Last news in Fakti

7 Декември, 2019 16:00 15 711 62

В САЩ Борисов подписа безусловна капитулация

  • бойко борисов-
  • доналд тръмп-
  • капитулация-
  • иво христов-
  • сащ

Това е големият шлем на Тръмп и големият срам на Борисов

В САЩ Борисов подписа безусловна капитулация - 1
Снимка: МС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В САЩ Борисов подписа акт на безусловна капитулация от националния интерес. Без да се пазари хариза всичко, в името на своето оцеляване. Това е големият шлем на Тръмп и големият срам на Борисов. Това заяви евродепутатът Иво Христов.

- Г-н Христов, на 10 декември в Брюксел сте домакин и организатор на кръгла маса на тема „Предимствата и предизвикателствата пред въвеждането на мобилните мрежи от пето поколение в ЕС“. Ще промени ли радикално 5G мрежата света, който познаваме? Готови ли сме за бъдеще, в което животът ни ще се развива главоломно, границите ще стават все по-виртуални?

- 5G (мобилните мрежи от пето поколение) ще бъдат революция в живота на всеки човек. С тях ще навлязат автономните автомобили, дистанционната хирургия и интегрирани системи, така наречените интелигентни градове, интелигентни ферми и прочее. В тях разни елементи ще взаимодействат без намесата на човека. Но 5G буди тревоги сред много еколози и доктори, според които високочестотните вълни крият рискове за здравето. Друг голям залог е сигурността на данните. Целта на форума, който организирам, е да се чуят възможностите и опасенията от 5G. Голяма група български експерти ще бъдат мои гости, за да чуят информацията от първа ръка и да могат да задават въпроси.

- На терена на новите технологии САЩ и Китай водят война. Къде е Европейският съюз в този гигантски сблъсък?

- Истинският лидер е Южна Корея 80% от чиято територия вече e покрита от новата мрежа. Следва Китай, който е технологично готов, с подкрепата на държавата строи 5G и я продава зад граница. САЩ се опитват да спрат експанзията на китайците с политически инструменти, защото още не са напълно готови да се сблъскат с тяхната конкуренция. Европа изостава. Все още няма ясна воля за този технологичен скок, нито достатъчен инвеститорски интерес. Китай агресивно атакува европейския пазар.

- Не се ли получава парадокс – новите технологии свързват света по-тясно, а политиците и отделните страни са все по-разделени?

- Точно наблюдение. Технологиите се развиват стремително. В политиката забелязваме връщане към протекционизма и суверенизма, след като много развити държави, включително САЩ, усетиха бумеранговия ефект от глобализацията, която сами налагаха. Днес тя подравя развития свят, защото бизнесът мигрира там, където има евтина работна ръка. Технологиите свързват, но не обединяват света. Обединението изисква надмогване на егоизма: за да има семейство или приятелство, всеки отстъпва от егото си, за да има съюз на държави, всеки делегира част от суверенитета си. Стихийната глобализация достигна границите, отвъд които държавите не могат да отстъпят, защото има риск да се самоубият.

САЩ на Тръмп, Русия на Путин, Китай на Си Дзинпин утвърждават държавността си. Правят го и по-малки държави. Това е обяснима, но също и опасна реакция, защото при изостряне води до конфликти и може да предизвика глобален Армагедон. Свързаният свят изисква глобални регулации, но те пък предполагат надмогване на националното его, за което човешкият род не е готов. Държавата си остава единствената работеща и надеждна рамка на този етап. Виждаме, че дори климатът не може да ни обедини, а е въпрос на оцеляване. Трябва да започнем от глобален консенсус за климата.

- След срещата в Белия дом премиерът Борисов и президентът Тръмп излязоха със съвместно изявление. Там се казва следното: „Отчитайки, че сигурните мрежи за комуникация от пето поколение (5G) ще бъдат от жизненоважно значение, както за бъдещия просперитет, така и за националната сигурност, САЩ и България заявяват желанието си да засилят сътрудничеството си в тази област.“ Вие как тълкувате тези думи?

- В САЩ Борисов подписа акт на безусловна капитулация от националния интерес. Без да се пазари хариза всичко, в името на своето оцеляване. Това е големият шлем на Тръмп и големият срам на Борисов. Америка ще внася газ, ще строи АЕЦ "Белене" (ако прецени, че иска), ще доставя ядрено гориво за "Козлодуй", ще се сдобие с база във Варна и имплицитно заявява, че ще превъоръжава и занапред българската армия.

България, разбира се, има интерес от сътрудничество със САЩ и трябва да развиваме отношенията си. Но превъоръжаването трябва да става след реален конкурс, вносът на газ - в условия на ценова конкуренция. Що се отнася до смяната на горивото на „Козлодуй“, тя крие реален технологичен риск, казват експертите. Заявката, че Вашингтон ще ни помага в борбата с корупцията, не се връзва със самия факт, че Борисов бе приет в Белия дом, макар и за да подпише, каквото му дадат. За съжаление, отношението на всички велики сили към България, от Изток и от Запад, е като към брашнен чувал за изтупване. Всички предпочитат да имат работа със зависими лидери. Русия правеше реверанси към Борисов в името на „Турски поток“ и АЕЦ „Белене“, а сега разбира, че той пак я е излъгал. Така ще е, докато не изгазим от блатото на корупцията и не се превърнем в реално функционираща демокрация, за да си възвърнем авторитета на надежден контрагент на всеки външен партньор. Само така ще намерим своето равновесно положение.

- Споменаването на срещата в Белия дом веднага ми дава повод за следващия въпрос: новият американски посланик в София Херо Мустафа заяви, че спрямо корупцията в България Вашингтон е готов да приложи „зъби“, като имаше предвид строги закони, отказ от издаване на визи. Какви мерки е готов да приложи Брюксел спрямо държави с масова и ненаказана корупция?

- Засега не съм в течение да са заявени някакви намерения. Комисията Юнкер покровителстваше българската корупция с щадящите оценки по мониторинга. Да се надяваме, че Фон дер Лайен ще е принципна, но предстои да видим.

- Около Истанбулската конвенция тези дни отново се разгоряха бурни спорове, отключени и от резолюцията на Европейския парламент с призив документа да бъде ратифициран. Как си обяснявате този натиск? Не се ли разбират аргументите на България? Имат ли право отделните страни на собствени съображения, на свобода на избора? Не генерира ли подобен натиск допълнителен евроскептицизъм?

- Гласувах против резолюцията на ЕП Истанбулската конвенция да стане документ на ЕС. Това е силов подход, при положение, че конвенцията не е приета в няколко държави. Да оставим настрана, че в останалите не дава резултат. Прочит на конвенцията ще убеди всеки, че тя създава бизнес за НПО. Толерантността и отказът от насилие се възпитават в семейството и с хуманистичното образование (духът му въобще е напуснал училищата), а не с нов поглед върху пола. Що се отнася до практичните мерки за защита от насилие, като защитените центрове например, те могат да се изградят и без да се възприема конвенцията, стига да има воля.

- Границите са отворени, тухлените стени ги няма вече 30 години. Българите обаче сякаш живеем в затворен свят, където особеностите на българския политически живот стигат до нас от чуждите медии. Защо България изглежда различна отвън? Разпознават ли се българските проблеми на ниво Европейски парламент?

- Родните медии отдавна абдикираха от мисията си. За да превърнат капитулацията на Борисов пред Тръмп в триумф, говориха за химия, физика, биология помежду им и анализираха езика на тялото. При това положение нормално е да научаваме новините за себе си отвън.
За съжаление българските проблеми се задушават от институциите и медиите още в България. Помните, че Фон дер Лайен дори не успя да чуе въпросите на българските журналисти, които бяха лишени от микрофони. Европа е зле информирана, но все пак е наясно, че имаме проблеми със законността и корупцията.

- Вие говорите за „морално оздравяване“. В последния си политически анализ за ноември ИСА прави извод, че има нужда от „морална революция“. Очевидно мислим в една посока. Но коя е според Вас първата стъпка за моралното възраждане, за връщането на етиката в политиката и управлението?

- Никой не може да свърши работата на българския гражданин. Той трябва да осмисли отговорностите си, да протестира, да гласува, да надмогне сеирджийството и да се превърне в актьор на собствения си политически живот. Всеки на своето ниво. Един като избирател, друг като активист, трети като политик. В национален план е необходимо неотложно оздравяване на избирателната система, прочистване на изборните списъци от фантоми, въвеждане на машинното гласуване и международен мониторинг на следващите избори, защото ние вече не избираме своите управници. Огромен брой бюлетини се унищожават, манипулациите са поголовни, както показа местният вот. След оздравяването на избирателната система трябва да мислим за нова конституция. Това е личното ми убеждение.

- Президентът Радев подписа указа за главния прокурор. Очаквано за Вас?

- Конституцията го задължава да го стори. Затова и считам, че ни трябва нова конституция. Сегашната вече прояви всичките си слабости и не може да бъде санирана.

- Краят на годината наближава. Ако трябва да отправите положително послание, какво ще е то?

- Има други, които завеждат възторга. Предпочитам да се придържам към истината. Време е да спрем да чакаме неволята. Да заложим на волята.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    150 12 Отговор
    Дали си е носил вазелин във Фашингтон или е дал на голо?

    Коментиран от #29, #57

  • 2 Мдааа

    108 11 Отговор
    В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция 5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там.

    Коментиран от #9

  • 3 Какво е 5G

    80 13 Отговор
    5G мрежата и рисковете, които крие

    Много изследвания свързани с ниското ниво на радиочестотна експозиция доказват негативни ефекти върху здравето на човек

    – Промяна в структурата на ДНК-мутации (което води до рак)
    – Оксидативно увреждане (което води до влошаване на тъканта и преждевременно стареене)
    – Разрушаване на клетъчния метаболизъм
    – Повишена пропускливост на кръвно-мозъчната бариера
    – Намаляване на мелатонин (водещо до безсъние и увеличаване на рисковете от рак)
    – Разрушаване на метаболизма в мозъка и генериране на стрес протеини (водещи до безброй болести)

    Над деветдесет процента от микровълнова радиация се абсорбира от епидермиса и дермитните слоеве, така че човешката кожа действа като абсорбираща гъба за микровълнова радиация.

    Ако си мислите, че гнидите не знаят за рисковете от 5G мрежата, се лъжете!
    Много добре знаят и съвсем целенасочено ще разболяват човечеството
  • 4 5G що е това.

    59 13 Отговор
    Дейвид Айк: 5G е оръжие (ВИДЕО)
    Публикувано на 30.06.2019 в Любопитно
    Дейвид Айк: 5G е оръжие! От военните е. Знаете ли, че тази микровълнова технология 5G използва разпръснати площи. Те се подкарват от тази технология, когато искат да разпръснат облаци и тя изхвърля тези честоти в много по-висока мощност, отколкото 5G ще бъде първоначално при нас, но става въпрос за същите честоти. И хора се разпръскват, защото получават усещането, че кожата им гори! Тъй като човешкото тяло, включително кожата, е антена! То взаимодейства с честоти и получава и предава информация. Учените са наясно, че ДНК-то е получател-предавател на информация. А ние сме електромагнитни електрически организми, трансмитери и получатели на информация. Когато нашите електромагнитни полета са в баланс и хармония, ние сме здрави – ние имаме психологическо и физическо здраве. Причината, поради която това технологично общество, предизвиква толкова много психологически и „физически” болести, е, защото тези честоти, водени от технологията, в момента живеем в Wi-Fi свят с всичките му телефони и други неща, тези технологично генерирани честоти разбъркват баланса на човешките електромагнитни електрически комуникационни системи. И ако ги разбъркаш, създаваш състояние на дисхармония, болест, което се проявява като физическо и ментално, емоционално, психологическо заболяване!

    Има и друг момент – мозъкът обработва информацията електрически. Той комуникира с клетъчната структура електрически. И той
  • 5 onq s konq

    29 116 Отговор
    Ха ха-"Безусловна Капитулация"?!А ако ПРИМЕРНО Нинова или Премиер тип "Орешарски" бе подписал същите условия за ИКОНОМИКО-ПОЛИТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ в Москва,това естествено щеше да бъде "Пълна и заслужена Победа" за БГ.Всичко това е въпрос на "Гледна точка",но да четем подобни "мисли" и да се шири Мантрата че в БГ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО...си е живо Кощунство както и да го погледнем.

    Коментиран от #43, #58

  • 6 Обикновен Бг

    74 6 Отговор
    Оръжието Active Denial System за разпръскване на тълпи ползва милиметрови вълни, също както и 5G (ВИДЕО)
    Публикувано на 20.07.2019 в Любопитно
    5G ще работи в милиметровия спектър от 24 до 90 гигахерца, а американската военна технология Active Denial System за разпръскване на тълпи работи с честота от 95 гигахерца. Нека уважаемите зрители и читатели си направят сметка какво е да си изложен на 24 гигахерца 24/7 и 365 дни в годината. Тук даже не става и на въпрос за огромната доза мръсно електричество, което ще се генерира от мощностите на предавателите, които ще бъдат разположени приблизително на всеки 150, 200 метра. Идеята на глобалния елит е да се приведе в телекомуникациите още една военна технология без каквото и да е съобразяване с живота на цялата биосфера
  • 7 без име

    63 7 Отговор
    Като му чета глупостите на тоя само се ядосвам.5G се представя като някаква панацея едва ли не на всички технологии само липсата на 5G ги е спирало.Ферми с 5g комуникации-тоя човек виждал ли е ферма?Единственият безспорен плюс на технологията е възможноста да се трансферират по-бързо повече данни .А ББ отдавна си го е казал-"каквото кажат големите шефове извън България"Той само може да гледа начумерено да реже глави и да говори на диалект.Тва е от личният копой на правешкият селяндур-толко

    Коментиран от #13

  • 8 Обикновен Бг

    72 9 Отговор
    Путин отказа честотите за 5G на телекомуникационните компании по искане на Съвета за Безопасност
    Публикувано на 16.08.2019 в Свят
    Путин резна 5G мрежата в Русия по искане на Съвета за Безопасност. Кремъл: Без коментар!
  • 9 goni

    24 9 Отговор

    До коментар #2 от "Мдааа":

    Бе то не е лошо да понамалеем, щото много станахме!:) Ама, нема да стане! Вервай ми!:) Такива паразити сме че първо ще убием собствената си планета,а после по всяка вероятност ще намерим нов гостоприeмник!:)
  • 10 розово

    21 7 Отговор
    Недоволни винаги ще има.Важно е да не съм аз.Продажници на националните интереси винаги ще има.Важното е да не съм аз.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 8 Отговор
    ОПИТИ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ ЗОМБИРАТ ТАКЬВ Е ГОСПОДИН БОРИСОВ НЕЕ С НАРОДА А ЗА СОБСТВЕНОТО МУ ЕГО ХОРА МИСЛЕТЕ С ВАШИТЕ ГЛАВИ И УМОВЕ НЕ БЬДЕТЕ МАРИОНЕТКИ КАЛИНКИ
  • 13 Обикновен Бг

    43 3 Отговор

    До коментар #7 от "без име":

    5G е измислена в Израел, НО Е ЗАБРАНЕНО НЕЙНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ ТАМ.
    Изобретена е поради нестихващите палестински въстания. И АКТИВНО СЕ ИЗПОЛЗВА в палестинските райони.
    Прочетете до какво води.
  • 14 Обикновен Бг

    46 3 Отговор
    Правителството на Швейцария задължава държавната агенция по здравеопазването да преразгледа стандартите за не-йонизирана радиация, тъй като няколко кантони забеаниха изграждането на 5G мрежата поради рискове за здравословното състояние на своите граждани.
  • 15 Обикновен Бг

    89 5 Отговор
    Както винаги съм казвал :
    - Каквото продажен Българин може да направи на България и турците за 500 г. не са го правили.
  • 16 да питам

    7 25 Отговор
    наистина ли сте толкова тъпи? на обикновения човек 5г-то ще пречи на "шефовете" ще помага! ако е опасно ще е опасно за всички. какво и кой ще ги храни хрантутниците? или ще го има или не щото другото е глупост

    Коментиран от #24

  • 17 Танас

    13 51 Отговор
    Дали има по голямо предателство от 16 република?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Behemoth

    29 3 Отговор
    Пичуви вам не ви требе 5G да ви увреди хахахххххх...повервайте ми ,белята отдавна е станала...
  • 20 давам давам българска държава на америка

    38 5 Отговор
    нса вяра.Боци вдигна и развя праните и не до там бели гащи , като бял байрак.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фройд

    19 8 Отговор

    До коментар #21 от "Путин е дребно злобно страхливо говедо":

    Неспасяем си!
  • 23 С400 засича само руски самолети и ракети

    15 57 Отговор
    Във всички случаи ще имаме доставки на минимум два пъти по-евтин газ от руския и то без нуждата от газопроводи.Българският народ не желае присъствието на смръдливият руски ботуш в страната си и техните лакеи, защото плаща най-скъпото парно на планетата. Русия ни продава най-скъпия газ на няколко пъти по-висока цена отколкото го продава на другите държави /винаги е било така/. Поради тази причина българският народ стана русофобски в последните 50 години и ще става все по-русофобски /Справка: ИЗБОРИ 1990-2019/, а руските пропагандатори в България ще правите ''като летен Черноморски бриз, в обратна посока''...:):):)

    Коментиран от #26, #30

  • 24 не съм комунист

    19 2 Отговор

    До коментар #16 от "да питам":

    лошото е че харантутниците не го проумняват заслепени от евентуални печалби.
  • 25 Помнете

    25 5 Отговор
    До 10 години след въвеждането на 5G туморните заболявания ще се увеличат многократно, както и всички други заболявания, следствие увреждането на ДНК в клетките. Още сега правителствата по света крият истината, че средната продължителност на живота в развитите страни е започнала да намалява. А у нас нещата са още по-зле. Минете през някои гробища и вижте новите гробове - повечето са гробове на 40-50-60 годишни хора.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 слаботоков

    32 2 Отговор
    Рано или късно националните предатели си плащат!
  • 28 Едно сравнение

    31 2 Отговор
    1G, 2G, 3G и 4G работят с до 5 Гхц честота. 5G работи с честота от 24 до 90 Гхц. Къде са 5, къде са 90 Гхц. Смята се, че тази честота е безвредна, защото остава в рамките на не-йонизращото лъчение, например едно радио работи на подобна и малко по-висока честота. Въпросът обаче е, и никой не обсъжда това, чи ние ще живее буквално под ретранслаторите. Предлагам на всички, които смятат, че честотата на радиовълните е безвредна, независимо от силата на излъчване, да се качат на някой връх като Милеви скали и да си сложат главата за 5 минути до излъчвателите там.

    Коментиран от #41

  • 29 Пешо

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Гледам нещо много схванат се движи,сигурно
    е било на сухо.......
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бай Стойчо

    30 3 Отговор
    По време на демокрация, без война получаваме втори Ньой?!?
  • 32 цачо

    46 4 Отговор
    Продаде си родината !Срам и позор за такива управници!Този "човек" няма ни съвест, ни срам.Има нещо с което САЩ са го хванали здраво за топките?
  • 33 Голем смях

    4 20 Отговор
    Интересно защо не споменават Россия сред развитите технологични държави.Тя не се ли конкурира в изграждането на мрежата.

    Коментиран от #34

  • 34 Последния софиянец

    36 2 Отговор

    До коментар #33 от "Голем смях":

    В Русия е забранена защото е вредна за здравето на хората.
  • 35 запознат

    12 7 Отговор
    Този родоотстъпник чии го държи в Европа или работи за разтуренето на ЕС плещи глупости от всякъде но паричките си ги лапа
  • 36 гражданин

    32 5 Отговор
    Жалки продажни неграмотни престъпници!Безскрупулни лицемерни блюдолизци!Гнусни предатели!Ликвидатори на собствената си държава и унищожители на собствения си народ-по пълна програма и във всички аспекти! Неолиберални фашизоидно-соросоидни изроди!!!

    Коментиран от #38, #40

  • 37 Усмивката

    11 1 Отговор
    Ето това са въпроси поставени от истинска журналистика.
  • 38 Усмивката

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "гражданин":

    Кво ти стаа бе
  • 39 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    3 25 Отговор
    Трябваше да поиска сухопътна и морска база на НАТО както и ядрени бойни глави за самолетите ф16 които могат да носят също и ядрена подводница

    Коментиран от #48

  • 40 Изкукал

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "гражданин":

    Още една жертва на комунизма
  • 41 Ели

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "Едно сравнение":

    Отличен коментар!

    Споделям мнението Ви!
  • 42 Ели

    29 1 Отговор
    Безусловната капитулация започна след Виденов - единственият БГ държавник опълчил се на Сорос, МВФ и СБ - отговорът беше безпощаден.
    Тогава сценария се написа от Луканов, Костов и др. реализацията се осъществи от НДСВ, БСП, ДПС.
    Скоро четох стенограми за Сърбия (небе, бомбардировки, очертаното васалство към НАТО) - дебати НС, единствения защитил суверенитетът на БГ- да не се дава небе на БГ за обратни полети, кой от депутатите мислите, че е бил - Лилов ЛБ, повтарям Лилов.

    Втрещих се. Така че и от ляво, и дясно е имало достойни хора, но те бяха смачкани и принудени да приемат "интелектуалното заточение, вече не в Сибир, а Гуантанамо" на почит и власт бяха предателите, 3-торазрядните васали на БКП - шофьори, булки, снахи-Пръмова, доносници, криминален амнистиран контингент.
  • 43 НЕ НЕ

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Много си пристрастен!!
  • 44 Велик е нашия войник Непобедим с оръжие

    4 7 Отговор
    Душманите на България жадуват да сме без Армия разграден двор да могат Азиатските им господари да ни поробят защото в противен случай ще ядът дръвцето по пияните алчни картини

    Коментиран от #46

  • 45 гост

    4 20 Отговор
    "По време на посещение в Москва през август 1962 година Тодор Живков излага пред Никита Хрушчов идеята си за присъединяване на България към СССР като 16-та съветска република. "-ето това е безуслона капитолация!

    Коментиран от #47, #55, #61

  • 46 Ели

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Велик е нашия войник Непобедим с оръжие":

    Не знам кой е "азиатски" и кой не.
    Но каквито и ускорени курсове по екстремно шофиране (бившето УБО - преторианската гвардия на БКП) да изкарат неомутро васалите и управляващите, мислейки, че на Запад "ядят пасти" сиреч, нямат подобна практика и са открили "барута" - неомутрополитиците и обслужващите ги васали, и отрочетата им (върха на скудоумието - върха на падението) - тези "курсове" - не дават Акъл - да не ме цензурира господЖа Нели - Вазов), Разум, Интелект.

    Тази е трагедията на БГ - иносказателно?!
  • 47 Ели

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Просто не е вярно, или не ви е даден достъп до Архиви!

    Мога да Ви простя, ако източник Ви е неосъществилият се "разузнавач" другаря Тодоров - тогава е простимо - диагноза.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ОТЛИЧНО

    3 10 Отговор
    ВСИЧКО КОЕТО Е ЛОШО ЗА СОЦИАЛИСТИ И КОМУНИСТИ Е ДОБРО ЗА МЕН ! ЖИВОТА ГО ДОКАЗА !
  • 50 кйуъъ

    1 6 Отговор
    Още един платен кремълски пасквил
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ген Вл Заимов

    7 1 Отговор
    Каквито и "кокошкарски сметки" да правят някои
    от платените "сътрудници" в сайта /на които коментарите
    винаги са на предно място и никога не се трият/, не могат
    да ни излъжат или заблудят нас хората, които вярваме
    в НЕПОБЕДИМАТА Русия и знаем че ТЯХНОТО ДЕЛО
    ще победи . . .
  • 53 гост

    3 2 Отговор
    Когато навремето бях запас в балчик в авиобазата там ми расправяха локаторните станции зацичали цели почти до истамбул. Направили си експеримент,вързали една котка пред огледалото на антената след петнаисет минути умряла.
  • 54 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    3 1 Отговор
    Капитализма РУХНА ! Целият свят е в ръцете им и въпреки това Капитализма е в КРИЗА ! КРИЗА от която излизане скоро няма да има. А Бойко на потъващия " Титаник " уговаря менюто за утрешният ден ! А Иво Христов анализира крачка напред не прави но и вратата зад себе си не затваря . Иво е на принципа - и агнето цяло и вълка сите - това е идеалният наш ПОЛИТИК ! ОТГОВОНОСТ и ИНИЦИАТИВА той никаква не поема ! Кума Лиса вълшебна е бате Иво Христосков .У нас са само Лайкучки - патриоти , лидери и държавници НЯМА ! Препоръча на НАРОДА да протестира на всички нива а ИДЕЯТА а ЦЕЛИТЕ а ЗАДАЧИТЕ , а ПЛАН , а КООРДИНАЦИЯ , а СИЛИТЕ а УПРАВЛЕНИЕТО а ОБЩЕСТВЕНАТА ПОДДРЪЖКА а ПРАВОВОТО ОСНОВАНИЕ ! ИВЕ , да се пързалят ти на мойта флейта с мустачки ! И ти си фейк нюз както всички от яслата в Народноната Скупщина ! Напръйса , че на който вика и затвори вратата от вънка . Кой ти гласува доверие с бюлетин - да слуша твоите съвети .
  • 55 Хирург

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Честно да ти кажа, щеше да е прекрасно.
  • 56 onq s konq

    8 0 Отговор
    До сега нашата родина не е имала по неграмотен и в същото време самовлюбен премиер
  • 57 хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    ДАЛ Е НА ГОЛО И ГЕРОЙСКИ Е СТИСНАЛ ЗЪБИ НАЛИ ТРЕА ДА ОСТАНЕ ДА КРАДЕ
  • 58 хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    АБЕ ЩО НЕ НАПРАВИШ СВИРКА НА КОНЯ
    АЗ НЕ ХАРЕСВАМ НИТО НИНОВА НИТО ОРЕШАРСКИ АМА И БАЦЕ ХУБАВО ГО ЗАПОМНИ А ТИ ОКО ТОЙ ТИ Е КОНЯ И МУ ПРАИШ РАЗНИ РАБОТИ ЗНАЧИ СИ ЗА КОНСКИЯ МУ ОТЗАД И СИГУРНО ЩЕ СИ ЩАСТРИВ
  • 59 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    тоя иво христов само щуротии пише.борисов нищо не е харизал,шотто тръмп му е през перуката за балканите.срещата бе евтин пиар за двамата.от нея няма да произтече нищо!
  • 60 До ха ха ха

    1 0 Отговор
    остави го коня. Той страда от психическо заболяване с тежки ментални и личностни нарушения изразени в раздвояване на личността. Един път е герберски пропагандатор, друг път е бесепарски агитатор. Само и само да припечели.
  • 61 Един от многото

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    Това е идея на Вълко Червенков.
    Не пиши като не знаеш
    https://youtu.be/H9jrLR1WyOk
  • 62 Един от многото

    0 0 Отговор
    Вместо да се правите на много знаещи, просто напишете 5G..знаете къде.
    Вижте и параметрите.
    На същите се използват честоти за разпръскване на тълпи. Само дето антените за любимите ни телефони ще излъчват нон стоп.
    Вижте и кои държави ги забраниха и тогава философствайте