Last news in Fakti

2 Декември, 2019 12:37 49 512 125

За хаоса в държавата е отговорен Бойко Борисов

  • бойко борисов-
  • стоян тончев

Повече от ясно е, че настоящите овластени лица са неспособни да изпълняват ангажиментите си

За хаоса в държавата е отговорен Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС, архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нено Димов трябва да бъде уволнен от поста си на министър на МОСВ, защото отговорността за състоянието на язовирите в България е негова. Водната криза в Перник се дължи на неговите действия и бездействия.Красен Кралев трябва да бъде уволнен от поста си на министър на спорта, защото той трябва да следи отчетността на откраднатите пари на данъкоплатците от БФС и да сезира компетентните органи. Умишлено или не, той не го е (на)правил. Социалният министър Бисер Петков е отстранен от поста си и на негово място е настанена Деница Сачева, защото най-вероятно той е отказал да слага подписа си на места, на които Сачева ще сложи своя. За хаоса в държавата е най-вече отговорен премиерът Бойко Борисов, като шеф на изпълнителната власт.

Отделни оставки няма да решат проблемите в държавата. Повече от ясно е, че настоящите овластени лица са неспособни да изпълняват ангажиментите си. Още по-страшното е, че те са първоизточници и проводници на всички злини в държавата, а ние сме техни съучастници, защото само мрънкаме, но не можем да се съберем поне 20 хиляди души, които да отстояваме своите права и законни интереси!

Вече сме официално най-неграмотните в Европейския съюз.

Много скоро ще оглавим и световната класация за най-прост народ на всички времена!

Автор: Стоян Тончев


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 312 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен.

    408 121 Отговор
    Стоянчо не те ли е истрах за живота ти ? С такива критични публикации срещу Бойко може скоро да отидеш в някой друг по хубав свят.

    Коментиран от #12, #39

  • 2 русенец

    341 43 Отговор
    ...то пък един живот...
  • 3 Орнитолог

    555 58 Отговор
    Браво Г–н Тончев! По–кратко, ясно и точно не може да бъде казано, но щраусът си е заровил главата в пясъка, стърчи му само задника с приятелски поздрав към незаменимите партньори.

    Коментиран от #99, #100

  • 4 Умберто

    227 22 Отговор
    Само вятърът,вятърът вейна едва,пиле някакво изписука...
  • 5 мани,мани

    397 56 Отговор
    Мноо мъка по тия земи....Само с „Винету” не става...После защото децата не искали да четат и образоват.Ами татковците им като гледат тв и го коментират,че виж го тоа необразования вече 10г ни управлява,дятето къф пример да вземе?От баща си инжинер например,къде е учил висша математика в ТУ и бачка на смени за 1000 лева или от тоз тиквун еднокнижника?

    Коментиран от #116

  • 6 Behemoth

    225 48 Отговор
    Без БАЦЕ ний сме нищо!Едно време като кажеха България и се сещаха за ....майката....сега като кажат България и се сещат за БОЙКУ...
  • 7 Баба Гицка

    262 20 Отговор
    Щом бебето не плаче,значи не е гладно.

    Коментиран от #83

  • 8 амчи

    224 27 Отговор
    до едно време шумкарите,после тия с филиите с мас...
  • 9 месара

    81 239 Отговор
    за настъпването на зимата също, и за катастрофите, чалгата, миските, плейките, за турските сериали, за "интелигентните" предавания по ТВ, за това че сузанита е навита за тройка, за избирането на "убавата" мис България тая година, също! нали другаре? а така хубаво беше подредена държавата по време на бсп, редяхме си се на опашка даже и за хляб, Образувание и медицина" безплатни", а колко деца се" раждаха" само, майките "осигурени" , всички предприятия "работеха", 5 $заплата, престъпност "нямаше",......., абе по добре беше!

    Коментиран от #46, #87, #95, #124

  • 10 Диктаторът от Банкя

    210 33 Отговор
    Айде ся, кусури ! Аз съм премиер, вие сте премиери затова аз забогатях, а вие затъпяхте !
  • 11 Българина

    184 25 Отговор
    Да ти кажа ли правичката? - И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…

    Коментиран от #64

  • 12 Byg

    67 203 Отговор

    До коментар #1 от "Загрижен.":

    Това само доказва че медиите са бухалки удрящи властта и управляващите. Това са медии купени и слугуващи на компартията и дпс , тва с натиска върху тях от властта си е жив ташак. Аз виждам както и всички разумни хора които за н-ти път гласуваха за ГЕРБ едни кадърни хора които се опитват и до голяма степен успяват да изринат лайната завещани от дивия комунизъм , където количество беше по важно от качеството. Колкото до Кралев , евала на човека , разрови помията в централата която беше закърмена с покията още от времето на алкохолика смешник иван славков

    Коментиран от #13, #28, #56

  • 13 болен гербераст,

    132 27 Отговор

    До коментар #12 от "Byg":

    Намажи се с "Крем Боко" и ще ти мине !
  • 14 Далавера

    181 26 Отговор
    Вие си ги избирате, не се оплаквайте! Ще седят там докато има гювеч и нулева отговорност!!!
  • 15 Прометей

    166 23 Отговор
    Автор: Стоян Тончев/ СТУЕНЧО, ТОЯ ПЪТ УЦЕЛИ ИСТИНАТА...!! - НЕ МОГАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е УЗУРПИРАНА - И ОРГАНИЗАЦИЯТА В ОМАЛОМОЩЯВАНЕТО - ПОБОЛЯВАНЕТО И УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ Е В.....ХОД....!-СИСТЕМНО -ПЕРЕОДИЧНО -ДЕНОНОЩНО...! -МУТАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН.... - ИЛИ ОТСТРЕЛЯН.....!
  • 16 Франц

    67 234 Отговор
    Червените дебили търсят под вола теле зада очернят Б Борисов

    Коментиран от #82

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ацо

    200 17 Отговор
    Съгласен,само автора е забравил и здравният министър където бяха разкрити брутални източвания на здравната каса!
  • 20 Димов

    242 20 Отговор
    Държава, колкото един квартал на Ню-Йорк, а вече 30г не могат да я дръпнат от дъното. Некадърни бездарници. Само присвояване, усвояване и заграбване им е в главите.
  • 21 Нерегистриран

    46 144 Отговор
    За хаоса сме си виновни за всичко гражданите. Борисов, не е слънце да изгрее навсякъде. Не започнат ли фирми съвестно да си изпълняват задълженията, да не крадат от малкото останали хора в бг, много са измамите... Кой не ми е изгодно терминал 1,друг изход не виждам, а кой остане тук е редно да не обръща внимание на нищожни неща

    Коментиран от #40

  • 22 4643

    52 23 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    Важното е хонорар да пада. За другото хонорар - нема.
  • 23 5894

    51 12 Отговор
    Протеста спонтанен ли ще бъде?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Анонимна

    53 132 Отговор
    КАТО СИ ИЗБЕРЕМ ШАЙКАТА НА КОРНИ .....ПА КАТО ДРЪПНЕМ НАЗАД СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ.НЕ ВИЖДАМ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО.ТАКА,ЧЕ УМНАТА,ДА СИПЕ БИСЕРИ ВСЕКИ УЧИНДОЛЕЦ МОЖЕ!
  • 26 ГЛАВАНАК

    106 25 Отговор
    Нерегистриран Е ТРОЛ, ВИНЕТУ Е ВИНОВЕН ЗА ИЗБЯГАЛИТЕ БГ ХОРА, СЛЕД КАТО Е ИМПЕРАТОР ЗА ВСИЧКО В БГ, ПОЗДРАВИ ОТ ЕРДОГАН И ТАНАП, ТОЙ И ЗА РУСКИТЕ ХЬБОВЕ В БГ НЕ ЗНАЕ НИЩО, И ЗА ТЯХ НЕ Е ВИНОВЕН, ТОИ Е ЦАР БЕЗ ВИНА ЗА ЗИЩО, ЧЕ НА ГОДИНА БЯГАТ НАД 50 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА, ОТ ХУБАВО
  • 27 Сашо

    132 28 Отговор
    Ако Бог беше българин отдавна да ни е отървал от Боко и от другите боклуци. Защото явно ние не сме способни сами да се отървем.
  • 28 Лабас

    48 11 Отговор

    До коментар #12 от "Byg":

    Шъ съ опраиш , ама друг път, генетично си увредеен.
  • 29 от Кремъл

    15 25 Отговор
    А ты кто такой гномик недоьобаны?
  • 30 Една

    37 76 Отговор
    Нали се наричате ФАКТИ, а пък отразявате мнения и то предимно еднопланови, писани от хора виждащи нещата изцяло негативно и изпитващи удоволствие от работата си с кафяво-черната боя.Животът за различните хора е различно оцветен - така е било и така ще бъде винаги.Редно е, ако го отразявате обективно , да успявате да доловите и останалите цветове.Иначе ставате преднамерено мрачни и отблъсквате читатели.

    Коментиран от #65, #67

  • 31 алф

    60 20 Отговор
    Къде па ви е хаус всичко е под контрола на ВИС-8. Боро 1 - провал, Боро -2 провал, Боро -3 до този момент 800 протеста на различни теми чакаме боро 4 всеки момент и вис - 9

    Коментиран от #44, #52

  • 32 ТОЧКАТА

    55 13 Отговор
    ...само сме мрънкали!!???Само не се заблуждавайте ,че положението ВИ зависи от вас!!!!Щото друг казва че работи добре с ББ....
  • 33 Не носи наказателна отговорност

    43 11 Отговор
    Ще го изкарат луд
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Светлин

    110 14 Отговор
    Жена, я пусни телевизора да ми каже Бойко колко сме добре, че нещо започнах да се съмнявам.
  • 36 Матей

    91 26 Отговор
    хАОС В ДЪРЖАВАТА СЕ СЪЗДАВА от 30 г. насам,а при ГЕРБ достигна своеобразен апогей.Системата е такава,натрапена от амерските ни господари,които ни превърнаха в своя колония.Илюзия е ефимерната им демокрация и дрън-дрън евро-атлантически ценности,изборите са фарс,управлението-- дистанционно.Каквото им се каже от щатския гаулайтер и го изпълняват,ако ще и целия народ да разиграват като еквилибристи, с висша дресура и превръщане на хората в тревопасни.Само откъсване от метрополията и ориентиране към тесни икономически връзки с Русия и Китай може да спаси положението,а също и коренни политически реформи.
  • 37 Име

    23 53 Отговор
    По някога, въпреки че знам, че е грешка искам Корнелия да стане министър-предсезател, а Мая президент! Е само след година ще разберем.... Много ми е интересно как ще се срещат с Ердоган да го молят да не пуска мигранти...
  • 38 ИЗМАМНИЦИТЕ

    45 6 Отговор
    НАВОДНЕНО Е С ТРОЛОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИДИОТИ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гост

    73 16 Отговор

    До коментар #21 от "Нерегистриран":

    България загива.Това ли е незначително?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Другия с коня

    31 72 Отговор
    Хаоса е в главата ти,Стоянчо...Подреди си мислите малко ,за да стане хубава бухалка...От десет години работим на спокойствие и на Печалба....А това,че не управлявате винете себе си и некадърните Червени Приватизатори...Хайде наздраве и мезете...Мезете блажно...
  • 43 соросоидни кърлежи

    45 8 Отговор
    Това тук радост за нпо свине и нерес сорос, особено в частта" най неграмотни в ес", това беше и идеята на БХКур-и ,всички до един да бъдем на ниво цигани и да слушаме чалга - ден и нощ. Целта е постигната, ако не искаш тази участ, бягаш ли..чак до Чикаго, само и само далеч от балканска уродлива действителност..Но пък целиет свят е побъркан от тези нпо , навсякъде вони на мърша ,особено в Европа с прииждащи орди - аработалибанска сган.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ПЕНКО

    17 24 Отговор
    ДА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ТВОЯТА "КАМБАНАРИЯ " Е НАЙ-НАЙ- Е ПРЕКРАСНА САМОЗАБЛУДА ,НО ЩЕ ТИ ДОНЕСЕ ХУБАВИ СЪНИЩА !!!!! ХАОС В ДЪРЖАВАТА Е МАЛКО ПРЕСИЛЕНО И ... !!!
  • 46 Вали

    44 16 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Пий си хапчета редовно , че ГЕРБ не е вечен и пак ще те върнат в психиатрията !
  • 47 дедо йоцо гледа

    49 13 Отговор
    Не е отговорен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Макар и една книга прочел, ни го каза в очите още в началото, че матряла не става, ама не сме го разбрали. А и оня професора с 80% също ни го каза, обаче пак не разбрахме. Е като сме толко умни, толкова. Да са живи и здрави децата ни в чувбина.
  • 48 Голям т*шак

    48 12 Отговор
    Жена, пусни телевизора, за да каже Бойко, че сме добре, че нещо пак се разколебах.

    Коментиран от #61

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Емил Рангелов

    35 71 Отговор
    Преди 15 години по-добре ли беше бе свинье малоумни?А преди 20?А преди 30?А преди 35?А да ви не онодем макьята малоумна!Сори за изразите!Ама на такава статия и дебилизъм ,за друг стил.не се сещам!Кое и припкой е било по-грамотно и по-добре?При Костов?,Луканов?,Виденов?,крадливия цар?,Орешарски?Не е идеално положението сега ,но е най-малкото зло което ни се е случвало след като комунизмът си бил отишъл и времето било наше!Идете се перете некъде ,всичката червено-лилава русофилска паплач!

    Коментиран от #59

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 БедниСтариПенсионери

    29 6 Отговор
    Какъвто Еньо,такъв и Пеньо...
  • 54 Селянин

    59 8 Отговор
    Който и да дойде положението е безнадеждно. Ние сме мъртва нация. Самоунищожихме се.

    Коментиран от #109

  • 55 факт

    32 5 Отговор
    ПО СКОРО ГЕНЕРАЛИТЕ КОИТО ГО ПОСТАВИХА!
  • 56 Гошо Китай

    30 5 Отговор

    До коментар #12 от "Byg":

    Ти не само не си изпил хапчетата ,но си избягал от лудницата!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Една калинка го турила на маслинка

    14 4 Отговор
    Ако ти започнеш да краде фирмата ти трябва да уволнят шефа ти, защото той е виновен, с хващаш ли?!? Пълен абсурд....​
  • 59 Балък

    26 9 Отговор

    До коментар #51 от "Емил Рангелов":

    Ето такива като тебе ни докараха до тук .Дядо Вазов го казал " не народ а ....."

    Коментиран от #66, #70

  • 60 Свидетел

    9 14 Отговор
    Ако беше през луканово време щяхме да го търсим в канавката тои мечтаи за виденово време което беше много щасливо
  • 61 МалъкТ

    12 26 Отговор

    До коментар #48 от "Голям т*шак":

    Поне има ток при комунистите и ток нямаше ивсички управляващи вмосква
  • 62 НЕ МУ ПРИДИРАЙТЕ

    49 8 Отговор
    БОРИСОВ НЕ Е ВИНОВЕН - ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТ.
    ИНТЕЛЕКТ СЕ ИЗГРАЖДА С ОБРАЗОВАНИЕ.
    БОРИСОВ Е ЗАВЪРШИЛ 3 (ТРИ) ГОДИШЕН ТЕХНИКУМ ЗА ПОЖАРНИКАР.
    ТОЛКОВА Е УЧИЛ - ТОЛКОВА МУ Е ИНТЕЛЕКТА.
    А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ?
  • 63 това е истината

    39 9 Отговор
    Кратко , ясно и точно. Поздравления на Стоян Тончев.
  • 64 Този дето го написа си отиде без време.

    26 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българина":

    Алеко
  • 65 Кои други цветове бе

    53 11 Отговор

    До коментар #30 от "Една":

    кифло смотана. Кой е цъфнал и вързал в България освен мафиотите, престъпниците, олигарсите, мутрите и мутресите (проститутките и златотърсачките) като теб.
  • 66 Винету

    16 0 Отговор

    До коментар #59 от "Балък":

    Не Вазов,а Славейков го е казал.
  • 67 Един

    25 5 Отговор

    До коментар #30 от "Една":

    50 нюанса сиво е положението в БГ мила: и икономика и образование и правосъдие и социална политика и медецина и всичко. Огледа се! 50 нюанса сиво!

    Коментиран от #96, #97

  • 68 НЕУТРАЛЕН

    25 7 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН УВОЛНЕНИЯ...И НА ТОЗИ ДЕБИЛ ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДА! ЗА БЕЗСМЪРТЕН ЛИ СЕ СМЯТА?
  • 69 theoldman

    18 7 Отговор
    Хубаво да си имаш мнение. Жалко, че нямаш реални идеи как да се оправят нещата. Нинова и Манолова няма да оправят държавата. Мечтайте си колко искате. Народа така му харесва, затова и гласува за Боко. Да критикуваме можем, ама на дела хич ни няма. Вижте първо колко ни е примирена младежта.
  • 70 Емил Рангелов

    10 3 Отговор

    До коментар #59 от "Балък":

    Верно си БАЛЪК!И не го е казал Вазов ,друг е !Чети повече неграмотнико!Повече съм прочел,мога и знам отколкото може да ти възприеме аспирина!Защо аспарин ли!Има една единствена гънка и тя е права,за равновесието само!
  • 71 Гринго

    39 7 Отговор
    Мутра ни управлява вече десет години.
    Герб наложиха еднолична власт.
    Всичко е абдекирало.Парите са изнесени.
    навън.
    Чака ни национална катастрофа.
  • 72 Гост

    22 4 Отговор
    Стига с това "няма кой". Толкова сме без самочувствие и да си мислим, че един среднограмотен човек трябва да ни управлява. Свършиха ли способните българи или просто отидоха в други държави.
    Народът си заслужава корумпираното правителство!
  • 73 Гастарбайтер

    27 6 Отговор
    Трябва да се започне от нулата.До там ни докараха демократите през последните 30 г.Но за целта трябва да се смени системата и строя,като при Хитлер една партия.Национална работническа партия
    Всичко да стане държавно,а виновните разграбили държавата в затвора.
    Всичко друго са празни приказки.

    Коментиран от #107

  • 74 Гост

    11 6 Отговор
    Само така е! Бойко е виновен за всичко!
  • 75 Моамед

    14 2 Отговор
    След 30 години крадене резултатите
    са налице.Сега чак разбраха че това било грешка, онова било грешка.Но вече е късно.След дъжд качулка..
  • 76 Точна констатация

    19 3 Отговор
    Най прост и най неграмотен народ...!
  • 77 Пак ще го кажа и не за последно

    29 5 Отговор
    Ниe миcлим, чe вce ca ни винoвни ГEРБ, БCП, мaфиятa, бeззaкoниeтo. Нo точно тук ни е грешката. Те са само продукт на българското общество. Трябва да се разпространи това послание - САМО НИЕ cмe винoвни, c бeздeйcтвиeтo cи, зa пoлoжeниeтo, в кoeтo ce нaмирaмe, и CAМO НИE, българският народ, ще оправим нещата. Не можем да чакаме някой да дойде. Защото никой няма да дойде. Това е омагьосан кръг. Мaфията не дава на никой нормален, интелигентен, некорумпиран да идва на власт, затова никой не идва и държавата се мафиотизира още повече. Затова мафиотите, дори и да са най - доброто в момента, трябва да се свалят. Трябва да им се покаже, че има последствия от действията им. Не трябва да се оставят безнаказано да безчинстват или бездействат. Все пак са отговорни за животите на милиони българи. Не трябва да им а никаква търпимост. Грешно е просто да се мисли, че някой ще дойде и ще ни спаси. Бъдете поне малко перфекционисти. Трябва да се стремим към най - доброто изобщо, а не най - доброто сега сега, иначе държавата ни няма да се оправи и ако не се задействаме, не само, че няма да дойде никой да ни оправи(мафията няма да даде да дойде някой нормален), ами и вечно ще ни мачкат.
  • 78 Още нещо

    25 3 Отговор
    Не забравяйте, че сме на първо място по смъртност в света и най - бедни в ЕС след повече от 10 години членство.

    Коментиран от #110

  • 79 Дидо

    19 2 Отговор
    Сегашните трийсет години са сътворени от хорицата на предишните 45 години
  • 80 Стани да си легнеш

    11 4 Отговор
    Тия не са кадърни и крадат ,ами да идват Р.Овч,Р.Геч,Р.Петков Сер.Гей,и да оправим държавата бе.
  • 81 Мую

    16 6 Отговор
    Всъщност България се управлява като феодална държава от 15 16 и век..Царя дава като не му харесва реже глави за назидание щото народа го иска нищо че отрязаната глава в много случаи е по умна и се е опълчила на някоя глупост.Царедворците са верни може да са тъпи но дебелооки нахални.Царя винаги е прав ,а като се усети малко по силен щото падишаха му е подарил американски кафтан почва да гази наред и свои и чужди. Филмите за Хюрем, Кьсем и други подобни наподобяват нашето управление.
  • 82 Еретика

    25 7 Отговор

    До коментар #16 от "Франц":

    Защо забравяш че Бойко е член на БКП и агент на ДС.Аман от плитко паметни подмазвачи.
  • 83 Тото

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Баба Гицка":

    Едно време бебето заплака .значи е било гладно
  • 84 Българин

    10 5 Отговор
    Идва нова сила която ще раздвижи блатото без наше знание и желание а това е следното така наречените Роми без помоща на Европа и България се образоват парите на Евро СЪЮЗА потънаха в нечии джобове Тази част от Ромите които живеят в Западна ЕВРОПА се образоват благодарение на тамошните закони конкуренцията с тези които живеят тук ги кара да се образоват и у нас остана би малко време когато ре ше си поискат тяхното а то е ВСИЧКО което НИЕ корумпираните и лишени от правосъдие БЪЛГАРИ ще се сблъскаме с тяхните желания А какви са те ще разберем пост фактом

    Коментиран от #85, #91

  • 85 Това ли е

    18 4 Отговор

    До коментар #84 от "Българин":

    Това ли е съдбата на България? След толкова години славна история да се претопим в ромите и да станем ромска държава?
  • 86 йох

    9 3 Отговор
    С лекета като Стоянчо и Борисов ни е много!
  • 87 И тогава

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Е имало грешки, щом са ни завещани индивиди като теб. Иначе Бако е ОК, но за лафче в хоремага, не да представлява държавата.
  • 88 Софро по TV

    6 24 Отговор
    Ооох, колко много разбиращи! Хора чете просто и цъкайте! Трябва,трябва,трябва 20 000 1000 000. Не разбрахте ли вече, че няма как да стане. Ние сме избрани от 600 000 хиляди избирателя. Ще ви смачкаме както и където пожелаете , парите и властта са в нас. Проумейте го с малките си пилешки мозъчета,и приемете съдбата си най- накрая

    Коментиран от #102

  • 89 Е не е така

    11 2 Отговор
    Не беее, Той е отговорен за амфетите, за хаоса винаги други са Му виновни.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Дървар

    10 1 Отговор
    Повече работа по малко интриги.А като има избори не се крий народе ПО кръчмите ами МЕСТИ.Живи и здрави.
  • 94 onq s konq

    7 18 Отговор
    След като ИМА ХОРА КОИТО ПЛАЩАТ за Статии в ПОДОБЕН СТИЛ,ще има и Юнаци- Стоянчовци,които да ги пишат.Това се нарича "Пазарна икономика" и Свободата на словото й е ГАРАНТИРАНА 100%.Проблемът е че Любителите на тоя вид "четиво" са доста под "Санитарния минимум" и ЕФЕКТЪТ ОТ НАПИСАНОТО ...не си струва парите.
  • 95 Остап Бендер

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Тъпите подигравки на МЕСАРА със социалните придобивки на соца граничат с извратеност.Да,сега имаш свобода да псуваш управниците,да ровиш в контейнерите за боклук,да умираш,ако нямаш бол пари за безплатното здравеопазване,децата ти са свободни да стават наркомани,джендъри всякакви,а по предприемчивите са свободни да правят слугинаж на новите братя.Такива месари,касапи и други тъмносини боклуци доведоха България до най голямата национална катастрофа в историята ни-загуба на повече от 2 милиона младежи,чиито деца на запад вече няма да бъдат българчета.На тяхно място напират онези човикоподобни,които се прехранват с крадени кабели и всичко друг,което може да се краде.С подкрепата на тиквите и онези 1500 НПО-та,финансирани от едно много голямо братско посолство.
  • 96 Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #67 от "Един":

    Абе защо все подминавате "новата калинка" Екатерина - от лаф на лаф, гаф след гаф ?
  • 97 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "Един":

    Абе защо все подминавате "новата калинка" Екатеринка- от лаф на лаф, гаф след гаф ?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Друга

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Орнитолог":

    Другарю, Тончев!
  • 100 Друга

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Орнитолог":

    Другарю, Тончев!
  • 101 Туджи

    3 9 Отговор
    Стояне, колко ти плати Нинова за тази статия ? Не си позволявай да даваш характеристики на цял един народ, има и другомислещи - това се разбира и доказва на избори ! Хаос има в главата ти !

    Коментиран от #103

  • 102 До 88 от софро

    12 2 Отговор

    До коментар #88 от "Софро по TV":

    Вие сте 600 000 ние сме 5 000 000 кой кого ще смачка не знам,аз лично ще опукам поне петима гербери преди да ме смачкат.
  • 103 силно повлияни от простотията Му

    5 3 Отговор

    До коментар #101 от "Туджи":

    Това за другомислещите е силно преекспонирано най-вече в частта му за мисленето.
  • 104 Рашо

    10 2 Отговор
    Само знам едно..... Че откакто са на власт ГЕРБ.. изсекоха горите.. Пълна анархия цари в държавата. До няколко години ако така продалжаваме не знам ще остане и цяла гора някаде.днес ядох филия с мас за закуска.. А вие.

    Коментиран от #106

  • 105 Нормален

    5 7 Отговор
    Бойко Борисов е виновен, че не вкарва стрина Курна и спонсорите ѝ в панделата.
    Иначе червените утайки да ми пишат за хаус, защото помним какво беше по тяхно време.Фалити на банки, ежедневни отвличания и публични екзекуции.
  • 106 Прашо

    7 2 Отговор

    До коментар #104 от "Рашо":

    Пинокио, знаеш ли кога започна изсичането на горите?Откакто ГЕРБ били на власт … смешник
  • 107 Хахаха

    4 5 Отговор

    До коментар #73 от "Гастарбайтер":

    Нищо не трябва да е държавно, НИЩО!Панимайш?Колкото по-голям е дела на държавната собственост, толкова по-бедна е държавата.Доказано многократно, но това червените баламурници не можете и никога няма да можете да го разберете.
  • 108 Бай Коко

    5 1 Отговор
    Като прочетох коментарите разбрах колко сме прости. Всички са недоволни и всички гласуват пак за един и същ човек. Да се почуди човек как печели избори.

    Коментиран от #119

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Друго нещо

    3 5 Отговор

    До коментар #78 от "Още нещо":

    Португалия беше най-бедна в ЕС цели 30 години и какво, да не са искали да напускат?А първа по смъртност е Русия.Според нагласената им статистика населението е 146милиона.Реално не превишава 90 милиона.
  • 111 Ставрю

    8 2 Отговор
    Опростачването чалгализацията облъчването с турски сапунки подмяна на историята или затриването на България тече с оълна сила. Будните избяягаха и се устроиха на запад тук останахме по страхливите и опростачени люде. Медиите също носят голяма вина крият и обслужват мутрите.
  • 112 Коко

    7 2 Отговор
    Поздравление към 88автора за статията и на сайта, те можели да пускат и по различни статии.
  • 113 Рос Питърсън

    6 2 Отговор
    То точно на последната класация се дължи всичко я, щото е вярно.
    Нашият народ не прост, той е много прост и става все повече.
  • 114 АрхНикола Пеев

    3 5 Отговор
    Стоян Тончев е от онези журналисти, които си изсмукват от пръстите, пишат некомпетентно и се смятат за велики разследващи. Истината е, че в журналистиката ни липсват истински специалисти, тясно специализирани и компетентни по различните въпроси. Колегата Тончев може да пише за мода, конкурси за красота, кино фестивали , но за водната криза в Перник, написаното е направо профанско. Министерството на околната среда и водите не отговаря за 2300 различни язовира в България. Има частни-на концесия, общински, на напоителни системи и др. Прокуратурата ще разнищи главните причини за кризата, но основната е 75% разхищение на водо снабдителната система, нерегламентираното прехвърляне на водни ресурси от един водо-източник към друг
  • 115 поп Грую

    5 2 Отговор
    Към Рос Питърсън:
    Какво очакваш от това езическо племе дошло от "незнайно къде"
    и настанило се с КОВАРСТВО и ИЗМАМА по тези хубави земи
    принадлежащи на Византия.
    Има ли друг народ в ЕВРОПА на който 2/3 от историята му да бъде
    в ...робство !
  • 116 Радостин

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "мани,мани":

    Те сега дори Робинзон Крузо не четат, ти за Винету говориш
  • 117 Бочко Тиквето

    4 1 Отговор
    Тиквениците по върховете на тази кочина са представители на тиквениците, които вегетират в низините й, как да е по-различно:)))?!?
  • 118 audi a8

    3 0 Отговор
    За съжаления е така доста вярно че този господин бб не води на никъде страната ни защото е той не знае на къде няма идея колко може да се направи.Колко може да се промени ако има желание и иска.Но уви от такива хора трудно.Жалко че има хора който даже го отчитат като успех това неговото както един коментар по надолу.Какво е изринал при положение че просто маха едни хора и слага други негови хора нищо не прави.Докато не се промени точно тази практика като дойде някой да маха едни хора и да слага свой и задължително да променя закони както е удобно на своя кръг от хора.Е така няма как да стане нещо в България.Ще продължаваме да си затъваме
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Д.Кънев

    2 0 Отговор
    Що Берон не каже как при соца ходеше на ляво и дясно на запад.Що не каже как брат му се самоотлъчване на запад с години и се връщаше.И нищо.Стига Бероне не ни прави на абдали и идиоти.Ти се възползва максимално от соца,както и брат ти.Е сестра ти не я познавам.Само знам че я има.
  • 122 Истината54

    2 0 Отговор
    Е не е ли вярно, че колегата ви тиквеник купува гласове.
  • 123 Истината54

    1 0 Отговор
    Е не е ли вярно, че колегата ви тиквеник купува гласове.
  • 124 3333

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Кат не щеш БСП, има други десни формации. БайУй е напуснал МВР, защото не е искал да си предаде партийният билет. Неговия антикомунизъм е демагогия. БСП никога не са имали толкова власт след 89-та, колкото има БХ над 10 години. След 10 години на власт, не може все други да са му виновни. Ако поне малко работа бяха свършили, дори нещата, които изброяваш щяха да са по-различни. И между другото, преди БХ, по време на БСП ръста на икономиката ни беше двоен. И при Костов, и при Царя. Буквално няма ни едно правителство, което да е било толкова зле през тоя век. По някое време имахме 10 милиарда чужди инвестиции, сега до два не можем да докараме. Доходите след 2003- са нараствали по-бързо, отколкото нарастват в тия 10 години.
    В Сърбия, дето не е в ЕС има повече. За толкова време, дори комунистите щяха да ни вкарат в Шенген. Образувание е това, което ти е заместило мозъка в главата. Образование се пише, ама то човек, който вярва на ГЕРБ няма как да е особено грамотен.
  • 125 Към загрижен и останалите лизачи

    2 1 Отговор
    Търпението на всеки човек си има свой граници, и когато народа ни види др алтернатива и се вдигне да мете , такива като теб ще отидат на място което им се полага, в кенефа.