6 Декември, 2019 17:37 10 543 64

Слави Трифонов за отказаната регистрация: Не може да ни спрете

  • слави трифонов-
  • регистрация

Нека бъдем наясно – Те не щат да има референдум, Те не щат да има пряка демокрация, Те не щат да има партия, която защитава гласа на хората, референдумите, пряката демокрация

Слави Трифонов за отказаната регистрация: Не може да ни спрете - 1
Снимка: 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Току-що Софийски градски съд отхвърли регистрацията на партия „Няма такава държава“ с довода, че цветовете бяло, зелено, червено, присъстващи в символа на партията, създават впечатлението, че присъства националното знаме. А това е забранено в Закона за политическите партии, член 5-и.
Да оставим настрани факта, че цветовете бяло, зелено, червено присъстват в символите на три парламентарно представени партии – БСП, НФСБ и АТАКА.

Да оставим настрани факта, че за БСП, НФСБ и АТАКА – може, а за „Няма такава държава“ - не може.
И да погледнем обективно – това е просто измислена причина. Ако не беше това, щеше да е името на партията. Ако не беше символът или името на партията, щеше да е името на лидера на партията. Ако не беше името на лидера на партията, щеше да е името на родния град на лидера на партията.

Нека бъдем наясно – Те не щат да има референдум, Те не щат да има пряка демокрация, Те не щат да има партия, която защитава гласа на хората, референдумите, пряката демокрация.
Скъпи Те, наистина ли мислите, че така ще ни спрете? С цветове и с имена? Не може да ни спрете, защото не са важни цветовете и имената, а е важно съдържанието.

Ако следващата инстанция потвърди това безумно и незаконно решение, ще регистрирам нова партия – с друго име и с други цветове. Но ще бъде със същите граждански и политически цели – нещо, което никой съд не може да забрани.

Да живее демокрацията и свободата на словото!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко контрата

    79 11 Отговор
    Аз за кво я правя тая съдебна реформа, ако не мога да ви спра ?
  • 2 мали мали

    60 9 Отговор
    Мръфката за тех,кокала за народа,а да ви е честито

    Коментиран от #18

  • 3 пускайте го

    31 60 Отговор
    Пускайте го него и партийката му и не го правете герой! На хоризонта е още едно НДСВ и още един дедо Мони който има мерак да ви оправя само че този не каза за 800 дни, пускайте го !
  • 4 Роднина милиционер

    44 60 Отговор
    Трифонов ли си,Бареков ли си,не знам....но много си повярвал на менторите си
  • 5 Гост

    42 53 Отговор
    Политиката е сериозна работа, а не чалга!

    Коментиран от #11, #34

  • 6 Робот

    36 25 Отговор
    Соросоидите от глупост вдигат рейтинга на Трифонов!
  • 7 Тръмп

    19 50 Отговор
    Днес е чудесен празник,а на Славун се падна кухата лейка!!!:):):)
  • 8 Тръмп

    24 29 Отговор
    Те опекоха Шаран Трифонов за Никулден!!!:):):)
  • 9 Горо

    62 8 Отговор
    Слави, остави таз песен любовна, както се изразява Ботев, ами кажи като утре се озовеш в парламента как ще защитаваш гражданите и техните права, след като ще си абсолютно сам? После и ти ще кажеш като оня хитрец Сидеров, че за да изпълни предизборните си обещания му трябвало абсолютно мнозинство. А същият този човек, който две години бе върл противник на Борисов по време на първия му мандат, после стана абсолютен поклонник на Борисов, че и влезе в управленската коалиция, която всеки ден ни сюрпризира със затягане на коланите и чисто корпоративни и лобистки закони. На наш гръб кой ли вече не се пробва и кой ли вече не ни лъга, сега искаш и ти да се пробваш. Няма лошо, но първо представи цялостна програма за промяна на съществуващото статукво и визия за развитие на страната, пък тогава ще видим дали ще лъжем отново.

    Коментиран от #37

  • 10 Борисов Фен

    26 43 Отговор
    Ще спрем един лешив чалгаджия !
  • 11 Р Овч

    30 7 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А кой се роди политик бе гостенино, хвани единия ,удари другия.
  • 12 Бесен Язовец

    31 26 Отговор
    Тоя ПАЛЯК ОЩЕ ЛИ СЕ НАТИСКА ДА ВКАРА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ? ЕДНО СВЕСТНО ИМЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИ НА ЦИРКА!
  • 13 Да да

    42 11 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, ЗАТОВА НЕ НИ ПУКА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ 30 Г. ПОДРЕД. БКП = БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,ПАТРИОТИТЕ И ВОЛЯ. РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЙ-БЕДНИ И НА ДЪНОТО НА ВСИЧКИ КЛАСАЦИЙ В ЕВРОПА. МНОГО ПО-БЕЗОПАСНО И ЛЕСНО Е ТЕРМИНАЛ 1 ИЛИ 2 . ТАМ СА ДОБРЕ ЗАЩОТО ОТДАВНА ( СТОТИЦИ ГОДИНИ ) СА СИ НАПРАВИЛИ РЕВОЛЮЦИЯТА. НИЕ СЕГА ТЕПЪРВА ДА ПРАВИМЕ, МАНИ , МАНИ . АМИ АКО ПУСНЕМЕ КРЪВ ? АЙДЕ НЕМА НУЖДА ПО-ДОБРЕ И ПО- СИГУРНО НИ Е КАТО ОВЦЕ ( РОБИ ) .
  • 14 Ей главоч

    31 26 Отговор
    Няма повече да се подиграваш с България. Ти не си говорител на народа. Ти си и винаги си бил говорител на мутрите от ДПС, БСП и Мултигруп. Ти си мултак не си от нас. Време ти е за пенсия

    Коментиран от #16

  • 15 Баязит

    19 28 Отговор
    Кой не е дошъл не ви е излюшкал, а този мерзавец вече ще е капака!
  • 16 Хайврчо

    13 25 Отговор

    До коментар #14 от "Ей главоч":

    Тоя е гербераст в сянка като Яне Янев и Бареков!
  • 17 Апокриф

    29 19 Отговор
    Славчо още ли ходиш в ресторанта на домусчиев всяка вечер.Там порцията започна с300нагоре.А сокчета от зелника и ябълка още ли го пиеш.Дупе и гащи сте що разиграваше тоз театър бе

    Коментиран от #53

  • 18 ддд

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "мали мали":

    ма ся и кокал няма:(
  • 19 Давид

    17 15 Отговор
    Никой не спира чалгара . Поредната схема на задкулисието . Само цигани , турски цигани , хора без семейства , гейове като Станишев бутат за ръководители . Нарочно му правят реклама а като тиквата и Доган му бяха на гости ще им оближе дирниците . Някой да е чул плана на този болен човек за справяне с проблемите на страната . Да си лекува множествената склероза и да не се меси в божите работи .

    Коментиран от #58

  • 20 Да да

    10 2 Отговор
    ДО ПРОСТИТЕ :
    1во пряка демокрация ще има , после като изберета пак да живееме в кочина всичко ще си дойде на мястото.
  • 21 Обективен

    25 4 Отговор
    Искам плюещите да дадат АЛТЕРНАТИВА? За кой да гласувам на изоборите? За Герб, за Бсп или ДПС?

    Коментиран от #26, #57

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор
    ПО ТОЗИ НАЧИН МУ ДИГАТ РЕЙТИНГА
  • 23 гост

    26 17 Отговор
    Слави идва с лозунга да няма хора над закона, а още с регистрацията си не иска да спазва закона. Така си е свикнал от времето на мутрите и мултаците. Не може да казваш, че Магаданс е балет, като всъщност е гимнастически срамежлив стриптийз; Не може да се кръстиш 7/8 и ритъмът ти да е маанета; не може да искаш да управляваш държавата, пък да "няма такава държава"... Поредния Бареков, дано е и последния.

    Коментиран от #25

  • 24 Спасов

    7 3 Отговор
    Смешници!
  • 25 Иван

    11 14 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Както писах и на друго място утре някой мохамеданин може да иска да основе партия "Няма Българи" всичко си има мярка. Но чалгара какво му остава да измисли, освен пошлостта.
  • 26 Да да

    9 6 Отговор

    До коментар #21 от "Обективен":

    Не съм от плюещите, напротив. Препоръчвам ви да гледате в. " Ю Тюб " Костадин Костадинов и партия " ВЪЗРАЖДАНЕ " . А ко ви допадне, разпространявайте и агитирайте за тях. Ние трябва да се събудиме и да вземем съдбата си в наши ръце. Никой няма да ни оправи освен ние самите, прикаската за неволята я знаете.

    Коментиран от #40, #62

  • 27 Наблюдател

    10 14 Отговор
    Учиндолския изрод да се седне на задника и да си яде паричките по живо по здраво а не да причинява още вреди на България.
  • 28 мани

    7 11 Отговор
    Та как града,като родно място на лидера щеше да е пречка...като той е родом от село..в което няма нищо лошо...нещо в кратуната му не е наред....Станиславчо...тикво дуварна....много станахте спасителите на народа.....софрата чадо е къса..и вече заета...няма ням-ням и за тебе...като че не си сит...ама явно другите хапки са по-големи и по-сладки явно....
  • 29 месара

    10 16 Отговор
    що ни занимавате с тоя чалгар?
  • 30 месара

    7 14 Отговор
    що ни занимавате с тоя чалгар?
  • 31 the Doll

    8 16 Отговор
    офф, тоз човек пак е на Бело..!
  • 32 Коце Маца

    19 7 Отговор
    До заблудения ГОСТ под №23:
    Браво бе момчета,
    щом ми триете коментара в който критикувам
    комунягите бившите /герберасти/ и настоящи /бесепари/, явно
    ви е много страх от Слави и неговите бъдещи успехи в политиката !
  • 33 Инспектор Пикачу

    3 8 Отговор
    Нали искахте ГерБ.... е свобода
  • 34 От дивия северозапад

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Много си грешка. Точно същата боза е даже е и по зле.
  • 35 Behemoth

    11 6 Отговор
    Кръстете партията ...Ферари за всеки..и всичко е точно...
  • 36 Истината

    9 16 Отговор
    Тоя боклук се има за нещо, което е над законите. Сега се прави на интересен и се опитва да се изкара репресиран. Да я кръсти "Шат на патката главата", така може би ще мине.
  • 37 Doni Brasko

    19 6 Отговор

    До коментар #9 от "Горо":

    Колко пъти да ви разяснява какво иска да направи? Човека обяснява какво трябва да се направи - да се промени конституцията, като се намалят броя депутатати, промени се начина на избиране на главен прокурор, упражняване на пряка демокрация, пълна независимост на съдебната власт и т. н. Не иска властта, за да управлява. След поставяне на ясни правила и след това ще се оттегли. Четете хора, четете.

    Коментиран от #39, #63

  • 38 Ю Кортес

    2 5 Отговор
    Това е игра тарикатлък да си прави писта.
  • 39 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #37 от "Doni Brasko":

    То едно е да четеш, друго е да разбираш прочетеното! А това се удава на малцина!
  • 40 Давид

    7 10 Отговор

    До коментар #26 от "Да да":

    Не ни препоръчвай поредния проект на мафията . Тази отрепка в коя ли партия не бе . Всички в парламента са създадени на този принцип . Ето примера Сидеров . Народа го отхвърли и всички вкупом като Валери Симеонов , Каракачанов - циганския бос , ДПС искат да го върнат . Защото са скачени съдове . Мафията на ДС . Нестава . Идва ново време . Няма място за измекяри .
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 До Коце Маца

    7 6 Отговор
    Разбирам те но ако видиш как пръска пари всяка вечер по хиляда лева за него и любовницата друго ще запише.Такъв човек трябва да е по скромен не мислиш ли
  • 43 Борис Солтапиперлииски и Краси Шматков

    4 11 Отговор
    Мачкай бойко. Как той се бъзика с теб, така и ти се бъзикай с него. Нали вика, че бил широко скроен и носел на подигравки.Добре се подигра!!! А пред теб клоуна шута на ефира спече нуното, кога му беше на гости. Само кога си далече, от него тогава е смел.
  • 44 234

    5 7 Отговор
    Масово нашите певци, артисти, политици и.. и.. се самооценяват без да могат да се видят отстрани какво струват. Певци с половин гласова октава се точат да завладяват световни сцени, политици с музикално образование искат да управляват държавата; а бе карай да е весело...
  • 45 се тая

    7 4 Отговор
    Шут на Боко-тъпака!.....
  • 46 Bace

    5 7 Отговор
    Боко и Слави са си партия. Това е евтин ПР за да си дигне акциите като опозиция. А после като го играе патерица ще каже че тва е единствения начин. Или като другите подлоги ще прати Сиромахов евродепутат и готово. Демокрация ли бе да я опишеш
  • 47 диян

    6 3 Отговор
    с теб сме дерзаите
  • 48 Петко

    17 2 Отговор
    Нищо не остана от тая дупка България, не само че няма такава държава , ми няма и такъв прост народ!
  • 49 Коментар📝

    9 1 Отговор
    Много ви е ШУБЕ БЕ
  • 50 Коментар📝

    2 0 Отговор
    Ей МИШКИ МАРИНЧО ИМА ЗАЩО ДА МИ ВПИСВА СВОБОДНОТО МНЕНИНЕ ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ .С ЕКВИЛИБРИСТИКА
  • 51 вън на

    4 0 Отговор
    Боковата банда он `Власт-а`!....
  • 52 Коментар📝

    7 0 Отговор
    ЗАЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И СЕ БЛОКИРАТ МИШКИ 11МИЛИОНА € % на 200 000 Българи знаете ли колко пари прави 55Хил лева на БЪЛГАРИН МИШКИ ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ
  • 53 Уйчо

    3 7 Отговор

    До коментар #17 от "Апокриф":

    Ами защото има Балами които да му вярват.

    Коментиран от #56

  • 54 Джордж Сорос

    5 0 Отговор
    Ще му ътръгнат нещата, ако от CIA ми се обадят, да фърля някой долар в тая посока
  • 55 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    Знаем,знаем...то ,,,няма такава държава,,....която да спира тъпегьозите и корумпираните.
  • 56 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Уйчо":

    ,,Баламите са родилки на мошениците,,/мисъл на Онуфри Олимпиев/Иван Аржентински/.
  • 57 хербарий

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Обективен":

    Типично комунистически подход! Имах такъв случай в живота си - ти какво предлагаш? Предлагам този който е трябвало да реши проблема за две години - да си върне заплатата и да ми я даде (и на екипа разбира се) с който ще решим проблема. Е, ама ти защо така поставяш въпроса!?
  • 58 Гробаря

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Давид":

    Давидчо дано и ти цъфнеш скоро с множествена склероза и бъди щастлив.
  • 59 С400 засича само руски самолети и ракети

    2 2 Отговор
    Българският народ не желае присъствието на смръдливият руски ботуш в страната си и техните лакеи, защото плаща най-скъпото парно на планетата. Русия ни продава най-скъпия газ на няколко пъти по-висока цена отколкото го продава на другите държави /винаги е било така/. Поради тази причина българският народ стана русофобски в последните 50 години и ще става все по-русофобски /Справка: ИЗБОРИ 1990-2019/, а руските пропагандатори в България ще правите ''като летен Черноморски бриз, в обратна посока''...:):):)
  • 60 Распутин

    6 0 Отговор
    Няма да има управия в тая рухнала държава! Олигархията се е впила в бедния български народ и пие ли пие! А власта са техния инструмент за затриване на Българите!!!
  • 61 Иво

    1 0 Отговор
    Ако, ако, ако ... СлаФчо, тука е въпрос за манталитета , възпитанието и речника на лидера на тази партия ! Може и да вдяваш за какво иде реч - все пак доста умни хорица минаха през предаването ти - трябва си понаучил нещичко !
  • 62 Остап Бендер

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Да да":

    Костадинов е светлина в тунела,но братята от ЦРУ-то няма да го допуснат,вече са подготвили новата тиква.
  • 63 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Doni Brasko":

    Къде видя грамотен те могат само да надуват кавала без да издават звуци за да не мущават управляващите макар те да са виновни за ситуацията в която са.
  • 64 хахаха

    1 0 Отговор
    Къде видя грамотен те могат само да надуват кавала без да издават звуци за да не смущават управляващите макар те да са виновни за ситуацията в която са.