Last news in Fakti

3 Август, 2019 08:00 15 671 69

Методи Андреев пред ФАКТИ: БСП съучаства в разпада на държавата

  • бсп-
  • санкции-
  • русия-
  • избор на нов главен прокурор-
  • нинова-
  • f-16

Санкциите не пречат на руснаците да идват на българското Черноморие

Методи Андреев пред ФАКТИ: БСП съучаства в разпада на държавата - 1
Източник: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Макар и в разгара на лятото, макар и при вече официално свършил парламентарен сезон, темите, които пораждат редица въпроси - остават все така много. Изборът на нов главен прокурор, сделката между България и САЩ за самолетите F-16 и предложението на БСП санкциите срещу Русия да отпаднат, са основните теми, по които от ФАКТИ разговаряхме с бившия народен представител Методи Андреев.

За санкциите срещу Русия и какво се крие зад предложението на БСП те да отпаднат?

''С тези санкции се прави изключително много популизъм. Нека да поясним първо какви са санкциите на Европейския съюз и САЩ спрямо Русия. Това не са санкции, които ограничават икономическите контакти с Русия, те ограничават контакти с определени руски фирми и с определени олигарси. Това са санкции, които касаят политики. Основната причина за тези санкции е незаконната окупация на Крим. Тук даже не става въпрос да се дебатира, той руски ли е, украински ли е. Знае се, че Крим преминава към Украйна на база Будапещенския документ, който през 1994г. е подписан между Русия и Украйна, като гаранти по документа са САЩ, Германия и Великобритания. Съгласно този документ Украйна трябваше да предаде въоръжение и ядрени ракети на Русия, а пък Русия се задължава да спазва границите на Украйна към онзи момент. Тези граници на Украйна към онзи момент включват и Кримския полуостров. Тоест с това грубо погазване на Будапещенското споразумение, Русия всъщност извърши един акт на Анексия и това предизвика възникването на тези санкции. Русия едностранно спря търговски взаимоотношения и вноса на храни от страните, които ѝ наложиха тези санкции. За България, ако трябва да бъдем точни, санкциите срещу Руската федерация имат най-малко влияние към нашата икономика. Защо е така? Какво изнася България за Русия? България изнасяше малко цигари, малко алкохол, открай време България не изнася зеленчуци и млечни продукти за руския пазар. Нищо не изнасяме, това е чист популизъм. Лично България нищо не губи от тази работа в чисто икономически аспект.

Аз смятам, че при всички случаи БСП го прави най-вече, за да се хареса на своите избиратели. Все пак да не забравяме, че в тези рубладжийски партии, аз не ги наричам русофилски, русофилията не е нещо отрицателно, аз не мога да не харесвам руснаците само заради Путин. Аз просто не харесвам Путин. Тези хора, които ги арестуваха на протестите в Москва, близо 1400 души, това са смели хора, достойни за уважение. Ние в България нямаме такива смели хора. Руският народ, който е против Путин, той има ярко присъствие по площадите в Русия, докато ние тук, които сме против модела ''КОЙ'', против Цацаров, против Борисов, против Пеевски, нямаме толкова убедително присъствие по площадите. Друг е въпросът, че мечтата на нашите управници е да постигнат това, което е като модел на управление в Русия - да стане и тук така. Да се създаде прокуратура, която да може да арестува. Самият кандидат за главен прокурор казва, че неговата работа е да арестува. Ама защо ще арестува - не е важно. Тоест моделът ''Чайка'' е на път да се реализира на 100% в България.

БСП го прави и за да се покаже като основната партия, която защитава руското влияние в България. АБВ пък имат официално сътрудничество с партията на Путин ''Единна Русия''. Румен Петков се явява като говорител на ''Единна Русия''. В рубладжийските среди има вътрешна конкуренция, а това е важно, защото ако се създаде конфигурация, при която някоя от тези партии влезне във властта, те ще разчитат на сериозно участие в грабежа, който съпътства всеки един руски проект, реализиран на наша територия'', заяви Методи Андреев пред ФАКТИ.

За твърдението идващо от БСП, че санкциите срещу Русия вредят на туризма ни, Методи Андреев заяви:

''Не е вярно, въобще не е вярно. Руснаците си идват в България. За съжаление, знаете, че има цели руски анклави със стотици хиляди собствености на руски граждани по Черноморието, така че тази мантра също не е вярна. Руснаците си идват в България на море. Проблемът е, че ние сме на път да изгоним даже и руснаците от нашето Черноморие. Проблемът е в тези, които управляват и стопанисват туристическия продукт на тази част от нашата територия.

За съпричастието на БСП към цялостната ситуация в страната и опис на политическата действителност в нейната цялост:

''Проблемът е, че в този парламент, кои по ясно, кои с недомлъвки, всъщност мислят като БСП. В този парламент по кои важни въпроси БСП и ГЕРБ имат еднакво отношение? На първо място имат еднакво отношение към започването на проекта ''Белене''. След това имат абсолютно едно и също отношение към проекти свързани с всички потоци, само руски при това, минаващи през България. След това да не забравяме, че в монолитно единодействие БСП беше с ГЕРБ при избора на членове на Висшия съдебен съвет от парламентарната квота. Това, което се случва в съдебната система - БСП има активно съучастие в него. Много ми е смешно сега, да излиза Корнелия Нинова или който и да е друг от БСП, и да казва: ''Да, де, ама тук са нарушени правилата''. Ами те правилата са нарушени, защото първо вие с ГЕРБ нарушихте правилата. Тоест всичко, което се случва в България, става поради тази причина, поради нарушените правила от опозицията, ако това е опозицията, в лицето на парламентарната група на БСП, както и на управляващите, ако това са управляващите, в лицето на ГЕРБ'', коментира Андреев.

''ДПС играе ролята на партия, която решава кой ще бъде правият в спора. Обикновено сега ДПС подкрепя управляващите, които в момента са ГЕРБ. Утре, ако не дай си боже БСП дойде на власт, ДПС без никакъв свян ще започне да подкрепя и БСП. Тази игра сме я виждали. Трябва да ви кажа, че по принцип Бойко Борисов гласува за санкциите в Европейския съюз, но многократно тук в България е изказвал, а и много други фигури от ГЕРБ са казвали, че санкциите трябва да бъдат свалени. Макар и Бойко Борисов там да гласува за санкциите. Неговата политика вече ни е пределно ясна, там се прави на много голям европеец, а тук на малко по-малък. В крайна сметка, този разпад на държавата, който виждаме, той е в резултат и от съучастието на БСП. Корнелия Нинова излезе и каза, че подкрепя Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор, да я похвалим за това, но нека да видим как гласуваха нейните представители в Европейския парламент? Подкрепиха ли тогава Кьовеши, не подкрепиха ли? Не знам дали е станало известно. Защо Корнелия Нинова каза, че подкрепя Кьовеши в лично качество, защо не излезе от името на партията? Хубаво е, че подкрепя в лично качество, но значението така не е голямо. То накрая се оказа, че вече и Бойко Борисов подкрепя Кьовеши. Това е, защото тя остана единствен кандидат. Даже и тук вече започнаха да си приличат'', сподели бившият народен представител.

''Единственото нещо, което донякъде ги раздели, това беше сделката за F-16. Аз отдавам това повече на американската дипломация, която много ясно и категорично постави пред управляващите въпроса: Вие с НАТО ли ще бъдете или няма да бъдете с НАТО, след като вашето въоръжение е 90% руско? Тук ГЕРБ все пак успяха да удържат на напъна и това е един исторически момент, защото България след тази сделка вече става член на НАТО, досега бяхме само на хартия. С руско въоръжение, какво НАТО, какви пет лева? Усилено се говори в обществото, че закупуването на F-16 e за сметка на обещания за енергийно влияние на Русия, което за Русия е много по-важно, защото с осем самолета няма да я уплашим Русия, нали? За Русия е много важно, защото тя чрез енергетиката може да решава политическата съдба на този регион, тоест на България. Трябва да обърнем внимание и на това, което каза новият посланик на САЩ В България - Херо Мустафа. За пръв път има ясна и категорична програма и тя е на Херо Мустафа. На първо място тя каза нещо, което аз съм говорил, както и много други хора са говорили, а именно, че огромната корупция в България, прави държавата ни много податлива на руското влияние. Казано простичко - Русия завзема политически плацдарм чрез корупционни практики. Това е факт. Ако БСП, ако ГЕРБ, ако всички тези, които са в парламента са действително против корупцията, те трябва да бъдат и против това влияние, което Русия подмолно успява да упражнява. Те обаче са част от корупционния модел. Аз винаги съм казвал, че дали ще е БСП на власт, дали ще е ГЕРБ на власт, това е все едно да питаме дали крилото на Тодор Живков или на Луканов ще е на власт. В крайна сметка, кой ще взима комисионните, решава ДПС. Защо Корнелия Нинова не постави политически въпрос, а именно защо държавата даде 25млн. лева за поддържане на студен резерв от централата на Доган? Тази централа може ли да изпълнява функция на студен резерв? Корнелия Нинова не зададе такъв въпрос, тоест тя е съгласна по този начин да се толерира Доган'', заяви и постави още въпроси Методи Андреев.

Методи Андреев пожела да сподели с ФАКТИ информация, която той има, както и на нейна база да постави въпроси към правосъдния министър Данаил Кирилов. Информацията и въпросите касаят предлагането на кандидатури за нов главен прокурор. Ето какво сподели и запита Андреев чрез трибуната на ФАКТИ:

''Много е интересно Данаил Кирилов като министър на правосъдието, дали не е направил опит да предложи и друг кандидат. Има информация, която може да бъде описана с няколко въпроса към Данаил Кирилов. Например дали миналата седмица между четвъртък и неделя е провел разговори с четири водещи магистрати относно евентуално участие в надпреварата за нов главен прокурор? Дали някой от тези магистрати се е съгласил да приеме предложението? Искал ли е някой от тези магистрати, които са приели предложението, среща с премиера? Защото все пак мандат за такива разговори от страна на Кирилов, може да даде премиерът.

Както и защо в крайна сметка, а и дали е така, в неделя офертата към съгласилите се е била оттеглена? Кой е дал мандат на Данаил Кирилов, ако е правил такива разговори, да ги проведе? Кой след това му е казал да се откаже и да спре разговорите? Ако това е така, не е ли всъщност онова, за което Нинова намеква, а именно, че Борисов е съпричастен към състезанието с един кон? Ако Данаил Кирилов има достойнството и смелостта да отговори на тези въпроси, ще стане ясно, че май нещата не изглеждат точно така, както си мислим. Тоест действително някой в лицето на правителството се е опитал да предложи да кандидатура, но най-вероятно зависимости по-силни от желанието да има още една кандидатура, са спрели процеса. Ако Данаил Кирилов е самостоятелен в своите решения като министър, може ли да обясни и да отговори на тези въпроси? Ако желае, разбира се''.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истината

    60 98 Отговор
    БСП /БКП винаги е била антибългарска и проруска партия.

    Коментиран от #5, #23

  • 3 112

    111 50 Отговор
    Тоя Митоди пак изпълзя ... тъкмо ни беше оставил на спокойствие поне от своите бръщолевения и болни мисли

    Коментиран от #63

  • 4 Гнида

    91 22 Отговор
    Я колко работи сме изнасяли и ЕС е затрил тези производства .... Нормал , за да не сме конкуренти така се прави , а с мвф ни оращаша трохички , докато умирахме от глад ! Няма вечно с бсп да се оправдавате за геноцидната си политика и некадърността си , алчни и безскруполни сте ! Спрете и вижте какви продажници сте !
  • 5 гербав мишок

    90 36 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Запази си тъпата истина за себе си, тъпако. Коя е антибългарската партия всички виждаме в последните 10 години

    Коментиран от #20, #41

  • 6 ха ха ха

    80 21 Отговор
    тия псевдо демократи се наакаха да плюват по БСП :D

    Миличките, колко са жалки, 30 г. не успяха да осребрят парите, с които ги купуваха на площадите - България си остана русофилска!
  • 7 БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ С РУСИЯ

    61 17 Отговор
    Щом мету и компания реват - АЗ се чувствам добреееее!

    Джендъри за Джендърска България не успяха да се докопат до власт и да разсипят държавата!
  • 8 един

    76 27 Отговор
    Забелязвате ли как се активираха срещу БСП?

    Американските кратунки изпитват ужас от БСП, защото не могат да ги контролират и да съсипват държавата чрез тях!

    Боко вече е дотегнал на всички, слафчу ще е глас в пустинята, защото е проект на БОКО, БСП имат реален шанс, но всички изпитват УЖАС от тях, защото знаят, че само те могат да спрат процесите на разпад в държавата!

    Тези хора са решили, че всеки етнически българин трябва да бъде унищожен заради обичта му към руснаците и ние трябва да ги спрем!

    Не позволявайте да ни унищожат докрай!

    Коментиран от #43, #59

  • 9 Аз питам

    56 10 Отговор
    А вие от ГЕРП защо избивате прасенцата?

    Коментиран от #11, #12

  • 10 11ап

    49 4 Отговор
    Е щом БСП е съучастник кои ли са другите УЧАСТНИЦИ?
  • 11 Цветанов Асансьорски Златнобутонов

    46 10 Отговор

    До коментар #9 от "Аз питам":

    На времето една свинкя бутнала малкия Боко о му изяла филията с мас. Оттогава Боко мрази прасчовците.

    Коментиран от #55

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Баси

    13 30 Отговор
    дългата статия за да кажат една проста истина.

    Коментиран от #14

  • 14 баси къв си прост

    49 12 Отговор

    До коментар #13 от "Баси":

    , само като видиш кой говори и знаеш, че не си струва да го четеш.... съжалявам, че си загубил толкова много време от живота си, за да прочетеш повръщаното в главата на един педер.
  • 15 Тръмп

    14 53 Отговор
    Андреев къде го вижда този разпад на държавата,не става ясно???:):):)Проблемите все у Борисов ги виждат,но само той успява да ги реши с Работа,не с говорене!!!:):):)За сега не се вижда алтернатива на Борисов,което не е негов проблем,толкова си могат другите!!!:):):)Браво на ДПС за ясната позиция с Ф-16,оказаха се повече българи от БСП, Тъмно сините и Атака!!!:):):)

    Коментиран от #25, #40, #64

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 да попитам

    37 6 Отговор

    До коментар #16 от "Гласувайте за Шайката ГЕрП Дебили":

    Григор Здравков не може ли да стане главен прокурор? Направо ще им скъса задника на всички крадци в страната! Даже и на тоя горе, мето джендъра :)))
  • 18 гледайте

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гласувайте за Шайката ГЕрП Дебили":

    https://www.youtube.com/watch?v=b29kL1qT5ns
  • 19 ужас

    35 7 Отговор
    На ГЕРБ винаги другите са им виновни.А и да обиждат така майчицата си БСП,е това не е по роднински
  • 20 Атанас

    16 24 Отговор

    До коментар #5 от "гербав мишок":

    Типично обръщение от комунист. За щастие ставате все по-малко и все по необразовани и възрастни. Колкото до партията затрила България, без всякакви условности това е БКП и нейния приемник БСП. А за последните 10 години можеш да направиш справка в статистиките - наши и чужди, ако можеш разбира се. А, некадърниците и в Швейцария са зле, но там поне си знаят, че нищо не става от тях и си траят, а тук мърморят по сайтовете.

    Коментиран от #27

  • 21 ха ха

    24 13 Отговор
    Дъждовника изпълзя и започна със словоблудствията си...
  • 22 RAMPEGE

    39 15 Отговор
    Мето Андреев дели първото място по простащина с Роска Плевнелиев! Крим бил окупиран!!?? Крим е анексиран ( прсъединен) след законен референдум и точка по въпроса!
  • 23 факт

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    и ГЕРБ
  • 24 ТРОПЧО

    34 10 Отговор
    МЕХМЕД АНДРЕЕВ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДЕТО СЕ МЕСТЯТ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ ДОКАРАХТЕ ДЪРЖАВАТА ДО ТУК КОИ МУ ПУКА КВО КАЗВАШ ТИ ИЛИ ТОМА БУКОВ ИЛИ ОНЯ МУСТАКАТИЯ ДЕТО ОТИДЕ В ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ АНТОН ТОДОРОВ
  • 25 Ган4о

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    НАИСТИНА ИМА МНОГО ПРОСТИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ВИЗИРАМ ТЕБ 15
  • 26 Комисарят

    27 8 Отговор
    Този Андрешков, нали беше шеф на комисията по досиетата и заобиколи с мълчание всички комунисти от Герб и накрая стана и член на комунистическа партия герб! Полит. бояджия!
  • 27 Северозапад

    26 6 Отговор

    До коментар #20 от "Атанас":

    Ами аз правя справки и в наши, и в чужди медии. И навсякъде изводът е един - ставаме все по-зле! Не вярвам никому от управляващите, а гледам какво имам в портфейла - който ми казва, че някой "горе" лъже, и то много.
    Колкото до комунистите - виждаме какво могат, та нали 90% от герб начело с банкянския маркуч са все членове на БКП!

    Коментиран от #57

  • 28 Просто статистика

    24 9 Отговор
    Чума по пилците. Чума по овци и кози. Чума по свинете. "Ама, Ваньо!" "Ти си го избра" Сървърът на ТР НАП-лийк 3 млрд за американските таралясници Мезонети с асансьори Къщи за тъщи Апартаментгейт Първо място по бедност Първо място по корупция Провалени стратегически енергийни проекти.
    И за това ли са ви виновни БСП? Както и за външния дълг, който според БНБ е "само" 65% от БВП!?!?
  • 29 30 години

    11 12 Отговор
    този пръч си е ненаяден изрод....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Фактолог

    16 9 Отговор
    Каква държава, бе, десен импотент?!? Държава вече няма – тя е либерална ценност на бежанци и джендъри. Тая нафукана фуста – Лайен, го каза – всички ще приемат пакта за бежанци и Истанбулската конвенция! ... Диктатура на либерализма! До една година, по улиците ни орди надарени бежанци ще бродят, а в културните кулоари дебне джендъра. ...
    Следва!
  • 32 Фактолог

    18 8 Отговор
    На врата се звъни, мъжът отваря – на прага бежанец. Добре дошъл господин бежанец, поздравява учтиво мъжът. Къде е жената ли? В спалнята, готова чака за вас господин бежанец! – и ценния бежанец влиза при готовата за либерал-политика. На врата отново се звъни. Джендър! Добре дошъл господин Джендър, готов съм за вас, кани го в банята домакина. ... И така, звънец след звънец! Мъжът влачи крака до съседа – да го помоли да помогне малко с либералния наплив. Той не може – у спалнята са трима, казва, жената няма как повече!? ... Та това ни чака – либерализъм до дупка във всяка стая! А който не отвори врати и ..., или откаже – веднага ще бъде заклеймен за комунистическа останка, агент на Кремъл, русофил, рашка... А либералът у нас разтворил порти и отвори – простори, той нали мрази православието, руснаците, комунизма – отмъщаваим от първа до последна дупка!!! ... Това е либерално скроения у нас – неговата ценност и чест е на върна на бежанеца! ... Защото – той избра Лайен да води Европа!!!

    Коментиран от #33

  • 33 я па тоя

    11 15 Отговор

    До коментар #32 от "Фактолог":

    Ти си чел трудовете на джендърите Маркс и Енгелс където Жените ще станат общи Семейството ще се премахне защото е буржоазно образувание а децата ще бъдат давани на държавата Затова отричаме комунизма

    Коментиран от #34, #54

  • 34 Фактолог

    15 4 Отговор

    До коментар #33 от "я па тоя":

    Голямата измама Европа – Откъс от книгата на Филип дьо Вилие „Дръпнах веригата на лъжата и всичко си дойде на мястото“... – това чета – а колкото до Маркс и Енгелс, не си разбрал какво са казали и написали. ОБЩА ЖЕНА ОЗНАЧАВА – ЛИЧНОСТ, ОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ, СОЦИАЛНОСТ – А НЕ ЗАТВОРЕНА В КИЛЕРА НА МЪЦ-ГОСПОДАРЯ! ... Това е написано, но "Я па тоя" твой промит мозък, чете каквото му пададат джендъра макрон. алкохолика Жан–Клода, баба меркел с памперси под панталона, въобще европейската ценност!!! ... И жената наистина стана – обща - човешка ценност, защото от нея започва живота... Така, че твоето уродливо четене, как по улицата всеки ще я оправя – е днешния прочит на новата европейска ценност – бежанеца!!! ... Извади си главата от памперса ма Меркел, ще моине време, не е лесно това, и тогава ще говорим за философия, четене и същността – жена, най-ценния дар от природата!!! !!! !!!
  • 35 Кой68

    15 7 Отговор
    Мето що имаш толкоз злоба у дребнатати душица?Ти си като бясно куче което хапе всичко около себе си......Мерзавец и лицемер.

    Коментиран от #37

  • 36 Фактолог

    9 3 Отговор
    И до всички езици тук – дето като чуят либерална ценност, влачат език по земята подобно червен килим: изгубено поколение сте! За нещо такова беше писал великия Хемингуей! ... Така че, не мен четете, а класиците, пък и на Оруел – Фремата – където доста точно ви е описал. ... И ако продължите да цапате пред мен, ще ви опиша в Новата Ферма – име по име зад което се криете, но вие винаги ще си знаете, че за вас е станало дума и някоя сутрин – както в Преображението на Кафтка – ще се събудите я насекомо, я в двора пред яслата и ще започнте да мислите както заслужавате!!!
  • 37 Фактолог

    12 7 Отговор

    До коментар #35 от "Кой68":

    Ще ти отговоря, защо. Преди няколко години, имаше изложба на картини в градинката между Унивреситета и НС. Тогава му казах почти същото, което казваш и ти. Андреев, казвам, защо цапаш картините с този син поглед. Като взе да се тръшка, пяна му излезе, звъни да му дойдат на помощ... А като го почнаха студентите, подви опашка, избяга. ... На простия ум – омразата е оръжие!!!
  • 38 Психо Доктор

    12 4 Отговор
    На този лайнояд устата бълва изпражненията. Квалифицирайки като "Рубладжии" хората които са позитивно настроени към руско говорящите (руснаци белоруси украинци молдовани и още 150 мил.) се опитва да раздели обществото на "качествени" русофоби и "некачествени" русофили. Със всеки мандат на некадърно управление народа се обезверява. Навремето управлението СДС загуби пазарите на стоки. А сегашните десни затварят енергетиката и туризма. Утре хамериканците като затворят аутсорсиговите си схеми и гледай как ще цъфнат и ще вържат банки, строители и рентиери.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 любо

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    В голяяяяма грешка си !!! Всичките проблеми в тая държава имат един източник...Борисов !!!

    Коментиран от #42

  • 41 TтТ

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "гербав мишок":

    БСП/БКП са склони да убиват свои съграждани, а какво остава да саботират проспиритета на собствената си родина! Само и само да угодят на руските комунисти!!!Какви виждаш ти с твоят промит мозък ми е през .....
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ТТТ

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Хаха, ти си прост човек ! И на Американците и на европейци те им е през уная работа за твоята патологична партия!
  • 44 Георги Илиев Митев

    2 2 Отговор
    БОЙКО УСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ
    ПАРИ.
    И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА
    (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА).
    ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И
    БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.

    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА
    И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 45 Петър

    4 3 Отговор
    Трябва да върнат смъртното наказание. За гадове като милионера хакер Иван, който зарязал собственото си дете за да мърсува с грозотия, за продажните адвокати и съдии заради които всички престъпници са на свобода. За да се оправи държавата майната и на демокрацията.
  • 46 Петър

    0 4 Отговор
    Трябва да върнат смъртното наказание. За гадове като милионера хакер Иван, който зарязал собственото си дете за да мърсува с грозотия, за продажните адвокати и съдии заради които всички престъпници са на свобода. За да се оправи държавата майната и на демокрацията.
  • 47 Нашенец

    8 5 Отговор
    БСП е просташка Балканска партия ! Авторът на този израз не съм аз ,но го намирам за изключително сполучлив и верен ! От тази партия вее само смрад !А от шефката ,крушовската ездачка се излъчва полуинтелигентщина и най обикновенна човешка простотия ! Пази ,Боже ,ако дойдат на власт ! Ще започнат незабавна реставрация на комунизма ! Хубаво е ,че голямата част от хората у нас са наясно по този въпрос !
  • 48 321

    2 1 Отговор
    А бе , Здравков, теб анадолските манафи още ли не са те изплякали!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Наблюдател

    9 6 Отговор
    Червените безродници са избили повече българи, отколкото са загинали през войните. Повечето от тях по заповед на Москва. Най-кървавият атентат, с най-много жертви до атентатите на 11 септември е дело на тази престъпна партия! Отдавна трябваше да бъде поставена извън закона.

    Коментиран от #56

  • 51 животновъд

    4 3 Отговор
    Глистът Петър Здравков интирвюира червеят мИтоди Андреев! Все едно свиня да интервюира тиква или пъпеш!
  • 52 град козлодуй

    3 1 Отговор
    всички партии са олигарси не им пука за обикновените хора
  • 53 град козлодуй

    3 1 Отговор
    синьт на нинова е гадже с дьщерята на цветанов
  • 54 Диди ЮЛ

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "я па тоя":

    А ти като Мето само си чул нещо и не си го разбрал. Ей, аман от прост хора!
    Четете и мислете!
  • 55 Петър

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Цветанов Асансьорски Златнобутонов":

    Но го е и страх, от по едрите...
  • 56 !!!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Наблюдател":

    Освен паяците по тавана, нещо друго наблюдавал ли си?
  • 57 Реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Северозапад":

    Глу.пости си написал. Ако ти си зле, това си е твой проблем. Като гледам как заведенията и магазините са пълни с хора и как българите почиват редовно и то в чужбина по няколко пъти, май нещо си се объркал. Лузър.
  • 58 Йохан

    2 0 Отговор
    Точка Путин си търси парите петата колона се надига!
  • 59 ДДимитърддд

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Абе руско зомби знаеш ли че в държавната администрация има назначени над 16 хиляди агенти на репресивната и тоталитарна ДС служба? От квотите на партиите Атака, ВМРО, мг и Герб на влезнаха масово кадри на БКП, ДС и ДПС във всички нива на държавното управление, така, че реално те управляват и поради тази причина държавата е зле . Въпреки еврофондовете България се източва безпощадно от Русия, която източва от България всяка година между 3 и 5 милиарда долара. Най големият икономически враг на България винаги е била Русия.
  • 60 ДДимитърддд

    3 1 Отговор
    Абе руско зомби знаеш ли че в държавната администрация има назначени над 16 хиляди агенти на репресивната и тоталитарна ДС служба? От квотите на партиите Атака, ВМРО, мг и Герб на влезнаха масово кадри на БКП, ДС и ДПС във всички нива на държавното управление, така, че реално те управляват и поради тази причина държавата е зле . Въпреки еврофондовете България се източва безпощадно от Русия, която източва от България всяка година между 3 и 5 милиарда долара. Най големият икономически враг на България винаги е била Русия.

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Георги Илиев Митев

    0 0 Отговор
    ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ
    ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ".
    МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ
    ГРЕША.ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е
    ОТ "ПРИМА"...
  • 63 Димитър Кънев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "112":

    Българска поговорка казва Крушата не пада далече от дървото.Та искам да знам от коя круша е паднал Методи Андреев знам че тия които много лаят те са били най върлините комуняги.Тъй че искам да знам що за круша е бил баща му.
  • 64 .Д.Кънев

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    Андреев е един от убийците на АЕЦ и се чуди как да оправдае крадецът Иван Костов и всички около тях.
  • 65 Старият пич

    1 0 Отговор
    Момчета на 63 години съм и почти 20 г работа в Испания шофьор пътувам по милата ви европа преди казвах че съм Българин и почвахме с жестове да си говорим колко може сега като кажа Българин си заключват камионите и почнах да казвам че съм руснак в германия ми донесоха кафе в кабината
  • 66 Кпфтф

    0 0 Отговор
    Митодииий, Митодииий,
    Лека нощ, СДС умре,ти отиде у герб, посл те мъйнаха от там с шут, ся па си са разплюл с глупости, ай лека нощ Митодиииий. 🎃🎃🎃🎃
  • 67 Кат ви гледам.....

    0 1 Отговор
    Кат ва гледъм колку сте убразовани сичките и ръзбиати ут сичку..........за 20-чака сички ша са наведети штот ино кило мръвка ва праят свирчоци и будалясници .....а ей да вий сладкууу...
  • 68 Челмето.

    0 0 Отговор
    Ни лук ял, ни лук мирисал ето го Митоди
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.