4 815 25

Проф. Антоанета Василева: Активите на КТБ са в ръцете на онези, които са превзели цялата държава

В същото време, „Виваком“, „Дунарит“ и „Авионамс“ са оценени от КПКОНПИ на над три четвърти от стойността на иска (над 1,7 млрд лева), въпреки твърденията на прокуратурата, че в КТБ има „дупка“ и банката е „пирамида“

Проф. Антоанета Василева: Активите на КТБ са в ръцете на онези, които са превзели цялата държава
Либерта
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От самото начало е ясно, че делото КТБ е един дирижиран процес. Той се управлява от същите кукловоди, които организираха атаката срещу банката и разграбването на нейните активи. Това казва в интервю за Liberta.bg проф. Антоанета Василева.

- Проф.Василева, след седмица приключва съдебната ваканция и предстои основният свидетел Бисер Лазов да се върне в съдебна зала — този път, за да отговаря на въпроси както на Прокуратурата, така и на адвокатите на подсъдимите по делото КТБ. Интересно е, че спомените на Бисер Лазов относно контакта му като подчинено лице на Вашия съпруг в продължение на определен и специално посочен период от време бяха излагани в съдебна зала в протяжен период от време с изключение на едно “планирано” отсъствие по болест през юли. “В последния си ден” Бисер Лазов говори много, включително в късната част на деня поиска да обясни своето виждане на съда относно защо решението за фалит на КТБ е правилното. По думите му, към края на октомври 2014 г. той и “негови колеги” — които са оглавявали ключови дружества притежаващи имущества и инвестиции незаложени в КТБ, но произхождащи от усвоявани кредити от банката — са разглеждали всички възможни начини, защото са съзнавали, че има само един-единствен правилен път, а именно — “пътят бе тези дружества да бъдат предадени на управлението и контрола на държавата”.

- От самото начало е ясно, че делото КТБ е един дирижиран процес. Той се управлява от същите кукловоди, които организираха атаката срещу банката и разграбването на нейните активи. Трудно обяснимо е защо главният свидетел Лазов трябваше да се прави на шут и да се рови във всякакви подробности, които не касаят делото. Освен че хранеше пресата с пикантерии, той малко преигра с т.нар. си „феноменална памет“. Ако имаше такава памет и достатъчно знания по финансов мениджмънт, нямаше да остави такива бъркотии във всички фирми и сега да чете листчета, написани му в една известна на всички адвокатска кантора. Той отговаряше за финансовите потоци и под негово ръководство работеше фирмата „Финансово консултиране“, чийто собственик и мениджър Албена Андреева живее с него на семейни начала. Днес те са съдружници в много фирми, откраднати от самите тях. Аз не знам той като какъв е вземал решения за фалита на КТБ в края на 2014 г. Нито е бил гуверньор на БНБ, нито министър на финансите. А „колегите“, т.е. лъжесвидетелите по делото, с които е дискутирал бъдещето на банката, са назначени от него във фирми, регистрирани от самия него. Досега нито едно дружество не е предадено от тях, цитирам, „на управлението и контрола на държавата“. Точно обратно! Те откраднаха редица дружества – една група за Пеевски, друга за себе си и трета за други лица.

- Към днешна дата, какво можете да ни кажете Вие за упоменатите активи от Бисер Лазов?

- Аз категорично не подкрепям тезите на един измамник и лъжец, какъвто е Бисер Лазов. Та той самият участва в кражбата на десетки активи, финансирани от банката. Той е присвоил имущество, както в своя полза и в полза на Пеевски, така и наши лични средства. Един от най-фрапантните случаи е кражбата на централата на КТБ на пл. "Гарибалди". Изплашени от подадените многобройни сигнали до прокуратурата и ФГВБ, Лазов и неговите ментори-лешояди намериха начин да върнат сградата под контрола на синдиците с услужливото съдействие на направляваната от групата на Пеевски председателка на апелативния съд. Всички операции на Лазов са еднотипни – използване на система от цесии, вкл. и чрез офшорни компании за безвъзмездно прехвърляне на активи. Така, освен централата на банката, чиято стойност е над 45 млн. лева, той успя безнаказано да прехвърли бившата сграда на София Прес. Други скандални кражби на „защитения свидетел“ са:

- кражбата на 160 дка регулирана земя на първа линия между Бяла и Обзор на стойност 20 млн. лева;

- кражбата на 120 дка регулирана земя във Велинград на стойност 20 млн. лева;

- кражбата на недовършен хотелски комплекс в Катарино – Разлог на стойност 16 млн. лева;

- кражбата на 50% от две газоразпределителни компании Си Ен Джи Марица и Метамодул с помощта на друг неизряден длъжник на банката на стойност 20 млн. лева.

Лицето Лазов присвои и ГИПС-Кошава, в чиято модернизация са инвестирани над 30 млн. лева. На изхода на ГИПС-Кошава стои фирма, от която получават заплати всички други лъжесвидетели на прокуратурата – Теодора Танева, Юлия Илиева, Венета Николова, Емил Галов и Албена Андреева.

Активите на ИПС и Инфраструктурна компания на стойност 40 млн. лева също са прехвърлени от него незаконно във фирмата на пернишкия бизнесмен Ангел Христов.

Известни са опитите на Лазов още от лятото на 2014 г. да превземе управлението на Дунарит и Авионамс, поставяйки в техните директорски бордове лица, близки до Делян Пеевски и Александър Сталийски. Не са тайна и усилията му да търгува контрола на една от фирмите акционери в Петрол със сегашния неправомерен собственик на компанията на цена от 10 млн. лева, както и много други активи на банката.

Той открадва милиони от сметки на редица фирми, в т.ч. наша фамилна фирма, финансовата къща ФИНА-Ц и др., заграбва дяловете от капитала на дружеството „Имоти лукс“, използвайки за целта средства, откраднати както от лична фирма на Василев, така и на фирми кредитополучатели на банката. Заедно с Веселин Бушев източват под носа на квесторите милиони левове от фирмата кредитополучател ИПС. Заедно с Теодора Танева източват 193 хил. лева от фирма Кловил, а вероятно и много други, които не са ни известни. Чрез подобни „гъвкави“ машинации се сдобива с имоти в София, Велико Търново, Горна Оряховица, с. Раковски, Пловдивско и мн. др. Албена Андреева също е горд собственик на къщи и апартаменти в София и по морето, придобити с източени пари по същите схеми, за които стана дума.

Не съм чула досега Бисер Лазов да е предприел мерки за връщане на всички тези активи в патримониума на КТБ. (Той обича да се изразява така в съда, използвайки единствената дума на чужд език, която е научил от Василев за 15 години съвместна работа.) Прави впечатление, обаче, че финансовото обогатяване както на Бисер Лазов, така и на Делян Пеевски, съвпада с погрома и плячкосването на активите на КТБ.

- Поеха ли те по пътя към държавата?

- Няма нито едно дружество, чиито активи са предоставени на държавата. А онези, които бяха под техен контрол, бяха безогледно откраднати с помощта на квесторите и синдиците. Такива са „Петрол“, заводът за ремонт на хеликоптери Авионамс, заводът за хартия в Костенец, ИПК „Родина“, печатницата на Пеевски, стъкларският завод Рубин. Да не забравяме и Виваком!

- В чии ръце са?

- В ръцете на онези, които унищожиха банката, осъществиха разграбването на активите ѝ, а сега са превзели и цялата държава.

- И означава ли това, че тези ръце са всъщност държавата?

- Не би трябвало. Но очевидно държавата съдейства за корпоративното рейдърство, след като откровени престъпници са основните бенефициенти от него. А обществото е позволило те да се идентифицират с държавата. Това не е ли превзета държава?

- Посредством публикации на бивши служители на КТБ на създадената от тях фейсбук страницата “Без Страх”, константно се разобличават своеволията на т.н. “ ангели спасители” — към днешна дата познати още като свидетели на Прокуратурата. С предстоящия избор на Главен Прокурор, имате ли надежда, че в скоро време някой ще обърне внимание на тези сигнали?

- При тази политическа конфигурация нямам особени надежди, че това ще се случи на този етап. Във всеки случай действията на лъжесвидетелите трябва да се изобличават. Един ден някой независим прокурор, който не изпълнява политически поръчки, може да им обърне внимание.

- Как намирате “отпращането” на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев като консул в Испания? За качествата на този човек се говори много, хвалебствията от страната на министър - председателя Борисов някак рязко се набиват на очи като контраст на някои фрапиращи факти, които на практика предизвикаха неговото “отпращане” във Валенсия. Все пак това е човекът, който според министър-председателят е “конфискувал милиарди”, същевременно отказа да даде информация относно разноските, които КПКОНПИ дължи на Швейцария, след като съдът там отказа да блокира имота Ви там. Защо според Вас, човек пожънал такива успехи с “конфискацията на милиарди задържани средства” ще издребнее за необявяването на разноските по едно конкретно загубено дело?

- Вижте, аз не бих искала да коментирам Пламен Георгиев нито като личност, нито като публично поведение. От изявите му пред медиите хората имаха възможност да си направят изводи колко е арогантен и как се опитва да манипулира аудиторията. Дали председателят на КПКОНПИ се казва Пламен, Гамен или Антон, няма значение. Важното в случая е, че тази комисия е създадена в противоречие с Конституцията на Република България, както и с правата на човека, дефинирани в ЕКПЧ.

Тази комисия използва нелегитимни методи за оценка на приходи и разходи, които не са минали публично одобрение и се различават фрапантно от методите на НАП. Чрез тази несъстоятелна, вътрешнофирмено измислена методика, комисията може да „прецени“, че някой е придобил незаконно имущество и да му го конфискува, без този човек да е осъден. КПКОНПИ и прокуратурата действат на принципа на играта пинг-понг, т.е. по поръчка от прокуратурата, комисията може да унищожи абсолютно невинни хора. И обратно, по нейни „разкрития“ прокуратурата може да повдига обвинения на субекти, които са политически и икономически неудобни.

Не знам как на Пламен Георгиев непрекъснато му се привиждат конфискувани милиарди, след като данните от официалните доклади на комисията сочат доста скромни резултати. За периода 2016-2018 г. конфискуваното от нея имущество възлиза на 122 млн. лв. Най-голямата манипулация, обаче, която КПКОНПИ е сътворила, е искът срещу Цветан Василев на стойност 2,2 милиарда лева. В тази сума влизат активи като Виваком, Дунарит, Авионамс и пр. Забележете, че Виваком междувременно е заграбена и се източва от други хора, Авионамс вече е одържавена, а чрез Дунарит се удовлетворяват необосновани претенции на хора, свързани с Делян Пеевски! Искът е пълен с най-различни абсурди, един от които е, че тази претенция е насочена срещу мен и дъщеря ни, т.е. от нас се търсят милиарди за Виваком и други подобни активи, които са вече присвоени от други субекти.

В същото време, „Виваком“, „Дунарит“ и „Авионамс“ са оценени от КПКОНПИ на над три четвърти от стойността на иска (над 1,7 млрд лева), въпреки твърденията на прокуратурата, че в КТБ има „дупка“ и банката е „пирамида“. Значи, когато става дума за банката, активите ги няма, а когато става въпрос за Василев, активите се записват на негов гръб, а всъщност се притежават от други лица и се експлоатират в полза на други частни интереси. Нещо повече, в иска е отречен дори доходът от 185 млн. лева от сделката на Оманския фонд за покупка на 30% от акциите на банката, осъществена на Българската фондова борса след разрешение и съгласие на БНБ и съответните институции. С една дума, този доход на едноличната фирма на Василев „Бромак“ е отхвърлен, както и всички доходи на Василев през годините до 2013 г., които са декларирани, а данъците по тях – платени. За нас няма съмнение, че исковете срещу нас, свързани с индустриалните активи, нямат друга цел, освен улесняване на кражбата на тези активи от Пеевски и компания.

Що се отнася до делото за имота ни в Швейцария, бих искала да уточня следното: решението на съда в Женева по принцип еднозначно доказва пълното несъответствие на законите за конфискация, приети в България, с европейското законодателство. Присъдените такси за плащане от страна на държавата са само съдебните разноски. В случая по-важно е демаскирането на българския закон за конфискация като абсолютно противоречащ на европейските норми.

- В Кралство Испания законите относно корупцията, прането на пари и прозрачността са сурови. Неопетненото име също е много важно при заемането на дипломатическа позиция, очевидно нямаме притеснения да изпратим капацитет като Пламен Георгиев, на когото, ако всичко друго му беше на ред, “неопетненото име”, като че ли липсва. Как е приемлив такъв дисбаланс на ценности в един, обявен за единен, ЕС?

- Дипломатическата професия в България отдавна не е това, което беше. Казвам това като човек, преподавал над 20 години във факултет, в който специалност „Международни отношения“ заема важно място. Аз имам преки впечатления от качествата на възпитаниците ѝ. Голяма част от колегите, които завършиха тази специалност по мое време, бяха изхвърлени от системата по време на прехода. На тяхно място бяха назначени всякакви „калинки“, „политически коректни“ личности или хора, близки до управляващата клика, без съответните знания и езици. В този смисъл Пламен Георгиев не е някакво изключение. На мен ми прави впечатление един друг факт. Не мога да разбера защо той е приел да стане консул, след като е имал далеч по-големи амбиции. Дали не е станал жертва точно на „калните борби“, за които говори един друг намазан пехливанин? Едва ли е толкова наивен, че да е объркал стила „свободна борба“ със „сумо“ и да вярва, че за злощастната му съдба са виновни някакви обвиняеми, т. е. „натикани в миша дупка олигарси“, а не корпулентните капитани на двата отбора.

- В последния си “свободен разказ” Бисер Лазов оповести пред съда и медиите, че е “умрял” при последната си среща със съпруга Ви във Виена през юни 2014г.-Какво знаете Вие за тази среща?

- Аз вече разказах за тази среща в предишното интервю с Вас. На тази среща Бисер Лазов е носил списък от над 150 фирми, които според него имали незакрити каси и Василев е трябвало да подпише документи, че тези пари се дължат от едноличната му фирма „Бромак“. В интерес на истината, Цветан беше много огорчен след срещата, защото едва тогава беше разбрал, че Бисер го е мамил в продължение на много години. Той не беше чувал имената на повече от половината от тези фирми, които формално се водеха под негов контрол. Бисер ги беше регистрирал една след друга на конвейер по свое усмотрение и им беше надписвал задължения, както беше намерил за добре. В този ден стана ясно, че в последните месеци Лазов беше действал умишлено, очевидно под чужда диктовка. Този списък е бил предварително изготвен заедно с прокуратурата с цел да принудят Василев да поеме всички задължения на фирмите за своя сметка. Василев е поискал от Лазов подробна справка за това коя фирма какви задължения и какви каси има. От интервюто на Калоян Петров в предаването на Люба Кулезич по телевизия „Евроком“ стана ясно, че след връщането си в София, Лазов е отишъл веднага в прокуратурата да докладва какво е свършил.

Всеки театър на абсурда трябва да има някакви граници. Лазов явно е започнал да взема уроци по театрално майсторство от зам. главен прокурор Гешев. Но природната му ограниченост го прави много лош актьор.

- Дъщеря Ви Радосвета Василева, чрез свои публикации, разобличи неконсистентности между заявеното от страна на България за “спечелено” дело в спора между заведения от SGRF иск срешу България в ICSID. Вашият коментар?

- Радосвета е направила прецизно изследване на процедурните правилата и практиките на ICSID във Вашингтон. Консултирала се е с водещи специалисти в областта на международния арбитраж и се е позовала на надеждни чужди източници. Нейният извод е, че България е сключила споразумение, което е оформено като арбитражно решение. Това е по-привлекателната форма на сетълмент, тъй като всички държави, ратифицирали Конвенцията ICSID, трябва да третират така оформеното споразумение като решение на националния им съд. В този смисъл, това е допълнителна гаранция, че Оманският фонд ще получи това, което му е обещано, независимо в коя държава се намира.

Истината може да се верифицира, ако спазваме правилото „следвай пътя на парите“. Колкото и да се опитват да скрият начина, по който българската държава е компенсирала Оманския фонд, истината винаги излиза на повърхността. Парите може да са платени от трети лица, но те със сигурност са част от вашите пари, т.е. дошли са от държавата под формата на кредит, обществена поръчка или някаква друга форма на офсет. Тук отново става дума за мобилизиране на огромен държавен ресурс с цел замитане на следите от гигантската манипулация, свързана с кражбата на активите на КТБ.

- Често срещани са заглавия “преведени” от сръбски медии, като “Цветан Василев е измамник, които се крие в Белград”. Тези “заглавия” от тази страна и в тази страна -България изглеждат и звучат по конкретно целящ начин. Какво можете да ни кажете за публикациите по адрес на Вашия съпруг от другата страна, и кой спoред Вас стои зад тях?

- Как #Кой стои зад тях? Ами, същите хора, за които говорихме преди малко. Подобни публикации досега са излизали в сръбския „Блиц“, „Таблоид“ или други подобни жълто-кафяви медии. Ние дори знаем имената на хората, които плащат за тях. Те са финансирани от същите корпулентни фигури, на които вършат дребни агентски услуги в Сърбия. Имаме доказателства, че на „Блиц“ са платили сегашните незаконно контролиращи стъкларската фабрика в Парачин, които са в директна връзка с адвоката на Пеевски Александър Ангелов. За тяхно съжаление, тук никой не обръща внимание на тези публикации, защото в Сърбия малко хора четат подобни медии.

Liberta.bg

България
Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 EL chochone оригинала

  10 25 Отговор
  ДЕМЕК У БЕСЕПЕРАСТИЯТА И ДЕПЕПЕРАСТИЯТА.!!!

  Коментиран от #2, #18

 • 2 Коментар📝

  35 5 Отговор

  До коментар #1 от "EL chochone оригинала":

  Ами Тогава ГЕРБ ЗАЩО ГИ СКЪТАХА ВСИЧКИ СА ДЕЛИЛИ ОТ БАНИЦАТА
 • 3 Умно село

  40 0 Отговор
  Нали така беше: Полицейският министър тогава показваше на ТВ камерите картата си от банката , и той завялията получавал там заплатата си. Не се бойте, банката е стабилна)))) Е!? Ни банка ни пари. Нито заводи, нито печатници. Всичкото отиде в шепа алчни ръце. Дай Бог да ги стигнат Крумовите Закони!

  Коментиран от #23

 • 4 Яна

  13 33 Отговор
  А Цветан Василев е "чист като сълза", той не е крал милиарди от КТБ, въобще вярва ли някой на глупостите на тази госпожа. Много е лесно да се прехвърля вината върху други, вместо да се поеме отговорност. Точно това правят вече 5 години Василев и семейството му.

  Коментиран от #6

 • 5 Патриот

  35 5 Отговор
  Ренационализация трябва. И смъртни присъди за тези кукловоди, ама народа спи. Добре му е да плаща масрафите на селския тарикат от Банкя. Защо сега не разкрие кой удари и ограби КТБ? Щото е един от тях. А какви са задълженията на шефа на БНБ? За заплата от малко над 4Х ХХХлв на месец трябва да са доста отговорни.
 • 6 70 Годишен

  29 0 Отговор

  До коментар #4 от "Яна":

  Не вярвам, че Цветан Василев е невинен, но не вярвам че той е единствения виновник.

 • 7 Тони

  11 7 Отговор
  На времето Василева ми предодаваше бизнес операции в УНСС, май трябваше да слушам по-внимателно лекциите и сега да съм напред с активите на една банка, 100 процента е била добър съветник на мъжа си по време на грабежа
 • 8 ПЕНКО

  4 7 Отговор
  НА КОЕ МЯСТО СРЕД 5 000 "БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСОРА" Е ТЛЪСТАТА ДАМА !!! АРМИЯТА НИ Е 2 000 НА !!!
 • 9 Колко пъти,колко пъти-един ли сто ли

  4 3 Отговор
  Проф. Василева,рецептата,рецептата каква е,че байгън ни дойде веч????
 • 10 ПЕНКО

  8 4 Отговор
  САМО ДА ВИ СВЕТНА , ЧЕ НАЙ- ЕВТИНИЯ "ДОКТОРАТ" В БГ СТРУВА ОТ 10 000 ДО 15 000 ЛВ. - ПОДКУПИ ЗА КОМИСИИ ОТ ПРОФЕСОРЧЕТА И ПРОФЕСОРЧИНКИ !!!!!!!!!!
 • 11 ПЕНКО

  8 12 Отговор
  ПРЕДЛАГАМ ДА ПРИСЪДИМ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ -ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО ЗАВАНИЕ : " ДОКТОР ДАЛАВЕРУС КАУЗА " !!!!!!!!!
 • 12 Алекс

  18 1 Отговор
  Делото КТБ и въобще цялата история около фалита е едно от най-големите безумия, случвали се в тази държава. Едно петно, което ще виси и няма да се отмие лесно...
 • 13 И каква стана тя?

  19 2 Отговор
  Гешев и Цацаров ще им се наложи дълго да лежат в затвора! Заедно с Боко и Пеевски!
 • 14 onq s konq

  15 1 Отговор
  Лека полека се разплитат далаверите на шайката предвождана от Първия. Така и Гешев направи кариера от транспортен прокурор.
 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Радо

  19 1 Отговор
  Това са факти ясни от самото начало, поне за мен. Само глупак, може да не вижда фактите. Учудващо е за мен, че дори сега, след като са видими и известни толкова много факти, има толкова заблудени, дори и сред тези няколко мнения. Всички най апетитни фирми, на Цветанов, набързо смениха своите собственици по няколко пъти, докато станат собственост на подходящите хора. Единствено незнам, като споменават Пеевски, защо спират дотам. Фактите и там са от ясни по ясни. Да той е главното видимо лице отговорно за фалита, но чия марионетка е той и чий пари и интереси управлява :) И тук тайни няма, но тази пародия, ще продължава, докато има толкова заблудени овце.
 • 17 Усмивката

  4 1 Отговор
  Ай стига бе. Цацаров и Гешев знаят ли.....

 • 18 Този коментар е премахнат от модератор

 • 19 Валя

  2 7 Отговор
  г-жо Василева, как не ви е с рам да се появявате и обяснявате след като вече дори цял свят знае за престъпленията на семейстовото ви
 • 20 Христов

  3 2 Отговор
  Госпожа Василева удобно забравя, че в периода 2010-2014 г. именно нейния съпруг – фараон Цветан Василев беше превзел цялата държава и най-вече държеше парите на всички държавни институции! Интересно къде беше тогава Антоанета Василева и защо не пишеше подобни дълбокомислени анализи по темата? Или тогава й беше изгодно, защото нейното семейство беше част от мафията в България, а г-жо Василева?!?
 • 21 Стефан

  2 2 Отговор
  Не иска да връща и тя милиардите, също като мъжа си, каква изненада, та сега носи вода ит 10 кладенеца.
 • 22 Милите

  1 3 Отговор
  Стига глупости. Цветан Василев е източвал най-нагло КТБ с обръч от фирми близки до самия него и доказателствата за това са повече от ясни!
 • 23 Едо

  1 0 Отговор

  До коментар #3 от "Умно село":

  ИДЕЯТА ЗА КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ Е ДОБРА, НО ИМА И ПО-ДОБРА ИДЕЯ! АКО НЕ НАПРАВИМ РАДИКАЛНИ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОМЕНИ, СИ ЧЕШИМ ЕЗИЦИТЕ! ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО И НАКРАЯ ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО ВОДА В ПЯСЪК! ЕТО КАКВО ПРАВИМ: 1)ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, НАЧЕЛО С ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ! И АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД, 2) ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ПО ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ! ЩЕ ЗАДУШИМ КОРУПЦИОНЕРИТЕ, ЗАЩОТО АЛЧНОСТТА ИМ Е БЕЗГРАНИЧНА! НЕ СТЕ ЛИ ЧУВАЛИ: ,,Богатите трупат, трупат, докато Историята ги затрупа!". НАУЧИХТЕ ЛИ, КОЙ Е ИЗКАЗАЛ МИСЪЛТА, АКТУАЛНА ДО ДНЕС: ,,Народите са безкрайно по-мъдри от политиците!"!-учителят на Платон. ,,Народ, без Иисус Христос, отива към подивяване!"! Ф.Достоевски
 • 24 Симо

  0 0 Отговор
  Абе има едни 4 милиарда дето са в крадливите ръце на Цецо Василев
 • 25 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.