградските нещо до 2009?

    Коментиран от #40

  • 6 Цуци

    217 15 Отговор
    Предлагам баце вече да не е баце а Хитър Петър ..грабна всекакви възможни призове . Трябва да си направи комедиино шоу . Шоуто на хитър петър .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шофтич

    294 12 Отговор
    НАРОДА МИЗЕРУВА И СЕ ТОПИ А ТЕ МИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО МУЛТИ МИЛИОНЕРИ И СЕ ПРАВЯТ НА УМНИ И ПРОБИВНИ! ДНЕ ВДИГНАЛИ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ СЪС 7 ЛВ. А ГОТВЯТ СКОК НА ВСИЧКО С 5% ОТ ПЪРВИ ЮЛИ.
  • 9 Любознателен

    72 7 Отговор
    Какво е КРИП

    Коментиран от #20, #138

  • 10 Красимир

    256 10 Отговор
    Господин Борисов, го подведоха, много сериозно.Преди 20-тина дена беше в Пазарджишкия Костал и там го уверяваха,че вземаме над 1000 лв заплати.Което въобще не е вярно,който не ми вярва да ми пише на коментара и лично на ваибър му пращам фишовете за година и половина работа там, а именно операторите там вземахме по 600лв на месец, на три смени на норма.И премиера чак се гордее, че бил привлякал, некви си инвеститори.Напишете в интернет Костал Пазарджик и ще видите разни електронни сайтове в вестници как много често сме вдигали стачки за малкото пари и многото работа.Така че Борисов пак се изказа неподготвен.

    Коментиран от #18, #30, #32, #43

  • 11 Име

    190 11 Отговор
    Браво! Адмирации за статията!

    Коментиран от #46

  • 12 мислещ

    140 26 Отговор
    Да цъкна оценка 5 на статията, че като гледам и коментарите, герберастките комуняги пак са се активизирали и цъкат 1-ици и минуси яко през проксита, явно от тия надвзети субсидии, скоро няма да им секне надницата
  • 13 чеге

    205 10 Отговор
    Коментара може да е само един че ние обикновените българчета сме наистина олигофрени щом все още ги държим и търпим всички тези които са ни яхнали като магарета и ни цедят и дуят както си искат както се нарича- УПРАВЛЯВАТ НИ !!!!!!!!!

    Коментиран от #55

  • 14 goni

    63 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цуци":

    Щях да го напиша на английски,ама по-добре на български. Понякога е най-добре да кажеш нищо. Прави са хората.
  • 15 гост

    181 4 Отговор
    Много искам тия лъскави осра...ни задн...ци да ги видя как биха живели с 150 лева пенсия !!!! И как биха издържали тия сюрентий и мазмантий покрай тях !!!!

    Коментиран от #17

  • 16 А БЕ

    59 139 Отговор
    ЧЕРВЕНА ШУШУМИГО , ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА! БСП УМРЯ С КРАЖБИТЕ СИ С ДПС, НАРОДА СЕ ПОГНУСИ ОТ ЛИЗАНЕТО НА БСП И ДПС, А ТАЯ ЛУДА БИВОЛИЦА ОТ ВЪРЛА СЕДЕСАРСКА КРАДЛА СТАНА НАЙ ГОЛЯМАТА КОМУНИСТКА !

    Коментиран от #23, #26, #51, #80, #90

  • 17 мислещ

    63 5 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Скромен си, аз пък искам направо да ги видя участници в някоя от игрите на Пъзела.
  • 18 Същото

    55 2 Отговор

    До коментар #10 от "Красимир":

    Важи и за Теклас България!
  • 19 Биде

    181 6 Отговор
    Пир по време на чума!!!!! Заслужават да им натикаме скъпарските костюмчета, папионки и умопрачителни рокли сещате се къде!!! Ама ние сме безкрайно тъп народ и се задоволяваме само да цъкаме и псуваме!!!!!!

    Коментиран от #61

  • 20 Враца Баце

    119 5 Отговор

    До коментар #9 от "Любознателен":

    Крадци Разбойници Измамници Подлоги!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Рък

    35 5 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    Тъпьо виж бе те стоят един до друг. Има и малки букви.

    Коментиран от #66

  • 24 Totti

    77 6 Отговор
    Крадлив народ = крадливи политици!...Кервана си върви кучето си лае...

    Коментиран от #99

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Прост

    82 10 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    Ти герберска шушумиги алтернатива има ама такива лизачи мазни като теб не могат да го разберат. Готови сте и майките си да продадете само Бойко да ви каже. И скоро ще го каже.

    Коментиран от #67

  • 27 жоро

    62 1 Отговор
    А
    К 47.

    Коментиран от #49, #86

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 1944

    49 4 Отговор
    незабавна лустрация, иначе ще става по-зле.
  • 30 Алфа Ромео

    102 1 Отговор

    До коментар #10 от "Красимир":

    Те не само там са го подвели явно, според него всяка фабрика дава минимум 1000 лева на работниците, вярно е но повечето ги дават за два месеца. Иначе като ги гледам ми се повръща, не издържам толкова лицемерие, продажност и фалш накуп...

    Коментиран от #35, #56

  • 31 Опа гробаджйче

    44 3 Отговор

    До коментар #3 от "Факти.бг":

    Ама той и боко тиквуня е от тяхния сой. Даже сигурно и баща ти и дядовците ти.
  • 32 Николай

    21 1 Отговор

    До коментар #10 от "Красимир":

    Прати на
    [email protected]
    щото искам да видя дали е вярно това което казваш.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Социумът

    71 2 Отговор
    Спомням си 94-96 на НДК на "Чадъри" се събираха вечер младите от цяла София.Поздравяваха се помежду си от всички квартали от Люлин до Дружба и от Младост до Х.Димитър.Всички бяха приятели и се поздравяваха, беше модерно да си партиика с всеки.В какво я превърнаха тая страна,не е за вярване.И всичко от простотия и алчност.Явно лошото е по-добро на къси дистанции,но един ден сметката ще дойде и някой ще трябва да я плати.А ако не дойде,затваряме кепенците,много не остава.
  • 35 Факт

    81 3 Отговор

    До коментар #30 от "Алфа Ромео":

    Абе никой не го подвежда тиквата, много добре знае какво става в държавата. Просто му отърва винаги да дрънка лъжи, винаги като го питат нещо, изцепва някаква глупост ни вклин ни в ръкав. Така му е по-лесно, а и без това няма капацитета да направи нещо стойностно.
  • 36 бл.134 в Зап. парк

    85 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цуци":

    Машала , за тези хубавци мряха Левски и Ботев.
  • 37 Решение

    79 2 Отговор
    Просто да се ликвидират всички присъстващи и да се конфискува цялото им имущество.Там са само мошеници политици и крадливи уж бизнесмени.

    Коментиран от #53, #59

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Боклук

    49 4 Отговор
    Много точна статия кво да говорим още. Човек и народ каквото си направят никой друг и да иска не може да им го направи. Айде честито на печелившите.
  • 40 ГОСТ

    21 2 Отговор

    До коментар #5 от "Контрабандиста":

    ма той и друг отбор можеше да прослави ма много пари им искаха лудогорец евтино са го давали и взел тях ако Левски или ЦСКА са били на същата цена надали ще прослави лудогорец
  • 41 бай Даньо

    12 34 Отговор
    То пък едни медии че чак и да ревем за тях!? Включително и факти под прикритието на отвореност и диалогичност форума отворен за всеки, и ах каква изненада, пълен с руски тролове на заплата с антибългарска кауза... айде моля. Смешен плач!
  • 42 100

    58 4 Отговор
    Как да не съм доволен, боклуците живеят, а аз утре пак ще отивам на работа ,за да си позволя бензин, за да отивам на работа.
  • 43 Краси

    52 4 Отговор

    До коментар #10 от "Красимир":

    Краси, стига го жали, че са го излъгали, горкичкият...ти къде живееш, децата ти къде са и къде ще бъдат ! Вдигайте се, бе, роби безправни, че живота ни прецакаха !
  • 44 НУДИ

    15 9 Отговор
    ХУМАННИ ПЪК БЪЛГАРИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ БОРИСОВ ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 11111ⁿ

    34 6 Отговор

    До коментар #11 от "Име":

    Да, наистина, Браво за статията ! Бойко няма да си отиде доброволно, няма и да е добре да се измъкне с нашите и на децата и внуците ни пари, щото малък Бойко да е богат! Айде, холам, друг път !
  • 47 11111ⁿ

    19 5 Отговор
    Да, наистина, Браво за статията ! Бойко няма да си отиде доброволно, няма и да е добре да се измъкне с нашите и на децата и внуците ни пари, щото малък Бойко да е богат! Айде, холам, друг път !
  • 48 Зоран

    13 37 Отговор
    Как не спряхте дя плюете бе. Няма угодия. Ако не бях българин и не живеех с децата си в България, щях да ви пожелая нещо, ама нейсе.

    Коментиран от #52, #97, #106

  • 49 Дидо

    18 5 Отговор

    До коментар #27 от "жоро":

    Колкото по-скоро, толкова по-добре.Но ние все чакаме ножа да опре до кокала,а може би вече е опрял?
  • 50 Пръч

    28 8 Отговор
    Олигархията ДПС/Пеевски/Герб и патриотите е във възход.
  • 51 Има

    30 5 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    Има алтернатива ! Има ! Ти с кого правиш държава, с бандитите или с българите! Народе ????
  • 52 Зоранеее

    16 2 Отговор

    До коментар #48 от "Зоран":

    То с "теглене на една...ама нейсе" не се върши работата...и децата си ли така ги научи и ... направи?
  • 53 Бий за да те уважават

    39 6 Отговор

    До коментар #37 от "Решение":

    Само жива верига на парламента и стари кадри и новите, по затворите!Вдигане на всички радове пред парламента и един по един в затвора.Друга оправия няма!Само трябва да се договорим през социалните мрежи и мачкане без задръжки,кой какъв е.
  • 54 Чочо сан

    8 41 Отговор
    Отдавна не бях чел толкова злобна статия. Медиите нещо се ядете май. Нито една медия не си печели парите на 100 % дори не печели и на 50 %. Останалите пари идват от вън. Е кой ги дава и защо. Дори и мижавите Факти се присламчват към атовете. А Тихомирчо Шумов злобее яко и с хъс срещу мъже, на които и на малкият пръст не може да стъпи. Какво не бих дал да го видя този Тихомирчо преди 45 години. Сега е лесно.

    Коментиран от #77

  • 55 Съби

    3 10 Отговор

    До коментар #13 от "чеге":

    Говори за себе си, че се скатаваш и им работиш за 600 лв. Как ????
  • 56 Бай Яни

    29 2 Отговор

    До коментар #30 от "Алфа Ромео":

    Те ги дават тез 1000 лева момче, но като ти спрат за пенсия🤔, втора пенсия, здравни и какви ли не вноски, ти стават 800 лева, и след седмица и тях ги няма🤔😁, ток, вода, храна. И после се чудеш как дая буташ.
  • 57 jambazina

    35 2 Отговор
    Това събиране ми напомня на една сцена от Кръстникът 2, дето едни си подават един златен телефон.
  • 58 Оптимист

    30 8 Отговор
    България ще се оправи когато се върне комунизма
    Или когато дойдат извънземните и ни оправят те
  • 59 Язък

    33 3 Отговор

    До коментар #37 от "Решение":

    Изтървахме момента, тъкмо се бяха събрали на едно място !
  • 60 Васил Левски

    25 7 Отговор
    Бойко Борисов олигарх =крадец. Той должен излиза !

    Коментиран от #94

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Челмето

    47 6 Отговор
    Всеки който защитава Борисов и другите мафиоти е зависим и прост като тях
  • 63 filo

    13 10 Отговор
    Това е видео отпреди цели 6 години. Защо заблуждавате хората. Не Ви ли е неудобно бе?
  • 64 москвич-ГОЛЯМА БРАКМА

    10 36 Отговор
    Браво Бойко мачкай продажните прости путкинофили те са враг на България !!!

    Коментиран от #81, #82

  • 65 Къде е курск ?????

    11 28 Отговор
    Щом продажните путкинофили ревът България е на прав път !!!!!
  • 66 А БЕ

    12 10 Отговор

    До коментар #23 от "Рък":

    Вземи се ограмоти , но това е типично за електората на кУрни !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бесен

    19 1 Отговор
    Много, ама много добре казано!
  • 69 ХА ХА ХА

    9 15 Отговор
    ВСИЧКИ ИАКАТ СПРАВЕДЛИВОСТ И СЪД ЗА КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА, А ЗАЩИТАВАТ НИНОВА , КОЯТО СИ Е В ДАЛАВЕРИ СЪС СДС И СЕ ПРЕХВЪРЛИ В БСП ТОЧНО ОТ ТИЯ ПОДБУДИ ! НЯМА ТАКЪВ ПРОСТ НАРОД !
  • 70 Проблема

    27 4 Отговор
    Проблема е в тия тримата на снимката
  • 71 България е във НАТО и ЕС

    7 25 Отговор
    България гласува за ГЕРБ не за продажните путкинофили прости

    Коментиран от #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Пръч

    15 2 Отговор

    До коментар #72 от "Курнела крадлата":

    Ами тя е същата като ББ, разликата е коя дружина ще върти далаверата.
  • 74 Опа гробаджийче

    20 5 Отговор

    До коментар #71 от "България е във НАТО и ЕС":

    9% или 600 хил. гласуваха за ГРОБ, с 80 хиляди по-малко от колкото предишния път. А са по малко, щото България началява с 85хил. на година.

    Коментиран от #104

  • 75 Гении,супер заглавие

    8 10 Отговор
    Не съм чел статията,защото политиката ме отвращава,само ме радва заглавието.Олегофрени кво бе,къв проблем водехте.Как ги измисляте тези заглавия.Супер забавни.Представям си баба Меркел да каже на репортерите и опозицията,нещо от тоя сорт,директно ,ще я разкарат.
  • 76 Другия с коня

    9 16 Отговор
    Приватизатор,но нищо не е дал за Скрап....Създава работни места,инвестира в България, не пари в Офшорки....Домусчиев показва какво и трябва на България....КАПИТАЛИСТИ.....Не Приватизатори-Скрападжии...Ама казвах му на Бойко....Направи Лустрация бе Човек....Имаш Власт.... Направи я тази Пуста Лустрация,двто я чакаме 30години.....И си Цар.....БОГ ще си Бойко...БОГ....

    Коментиран от #83

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Неее

    14 8 Отговор

    До коментар #67 от "Прост":

    Неее, не е електорат на Курни, с пропагандата - марш наведен при Бойко. Народът не го ще, ни него, ни родата му до девето коляно.
  • 79 Антифашист

    7 8 Отговор
    Хаха, това с агенция "Ройтерс" беше уникално и безпогрешно представи г-н Борисов в най-истинската му светлина.
  • 80 Прост

    19 7 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    Пробвал съм с различни проекти и какво ли не но като разберат че не съм от ГЕРБ резачка отвсякъде точно като в комунизма не си ли от партията няма кола апартамент и благини. За това ти говоря. Но поне тогава не се чудех кога банката ще ме затрие. Тази и децата ми да плащат мои дългове. По зле не може да стане в България. Не си ли гербер жална ти майка. Ще работиш за мижави 600 лв. и ще псуваш по форумите. Това е истината корпоративен вот и купени ромски гласове. ГЕРБ ще пребиде
  • 81 Куку

    17 3 Отговор

    До коментар #64 от "москвич-ГОЛЯМА БРАКМА":

    Враг си ти и твоя тъпкач Бойко

    Коментиран от #101

  • 82 Ти кой мислиш, че мачка бе тъпак? Мачка!

    13 4 Отговор

    До коментар #64 от "москвич-ГОЛЯМА БРАКМА":

    Ти за що си мислиш, че Боко Пожара ни води към Европа?
  • 83 Тъпчо

    22 3 Отговор

    До коментар #76 от "Другия с коня":

    Той е за затвора ти бог ще го правиш. Да не си ял някои гъби тези дни иди се прегледай. Милиарди окрадоха от Българите а ти ги боготвориш на това се казва мазохистично поведение.

    Коментиран от #91

  • 84 Кико

    4 10 Отговор
    Тихомир, ти си пред нервен срив! Бих те посъветвал преглед пи добър психиатър. Щади си здравето момче!
  • 85 Аз...

    11 0 Отговор
    Е,нема проблем бе брато!Я незнам на дека сте ръгнали ?Всичко ще ви се върне хилядократно с отрицателен знак.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Анонимко

    19 1 Отговор
    Евала страхотна статия ама нали разбирате че и вие сте пътници. Бойко и Кирчо ще ви приватизират и вас до няколко месеца и ще настане една истинска ИДИЛия в нашата страна
  • 88 ДЗП

    24 2 Отговор
    Домуз,Тиква, Свиня. И пак,Домуз,Тиква, Свиня.
  • 89 Браво на Автора!

    22 1 Отговор
    Комунизмът пасти да яде! Демократите такъв жесток контрол са наложили над едрия бизнес и медии, че там да помислиш нещо различно те е страх, камо ли да го изречеш
  • 90 йьйь

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    любим хейт -кражби на БСП и ДПС - кой е в осъден и е в затвара?
    колко уволнени министри имаме последните 2г?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 некойси

    19 2 Отговор
    Стабилност и 134 лв социална пенсия, добре ли сте? Какво дрънкате какво говорите?!

    Коментиран от #112

  • 93 Истината

    17 2 Отговор
    НАГЛЕЦИ БЕЗОЧЛИВИ КОРУМПИРАНИ
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Факт

    27 2 Отговор
    Браво Факти! Ето на това се казва да имаш топки!!! Право в десетката за Боко и сие!

    Коментиран от #102

  • 97 Ала бала

    10 1 Отговор

    До коментар #48 от "Зоран":

    Че кой сте господине? Коментарите са абсолютно уместни. Няма местенце без гнусните лицемерни крадци да са о..кали нещата.
  • 98 Баба Гицка

    16 1 Отговор
    Щом бебето не плаче,значи не е гладно.Пийте по чаша студена вода.Помага.
  • 99 897

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Totti":

    В 10 - та.
  • 100 Катър

    26 2 Отговор
    Балът е 1:1 с онова клипче на Мултигруп, което изтече в интернет от 1997 година. КРИБ=мултигруп. Пир по време на чума и глад, обаче народът е достатъчно зомбиран и умрял, за да покаже каквито и да било реакции срещу тези сополи.
  • 101 Присмехулко

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Куку":

    Тихомир Шутов да си бие 2-3 шута и да не се прескунди от злъч !
  • 102 Жена ти

    1 1 Отговор

    До коментар #96 от "Факт":

    Големи, но не стават за голф..
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Няма шанс за БСП/ДПС

    3 10 Отговор

    До коментар #74 от "Опа гробаджийче":

    Успокоявай Корнела, че ще се гътне !
  • 105 Ставрю

    18 3 Отговор
    Боце е един тъп комунист усвоил добре урока на властването
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 kick

    18 2 Отговор
    Пе-да-ли, тиквата нали се плющя с кмета на симитли, сега с домуса...
  • 108 Варна

    19 1 Отговор
    Хубава статия. - Което си е истина истина си е! :-))
  • 109 Kan

    9 0 Отговор
    Е@ати кича-само LACOSTE
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Чук

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цуци":

    Киро и приятели
  • 112 Ще ме извиняваш

    6 5 Отговор

    До коментар #92 от "некойси":

    Ама мисля че и 134 лв. соц. пенсия са много. Нали се сещаш кои ще я взимат тази пенсия - тези, дето цял живот.не са работили, не са взнесли.един лев здравни или соц осигуровки и накрая здравеопазване без пари че и някой лев да си имат. Разликата между минималната пенсия и социалната трябва да е поне 3 пъти, иначе не е справедливо спрямо хората, които са работили и внасяли пари.
  • 113 браво господине

    17 0 Отговор
    или боку е станал смелчага или е шизофренясал!Да се изправиш в зала с комунисти/и той е бил член/ и да плюеш бкп?!?Не че защитавам режима на манга ла замфиркоф от орхание,но явно го биваше в мляскането с брежнев и разменяхме МИГ 29 за чушки и домати!!!Сега сме на конгречулейшънс борисоф и скъп ток от ''американски'' централи :Д
  • 114 Българин

    16 0 Отговор
    Тия двама, са се направили на маймуни.
    Направо са се изкриБили😁
  • 115 Левски

    13 1 Отговор
    Пишете си тук ,напускайте си земята,спасявайте се по-единично,жалък народ сме.Скоро няма и да си спомняте за българия!Свобода или СМЪРТ ,тези идеали са били излишни народееее...язък за историята ни,която скоро ще бъде затрита от българ не от чужди хора...заслужавате си го...
  • 116 mafia

    19 0 Отговор
    Бал на организираната престъпност.
  • 117 Боговете сигурно са полудели

    14 0 Отговор
    Домус- чиеви! Българският флот на скрап! Ало БАНЕВ! И Мишо Бирата!
  • 118 Серж

    13 0 Отговор
    Бал на крадци и перачи на червени пари.
  • 119 Зайко Байко многознайко

    12 0 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 120 Песимистично

    14 1 Отговор
    Третото бг царство е към края си. Едва столетие и нещо.
    Жалко за всички нас, защото не сме толкова лоши хора, напротив.
    И хората, които не са българи, но България е родината им, са като нас. Но няма кой да ги приобщи, като забравени деца са.
    Разделени, обезверени, апатични.. - няма как да няма тарикати.
    Ние сме стар, мъдър народ. Но много отегчен.
    Няма я вече спойката, корена. Не се понасяме, враждуваме, завиждаме. А сме шепа хора. Всички знаем, че разпада на една държава идва отвътре. А държавата винаги е национална. Семейство. Ние семейство ли сме?
    Нямаме ли идеалите, родното национално съзнание сме край. А това задължително означава и единство.
    Тъжно.
  • 121 Лорд

    10 1 Отговор
    Начи нема ли лорд на един бал, не е никакъв бал !
    Ако Лорд Евгени присъстваше на бала, щеше да бъде единствения мъжкар на това комедиино мероприятие !!
  • 122 Ванката

    12 1 Отговор
    Всички тези са алчни идиоти . Нищо няма да вземат със себе си на оня свят .
  • 123 трагично

    14 1 Отговор
    той не забелязва 70% не отишли да гласуват,вие искате някаква си медия да види!
  • 124 Продажник

    7 1 Отговор
    Има една поговорка, която гласи: "Добрата репутация струва повече от златния пояс". Такава нямат нито Борисов, нито Домусчиев. Страх ги е от най-малката критика, защото са затънали в такова самодоволство, че и най-малкият упрек би им съсипал егото. Самозабравили се парвенюта, чийто принос за обществото е далеч по-малък в сравнение с вредите, които нанасят. Тежко ни!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ами да

    1 2 Отговор
    Бедните да го ду......т:)
  • 127 Пета

    1 0 Отговор
    Айде чадо пуснаха оцкарите
  • 128 Чесна

    3 0 Отговор
    Борисов е вече пътник с това наднормено тегло и непрестанни софри. И да манипулира следващите избори пак няма да доживее много въпроса е да се внимава да не го наследи някой селски идиот като Домуса
  • 129 Олигофрен...!

    3 0 Отговор
    Не може да си види проблемите....!
  • 130 той

    3 0 Отговор
    Това са новите комунисти.....разбирай мафия!!!
  • 131 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    Ето,ТЕЗИ реализират американската мечта на балканска земя.....Ми ,доволни ,как да не са....
  • 132 критик

    4 0 Отговор
    Понеже мафията в България си има държава, нито ги е страх, още повече срам, да се снимат и позират заедно за разните слагачески и купени медии. Това Италия, Коза Ностра, Ндрангета и другите ѝ мафии ряпа да ядат. Ние сме челници. А народът ни е челник по овча търпимост. Жал ми е само за внуците ни, но май и те ще се изнесат още преди ние да сме се възнесли.
  • 133 ФИНЦИ

    3 0 Отговор
    НА ПЪРВАТА СНИМКА СА ОЛИГОФРЕНИТЕ А ПРОБЛЕМИТЕ ГИ ВИЖДАМ ТАМ
  • 134 Rgg

    2 0 Отговор
    Ех какви сте ми хубавци и тримата,няма нужда от коментар.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 чичо Джон

    2 0 Отговор
    За жалост такава е действителността в България. Оказва се, че голяма част от българите са раби божие. Къде е интелигенцията???
    Трябват ни нови Левски и Ботев, смели, умни, честни и безкомпромистни, които отново да се жертват за народа си.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Fox81

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Любознателен":

    Корумпирани Рептили И Педер@сти