Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 16:04 7 686 66

Кой ще е новият губернатор на колонията?

  • бойко борисов-
  • елена гунчева

Борисов явно си тръгва. Според мен до половин година

Кой ще е новият губернатор на колонията? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов явно си тръгва. Според мен до половин година. И въпросът не е дали ще се махне, а как и най-вече – кой ще го наследи на сцената, поставен от кукловодите. Не си правете илюзии. Няма промяна без благословията на „великите сили” и местните кукловоди, прокарващи политиката им.

Борисов е видимо състарен и уплашен. Никаква радост не бликна от него при победата на Данчето Софийска в столицата. И тя не сияеше. Сравнете с предишни избори. Борисов толкова посърнал и изнервен никога не е бил. Точно както изглежда човек между Сцила и Харибда.
Не е проблемът само в изборите, където ГЕРБ определено губи позиции, а печелившите резултати се държат на добре смазаната изборна машина за манипулиране и купуване на гласове. Кукловодите не се интересуват от тези неща. Важното е пионката да слуша. И да не прави самостоятелни движения.

А Борисов стана вече неудобен за тях. Освен подигравките, неадекватните реакции и болезненият нарцисизъм водят до объркване на плановете за България. Агресивното желание за получаване на похвали и потупвания по главата, съчетано с болното желание навсякъе да се снима със световни лидери и да се гушка с тях, както и пълното неумение как да се държи и говори, го правят вреден за Плана!

Борисов в стремежа си да угоди на всички, сериозно сбърка според американците с енергийните проекти. Явно осъзнавайки, че американска газ на кубчета ще получим на куково лято. В същото време нарастващата русофилия сред българите като противопоставяне на наглостта на американците, ги притеснява. Не за друго, а защото може да им попречи да превърнат България във военен полигон за нападение срещу Русия, какъвто се опитват да ни направят последните години.

За разлика от Цветанов, който явно е доверено лице в САЩ, обучен от техните служби и гордо развяващ ръкавели на чуждо разузнаване. Направете разликата – Цветанов се срещна с много политици на високо ниво в САЩ. Борисов дори не успя да накара Тръмп да стане от стола, за да се здрависа с него. И всички се радвахме на селфи на задните части на Борисов пред масата на Тръмп. Борисов не е канен в САЩ. И сега изведнъж, след дългото посещение на Цветанов там, го ПРИВИКВАТ. При други подобни обстоятелства, Борисов щеше да го развее надълго и нашироко и да се похвали. Да е радостен и да натяква. А сега е ....уплашен. Твърденията, че щял да пита Тръмп какво е правил Цветанов в САЩ, звучат като пошла шега. Представяте ли си го – Бойко пред Тръмп, онзи го гледа високомерно, а нашият пита: „Ама какво прави тук моят бивш заместник и дясна ръка?!”. Отмятам и версията да иска български космонавт на Луната, както в безумието си поиска Сюлейман Паси, докато разсъжаваше върху посещението.

Та всъщност защо го привикват? Естествено, версията, че Тръмп се е затъжил за Борисов, не издържа. Нито пък има някакви съвместни проекти в момента. Поискаха три милиарда авансово за таралясниците, Борисов направи и невъзможното по най-бързия начин да им ги даде. И пак нещо са недоволни.

И моята версия е, че искат да направят България заложник във войната им срещу Русия. Защото русофилството в България им пречи. Защото Сърбия също е русофилска държава. Защото българите, макар и с промито съзнание, не искат да се съгласяват да се разполага ядрено оръжие на САЩ, насочено срещу Русия. Нито пък приемат американски кораби да пазят на майка си...в Черно море. Вероятно ще има набиване на канчето на Борисов по този въпрос. И основното – ще му кажат, че е време да си събира багажа. Това, което най-много го плаши. Защото той живее чрез властта. Знае, че падне ли, всички ще се нахвърлят върху него и няма да има дълго бъдеще. Знае и, че господарите му грешките не ги прощават. А той направи такива.

И така – кой ще е новият колониален губернатор? Може би Цветанов, подпомаган от алтернативата „Няма такава държава!”. Или коалиция от ГЕРБ, оглавяван от Цветанов и няколко десни партии извън СДС....Не напразно Цветанов посочи, че Борисов прави грешка, като критикува партии, с които може да направи коалиция и да работи.

Някои казват, че Цветанов е свършен. Според мен сега започва. Между Борисов и Цветанов има една основна разлика. Цветанов, без значение интелект и образование, умее да се учи и да слуша. През последната половин година много се промени и изгражда постепенно образът на умерен, европейски ориентиран политик, който знае какво прави. Докато Борисов в манията си за величие не осъзнава, че харизмата му всъщност се дължеше на външния му вид и възхищението на застаряващите лелки. Също като плейметка, която е безкрайно учудена, че като си сложи дълбоко деколте и започне да намига, не получава същият резултат, като преди години. И също като нея, Борисов нищо не научи през тези години.

А сега....чакаме. Краят на месеца според мен ще покаже бъдещето за управлението на България. Шахматните фигури са поставени. Първите ходове са направени. Чакаме!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Поглед.инфо


Поставете оценка:
Оценка 4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    80 7 Отговор
    ВНИМАНИЕ! Боко си тръгва! :)
  • 2 Комуниста

    56 11 Отговор
    Сигурно Атанасов комуниста - седесар от,, Демократична България "ще има претенции или може и Костов и Софиянски нещо изпълзяха последно време от дупките гладни! Или Слави -мултигрупа с кръчмата в Перник и телевизията 7/8!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин

    33 82 Отговор
    Русофилията нараства единствено в кухите лейки от Поглед инфо, острието на руската хибридна война срещу България и флагман на русофилската медийна клоака.
  • 6 Оххх

    31 57 Отговор
    Господи, русофилството е най-важното нещо в България, а бЪЛГАРИЯ според русофилите винаги е нормално да е на ново място.

    П.С. Ако България е руска частна собственост от около 70 години на сам, едва ли кукловодите са в Америка !??? Логично поставя статията, като един тенденциозен журналистически боклук ........

    Коментиран от #46

  • 7 Азз

    52 2 Отговор
    Стига с тоя Цветанов
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Електората Бг

    36 3 Отговор
    Некой с по голем да бъде, ние така го обичаме да ни бримчи! И ако може да псува повече по БКП!
  • 10 Авторката е права

    49 7 Отговор
    Само женките гласуват за него, а те са мнозинство в държавната администрация, учителки, съдиики и обикновени домакини.
  • 11 Behemoth

    61 4 Отговор
    Хихихииииии и аз си мисля че искат да инсталират Апартаментчика ама може и ирландската пастирка Синоптичкова ....такъв цирк не е имало и по Живково време....
  • 12 да,бе

    46 6 Отговор
    Така се говори отдавна, че Борисов си тръгва, че щял в историята да остане, че политическата ни сцена щяла да промени основно декора си и ...още глупости на колела!Единствено смислено в цялата статия ми се вижда,че ако това наистина стане,ще го замени Цв.Цв.,ами завършилият помощното във Вършец, кой друг?Тази държава се управлява от малоумници,защо да не е някой с грамота за такъв!?То всъщност други ,няма!
  • 13 Гласове от зайчарника

    34 4 Отговор
    За него обаче е важно дали, ще може да си тръгне с милиардите или друг, ще му ги харчи ? Само с гушкане на Херо няма да стане трябва и да се прежали ха ха !

    Коментиран от #38

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 7684

    44 11 Отговор
    ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
    ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ИЗЛИЗАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО СКОТОВЕ.
    КАТО СИ СТОИТЕ В КЪЩИ И ОСТАВЯТЕ СИГАНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ВМЕСТО ВАС, ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ КАТО СТАДО ОВЦЕ И ЩЕ ВИ СТРИЖАТ ДО ДЪНО.
  • 16 Ако ще сменяме Борисов с Цветанов

    44 7 Отговор
    По добре е да емигрираме в Русия.
    Цяла Европа е под диктовката на САЩ.

    Коментиран от #53

  • 17 Бай хой

    34 9 Отговор
    Прост народ, слаба държава, тикви в управлението. Жалко но факт. Разказа ни играта режима във Вашингтон. Ще чакаме по-добри времена. Виждате когато по-големият брат отслабне страда и по-малкия. Изглежда батко се подобрява. Дали ще ни помогне отново.
  • 18 Хипермен

    24 8 Отговор
    Слава Росии...
  • 19 надай се

    6 5 Отговор
    куе на пияна утка!
  • 20 Прометей

    20 1 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: Автор: Елена Гунчева) , разумните чакат -чудо -останалите поданици на мутро-индианската територия са в психо -тронно униние - овладяни от талавизора и неговото измерение - състоящо се в числото (666 )....! :) А, иначе престъпно-наглата -лъжлива мутра - (боко -тиквата - е за затвор от поне 100 години а синчето му , (свещенното прасенце -КОЙ - За 200.... ,ако пък са отстранени или отстреляни, Ето това ще е ЧУДОТО...! :)
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 30 Отговор
    Да-а-а, интерконекторната газова връзка с Гърция е фактор, а не само журналистическа новина!!!
    Cдeлкaтa зa F-16 бeшe нaиcтинa пoврaтeн и рeшитeлeн мoмeнт зa Бългaрия ! Ceгa вeчe кoмунягитe и руcoфилитe щe зaпoчнaт дa уceщaт чe Бългaрия e зaвинaги чacт oт EC и НAТO и ocнoвния врaг e Руcия ! Тeжки врeмeнa идвaт зa руcкитe пoдлoги в Бългaрия ...

    Коментиран от #22

  • 22 Прометей

    20 7 Отговор

    До коментар #21 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    (ИМПЕРИАЛИСТ) - Въ, какви Ф-чета въ , те ще си останат на чертожната говедарска дъска, А комунизъм у нас никога не е имало - русофили-българофили има и ще има, защото Русия е зачената от нас -чрез вярата и азбуката, най малко..! Ев-гейския -еврейски финансов клуб както и престъпната ъоражена престъпна -говедарска шайка -нарекла се (нато ) ще се разпаднат- до 6-8 години....Въ... :)

    Коментиран от #25, #26

  • 23 Светлоносец

    28 2 Отговор
    До 04.12.2019г. трябва да стартира процеса срещу Пеевски по закона Рико. Сигурно е пътник Борисов, той и преди 6г. пак беше пътник, но се върна на бял кон. Защо ли ни накараха да купим F16? Като видяха как за 30г. ни крадат политиците с всевъзможни схеми и обрачи от фирми, решиха да вземат малко от дяла им за покупка на самолети.
    Да уточним;
    1. ТЕЦ Марица 2 и ТЕЦ-те на Ковачки, ни продава два пъти по скъп ток от ТЕЦ Марица 1,
    2. Лукойл ни продава скъпо гориво и неплаща данъци и акцизи,
    3. Създаването на олигарсите с продажбата на безценица индустрията на соц България,
    4. Водния шедьовър на Цанковкамък за 1 млрд лв.
    5. Строителството на виртуална втора АЕЦ БЕЛЯНЕ за 6-10 млрд
    6. Продажба на ЕРП,
    7. Създаване на втори стълб на пенсионни дружества,
    8. България е един от големите производители на злато, само по 9 т./ годишно, срещу 0-ВА концесия,
    9. Зимни и летни курорти с огромно застрояване,
    10. Продажба на БТК,
    11. КТБ + външен заем и т.н.
    При такъв кротък народ , с приклонена главица защо да не го краде всеки, какво са 2,4млрд за нас, джобни пари. Който и да сложат, каквото и да стане, роба си е роб. Най-доброто което ни се е случвало е, че може свободно да напуснете тази райска природа с отвратително, завистливо, робско, смирено и злобно население.
  • 24 КОМУНЯГИТЕ (ББ, Цветанов, цяла ГЕРБ)

    22 2 Отговор
    СДС, ДПС, Ндсв, Вмро, Партията Главоча Слави и всякакви псевдо патриоти вън от властта. БСП изчиствай се от плужеците, ДБ, Зелени, всички с добри човешки намерения, т. с леви, добри десни и зелени ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ В ИМЕТО НА НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. УЗРЯВАЙТЕ, ЧЕ ГУБИМ РОДИНАТА СИ И СЕБЕ СИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА ДА ЖИВЕЕ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ В НОРМАЛНО УСТРОЕНА, СИГУРНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #29

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 14 Отговор

    До коментар #22 от "Прометей":

    Една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 26 Чебурашка

    15 8 Отговор

    До коментар #22 от "Прометей":

    Защо не попиташ Путин за вярата и азбуката? Според него азбуката им е дошла от Македония, а вярата - от Византия.

    Коментиран от #33

  • 27 КОМУНЯГИТЕ (ББ, Цветанов, цяла ГЕРБ)

    15 1 Отговор
    СДС, ДПС, Ндсв, Вмро, Партията на Главоча Слави и всякакви псевдо патриоти вън от властта. БСП изчиствай се от плужеците, ДБ, Зелени, всички с добри човешки намерения, т. с леви, добри десни и зелени ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ В ИМЕТО НА НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. УЗРЯВАЙТЕ, ЧЕ ГУБИМ РОДИНАТА СИ И СЕБЕ СИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА ДА ЖИВЕЕ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ В НОРМАЛНО УСТРОЕНА, СИГУРНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Прометей

    1 7 Отговор

    До коментар #24 от "КОМУНЯГИТЕ (ББ, Цветанов, цяла ГЕРБ)":

    Въ, чичо , и бкп - бсп- и''курнела'' да я наречете - тези днешните са с изтрита памет за род и родина въ, Най добре да се закрие-затрие....червената чума...! :)
  • 30 Morgoth

    6 21 Отговор
    Боко си тръгва само в мокрите сънища на комунетата като авторката. В момента няма никакви условия за предсрочни избори, нито политически субект, който може да усвои разпиляващото се доверие към ГЕРБ. Правителството ще си изкара мандата, а след това ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила, макар с и далеч не толкова добри резултати. Оттам нататък какво ще бъде правителството е друг въпрос - дали ще е водена от ГЕРБ коалиция, дали ще е коалиция анти-ГЕРБ или пък някакво технократско надпартийно съгласие от сега е трудно да се прогнозира. Едно обче е сигурно - към днешна дата Боко изобщо не се е засилил да си ходи и това, че го привикват в САЩ да целува краката на господаря е напълно в реда на нещата, така както и бай Тошо едно време ходеше в СССР.
  • 31 Чичо Гошо

    20 8 Отговор
    Факти, поздравления! Рядко има смислени коментари. Но този е такъв. И смел. И смелост и от ваша страна, че го публикувате. Бях решил да не ви чета заради глупавите статии на Венелинчето...няма да чета само нея. А Боко е пътник... Дали?
  • 32 Прометей

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Вито":

    :) Дон ''вито'' - и ти като дон ''винету'' за ''свободно мислещ ли се взимаш бъ , или за свободно падащ с тоя изказ....! Я..., по леко на завоите :)
  • 33 Прометей

    8 4 Отговор

    До коментар #26 от "Чебурашка":

    Глупави въпроси не обичам да задавам , Според историята и натрупаните доказателства- разни (Македония е област от България , както Украйна и Беларус са области от Русия....! Понел ... :)

    Коментиран от #35

  • 34 Диамантената ръка

    5 8 Отговор
    Еленке, той Борисов си е затръгвал откак е дошъл, ама ти отде кацна...
  • 35 Чебурашка

    6 10 Отговор

    До коментар #33 от "Прометей":

    Македония е област от България според историческите факти, но не и според Коминтерна и неговите наследници. Украйна е толкова област на Русия, колкото България е област на Турция. Украйна е поробена през 1793 година.

    Коментиран от #48, #54

  • 36 учуден

    4 13 Отговор
    Елена Гунчева - тази скоро не е унождана много е ядосана на мъжете !
  • 37 учуден

    2 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според мен до половин година.А според мен повече от година!
  • 38 безпартиен

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гласове от зайчарника":

    И като погледне в един момент сметките си в някоя известна банка-тя празна!!!Следва-сърцето не издържа и свършва също като Улянов без пари!Та със слугите е така!
  • 39 Анализатор

    8 0 Отговор
    До автора на статията - С думите "местните кукловоди" обиждате агентурата на "великите сили".
  • 40 поред на нещата

    6 1 Отговор
    Абе първо този да го бутнат в затвора , пък после .Издирването на толкова тъп е сложен и продължителен процес , иска време , а дотогава пък може и някой по-читав да пробие мембраната , случайно.
  • 41 horh

    8 1 Отговор
    На пролет, шпиц по трътката!За какво иначе ще ходи сега при Дончо?!
  • 42 Ха ха

    5 1 Отговор
    Принцеса Даяна била стра......
    ш ... на.......к. .у...р.....в. ......а
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 кючук чобан Калитко

    8 2 Отговор
    Някой чувал ли е Борисов да говори остро срещу ДПС и по-конкретно срещу Доган? Като се върне от САЩ, ще започне да го прави.
  • 45 стоян георгиев

    9 3 Отговор
    борисов няма да падне след половин година,дори ще спечели и следващите избори с тва некадърно ръководство на комунистите!
  • 46 Румяна Костова

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Оххх":

    Едва ли кукловодите са в Америка? А къде са? На Марс? Къде най-често ходеше Цветанов на инструкции? В Москва ли? Или отричат ролята му в схемите на управление на страната ни?
  • 47 Румяна Костова

    3 3 Отговор
    Статията си я бива. Поздравления за авторката Точно, ясно и умно изложение.
  • 48 Румяна Костова

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Чебурашка":

    По - полека, че Украйна е част от Русия, колкото сме ние от Турция. Не знаете историята на народа си. Ние сме съществували преди да ни завоюват турците, а Украйна Ленин и дава правото да съществува като самостоятелна република. Не съществува Украйна преди Ленин.
  • 49 Корнелия Нинова:

    4 1 Отговор
    - Според мен Гунчева пак е препила с червено вино и бълнува...

    Коментиран от #55

  • 50 Рангелов

    4 0 Отговор
    "Кукловодите не се интересуват от тези неща. Важното е пионката да слуша. И да не прави самостоятелни движения."

    Хаха, затова ли кукловодите поставиха пионката си Румен Радев на "Дондуков"-2 ??? Защото слуша безусловно и не прави самостоятелни движения. Верен Натовец е и глобалист. )))
  • 51 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Аман от такива точни, ясни и умни изложения. Мнозина са вече "гениите и предсказателите" за политическия фалит на Б.Борисов. А кой е този, за когото да гласуваме? Кой има някаква реална представа в каква "дупка" е страната ни? Кой има някаква идея как и пред кого да "счупи коляно" / иначе не става - много сме малки, а сега и с изсулени гащи/, за да потеглим " нанагоре " ? Никой не дава отговор. Само критикари. " Пази Боже от критикари,като наш,то магаре". И при същите правила, даващи възможност за най-долни манипулации на изборни резултати / САЩ са специалисти на тази тема - в други държави са го доказали/, кой аджеба ще да е ?? Или от сега още г-жа Е.Гунчева предрича "блестяща кариера" на друг крадец като Цв.Цв. например ?? Ужким без да иска - след обстоен, "умен, ясен и точен" анализ..............?!
  • 52 хахаха

    1 3 Отговор
    Съжалявам, че си дадох труда да прочета този русофилски памфлет, а не погледнах преди това откъде е препечатан! Ако наистина бяхме "колония" на САЩ, както се изразявате НЕуважаема другарко, България сега щеше да е на светлинни години в развитието си и една от водещите източноевропейски държави в ЕС, но положението й е диаметрално противоположно, уви! Кой държи енергийният монопол тук - Газпром и Лукойл ли, иби Тексако и ШЕЛ, чий пАток ще финансира България и чия атомна централа, американски ли са интересите там??????????
  • 53 хахаха

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ако ще сменяме Борисов с Цветанов":

    Няма смисъл да чакаш каскет, ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-РОССИЯ!
  • 54 Прометей

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Чебурашка":

    И... зщо българите -роби по това време след Котузов ще се заселват при други роби.....? :) Хайде по -мисли..... :)
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 панчо виля

    2 1 Отговор
    Огромната грешка на Петър Младенов е че само си пожела танковете а не ги докара да разгонят тези 150 келеши около Цар Освободител. Китайците не се поколебаха и за времето на проспания наш преход не си унищожиха индустрията, не си ликвидираха земеделието, не си затриха външните пазари и станаха първа икономическа сила. Но имаха великан висок само метър и половина Дън Сяо Пин който само коригира курса на китайската джонка, докато ние директно разбихме нашия кораб в скалите и се издавихме.

    Коментиран от #57

  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "панчо виля":

    За тази реплика Пешо-танкиста трябваше да отиде в панделата според НК, но поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 58 факт

    0 0 Отговор
    ще бъде от сой
  • 59 все надолу

    0 0 Отговор
    Както му разчитам сигналите...май ще е Горанов! И като дойде месец май ще хванем гората...
  • 60 Прософил

    1 0 Отговор
    Ленчето Гунчева е болна путинистка!
  • 61 Юра

    1 0 Отговор
    Congratulations, от къде набра такава смелост да ни отсрамиш, Благодаря ти много, само едно име си и написала грешно, нека те поправя. СОПОЛ - ОН Пасе.
  • 62 бай Даньо

    0 0 Отговор
    Въъъъъ, по тъпа и просташки написана "статия" не бях чел скоро. Защо го четох това!? Аман от дураци с журналистически дипломи !
  • 63 Заряд

    0 0 Отговор
    Много ми е смешно,как някои папагали, герберофили, каканижат, непрекъснато, че видите ли- Бойко е голям враг на комунистите и противник ,а всъщност,истината е че той е същия червен герой,като другите,и изобщо партията му е пълна със такива,комуняги, като него.И сега американците започнаха да осъзнават това.
  • 64 Гарван Гарванов

    0 0 Отговор
    И цецо, и Боко и останалите от шайката по бързо в пандиза, където им е мястото!
  • 65 Бай

    0 0 Отговор
    Всички са лобират за господаря си !!!А бедните български граждани са много заети със собственото си оцеляване- - вместо да очистят парламента от тези! !!! Спят и чакат някои да ги оправи! !!!!Събудете се !!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.