5 Септември, 2019 16:15 78 223 244

Измамата "Мая Манолова"

  • мая манолова-
  • местни избори 2019-
  • кмет-
  • софия-
  • бойко борисов

Столичани и Бойко Борисов нямат право да пратят града по нанадолнището

Измамата "Мая Манолова" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няколко социологически стъкмистики, малко пиар работа от Бойко Борисов и изведнъж Мая Манолова се превърна в основен кандидат за кмет на София. Балонът е надут. И изненадващо това правят повече чужди, отколкото свои. По простата причина, че сериозни свои почти няма. Изниква въпросът Мая Манолова ли ще е новият Румен Радев с любезното съдействие на ГЕРБ?

Откъде аджеба някой реши, че едва ли не на кметските избори в София вече е сигурен балотажът Фандъкова - Манолова. Докато за първата може да се предполага, че действително ще има някаква подкрепа, то откъде идват прогнозите за електоралната сила на омбудсмана? И върху какво стъпват розовите краски за силата на Манолова в традиционно десен град, където персонажи като нейния не са на почит. Защото при всичките си кусури, дори спорната Йорданка Фандъкова е няколко класи над Манолова.

На предрешилите вече вота повтаряме - до този момент сериозните кандидатури за кмет на София са Борис Бонев, Борислав Игнатов, Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Ако искате да промените статуквото - то и двете останали имена са по-достойни от Манолова. Ако искате компетентен кмет, различен от Фандъкова, то отговорът е същият. Работата на омбудсман няма нищо общо с кметската и Манолова по никакъв начин не е подготвена за нея. За разлика от професионалните познания на Борислав Игнатов и особено Борис Бонев за модерно управление на град в 21 век.

Измамата "Мая Манолова"

Повтаряме също така още няколко факта - Мая Манолова е бивш депутат от БСП. Смята се, че връзката на добре познатите братя Галеви в парламента. Там е активна. Толкова активна, че през 2013 г. заяви, че тя е предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Освен това тя добавя за многохилядните протести: "Всички знаят, че на протестиращите се плаща". Впоследствие се появява с потник с надпис "Шанс за Орешарски". Жалко ще е за всички протестиращи срещу олигархията тогава, за всички активни граждани, които вече няколко години формират гражданското общество, ако сега допуснат същата тази Мая Манолова, вече пременена в овча кожа, да стане кмет на най-важния в политически план град в държавата. Да, това действително ще е промяна на статуквото, но към по-лошо. Да не говорим за по-високи държавни постове, към които би имала апетит Манолова.

Измамата "Мая Манолова"

Мая Манолова всъщност няма кой знае какви постижения като омбудсман, а напоследък все по-често набляга на пиар изявите. Тя отдавна се представя за пазител на онеправданите. Само че софиянци не са такива. Те искат силен и идеен кмет, който има визията да начертае дългосрочния европейски път пред града им, а не привърженик на соца, член на БСП от 1989г. Програмата на Борис Бонев например е 500 страници. В тази връзка какво ли смята Мая Манолова например за бъдещето на комунистическите паметници в града? Или за евентуални организирани протести? Дали ще ги спира, защото според нея са платени. Та екипът на Фандъкова за 10 години не се научи как се управлява градът, а сега Мая изведнъж ще реши проблемите му ли? За тези 10 години Борис Бонев и "Спаси София" следяха неотлъчно случващото се в града и неведнъж насочваха управлението му в една или друга посока с корекции. Борислав Игнатов пък е архитект на ниво, което излиза извън пределите на България. На този фон двайсетте и няколко процента уж подкрепа за Мая Манолова изглеждат несериозно. И или са плод на някоя удобна социологическа агенция или сме свидетели на уреден мач.

Няма с какво да ни впечатли и издигналият я инициативен комитет, в който членуват...Анелия и Криско. Еманация на цялото ниво, което витае около Манолова. И показател защо ще е страшно по някакъв начин посредствеността тотално да превземе столицата. Това трябва да има предвид и Слави Трифонов. Който ако по някакъв начин подкрепи Манолова, ще си вкара първия значим политически автогол.

Да се грижиш за прическата си, не е като да се грижиш за милионен град. Добре е да го разбере и Бойко Борисов и да престане с натрапването на двойната женска надпревара. Защото този път няма да му бъде простено, ако направи Мая Манолова кмет. А на "десните" избиратели, които са пословични с вечното си раздори, няма да им бъде простено, ако предадат града си. И му ударят ръчната спирачка, при положение, че и без това се задъхва. Оттам пътят е само по нанадолнището.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 348 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не на мафията

    268 140 Отговор
    Нито на Манолова, нито на Фандъкова им пука за София. Опичайте си акъла за кого ще гласувате!

    Коментиран от #3, #82, #91, #92, #159, #209

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кой

    86 16 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    Кой е твоя избранник? ??

    Коментиран от #12, #219

  • 4 Гост1212

    354 76 Отговор
    Поредно доказателство,че сме царе на плюенето! Добре,че няма такава дисциплина на Оримпийските игри-че ще станем не "олимпийски", ами "ГАЛАКТИЧЕСКИ" шампиони!
    Оставете хората да решат сами за кого да гласуват-спрете с оплюването вече!

    Коментиран от #212

  • 5 Коментар📝

    67 8 Отговор
    Бутоняяяяя PLAY E ВКЛ.
  • 6 Ужас

    278 89 Отговор

    До коментар #2 от "Софиянци":

    Който плаща, той поръчва музиката....тези милярди, които откраднаха по проекти сега ще осигурят нов мандат на даскал фънди и още кражби занапред...
  • 7 въртиопашка

    47 89 Отговор
    омбутсмая
  • 8 Софиянец

    341 197 Отговор
    Време за промяна, ако е Манолова е по добре от безличната ,преяла кандидатка на герб, каквото и да говорите. София изстрада достатъчно.
  • 9 Чудя се

    194 219 Отговор
    Се как може в тоя сайт да се появи толкова точен и обективен коментар, и то особенно за сестра галева-пеевска?
  • 10 Българи

    193 5 Отговор
    Който може да мисли, който не може да му мисли!
  • 11 100%

    280 69 Отговор
    Тази статия е написана от Менда Стоянова
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бай УРко

    139 39 Отговор
    Ако Пеевски наистина е зад нея, тя ще стане кмет!!!
  • 14 Дивак

    315 93 Отговор
    Не вкаравайте Манолова в схеми а вижте кръсницата Йорданка колко милиарда изхарчи за пейки по 9000 лв. и люлки по 5000лв.!

    Коментиран от #21, #49

  • 15 Алфа Вълкът

    392 58 Отговор
    Бе, на мен не ми пука за София бе, ако искате сложете Яни Янев за кмет! Провинциията умира и се обезлюдява, само циганите остават да разграбят чуждите имоти и дворове. Боли ме дедовият кой ще е кмет на това котило на проститутки, травестити, сводници, дилъри, мутри, политици и всякаква престъпна сган за която може да се сетиш!

    Коментиран от #80

  • 16 БАЙ ОЙ

    120 32 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Благой":

    Какъв е тоя пишлигар Бонев?

    Коментиран от #71

  • 17 Фридман

    136 26 Отговор
    Като излезе платена статия под нея пише измислената персона Христо Борисов!
  • 18 Чудя се

    90 133 Отговор
    Кога ще налазят рублотроловете,да убедят хората как пеевската пешка от кюстендил ще ни върши работа като кмет.

    Коментиран от #36, #182

  • 19 dfbdbf

    175 130 Отговор
    дори спорната Йорданка Фандъкова е няколко класи над Манолова - автора е за психиатър. Данчето едвам си научава репликите за интервютата, ама защо да се напряга?

    Коментиран от #227

  • 20 Гарабет

    134 47 Отговор
    Старите мотриси в метрополитен на цената на последен модел японски!
  • 21 Чудя се

    60 67 Отговор

    До коментар #14 от "Дивак":

    Кога ще дадеш истински числа с документи, а не само бесепарски спам?

    Коментиран от #29

  • 22 Койчо

    85 33 Отговор
    Много пачки са дали за тая статия онези двамата
    Хрантутници. И Мая и Данчето са готови за тези избори
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Коци Георгиев

    133 174 Отговор
    Аз не съм от София, И ще се провикна към софиянци. НЕ ДАВАЙТЕ СОФИЯ НА КОМУНИСТИ.
  • 25 Собшопал

    193 86 Отговор
    Тоя ме нави да гласувам за Манолова!
  • 26 мислещ

    174 38 Отговор
    Радев пък как точно успяхте да го свържете с тиквената шайка, не мога да го измисля, колкото и да го мисля. Едно вето не му е минало и една положителна приказка не съм чул от него за тиквата и партията му.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 нане

    132 26 Отговор
    Е как па нема баш за Бонев да гласуваме :) Еййй голямо бутане на тоя джендър от Спаси София!
  • 29 Дивак

    45 15 Отговор

    До коментар #21 от "Чудя се":

    Що да ти ги давам в сайта на Столична Община и на районните общини висят цените! Ти неграмотен ли си или си сляп?
  • 30 Анонимен

    81 35 Отговор
    Знаете ли колко ни пука кой ще е кмет на София! То всичкото друго ни е наред ние та за това ще седнем да се кахърим! 👌😭
  • 31 Критик

    117 24 Отговор
    Голема драма, големо нещо, големи "страсти" в тази статия! И никакви доказателства в подкрепа на тезата. Няма плюс, няма минус. Писано по женски - емоционално, но не рационално.
  • 32 Панов

    66 98 Отговор
    Щом нямат нищо по свястно от парясницата,значи в бесепето са много зле
  • 33 ТтТ

    39 51 Отговор
    Поредната руска съпунка! Искат да бъркат диря на оглопелия електорат!

    Коментиран от #213, #234

  • 34 Брюж

    97 39 Отговор
    Герберастите са се нагуши ли с пари могат да си позволят платени стати с клевети сега 2 месеца ще се начетен на глупости. Мая Манолова попречи и на фалшивата патица от Лучиндол да се намеси в борбата за кметския стол!

    Коментиран от #39

  • 35 zazu

    14 29 Отговор
    спокойно хЕрдоган ще нареди нови избори
    хората нямат думата
  • 36 Урко

    48 7 Отговор

    До коментар #18 от "Чудя се":

    Ей Хосе точно на Пеевски са новите китайски автобуси в София! Има и 5-6 минии които обслужва господина перача Пеевски!
  • 37 Платените писачи

    138 47 Отговор
    Всички герберски тролове, които са поне отчасти грамотни, вече са активирани. Знаят за високия рейтинг на Манолова и затова треска ги тресе. Кражбите през Фандъчка ще секнат и този факт ги вади от равновесие. Ето защо стартът на плюенето и лъжите е даден от самият Боцко. Горният текст поема щафетата.
  • 38 Оппа

    127 41 Отговор
    На мафията им треперят мартинките. Първо Президентът Радев им стана трън в очите, а сега и кмета на Сф ако не е от мафията, ще им дойде ташкън.
  • 39 мислещ

    30 53 Отговор

    До коментар #34 от "Брюж":

    Нo и oт другa cтaрa тoвa зa Пeeвcки cи e фaкт, нищo, чe гo пocoчвa eдин oт клoнoвeтe нa мaфиятa c плaтeни дрacкaници. Прocтo пoдoбни cтaтийки нямa кaк дa нaкaрaт нoрмaлeн чoвeк дa глacувa зa гeрбeрacткaтa прecтъпницa. Aз личнo нямa дa глacувaм. нeкa нaивницитe cи миcлят, чe нeщo зaвиcи oт тях. Тo зaвиcи, нo нe e cвързaнo c хoдeнe дo урнитe, a ce иcкa мaлкo пoвeчe уcилия и cмeлocт...дocтa пoвeчe, вcъщнocт...

    Коментиран от #42

  • 40 Шаолина

    122 29 Отговор
    Фандъкова не беше кметица а само разпределяше дажбите от бюджета на Столична Община!
  • 41 Ехааа

    106 40 Отговор
    Гробаджиите кръв пикаят като чуят Мая Манолова. Като гледам как сте се разпенили, направо се запасете с хапчета за след изборите, че може да не преживеете загубата в София.
  • 42 Брюж

    93 26 Отговор

    До коментар #39 от "мислещ":

    А как се избира кмет седиш си във вкъщи а герберастите ходят и си пускат бюлетини под строй. Колко удобно за Шайката!

    Коментиран от #44

  • 43 Шабиха

    91 44 Отговор
    Психодесните се разшаваха, хаха. Нямат шанс с техния варненски гьон ! Само Мая !!!
  • 44 мислещ

    17 25 Отговор

    До коментар #42 от "Брюж":

    Ами аз намекнах, че се изискват действия, а не само да си стоиш, просто не сте готови за такива и предпочитате да си се самозалъгвате с нагласени избори.
  • 45 Госあ

    74 18 Отговор
    Абе цървул, а гуменката ли трябваше да стане президент ? Хайде понеже виждам че знаеш азбуката и можеш да четеш и пишеш, което е ВИСШ ПИЛОТАЖ за вас, вземи и прегледай биографиите на двете претендентки за кмет. И второ, много ми е чудно колко пари са изхарчени и за какво от настоящата кметица.

    Коментиран от #90

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Жорже

    100 15 Отговор
    Тази Община е изразходвала за 10 години или 3650дни общо 15 000 000 000 лв. или по 5 милиона на 24 часа или 200 000 лв. на час всеки ден няма Събота няма Неделя няма празници!

    Коментиран от #193

  • 48 Онурфи

    111 48 Отговор
    Не познавам лично Манолова,но мисля, че е по иродирана по знаеща по можеща от Фандъкова.Но понеже герб знаят за това ще хвърлят целия ресурс да не се получи това.

    Коментиран от #106

  • 49 Уточнение

    113 14 Отговор

    До коментар #14 от "Дивак":

    Пейката в сайта на продавача беше 9 хил., ама като изкочи скандала бързо махнаха цените. А общината ги купуваше за 19 хил. Онази статия „Г-н Борисов, да си ходим ли или ще ни говорите нещо отвън?” показва защо медиите пропуснаха тоя факт да мине незабелязано като пръдня из гащи.

    Коментиран от #54

  • 50 Мафията ГЕРБ

    105 29 Отговор
    Мaя, ГEРБ ca виртуoзни пo лъжи, крaжби, рeкeт, изнудвaния и кoмпрoмaти и пo зaпoвeд нa бoca нa Шaйкaтa вeчe ca извaдили бухaлкaтa, кoeтo e ocнoвeн тяхeн инcтрумeнт зa oбщувaнe, нo ниe cмe c тeб и ти щe пoбeдиш!
  • 51 Софиянеца

    107 17 Отговор
    Като каже Данчето какво сме нсправили за София, кажи за колко пари не какво сте направили? като се разбере сметката става ясно че нищо не сте направили за толкова много пари!

    Коментиран от #53

  • 52 Станьо

    38 96 Отговор
    Тук е пълно с психари от БКП които гледат да е пак техен човек . Е да ама няма , Софиянци ще си изберат нов , интелигентен професионалист ..айде супата боклуци червени

    Коментиран от #143

  • 53 мислещ

    82 11 Отговор

    До коментар #51 от "Софиянеца":

    И едно читаво нещо не се направи както трябва. Понеже последните спорове бяха за Северния парк, ами всекики нормален човек веднага ще види, че каквото е направено, е само за да се приберат парите и да има нещо там, да залъжат будалите. Всъщност, не само ще види, а и ще помирише, понеже водата в изкуственото езеро не е сменяна от пролетта.

    Коментиран от #58, #62

  • 54 Дивак

    83 15 Отговор

    До коментар #49 от "Уточнение":

    Така им заповядах! И аз си спомням че бяха 250 000 лв. за 12 пейки и изведнъж станаха 9000лв.пейки от цимент поръсени с мозайка!! Ако някой разбере колко пари изчисляват за бетоновоз бетон ще ви се завие свят!
  • 55 kjl

    76 12 Отговор
    Първите няколко изречение бяха подбрани правилно. Викам, леле този път е нает психолог, да влияе идиректно, чрез подсъзнателно внушение, НО изведнъж статията се превърна в обикновено, селташко плюене, отричане и омаловажаване. Жалко! Ей какви журналисти имаше на времето. Кажат ти, че Вуте е грозен и ти си знаеш, че го казват щот виждат че е по-хубав. Сега ти казват само, че Вуте е грозен и тропват с краче.
  • 56 Кратун Борисов

    26 11 Отговор
    Браво моливее.. аъ как ти беше името хм няма значение!
    Даже евтино ми излезе тая писания!
  • 57 Забележка

    47 5 Отговор
    На дъното нанадолнище няма...
  • 58 Софиянеца

    44 7 Отговор

    До коментар #53 от "мислещ":

    Преди време идвах с жена ми в този забутан парк не може да влезеш в него посреща те едно заведение от което не може да минеш после се вижда едно зеленясало нещо което трябва да е езеро и вони на тиня!

    Коментиран от #61

  • 59 Onq s konq

    76 20 Отговор
    В Бг. Фолклора шопите винаги са усмивани, като не много интелигентни люде. Факта че Боце и Фандъкова са биле кметове, доказва това твърдение. А най жалкото е че даже ни натресоха Боце за примиер.

    Коментиран от #87

  • 60 Госあ

    62 27 Отговор
    Абе всъщност този Борислав Игнатов не е никак лош като кандидат. Лошото е че идва от компрометирана кандидатура. И няма големи шансове, защото повечето ще гласуват за гроб. Така че алтернативата наистина е Манолова
  • 61 мислещ

    36 13 Отговор

    До коментар #58 от "Софиянеца":

    И заведението неслучайно е боядисано в синьо. По избори винаги неизменно се изтипосват герберастките плакати.
  • 62 От Надежда

    36 6 Отговор

    До коментар #53 от "мислещ":

    Що да му сменят водата нали Митьо дограмата трябва да краде!
  • 63 мислещ

    41 9 Отговор
    И още за северния парк:
    Освен, че май вече по-голяма част от осветлението не работи (За това не съм сигурен, не съм минавал по тъмно скоро, но имаше такива изказвания), също така и стига до никъде. Тоест, и то е правено с цел показност - само където има кой да го види и да си каже "Тази нещо направила". А там, където едно време е имало осветление, стълбовете дори ги премахнаха.
  • 64 Без име

    37 62 Отговор
    Ако ще има смяна на кмет, Манолова не е подходяща
  • 65 Боко

    50 14 Отговор
    Кои пък са тези анонимници Борис Бонев и Борислав Игнатов?!Да не са от триото Бо-Бо-Бо?!Две сдухани дърти каки и някакви смешници-партия Елит!!!
  • 66 Лекар БГ

    65 18 Отговор
    КОЙ написа тази арогантна статийка?Не е подписана.ПР черната кампания започна от вчера,ще продължи и до 26.10.,явно.
    Нека избирателите решат,кому да гласуват доверие."Измамата"ММ.....твърде тенденционно.ГЕПП ли платиха този материал,Факти?!
  • 67 Реститут

    29 65 Отговор
    Майчето е компрометирана,с тъпите си изказвания
  • 68 Явява

    47 9 Отговор
    се някаква НПО мижитурка-трол и започва да драска глупости! Откъде ги изравяте такива?
  • 69 Облигационен заем

    47 28 Отговор
    03.11.2019 година ( неделя) 20.03 часа първи резултати от балотажа Мая Манолова петдесет и пет процента Йорданка Фандъкова четиридесет и пет процента.

    Коментиран от #72

  • 70 Цар Вул

    57 27 Отговор
    Предлагам ако действително Манолова е имала някога връзка с т.н.братя Галеви да се арестува и подведе под отговорност до завършване на изборния ден,за да може след това да одруса България в Брюксел с няколко милиона за наклеветяване и обида!!Чак тогава ГРОБ-арите ще се надяват да спечелят "снова"Софии!!!!Само Мая!!жалко,че нямам право да гласувам за нея защото съм от Пловдив!!Тук Тотьо го изритахме още от сега и ще "Духа супата"!Същото я чака и Вафлъфица!!!Световно неизвестната проста като гъбена чорба ДАСКАЛЦА!!!
  • 71 Бонев

    20 7 Отговор

    До коментар #16 от "БАЙ ОЙ":

    Да не е някоя НПО отрепка?
  • 72 до Облигационен заем

    24 19 Отговор

    До коментар #69 от "Облигационен заем":

    хубава фантазия ма не бъркай София с твойто село … :)
  • 73 123

    27 4 Отговор
    Някаква пропаганда са бонев ви се чини , че е цялата статия :)
  • 74 Цар Вул

    49 18 Отговор
    ИСКАМ ДА ДОБАВЯ,ЧЕ ЩЕ ЧАКАМЕ зоологическа градина ДО ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ!!!Пловдив не ви иска ГРОБ-ари!!!Остава и софиянци да ви изритат по кокалчетата и да ви пратят в небитието!!!То тук не бяха хотели на Тотьо/ТАКА МУ ВИКАМЕ НАШАТА ЦЯЛАТА РОДА НА КОМЕТА/ и брат му не бе чудо!!Откъде теа кинти!!Ей ГОЛЯМО КРАДЕНЕ Е ПАДНАЛО!!НО СЕГА ВЕЧЕ И МАНДАЛОТО ПАДНА!КРАЙ ОТТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ЕДИН ХАЙДУК И ШАЙКАТА ГРОБ-АРИ!!!!!

    Коментиран от #76

  • 75 георги харизанов

    49 20 Отговор
    И аз бях без вишо образование когато ме сложиха шеф на напоителни системи да въртя схемите за точене, и фандъшката беше детска учителка когато бойко я направи кмет да държи схемите в столицата. Мая Манолова не виждам защо да не може да е кмет.
  • 76 Друг пловдивчанин

    46 10 Отговор

    До коментар #74 от "Цар Вул":

    А какво ше кажеш за хотела на мента стоянова на Мария Луиза, срещу церквата Света Петка? Яко изкача на тротоара, даже малката уличка между парцела и градинката и дадоха, а градинката пред него я лепнаха за нейния парцел за да изпълни изискванията за процент зелени площи.
  • 77 7777

    26 59 Отговор
    Отличен 6 за статията, много точно казано, софиянци няма да подкрепят Мая, тези които търсят промяна ще подкрепят някой от архитектите. Останалите Фандъкова.
  • 78 Лъчезар

    55 27 Отговор
    Факта че започнахте вече да я плюете значи ви е страх от нея
  • 79 Мартин

    21 3 Отговор
    Проверете ги тия статистики, какво говорите наизуст. Това е наука, не е алабала. В тази наука има много математика, но и много вероятности. Повече проучвания са с по 1000 човека търсени по домашни телефони. Всички знаем как точно отговаряме на подобно телефонно обаждане, когато имаме ангажименти. В тези проучвания участват предимно неангажирани граждани с други думи въобще не може да се говори за представителна извадка, без значение колко дали агенцията е част от групата на някое голямо име в бранша или не. Ролята на тези проучвания е да дадат ориентир, а не да са 100% точни. В зависимост от размера на извадката, неината представителност варира, съотвено и процента на точност варира - това е нещото което социолозите трябва да са длъжни да споделят, но уви.
  • 80 "Провинция"

    43 3 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Вълкът":

    Ееееее , не с лошо ! То държавата си "заминава " ! Хайде да не се обиждаме на столичани и провинциялисти ! Всички сме граждани на тази държава! Докато се Селиме на софиянци и не софиянци ,ще сме на това дередже !
  • 81 "Провинция"

    28 1 Отговор
    Селиме да се чете се делиме

    Коментиран от #239

  • 82 Гол охлюв

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    Да сменим статуквото.
  • 83 Носталгията по морето

    20 6 Отговор
    Обичам морето и Варна
  • 84 Виктор

    33 20 Отговор
    Криско ще подкрепя и ще издига кандидат за кмет на София???До къде я докарахме?
  • 85 Мигел

    28 46 Отговор
    Най точната статия по темата ДО СЕГА!Със тоя потник на Орешарски трябва да я истипосат на рекламните банери-КЮСТЕНДИЛСКАТА СЕСТРА ГАЛЕВА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!
  • 86 Пенсионер

    20 42 Отговор
    Браво Христо. Размаза я. Снимките са разкошни.
  • 87 Вуте

    29 4 Отговор

    До коментар #59 от "Onq s konq":

    Да не се обиждаме на софиянци и провинциялисти ! Мисля че всички имаме равни права ! Не с лошо !
  • 88 Вуте

    10 7 Отговор
    Много хейтари се навъдиха ! НюАма повечето от тях не знаят защо хейтват ! Важното е да се хейтва ! 😀
  • 89 gradski

    11 2 Отговор
    Шшш, Ицка кажи за кой трябва да гласуваме? Или в следващата дописка?
  • 90 Они

    35 14 Отговор

    До коментар #45 от "Госあ":

    Които и да е само не ГРОБ
  • 91 Облигационен заем

    34 15 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    29 дни от предварително плащане на новите 8 изтребителя f-16 block 70 платени чрез облигационен заем взет от Боко тиквата и шкембе войвода и парламента,към сметката на американската федерална банка лихва за времето 5,8 милиона лева в полза на американската икономика и администрация и президента Доналд Тръмп.

    Коментиран от #95, #99

  • 92 7945

    9 45 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    Добре казано! Манолова=Фандъкова! Ако търсите истинска алтернатива - арх. Борислав Игнатов
  • 93 Ели

    29 57 Отговор
    Тази червена селянка няма място на кметсткото кресло на София.
    За Кюстендил може и да става,но столицата с прически, зъл език и плитък ум не се ръководи.
    Видяхме по времето на цоца, какви панелни и епк сгради построиха, тези гадове.
  • 94 Гошко

    48 30 Отговор
    Престанете да обиждате Манолова прости гербави мулета обърнете се назад и вижте колко работа свърши като омбудсман кой друг неин предшественик е направил и половината на половината от това което е направила тя. Не за кмет а за премиер трябва да се кандидатира. То за тва Бойко толкова я подкрепя уж щтот го е страх че на следващите избори ще го измете като боклук.

    Коментиран от #97

  • 95 Тото Кратуно

    34 11 Отговор

    До коментар #91 от "Облигационен заем":

    Значи вземаме заем от американците и им плащаме лихва за да платим ламарини които ще получим незнание си кога е....и смешната политика няма такава държава да им дадем един голям х.й на изборите кво ша кажете.

    Коментиран от #98

  • 96 Тръмп

    21 44 Отговор
    Мая Манолова е селска хитруша и крадла,та няма шанс да се добара до 2милиарда бюджет на Столицата!!!:):):)Статията е интелигентно написана с тайни намеци,за което поздравявам Христо Борисов!!!:):):)
  • 97 Тръмп

    18 11 Отговор

    До коментар #94 от "Гошко":

    Гоше,оди си копай на нивата и не му мисли толкова,че ти е трудно!!!:):):)
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Тръмп

    19 16 Отговор

    До коментар #91 от "Облигационен заем":

    Дебилов, изборите за кметове нямат нищо общо с Външната политика и Ф-16,та ходи си пери мозъчето в реката!!!:):):)

    Коментиран от #101

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Облигационен заем

    15 13 Отговор

    До коментар #99 от "Тръмп":

    Има , като си взел заем трябва да започнеш да го връщаш иначе ще дойде съдия изпълнителя и ще ти вземе компютъра.
  • 102 Софиянец в повече

    47 13 Отговор
    Мая се оказа много права за изборите. Вече и слепите може да видят, че щатните лайномети на герб блъскат на 101% мощност!
    Сега да очакваме и включване от главните говновози - Бичето, Антончо, Деса общата и прочие омразе!
  • 103 Казуар

    23 6 Отговор
    Данчето и Майчето произхождат от семейства на комунисти.
  • 104 Morgoth

    29 9 Отговор
    Борисов не е прост - знае много добре, че на балотаж между Фандъкова и Манолова, неговата кандидатка ще спечели, просто защото десния избирател никога няма да припознае Мая. Но на друг балотаж изобщо не е сигурно какво ще стане. Затова той иска балотаж между тях двете.

    Коментиран от #108

  • 105 Малък Патриот

    5 6 Отговор
    Айде стига вече с тези стари мутреси!
    Пардон! Мутриси!
  • 106 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #48 от "Онурфи":

    При тоя правопис,функцията "мисля" не важи!
  • 107 Гост

    23 6 Отговор
    Авторчето, представи си сега, хората колко ''обичат'' герп!!!
  • 108 Казуар

    24 8 Отговор

    До коментар #104 от "Morgoth":

    Борисов е десен колкото Тодор Живков.

    Коментиран от #139

  • 109 Костадинов

    20 3 Отговор
    Кой си ти ?
    Защо не си оставиш името под тази жълта новина, а се криеш под името София.
    Такива като Вас управляват България.
  • 110 И. Хр.

    35 8 Отговор
    Що за нагли хора са това. Избиха прасетата на България с измислена бокест сега искат да си горят и кошерите да ограничат до три прасета да се гледат и искат пак да печелят избори. А стига ви толкова обич и уважение от народа.
  • 111 the Doll

    12 36 Отговор
    Манолова не може да стане кмет,няма капацитет за по сериозни работи..! да не се напъва...
  • 112 Гост

    29 8 Отговор
    Нагледен пример за платен журналист! Дебело подплатен ! Машаллах!
  • 113 дедко Средко

    31 7 Отговор
    Почна се! Хибридната дезинформационна война! Гербери, щом сте сигурни в доброто управление на София до сега, защо така се нахвърляте върху другите?
  • 114 И. Хр.

    26 10 Отговор
    Що за нагли хора са това. Избиха прасетата на България с измислена бокест сега искат да си горят и кошерите да ограничат до три прасета да се гледат и искат пак да печелят избори. А стига ви толкова обич и уважение от народа.
  • 115 Тръмп

    15 32 Отговор
    "Хитрата сврака с двата крака"-това ще е резултата след изборите за Кмет на Мая Манолова от Кюстендилското село!!!:):):)Няма да е нито Кмет,нито Омбудсман и най-накрая ще млъкне в седнало положение!!!:):):)
  • 116 Чичо

    28 5 Отговор
    Лелееее! Голяма паника настана сред герберастко-депесарските тролове! Явно комуноидните ченгета около мутрагеньо усещат края си!!!!

    Коментиран от #119

  • 117 Патриот,но не от обединените патриоти

    43 5 Отговор
    Факта,че започна хвърлянето на как,върху един от кандидати за кмет,говори че нещо пари под краката на ГЕРБ.Недай си Боже да спечели някой от другите кандидати,и краят на корупционните схеми,с които се пълни партийната касичка,и не само тя,е дошел.Никой и с нищо не може да опровергае,некачествените и скъпо струващи ремонти в София през последните години.И когато живееш в крайните квартали,където улиците са лунни пейзажи,тротоарите са мираж,снегопочистване липсва,и видиш как за милиони хвърлени за ремонти по центъра,плочките ти заливат панталоните с мърсотия,през есенно зимния сезон,ронят се,или се спъваш по тях,как се дават пари за безсмислени неща,които под давлението на гражданите,се премахват,ти става мъчно и тъжно.Като гледам и трънаците и буренаците в самия център на София,се питам,какви хора управляват този град,това ли е столицата на България?Посетил съм няколко европейски столици,и за жалост считам,че по-мръсна и по-неугледна от София няма.

    Коментиран от #124

  • 118 Тръмп

    8 18 Отговор
    А ЕС-прокуратурата като я подпука за далаверите с имоти и ще се върне пак на село,където и е мястото!!!:):):)
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Минавайки

    31 9 Отговор
    Да попитам: Как тъй някакво платено герберастко лапацало реши, че кварталната даскалица по руски език Йорданка е по-подходяща за кмет от Манолова!?!

    Коментиран от #127

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Възмутително

    15 4 Отговор
    Гнусен черен гроларски пиар!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Питам

    27 9 Отговор
    Авторе, Христо, Борисов, ти от небето ли падаш. Не разбираш ли, че твоите "десни" кандидати няма кой да ги избере. Дясното е отдавна разбито и присвоено от ГЕРБ, а повечето десни софиянци или измряха (реститутите) или избягаха в чужбина.

    Коментиран от #128

  • 126 Тръмп

    6 19 Отговор

    До коментар #123 от "Чичо":

    Аз съм роден в Двореца на Жълтите павета за разлика от теб,та можеш да ми лъскаш ботушите преди да те настъпя нарочно!!!;););)

    Коментиран от #168, #197

  • 127 Тръмп

    16 30 Отговор

    До коментар #120 от "Минавайки":

    Поне е възпитана и културна Даскалицата Фандъкова,а Манолова е шумна селска латерна и лакома крадла!!!;););)
  • 128 Тръмп

    11 8 Отговор

    До коментар #125 от "Питам":

    Костов е агент на КГБ и няма нищо общо с Демокрацията и Синята Идея за Свобода,нещо не си в час!!!;););)

    Коментиран от #162, #181

  • 129 Old

    13 6 Отговор
    И Господ да стане кмет не може да управи този кенеф наречен софиа
    .
  • 130 Геров

    16 9 Отговор
    Запаря им на гербаджийте нещо. Не знам защо, обаче като от време оно се знае, че българина го е страх от мафията и пак ше си подкрепи САНДЪКова
  • 131 Ицко

    2 12 Отговор
    Ами защо да не стане кметица? Поне е луда и ще прави панаири:))
  • 132 Доротея

    26 6 Отговор
    И Фандъчката и Мая са симпатични момичета, малко попрезрели и сладки, като череши преди да ферментират съвсем! Но, въпросът е да се спре тоталитаризма на Греб! Нали това е смисъла на демокрацията да има смяна, че залежат ли се и почват суджука. Един мандат - пръстчето в медеца, два мандата - лапичките в меда! Три мандата - чиста корупция!
  • 133 АА1

    14 11 Отговор
    Фандъкова е ГЕРБ-ако спечели вота за кмет на София,властта на Борисов се бетонира.
    Манолова е подкрепена в сянка от социалистите-сякаш ще я използват като ръжен дали с едно побутване сегашните управляващи ще удържат властта.
    Фандъкова работи здраво,но Манолова сега е популярна-прагматизъм срещу популизъм.
    Мисля си,че кмет на София ще стане Фандъкова,но ще вземе в новия си екип Манолова:вълкът СИТ,но и блеещото ще е цяло.
    Ще видим.....казал слепия!
  • 134 Крайния

    19 5 Отговор
    Боже господи престанете вече с тези платени статий!!!!!
  • 135 Альоша

    26 11 Отговор
    Страх ви е,че Манолова ще спечели за това са и тия манипулации.
  • 136 ВАРНЕНЕЦ

    12 26 Отговор
    СФИЯНЦИ, АКО ИЗБЕРЕТЕ МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ. ХА, ХА! Така ви се пада на голямото самочувствие, претенции и ПРОСТОТИЯ!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Чочо

    11 8 Отговор
    Искам да питам този "автор" какво общо има учителя с кмета?
  • 139 Morgoth

    4 19 Отговор

    До коментар #108 от "Казуар":

    Борисов е център-дясно. Това че не е либерал не го прави да е ляв. Но какъвто и да е - по-десен е от Мая, така че когато двамата хубостници си избият един на друг шансовете за балотаж, десните избиратели ще трябва да гласуват за Фандъкова.
  • 140 Иво

    7 20 Отговор
    Познайте накъде ще се устреми Майчето, като не успее да стане кмет на София - ами то е ясно - към президентството! Наглеците и дебелокожите нямат спиране!

    Коментиран от #142, #157

  • 141 БЪЛГАРИН в цигански държава

    21 8 Отговор
    Абе Ицо за тия статии колко ти се плаща от ГРОБ . Много ги боли напоследък щото ще се губят кметски места и то на доста места дори и да се купят ромите
  • 142 Кака Зоя

    19 7 Отговор

    До коментар #140 от "Иво":

    Ивчо,май си на хранилка при Фандъкова хрантутник с хрантутник.
  • 143 Чочо

    18 2 Отговор

    До коментар #52 от "Станьо":

    Явно си много заблуден. До 10. 11.89.г в България имаше над 2000000 членове на БКП, задаваш ли си въпроса къде отидоха? Просто смениха цвета на партията но не и мисленето си.
  • 144 Така

    9 13 Отговор
    Отлична статия! Ганьо обаче не може да схване...
  • 145 ха ха ха

    9 4 Отговор
    На мен пък не ми пука за София!
  • 146 Чоко&Боко

    11 3 Отговор
    Абе кой Ви бръсне за слива та па си мислите и че нещо от Вас зависи?Не се коркайте още същата вечер ще Ви съобщят резултата.Споко ножа е дръвен/малко на диалект,да стане весело!!!¡
  • 147 Eugeni

    21 4 Отговор
    Коконата Фандъкова е вредна за града. Тя почива върху лаврите на мегапроектите - метро , булеварди и други. Нея я виждаме или на пОказни мероприятия като за пред медиите, или по президиуми на някаква си тяхна партия. Липсва ежедневната къртовска работа - улица по улица, квартал по квартал, проблем по проблем. Нейният "опит" не е нужен на града.
  • 148 Еиии неразбрахте ли вече

    11 5 Отговор
    Не проумяхте ли българи че ГЕРБ И БСП са едни и същи комуняги.Играят си години наред с нас.Трябва да излезнем и да и покажем че са слуги на народа.А не господари.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Счетоводителят

    11 5 Отговор
    За тази статия са платени 5 000 евро без ДДС. ДДС няма и да бъде платено, защото парите са дадени под масата.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Горо

    13 6 Отговор
    Ще гледаме филма големият страх(от Манолова).Започна плюене от знайни и незнайни плювалници.Голям кеф за кретените,които и без друго само това могат,са хулят и плюят.И все пак Манолова ще победи.Ха ха ха.Дерзайте злобари герберски!

    Коментиран от #163

  • 153 Шайката си купува избори

    12 3 Отговор
    Какво направиха пребоядисани те десни демократи.Шайката на престъпните десни ограби народ и държава.Добре са и е стабилен живота самот на техните близки и познати.А как живеят останалите...?..
  • 154 Въпрос

    15 4 Отговор
    А кои не са комуняги? А? Само питам. ББ ще спечели, защото в София е съсредоточена цялата пасмина от държавни служители, на които ние им плащаме осигуровките и които те и техните семейства на хранилка няма да гласуват друго. Там са съсредоточени олигарсите, които точат еврофондовете. Те и техните кръгове от фирми, както и семейства им няма да допуснат някой да им прекрати потока от пари. Там са банкерите, които също искат поток от пари. Те искат да им плащаме, ако си дадем парите при тях, а не да ни плащат лихви, когато ги ползват за техен бизнес. Там има и най-много цигани, източващи нашите социални фондове. Прибавяме и онези хрантутници от МВР и МО, и пожарни и др. подобни. Е, само това е предостатъчно.

    Коментиран от #185

  • 155 ЖАЛНА ВИ МАЙКА

    12 6 Отговор
    на софиянци с тая Мая. Питайте хора, които я познават, но не от телевизията.
  • 156 Мая ще бъде

    7 9 Отговор
    новият кмет! Фандъкова я удави Гаф Игнатиев. Жалко за София, защото Манолова е още по- некомпетентна.
    Една уста и нищо друго!

    Коментиран от #201

  • 157 Хъл Сити

    7 1 Отговор

    До коментар #140 от "Иво":

    Ти си крадец на пейки.
  • 158 Софиянец

    12 6 Отговор
    Винаги зад тебе трябва да стоят партии с много пари.А това са единствено ГЕРБ,БСП и ДПС.Никой друг няма шанс.Независимо дали ви харесва балотаж между Манолова и Фандъкова е сигурен.Как прецени,че учителка по руски е класи над доказан юрист?Ако Пеевски беше станал шеф на ДАНС какво щеше да се случи?Той и без това знае всичко което се случва в държавата.По-добре Пеевски шеф на ДАНС отколкото милиционер от Волуяк главен прокурор.
  • 159 Гепп завинаги

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    29 дни чакам новите 8 изтребителя f-16 block 70 платени предварително чрез облигационен заем взет от Боко тиквата и шкембе войвода и парламента прехвърлен към федералната банка на САЩ в размер на 2,2 милиарда лева на 08.08.2019 година ( четвъртък) лихва за отчетния период 5,8 милиона лева в полза на американската икономика и администрация и президента на САЩ Доналд Тръмп.

    Коментиран от #161, #170, #199

  • 160 до варненеца

    10 1 Отговор
    Вас четири пъти ви клати Киро крадеца,а после избрахте Иван Портних,дето обича белото.Вие видяхте ли коня да яде боб.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Вили

    1 2 Отговор

    До коментар #128 от "Тръмп":

    Колкото си прав, толкова да си здрав.
  • 163 Тръмп

    1 3 Отговор

    До коментар #152 от "Горо":

    Вярвай си Дебил безподобен и ограничен!!!:):):)
  • 164 Тръмп

    0 4 Отговор
    Ела да го пробваш колко е здрав,та да не лаеш!!!:):):)

    Коментиран от #215

  • 165 Docenta

    7 14 Отговор
    Мая манолова е клонинг на елена йончева.Една изтъкана от злоба бабичка
  • 166 Onqskonq

    4 10 Отговор
    Тая става за онождане, за нищо друго.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Чичо

    8 1 Отговор

    До коментар #126 от "Тръмп":

    Ти, чичовото, ще станеш гражданин на София или на който друг си избереш град, когато поне пет поколения преди теб имаш предци в градските гробища, както казваше великия Драган Тенев! Не че имаш идея кой е той и какво значи за софиянци! Та, вземи и млъкни, както учтиво те посъветвах, долнопробно ченгеджийски мекере!

    Коментиран от #179

  • 169 Койна

    7 18 Отговор
    Искам само да ви кажа, гласувам за всеки друг, но не и за бсп, всеки друг е по добре от пасмината другари, наследници на партийни величия. В Пловдив никога не е имало ляво управление и града върви нагоре!

    Коментиран от #171

  • 170 Сух Картер

    2 0 Отговор

    До коментар #159 от "Гепп завинаги":

    Да бъде лесно
  • 171 Рики

    20 6 Отговор

    До коментар #169 от "Койна":

    Койна, все по зле живеем и все БСП виновни...
    А те отдавна не са на власт, вече десет години.
    Цените са все по високи, пак бесепарите виновни?
    Ремонт връз ремонт се правят, а там се краде страшно. Мислете малко, хора, ако можете.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Фен

    1 3 Отговор
    Ха ха! На Прокопиев чучелото, да се кандидатира в Меричлери!
  • 174 опааа

    13 5 Отговор
    Някой бая се е оплашил от манолова та да плюе така...

    Коментиран от #180

  • 175 Пешо мъглата от Верила

    0 1 Отговор
    Признавам си спах със тебе извъртях го във съда Елин Пелин исках обещетение от тебе за сексуален тормоз 500 000лв.
  • 176 Ттт

    8 5 Отговор
    Христо Борисов ако въобще си казваш така защо не си покажеш грозната си гейрбева физиономия.
  • 177 Много искам

    2 3 Отговор
    Да я издъня тая в задницата. Ако ми даде ще гласувам за нея с две ръце
  • 178 Кокофоко

    7 2 Отговор
    За Борис Бонев цяла София знае, че е мюре на комуниста Бойко Борисов.
  • 179 Тръмп

    7 12 Отговор

    До коментар #168 от "Чичо":

    А ти Чичовото кога ще разбереш,че София е малко село в сравнение с Ню Йорк,Лондон,Париж или Рим???:):):)Всеки българин може да живее където си поиска,спрямо това което може благодарение на приобщаването ни към ЕС!!!:):):)А Манолова само може да ни върне назад към Орешарски,Галеви и Костинброд!!!:):):)На кой му трябва застаряваща скандалджийка от село,която да обсебва по 2милиарда годишно от бюджета на Кметството???:):):) Не,мерси!!!:):):)Който гласува за лъжливата крадла е дебил,нищо повече!!!:):):)Защото откраднатото е от всички без значение от политическата окраска!!!:):):)
  • 180 Тръмп

    3 15 Отговор

    До коментар #174 от "опааа":

    И кого ще уплаши Манолова???:):):)ГЕРБ дето и дават по 3милиона годишно за да ги плюе???:):):)Колкото Слави уплаши някой,толкова и тая простакеса е страшна!!!:):):)Хитра е и дотам,после интелигентните диктуват театъра!!!:):):)
  • 181 Бате

    0 1 Отговор

    До коментар #128 от "Тръмп":

    Не знам дали е агент на кгб, но за другото си много прав остава и тъпите но винари до го проумеят бате
  • 182 ????

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Чудя се":

    НЕ СЕ ЧУДИ, ЛАПНИ ГО ТЪОЧО
  • 183 Стайков

    8 1 Отговор
    Има един факт, достоен за внимание. Софиянци немогат да намерят собствен кандидат за кмет. Двете уважавани дами, Фандъкона и Манолова, не са Кореняци Софиянци. От Софиянци остава само плюенето по който и да е кандидат, ама достоен човек си нямат.
  • 184 Астрал

    10 4 Отговор
    България винаги се е управлявала от някакъв режим,някаква диктатура.И сега не е изключение- вече 10 години се управлява от екс или бивш или както щете ,комунистически диктатор от герб.
  • 185 Дъртия

    6 1 Отговор

    До коментар #154 от "Въпрос":

    Има и такива хора като мен които са живяли в София 1988,1989,1990 през 1990 беше много трудно да се живее в София нямаше работа, магазините бяха празни, тока спираше на всеки два часа, парите се обезцениха и се пазаруваше с купони.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Азсъм

    8 4 Отговор
    Статията е ясно орентирана към мутренското управление пристрастията са явни
  • 188 сашо

    5 3 Отговор
    Прост пиар на управляващите и очерняне на отсрещния който и да е той.
  • 189 майна

    0 4 Отговор
    и да гласуват 100% за единия - всичко е решено, изненади няма
  • 190 Сандокан

    2 3 Отговор
    В началото на статията има надпис: ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Това е маркетингов подход за сондиране на мнения, режисьорите на прехода ви предлагат два продукта на една марка ,като Шкода и WV, като Киа и Хюндай и т. н. с идеята да се отклони вниманието от същественото!!! 30г. едно и също, БСП-СДС, ДПС-АТАКА, ГЕРБ-НДСВ ,ЦСК-ЛЕВСКИ. ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ...
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 разума

    11 0 Отговор
    Да ви разкажа ли вица за митничаря който имал рожден ден и колегите му се чудели какво да му подарят.Били съгласни на всичко ,но не и да работи 2 дни подарък.Има и друг ,където служителка на държавната ясла ,не желаела да излиза отпуска, но след като шефа я принудил по новия закон разбрали какво е правела и я дали на прокуратурата. Така ,че два мандата стигат, следващия трябва да е ревизия.
  • 193 Спас +

    5 3 Отговор

    До коментар #47 от "Жорже":

    Недей да лъжеш. Парите са много повече, защото има заеми (вътрешни и външни), има и продажби на общинска собственост, наеми от общинска собственост, участие в смесени фирми и т. н. ФАНДЪКОВА Е ЗА ПАНДЕЛАТА!!!
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 София никога няма да бъде червена!

    7 4 Отговор
    Мая Манолова ще падне от два стола на земята!

    Коментиран от #205

  • 196 Бойко плаща

    8 9 Отговор
    Ясно е че умишлено се плюе по Манолова и напротив, ТЯ Е 100 НИВА НАД ЙОРДАНКА ;) Герб май насра че ще изтърват София, и сега ще се обърнат пак с кебапчета и кюфтета към тъмнокожите ни "съграждани" за подкрепа.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Гост

    3 4 Отговор
    Фалшива политиканка, гони парите и властта
  • 199 Спас безделника

    4 2 Отговор

    До коментар #159 от "Гепп завинаги":

    Виж сега пич, тези 65 млн.,които сената гласува са лихвите. Обачеее! Тези милиони ще отидат по предназначение, т.е. за КОМИСИОННИ НА ЛИЦАТА ОСЪЩЕСТВИЛИ СДЕЛКАТА! Така вървят нещата при договори м/у фирми. US сенатът не се интересува, чии пари харчи българският държавен контрагент, но аз и ти живо се интересуваме, нали? Същото се отнася и за бюджета на София. Фандъкова ни показва разноцветни балончета и парцали, но крие, колко наши пари е потрошила за тях.
  • 200 Спас безделника

    4 1 Отговор
    Виж сега пич, тези 65 млн.,които сената гласува са лихвите. Обачеее! Тези милиони ще отидат по предназначение, т.е. за КОМИСИОННИ НА ЛИЦАТА ОСЪЩЕСТВИЛИ СДЕЛКАТА! Така вървят нещата при договори м/у фирми. US сенатът не се интересува, чии пари харчи българският държавен контрагент, но аз и ти живо се интересуваме, нали? Същото се отнася и за бюджета на София. Фандъкова ни показва разноцветни балончета и парцали, но крие, колко наши пари е потрошила за тях.
  • 201 На паднал плет нахилен кмет

    3 1 Отговор

    До коментар #156 от "Мая ще бъде":

    Ами има и други кандидати - архитекти. Огледайте се, мамка му! Защо винаги се спирате да избирате между лайната: "Това има по-наситен цвят, ама другото е по-миризливо!"
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Истината боли

    5 2 Отговор
    За Радев сме сигурни като видяхме конкурента му на президентските избори, че премиера едвам намери толкова губеща кандидатура за да може да може Радев да спечели. Спокойно, това е румънския и сръбския модел, сферите на влияние са поделени и в тези страни на прозападно настроен и произточно настроен президент/премиер. Вярвайте си, че вие гражданите избирате господарите си, може да опитате също така да организирате референдум по някой въпрос хахах. Тролове, наивни, безразлични и искрени фенове - живейте в илюзията за спасителя и демокрацията! Само не знам и Манолова да стане кмет, без общински съвет точно какво ще управлява? Ти като кмет без общински съветници си като министър-председател без мнозинство в парламента. Смешна история, после да не гледаме Мая как след 4 години казва "Аз бях с вързани ръце, защото искам нещо, а то не минава през общинския съвет и затова не успях да изпълня обещанията си към софиянци", както я саботирали като Омбудсман. С тази формална кандидатура на Манолова е по-демократично, не е като за главен прокурор - без втора дори формално. Забавни сте, вервам ви!
  • 205 Съгласно закона

    5 4 Отговор

    До коментар #195 от "София никога няма да бъде червена!":

    Мачкай Мая крадлата на пейки е бита карта
  • 206 Валентин

    1 2 Отговор
    Затвори за всички организирани крадци измамници и Антибългари сформирани в бандитска структура рерб, по добре ще е дори линчуване на жълтите павета,,,, Докога ще спим
  • 207 Петко

    3 1 Отговор
    Христо, и Вие ли сте поредния продажен драскач, или просто Ви казват посоката на темата и Вие прерасказвате?!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Хгмлгх

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "не на мафията":

    Точно така един събудил се за истината
  • 210 kromeo

    5 1 Отговор
    Измамата "Мая Манолова"....Звучи много безпристрастно"! Трудно е да се сетим как и от кого е мотивиран автора на този журналистически напън...
  • 211 теменужко

    2 4 Отговор
    На предрешилите вече вота повтаряме - до този момент сериозните кандидатури за кмет на София са Борис Бонев, Борислав Игнатов, Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.


    мда,първите двама дето са известни с неизвестността си са прекалено сериозни кандидатури,спор няма:))
  • 212 Rusty nail

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост1212":

    Прав си ама на ристйо му е поръчано и платено да напише нещо срещу някой и той си го прави....ей за пари ко ли неправят
  • 213 Румен

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "ТтТ":

    Как успя в две кратки изречения да допуснеш три правописни грешки,русофобче неграмотно?
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 мма боец

    2 2 Отговор

    До коментар #215 от "мма боец":

    докато народа не се сабуди и не излезне на протеста по улиците и не свали правителството и ги вкара всите у затворо , а краварите ги изгони , в противен случаи ще си береме плодовете сами , заради това че 30 години ни направиха страната ни на мизерия , последни сме от всякаде по доходи и жизнен стандарт , дори и от африканците даже , но накраварите това им харесва да е така , господ дано ви накаже дано ,то ако ли не с воина , с природно бетствие ,цунами заметресения или урагани .
  • 217 КОКАРЕШКОВА

    2 1 Отговор
    Архитект като този, който дойде безработен от Париж и бандитите зад гърба на един пишман художник, печелещ от реклама, ограбиха от заплатите на Художествена академия 2 милиона лева за конкурс за проект на нова сграда на Академията. Което взеха от залъка на преподавателите има кой да им го вземе.
  • 218 незнайко

    2 2 Отговор
    На софиянци който и да бъде кмет ще бъде ОПЛЮТ !!! Сега са недоволни от Фандъкова, но виждате ли НЯМА ДА ИСКАТ МАЯ МАНОЛОВА . Кой малоумен репортер ги измисля тези работи ?
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 ШЕФА

    1 1 Отговор
    Майчето е страшно загоряла.Бих я изпердасал с този дърт кочан.
  • 221 Паника

    0 1 Отговор
    Що плюване, що нещо. Тресе ги паника от ужас, какво ще излезе от една промяна. Това е гледан филм. Спомнете си - Костов&Царя или Орешаски&Борисов или Плевнелиев&Радев, а защо не и Фандъковс&Манолова. Било живи, видели.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Христо Плашилото

    2 3 Отговор
    Таз червена пачавра, дето ни убеждава цял месец че Орешарски и много убав кадърен и способен човек.......когато
    народа излезе да крещи точно обратното, тая мръсна кучка ли ше ми бутат за кмет че то по добре да турим някоя плеймейтка като Асето Капчикова......тя ше се справи по добре от тая фурнадийска лопата. И Фандъкова е същата смотана крава ама поне не парадира с кретенизми, а таз троши кретенометъра. Аре да бега у Камчатка тука я не щем.
  • 224 Туш за рисуване

    2 0 Отговор
    Йорданка Фандъкова е обран бостан
  • 225 Далтониста

    0 0 Отговор
    Аз ще гласувам за Иванчева.
  • 226 Плешивецът

    0 1 Отговор
    Няма да гласувам на 27 , ще отида да гласувам на балотажа. Просто няма смисъл да бия пътя до секцията.
  • 227 Българин 1

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "dfbdbf":

    Представете си дебат между Мая Манолова и Данчето-скъпата пейка.Не бих го пропуснал.
  • 228 Българин 1

    1 1 Отговор

    До коментар #222 от "ЧИЧО":

    Две неща са безкрайни,вселената и гербаджийската простотия,като за вселената не е сигурно.
  • 229 Капитана

    2 3 Отговор
    ПРОСТИ НАГЛИ И НЕВЕЖИ ЖИВОТНИ -НЕ ХОРА ! ТОЛКОВА ЛИ ЗАТЪПЯХТЕ ТА ДА ВЯРВАТЕ НА ЕДНА МУТРА КОЙТО Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА - ТОЙ ОТДАВНА Е ПУСНАЛ ТАЯ ДЪРЖАВА ПО НА ДОЛНИЩЕТО ! МАЯ И ПРЕЗИДЕНТА СА ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ !
  • 230 Боби шоу

    2 1 Отговор
    Въпреки,че е безкрайно прост Борисов е много хитър.Той ще спечели независимо от това коя от двете ще стане кмет.Още в началото обяви Мая за негов човек.Така ще отблъсне левите избиратели и всички,които са отвратени от ГЕРБ
  • 231 Демократ

    0 1 Отговор
    Няма никакъв смисъл от избори и излишно измислени суми за поредното грабене на народа, предварително е решено кой ще спечели.Не е ясно докога ще търпим тези негодници да се гаврят със съдбата ни. Вече никой не говори за фалшивите избирателни списъци, за шашмите при изготвяне на протоколите, за отнемане правото на глас на всички българи в чужбина, за безскруполните далавери с купуването на гласове , което е пррстъпление ,но никой от престъпниците, които проглушават всички медии, не са в затвора,за изборните престъпни закони, които не разрешават честни и свободни избори,след като резултатите винаги законно са фалшифицирани. Само в България трябва период от една седмица за обявяване на стъкмистиката, наречена изборен резултат. В целия цивилизован свят резултатът се обявява в същия ден вечерта.Но там има държавно , а не мафиотско управление. Парите за избори да се използват за лечение на болните деца и за трансплантации.9
  • 232 ник3900евро

    3 1 Отговор
    Мая Манолова е стара обиграва ку....ва.За съжаление е докарахме да там такива да ни управляват.
  • 233 посредствен

    0 1 Отговор
    Посредствеността отдавна е обхванала София.Половината боклук на България се е изселил в този бардак.
  • 234 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "ТтТ":

    Научи правописа, гврберастче...
  • 235 Г-н Ангелов

    1 3 Отговор
    Мръсни платени лешояди! Колко ви плати ГРОБ за статията??? Как не ви е срам да плюете човек, който прокара в Брюксел неща за които на правителството му дремеше на шапката. Хората не са глупави, правителство поддържано и основано от престъпници ще ми диктува за кого да НЕ гласувам.

    Коментиран от #240, #241

  • 236 Петър Волгин

    3 0 Отговор
    Радев имаше цялата власт, но я даде на Герджиков, а уж ревизия на Буда щяха да правят. Пък не спряха Буда да фалшифицира отново изборите, при Герджиков. Лъжливото овчарче тип румен радев - ефект, вече го разбраха, разочарова хората гласували - надяващи се на промяна. И НЯМА ДА ПРОРАБОТИ - отново. Слави и антистатукво вотът, протестният вот, кой ще подкрепят. Безпартийният вот, няма да подкрепи другарката Мая. Слави е отказал на Мая, искал обединение с БСП.
  • 237 Петър Волгин

    1 0 Отговор
    Румен Радев, го разбрахме, обича Желю Желев и СДСето.. Желев казва че предпочита фашизмът пред комунизмът.
  • 238 Петър Волгин

    3 0 Отговор
    2 милиона гласуваха за Румен Р. 1,7 милиона гласуваха с презумцията - че той още след първата година ще се разграничи от БСП, и със своя партия да удуши ГЕРБ и БСП, статуквото, и назначи истински леви есперти - които ще мислят като Дания и Швеция. 3 години минаха и нищо. 2 години вче разочаровани от него.
  • 239 Делиме

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от ""Провинция"":

    ДелимЕ пак е грешно.
    По-грозен диалект от новософииския, няма.
  • 240 Николай Калитинов

    0 0 Отговор

    До коментар #235 от "Г-н Ангелов":

    Без да съм платен лешоядна Герб. Мая Манолова е кръгла нула като политик. Ще бъде и като кмет. Отврататителна креслива гнуска лелка.
  • 241 Николай Калитинов

    2 0 Отговор

    До коментар #235 от "Г-н Ангелов":

    Без да съм платен лешоядна Герб. Мая Манолова е кръгла нула като политик. Ще бъде и като кмет. Отврататителна креслива гнуска лелка.
  • 242 Ани

    1 0 Отговор
    По избор липубликувате коментарите?
    Не че има какво да коментираме.
    Едни и същи тъпи муцуни.
  • 243 Ани

    1 0 Отговор
    Гласувах с жеание за промяна, а сега се чудя защо си загубих времето, като слушам кудкудякането на хора жадни за власт и внимание и представете си в името на народа.
    Манолова да си спомни защо е там. Мутри вън май ти бяха трамплин да яхнеш метлата.

    Коментиран от #244

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.