Last news in Fakti

29 Юни, 2019 13:00 5 351 12

Жал ми е за Пламката Георгиев

  • пламен георгиев-
  • тереса-
  • покрив-
  • документи-
  • жал

Ако се приеме, че един покрив е собственост на притежателят на последния етаж, означава, че мазетата и гаражите на блока са собственост на притежателят на партера!?

Жал ми е за Пламката Георгиев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бойко Борисов, роден с нюх на управляващ, веднага го прати в болнични, за да не се вдига излишен шум за едно тъпо барбекю. Пламен се покри, но вместо да мълчи, започна да се оправдава. Момчето има пипала по горните етаж на властта и ги пусна в действие. Нищо нередно няма! Всичко е законно! За разлика от министър Горанов, той не живее при приятели, а изплаща кредит. Цената е снижена и ДДС-то също, нещо което всеки би го направил, ако можеше. Пито - платено! Документите за собственост тръгнаха по сутрешните блокове и шумът достигна терасата на блока. Кметицата на квартал Слатина се опъна и започна проверка на проверката. Точно това не искаше Борисов.

Послушна Фандъкова се притече на помощ и уволни поредния архитект на София. Не че е сгрешил, не! Той, както предишните отстранени, бил изряден. Не бива обаче да има никакво съмнение в работата на кметството! - отсече тя. Само след шест месеца има избори. Всичко трябва да е под конец! Докато Цацаров мълчи, надеждата за спасяване на Пламен Георгиев остава жива. Лошото е, че по време на данданията, човекът не може един купон да вдигне на "терасата за гости".

Този спор без точна цел и ясно правно основание повече прилича на съзнателно протакане. Някои го дъвчат, защото нямат друго за какво да говорят, други - гледат да му отмъстят, а той мокър до ушите, се опитва да излезе сух. Няма смисъл да се спирам на противоречивата защита на Пламен Георгиев. Главата му е на дръвника и реакцията му е разбираема.

Има нещо друго обаче. То е толкова просто, че не мога да не го споделя. Изтъкването за "тераса", "сауна" и "барбекю" буди скомина и завист, но отвлича вниманието. Остава извън полезрението важен принципен въпрос. Защо се говори за "тераса", когато става дума за покрив?! Ако се приеме, че един покрив е собственост на притежателят на последния етаж, означава, че мазетата и гаражите на блока са собственост на притежателят на партера!? В тази административно-политическа бъркотия, най-добрия ход за Пламката Георгиев е да си вземе карта във ВМРО. Ако го направи, не е една, а три тераси може да си надстрои и да спи спокойно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    57 1 Отговор
    Всичко е една Пунта - Мара. Професор Минеков ни каза в прав текс кои и какви ни управляват благодарение на нас които си ги избираме за големо съжаление.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смех

    41 2 Отговор
    Добре бе...Да имаш толкова пари и власт...и да се забиеш в Слатина и да си правиш барбекю сред панели и безобразно мръсен въздух...И след всичко това то да е незаконно!!!Този манталитет не го разбирам...
  • 4 ДебиМ

    50 1 Отговор
    Този човечец е бил прокурор?Той е пазител на законноста?Боже какви хора,какво лицемерие и наглост.....Такива ни създават и законите които още на другия ден започват да ремонтират като се гордеят че работят много???Вместо да си трае като бълха в чужди гащи той говори,говори и затъва все по-надолу.....Всички са като него-лицемери.......
  • 5 Behemoth

    31 1 Отговор
    България от край ,до край....и посредата ТИКВИ!
  • 6 Лекар БГ

    43 0 Отговор
    Статията започва леко подмазвачески. "ББ роден с дух на управляващ....",е нЕма нужда!Примат с"2 университета"-този на Живков и царският такъв....
    "Пламката "ни ходи по главите и не му пука изобщо.Защото е поредната нагла и арогантна калинка на Властта. Цвък рече"Мен няма КОЙ да ме накаже!"Култува реплика.
    ТЯХ няма кой да ги накаже.
    Докато тоз народец спи.
  • 7 Язе

    37 0 Отговор
    Правилното не е ,,Докато тоз народ спи" ,а докато НИЕ спим.И не ни е виновен никой друг,виновни сме си само ние,че им позволяваме да си правят каквото искат и да ни правят на маймуни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Баба Къна

    18 0 Отговор
    Пацо Минета да се премести от терасата си на балкона на заместника си - Антон Аналния.
  • 11 Дрон.

    5 8 Отговор
    Да го духат гладните.
  • 12 Иван

    2 0 Отговор
    Ако е тераса/това завис какво пише в нот. акт и в документите на цялата сграда/ е едно, ако е покрив как така е направил постройки върху нея. Кой му е разрешил и второ как така сам има той достъп и защо. Все тъпанарски въпроси типични за Балгария. Да озурпираш покрива и после да искаш да даваш преценки за другите че не са корумпирани са две несъвместими неща.