Last news in Fakti

18 Юли, 2019 10:03 3 567 8

Златната мина - фонд "Земеделие"

  • фонд земеделие-
  • земеделие-
  • мзхг-
  • државен фонд земеделие-
  • миню стайков

Десетки "калинки" и "скакалци" от министерството на земеделието са се облажили с къщи за гости и други движими и недвижими бонуси

Златната мина - фонд "Земеделие" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От първата "калинка" - Калина Илиева (с фалшива немска диплома) до днес Европейският съюз е посветил на българското земеделие 7 милиарда и половина евра! За тези, които не са обърнали внимание на сумата, ще повторя - седем и половина милиарда! Имам чувството, че дори и с една, две нули повече, българският елит щеше да ги прахоса със същото безгрижие и безотговорност! Десетки "калинки" и "скакалци" от министерството на земеделието са се облажили с къщи за гости и други движими и недвижими бонуси. Всичко това е изядено и изпито по Малдивите, Халкидики и Сeн Тропе! Извършено е по време на управление на ГЕРБ, с пълното бездействие на българската съдебна система. Ако Миню Стайков не беше прекалил с алчността си, всичко можеше да си продължи до пълното обезкървяване на българското земеделие.

Тези факти трябва да бъдат обмислени от всички недоволни от ЕС и считат, че Европа е тази, която "съсипва" земеделието ни!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пУзитивен

    29 6 Отговор
    Европа, дето ни "помага", всъщност е тая, заедно със сащ, дето държи на власт Бащицата на калинките - боко.

    Коментиран от #6

  • 2 Философа

    35 0 Отговор
    Само Миньо Стайков ли като име излезе? А Миро Найденов? Фонд зенеделие си го разделиха точно 100,, земеделци" от кандидатсвалите 95 000!!! Парите отива по сметки и за Бентлита,, Мансори" Ферарита, Ламборджинита, G-class блиндета да се правят разни селяндури на мутри от 90те!
  • 3 Краси

    28 1 Отговор
    Почти недосегаемите мутри бяха заменени от ненаказуемите селски бекове..
  • 4 Димов

    15 0 Отговор
    Отдавна знам, че със субсидиите на ЕС за БГ, Европа субсидира себе си. 90% от парите й се връщат в нейните курорти и казина, грижливо пренесени от корумпирани и алчни бюрократи и собственици на фирми, спечелили търга по съмнителен начин. Едва 5-10% от тия пари остават в България, под формата на мижави работнически заплатки, с които работниците на фирмата-изпълнител си купуват поминък. За нас остава една магистрала, която почва да се руши на третата година от пускането й.
  • 5 Ватос

    25 0 Отговор
    Съвсем случайно попаднах на едно събиране на едри аграри само ще ви кажа че авто парка беше достоен за паркинга на пристанището в Монако!
  • 6 толерантен

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "пУзитивен":

    Боко, всъщност, е суперкалинка. Аналог на супермен.
  • 7 Фонд земеделие...

    8 0 Отговор
    Те не знаят ли , че са им достатъчни САМО 2 МЕТРА, КОИТО ЩЕ СА ВЕЧНО ТЕХНИ!?!
  • 8 браво краво

    0 0 Отговор
    Брей, тази Калина и тази снимка с отворена уста...Дали не е добре да има закон забравяващ на такива жени да се усмихват, УЖАС.