8 Август, 2019 11:32 41 935 242

A вие с какво сте по-добри от Слави Трифонов?

  • слави трифонов-
  • политика-
  • няма такава държава-
  • недоволство-
  • противници

Важното е да се плюе, обилно да се плюе

A вие с какво сте по-добри от Слави Трифонов? - 1
Източник: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди няколко дни, в последното издание на ''Шоуто на Слави'' по БТВ, емблематичният му водещ Слави Трифонов обяви, че той и неговият екип ще създадат нов за българската политическа сцена проект. Те анонсираха също, че след средата на месец септември ще стартират свой собствен телевизионен проект, който ще се зове ''Седем-осми''. Очаквано, особено декларираното намерение за влизане в политиката на Трифонов, ''възбуди'' не малък брой позабравени от обществото ни личности. Кофи с екскременти се леят, ''интелектуално'' и ''поучително нравствено'' слово залива медийното и социално медийното пространство.

Какво се наблюдава? Хора, които дълги години са били обект на ирония в ''Шоуто на Слави'', днес излизат и бълват по теми, които като че ли никога не са ги вълнували особено. Защо? Просто е. Дълги години са насъбирали жлъч и злоба, поради това, че вероятно са лишени от чувство за хумор, като няма по-удобен момент от настоящия, за да излеят личните си чувства. Не, че им пука за бъдещето на България. Важното е да се плюе, обилно да се плюе.

Със сигурност, когато се стигне до момент, в който шоумените влизат в политиката, това означава, че има някакъв много сериозен проблем или редица такива. Политиката не е за аматьори, каза ми една уважавана дама наскоро. Права е, определено. Почва за такива експерименти в политическата среда има само в деградиралите държави (като нашата) и някои западни, но изтрещели от скука общества.

За личността на Слави Трифонов е добре да не се изпада в нито една от двете крайности. Хората би трябвало да го оценят по делата му. Ако той не оправдае очакванията на индивидите, които му вярват, много бързо ще бъде презрян, изхвърлен и потънал в забвение.

Добър, лош, чалгар, твърде висок или още не знам какво си, за разлика от многото, които сега изпълзяват от зоната си на комфорт, за да хвърлят вербални камъни, Трифонов и екипът му сътвориха една гражданска инициатива, която напомни на закърнялото и все по-закърняващо българско общество, че то все още има граждански права и поне, макар и формално, все още автокрацията не е обявена официално.

Вие, блюстители на високата нравственост и радетели за благоденствието на българския народ, какво направихте за да стане България по-добро място за живеене, с какво допринесохте за демократизацията на страната ни? С обществения авторитет, който имате, всъщност, ако го имате, колко хора успяхте да научите на гражданство?

Вероятният верен отговор клони към нулата. За някои от тези дами и господа, може би е далеч по-приятно да се раздават на предизборната сцена на някоя партия. Особено, ако партията плаща добър хонорар. Други пък, печални политици, незапомнени с нищо добро от хората, сега опитват отново да изплуват на повърхността. Трети, заемащи разни постчета в държавната администрация, също решили да напомнят за съществуването си, в което няма нищо лошо, но щеше да е далеч по-добре, ако го правеха с работа.

Де факто е по-добре да замълчите, да се смирите и щом чувствате превъзходство над Трифонов, опитайте да направите нещо градивно, бъдете будни и активни срещу несправедливостите граждани. Покажете на масите, че сте по-добри от Слави.

Хайде да видим дали можете.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 347 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шумчо

    189 100 Отговор
    Не сме прости селяндури, като за начало?

    Коментиран от #173

  • 2 ДОКО

    73 129 Отговор
    АЗ НАПРИМЕР СЪМ МНОГО ПО ДОБЪР ОТ БАТИ СЛАВИ..НАПРИМЕР ПРИЗНАВАМ ЧЕ ВЛИЗАМ В ПОЛИТИКАТА ДА НАПРАВЯ ПАРА И ОСВЕН ТОВА СЪМ МИЛО ГОВЕДО..
  • 3 El chochone

    49 84 Отговор
    Имам голямо чочоне в гащите си ;)

    Коментиран от #156

  • 4 гост

    181 250 Отговор
    Вeрнo нeмa тaкaвa държaвa - Cлaвкo чaлгaринa - миниcтър прeцeдaтeл , Гoджи - миниcтър нa финaнcитe , Грaхич - минcтър нa културaтa .… Прocт нaрoд - cлaбa държaвa ...

    Коментиран от #222

  • 5 Тръмп

    167 257 Отговор
    Простото селянче от Учиндол ще ни учи на Гражданство???:):):)И чалга с гюбеци и кючеци,които са с турско-цигански генезис!!!:):):)Марш на село в Делта хил-Пернишко!!!:):):)

    Коментиран от #30

  • 6 стоян

    314 105 Отговор
    Браво за автора-добра статия

    Коментиран от #119

  • 7 Лекар БГ

    186 36 Отговор
    Доста драматично списано.
    Да,има"плюене".Но повечето е съмнение,несъгласие,аргументирано при това.Дали сме по-добри,не знам.Лично аз си плащам данъците в БГ,за разлика от него.
    Времето ще покаже-добри ли сме,той ли е добър.Факт е,че е защитавал каузи и е имал позиции.Също е факт,едни кошмарни интервюта в"височайши"държавно-политически особи в шоуто.
    В България,доста "спасители"се изредиха вече.Нормално е да има насложено недоверие.
  • 8 Спасов

    74 142 Отговор
    Смешник!

    Коментиран от #139

  • 9 Стига с тъпака

    87 173 Отговор
    Слави патерицата на Бойко мършата
  • 10 Истината

    133 153 Отговор
    Поредното платено фелацио поръчано от учиндолския плазмодий.
  • 11 СМЕЛО НАПРЕД СЛАВИ СМАЧКАЙ ГИ

    213 100 Отговор
    АКО НАМЕРИШ НАЧИН ПО КОЙТО ДА ГО НАПРАВИШ... ПРОСТО ГИ РАЗМАЖИ...НЯМА КАКВО ДА СЕ ГУБИ...ОТ ДНЕС ПО- ЛОШО НИКОГА НЕ Е БИЛО В БЪЛГАРИЯ...ДОЛНИ БОКЛУЦИ СА СГАЗИ ГИ...

    Коментиран от #35

  • 12 Гост

    85 126 Отговор
    Авторчето с какво е по- добър от Трифи? И изобщо кой е авторчето, че да дава на хората укнлон какво да правят или какво не? Някакъв фактор ли е плешивия очиларко с наднормено тегло, който списва, че да ме интересува какво мисли той?

    Коментиран от #42, #146

  • 13 Тръмп

    75 100 Отговор
    Вербалните екскременти са патент на Чалгаря-Слави и никой не може да му помогне,дори и Факти!!!:):):)Защото е Факт,доказан във времето!!!:):):)Ще те скъсам,ще си паднала и легнала,какво му трябва на човек.....!!!:):):)
  • 14 Рамбо

    170 90 Отговор
    Слави ИЗРИНИ ТАЯ МАФИЯ ОТ парламента !!!

    Коментиран от #99

  • 15 Тръмп

    83 52 Отговор
    Няма да млъкне никой,колкото и да му се иска на Слави!!!:):):)Ще бъде изяден от "простия народ"!!!:):):)

    Коментиран от #101

  • 16 Йосарян

    32 15 Отговор
    Поредното Доказателство, че глупави Роби.
  • 17 Простак

    152 57 Отговор
    Колкото повече плюете по Слави повече му вдигате рейтинга. Със сигурност ще разрита кошерите с пчелите майки нагушили се здраво. Определено пречи на някои, които изпитват срах, че ще им се разклатят столчетата и ще загубят хранилката.

    Коментиран от #184

  • 18 ХХХ

    112 24 Отговор
    докадали се вече корумпирани крадци и продажници оплюват предварително нещо ново..

    просто 3 десетилетия народа НЯМА алтернатива на ДС-изчадията БСП, ДПС, ГЕРБ
    и техните подразделения НДСВ, АБВ, ВОЛЯ, АТАКА

    а оплюването е ясен сигнал ,че вече ги е страх за кокала

    Коментиран от #89, #214

  • 19 Le gilet jaune

    60 97 Отговор
    Ъъъ, чалгаджия, който през просото реши, че партийните субсидии трябва да бъдат точно по 1 лев, не става за държавник. За такъв ни трябва умен, разумен, прецизен и точен човек. Това с 1-ния лев си беше чист, идиотски и недомислен популизъм. Как бе пресметнато, че трябва да е 1 лев? На базата на какво? А предизборните кампании с какви пари ще се водят?
    Народе, опичай си акъла и не си прави повече експерименти със собственото си бъдеще. Повторение на залитането по Бареков, но в по голям мащаб. Шоу, приказки, чалга и управление на държава са различни неща
  • 20 Красимир

    61 55 Отговор
    Г-н Здравков. Вие май сте кандидат за проекта на г-н Трифонов. Мисля, че сте най градивния най-можещия, щом ми налагате партията на г-н Трифонов. И да аз съм по-умен и по- добър, защото нямам зад гърба си 5 екипа, нямам кой да ми пише какво да кажа и как да реагирам. Та аз съм си аз, не някой друг. Лек ден !

    Коментиран от #174

  • 21 Бесен Язовец

    33 19 Отговор
    Пешо Пешооо дай като старите са бурени да туриме и тоя шипков храст между останалите!
  • 22 Гост

    86 36 Отговор
    С какво Слави е по-добър от Бойко? Това е въпроса! След интервюто с премиера в което Слави не посмя да му зададе нито един неудобен въпрос разбрах, че няма смелост да бъде принципен до край.

    Коментиран от #176

  • 23 Тръмп

    62 71 Отговор
    Слави и Екипа Му...му,са сбирщина от провинциални комплексари дошли у Софето за Материален просперитет!!!:):):)До тука бяха и шоуто свърши!!!:):):)

    Коментиран от #51

  • 24 Майор Костов

    80 35 Отговор
    Тъпа статия! Бил шоумен, нямал място в политиката и т.н., и т.н. А издигнахте паметник в София на един друг шоумен - Рейгън. Защо? Нали е лошо да си бил под светлината на прожекторите? По-добре да си бил прислуга на мутрите и Цв да ти е изтрил досието? А Трифонов е чалгар защото ВИЕ харесвате чалга. Ако харесвахте класика той може да свири и класика. Нали е виолист.
  • 25 Тръмп

    45 66 Отговор
    Нека влезе Слави в Парламента,та да му нашокат репата,като на Бюреков!!!:):):)Слави е продукт на БСП и ДПС,та сме наясно каква е целта!!!:):):)

    Коментиран от #177

  • 26 Бущата

    109 49 Отговор
    Плюнките по Слави в интернет са само и единствено от платени тролове на ГЕРБ,БСП,ДПС,ВОЛЯ и патриотите. Вижда им се края и заквичаха на умряло. Това го знае всяко хлапе. Опорните точки са чалгар, мутра, прост и т.н. каквото им се спуска от централите. Но колкото и да ревът на умряло, знаят, че всъщност те умират. Мен Слави ме кефи и ще гласувам за него. другите вече ги видях, за нищо не стават освен да крадът.

    Коментиран от #141

  • 27 Емил

    50 84 Отговор
    Нормално е овце с болни мозъци,да подкрепят лицето Трифонов

    Коментиран от #178

  • 28 няма такъв кенеф

    67 79 Отговор
    За мен, човек, който гласува за партия, която се казва "Няма такава държава" е завършен идиот.

    Коментиран от #39, #41, #105, #179

  • 29 smqh

    31 7 Отговор
    Ама става все по-смешно.
  • 30 ГоведоРоб

    76 23 Отговор

    До коментар #5 от "Тръмп":

    А за Простия Пожарникар какво ще кажеш, Айнщайн? Гнусна и продажна Соросня

    Коментиран от #43, #136

  • 31 няма такава държава

    42 56 Отговор
    Славка е руска к*рва, духа на БСП, ДПС, ВИС-2 и на всеки, който плаща.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 месара

    37 29 Отговор
    пепииии, колко пари взе за тая статийка, или си търсиш работа при селския прът - "спасителя" на България?
  • 34 ПОЗНАВАЧ

    33 31 Отговор
    Ами ще покажем, като го отсвирим.
  • 35 Див селянин

    31 17 Отговор

    До коментар #11 от "СМЕЛО НАПРЕД СЛАВИ СМАЧКАЙ ГИ":

    Прав си, че от днес по - лошо за България не е имало, но ме съмнява Славуца, че ще може да ги смачка. Просто една мутра ще замени друга мутра,ако това е възможно или ще започнат да свирят на една и съща струна с тиквата, защото тиквопитекът е от 15 и повече години в политиката и е много себичен, страхлив и жаден за власт. Именно тиквата ще намери достатъчно пари, с които ще запуши устата на Славуца и ще си го направи лъвче. Примери много Антон Тодоров, Яне Янев и много други знайни и незнайни лъвчета.

    Коментиран от #180

  • 36 123

    62 12 Отговор
    Слави правеше концерти в памет на Васил Илиев! Това не е плюене, а факт!
  • 37 Мнение

    59 6 Отговор
    Всеки който милее за България и българския народ е добре дошъл в политиката. Ако има нужните качества ще се задържи. Алчните предатели трябва да бъдат изхвърлени от политиката.
  • 38 NikNay

    28 19 Отговор
    И пак статия пълна с лиги . . . . .

    Коментиран от #181

  • 39 Гнусна Соросня

    34 25 Отговор

    До коментар #28 от "няма такъв кенеф":

    А за Гроб ли да гласува а тролче?
  • 40 zoro

    21 17 Отговор
    каквото и да се говори, той не е случаен човек, да бъдещ толкова време шоумен ,поне в България без подкрепа от хората ,които стоят в сянка и командват не става, няма време за губене ,българският избирател не може да си го позволи, как се правят партийни клубове по места , пари откъде... разбира се от олигархията. Така че гласувайте за Слави ,да живее Олигархията и мръсните пари
  • 41 минчо

    53 22 Отговор

    До коментар #28 от "няма такъв кенеф":

    Щото пък гласувалите за партията със "силното" име ГЕРБ, които ни докараха до дъното, са много умни?

    Коментиран от #108

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тръмп

    33 36 Отговор

    До коментар #30 от "ГоведоРоб":

    "Пожарникаря" е по-красив и умен поне!!!:):):)И не е селянче,като Трюфелов!!!:):):)Славчо е хейтър и хленчо,липсва му мъжественост и се опитва да компенсира чрез Ферарита,Хамъри,Харлита и танцьорки!!!:):):)

    Коментиран от #50

  • 44 дамян дамянов

    9 17 Отговор
    Слави е като Диков, на седераски позиции, и жали за автентичното дясно синяото неолиберализмът соросиата. Атака е пък на боклука на историята блудницата монахиня с демонът сидеров представящ се за светъл ангел. Путин и Волен съко обичат дясното и с микроскоп търсят десни русофили.
  • 45 що за въпрос

    44 19 Отговор
    С какво съм по добър ли ? Създал съм семейство Имам жена деца внуци Това стига ли ?

    Коментиран от #55, #160, #183

  • 46 Тръмп

    43 15 Отговор
    Славчо се занимава от 30години с Плюене на кой ли не Политик,а сега иска да се вмести между тях!!!:):):)Сам си го причини Плюенето!!!:):):)Като Плюеш и Храчиш 30години е нормално да се удавиш от последствията!!!:):):)
  • 47 Борис

    31 25 Отговор
    Самозван нещастник, ще се опита да заблуди някои по инертни хтора и толкоз. Повече не ще може да постигне просто защото няма капацитет за тово с което се захваща.
  • 48 Ivan

    25 16 Отговор
    Ние толкова депутати изхранихме, които само присъстват в парламента, че още един няма да ни натежи. Поне шоуто ще бъде качествено. Важнотото е, че Слави ще ръчка миропомазаните депутати
  • 49 анова

    19 17 Отговор
    В ХИЛЯДИ ПЪТИ СЪМ ПО УМЕН ПО СПОСОБЕН ПАТРИОТ СЪМ РОДОЛЮБЕЦ СЪС СПАРТАНСКО ВЪЗПИТАНИЕ ЗА МЕН ПОЛИТИКАТА Е НИСКА ТОПКА
  • 50 ГоведоРоб

    35 16 Отговор

    До коментар #43 от "Тръмп":

    Пожарникаря бил убав??? Малиии представям си каква е жена ти, или гаджето!!!
  • 51 гербаджийска подлога си

    34 14 Отговор

    До коментар #23 от "Тръмп":

    Когато провинцията е била сто години преди Софето, вашите дядовци са пасли стадата по Витоша! Били сте кално мизерно и осрано село и продължавате да сте такова! Прости и алчни човекоподобни! И когато има някой нов, различен от вас, следва плюене по всички направления. Ми плюйте го, ама след 100 му дни слава!

    Коментиран от #128

  • 52 пиянич залянич

    32 11 Отговор
    Нормално е безмозъчен народ да подкрепи всички партии в парламента и най-вече Боко и неговата мафия и да гласува за техните кандидат-кметове. Нормално е такъв прост народ да му замажат очите с малко пари и да спре да протестира.А сега кажете има ли такъв народ?

    Коментиран от #110

  • 53 жишжиж

    22 22 Отговор
    За мен Слави беше средностатистически шоумен . След популистките теми за референдум вкарали държават в множество проблеми и обяснителен режим вече е популист малоумник. Даже не е и средностатистически. Електронни избори при положение , че това е най-лесния начин за манипулация и хакване на резултати. При положение , че една единствена микро държава от Прибалтика упорства с такава система. Мисли Слави , после действай. Другите въпроси бяха с подобни подмоли. Партиите без финансиране . Добре. Само интересните за едрия бизнес ще останат с финансиране. Славчо , да ти имам акъла. Може да си добри намерения , но с недостачност на логистиката.
  • 54 От провинциите

    26 19 Отговор
    Въпросът е той с какво е по-добър. Самовлюбен и алчен селяк с диалект, свръх претенции и много сметки за разчистване с хора, които имат наглостта да не го харесват и да му отказват прищевките. Типичен провинциален еснаф.
  • 55 Готин ама не съвсем

    27 21 Отговор

    До коментар #45 от "що за въпрос":

    Не не стига! За тези 30 години на колко души си дал заплата и си създал поминък? Колко пари си внесъл в бюджета, като осигуровки, ДДС и корпоративен данък? Когато внесеш повече от Слави или някой друг дребен или среден бизнесмен, тогава можеш да се репчиш. Всички имат деца, а и някой внуци.

    Коментиран от #62, #115

  • 56 XXXL

    30 27 Отговор
    Славуца си е БОКЛУК по рождение! Само да му припомня как още 1983г. се правеше на ГАМЕН в музикалното и взимаше на карамба по неговите думи най-вкусното от обяда на по-малките-новобранци пак цитирам негови изрази било то десерт или второ никога не вземаше супа!
  • 57 иван

    26 14 Отговор
    Видяхме те какво представляваш в интервюто с Банкенската тиква.
  • 58 грую

    33 23 Отговор
    половината които пишете тук....сте малко по големи селяндури от него. Не селяни а селяндури,...да не обиждаме все пак хората които живеят на село, в някои случаи те са по големи граждани от вас.второ: Не знам защо си мислите че слави ще става премиер, все пак е малко по умен от сегашния ви премиер избран от ВАС, за да знае че не става за премиер. престанете със свободните ви съчинения преди да знаете какво ще се прави.за информация това е типично българска черта свързана със селяндурството което проявявате. и спрете да пишете ами се хванете в работа.

    Коментиран от #65

  • 59 FОХООО

    11 8 Отговор
    Брато,ама няма кой да го чака да се изявява,плюнки до дупка и това е ! Да се оправя, както другите се оправят,както могат !
  • 60 Зара

    17 6 Отговор
    В тази държава и да иска някой нещо да направи, няма шанс, защото яката машина на мафията ще го прегази.
  • 61 hah

    26 19 Отговор
    Този самоходен труп на прехода, който ближеше всичко що имаше пари не успя дори жена да си намери камо ли ще Ви реши проблемите. Дай да дадем трибуна на всеки селяк (най-шумната горила в стадоот) щото тези в парламента били същите... топ логика драги ми смехурковци. Дай му зрелище,чалга и кепабчета и народа е сит....
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 zritel

    27 11 Отговор
    и слави какво направи добро за БГ той си напълни гушката милионер е човекът манипулира семплите хора а и най важното успя да чалгализира 80% от младото поколение и сега те ти го борец за правда и свобода ма той хляба е там в политиката да може още малко папане да падне
  • 64 Шаран БГ

    18 7 Отговор
    Разбирам ! С.Трифонов не става ! Кой става ? Кой е този, който като хване "жезъла" и ще я оправи тая съборетина.Давате ли си сметка какво представлява държавния апарат.И всекиму е ясно, че няма ли подкрепата на силовите структури, не го ли погалят по главата "великите" сили - много , ама много трудно ще успее да стори нещо положително. Едно такова недоразумение като мадридския мошеник, какво положително направи за народа ни, за хората, въпреки, че има подкрепата на цяла Европа. За страната, като политически субект на европейската карта - може би, но за хората нищичко! Единствено стремеж към грабеж ! И още продължава със съдебните дела !Нищо,че са минали доста години от ония страшнш времена след Първата война, запасното офицерство изхвърлено на улицата също е една сила, която не е за подценяване. Не всички успяха да се адаптират към новите условия . Понеже никой от управляващите за 30 години нямаше волята и желанието да прекъсне властовите лостове на МВР комунистическите кадри , за това сме на това дереже. А и то не е проста работа.....Който да е, ако тръгне с "рогите напред", само след година време /не по-вече/ не го виждам. Тия ояли се родни политици ще го сдъвчат, като бомбонче "хрус-хрус" !!

    Коментиран от #66

  • 65 КУРнинов

    20 14 Отговор

    До коментар #58 от "грую":

    АБЕ ти да не си кмета на Учиндол? Я марш на полето да береш домати щото само отличниците в ТКЗС-то могат да отидат на среща със политика Славуца!

    Коментиран от #67

  • 66 Свиленски

    16 10 Отговор

    До коментар #64 от "Шаран БГ":

    Как КОЙ? Корнелия Нинова Само тя ще ни оправи !!!!!!! АМА СЧУЖДА ПОМОЩ!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Батман Боко

    15 5 Отговор
    Живеем в демократична държава,всеки има право на избор.
    Името на проекта е абсурдно,тъпо,не е добре обмислено.
    Нека и този да опита,пък ако занапред се ядоса и самият Бог,да ни спусне някой супер кадърен и да тръгнем напред и нагоре,най-после,че аман от новатори и "велики управленци".АМАН! НАРОДЕ?????????

    Коментиран от #74

  • 69 Славчо Смъркача

    26 9 Отговор
    Бием се помежду си,а поредния платен трол ви говори как тоя смъркач щял да ни оправи.не ви ли омръзна бе рая заспала?колко се изнизаха да лъжат и мажат,и ето го поредния арогантен момък,който ще ни оправя.вярно че няма такава такава държава и такъв народ.

    Коментиран от #187

  • 70 ВЪЗРАСТЕН

    29 10 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ СЪМ ДОСТОЕН И ЧЕСТЕН, ЗАЩОТО ПРЕЗ ТЕЗ ВСИЧКИ ГОДИНИ ОТ 80години ДО ДНЕС СЪМ СИ ПЛАЩАЛ ЧЕСТНО ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА, НО ЗА СЛАВИ НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ГО Е ПРАВИЛ , И КАТО ИСКАМЕ ДА СМЕНИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЪРСИМ НА НЯКОГО РАБОТА, ДО СЕГА СЕ ИЗРЕДИХА ДОСТА, КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ, В СЪЗДАВАНЕ НА ШОУ ПРОГРАМИ МОЖЕ ДА Е МНОГО ВЕЩ НО НА БЪЛГАРИТЕ НИ ПИСНА ОТ КРАДЛИВИ ЦИРКАДЖИИ , ИЗВЕНЯВАМ СЕ НА ЦИРКОВИТЕ АРТИСТИ ЗА ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ, НО ТАКИВА КАТО СЛАВИ НИ ДОКАРАХА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ ! БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ СПЕШНО ОТ ЧОВЕК, КОЙТО РАЗБИРА ОТ ТАЯ МАТЕРИЯ, А НЕ СЕЛСКИ КОМИЦИ , ВОДЕНИ ОТ МЕРКАНТИЛНИ ИНТЕРЕСИ !
  • 71 Тръмп

    23 10 Отговор
    Авторчето се държи точно,като комсомолец и от тази позиция ще ни поучава кое-как и какво-защо!!!:):):)Авторчето не изпитва ли срам или гняв,че учиндолския ще прави "Нема Такава Держава"???:):):)Само името на партията показва,що за стока е и колко му е интелектуалния капацитет!!!:):):)
  • 72 Хитлер

    18 26 Отговор
    Я,бре,бре дай на Ганьо да плюе,не можете да му стъпите на малкия пръст,пред Слави сте по малки и от гниди,гнусни хейтърчета,пъпчиви и дебели от седенето пред компа,мишки на заплата от ГРОБ...като не искате промяна събираите си боклуците и марш в от България...паразити....успех Слави

    Коментиран от #131

  • 73 asd

    25 7 Отговор
    Отдавна се продаде на БСП и ДПС. Как само защитаваше Пеевски половин година по времето на Орешарски.
  • 74 Тръмп

    10 19 Отговор

    До коментар #68 от "Батман Боко":

    Бог вече ви е пратил такъв човек или поне това е превода на презимето Борисов!!!:):):)Произлиза от Богорис=Орисан от Бог!!!;););)

    Коментиран от #79

  • 75 Коцето

    17 12 Отговор
    Гологлав песоглавец
  • 76 мислещ

    18 8 Отговор
    С много неща, но не това е въпросът - и да не съм по-добър, не съм и тръгнал да "оправям" държавата. Ето това е голямата разлика.
  • 77 Шмъркан

    16 10 Отговор
    Не сме патерици на ГЕРБ, а Слави ще е точно това!!!
  • 78 Тръмп

    8 9 Отговор
    Превод на Бойко Методиев Борисов-Бие Методично Орисан от Бог!!!:):):)Ясно???:):):)Точка...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Кой68

    16 7 Отговор
    Славчо има едно голямо предимство-ТВ трибуна/предаване/в което говори и маниполира както му е изгодно.Бе приятно шоу в началото.....Но постепенно го превърна в политическа агитационна трибуна за своя изгода.Той ще е като политическата клика сега и несмятам че ще промени нещо?Всеки казва-АЗ ЩЕ ПРОМЕНЯ,но никой неказва КАК.....
  • 82 Мунчо

    24 11 Отговор
    Същия този Учиндолски боклук, НОМИНИРА КУНЕВИЦА за Президент!

    Същия този щял да "оправи" България със обхваналата го старческа си деменция и полова немощ!

    Коментиран от #96

  • 83 видяхме му делата

    15 6 Отговор
    целуваше подметките на БОКО, а и щом ПИК го харесва - повече не ми го хвали!
  • 84 КУРнинов

    3 3 Отговор

    До коментар #67 от "грую":

    Грую такива НЕЩАСНИЦИ КАТО ТЕБ най- ги обичам ! Я да се видим па после ще коментираме кой не е могъл да ме настигне че се е изплюл или кои си е счупил краката от бягане че съм кихнал!

    Коментиран от #104

  • 85 Тръмп

    8 5 Отговор

    До коментар #79 от "грую":

    Аз съм био-робот с изкуствен интелект и управлявам Вселената,та мозък ми не требва и щи дам малко на теб и Славунчо Трюфелов!!!:):):)
  • 86 Георги Илиев Митев

    0 4 Отговор
    ВИСШИСТ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ, ЗА ДА УГОВОРИ НЯКАКВА ИГРА ЗНАЧИ Е В БЕДА. УЧЕН ДА ТЕ ЗАЩИТИ ОТ "СЕЛСКИТЕ ЧЕРТИ" И " ГРАДСКИТЕ МЕЧТИ" ЗНАЧИ, ЧЕ ГРЕШИ, ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА Е ПЛАНЕТНАТА МЕЧТА.
  • 87 Тъпчо

    12 4 Отговор
    Не съм нагъл лицемер, чиято единствена цел са властта, славата и парите.
  • 88 Тръмп

    11 7 Отговор
    Славун ще замести Атака,това е!!!:):):)Висок политически дребосък за подритване у голата глава!!!:):):)
  • 89 хеий

    24 5 Отговор

    До коментар #18 от "ХХХ":

    НЕ Е СЛАВИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО,НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ И ЕЙ ТАКА ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА ,НА КРИВ Х...Й ВЬЛНАТА МУ ПРЕЧИ,А ПЪК СЛАВЧО ВЬЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ,НАТРУПА ПАРИ И СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА КУПИ.
  • 90 Ангел

    28 3 Отговор
    Само че има хора които помним,ПОМНИМ как на една седянка точно тези дето окрадаха България беше поканила Слави, по късно в шоуто се разбра че от приятеля му Илия Павлов, та на тази седянка произведоха Вежди Рашидов в ГЛАВЕН МУЛТАК, а сред гостите бяха президента Желев, мадам В, Тошо явочника, Венци коня, все НАШИ ХОРА, та за морала говоря, добре е да се бъзикаш с политици, самозабравили се депутати, но в неговите скечове нямаше бъзици за мутрите, защото ТЕ БИЯТ, помним че опита с Косьо Самоковеца, но после търсеше Тошо Тошев за да се извинява, помним и КОЙ финансираше предаването в началото , когато плюеше по Костов и защитаваше точно Мултигруп и Овъргаз, че и рекламите бяха само от тях, в случая се бяха наредили една сюрия посредници след Газпром и ни продаваха газ на безбожна цена, даже ПО СКЪПА от тази в Германия, едно са желанията , мераците и образуванието, но БЕЗ МОРАЛ не става, а морала е за цял живот, не за един или два случая.

    Коментиран от #134

  • 91 МАНЬО

    17 8 Отговор
    Слави е шмъркащ дрогаж!

    Коментиран от #188

  • 92 Георги Илиев Митев

    5 2 Отговор
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА " ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ...НЕСВЪРШИ.

    Коментиран от #133, #192

  • 93 Георги Илиев Митев

    3 5 Отговор
    ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ " ПРИМА"...
  • 94 Е как с какво

    16 6 Отговор
    , с писането на тъпи коментари и пасивното стоене пред компютрите или в кафенетата. Това е.

    Няма воля българинът. Иска от самосебе си да се случват нещата, но за зрелища, винаги е компетентен, без да участва в тях.

    Хайде прогледнете най-накрая, бе хора. Трябва ни промяна. Положителна такава! Участвайте в нея. Излезте, борете се. Смачкайте мутрите. От всички нас зависи!

    Коментиран от #111

  • 95 Деси

    21 2 Отговор
    Светослав Емилов Витков,какво стана с гръмките думи,нали и той влезе в политиката?

    Коментиран от #189

  • 96 Хитлер

    5 4 Отговор

    До коментар #82 от "Мунчо":

    За половата немощ да не му се търти та знаеш
  • 97 Миии

    10 8 Отговор

    До коментар #80 от "Той е":

    Ето това е електората на Трифонов, всички отказали се БСП , по изказа се разпознават !
  • 98 Давид

    16 4 Отговор
    По добри сме защото сме отрудени , не съсипваме морала на децата - бъдещето на България и не са ни дадени крадени пари от ДС за да работим срещу държавата и народа и .
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Dani

    7 12 Отговор
    Млади Господине, адмирации за коментара Ви! Такава позиция ми харесва и дано се срещат повече млади хора като Вас?!
  • 101 СъсипаХТЕ я тая държава

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    Най-простите са най-активни под всяка статия. А ти си по-прост и от истинския тръмп. Имаш ли работа (освен троленето) и образование?

    Коментиран от #109

  • 102 ева

    15 9 Отговор
    не съм комерсиална измекярка, не лъжа хората, самочевствието ми е правопропорционално на възможностите ми, не съм с двата крака в статуквото, не съм минджев,а майка на три деца , искренно обичам родината си България, без пошли демонстрации на благородство,за моята благотворителност знаят само шепа хора и не карам други да афишират това, както прави учиндолският катил... благотворителността...

    Коментиран от #190

  • 103 Неграмотен

    21 10 Отговор
    Поредния чалгар, който ще се възползва от наивността на народа, за да го яхне. После ще се чудим как да се отърваваме и от него.

    Коментиран от #194

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ванката

    2 9 Отговор

    До коментар #28 от "няма такъв кенеф":

    тогава бъди готов да те управлява тая партия защото "завършените идиоти" според теб мислят за българия и търсят някъде спасение ако човек няма надежда то значи се е предал с всичко а слави дава надежда на народа тия който играят на сцената в цирка вече се ичерпаха така че лесно е да наричаш някого идиот но е по-трудно да разбереш кой е идиота от тях и вас другите нежелаещи промяна и развитие...
  • 106 Гост

    9 7 Отговор
    С това, че си знаем мястото и възможностите. (Сме по-добри). А гражданската позиция сме я показали в отношението си към спирането на "южен поток" и закупуването на стар модел самолети под натиска на чужда държава, като в същото време ни карат да вярваме, че влиянието идва отдругаде. Да, той може и да се превърне в поредния месия в локален мащаб, но колко струва, ще се види когато ще му се наложи да откаже "услуга" на това или онова посолство. А пишещия за всеки случай прави един метан, за да си осигури евентуално, при успех на Трифонов, приятна кариера.

    Коментиран от #191

  • 107 Guest

    9 13 Отговор
    Още малко! Нещата ще се наредят. VOX POPULI. Няма смисъл да се мъчите тролчета, гоблинчета и орки. Ръкавицата е хвърлена, иде Време Разделно. Слави с теб сме и ти с нас - знаем го!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Тръмп

    2 3 Отговор

    До коментар #101 от "СъсипаХТЕ я тая държава":

    Краля на Троловете какво трябва да работи???:):):)Мачкането на руски тролчета не е лека работа,тъй да знаеш!!!;););)
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Изнервен

    6 1 Отговор

    До коментар #94 от "Е как с какво":

    "Смачкайте мутрите". Ами нали уж 30 години все се опитваме и идват следващаите. Трябва ясна свястна алтернатива, байно, защото само с призиви за бунт често сменяме едното зло с по-голямо. Ти този салам не си ли го ял?
  • 112 Стършел

    6 5 Отговор
    Пошлост, злоба, избиване на комплекси, евтини лакърдии, простащина! Азис е по-достоен за уважение - поне може да пее човека.
  • 113 Влади

    6 6 Отговор
    Хора, извинете, но малко в повече ми дойдоха просташките коментари. Моето лично мнение е, че Слави Трифонов е изпечен популист и това е видно от лозунги те му в момента. Бъдете сигурни, че те ще се променят до неузнаваемост по-късно. Единствената алтернатива за нашият народ е да не гласува в следващите избори на 100 %. По никакъв друг начин Европа няма да забележи, че българите искат да са европейци. Всичко друго са сценарии за запазване на статуквото.

    Коментиран от #196

  • 114 Грую

    4 7 Отговор
    Ако има нещо, в което да сме добри наистина, то това е оплюването. Чалгата превзе отдавна голяма част от културното пространство в България и стана неразделна част от опростачването на населението. Дали пък има място за подобни лица в политиката? Ами Украйна си избра за президент артист комик и в предвид с какви индивиди е населена българската политика едва ли ще бъде фатално и той да влезе в политиката, а дали ще има рационална мисъл и действие да свърши някаква полезна работа вероятно ще покаже бъдещето.
  • 115 До не съвсем готиния

    13 7 Отговор

    До коментар #55 от "Готин ама не съвсем":

    А ти откъде знаеш колко пари е внесъл Славчо в държавата, като всичките му сметки с в офшорни зони.
    На колко хора е дал заплати, като тези хора си докарваха допълнително по сватби и кръщенета.
    Помисли малко преди да ръсиш мозък във форума.

    Коментиран от #135

  • 116 Ренката

    11 9 Отговор
    Слави е вършил реални дела в полза на обикновените хора.Какъвто и да е е помагал на болни,сираци,вършил е благотворителност,инициирал е референдуми,изнасял е благотворителни концерти.Делата му са в повече от редица партийни величия с мизерните им партийки.Може да се окаже българския Виктор Орбан.

    Коментиран от #124

  • 117 Добрият самарянин с дебелата тояга

    10 5 Отговор
    Не го знам кой е тоя Здравков, Петко Здравков, но ако някой му плаща за прогимназиалната му емоция и тотална неграмотност, трябва да е завършен идиот, харчещ чужди пари. Разтреперано-разклатената му джендър самоличност го прави подходящ за "Гласове", "Поглед инфо", "Епицентър" или друг подобен медиен сопол.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Ново

    9 5 Отговор

    До коментар #6 от "стоян":

    Винаги критичен към управляващите и задушаван а милиони е направил от къде
  • 120 Гост

    8 5 Отговор
    Бареков 2.0 да не се обяснява
  • 121 Сталин

    9 9 Отговор
    Борисов и Слави са един дол дренки - напористи комплексари ,интересни и продажници. Селски грозни тъпаци.
  • 122 ПЕНКО

    0 6 Отговор
    ИМИТО НА ВЛАСТТА НИ Е : " НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД -ТИ И АЗ " !!! СЛАВИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ТИ ДАВАМ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #197

  • 123 100

    3 0 Отговор
    Не съм плешив. ;)
  • 124 Лаци

    5 5 Отговор

    До коментар #116 от "Ренката":

    Не е нужно да бъде обиждан така Виктор Орбан с подобно сравнение, той все пак е свестен.
  • 125 Къртев 🐓

    5 7 Отговор
    Колко добре го е написал, човекът! Браво!
  • 126 хахаха

    5 2 Отговор
    Бла, бла, бла:)
  • 127 Люси

    10 6 Отговор
    Много точна статия.Браво.Само се хленчи и никой нищо не прави. А пък когато някой като Слави се бори за промяна ,започва страшно оплюване. Хайде свършете нещо.Станете от столовете,пред компютрите и докажете че Ви има.
  • 128 Въпрос

    5 1 Отговор

    До коментар #51 от "гербаджийска подлога си":

    Учиндол кога е бил преди Подуене?
  • 129 DPов

    7 6 Отговор
    Веднъж случайно попаднах на "вечерта на северозапада" от Шоуто на Слави... Без да преувеличавам, и в най-долнопробната селска кръчма няма да можеш да чуеш такива цинизми и гадости.

    Не мога да повярвам че такава пумия се излъчва по телевизият, а това че се изказва за "морал" и "етика" в политиката точно той е върха на цинизма.

    Коментиран от #199

  • 130 Западните Балкани

    10 4 Отговор
    Много добре е написано. Кой в българската политика не е случаен? Като изключим такива от средите на ДС, разбира се. Нима НС не е пълно със случайни хора, които никой не познава? С изключение на 20тина души, всичко друго е случайни хора на принципа наш човек. Така че всички разумни ще гласуват за Слваи. Може да не се справи, но определено ще е по-добър от сегашните и от предишните.

    Коментиран от #148

  • 131 хахаха

    4 9 Отговор

    До коментар #72 от "Хитлер":

    Каскет мазен, непременно ли трябва "да съм на заплата при ГРОБ", за да не понасям такива халтураджии, чалгаджии и свирджии на мутренските ушенца, като Славуца Учиндолската, която имитира поредния телевизионен/политически проект на други преди него (Бюреков, Болен Сайдера и т.н.), с единственото намерение да уреди с дупетатски места космясалите си сценаристи-специалисти по всичкология, при това с явната протекция на всички местни решетници?!? Колко пъти ще настъпвате мотиката, колко хитреци трябва да ви извозят с красиви обещания, за да проумеете колко сте пре…..ни накрая?!?!
  • 132 ХХХ

    4 6 Отговор
    Стига сте плюли. Какво искате от човека.
  • 133 Да питаю

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Георги Илиев Митев":

    А каква е работната седмица на неграмотниците? Всичко свършили, пък ревали, че не им платили???
  • 134 ултра

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "Ангел":

    +++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!
  • 135 Готин ама не съвсем

    7 6 Отговор

    До коментар #115 от "До не съвсем готиния":

    Я пак? Личи си че си на държавна хранилка или получаваш заплата от НПО, та не си напълно ясно с нещата! Може да има всякакви сметки, както и всеки други гражданин. Имай и ти! Но на персонала при него, които са над 150 души, за заплатите които получават той им плаща осигуровките, а не ТИ! И ТОЙ им дава заплати, а не ги краде от бюджета, както повечето паразити в тази държава. И плаща данък печалба и корпоративен данък също в България, преди да си вземе парите и да ги прави, каквото сметне за добре. Та не му прави сметка на парите, а си гледай скъсания джоб, дето нямаш и лев. Ако не правиш сметка на другите, а гледаш себе си, със сигурност ще живееш по-добре! Но пуста му злоба и завист!
  • 136 А Ти....О!

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "ГоведоРоб":

    Пожарникаря не е десен и евро атлантик той като теб е русофил имайки предвид приоритетите на РУСИЯ на балканите става ясно следното водещ на тази група подчинени на Москва е Ахмед Доган Другите са пионки и се местят от Доган а Москва диктува ходовете Виждам как губите чувството за ориентация и важните въпроси не са на дневен ред !Идва време разделено с кървави сълзи ще плачете за предателство което извършвате спрямо Демокрацията и гражданското общество спомнете си само за филма Обикновен Фашизъм там арестуваха първо книги,списания ,вестници и след това ги горяха по измислени доказателства арестуваха и набутаха в концлагери също това извършиха и комунистите Заплахата да бъдат съдени вестник и списание Граничи с нещо което аз лично не мога да приема
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 sisi

    11 6 Отговор
    Слави не краде и льже като много политици и много от вас ,които укриват даньци,корумрирана паплач и ред др, които биха продали и майка си за пари Такива хора трябват на БЬЛГАРИЯ,давай СЛАВИ

    Коментиран от #150

  • 139 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Спасов":

    ти ли
  • 140 мюмюн

    12 6 Отговор
    Давай Славчо ! Щом толкова те плюят значи вече пълнят гащите.
  • 141 9374

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Бущата":

    Накрая ще видим ,кой ще заквичи.
  • 142 сиси

    7 4 Отговор
    боковите тиквовничковчета се размърдаха
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Антимонопола

    7 3 Отговор
    Поне е нещо ново и различно. Досега слушах обещания и 0% истина. Ще опитаме какво пък. И без това другите не стават. За мен не е важно кои ще краде. Важното е да помогне на бизнеса да работи и да има много доходи в хазната.Докато не осъзнаем, че парите ще дойдат от бизнеса а не от управляващите няма да ни бъде. Правитлството , ме е от значение кое трябва да помага с каквото може не да създава закони с които да пречи.
  • 145 Жорко

    4 1 Отговор
    Никога не сме били палячовци на мутрите !
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Гост

    5 6 Отговор
    Жалкото малко чалгарче славчо
  • 148 От народа

    7 10 Отговор

    До коментар #130 от "Западните Балкани":

    Всички разумни няма да гласуват за Трифчо. Защото много добре знаят, че този селски тарикат няма да е свестен нито от сегашните, нито от предишните.

    Коментиран от #171, #200

  • 149 Джаминка

    2 1 Отговор
    аз съм по-добър с джамини от него
  • 150 Бай фидан

    1 2 Отговор

    До коментар #138 от "sisi":

    До sisi. Ти от балета ли си?
  • 151 Иванов

    7 7 Отговор
    Уважаеми ,авторе, аз първа серия на този филм съм я гледал -казва се Бареков. Втората ще се казва-Слави. Тези , които много харесваха първата серия /Петър Стоянов -президента, другарката Нешка Робева/ после нито ги видях , нито ги чух да се извинят. Сигурен съм ,че същото ще е и със сегашните хвалещи втората серия, без да са я гледали.

    Коментиран от #201

  • 152 Наблюдател

    8 6 Отговор
    Авторът вместо да направи паралел между Трифонов и Бареков, тръгнал да прави паралел с всеки читател на статията му! Доста глупаво, но ще го отдадем на неопитността му. Искам да попитам автора той знае ли какво образование има Станислав Трифонов? Аз например не бих тръгнал да говоря за високата, цигулката и гъдулката - колко да са опънати струните и какъв лък да се използва при свиренето със всеки инструмент!!! Трифонов обаче дава оценки за държавата ни и смята, че той има компетентността да прецени, кой на какъв пост да бъде и дали има качествата за него! Съжалявам но аз се нагледах и при Симеон и при Бойко на слабите им резултати, а Славчо е на светлинни години зад тях!

    Коментиран от #202

  • 153 Депутат

    9 2 Отговор
    Не е чалгар,нашо момче е ,каквото му кажем това прави.
  • 154 5862

    4 6 Отговор
    Искам да питам афтора на мат'рялчето.Знае ли кой е Слави Трифонов,или са му разказвали за него.
  • 155 Кукундрел

    6 5 Отговор
    Не става дума кой е по добър, а защо трябва един популист да бъде навирам във властта.

    Коментиран от #204

  • 156 Ами

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "El chochone":

    изкарай си го от задника тогава...
  • 157 Spravedliviq

    4 2 Отговор
    Петърчо,от село дойде,и акъл взе да даваш.Кой беше ти?
  • 158 Истината боли много...

    3 4 Отговор
    Всички по интелигентни Българи отдавна са навън!!!Остана само гнилото,миризливото ,нагаждачите и тъмните субекти (душевно и по външен вид)......
  • 159 Стани да си легнеш

    6 8 Отговор
    Давай дългуч ,насраха се ,минусите в коментарите са показателни че губят контрол и истерясват ,а ние сме за промяна и сме с теб ИЗДУХАЙ ГИ ТАЯ ПАПЛАЧ.

    Коментиран от #203

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Казуар

    5 5 Отговор
    Най големият калтак в България е Слави Трифонов.
  • 162 Моис Коен

    3 4 Отговор
    Какво му е доброто на този ЗАДНИК?
  • 163 Мартин

    10 3 Отговор
    Много ми е странно, как в държава в която всички слушат чалга, това да си чалгар е мръсна дума. Странно ми е как хората нямат нищо против да ги управлява пожарникар и учител по физкултура, ама ако ги управлява БИЗНЕСМЕН(не е само шоумен) - падало нивото.
    Бойко като дойде на власт какъв опит имаше, тогава къде бяхте?
    По-добре ли е за вас да ви управлява някой наследствен политик, 4-то поколение? В България политиката е на такова ниво, че да нямаш опит в нея е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие за спечелване на гласът ми! Това, че разделяте хората на столичани и провинциалисти говори достатъчно за интелекта ви. Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазор, Братя Евлогии и Христо Георгиеви - това са селяните от моят край. Първите 2-ма са най-дейните революционери, 3-тият е най-признатият български писател, а братята са най-успешните бизнесмени на 19-ти век и ей така за кеш са вдигнали една сградичка в столицата, ако се сещате за Софийският университет?
    Да знаете, няма по-голям фактор от това къде си роден, не си ли от София - ти си получовек, полумаймуна.
  • 164 the Doll

    5 8 Отговор
    слаФчо, сега твоята гуша ли да пълним..! харчи си милионите и не се занимавай с неща,които не са ти в юрисдикция! Нямаш Капацитет...
  • 165 гого

    6 2 Отговор
    в парламента е баш-шоуто.там му е мястото за съжаление.
  • 166 незнайко

    2 1 Отговор
    По повод последното изречение на абзаца .НЕ МОГАТ ЗАЩОТО СА ЗАВИСИМИ !!! И ВИЕ НЕ СТЕ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, СЛЕД КАТО ЕДНО СЕМЕЙСТВО НЕ СЪЗДАДАХТЕ, НО ПОНЕ РАЗЛАЙВАТЕ КУЧЕТАТА !!!
  • 167 Зайко Байко многознайко

    7 3 Отговор
    Тошко, ти ли го защитаваш, като Павлик Морозов или пък ти Сиромахов както Зоя Космодамянская? В боравенето с думи може да не съм толкова добър, но пък се уповавам на фактите! Както всеки от нас и Славуца не е идеален, поради фактът , че е обществена личност обаче на него се отрежда роля на съвременен будител. По случайно стечение на обстоятелствата се стигна до момент в който определена група от населението го пожела, като политик. Добре , но да не забравяме, как с далечени финтове и пасове по време на интервюто с Тиквоций Едно пусна знамето на "борец за правдини" в калта. За да си политик, трябва да спазваш някои правила, безспорно Славуца има организаторски талант, нюх на бизнесмен и т.н. , но още едно но! Да бъдеш голям политик ти е необходима праволинейност и отстояване на това за което се бориш! Тъй, като в нашата държава всичко е някак почти , така и всичкото произтичащо от това е някак почти. Неблагодарноста е една от най-отвратителните човешки черти! Славуца е неблагодарен. Няма да забравя , как разнасяше микрофона в шоуто " Невада" ( на живо съм бил там ) с шоу водещият Къци Вапцаров а в последствие се опитваше да го осмива и обижда, това е неблагодарност. Другото което боде в очите , това е подмяната на моралните ценности на неколко поколения , имам пред вид чалгаризацията! След Украина с комик и ние ще изненадаме света с виолист и напъващ се певец!?!
  • 168 Кире

    8 5 Отговор
    Със сигурност всеки,който си знае мястото и не се бърка там,където не разбир,е по-добър от Слави.
  • 169 Цецо Апартамента

    6 3 Отговор
    Какво е плюване какво е виене о не Слави в парламента страх нещо ви обзема краденето ще ви секне апартаменчета, къщи за гости ,еврофондове намазани пеливани идва ви края .Само плювате а за народа трохички а маймунки от дпс ,герб,бсп,и останалите а мизерници смешни той онзи гледа! Страх ви обзема а че няма да сте на бедната народна хранилка а плужеци !
  • 170 Кики

    11 4 Отговор
    И аз не съм фен на Слави, но след като за операцията на болно дете не стигаха 8 хил. евро и нямаше откъде да се намерят, само едно обаждане до Шоуто реши проблема и от тогава нищо не казвам срещу него.
  • 171 Ти май не си от народа

    5 3 Отговор

    До коментар #148 от "От народа":

    А от крадливото герберско племе!
  • 172 Педали платени

    3 3 Отговор
    Всички сте в някоя партия и здраво лижете задницииииии........
    РОБИ МРЪСНИИИИИИ......
  • 173 Мдааа

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "шумчо":

    Сигурен ли си?
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Абе

    6 1 Отговор
    Тази държава кой не я е оправял???Слави също може!Може,може да не може, но пък нека да опита!!!!После друг,сред него втори,трети,ама знаеш ли, може и да има някой свестен българин!??Ха дано..ама едва ли!
  • 176 Я ми кажи

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Ти щеше ли да посмееш да зададеш въпроси
    на мутра, която утре може да те зарови?
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Емил":

    Като гледам кой подкрепя тиквата, не мисля ,че са останали болни мозъци за Слави.
  • 179 хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "няма такъв кенеф":

    Ти си полуидиот, само защото нямаш капацитет да си нещо цялостно.
  • 180 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Див селянин":

    Алтернатива????
  • 181 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "NikNay":

    И ти си лига, но се налага да те четем.
  • 182 бодко

    4 3 Отговор
    Милиционери и всякакви нещастници с идиотски диалект,патриоти -идиоти и всякаква измет се подвизава във властта .
    Слави бил чалгар, веско Маринов какъв е? Продукцията на Митко пайнера класика лие? Всякакви нещастни интееелектуууалци и оборотни политолози всички заедно накарат последователи симпатизанти,роднини без да им дават пари напълнят стадион Васил Левски-могат да говорят и плюят колкото искат(без да вали дъжд). А тези разбирачи от политика и разни други дупедавци направят предизборен митинг в Лондон и напълнят О2 могат да се водят будители и професионалисти. Сега троловете да съберат опорните точки и да си ги положат между глутелосните мускули
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Някой

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Простак":

    Наистина ли вярваш, че Славчо ще помисли за теб? Ама много си наивен, излагаш се ! Един самотник е Слави, с никоя жвна не се завъртя, дете няма, но ще се венчава за измислена партия! Вервайте! Ялово време, ялови партии, само апартаментите им не са! Те са истински и по няколко.
  • 185 TTT

    4 2 Отговор
    Много вярно и точно написано
  • 186 Повръщащия

    4 4 Отговор
    Кратко и ясно - не съм чалгар!

    А чалгарите както всички знаем за най долната прослойка от населението. Изключително прости, нагли и с ужасяващо възпитание и навици. Повечето от тях вонят заради къпането веднъж на няколко месеца.
  • 187 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Славчо Смъркача":

    От 15 години не е имало пореден, все едни и същи са, избрани от кърлежи и паразити. Какво очакваш да се случи?
  • 188 хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "МАНЬО":

    Па ти шото си много убав.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Мдааа

    3 1 Отговор

    До коментар #106 от "Гост":

    И като си показа позицията, не купихме ли самолети на 50 години, байно?Идиот си, идиот ще си умреш.
  • 192 хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "Георги Илиев Митев":

    Извинявай, имаш ли връзка с главния мозък или ти е извън обхват????
  • 193 пико

    5 2 Отговор
    Не съм по добър от Слави,но не съм и измекяр.,,Простия" ни народ е казал ,,вълкът козината си мени,но нрава не мени.
  • 194 Мдааа

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "Неграмотен":

    Странно, защо 15 години не се замисли как да се оттървеш от тиквата и физкултурника?
  • 195 Антиседераст

    4 4 Отговор
    Не съм гласувал от както царя дойде на власт но сега ще гласувам за Слави. Мразя политическатапомия ограбила България от 89 до сега.
  • 196 Мдааа

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "Влади":

    Байно, събуй цървулите и мисли трезво, глупвавият ти пост, ще го прочетат грамотните, а онези които гласуват, са електората на тиквата и останалите, те не четат, само знаят номера на бюлетината. Така пак ще се окажем с управление избрано от кърлежите.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 ми да повече съм

    4 1 Отговор
    На първо време не се държим като селяни. После не говорим простотии пред цяла България, освен ако нямате самочувствието да кажете че вашият форум се чете от цяла България. Не сме популисти, защото не заявяваме каквото знаем, че народа иска да чуе, а това е най-вредното нещо след комунизма. Оставете народа да управлява директно и ще настъпи пълен хаос, а Трифонов точно към това е тръгнал. И не на последно място, аз съм завършил и висше образование :) и не си изларвам парите с пошла чалга. Това отговаря ли на риторично и тъпо зададения въпрос от журналистчето??? Питам, но отговор не искам от него, щото не ме интересува мнението му.

    Коментиран от #207, #238

  • 199 Мдааа

    4 1 Отговор

    До коментар #129 от "DPов":

    Много пъти попадах на изказвания на идола ти "тиквата", дори и в африканска държава, няма толкова простотия и неграмотност. Вечерта на северозапада поне е шоу, а оня се има за сериозен политик.Ти си на неговото ниво, щом не знаеш, как се пише пОмия. Всъщност, не е учудващо за цялата ви помийна клика.
  • 200 Мдааа

    2 0 Отговор

    До коментар #148 от "От народа":

    За разлика от идола ти-Тиквата, нали?
  • 201 Мдааа

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "Иванов":

    А сериала Тиквун, кефи ли те?
  • 202 Мдааа

    4 0 Отговор

    До коментар #152 от "Наблюдател":

    А кефят ли те образованието и излагациите на международно ниво на идола ти, Тиквоч Велики?
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Мдааа

    4 1 Отговор

    До коментар #155 от "Кукундрел":

    А защо трябваше малоумен рекетьор да е премиер?
  • 205 Мдааа

    5 0 Отговор
    Метълите се къпят веднъж годишно, но не казваме нищо лошо за тях. Защо говорите за музиката на Слави, а не споменавате дипломната работа на тиквата, нито физкултурника?
  • 206 Хаймана

    5 2 Отговор
    Вие като сте умни защо търпите Бойко Цецо Фандъкова защо ??.Слави бил такъв защо търпите купиха си Апартаменти вие пас къщи пас изклаха ви животни пас наводнения пас Варна ремонт пас няма по прост народ от българския това е стойте плюйте това умеете друго неееее почвайте да плюете Бойко ще си живее Цецо ще си живее в апартамента а вие плюете ??.Тъп тъп та Българин
  • 207 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #198 от "ми да повече съм":

    Видях, че не искаш отговор, но все пак ще го получиш. Не знам с какво си изЛарваш парите, но явно си ларва с висше образование, която спи и сънува розови сънища, разказани от тиква. Един съвет, събуди се:)
  • 208 критик

    1 3 Отговор
    А Слави пък с какво е по-добър от един посредствен среден "политик" от ГЕРБ?
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Медия

    4 2 Отговор
    Поздрав за статията, Най сетне малко вода върху сгорещените мозъци! Когато Слави беше никой, имаше позиция, вяра е демокрацията и промените. Екипа му също, а също и безброй поколение вече Непобедими по дух и много зрели. Нагледахме се на куп политически Шоу'та... Време е да кажем, че променяме играта... Вярвам му, въпреки, че не съм почитател, но Вярвам...Времето ще покаже дали и тази вяра няма да е напразна. Но О' неразумни народе, стига ШОУ, време е да имаме Държава, защото тук и сега където сте, е ...Е, не мога да кажа какво е... Но с убеждение, че е правилно, подкрепям идеята и ентусиазма на Слави и екипа му . Ако не можете да го подкрепите, не говорете преди да видите и да видите, какво ще стори...
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Стига бе хора!

    1 6 Отговор
    Тук само един е казал нещо умно и то е никой да не отиде да гласува, никой! Единственият начин да докажем, че не сме идиоти, за каквито ни смятат нашите пишман-политици и целият останал свят. Какво ще ни стане ако не гласуваме? Нищо, поне няма да ни е яд после. Дайте и ние да се подиграем и надиграем тези безобразници от всички бои! Може пък да се стреснат!
  • 213 Най добрия

    4 2 Отговор
    Слави казва истината и за това има негативни коментари но ще ги смачка всички защото хората го подкрепят и това си е факт
  • 214 аз робота

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ХХХ":

    добре казано,подкрепям!!!!
  • 215 Извънреден коментар

    3 0 Отговор
    Преди всичко, не трябва да се копират разни неща, ако наистина България ше трябва да е себе си.
    Несправедливостта я има защото например конкретни хора са оставени да бъдат аут сайдери, поради факта че други хора не могат да възприемат тяхната истинска същност.
    Например ако човек е роден да прави чудеса, други хора ще копират от него .
    Има два варианта - ще бъде направен на "нещо" или на "нищо" .
    В България хора с ценни мозъци не се ценят и някои от тях са оставени "в страни".
  • 216 gose

    1 3 Отговор
    реално славчо е маша на ДС
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 нищо добро не ни чака

    2 4 Отговор
    Славчо иска да направи коалиция с БКП и да дръпне кокала от Борисов. Славчо не харесва Бойко и е готов на всичко, за да му направи мръсно, а какво по-мръсно от това да секнат държавните поръчки след като те отстранят от власт и да се завърти отново рулетката и БКП и Славчо да почнат да крадат опосканата ни държавица на свой ред. Така не се намери някой свестен който да дойде и да управлява в полза роду - или се гъзим на американците или бузите са обърнати към руснаците и в двата варианта сме на върха на главичката на кожения скиптър. Няма да се оправиме скоро - е това трябва да е името на партията на Шлави.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Боко

    3 2 Отговор
    Хич да не го беше канил в шоуто там лъсна цялата истина много хора щеше да излъже тоя ШОУГЕЙ
  • 221 батко мафи

    2 1 Отговор
    Не съм мазник,не съм чалгар,не съм измамник,не съм лъжец,не съм подлизурко,не съм самовлюбен задник и най важното не съм ничия подлога!!!
  • 222 С две думи:

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Кънграчучулейшънс, драги сънародници
    Още един кърлеж ще смуче държавни субсидии
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Тръмп

    2 4 Отговор
    Много от коментарите са логически грешни,защото сравняват Трюфелов с Борисов!!!:):):)Славун първо трябва да победи процентно поне Атака,НФСБ,Воля,ВМРО,после Доган и Нинова,пък после може да се сравнява с ГЕРБ!!!:):):)Кратък път го очаква в политиката,това е сигурно с оглед на Лошия материал с който разполага!!!:):):)
  • 226 стана тя

    3 3 Отговор
    А вие с какво сте по-добри от стрина Гюрга? И тя ще прави същата, но алтернативна партия на Трифоновата. Тъй де ... "ПАРТИЯ НА СТРИНИТЕ", все пак е нещо различно от партията на палячовците, а?
  • 227 Тръмп

    1 3 Отговор

    До коментар #224 от "80-те %":

    А кой ще гласува тогава за БСП???:):):) Трюфелов ще дръпне бая дебили от БСП,това ще е драмата!!!:):):)
  • 228 ДОКО

    1 2 Отговор
    МОГА ДА ВИ ОБЕЩАЯ ЧЕ СЪМ ПРОТИВ БОКО АМА ДВАМКАТА С НЕГО ЩЕ СМЕ В КОАЛИЦИЯ И ЩЕ ВИ ВДИГНЕМ ДАНЪЦИТЕ ТАКА ЧЕ ДА СИ ПОТЪРСИТЕ И ТРЕТА РАБОТА..
  • 229 Скука

    4 0 Отговор
    Една телевизия, която вече не гледам- сладникавата BTV, след снемането на шоуто на Слави. Останалото в нея са турски филми...
  • 230 Мирмидонец

    3 2 Отговор
    Да започна с това, че не съм чалгар с всички значения на думата. Мразя хората, които набиха в съзнанието на нацията примитивната чалга - печелейки. Познавам Сл. Трифонов лично. Преди много , много години свиреше на цигулка в един голям оркестър. От тогава много се изчанчи и не става за човек, който трябва да взима отговорни решения.
  • 231 WENKO

    2 0 Отговор
    Не е все едно да плюеш и да те плюят !!!
  • 232 WENKO

    2 0 Отговор
    Не е все едно да плюеш и да те плюят !!!
  • 233 Петер

    2 1 Отговор
    А сценаристът Тошко Африкански каква роля ще има в политиката?
  • 234 коча

    1 1 Отговор
    С това че имаме семеиство и деца - малко ли е не сме бикяри като него - сам съм другите да умират ................
  • 235 Човек,

    1 0 Отговор
    Който взима храната, ако е вярно, поствано многократно, че взима второто и третото, на “ новобранците”, не е за политик. И злобен?! А Вии го величайте!
  • 236 Продукт,

    1 1 Отговор
    На номенклатурата, на комунистическата, е Слави, иначе щеше да е клошар!
  • 237 шоп

    2 2 Отговор
    Ама слави много се обижда бе (особено на чалгар) ама си е голям ЧАЛГАР.значи 19 години залива хората с помия от ефира на Бтв, ама се обижда на чалгар.и тука някъкви журналистчета ни питат с какво сме по добри от него??? Ами поне не сме такива злобари и сеирджии като него. Пример с Шишо бакшишо - каква е тази гавра с таксиметровите шофьори? - хора , които нощно време треперят дали няма да качат някой наркоман или психопат - славчо в своето шоу ги прави на маймуни! Друга гавра - Баба Вуна - е как жени отгледали деца и внуци могат да гледат тази повръщня? Примерите за гаври с хората в приключилото боклукдийско шоу на слави са много.и преди да ни питаш уважаеми г-н Здравков с какво сме по-добри от слави , първо му изгледай просташките предавания на запис.

    Коментиран от #240

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Ретро

    0 0 Отговор
    Субсидиите от 1 лев явно много са засегнали и жалките тролове. Сега поне ще им спрат кранчето и няма да пишат противните си глупости
  • 240 Стършел

    1 1 Отговор

    До коментар #237 от "шоп":

    шоп, БРАВО!!!! Много точно им го казваш, но чалгарите малко трудно схващат! Те са по джиджи-биджи и чака-рака! Важно парици да прААт.
  • 241 Джунов

    0 1 Отговор
    Като за начало-аз не съм бояджия,като Станислав,който смени неколкократно цвета на диванчето си според политическата обстановка.
  • 242 ksdjfg

    0 0 Отговор
    Твърде лицемерен, мрачен и силно негативен образ имам за него. Виждал съм го да защитава две различни гледни точки и то вярвайки си. Не бих му се доверил по никакъв... ама абсолютно никакъв начин.