Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 13:03 32 897 58

Телевизията на Слави била лоша?!

  • божидар чеков-
  • слави трифонов-
  • тошко йорданов

Докато парите на българските данъкоплатци пълнят гушите на високопоставени чиновници, "лошите" журналисти имат сигурно бъдеще

Телевизията на Слави била лоша?! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Телевизията на Слави била лоша?! Такива са коментарите, на които попадам, но аз продължавам да я гледам. От предаването на Тошко Йорданов научавам, че в България има държавен чиновник с годишна заплата от 434 547 лв.! Казва се Стоян Мавродиев и е директор на Българската Банка за Развитие. Комбинативният чиновник създал филиал на име "Национален инвестиционен фонд" и се самоназначил за негов директор. Резултата от двете заплати отговаря на цитираната по-горе сума.

В началото на годината написах статията "Най-мързеливата институция на България" - Сметната палата. Институция натоварена с контрола върху изразходването на републиканския бюджет.

Със сигурност има хора, които определят моите публикации като "лоши". Докато парите на българските данъкоплатци пълнят гушите на високопоставени чиновници, "лошите" журналисти имат сигурно бъдеще!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 169 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ke da

    196 30 Отговор
    7/8 - газ на педала - до дупка!
    Бай Ганьо най-трудно ще превъзпитаме !
    По лесното е да си внесем хора от вън - то и естествено това ще си стане - след демографията Ганьовска!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Напълно си

    229 29 Отговор
    Прав Г-н Чеков,в тази жалка страна чиновниците на Боко,вилнеят на всякъде и те основно го крепят.
  • 4 7466

    129 246 Отговор
    На Славито цялата му работа е пълен таш*к. Нито песните му струват, нито скечовете му, но най-вече напъните му за политика.

    Коментиран от #47

  • 5 Дългият

    149 27 Отговор
    Нека злобарите си пишат каквото искат за Слави ,но наистина качеството на 7/8ТВ наистина е кофти.Имам чувството че или не е на фокус,или осветлението е кофти...има нещо не както трябва.

    Коментиран от #34

  • 6 Пешо

    119 170 Отговор
    7/8 не е лоша телевизия. Тя е скапана телевизия!

    Коментиран от #37

  • 7 одъртял комсомолец

    247 13 Отговор
    Миналата година по стечение на обстоятелствата се наложи да се занимава със строителни дейности по новопридобитата къща в кв. Бояна на въпросният Стоян Мавродиев. Сравнително млад бойкомилски тъп пишлигар, но като му гледах имението направо рак ме хващаше. За чий чемер вдигахме двата пръста през 90-та мамка му и прасе!? То не беха къщички за охраната, апартаменти за прислугата, фитнес зали и тем подобни. Само оградата се прави и събаря 3 пъти щото все нещо не му изглеждаше както трябва. Строил съм блокове по на 11 етажа ама толкова кабели и кабеляци на куп не бех виждал. Страх го е човек та на всеко кюше камери. Е такива кат ги гледаш ти иде да трепеш, да трепеш...пръв сол ташак на Бочко Тъпото. Е, те тва е положението....

    Коментиран от #12, #20, #21

  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    78 39 Отговор
    Бoжидaрчo-будaлчo, мнo-o-o-гo "дългa" cтaтия, мoжe и пo-крaтичкo: ГEРБ и Бoйкo Бoриcoв ca винoвни!!! OCТAВКA и прeдcрoчни избoри!!! /RESHETNIKOV/

    Коментиран от #10

  • 9 Зара

    53 15 Отговор
    Много добре казано!!!
  • 10 Всемире

    39 127 Отговор

    До коментар #8 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Никой не управлявал по добре от Герб.
  • 11 На кого му пука

    59 87 Отговор
    Не знам дали чиливизията на Трифончук е лоша.Не съм я гледал и нямам намерение да си губя времето да я гледам.Той не може да предложи нищо ново и различно.Поредния руски проект за спасител на страната.Новия Бареков.
  • 12 обективен

    55 11 Отговор

    До коментар #7 от "одъртял комсомолец":

    Те затова на такива като тоя само комунисти им се привиждат.Да не би случайно от луксозният им живот да не остане нищо.Или по-лошо,да не се събудят някой ден в белене.
  • 13 гост

    69 54 Отговор
    Cлaвкo понастоящем "aктивирaн" oт ДC нocи oгрoмнaтa винa зa oпрocтaчвaнeтo и чaлгaлизaциятa нa eднo цялo нoвo пoкoлeниe - тoвa e нeпрocтим и нeпoпрaвим грях зa кoйтo caмo Гocпoд щe гo cъди ….

    Коментиран от #31

  • 14 30 години грабеж

    75 7 Отговор
    Държава на мафията! На ръководни постове - само верни партийни калинки! Партийна закрила от от правосъдието. "Партията застава зад ...." - една от често чуваните фрази по медиите! Крал, не крал - партията го пази от правосъдието! (не, че то се е втурнало да наказва престъпили закона политици). Срастване на властта с престъпни групировки и схеми за "усвояване" на обществени и европейски средства! къщи за "тъщи" по европейски проекти, апартаменти срещу законови промени, субсидии срещу корупция....
  • 15 Тръмп

    30 45 Отговор
    Чалгарите и комуноидите намаляват в България,факт!!!:):):)Другаря Чеков нека си гледа Чалга ТВ и да думка кючеци и маанета на Шанз-Елизе,не ни пречи!!!:):):)Тъкмо ще си намери арабски любовник по-бързо!!!:):):)
  • 16 7777

    74 4 Отговор
    Има чиновници достойни за бесилото, няма кой да ги накаже това е истината.
  • 17 цв.цв.цец.цач.апартаменти

    64 16 Отговор
    Предаването ,студио хъ е най гледаемото в този диапазон.
    Респект към г-н Божидар Чеков журналиста участвал като преброител във Френските избори.Има какво да научим за референдуми и избори
  • 18 Ясна

    70 3 Отговор
    Какво сте се вторачили в тв 7/8,който иска да гледа
    Вижте,какво става с вноските за втора пенсия
    След години ще се питате ама ще е късно
  • 19 Яхве

    25 4 Отговор
    тия нови за Мавродиев ги пише и в други медии, ма то като гледаш само телевизия, така става
  • 20 спокойно

    60 4 Отговор

    До коментар #7 от "одъртял комсомолец":

    Имах такъв съпруг на комшийско момиче в провинцията. Беше някакъв голям бизнесмен по София. Направи къща като противоядрен бункер, строи я пет години. И накрая хвърли топа. И отиде в ново жилище с размери 2.50/1.50. Та и този мизерник мавродиев, и него го чака такъв дом, въпрос на време.
  • 21 Млад демократ

    13 60 Отговор

    До коментар #7 от "одъртял комсомолец":

    Кефи ме как дъртите непрокопсали комунисти завиждате на всеки, който има повече от вас!

    Коментиран от #24, #51

  • 22 Мартин

    50 12 Отговор
    Дано Тръмп уволни Бойко по-скоро, че ми писна вече на целият организъм да ме унижават по този начин. Кактус да сложим за премиер, по-добре ще се справя.

    Коментиран от #27

  • 23 Един

    59 5 Отговор
    За последните 10 г. чиновническия апарат нарастна значително- може би вече 1/3 от заетите са държавни или общински служители!? Няма такава държава!!!!
  • 24 одъртял комсомолец

    73 5 Отговор

    До коментар #21 от "Млад демократ":

    Първо, тва не е завист, а гняв! Второ, след като се занимаваш да плющиш из форумите определено не си прокопсал особено, та не е много ясно на кво се кефиш. Трето, завижда се на хора, които природата им е дала някакви качества. Този определено си е тъпа бойкомилска лейка, който в бъдеще ако не го гръмнат ще му вземат всичко. От дето дошло, там и отишло. Справка:"Банкера" Емил Кюлев. А иначе "мръсните комунисти" на времето бяха ограничени до апартаментче в по- добър квартал, при това не безплатно, вила и лада без да чакат ред при това пак не безплатно, Логиката и психо профила и на ония партийци и на днешните е един и същ. Тогава, обаче все пак имаше някаква мярка и граници. Ако не верваш питай Вожда си Бойчо, койт май също беше у БКП-то!

    Коментиран от #25

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    26 33 Отговор

    До коментар #24 от "одъртял комсомолец":

    ... Истината беше, че без ТРИТЕ БУКВИ ти си като под стъклен похлупак. Директор - некъдърник, но в номенклатурата на окръжния комитет, шефът ти - също некъдърник, но номенклатура на градския комитет, прекият ти началник, пък номнклатура на партийното бюро. Те така си живяхме в «комунистичския рай», докато количественото натрупване на некъдърници не доведе до СРИВ - закон на диалектиката. 45-години комунистите ядоха, пиха, убиваха, лъжейки народа със светлото утре на комунизма. Когато това утре трябваше да дойде се видя, че и помен няма от обещания рай, и хоп - държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период. Държавата ни не бе съсипана от диспансеризирания Филип Димитров, нито от "Веселиновския философ Желю" и неговото вице,- баба Блага. На всички нива се действаше организирано и по план. Отделните министерства и ведомства действаха единно и в синхрон. Спомнете си как набързо комунистите станаха "социалисти" и "поеха вината с мезе". Как беше ? – от "Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари."….до "Ние вината поемаме само с мезета".

    Коментиран от #39

  • 26 А БЕ

    23 27 Отговор
    Тя не е лоша, тя е ОТВРАТИТЕЛНА !
  • 27 ДАААА

    22 12 Отговор

    До коментар #22 от "Мартин":

    Че да дойде кУрни на власт , че ти да видиш тогаз !
  • 28 В интерес на истината........

    19 13 Отговор
    Наистина е тъпа.
  • 29 ЪРП

    39 26 Отговор
    БРАВООО!!!!!!
    ЧУДЕСНА СТАТИЯ!! КОЛКОТО И ЛАЕ ТАЗИ СГАН ПРОТИВ СЛАВИ, ТОЙ ЩЕ ИЗМЕТЕ КОРУМПИРАНАТА ИМ КРАДЛИВА ОКОПАЦИЯ ВЪВ ВЪСТТА!!!!!!!!!!
    ТИ СИ ЧОВЕКА СЛАВИ!!!!!
  • 30 Слав

    45 28 Отговор
    От видяното по телевизията на Слави, се убеждавам,че в момента само неговата телевизия е стойностна и правдива, останалите са фалш и лъжа
  • 31 Хахото

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Госте, а нещо по темата за заплатата на този, няма ли да напишеш?
  • 32 Живка Несторова

    28 18 Отговор
    Добре, че те има СЛАВИ и 7/8 телевизия, че да има какво да гледаме. АЗ И мои приятели я гледаме през целият ден! Дерзай, Слави.... ЗАРАДИ НАС!!!!

    Коментиран от #38

  • 33 Кет Балу

    19 5 Отговор
    Чеков,това за Мавродиев,което си го видял при Славчо,още преди няколко дена беше отразено във всички сериозни български сайтове.
  • 34 2744

    4 16 Отговор

    До коментар #5 от "Дългият":

    Така е защото там работят голеееми ''професионалисти''. Но за който не разбира е СУПЕР.
  • 35 432

    19 18 Отговор
    Къде го гледате това чудо 7/8 славчево; имам 200+ на А1 и го няма никъде. Така не разбрах как са го гледали милион и нещо още първия ден като го няма в А1 например; прилича ми на медийна измама/бомба и ако е така Славчо да върви там от където е дошел. Нищо ново в политическото блато, а просто още една крякаща жаба.

    Коментиран от #53

  • 36 Чума

    18 5 Отговор
    Бе, добра си е телевизийката! Или са бедни, или нарочно се представят за народни и по скромни, уж, че нямат ток в студиото и са се облекли набързо на някой битак в крайните квартали на Каспичан. Ванката сякаш искат да го представят за още по завършен идеот!!!? Сякаш са го облекли с палтото на някой починал мъртвец, поставили са го цяла седмица да живее в контейнер за смет и от там - директно в прогнозата на времето...!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    19 2 Отговор

    До коментар #32 от "Живка Несторова":

    Абе и в парламента има 240 лоши неандерталци ,ама нас кой ни пита!?
  • 39 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Интетесно ми е на колко години си? Ако отговориш, ще задам следващия си въпрос. Просто ми е интересно, без лоши чувства и обиди, смятам се за добър човек :).
  • 40 Още по голяма чума....!

    11 1 Отговор
    Едно и също прави, няма как да изглежда,, добре,, телевизия с рейтинг, не се прави, току-така...!
  • 41 ПРОСТО

    14 11 Отговор
    Е ПОШЛА , ТВ ЗА ОГРАНИЧЕНИ ХОРА ОГРАБЕНИ УМСТВЕНО !

    Коментиран от #54

  • 42 Истината

    11 9 Отговор
    Много си е добра тв на Слави Трифонов.ИМА НЕЩО ПОДОБНО КАТО СУТРЕШЕФ БЛОК.СТУДИО Х.И ШОУТО НА СЦЕНАРИСТИТЕ СЪЩО Е ИНТЕРЕСНО.НО НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ГЛЕДА.ИМА И ДРУГИ ТВ.
  • 43 ЦарВул

    9 3 Отговор
    Някой тук спомена за бесене на чиновниците!Хубаво !Ама после Тиквата и ГРОБ-арите ще останат без електорат!Нали т,ва му е партията на Тъпунгера нарекъл се минпред!!Защо Ви е чудно?Тези лекета само ЗАПАЛВАНЕ с бензин могат да се изчистят-палене му е майката!!Така са се ояли и впили в народната снага,че няма пускане братчета!Само чистене с АК 47 остана!!
  • 44 читател

    9 3 Отговор
    Крадът ни от всякъде,страх ви е от Слави да не се чува истината.Глашатаите на герб бясно реват,но спиране няма да има вън на грабителите.Гледам само ТВ 7/8.
  • 45 читател

    9 3 Отговор
    Крадът ни от всякъде,страх ви е от Слави да не се чува истината.Глашатаите на герб бясно реват,но спиране няма да има вън на грабителите.Гледам само ТВ 7/8.
  • 46 цоцо

    3 6 Отговор
    Кой е този дегенерат?
  • 47 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "7466":

    Ами вземи ти направи телевизия,да те видим колко струваш бре Селяндур...!!!Иначе много те бива в критиките,щото си подлога на Боко Тиквоча...!!!

    Коментиран от #52

  • 48 РОвч

    6 4 Отговор
    Ама ние знаем кой е гуруто на слав чо!Един почетен гражданин на русия.май имаше зграда на центъра на София.При голяма изненада член на б с п /БКП.Формулата е една и съща.Пошла-чалгарска "музика" , "подаряваме" кола по телевизията и "новото" ,казваме че искаме на половина по-малко депутати.Той само обгрижва руския интерес.А той е разделение на населението,опрустачване,сексуални подмятания в ефир, плезене ,полу-голи какички да радват 15 годишните пубери и уж смешни скечове.Актьорите и музикантите при него са се продали за пари.Добри са ,но в името на парите са се продали на неуспашния виолист.Точка.

    Коментиран от #50

  • 49 незнайко

    0 0 Отговор
    С "ПРИКАЗКИ" НЕ СТАВА !!! КАПИТАЛИЗМА НИКОЙ НЕ ГО Е
    ПРОМЕНИЛ !!!
  • 50 audi a8

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "РОвч":

    колежке доста си далече от истината ама давай напъвай се може и да напълниш гащите
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ще направя

    1 3 Отговор

    До коментар #47 от "КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб":

    Ще е за над 18 годишни, щото ще дават само как ти влизам отзад. Въшка проскубана.
  • 53 като си тъп

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "432":

    всички могат да го гледат, само ти не, ти не си 432 ами 000,поне не коментирай да не ти се смеят.

    Коментиран от #55

  • 54 Опа

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "ПРОСТО":

    Опа, имаме си интилигент? Който обаче, някак си е забравил колко много интилигенти са били на гости при (чалгаря) Таа пич и ти ли си толкова интелигентен
  • 55 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "като си тъп":

    Грешка си, не е 000 а е две 00 сещаш се
  • 56 Подател

    0 1 Отговор
    Предаването е хйбаво забавно но човека който разваля всичко е Иво Сиромахов .мое мнение добър човек но не става за нищо
  • 57 B7735

    0 0 Отговор
    Седем осми е много скучна телевизия
    една и съща програма всеки ден а иначе Слави Трифонов би станал добър министър председател на България има ясна визия

    Коментиран от #58

  • 58 Наташа

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "B7735":

    Телевизия 7/8 - алтернатива на възможните истини..., гледам ви с интерес..., за сега Студио Хъ ме впечатлява!
    Браво на всички от екипа на телевизията, можещите не се предават, а побеждават!!!
    За по долу коментари..., сравнението с бай Ганьо..., не разбраната идеологията на Алеко Константинов
    и така....
    О, неразумний юроде! Поради что се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?
    Българи сме... Нали?