Last news in Fakti

24 Септември, 2019 08:24 68 566 91

Цветанов срещу Борисов: Кой пръв ще падне?

  • цветан цветанов-
  • бойко борисов-
  • герб

Горещо примирие преди ключови избори за ГЕРБ

Цветанов срещу Борисов: Кой пръв ще падне? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В навечерието на Деня на независимостта бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов даде ясна заявка, че няма намерение да слиза от политическата сцена. В интервю за бТВ той даде ясен сигнал, че се опитва да бъде коректив не само на ГЕРБ, а дори и пазител на евро-атлантическата ориентация на България.

Казано с две думи от позицията на европейските ценности Цветан Цветанов ще коментира политиката на ГЕРБ.

Това е ясно, след като заяви, че при „развода си“ с премиера той е бил питан от Бойко Борисов дали смята да прави партия.

С Борисов се чуваме чисто делово, ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски,

уточни Цветан Цветанов.

„Може би тези, които му говорят по тази тема, се притесняват, не той“. Така Цветанов отговори на въпроса дали премиерът и лидер на ГЕРБ се страхува от евентуален политически проект на бившия втори в партията.

Цветан Цветанов беше категоричен, че винаги е бил откровен с Бойко Борисов – казвал му е истината, а лидерът на ГЕРБ е взимал решенията.

Бившият втори в ГЕРБ дори коментира, че лидерът на партията се е обградил с ласкатели, които му говорят това, което иска да чуе, а не истината.

Защо ГЕРБ гради коалиции със СДС за местния вот,

е голямата болка на Цветан Цветанов.

Той не пропусна да припомни, че самото си създаване партията се е явявала самостоятелно на вота в София и го е печелила на първия тур. Това е удар в гърба на лидера на партията и на сегашния кмет на столицата.

Припомняме, че при разгарянето на „Апартаментгейт“ Йорданка Фандъкова беше от малцината политици в партията, които призоваха за оставка и напускане на обществения живот на всички замесени в скандала. Видно е, че дори и след изборите ще можем да очакваме нападки и обвинения.

Цветанов не коментира провала на последните президентски избори.

Те ясно показаха, че трябва да се търсят нови тактики за печеленето на гласа на избирателите, а не трябва да се залага на вота на твърдите ядра.

Бившият изборджия дори не пропусна да прогнозира, че ГЕРБ ще загуби 15 кмета. Това се дължало на налагането на кандидатури от централата и пренебрегване на избора на местните партийни структури.

ДПС връща загубени позиции.

Най-печеливши в тези избори ще бъдат от Движението на Доган. Това каза в предаването „Неделя 150“ на програма „Хоризонт“ по БНР Цветан Цветанов.

Той не пропусна да припомни, че за 13 години партия ГЕРБ се е изградила като единствената алтернатива в смесените региони.

„Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не навсякъде и не на всяка цена в тези места ГЕРБ да има представителство. Това води до леко отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената алтернатива. ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони“, прогнозира Цветанов.

„Резултатите от местните избори ще дадат фактите, с които всеки един ще трябва да се съобразява. Местната власт е гръбнакът на партията, но и гръбнакът за развитието на регионите“, посочи още той.

Бившият втори в ГЕРБ обаче услужливо не коментира, че на последните парламентарни избори бяха приети редица ограничения за гласуването на нашите сънародници в Турция.

Това облагодетелства ДПС и не позволи на ДОСТ да прескочи 4% изборна бариера.

Върви ли чистка на хората на Цветанов в ГЕРБ?

Последните медийни изяви на председателя на „Евроатлантически център за сигурност“ показват, че отговорът на този въпрос е „да“.

Този процес няма да завърши с местните избори, а ще продължи поне до следващите парламентарни.

Политиката на отваряне към десни формации е ясен сигнал, че ГЕРБ гледа да си попълни банката с кадри.

Как ще завърши процеса ще е ясно от местните избори. Загубата на областен град ще наклони везните.

За момента е ясно, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но няма да има сегашните 130 кмета. БСП и „Обединени патриоти“ ще имат повече кметове. С две думи обаче всички ще се обявяват за победители, но най-печеливши ще бъдат от ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    174 16 Отговор
    Е то вече падна Цвъкито! :)

    Коментиран от #2, #86

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кьовеши

    246 20 Отговор
    ................И двамата зад една решетка !!!
  • 5 Гост

    192 14 Отговор
    Е, навъдиха се отлюспени катили с притенции за принцове.

    Коментиран от #69

  • 6 Панов

    152 59 Отговор
    За пореден път,Браво на Борисов че отстранява хора като Цветанов и цачева.

    Коментиран от #27, #79, #91

  • 7 Как са паднали?

    140 8 Отговор
    Та те са още прави. Поне цвъки има апартамент с последна тераса и съсед Цецка Цачева. И сигурно се цвъкат кой знае.

    Коментиран от #83, #84

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 от кухнята

    164 14 Отговор
    Местния вот след месец ще бъде лакмусът които ще покаже по нататъшното развитие на ПП ГЕРБ, опасявам се, че ще има загуба на възлови кметски кресла, което ще накара премиера да повиши тона и да вземе много грешни решения вътре в партията, като по този начин, ще я лиши от последните експертни мнения вътре в ядрото, ще се обгради още повече с лакей, които ще му казват истината през розови очила, защото не може да огрее навсякъде, и по този начин бавно но сигурно ще тръгне към залеза, и разбира се с подривната игра на вечния втори Цветанов, които ще се възползва на 100%, поддържан от своите господари от Вашингтон, и с любезното съдействие на бившия президент Плевнелиев, които не спря да се кланя на Вашингтон.

    Коментиран от #36, #64, #70

  • 10 Защо

    203 12 Отговор
    Тоя защо не е в затвора !

    Коментиран от #53

  • 11 ха ха ха

    179 11 Отговор
    цецку е грозен и противен тип, слуга на чужди интереси - национален предател... никой няма да хвърли и плюнката си на него ;)

    Коментиран от #72

  • 12 Borislav Popov

    157 19 Отговор
    Без Цветанов, който тичаше с чувалите с изборни бюлетини и обикаляше цялата страна по гербаджийските гнезда Герб са обречени. И без това на последните избори имаха най малко гласове в сравнение с миналото. Борисов само си мечтае за някакви си 75% но се лъже.

    Коментиран от #59, #65

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Лекар БГ

    161 11 Отговор
    Има един много ефективен способ за журналистически игнор.Не даване на думата.Цвък обиколи куп медии,като цветарка,да си изнася тезите.Все едно,още е "някой"в Обществото.
    Въпросът е,не кой първи ще падне,а кога цялата тази шайка ще бъде пометена един път завинаги.
  • 15 G Draganov

    122 14 Отговор
    Гербаджийте сте продажници. Само преди месеци лъскахте лицеви опори в краката на Цветанов а вашите купени журналисти му се мазнеха и го превъзнасяха. Много от активистите на Герб са посещавали неговия зимен университет в Сандански. Че и там колко му се кланяхте. Ноооо отгоре спуснаха новите опорки да се заклеймява като предател.
  • 16 Ива Николова

    54 5 Отговор

    До коментар #13 от "Недялко Недялков":

    Моля??? Обичаш Бойко!??! Довчера ми се кълнeше във вечна вярност! Къде сбъpках? Стaра ли съм, какво? ? ?
  • 17 ИВАН

    111 9 Отговор
    Знае се къде е мястото на националните предатели, хора, събудете се - лошо ни се пише
  • 18 Знаещ

    28 88 Отговор
    КУРнела ще падне от коня!

    Коментиран от #51

  • 19 От сега ви казвам

    40 108 Отговор
    Големи баламурници сте другари!ГОЛЕМИ!Комунистите от ГЕРБ предават властта на комунистите от БСП, за да ви оберат още един път.Минаха 20 години от последния фалит на страната, натрупаха се пари в банките(десетки милиарди) и скоро комунистите ще ви ги вземат пак.Ще ви обяснят, че това е станало заради американците и вие вкупом ще се юрнете към Просия и Владимир Джуджин.Честито, селяни прости!
  • 20 узрели са

    95 9 Отговор
    В една клетка в затвора , едновременно и немедлено.
  • 21 Радо

    98 4 Отговор
    И двамата при бай Ставри да играят белот....втория етаж, южното крило, човекът е строг, но справедлив!

    Коментиран от #24, #78

  • 22 123

    92 5 Отговор
    Значи тези двамата си мечтая да ги видя обесени на опашката на коня създатели на геноцид на българския народ
  • 23 ХАРОН

    85 6 Отговор
    Всичкото театро е за бъдещи фейсбук манипулации на Борисов. Видите ли колко съм принципен, радетел за свободното изразяване и диалогичен. Цвък запази ксерокопията и по стар милиционерски обичай много скоро ще разрови досиетата и компроматите. Той казва, че е лицемерно да се счита за приятел на Борисов- т.е. много скоро ще започне щипането и скубането!
  • 24 www

    41 6 Отговор

    До коментар #21 от "Радо":

    Ааа,никакъв белот-бай Ставри с г*за им ще се гаври.

    Коментиран от #56

  • 25 гост

    48 5 Отговор

    До коментар #2 от "EL fatmak":

    Фатмака Б.Борисов.
  • 26 Дондел

    40 4 Отговор
    Гениална грешка на БСП помогна на Борисов да се отърве от две негативни личности и настана приятно вътршнопартийно спокойствие; разбира се също стресна тези, които трябваше. Саматата причина не може да се подмине при която и да е партия. Сега на Цветанов му трябват немалки приходи и това, че се захвана с най-лесното говори, че е под силен жански натиск; тове се оказа най-слабото му място и рано или късно щеше да се случи, това което стана с него. Жалко за умението и старанието, което полагаше; сам си е виновен.
  • 27 Пунти Главанаци

    47 6 Отговор

    До коментар #6 от "Панов":

    И аз искам да ме махнат след седмия апартамент.

    Къде е офертата?

    Ти айдиот ли си, или ти плащат за шутовската шапка със звънчета.

    Царят е гол...
  • 28 Боци

    63 5 Отговор
    Цеци май ще настъпи мотиката ! Имам усещането, че скоро може да се разболее и да отпътува към небитието.
  • 29 Анонимен

    14 10 Отговор
    Цвъ, я кажи нерде твоята и на Асен цветарка караянчева. Колко мъже ви обслужване или само нейният любим мустак от 9 клас. Дай инфо. Другото си го знаем, любим ти бе родопа планина, там е парата, хамбари пълни и равни, но за твои ето цвете, че и починалите на 50 години от цероза и те се вълнуват, починалият,, всичко зависи от цц и цк, а ян би би ян, Бойко ни предаде на турците, и един с куче, Бойко ни изгони децата, дъщеря ми на запад, не цц, а лично Бойко. А има и такива, които.. Не е верно за цвета и цц, те ги следят, последния балам и наивен за мен, а може би прав, давай истината, но последният-те ако не лъжат няма да са там, а един със син юрист в сф, а баща и мама в сф и от време на време да посетят жилището, та този в.. Иди у цвета, у дома за да ти назначи.. Мале никога.. Кажи ми сестро де е караджата..

    А цц кво като е герб, с герб и без герб, амет ви сложи рУгца и мат сте,.. 30 години ви направи на кайма. Радват се, на сорос, на герб, бкп, бсп.. И да ни изгонят.. 20... 100,000,и родители в пенсия, а кметове от системата, пожарната.. Хаха
  • 30 Онуфри

    24 4 Отговор
    Двама като се карат нали знаете какво следва :)

    Коментиран от #71

  • 31 гощо

    47 4 Отговор
    Борисов скоро ще обяви,че не може повече да се занимава с маскари и да им оправя бакиите и ще се кандидатира за президент! А без него ГЕРБ ще залезе по естествен път!
  • 32 3855

    30 4 Отговор
    ДПС най- печеливши?!
    А Пловдив на кого се готвят да го дадат?!
    ДПС ще вземе някои малки общини и бедни области, големите областни центрове ще са си на ГЕРБ и партньорите му, пък Ц.Ц разпространява, че ДПС щели да са печеливши.
    С такова говорене май се опитва да привлече привърженици от патриотите.
  • 33 Хаймана

    73 13 Отговор
    НИКОГА ГЕРБ Фандъкова ? Бойко ? Цецо ? НИКОГА ГЕРБ ?Простия Български народ кога ще се Събуди ?

    Коментиран от #43

  • 34 Цецо асансьора

    67 4 Отговор
    В Неделя по Хоризонт боклука каза че напуснал политиката „само с един основен апартамент”. Ама не каза колко допълнителни има, както и не каза основния как го е кпул на цена 1/3 от пазарната.
  • 35 Баба ванга

    53 5 Отговор
    Ке умрат и двамата и българия ке пребъде
  • 36 Малко грешиш

    69 6 Отговор

    До коментар #9 от "от кухнята":

    Цецо апартамента не е толкова важна клечка че да го викат във Вашингтон през няколко месеца. Той си е един нашенски ганьовец и понеже дъщеря ми учи в САЩ, си намираше поводи през няколко месеца да ходи с жена си до там че да виждат щерката. За сметка на данъкоплатците, естествено. Това е всичко по случая.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Джеронимо

    60 2 Отговор
    България буреняса от НПО-та . Не остана място да поникне нищо полезно!
  • 39 Краси

    43 3 Отговор
    Двамата да се гушна и да скочат от 15 тия етаж...
  • 40 Бате СЕР ГЕЙ

    24 8 Отговор
    Този пич още ли е на онзи адрес, и ако не е сменил адреса ЗАЩО.
  • 41 Орце Камчев

    23 5 Отговор
    Па не бойте се бугари. От целата таа неразбория печели Майчето.
  • 42 Грую

    30 5 Отговор
    Лежи юнака в хоремака, лежи и вика дайте мастика. Ха почерпете мене бедняка и ми налейте пет шест коняка. Тоз' който падне пиян от стола ще го изключим от комсомола!
  • 43 Капончик

    13 27 Отговор

    До коментар #33 от "Хаймана":

    А какво? Огладнелите червени свине ли? От Кадиев до Дончева през Наско!
  • 44 Osman

    14 5 Отговор
    Cvetanke boiko te mahna ot posta gladen lisi muwen nik predatel mrusen
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 НАБЛЮДАТЕЛ

    50 5 Отговор
    ЦВЪКИ И ДА НАПРАВИ САМОСТОЯТЕЛНА ПАРТИЯ,ЩЕ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ,КАТО ЖЕЛЬОВАТА НЯКОГА,ЗАЩОТО НАРОДА НЕНАВИЖДА ТОЯ АЛЧЕН И ЛЪЖЛИВ ТИП.
  • 48 Петко

    50 4 Отговор
    Повръща ми се от тези ненаситни алчни корумпирани отрепки
  • 49 Анонимен

    2 7 Отговор
    Бойко, на Богомил Бонев човека каларав се кандидатира, кво бе, бате. От вашите ли е, или от цц, а що не и от дпс. Ние сме за Старите... Все тая, ние сме за града на рр
  • 50 Пременил се Илия погледнал се пак в тия

    35 2 Отговор
    Редно беше Цецко да се регистрира в бюрото по труда, да му предложат работа по неговата специалнист, да се яви на прослушване или конкутс, и като го удобрят - да работи. Всичко друго намирисва яко и е всно като бял ден. Нали уц всички сме равни.......Такъв е законът, равен старт за всички. Иначе ще излезе, че някои са по равни от другите....както беше при Тошо. И тогава се питам-защо го свалихме, няма никакъв смисъл.

    Коментиран от #52

  • 51 Тя не си признава

    13 6 Отговор

    До коментар #18 от "Знаещ":

    Коня и е куц. И двамата ще паднат.
  • 52 Доктор

    9 3 Отговор

    До коментар #50 от "Пременил се Илия погледнал се пак в тия":

    Нямаш нужда от преглед. Безнадежден случай си.
  • 53 А не

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "Защо":

    и двамата катили са за там!......
  • 54 гларус

    35 4 Отговор
    Този е върха на нахалството.Плазмодии и в лице и в личностна характеристика.А ГЕРБ не го пребиха за което си заслужаваше ами го съжалиха.Щял да прави политика ???Одрискан от всякъде Цвучко асансиора
  • 55 696969

    28 1 Отговор
    цвъчко нещо сие повервал, че е некой...ще си остане един ПРОзззз физкултурник, а коги падне тиквата ще бъде забравен
  • 56 неее

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "www":

    бай Ставри не е в затвора,а в лудницата на 4км!Там е ``почтен господин``.....
  • 57 банана бенд

    29 3 Отговор
    Цветанов - в затвора! Има много прегрешения за да бъде осъден!
  • 58 О, боже

    22 2 Отговор
    Дано и двамата се продънят в дън земя! 3368
  • 59 Ново

    4 28 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Явно комунистите много мразите цветанов дано сега спечелите някои друг кмет в някои село членовете на бсп бяха над милион а сега само ръководството та кротуваи те
  • 60 XXXXXXX

    29 4 Отговор
    ПРЪВ ЩЕ ПАДНЕ ПЪРВИЯ. АМА ПЪРВИ ЩЕ ЛЕЖИ ВТОРИЯ. ТОЙ ПЪК ЩЕ ПОВЛЕЧЕ ПЪРВИЯ.
  • 61 Кумчо Вълчо

    13 1 Отговор
    цецо цецо ще отидеш при места.
  • 62 мафиоти

    22 3 Отговор
    Парата ги събра , парата ги пръсна.
  • 63 ИСТИНАТА

    26 1 Отговор
    ЦВЪКИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Винету

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Няма да стане както ти си мислиш.
  • 66 Айхман

    32 1 Отговор
    Много е вероятно скоро Цвъки да получи масиран инфаркт, от неговите любими специалитети, дето прилагаше на непокорните на Герб!
    Това адово изчадия трябва да бъде набито на кол, за назидание на всики мръсници и предатели в България!
  • 67 LGV

    34 2 Отговор
    Цецо е най-умния и кадърен политик-физкултурник,с една минимална пенсия от майка си направи 9апартамента за чудо и приказ,и има наглостта да се показва пред хората,доказателство,че в тази държава НЯМА закони и затвори за тия плъхове!!!
  • 68 Ванга

    1 14 Отговор
    2050г Бойко още е министър председател.
  • 69 Горко ни

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Горко ни, докато Цвъки и Тикво са задкулисни партньори и лицемерни врагове. Да ги изринем и двамата, че тежко ни ! Ама, гаден наглец тоя Цвъкьо, че и грозен, Блаааа !
  • 70 Оххх

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "от кухнята":

    Де, да беше толкова лесно и бързо, както го описвате...Ама, не е ! Тия предатели докато се наиграят на гърбината ни... отиде че се не видя !
  • 71 Еееее

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Онуфри":

    Е, кой ти каза, че се карат, бе ?!? Ти тез пунти мари не ги ли знаеш. Който вярва в тая измислена схема, че са се разделили и се карат, е най- простия във вселената. Вие за двоен стан не сте ли чували, поне рекламата за десния и левия Twix не я ли разбирате." А, такава лепенка за устата-имат ли !?!"
  • 72 Илиан Мавров

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха ха":

    Явно си от София или някой по-голям град.В град с до 10 хил.население шефа ти нарежда за кого да гласуваш,ако искаш да останеш на работа и след изборите.Там се знаят "твърдите" и колебаещите се.Ако си от вторите или не дай боже от противниците-жална ти майка!Ни дърва ,ни кюмур ,ни смески(ба то животни вече няма)стъжнява ти се живота.Ценко Чоковци са живи и ги има.
  • 73 Като има балами да им вярват

    9 0 Отговор
    Идеални са за в затвора. Уж го " отстраниха " този, а сега двамата заедно правят цирк пред всички за да се завърти някаква измислена от тях " интрига ", а всеки им се връзва. НАИВЕН " народ ", прост!
  • 74 анонимен

    9 0 Отговор
    ЦЕЦОУУУУУ ВЪРВИ ЛИ АСАНСЬОРА БЕ? ????
  • 75 Хаджи хаджи Българин

    7 0 Отговор
    Борбата за кокала започна! Интересно къде ще отиде той! Отборите са много! Който завкадее столицата, той ще е господар и на останалата част от територията- България!
  • 76 Жалко

    7 1 Отговор
    Отстраняването на Цветанов е най-голямата победа на опозицията до момента и е напълно нейно дело.
  • 77 безпартиен

    7 0 Отговор
    Този е нагледен пример как цял живот ако си на заплата от бюджета,може да станеш милионер в имоти!
  • 78 FR34

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Радо":

    ...Много обича майтапите. Те са още млади, ще излезят запазени.
  • 79 Димитър

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Панов":

    Напротив най голямата кадрова грешка на Борисов е отстраняването на Цветанов. Той беше най успешният министър на мвр. Бяха вкарани много престъпници в затвора. Като почти всичките бяха от криминалния контингент на бсп. Наглите1 и наглите 2. Вкарването на Пешо сумиста с доживотна присъда, както и групата около него за поръчител на няколко убийства. Пешо беше личен съветник на Гоцето Първанов, както бе съветник по спортните въпроси на парламентарната група на бсп. Нека да не забравяме големите и единствени успехи на Цветанов като министър на мвр.
  • 80 Бачо

    0 1 Отговор
    Глупости на търкалета
  • 81 АНАЛИЗАТОР

    4 0 Отговор
    ЦВЪКИ,НЕ Е ПОЛИТИК. ТОЙ Е ЕДИН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР,МАЙСТОР НА КОНСПИРАЦИИТЕ.
  • 82 ganui

    2 1 Отговор
    жълтите павета червени
    да бъде смърт!!!!
  • 83 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Как са паднали?":

    Прав си! Докато не падне асансьора !
  • 84 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Как са паднали?":

    Прав си! Докато не падне асансьора !
  • 85 ) (нерегистриран)

    1 2 Отговор
    Чета и размишлява и стигам до следното заключение. Лоши бб и цц, но гнусотии, ако се завърнат старите комунистически велможи. Знаем ги по именно, едно здравей. Целият град с пари и положения обходиха младите, за една нощ, подхвърляйки салфетки пред тях в ресторант. Нагли. Цветчета са двамата, но явно бб е преуморен и ще ги остави да си живуркат, дечица на комунистите, 50 годишните. Егоисти са. Ако паднеш никога ръка Бойко не биха ти подали, но ние простосмъртните помагаме и никога не биха си признали. На Живков внука за изнасилване лежа в.., но пепел ни на устата, сега друго.. Никога с тия стари мутни никога... Бб и цц ще ви се видят сладки, караянчева и Нинова и сие от герб, ОП, също пред останалите алчни диктатори. По добре турчин отколкото комунист. Турчинът може да не ти помогне, но няма и да ти навреди. Чета, защо са издигнали в листите казълбаши. Защо ли. Защото са честни. Отидохме и ореха покрай.. Не пипнат.. Честен народ са. И сега тези, които им смениха имената, от тях да ви е страх, а не от турците казълбаши. Страхотно трудолюбив и честен народ са. На мен или нас все тая ни е. Ченге иска държава, диктаторски и още по, ако Бонев, жената в бсп, глутницата на бкп
  • 86 Покана за изпълнение

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Уважаеми господин Боко тиквата съгласно договор за кредит с международният валутен фонд за покупка на 8 изтребителя f-16 block 70 платени предварително чрез облигационен заем в размер на 2,209 милиарда лева вие сте задължени да погасявате кредит в посочените срокове вашият кредит в просрочие от 25 септември просроченото Ви задължение към 09 септември възлиза на 12 милиона лева в случай на неизпълнение на задълженията ви уведомяваме че банката има право да направи кредита предсрочно и изцяло изискуем всичко това е в ущърб на вашия кредитен рейтинг като наличието на негативна кредитна история в централния кредитен регистър към БНБ кредитната история отразява вашата надеждност стабилност и финансова репутация като до нея имат достъп всички банкови и финансови институции регистрирани на територията на България общо 240 кредитни вноски в продължение на двадесет години.
  • 87 факт

    1 1 Отговор
    резервен играч на сащ
  • 88 ГОСТ 1

    1 0 Отговор
    Един безплатен съвет към Б. Борисов: Ликвидирай го тоя да не ти пречи,ти знаеш как.
  • 89 8888

    0 1 Отговор
    ДИМИТРЕ ИДИ ДА СЕ РОВОЖИШ НА АСАНСИОРЧЕТО НА ЦВЕТАНОВ
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Панов":

    Да ,колкото Доган от ДПС престъпни политически проекти,нарешени "партии"!!