Last news in Fakti

11 Септември, 2019 13:05 5 477 51

Български полицаи порязаха отношенията ни с Русия

  • божидар чеков-
  • шпионаж-
  • русофили-
  • русия

Изолацията на България на международната сцена взима непознати досега размери

Български полицаи порязаха отношенията ни с Русия - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Българското общество може вече да спи спокойно. Поредният удар върху руското влияние в България и на българското в Русия, беше нанесен благодарение на решителните действия на ДАНС и Специалните полицейски части в първите часове на девети септември. Няколко журналисти в пенсия, заподозряни в русофилски шпионаж, бяха отведени за разпит с белезници на ръцете. В стремежа си да покажат на отвъдокеанските ни приятели непримиримата борба срещу всичко славянско и всичко православно, на българските управляващи остава само да реализират безумната идея на бившия президент Петър Стоянов. Навремето, политическата пловдивска комета, в момент на чупка в кръста пред Бил Клинтън, предложи "Кирилицата" да бъде заменена с "Латиница".

Настоящата българска действителност, с поредната грозна акция, доказва, че управлението на страната е на светлинни години от европейските геополитически тенденции. Без визия, без необходимата култура, нито грижа за националните интереси на България. В момента, в който в София се преследват русофили, французите правят всичко възможно за подобряване на отношенията си с Русия. Почти в един и същи час в България слагат белезници на приятели на Русия, а в Москва пристигат министърът на отбраната - Флоранс Парли, министърът на външните работи на Франция - Жан Ив льо Дриан, за да възстановят приятелските отношения между двете страни. Изолацията на България на международната сцена взима непознати досега размери!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Las Vegas

    58 115 Отговор
    Май авторът е следващият, който заминава към Москва.
  • 2 Анти руснак

    46 139 Отговор
    Има още много русофили за сибир.Когато и последния умре,тогава България ще тръгне нагоре.

    Коментиран от #6, #16, #28, #29, #44

  • 3 хаха

    110 25 Отговор
    до Las Vegas и Анти руснак. И ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО ВИЕ ВЪШЛЬОВЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ.

    Коментиран от #34

  • 4 Захари Стоянов

    38 98 Отговор
    Всеки русофил е потенциален шпионин в полза на Русия.
  • 5 Алфа Вълкът

    34 66 Отговор
    Авторчето що живееш във Франция бе консумолец? Не мога да намеря кой си? Според това което намерих за теб, се намеква, че си русофоб. Но от това, което пишеш, явно си ченге със замаскирано минало, пратено на разузнаване в Париж!

    Коментиран от #40

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    28 53 Отговор
    За отношения на господар към роб, каквито бяха досега ли плаче този русороб?
  • 8 до лас вегас

    86 12 Отговор
    Лъолъо,какво знаеш за автора? Емигрант от повече от 40 години във Франция.със Френско гражданство,патриот антигерберист антикоамунист и анти на сегашните управници.
  • 9 Чук и Гек

    68 14 Отговор
    Да наречете г-н Чеков човек на Кремал, най малкото означава ниска и мизерна информираност! Язък и жалко, че имате телевизия и интернет! Та този човек е наследник на славен род на българи от Македония и дейци на ВМРО! Повече от половин век е политически мигрант на Запад! И хич не си пада по принцип към БКП и СССР.
  • 10 Чук и Гек

    69 12 Отговор
    Та на думата! Явно, след като в по добрата част на Европа се стараят да нормализират отношенията с Русия, дори Киев и Кремал влизат в диалог и си разменят задържани, някой активира мижитурки като нашите герберюги.
  • 11 босия в дъжда

    24 44 Отговор
    Поне като публикувате статии,кажете няколко думи за автора–какво работи,с какво е известен,какви заслуги има към България.Например, този индивид е известен със своята неизвестност и ние трябва да му четем глупостите,които е написал.

    Коментиран от #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Голяма част

    28 2 Отговор
    Остават 45 дни до първият тур на местните избори през октомври тази година.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Смях

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Анти руснак":

    Към небето ли?
  • 17 СВД

    24 1 Отговор
    Божидар Чеков е роден през 1946 година в град Лом. Дедите му са бежанци от Егейска и Вардарска Македония. Взели активно участие в Илинденското въстание, след неговия разгром, те хукват за България. Започнали от нищо, благодарение на "труд и пот", с времето "изселниците " стават собственици на ниви, лозя, мелници и фабрики за коприна.
    След 9 септември 1944 година "народната власт" национализира, иззема, анатемосва. Някои от най-близките роднини на Божидар са вкарани в затвора. Характеристика с дебели сини черти го съпровожда от детинство. През 1965 той завършва Техникума по графика в София. Поради литературните му наклонности и отлични резултати, Чеков е освободен от матура по български език. През 1966 година той става най-младият публикуван участник в Месеца на българския разказ, организиран от вестник "Вечерни новини ".
    През юношеските си години, освен с писане, той се занимава активно и с бокс. Неколкократен победител в градското първенство на София, Божидар Чеков печели веднъж и титлата Републикански шампион.
    Като всеки "неблагонадежден" младеж, Чеков отбива военната си служба в Трудова повинност. Работи известно време на обектите Бухово, Ботунец, Кремиковци, ТЕЦ "Варна", Девня... Склонностпга му да пише го спасява от тежкия труд - за известно време Божидар е "издърпан" от вестник "Трудово дело", където работи като дописник и редактор.
    През август 1968 година "братските армии" нахлуват в Чехословакия и слагат край на много илюзии. През септември същ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Жоро

    24 37 Отговор
    Русофилистаките и сега показахте че сте продажни шпионски отрепки и българофоби...Не България е изолирана...Руската кочина е изолирана от целия свят!!!България не е място за шпиони и подлоги на кочината!!
    Изтрийте ми пак коментара...Така ще покажете на повече хора колко сте жалки!Цяла България ви видя вече :D :D : D

    Коментиран от #38

  • 22 Путиноодушвач

    19 32 Отговор
    Записвайте си. Всички червени подлоги ще се изявяват в защита на шпионите на червената кочина. Тя е истинската им родина. Комунист и русофил, по подразбиране са предатели на собствените си страни в полза на Москва.
  • 23 Венцислав

    2 21 Отговор
    А така българското правителство е русофобско а Местан е русофоб и демократ скоро време български гяури ще се редите след турция . Империите оцеляват малките народи духат супата
  • 24 Венцислав

    3 20 Отговор
    Сорсоидите също са шпиони да живее Прокопиев и Иван Костов Русия отдавна не е фактор в българската политика .Предлагам още сега да не купуваме руски пр.газ.Империите оцеляват малките народи духат супата
  • 25 Венцислав

    10 14 Отговор
    На шипка нашите опълченци са чакали Русия а не Европа Народа е беден затова се обръща към Европа спомняйки си годините когато имаше спокойствие и работа Сега чакаме Американците да ни отърват от бедността Спрете да купувате руски газ и пазарувайте по качество от големите вериги магазини така се грижим за европа
  • 26 Госあ

    29 9 Отговор
    Отново много добър коментар на Чеков. Професионалист. Затова не е в бг. Няма професионалисти останали в тази кочина. Превърната в такава от прасетата отвъд океана с огромното съдействие на нашите лумпени. Няма нормален човек, който да не вижда какво става и няма такъв все пак с някакво отношение към страната на който да му е безразлично. Относно троловете на прасетата, елементарни и глупави като господарите им.
  • 27 Казуар

    9 15 Отговор
    След като е такава биографията му, да не би да му е присаден чужд мозък.
  • 28 Иван Василев

    27 10 Отговор

    До коментар #2 от "Анти руснак":

    Искам да питам всички русофоби - на какъв език щяхте да пишете вие жалки малооумни нещастници, ако не бяха същите тези руснаци. Глупостите, които пишете могат да бъдат измислени от човек, на когото му плащат за това, или такъв който си няма никакво понятие от история и от това, което се случва в момента по света.

    Коментиран от #31, #37

  • 29 Обикновен човек

    21 6 Отговор

    До коментар #2 от "Анти руснак":

    Замисли се ти човек ли си,когато взимаш жалките си долари от"Америка за България"???
  • 30 Блу

    9 25 Отговор
    Поздравления за българската прокуратура!
    За пръв път показаха на чуждия октопод, че трябва да зачита нашия суверенитет.
    Тук бъка от сайтове за фалшиви новини, финансирани от Русия, чрез прикритието на разни "русофилски обществени формации" ("поглед.инфо" , "скандално" например и др.под.)
    Всички те разпространяват фалшиви с една цел - манипулация на общественото мнение в полза на Русия.
  • 31 Пешо

    6 11 Отговор

    До коментар #28 от "Иван Василев":

    Те 60- 70 години БКП много разветчи такива разпрати в Западна Европа "малтретирани от власта" за ги внедряд по бързо.Но вече интегрирани като господина в Франция те още помагат на бившите БКП\БСП.
    Върни се патриот борисе .Ела ни дай личен пример не акъл.Или мълчи не си вече българин.!

    Коментиран от #32, #47

  • 32 Не пиши

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Пешо":

    с чужд ник! Толкова ли си тъп, че не можеш да си измислиш свой?

    Коментиран от #35

  • 33 Пешо

    12 5 Отговор
    Много добре написано! Браво на автора!
  • 34 Хехе

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Приятелю любезни,граф Мишкин -кои ще останат ако русофилите вземат властта?Въшльо вероятно си ти,а какъв ти е цвета?Клониш ли към европеидната раса,или си по -мургав?
  • 35 Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Не пиши":

    Изглежда ти си тъпия!От много отдавна го ползвам.
    Измисли си твой.
  • 36 Диамантената ръка

    6 14 Отговор
    Не разбирам как българин може да е русофил. Ако искаш да си руснак, откажи се от българско гражданство и кандидатствай за руско. Тук арестували русофили. Ами то в Русия Путин арестува русофили.
  • 37 Блу

    8 15 Отговор

    До коментар #28 от "Иван Василев":

    Сега да не се изцепки някой путинофил, че освен "свободата", руснаците са ни дали и азбуката? Щото съвсем се оляхте, рускопоклонната пасмина. Пета колона, която прокарва руските икономически и геополитически интереси.
    Запомнете : България е европейска, а не азиатска ("евразийска") страна! Хващайте си аерофлота и беж в Масква!

    Коментиран от #41

  • 38 Патриот,но не от обединените патриоти

    28 4 Отговор

    До коментар #21 от "Жоро":

    Да,България е кочината на американските подлоги,и предатели.Нека тези подлоги да кажат , какво добро сме видяли от господарите им отвъд океана?Мисля,че няма нито едно.Използват най-безкруполно хамелеоните на новата власт,за да плюят върху Русия.Държава,на която трябва да сме благодарни до гроб.Ако американските им приятели направят поне една стотна,от това което Русия и СССР са направили за българския народ,ще им бъдем безкрайно благодарни.

    Коментиран от #46

  • 39 Просто статистика

    20 4 Отговор
    Ако оставим настрана емоциите и партийните пристрастия, този ход на герб е, меко казано, безумен. Не че им е за първи път, но този път се оляха.
    Достатъчно е да погледнат чисто икономическата страна - и са светнат колко ще изгубим (не само финансово), ако на рашките им писне на дедовия от нас, и да ни отрежат Турски поток, газа през Украйна, горивото за и от АЕЦ-а, да ни бият дузпата за Белене и да прогонят туристите си от нашите курорти!?
    Тогава няма да има гербери, бесепари, депесари и прочее - ще има град, студ и сиромашия! Да те забравяме думите на Ото фон Бисмарк - "Никога с Русия, никога против Русия"! В момента немци, италианци, французи испанци - гледат как са оправят отношенията си с Русия в интерес на взаимната полза, само нашите тикви се правят на ястреби - без да виждат, че нямат нито пера, нито нокти, нито якия клюн - а само курешки!

    Коментиран от #42

  • 40 Нин

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Кога за последно беше в Русия
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Госあ

    9 3 Отговор

    До коментар #39 от "Просто статистика":

    Тези т.нар. наши са едни елементарни плазмодии, които обслужват американските прищевки.
  • 43 1944

    3 9 Отговор
    другарю чеков, айде стига сте ни правили на шарани. никой не вярва на некадърниците ви от дс.
  • 44 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Анти руснак":

    когато последният умре, то ще е последният българин и няма да има България...
  • 45 Селин Дион

    0 2 Отговор
    Духайте тъпаци невежи
  • 46 Жоро

    4 14 Отговор

    До коментар #38 от "Патриот,но не от обединените патриоти":

    Кочината Русия абсолютно нищо не направила за България!Продават на цяла Европа най скъпия бензин,в Сащ галон (3,500 литра) бензин струва 1 долар,България купува най скъпия газ в Европа от кочината.....Мурзилките нямат инвестиции в България...Сащ имат над 2 милиарда долара инвестиции за две години...
    И аз нямам господари,нито на запад,нито на изток,гледам реално на нещата...За разлика от теб който облиза задника на кочината...Жалки подлоги
  • 47 до Пешо 31

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Пешо":

    Сигурно имаш предвид, че Георги Марков за когото врещите как ДС го ликвидирала е изпратен в Англия от ДС!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.