Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 06:15 12 947 30

Цецо си отиде, "Цветанов пикчърс" остана

  • гешев-
  • измамници-
  • ветово-
  • цветанов

Докато столицата се тресе от постоянни протести срещу номинацията му, Гешев изравнява баланса, влизайки в ролята на провинциален Супермен.

Цецо си отиде, "Цветанов пикчърс" остана - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И поведоха три синджира ало измамници към ареста. Поведе ги обичайният заподозрян - гордо изпъченият пред камерите и единствен кандидант за поста на Сотир Цацаров, прокурорската рок-звезда Иван Гешев. Докато столицата се тресе от постоянни протести срещу номинацията му, той предвидливо изравнява баланса, влизайки в ролята на провинциален Супермен.

Филмите, в които играе "добрия" са в утвърдената семпла традиция на нискобюджетните, но шумни ленти на "Цветанов Пикчърс" - киностудията на низвергнатата дясна ръка на Борисов. Хубаво е човек да остави нещо след себе си, освен скандали, нали?

И студийната камионетка на МВР откара ало-ветовците при Ветко. А колко още синджири демонстративно изминаха пътя към правосъдието, откакто започна надпреварата с един кон за нов главен прокурор...

Чудесно, браво, така трябва - всички разбойници в кауша! - ще кажат мнозина. И ще са прави. Гешев и сие го знаят, нали за тези "мнозина" го правят.

Стига циркове, пикчърси, демонстрации и кофи примитивен пиар - ще кажем пък ние. Нима онзи ден или преди два месеца научихте за групата от Ветово. Обидно е за интелекта, както казва невярващият в климатичните промени Тръмп. И ние не вярваме. Особено в момент, когато текат успоредно две кампании - за местната и гешевата власт - подобни показни акции наливат рейтинг "две в едно" в кофите на управляващите и зам.главния прокурор.

Кофи ли? Кофа е. Една. Обща.

Да, ало измамниците наистина трябва да си получат заслуженото за терора, на който подлагат деца и възрастни. Да не говорим колко е обидно за премиера, който отново се гласи да раздава по 40 лв коледни добавки на пенсионерите. Как да ги даде спокойно човекът, като те ще ги метнат от балконите?! "Ние им ги даваме, те ги пускат", ще каже министър-председателят и ще е прав за тази черна неблагодарност. Кой, ако не Гешев, може да въздаде справедливост. Ясно е, че той е the chosen one, ама нали уж сме зрели хора, спрете се с прогимназиалната самодейност.

Кое ще надделее - показните акции в провинцията или съпротивата в столицата и по-големите градове срещу смятаното за предизвестено назначение? Ще се наложи ли Гешев да спаси и света от комета или глобална зараза, за да го приемат криво-ляво и протестиращите, за които е прокурор на задкулисието и го плашат с Кьовеши?

Скоро ще разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ве

    73 5 Отговор
    Той и друго казваше Баце но га беше главен секретар ехее по младите сигурно не знаят-Ние ги хващаме те ги пускат.Да де, но сега защо хванатите пак ги пускат ако питате пак Баце той ще вдигне рамене и ще каже-Ми тя съдебната система независима мдаа !!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Никой

    27 2 Отговор
    Ефективни присъди и глоби са каквото ще и за когото и да е. На българина като му бръкнеш в джоба и работата тръгва.
  • 4 Лекар БГ

    102 1 Отговор
    Държавицата не работи.От многото калинковщина.
    Ал Капоне лежи в затвора за данъчни нарушения.
    Много ми е интересно,какво върши вездесъщата НАП?Ало-престъпниците,демонстрират публично лукс и "велик"начин на живот.Вместо барети,качулки и автомати,толкова ли беше трудно за НАП,да се поразрови в декларациите,доходите и приходите им?!От къде са милионите за коли,дувари,къщи и пр.?!Елементарно за нормална Държава.Неслучващо се тук.

    Коментиран от #9, #14

  • 5 Николай

    39 13 Отговор
    Така и не разбрах за какво е мнението. Гешев ли пречи, Борисов ли? Ми отивайте да гласувате и си изберете читави хора. Обаче няма читави както казва Алеко "всички са маскари"

    Коментиран от #10

  • 6 Бачи Кико

    13 23 Отговор
    Е кво? Дай сега да спрат да фащат апаши ли?

    Коментиран от #12

  • 7 Цветков

    16 10 Отговор
    Очевидно е, че Миленчоооо има ценностни дефицити, но такава истерия и опит да се шегувкаш, когато ти се иска да хапеш, е характерно за случаите, в които някой си позволява да посяга на спонсорите ти!
  • 8 Кой68

    26 2 Отговор
    Колко ще имат ефективни присъди?Приказката със томове доказателства не върви?Да не са само заподозрени?Смешно щеше да е но е трагично.Гротеска..
  • 9 Няма как, бе бате!

    47 3 Отговор

    До коментар #4 от "Лекар БГ":

    Нали чете за онзи слижител от ДАИ Пловдив с 13 апартамента? Шефката, на която се отчитал, дори не мога да си представя колко е накупила. А за жената на Гешев дето си декларира имотите под данъчната оценка? А леля цецка или цвъки асансьора, който напуснал политиката ”само с един основен апартамент”? Кажи как НАП да ги подхване, като знае че и те и цялата държавна власт са на същото дередже? Да вземат сами да се разследват и да си конфискуват незаконното имущество ли? Няма как да стане.
  • 10 Боко тиквата пикчърс

    33 3 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    Мнението на Милен Ганев, което напълно споделям, е че всичко е показно, върши се от години и няма ефект. Прави се за ПР на прокурора, на МВР, за управдаване на смешните промени, уж даващи възможност на спец.прокуратурата сега да ги разследва на територията на много области, щото преди все едно нямало как. Но тази схема съшествува преди цветанов, още когато боко тиквата беше ген.секретар на МВР имаше гръмки заглавия като „заловиха наркодилъри, при проверка на автомобил полицията намерила трева, увита в салфетка”! Колко килограма трева можеш да укриеш в една салфетка?
  • 11 Умно село

    33 3 Отговор
    И кой ли им вярва на показните акции?
    Както казват старите хора . Всичко е за ПАРЛАМА.
    Просто спряха да делят с АЛОТО и решиха за ги закопчаят.
    Така е с всеки "бизнес" у нас. Някой трябва да ти е дъждобран за да вирееш по този престъпен начин.
    Живеем уж в 21 век , с началник по иновациите и модерните технологии в Брюксел , а неможем да хванем едни джепчии на вомента.
    Всичко е МЕДИЙНА СУЕТА И ПАРЛАМА!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    13 3 Отговор
    the chosen one - избраният! Превод за непросветените избиратели на ГРОБ.
  • 14 Те и в

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "Лекар БГ":

    Игнатиево отидоха след журналистите, вдигаха пушилка 2 дни и до там.
  • 15 Иванчо Мераклията

    6 13 Отговор
    Крадецът Иво Прокопиев пак си
    пусна статойка. Иска да избегне възмездието за кражбите. 44
  • 16 аааа

    12 3 Отговор
    милене , не се коси напразно. твоят приятел калпакчиев ще ги пусне скоро.
  • 17 Анонимен

    10 2 Отговор
    Ахмед Доган пише в ютюб за бборисов не хубави неща, докато за ццветанов нищо. Явно е, че Борисов е по голямото зло пред доган. Гадаем. Дайте прозрачност, журналисти за цц и бб или за бб и цц, може и с Ахмед Доган в сараите, искаме неговото мнение, за да се ориентира народа към къде върви народа, тъм туркие или ЕС. Кюрда
  • 18 Хохоху

    6 3 Отговор
    По време на Костов, старата покойници, ще излезе права. Като не могат да управляват, ще ни дадат на туркие. Не е смешно предател Бойко или цурито и там шайката крадци, рекет на изнудвачи за пари, двадесет хиляди и тем подобни ало депутат измамници от бкп червени и сини на виваком и сие оператори. Намесен са много в много случаи
  • 19 ????

    3 4 Отговор
    Същите бкп герб комунисти както са ограбва ли интелигенцията след 1944, същото сториха и те с отмъщение, грабен, убиване, не даване на работа. С тая разлика, че 1945 са ги застрелва ли, а от 18 години ограбва ли и до агония участва до кончината на всички
  • 20 ????

    6 2 Отговор
    Отмъщаваха десните комунисти. Кой има пари той е един от тях
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Атанасова

    8 2 Отговор
    Цветанов и Доган против Борисов.Те са в основата на ромските неразбории.Настройват ги да не гласуват за ГЕРБ,а за ДПС.Правят го с помощта на Борисовата,тяхна вярна администрация.Десет години Цветанов го лъга и прикрива истините,докато се обгради със свои верни хора.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Благо

    8 4 Отговор
    Браво на автора! Страхотна статия!
  • 25 все не разбрал

    1 3 Отговор
    Статията е поръчкова. На някой не му харесва бандити и мошеници да са в пандиза
  • 26 все не разбрал

    1 3 Отговор
    Статията е поръчкова. На някой не му харесва бандити и мошеници да са в пандиза
  • 27 Лиляна Павлова

    0 4 Отговор
    Бойко е велик
  • 28 ЦВЪКИ

    2 0 Отговор
    ЦЕЦО СИ ОТИДЕ викам си в първия момент тоз го нахраниха най сетне с олово ама уви не било това пуууу
  • 29 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Те акциите им са кокушкарски...... Тия роми ще ги купят всичките..... Всеки ден хващат , а в затвора , само наркомани, а който им продава е на вън.... Ало измамници, трафиканти..... Ами бутнете им къщите и на улицата.... Като бутнат на 10 другите дали ще по смеят...... Вземете им всичко.... Ще вдигнете икономиката....
  • 30 гост

    0 0 Отговор
    Гешев е най-големият измамник.