Last news in Fakti

23 Юли, 2019 10:00 1 328 23

Битка за покаяние

  • покаяние-
  • бог-
  • христос

Господарят им е един и същ

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като мина пладне, те пророкуваха до часа на вечерния принос.

Но нямаше глас, нито кой да им отговори, нито кой да им обърне внимание.

3 Царе 18:29

Ваал е божеството на древните езически глашатаи на мрака – богът на просперитета.

Просперитет е божеството на днешните езически глашатаи на мрака.

Господарят им е един и същ.

Искате евросубсидии? Ръкопляскайте на гей-парадите и ЛГБТ-мерзостта – и ще ги получите.

Искате да сте сред развитите страни? Приемете „едноловите бракове“ и ще признаем, че сте развита страна.

Дяволът винаги идва с обещание за просперитет и свобода.

Всякаква свобода и безразборна „любов“!

Ако „еднополовите бракове“ са любов и човешки права, то няма и вина, нали?

Ако самоубийството /евтаназията/ е свобода – то няма и вина, нали?

Ако педофилията е невинно влечение, то няма и вина?

Ако няма вина, защо да има покаяние?

Но без покаяние няма как да има прошка.

А пък без прошка пътят на човека завършва в ада.

Затова голямата битка днес битката за покаяние.

Адът не е място за хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    Правилно! Точна статия!
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    2 9 Отговор
    А ти покая ли се бе, доносник? И на тебе и на Бялата Златка господарят ви е един и същ - един инжектиран с ботокса кремълски гном на платформи.
  • 3 Госあ

    4 7 Отговор
    Абе при пенсия 150 евро, заплати на учители, учени и лекари (в Пирогов примерно) 300-400 евро и внос на боклуци най ниско качество или втора употреба, дали еднополовите бракове са проблема ? При положение, че българката стана известна проститутка, а българина наркотрафикант и крадец, дали еднополовите бракове са най голямата поквара ? Каи бе урумка

    Коментиран от #6

  • 4 Зик

    1 9 Отговор
    Къв Господ кви вервания . Язе съм атеист не вервам на тез тъпотии .Глупости на търкалета .
  • 5 Невероятно

    2 8 Отговор
    Недоклатените много обичат да заплашват с Ада и да ровят в чуждите отверстия , не ми казвай какво да правя бе аре бегай
  • 6 Електрошок

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Чудя се прост ли си или си провокатор!?Като разсъдих внимателно,установих,че не мое да си толкова прост.Значи си провокатор-или любител,или срещу заплащане.Здравият разум не може да защитава покварата и да иска ликвидирането на малкия и среден бизнес!Малкия бизнес не е само ефективност-той избор на начин на живот и свобода!

    Коментиран от #7, #9

  • 7 п.п

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Електрошок":

    За спешъл 29 ендуро под 10кг. и аз ще възхвалявам джен....дърите:)))

    Коментиран от #8

  • 8 Госあ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "п.п":

    27.5 (предпочитам ги); карбон - спешъл уъркс, Шимано ХТР все продукти на големи марки. А драг и тем подобните треа се ликвидират. Прекупвачи, които експлоатират българският работник. Исках Ла Пиер, обаче трудно се намират при мен и бяха скъпички, но предполагам цените им ще паднат след споразумението. Имам конкретни предложения и лостове за ликвидирането на тези разсейки на либерализма. Ако някой ден вляза в политиката,ще ги представя. Много лесно и ефективно могат да се ликвидират и да се започне с увеличаване на ядрените мощности и енергетиката и оттам да се премине към реална индустрия и големи корпорации.

    Коментиран от #10

  • 9 Госあ

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Електрошок":

    За мен покварата се крие в цялата тая меркантилност. За пари са готови на всичко. И джендъри да станат. Оттам трябва да се започне. Имам против само т.нар бисексуални. Това наистина са много неприятни създания станали такива благодарение на малкият и среден бизнес, който впрочем трябва да бъде унищожен ! Иначе определено трябва да се узаконят браковете между хомосексуални. Това е крачка към скрепване на семейството. Не виждам никаква поквара. Сигурен съм, че някои хомосексуалисти са пъти по читави от много меркантилни създания готови на всичко за няколко долара повече.
  • 10 Електрошок

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Госあ":

    Вилката и шока са важни!Мойта е Маниту 7 крос кънтри с обратна корона,шока е рокшок м3.От вилката не съм доволен.Ребата са по добри.SID още повече.Имам рокшок сид 1250гр.двукамерна.

    Коментиран от #11

  • 11 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Електрошок":

    Оооо компонентите също. Няма по добре о от Шимано 😊 . Иначе първо карах с един Фокс 64 ,но го смених с рокшокс Лирик. Най високият клас. Иначе шока е с рамката- Ойлин. Байка го сглобих. И между другото открих най добрата гума -Мишелин разбрира се. Да си призная обаче, не съм много вещ в механиката на компонентите и ремонтите. Карам и го водя на майстор. Не ме вълнува много да си поправям сам колелото и спецификациите на компонентите.
  • 12 Иванов

    1 1 Отговор
    Урумов, пророците на Ваал и ашерите са оставени без поддръжка, защото срещу Ваал са били Анунаките на честта, на Тора! Безчестният не може да се изправи срещу Този на честта, защото трепери за своя си живот, а не го жертва в Името на Правдата! А какво е животът без Правда??? НИЩО!!!

    Коментиран от #13

  • 13 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Иванов":

    Иванов от теб би могло да излезе воин или свръхчовек. Само трябва да насочиш меча си към евреите ))

    Коментиран от #14

  • 14 Иванов

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Евреите са мои приятели, а и аз не искам нищо лично за себе си. Искам геноцидът срещу българите да бъде спрян. Нищо повече.

    Коментиран от #15

  • 15 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "Иванов":

    Не знам дали си забелязал,но урумов е едно протеже на тиквун. Те дори официално са партньори. Хвърля прах в очите на хората с некви конвенции без абсолютно ник'во значение, като прославя тиквун като Исуса Христа, че видиш ли спасил нацията от това зло.
  • 16 п.п.

    1 1 Отговор
    Междувпрочем, гледам и тиквун е набожен човек. Светец. Е може би да е правил по някоя грешка като разпространение на амфетамини и рекет,че и некой друг живот може да е затрил собственоръчно,на ще се покае и му е простено 😉

    Коментиран от #17

  • 17 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "п.п.":

    До си продължа мисълта, то в крайна сметка и тия две гореспоменати дейности са малък, че дори би могло да прерастнат и в среден бизнес, както е в момента. А пък урумката, многвалентен, хем божи човек,хем човек на ДС, хем човек на средния бизнес на тиквун. Направо бисексуален бих казал.

    Коментиран от #18

  • 18 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    Приятелю, това, че усещаш къде се намираш, не означава, че можеш да намериш изхода. Изход няма. Защо ти трябва да се напрягаш, като няма защо? Остави това на професионалистите. Като Кристиян Бойков, примерно.))))

    Коментиран от #19

  • 19 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #18 от "Иванов":

    Има изход, и той е ликвидирането на малкия и среден бизнес ! Така тиквун ще бъде просто министър председател и ще се махне, щото няма да му е интересно и току виж някой професионалист станал такъв, а пък такива като Бойков ще работят върху компютърно моделиране и софтуерни решения,а не да хакват системата на НАП. Тогава и постиженията им няма да бъдат съмнителни ;)
  • 20 Чета и се убеждавам

    2 0 Отговор
    Животът става все по-зле. Агресия, алчност, лицемерие, използвачество, егоизъм в днешно време, са "положителни" чувства и качества. Говорят, пишат за Господ, за Исус Христос, но това отблъсква някои хора. Узряха ли всички класове, за да се прибере реколтата?

    Коментиран от #21

  • 21 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чета и се убеждавам":

    "Сеячът на доброто семе е Човешкият Син; нивата е светът; доброто семе това са чадата на Царството; а плевелите са чадата на Лукавия, неприятелят, който ги пося е Дяволът; жетвата е свършването на века, а жетварите са ангели. И тъй както събират плевелте и ги изгарят в огън, така ще бъде и при свършването на века" ( Еванг. Матей 13:37-40) Жетвата е изобилна...

    Коментиран от #22

  • 22 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Не религиозен":

    Да, на плевели и буедаци!)))

    Коментиран от #23

  • 23 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    Не се впрягай ! Господарят на жетвата ще отдели зърното от плявата...