Last news in Fakti

28 Декември, 2019 18:49 38 242 205

Слави Трифонов: Коледно ли ви е? Пука ли ви?

  • самолет-
  • правителствен самолет-
  • слави трифонов-
  • коледно-
  • омерзен

Аз лично съм дълбоко омерзен, написа Слави Трифонов

Слави Трифонов: Коледно ли ви е? Пука ли ви? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коледно ли ви е? Пука ли ви? Не знам за вас, аз лично съм дълбоко омерзен и не мога да премълча отвратителния акт на властта. По този начин Слави Трифонов коментира решението да бъдат отпуснати 55 милиона лева за нов правителствен самолет.

Вижте какво написа Трифонов в профила си в социалната мрежа Фейсбук:

Вчера е имало извънредно заседание на Министерски съвет. Викам си: “Сигурно премиерът и министрите са се събрали извънредно заради бедственото положение в Перник”. Уви, не са се събрали по този повод. Събрали са се, за да си отпуснат 55 млн. лв. за нов правителствен самолет. Представяте ли си колко са 55 милиона лева, предвидени за комфорта на властта, уважаеми данъкоплатци? Това са десетки благотворителни кампании “Българската Коледа”. Мога да го кажа и по друг начин - 55 милиона лева вероятно са стотици влакови композиции с пластмасови капачки за кувьози.

Но това не е всичко - през 2020 г. ще дадем също и 44 милиона лева за преторианската гвардия на властта - НСО. Тоест, уважаеми данъкоплатци, не искам да нарушавам коледния ви дух, но през следващата година ние ще дадем 100 милиона лева за пълния комфорт на властта. Как се чувствате от този факт? Коледно ли ви е? Пука ли ви? Не знам за вас, аз лично съм дълбоко омерзен и не мога да премълча вчерашния отвратителен акт на властта.

Наскоро чух бившия шеф на “Авиоотряд 28” Цвятко Луканов да казва, че сегашният правителствен самолет “Фалкон” “не е в състояние, което да налага неговата смяна” и при правилна поддръжка може да бъде използван години наред. Заради един неприбран колесник и заради един отказал дисплей обаче, правителството е решило да похарчи едни 55 милиона лева за нов самолет. И ще си има два самолета. Даже три, защото “Авиоотряд 28” разполага и с “Еърбъс А319”.

А знаете ли, например, уважаеми данъкоплатци с коледен дух, че страната ни не разполага с нито един хеликоптер за спешна медицинска помощ? Знаете ли, че България е единствената страна в ЕС, която няма хеликоптерна спешна медицинска помощ, т.нар. HEMS система?

Знаете ли, че от 2003 г. държавата Румъния, с която често се сравняваме, разполага с 11 летателни апарата за спасителни мисии, а наскоро е поръчала още 3 нови хеликоптера? Знаете ли, че през 2020г. Румъния ще има 14 летателни апарата за спешна помощ, а България ще разполага евентуално с един хеликоптер за спешна помощ и с три правителствени самолета. Тоест, уважаеми данъкоплатци с коледен дух, правителството ни предпочита да харчи нашите пари за своя пълен комфорт, а не за животa на гражданите, поставен в извънредна ситуация.

Според европейската статистика, медицинските хеликоптери могат да намалят жертвите на пътя с до 30%. Но нищо - по-важното е, че с три правителствени самолета комфортът на властта ще е увеличен с 100%. В този ред на мисли, помните ли, уважаеми данъкоплатци с коледен дух, катастрофата с кортежа на председателя на НС Цвета Караянчева край Шумен тази есен? Помните ли, че Караянчева беше транспорирана спешно с “Авиоотряд 28” до София заради счупена ключица, а пострадалото простосмъртно 10-годишно дете беше оставено в ръцете на простосмъртните лекари от Шумен? Защо не разбрахме имената на пострадалите простосмъртни, защо журналисти не тичаха да питат майката на детето, която е шофирала колата, как се чувства? Защо никой не попита майката дали е вярно, че след катастрофата иска да емигрира? Защо не ги видяхме? Защо не чухме тяхната версия за инцидента?

Не, не ги чухме. За сметка на това разбрах, че утре Цвета Караянчева ще говори за катастрофата пред Мон Дьо. Мон Дьо - журналистът, който представя човешкото лице на интервюираните. Сигурен съм, че и утре ще се справи. Ще чуем “човека-политик” Караянчева, но няма да чуем простосмъртната майка.

И така, догодина новият правителствен самолет за 55 милиона лева ще дойде - със сигурност няма да го чакаме с години като американски изтребител F-16! Ще дойде новият самолет, ще качи Беновска, Мадам В., репортерката на ПИК и другите журналисти от породата “корги” и вкупом ще отлетят, за да отразят поредния “международен успех” на премиера.

А ние, тук на земята, ще търсим вода за Перник и ще събираме капачки за медицинските сестри. Добре, бе, не изпитвате ли отвращение?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 300 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    155 591 Отговор
    За теб на никой не му пука бе бате 🤣

    Коментиран от #97, #122, #123, #148, #152, #199

  • 2 btv comedy

    102 341 Отговор
    Ами защото НЕ си зас от МАФИЯТА иначе и за теб щеше да има порция... :)

    Коментиран от #155

  • 3 не благодаря

    205 538 Отговор
    Може би си прав Славчо ,но от отрепка като теб - акъл не искаме !
  • 4 El chochone

    157 428 Отговор
    славииииии ТИ КАКВА ДОЛНА ШАНТОНЕРКА СИ,ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙ КОЛКО АБОРТА ИМАШ ОТ първанов,доган и цветан василев.???

    Коментиран от #11

  • 5 Хапчетата

    129 444 Отговор
    Мале Слави пиеш ли си редовно хапчетата ?

    Коментиран от #109, #125

  • 6 El boko

    444 48 Отговор
    Боко казва че БГ му прилича на строителна площадка а на мен на бойно поле след опустошение ахах :)
  • 7 El pepi

    134 371 Отговор
    славиии,РЯДКО ДИВО И КИТНО СЕЛСКО ПАРВЕНЮ СИ , С ЯВНО ИЗРАЗЕН МАНИАКАЛЕН НАРЦИСИЗЪМ.!!!

    Коментиран от #12

  • 8 Гост

    134 315 Отговор
    Давай Слави.Убеди ни какви сме идиоти и че сме длъжни да те изберем.Ти си велик и ще ни оправиш изведнъж и изотзад.Давай.Чух че си страхотен политик.Ама не помня от къде го чух това.

    Коментиран от #124, #136

  • 9 7/8 жалка история

    66 264 Отговор
    Слави е ПЛЕШИФвец 🤣🤣🤣🤣
  • 10 Гост

    601 58 Отговор
    Не се хабете г-н Трифонов, народа толкова е оскотял, че хич не му пука! Гледа най-далече до входната си врата! Управляващите постигнаха целта си! С България е свършено! Колкото и да не ми се иска, това е реалността!
  • 11 El chochone

    112 27 Отговор

    До коментар #4 от "El chochone":

    КРАДЕЦА НА НИКОВЕ ГЕРБЕРАСТ! :(
  • 12 El pepi

    73 24 Отговор

    До коментар #7 от "El pepi":

    КРАДЕЦА НА НИКОВЕ ГЕРБЕРАСТ! :(
  • 13 Шипка

    221 21 Отговор
    Ами стига приказки от този от онзи ами действайте хора с възможности хора с интелект (сл.трифонов не влиза в много интелигентните)да излезнат на протест да поведат хората.не само приказки.нужен е лидер и смел човек.

    Коментиран от #77

  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    51 192 Отговор
    Решението е за ДО 55 млн. лв., има "мъничка" разлика със Слави. Като в цената се включва хангара и техническата подръжка.

    Коментиран от #40, #91

  • 15 АБРИВИАТУРА

    333 26 Отговор
    Ей колко ника имаш бре, el anal .Плюете сега ама като седнете на гроздова ги повтаряте същите неща.За кое не е прав??? За Българската коледа ,за капачките за кое???За самолетите,за коврите журналистки за кое???
  • 16 Щъркел

    99 185 Отговор
    Присмял се щърбел на хърбел. И тоя ламти за кокала, малко му е до тук.

    Коментиран от #194, #195

  • 17 С теб сме Слави

    283 93 Отговор
    Време е Слави Трифонов са дойде на власт, а политиците зад решетките.

    Коментиран от #161, #183

  • 18 Бермудския Триъгълник

    88 177 Отговор
    Е ТОЯ КАП...Т ОТ ПЛЕВЕНСКО Е НОВИЯ БОРИСОФ КОЙТО ЧАКА ДА СЕ НАГУШИ НА ГЪРБА НА ДРИПАВИЯ НАРОД!!!
  • 19 Войната в тотото

    32 44 Отговор
    Ми е по интересна
  • 20 Станислав

    275 34 Отговор
    Ееей, големи сте прасета, даже на единия ника му е "прасе" човека казва истината а вие плюете, живей те си тогава в кончината която сте си създали.

    Коментиран от #50

  • 21 Бачо

    232 46 Отговор
    Щом един пожарникар можа да управлява защо и един шоу мен да не може!!

    Коментиран от #162

  • 22 факт

    77 8 Отговор
    политмафия!!!
  • 23 Баба Пена

    172 27 Отговор
    Ех Славчо, язък за "голямото" ти име. Скрил си се зад "клавишите" също като мен, плахо понапишеш нещо за да покажеш, че съществуваш още и бързо пак влизаш в дупката да видиш резултата. И аз така правя, щото ме е страх да не си загубя "жалката" службица и обсъждам тука политиката точно като теб. Ама аз съм нищо в сравнение с теб! Ти си известен човек, поне доскоро беше. Ми направи нещо по-различно от мен де! Иначе и ти си обречен на забвение. Също като нас "анонимните баби кварталните клюки".
  • 24 .....

    151 42 Отговор
    Трифонов, ББ ти беше на гости, Що не попита него, лице в лице, а го афишираш по този начин, за да ти се върже “ масата”? Има една поговорка- Куче, което лае, не хапе. И още една- Право Куме в очите. СеЩаШ ли се или разчиташ на 80- те% ?!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ББГФФГГ

    89 119 Отговор
    "Пука ли ви? Не знам за вас, аз лично съм дълбоко омерзен"
    А скрий се някъде! И без твоето мнение ще минем.
  • 27 Йозеф

    128 28 Отговор
    Славчо Учиндолски, действай, само с тролене не става.
  • 28 Николай Дракополов

    72 29 Отговор
    Няма нужда от самолет Министър Председатля вече е поръчан от Сретан и какво значение има дали ще умре в самолет или бронирана Тойота на мен ми е все тая , важно е да има корупция в България да си продавам бяло и жълто
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    105 51 Отговор
    НА ВАС господин трифонов НЕ ВИ ДРЕМЕ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ българи
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    70 9 Отговор
    весели празници мили ХОРА
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 12 Отговор
    весели празници мили ХОРА
  • 32 Волф Никел

    76 62 Отговор
    Още едно мрънкало против всичко и всички. Аман.
  • 33 Боко смелия

    80 29 Отговор
    Стига ве Славчо, задръстих кенефа на фалкона, вече гащи за смяна не ми останаха! Аз не съм, като Радев пилот, мен си ме е шубе за дебелата ми кожичка, така че кво ме храниш ?
  • 34 Behemoth

    91 19 Отговор
    Баце е най важен ....падне ли самолета с Бацето на борда....КРАЙ!Нито магистрали ще има, нито коледни надбавки за пенсионерите...
  • 35 Сикаджии

    145 16 Отговор
    Ами ГЕРБ е съставен от бившите кадри на СИК, а те са известни с рекет, дрога, проституция, финансови пирамиди, имотни кражби, рекет, поръчкови убийства и още куп криминални дейности. Нима си мислите, че на тия хора им дреме за народа, като от началото на демокрацията са се захвани с бизнес в ущърб на народа - първо като сикаджии, а сега като гербаджии
  • 36 Вълкът козината си мени, но нрава НЕ

    115 11 Отговор
    Това че Сикаджии са се преоблекли в Гербаджии не означава , че са по-малко кръвожадни, нагли и долни
  • 37 набюдател

    80 11 Отговор
    орел- рак и щука -това сте българите затова сте на това положение
    българска поговорка
  • 38 Дългият

    57 12 Отговор
    Тролове,днеска е събота,нямате ли почивен ден та само плюете...
  • 39 та на теб пука ли ти и за какво

    55 14 Отговор
    Слави , всичко добре , но да не бе просто набиране на папуаси. Ти определено не си един от нас , ако разбираш какво искам да ти кажа.
  • 40 Бачо Киро

    91 21 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Е, и? Така, според опита ти в България, като е до 55 милиона, дали ще е близо до 55 милиона, или до 5? Да помниш случайно как Борисов дрънкаше едно време за втория самолет? А сега вместо сравнително дребни повреди да бъдат отстранени се купува ТРЕТИ самолет? При всичките липси къде ли не? Трифонов яха вълната на недоволството, ясно е, но нищо в думите му тук не е невярно. ГЕРБ са преминали всички възможни границите на простотията и наглостта.

    Коментиран от #54

  • 41 будалете се изчерпаха

    75 18 Отговор
    Абе Шоу , помним интервюто ти с Простия , как нежно му полягаше.
  • 42 111

    79 12 Отговор
    От коментарите се разбира с какъв умствен капацитет са повечето хора във България.Умните отдавна ги няма.

    Коментиран от #46

  • 43 велико ми е

    24 31 Отговор
    С Боци и теб ми е направо Великденски , усрахте и сезона и пейзажа.
  • 44 Бигдик🤓

    70 37 Отговор
    Славчо, същата путка си и ти. Просто не си на сцената. Та еба у миндила.
  • 45 Наско

    53 45 Отговор
    Дългия реве като вдовица за уй! Бегай оттука травис! Коледно ми е, що?
  • 46 аааааа

    17 22 Отговор

    До коментар #42 от "111":

    Я пак, че като те чета и грамотните ги няма. Изкажи се спокойно и грамотно, а не с блЯ блЯ и нищо написано.
  • 47 OMG

    80 26 Отговор
    Добре бе пичове, плюете по Слави. Ако това значи, че харесвате сегашното положение и статукво и мат'риал който ни представлява, явно живеете на Марс. Ако ли пък не е това - може би симпатизирате на някой друг. Дайте ги тия хора, които да са алтернатива към момента - кого ДРУГ да изберем - то се видя, че с тия които са сега и само се въртят едни и същи нищо не става.

    Коментиран от #52

  • 48 ОСА

    61 50 Отговор
    Не ми е коледно Слава, защото не коля прасе и не празнувам Коледа! А ти пък кой си да държиш сметка за решението на Правителството ???? От кога чалга простаците ще управляват държавата и ще са омерзение???? Та ние хората които ви гледахме 20г на екрана с вашите чалга, цинизми и простотии сме двойно повече отвратени от вас !!! И запомни, че целият християнски свят празнува Рождество Христово, никъде няма Коледа, освен при атеистите и чорбаджиите!!!!
  • 49 днете страни на монетата

    55 33 Отговор
    Още един посредственик внушил си , че може държава да управлява. Кви са ти отличията от Тиквата , по-малко ли си алчен , по-много ли ти е багажа. Еднаква посредственост , властолюбие и алчност.

    Коментиран от #53

  • 50 Ами да

    48 9 Отговор

    До коментар #20 от "Станислав":

    Не притеснявай се пич.
    Те подлогите краварски,герберски и какви ли не джендъри на черното викат,че е бяло.
    А що се касае за народу грешен тйо си личи че е робски оти позволява неколцина наглеци продажни да си вея байряка по тяхно усмотрение а не в ползу роду.
    А що се касае за кочината Прав си .
    Жалко ,че робовладелците ни не се усещат ,че с действията си прогонват народа си у странство..
    Е ,че вкарат талибаните тук ,но забравят,че те не са робите които търпят издевателства кат нас в момента.
  • 51 Ще докарат

    28 6 Отговор
    Само беди слави то е прав ама всяко действие има равно по сила противодеиствие
  • 52 въпрос на оценка

    14 12 Отговор

    До коментар #47 от "OMG":

    Не не значи това. Значи , че говедата са от една порода.
  • 53 Е па

    8 7 Отговор

    До коментар #49 от "днете страни на монетата":

    Е па настоящите са по добри нали?

    Коментиран от #73

  • 54 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 28 Отговор

    До коментар #40 от "Бачо Киро":

    Бачо, тези необясними аварии със сегашния сравнително нов самолет показват, че има външна намеса...Неслучайно в цената ДО 55 млн. лв. е включен и хангара. Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото. Показателен е случая "Гебрев", четири години властта е потулвала случая и трябваше от Bellingcat да раздухат случая за да разберем "что произошло"...

    Коментиран от #92

  • 55 Сашо

    81 18 Отговор
    ДА,изпитваме отвращание...изпитвам овращение и от вас г-н Трифонов.Вие сте един от виновниците тези хора да ги има.Радвайте се че хората в България имат къса памет и са забравили как лансирахте Костов,Царя,Бареков,Борисов,Радев и всеки друг нов политичелски играч.С Костов бяхте комшии, щяхте да се жените за княгинята,Бареков беше променята.....и накрая плюене по всички - 20 години г-н Трифонов едно и също от вас.Всичко подплатено с псевдо-патриотизъм.Хората Ви харесват за съжаление, защото се напиват на песните ви, а не защото се радват на делата Ви.Опиянени са от лъжливия Ви патриотизъм след 2-рата ракия.
    Толкова сте мръсен и Вие.Борите се за справедливост и правда, а каните всички престъпници да сядат до вас.Ако наистина имате достойнство просто си замълчете.
  • 56 aqva

    53 10 Отговор
    Аз действително се чувствам зле от това безконтролно харчене за неща които едва ли са толкова належащи. Направените в тази посока на мисли сравнения са подходящи, действително нямаме с какво да спасяваме хората. Рано или късно обаче народната любов ще достигне и управляващите. На скоро имаше годишнина от разстрела на сем.Чаушеску, ще ми се да видя такъв и у нас, по масов обаче!
  • 57 Пророк

    51 5 Отговор
    Аз съм сигурен че ако се спре ракията на българина, той веднага ще излезе пред парламента. Извода - има ли ракия - няма управия
  • 58 владо

    44 8 Отговор
    Продаде се отдавна. Майната ти.
  • 59 Иванчева

    47 10 Отговор
    Отвратени сме. Предложи какво да се направи. Направи един концерт пред Ректората на СУ, за да се затворят всички улици в района и да поставим искания си. Борисов страда от старческо слабоумие, а другите идиоти покрай него. Да не си мислят, че ще ги забравим?
  • 60 мани мани

    48 8 Отговор
    безработните дължат месечно по 24,40лв. за здравна задължителна такса! :) пита се отде ще вадят пари, за да си я плащат? а другите задължителни такси и данъци да не вписвам, че става много тъжно...
  • 61 тнт

    55 12 Отговор
    За спешната помощ и въртолетите е прав, и за капачките и за бебетата е прав! Време е Баце да си върви с цялата си свита, и Дончев-философа и инж.Караянчева също! Вчера като по сигнал, след като банкянският сладур се появи заразата в Перник изчезна?!! На пролет хора, който оживее след новите цени! Време е муцуната да си върви в Барселона!
    Това не е реклама на СТ ,проста молба да си събираме акъла до колкото ни е останал.
  • 62 Пешо

    6 16 Отговор
    Абе град ви гледа всичките сте селски мишки що не умрете най добре да го духат обитаци

    Коментиран от #68

  • 63 Синдикат на Ало Измамниците

    43 17 Отговор
    М@йн@та ти нацупен чичка! Кажи кой се мъчи да те набута в политиката некадърен алчен чалга "месия"!!!!? Кой се опитва да те издигне в очите на слепите учиндолска пръчка....
  • 64 ВЪЗРАСТЕН

    44 19 Отговор
    НА ТЪПИЯ ВИНАГИ МУ Е ТЪПО , НА АЛЧНИЯ ВСЕ МУ СА МАЛКО ПАРИТЕ , КОЙТО ГИ НЯМА ВСИЧКО МУ Е СКЪПО, А НА ТЕБ НЯМА КАК ДА ТИ Е ВЕСЕЛО ПРИ ТИЯ ОБСТОЯТЕЛСТВА В КОИТО САМ СИ СЪЗДАДЕ ! ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ГОЛЯМА И БОГАТА КЪЩА, НО ПРАЗНА , ПРАЗНА И ЗЛОБНА ТИ Е И ДУШАТА !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Другия с коня

    47 15 Отговор
    Аз си мисля,че ако се беше оженил Слави,и имаше две деца,жена да готви в кухнята,да замирише на баница,сладки и салатки,омерзението му щеше да е някъде в килера,пред Коледния дух в дома му.Обаче,реалността на стария ерген е в неразбирането на семейните ценности и уважението към тях,за да не ги смесва с неща от живота,които се решават на друго място и в съсвем различен момент,.Наздраве и мезете блажно,за да расъждавате Трезво....ВесЕли Празници...

    Коментиран от #69

  • 67 капутът

    16 3 Отговор
    Бин ги мамата да ге! Няма си ги носят у гробищата!
  • 68 878

    13 4 Отговор

    До коментар #62 от "Пешо":

    Слонът изпитва ,ужас от мишките! На пролет!
  • 69 капутът

    18 9 Отговор

    До коментар #66 от "Другия с коня":

    Ам чи тъй съ раждат ревулюционьеритье, уа пич! Туй хъшовьетье наврьемьето сигур ни съ били същити?
  • 70 Гост

    38 13 Отговор
    Е, не ми е коледно, но като си помисля, че ти се иска да заместиш Бойко, направо ми става Терминално! Тогава ще дърпаме шалтера!

    Коментиран от #75

  • 71 тъй де

    16 16 Отговор
    Ц.Луканов - Правителственият „Фалкон“ може да лети още 100 години,когато се поддържа, както е предписано от производителя.А пък Славчо бил чул,че можел да лети години наред.ХА ХА ХА .... Вместо да манипулира баламурняците,да беше попитал бившия,кой модел самолет,и от коя авиокомпания е летял 100 години.
  • 72 Бесен Язовец

    12 28 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВА МЕ ЛИ ЗА УЧИНДОЛЕЦА СМЕШНИК ЛУМПЕНЧЕТАААА? Ще гласувате ще гласувате вие ги разбирате тези неща разбирате ги!!!
  • 73 абе наивник

    20 10 Отговор

    До коментар #53 от "Е па":

    Тъпнята Гацо Бацо има потенциал колкото само да бъде патерица на Тиквония , ти да не вярваш , че му е опонент. Това е новото патриот , ДПС, Воля , новата лъжа за народа. Какво международно представителство имат тези шоу-шмекери , дори Простия при идването му на власт се подкрепяше вкл. финансово от немски фондации , т.е. зад проекта му стоеше Германия , не казвам , че е правилно , но е решаващо. Айде да ти не обяснявам повече , как се готви манджа.
  • 74 Чиче

    30 12 Отговор
    Покрий се бе , явно за толкова години не си научил, че семейният уют радва душата, явно си по тъпичък , а за политиката ти си единият, който беше твърдо за Бареков и Нешка Робева, която е достойна за уважение с успехите си в спорта, но за шепа жълти и жалки стотинки се продаде на Бареков ,така че е най добре да не се появяваш , че пак си се продал на някой МАФИОТИ !
  • 75 капута

    10 5 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    А дали иска да краде, м? ;)
  • 76 В Пенков

    41 18 Отговор
    Защо плюете по човека бе МИЖАТУРКИ??? Представя факти поради които ще продължат да ни изцеждат и то само за тяхното охолство!!! Ако сте от хората,които живеят добре нямате място тук!!! Знаете ли защо още няма човек,който да застане пред нас и да ни поведе към по-добър живот??? Защото сме една РАЯ НЕЩАСТНА и се крием зад някакви псевдоними! И ако някой каже истината веднага го оплюваме и обиждаме! Не искаме да живеем така,но не смеем и да тръгнем НАПРЕД! Заслужаваме си положението,в което сме! Надявам се,че сте разбрали защо още нямаме водач! Защото ние СТРАХ да застанем зад него!

    Коментиран от #80, #120

  • 77 пишлеме

    19 5 Отговор

    До коментар #13 от "Шипка":

    Кой уа?
    Тук устанаха сал пенсионери и мингени.
  • 78 7683

    33 12 Отговор
    С.Трифонов сега лае,ама ако утре го поканят,на новия самолет с Беновска, Мадам В., репортерката на ПИК и другите журналисти от породата “корги”,ще започне да върти опашката.
  • 79 gggw

    35 5 Отговор
    прав е . и аз отдавна повтарям че няма медицински хеликоптери, няма и полицейски такива. не че са трьгнали да гонят престьпността .. пожарникарски сьщо няма.. то влакове нямаме па хеликоптери... а властта е неграмотна
  • 80 8283

    21 4 Отговор

    До коментар #76 от "В Пенков":

    Много вождове,малко индианци.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 гост

    24 6 Отговор
    преди време бая народ хвърляше гюбеци на чалгии на славито по кръчми и дискотеки и се кефеха време баш чалгар да поеме висок държавен пост
  • 83 тук шоуто ни се пробва и той да ни абдал

    10 3 Отговор

    До коментар #81 от "Бесен":

    осва.Не се ядосвай братчед , това с фъркащия джип за Баце го коментирахме в статията дет му беше мястото , има и анкета с 73 % против.
  • 84 Дано няма критични ситуации.

    16 3 Отговор
    Има повече смисъл в закупуването на този самолет отколкото закупуването на ф16 които не се знае дали въобще могат да летят..
    Но е прав за това че и за медицински хеликоптери трябва също да се помисли докато е време. Защото не дай си боже липсата може да се окаже фатално а всичко се случва. Не говоря за бързина а за ситуацията когато единствения начин е този, да се надяваме да не ни се налага такава ситуация, но е добре да сме способни за действие за тях, защото в момента не сме.
  • 85 ФАКТ

    22 6 Отговор
    Сякаш кой знае,каква развита държава сме били преди 40-години !!! И сега всеки казва колко сме зле !!! Преди всеки човек си мълчеше,защото не знаехме какво точно става в държавата !!! Бяхме в неведение !!! Отваряйте си очите сега и ушите за това,което става около нас !!! А най-важното е да се обединяваме срещу тези,които ни лъжат !!! Да не си правим мръсотии едни на други,а да бъдем по-умни и по-добри !!! А на Слави - не трябва да чакаме никой да ни оправя !!! Ние самите да критикуваме хората около нас,които грешат и които не са справедливи !!!

    Коментиран от #190

  • 86 Пауло Коелю

    15 4 Отговор
    "Колкото по-оглозган е трупът в ГРОБа, толкова повече червеи червеи излизат от него и коментират в статии, в които се казва, че трупът е оглозган." Пауло Коелю
  • 87 ТрифоФффф, пеерас мръсен

    11 25 Отговор
    Лапай пишки и си трай, дърт швестер!
  • 88 Гражданин

    33 10 Отговор
    Като чета платените герберски коментари ми става малко по-добре. Пълна мобилизация за очерняне на Слави Трифонов. Явно страхът е голям.
  • 89 Цв. Цв.

    29 9 Отговор
    Много е прав човека. А вие клавиатурни мишоци правите ли нещо, за да не се случва това?
  • 90 8888

    25 6 Отговор
    Направи един концерт за да разберат за да разберат колко сме за теб.
  • 91 Пламен

    22 5 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Просто няма нужда от нов самолет,мишок смешен.
  • 92 Сух

    5 7 Отговор

    До коментар #54 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ще ме разревеш..
  • 93 Ще ти отговоря по коледно..

    14 5 Отговор
    Сложи си друга снимка, за да се почувствам наистина по коледному...!
  • 94 Камен Воденичаров

    15 10 Отговор
    Слави беше активният в нашата връзка, още го обичам.❤❤❤

    Коментиран от #111

  • 95 Българка

    31 17 Отговор
    Слави,не си струва да си хабиш думите за този РОБСКИ народ.Само като им четеш коментарите трябва да ти стане ясно колко е опростял народа. Пушка трябва да гръмне!

    Коментиран от #110

  • 96 Боже колко е прост народа

    30 9 Отговор
    Хората на вън са се надули. Аз съм на 30г нямам приятели. Сам се боря срещу живота. С 450лв заплата. Родителите ми помагат. Но ако си отидат как ще живея? Ще си изгубя жилището и работата. И на хората няма да им пука за мен. Това сте вие хората в обществото. Хората които виждам на вън. Които са се надули и не щат да помагат. То богатите нахалните трябва да помагат на бедните с пари. А не всичко да е за тях и да си купуват новите неща вместо да помогнат на бедните. Някой хора са се родили с родители които се карат по цял ден които тормозят децата си психически даже и с бой. Това дете няма щастлив живот защото е бедено като родителите му. Те нямат връзки приятели. Това дете гледа другите на вън как не му обръщат внимание и как другите са щастливи защото имат добри родители които знаят как да се държат с децата им. Те ги прегръщат , целуват ги , глезят ги. А това изстрадало дете започва да го хваща стрес , депресия и гняв и завист че няма такива родители и познати в чужбина да отиде на почивка като другите. Обстоятелствата са такива и различни във всяко семейство. Но никой да го погледне това дете нали защото те знаят че той няма нищо и ще му се хилят и няма да му обръщат внимание. И то ще посегне срещу тях или ще се самоубие. Това да се подигравате на някои който няма нищо в живота си е чисто престъпление. Вие не сте толкова добри за каквито се мислите как целувате децата си на вън между хората и тн. Вие сте толкова фалшиви както и в фейсбук и Инстаграм.

    Коментиран от #101, #105, #196

  • 97 Пръча

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Ти си пълен идиот
  • 98 ГРАЖДАНСКА СПРАВЕДЛИВОСТ

    26 3 Отговор
    Значи е дошло време за Гражданска справедливост !!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Чичо Гошо

    23 8 Отговор
    Да, изпитвам отвращение. И втори път изпитвам отвращение като се сетя за интервюто ти с Бойко
  • 101 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 3 Отговор

    До коментар #96 от "Боже колко е прост народа":

    Постингът Ви е уместен. Вижте в Библията - "Трета книга Царства", а също и :
    ЗА ОТЧАЯНИЕТО - слово в Неделя пред Богоявление ...
    www.pravmladeji.org/node/1136
    "Отчаянието е най-големият грях. Бездната на Божието милосърдие е по-високо от всички наши грехове, както се и пее в един ирмос на канона...."
    "Въпроси при изповед на Православни Християни"
    www.pravoslavieto.com/docs/Tainstva/izpoved/vaprosi_pri_izpoved.htm
  • 102 Е.Иванова

    20 17 Отговор
    Слави е прав.
  • 103 ΑΔΟΛΦ ΔЖУГАШВИΛИ

    10 9 Отговор
    Да го .....таковам и на ББ и на Слави
  • 104 КралиМарко

    29 9 Отговор
    Слави , дела трябват..не думи!!!
    Ти защо се уплаши?!Защо угодно се скри?!Защо се направи на разсеян, когато беше на върха на рейтинга си и можеше да пометеш статуквото на тези избори още?!Защо пусна на Бойко още едни 5 години да краде по общините и кметствата нашите данъци и евро субсидиите?!Защо Слави!??Е, има и мислещи и знаещи сред нас, на които няма как да отговориш ето на този основен въпрос!!!Ти си знаеш защо не го направи - от страх ли, за топките ли са те хванали..или заено го играете това театро..все е тая Славчо!Мъжете са войни, а не женски полови органи!!!
  • 105 Валка

    5 12 Отговор

    До коментар #96 от "Боже колко е прост народа":

    Много си неграмотен.Научи правописа и тогава коментирай . В момента си жалък.
  • 106 Слави предателя

    11 19 Отговор
    Мръсник си ти слави предател долен дано господ да те утрепе лайненце скапано
  • 107 Никой

    22 7 Отговор
    На мен не ми е коледно от години, чалгар. И ти няма да оправиш държавата, защото я няма, сам го казваш. Бих се учудил, ако нещо се промени за ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК.
  • 108 the Doll

    14 12 Отговор
    страшен поглед.. този човек пак е на Бело..!
  • 109 the Doll

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Хапчетата":

    хапчета не взима той, само Бело бара дългия..
  • 110 Българин

    16 9 Отговор

    До коментар #95 от "Българка":

    Слави е роб на някои олигарси , и няма да мине много време и ще лъснат меркантилните му интереси , но може би ще е късно !
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 10 Отговор
    СЛАВИ ТРИФОНОВ Е частот тия който съсипахаБЪЛГАРИЯ
  • 113 Име

    6 10 Отговор
    Чиба, вампир!
  • 114 VALENTIN

    8 4 Отговор
    KTO 4ETA KOMENTARITE. PO4I VSI4KI STE MI6KI.KRIETESE POD 4UGDI IMENA PSEVDONIMI ,I SAMO NQKOI DA NAPI6E NE6TO SMISLENO VIE PO4VATE DA GO PSUVATE I USMIVATE. VIE STE ONANISI KOITO SEDQT ZAT KOMPITE I LASKAT BASTUNITE ZA6TOTO I GADJE NEMOGAT DA SI HVANAT, OFCE IZBLEALI,
  • 115 Тъп селски чалгарин

    16 12 Отговор
    И ми е Коледно и ми е хубаво Пия си ракийката ям си сланинкната и се радвам на семейството си Това е Щастието Живи Здрави
  • 116 Не на корупцията

    22 9 Отговор
    Прав е Слави.
    До кога ще търпим мафията у нас да има държава?
  • 117 Честито Рождество Христово

    25 8 Отговор
    Хора Този селски милионер е поредното доказателство че парите не правят Щастието Радвайте се на децата си на всеки божи ден даден ни от господа
  • 118 Щирлиц

    15 7 Отговор
    Знаем,че рекламираше ББ,още когато беше полицейски шеф.Явно проектът ББ,е включвал ежедневна реклама в уууникалното ти ....шоу.
    Коледно ли ти е,Слави?
  • 119 🎅🎅🎅

    15 0 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ !!!
  • 120 Пръдня

    17 2 Отговор

    До коментар #76 от "В Пенков":

    Колко пъти тръгвахме уж напред,бе?Колко пъти ентусиазма народен беше употребен,един ли сто ли.Народа ни се превърна в биологичен материал и България съществува като име,само по височайше благоволение.Сега си пазете децата,че злокобното око е насочено към тях,ако ги имате,разбира се..
  • 121 незнайко

    25 11 Отговор
    Всички които са се изказали отрицателно за статията са БЕЗУМЦИ ! Никой от тях не е вникнал в садържанието а ПЛЮЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ ! ЗАЩО ? Ако написаното в статията го мисят всички ПРОСТОСМЪРТНИ БЪЛГАРИ живота ни ще е друг !!! АПРОПО ЧОВЕКА СЛАВИ В СЛУЧАЯ Е ПРАВ !!!

    Коментиран от #135

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Joya

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    На мен ми пука още малко и паля с 200
  • 124 Joya

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    От Бойко може би селяк
  • 125 Joya

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Хапчетата":

    По добре хапчета от колкото водка като теб
  • 126 Пиздец

    17 16 Отговор
    Какво си се опулил като наркоман бе учиндолски джендър - и въпроса е защо като наркоман като той си е такъв! А за Българската Коледа трябва да я спрат със закон народа дарява пари а Ел Президенте обира овациите че е направил много като птрон на цялото събитие - смех.
  • 127 Балкан Боклук

    21 3 Отговор
    Нашата Мафия просто си има държава....
  • 128 YUDZHI

    18 9 Отговор
    Ako, ne iskate Slavi ne iskate promyana.
  • 129 Кърък

    20 12 Отговор
    Кой вярва на бг шоумен с крадено шоу и с приз за пълното опростачване на бг народ?Който вярва ,да върви с него да мята гюбеци.
  • 130 ganio

    10 8 Отговор
    Славчо, урвата на Баце.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 покух

    10 10 Отговор
    виша градация е този учиндолски калъф: прост, по=прост, ален прост,кух,смешен,простоват,изчерпан,палячо...може и още !!! бъдещето ще го докаже, само гледайте и нови думи за тъпотия ще се измислят за дози карикатур...бегай далече от ТУРБО селски нагаждачи и техната куха орда последователи,,,незнам кой от кого е по къх, но важното е че има градация!!!!
  • 133 007

    9 8 Отговор
    СлаФчо, освен "културата", която ръсиш толкова години създал ли си нещичко, например, ПОСАДИЛ ли си поне едно дърво в живота си? Горещо се Богу моля да не се месят в живота ни лоши и нечисти сили. Амин!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Да да

    9 0 Отговор

    До коментар #121 от "незнайко":

    Проблемите са ни от не вникване в съдържанието.
  • 136 Да да

    17 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Прост Гост , на този хал сме защото 30 г чакаме някой да ни оправи. Ще се оправиме когато площадите се препълват с протестиращи за най-малките не справедливости.
  • 137 гост

    15 3 Отговор
    Ако бай Ончо беше написал подобно нещо,щяхте да кажете:къв е тоя селянин че да ни дава акъл.Вие не мислите,мисленето не ви се отдава.Вие само плюете.Всичко което е написал Слави е истина.Не зависимо кой е и какъв е Слави.Най- голямата му издънка,която никога няма да му простя беше,че когато покани Борисов се гънеше слугински пред него.Тогава трябваше да покаже,че наистина не го е страх и му пука.Но ние явно не разбираме,че там горе всички ги е страх.
  • 138 Talisman

    16 8 Отговор
    Стига сте плюли Слави. Стоите цял ден на телефона и се чудите кой да наклеветите. Това е българинът.
  • 139 ivan

    17 3 Отговор
    Toя гупак дава от парите на Баща си милиони за Спортна зала в Пловдив и 55 милиона за самолет за себе си , а се кахъри от къде ще намери около 25 милиона за ХОРАТА в Перник !Кое е по -важно Тикво ХОРАТА или твоите спортни зали и самолети ?
  • 140 draganov

    17 6 Отговор
    АЗ съм с ТЕБ СЛАВИ ! Подай сигнал исъм на улицата за да свалим този самозабравил се СЕЛЯНДУР от власт и го насочим към софийския ! ! !

    Коментиран от #141

  • 141 Бай хой

    14 10 Отговор

    До коментар #140 от "draganov":

    От банкянска тиква на учиндолски наркоман. Славито като види пари и ферари забравя кой го е родил.
  • 142 Левски от Карлово

    4 20 Отговор
    И все пак Бойко е ПИЧ!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Стига Ва

    7 4 Отговор

    До коментар #143 от "Бесен язовец":

    Тоз селянин ли ва Рубладжийче
  • 145 Знаете ли, че :

    23 5 Отговор
    След вдигането на пенсиите с 40%, свалят ДДС то в Румъния на 16%, а Ставката на ДДС за хранителните стоки се намалява от 9 на 5 %., а у нас Свинското с рекордна цена. То се оказа рекордьор по поскъпване през 2019 г., като цената се е покачила с до 50%.спрямо 2018 г. Честито Рождество Христово господа Крадци и Престъпници от Шайката ГЕрП!
  • 146 gost

    19 3 Отговор
    ДОКАТО ВСИЧКИ СИ МЪЛЧИМ И ТЪРПИМ И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА С БЪЛГАРИЯ!!!
  • 147 Жоро павето

    10 12 Отговор
    АМАА КАК СИ Е ЗАОСТРИЛ ЗУРЛАТА АМА НАПРАВО ЩЕ ЛИТНЕ,КАК СИ ЛИЧИ АЛЧНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА СНИМКАТА.
  • 148 ивчо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    абе уйооо....
  • 149 Budinov

    20 3 Отговор
    Чета постовете на народа и се чудя дали сме хора или добитък,очевидно второто.Трифонов е доказал се манипулатор и мошейник ок,дали написаното от него щеше да има по голям ефект ако го беше написал някой друг.Изключвам само автора и прочитаме само писанието славчово.Кое от всичките неща не е истина,Колкото по рано я осъзнаем тази истина,толкова по рано ще спрем да събираме капачки,да трием билетчетата на дебелия,и да чакаме месията.Честито Рождество Христово
  • 150 Todor ivanov

    7 6 Отговор
    Slavi e nomer 1,stiga ste go pliuli,
    Kakvo iskate ot zchoveka?
    Slavi e psrav vinagi.
  • 151 шопен

    12 1 Отговор
    Фактологията е правилна, но на мен ми писна от късни пророци и кисели дядковци милионери. Май по добре е караулът да дойде и да опразни помещението..
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Гуню Тъпия

    12 7 Отговор
    ПРАВ Е.... А ИНАЧЕ САМ СЕ СЪЗДАДЕ КАТО ШОУМЕН...И ЗНАЧИМА ЛИЧНОСТ.....
    НЕ Е ПЕРФЕКТЕН, НО Е НАЙ-БЛИЗО ДО ХОРАТА....
    А ПЛЮВАЧИТЕ СА ЗЛОБНИ ЗАВИСТНИЦИ МЪРЗЕЛИВИ И НЕКЪДЪРНИ НЕ УСРЕЛИ НИКЪДЕ...ИЛИ ЦУКАТ ОТ ДЪРЖАВАТА И ГИ Е ШУБЕ ДА НЕ ИМ ПРЕСЪХНЕ ЦИЦ...ТА.

    Коментиран от #197

  • 154 соросоидни кърлежи

    12 0 Отговор
    Абе хора, как не разбирате,този самолет е на всички българи, понеже купен с нашите пари, може да го видите, ако имате желание..Както един път на годината ви допускат в парламента или в президенството, нали и тук народа е платил..Само трябва да го заслужите ..а сега тръгвайте да пазарувате и не забравяйте да пълните кофите с капачки за кувьоз и др.благотварителни акции.Айде простаци напред и нагоре.
  • 155 соросоидни кърлежи

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "btv comedy":

    Aбe хoрa, кaк нe рaзбирaтe,тoзи caмoлeт e нa вcички бългaри, пoнeжe купeн c нaшитe пaри, мoжe дa гo видитe, aкo имaтe жeлaниe..Кaктo eдин път нa гoдинaтa ви дoпуcкaт в пaрлaмeнтa или в прeзидeнcтвoтo, нaли и тук нaрoдa e плaтил..Caмo трябвa дa гo зacлужитe ..a ceгa тръгвaйтe дa пaзaрувaтe и нe зaбрaвяйтe дa пълнитe кoфитe c кaпaчки зa кувьoз и др.блaгoтвaритeлни aкции.Aйдe прocтaци нaпрeд и нaгoрe.
  • 156 111

    11 1 Отговор
    Дано всички като се качат в този самолет да се претрепят с него. Да им приседне дано.
  • 157 Като живея до,, бардак,, Слави..?!

    3 2 Отговор
    Как да ми е празнично, като се прави някакъв на работлув,, полицай,, а в акъла му само стари жени и ме наблюдават и подслушват и живота ми превърнаха в ад, имам малко жилище, постоянно се подиграват с него, било кочина, а на тези, които го казват,душите им са по зле от кочина, най лошото че е нанесена. природната ми сестра, болна от диабет, намерила си някакъв младок, аз съ възрастна, не чак толкова много, тя ме разболя, не знам какво иска от мен...! Знаеш. ли Слави, искам да ми помогнеш да не ме наблюдават и подслушват, аз бях спокоен човек, съсипаха ми нервите, това са стари жени, пред пенсии, които имат вече връзки с момчета, разлика от по 30 г...! Мен не ме интересува това, защо намесиха и мен във всичкото това..! Помогни ми, да не ме наблюдават и подслушват...!

    Коментиран от #159, #163, #203

  • 158 Elena Petrova

    17 4 Отговор
    Е това е върхът на простотията на пишещите по долу коментари, засрамете се бе хора то бива злоба и простотия .Сърдете се на себе за геноцида на който сме подложени.
  • 159 Извинявай

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Като живея до,, бардак,, Слави..?!":

    За грешките, не ги видях..доста са, не обичам да греша..!
  • 160 Хлахаха

    4 5 Отговор
    Всичките мръсотии започнаха от тебе, въййк...срам у такива, лъжци, интрига ти, нагаждачи, мишки...! Да пази Бог...! (Селото това прави..!) Слави, някои са без срамни, за срам говорят...!
  • 161 Фридрих

    11 14 Отговор

    До коментар #17 от "С теб сме Слави":

    Ако и тоя чалгар-нарцис дойде на власт, тогава го загазихме. Добре, че нищо не става от него.
  • 162 Навални

    6 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бачо":

    Имаш нещо срещу пожарникарите ли? Какво, поставяш ги на по-ниско интелектуално ниво от останалите ли. Щом в академията на МВР има специалност "Противопожарна охрана" , значи има защо. Май не правиш разлика между цигулар и офицер от МВР. Проблема си е твой. Тъпанар.
  • 163 Харизанов

    2 1 Отговор

    До коментар #157 от "Като живея до,, бардак,, Слави..?!":

    МБАЛНП "Св.Наум", София - Многопрофилна болница за активно лечение по неврология и психиатрия. Акредитирана университетска болница. Търсете доцент Никодимов.

    Коментиран от #164

  • 164 Що при него ли си...?

    3 0 Отговор

    До коментар #163 от "Харизанов":

    Нямаш никаква полза от това, щом на нормален човек като мен, ми предлагаш това...! (Както и да е, горчивите хапове в живота са много...!)
  • 165 Путарина

    2 9 Отговор
    бихте ли се качили на самолет , един път му отказал дисплещ , поале колесника , за да проверите кога двигателя ще откаже
  • 166 Папаз комита

    13 11 Отговор
    Абе славчо стига си се правил на светец ами кажи коя партия навремето те направи богат
  • 167 Митко

    10 10 Отговор
    Точно пък този ли ще ни управлява?Няма и един мандат да изкара сигурен съм,по телевизията му само простотии дават.
  • 168 БАРС

    15 9 Отговор
    Абе Слави за всичко което си писъл съм съгласен.Но друго мие ти се възмуштаваш за комфорта на власта а ти не се ли шириш в комфорт не карашли скъпи коли и мотори нима не се възмути от парите на мафията които ти даваха за да правиш предаванията си как така изведнъж забогатя след като си носел кафе някога на Воллен Сидеров това не е ли за възмущение
  • 169 ГруЮ

    9 9 Отговор
    Коледно ми е Трифонов, коледно ми е:)
    Напук на твоето желание да не ми е.
  • 170 Гост

    9 1 Отговор
    Бе кога успяха да налазят шантонерките на Шорош?! Само чакат да се появи нещо различно от спуснатия им план и наплюват веднага списвания! Типични малко образовани и безмозъчни същества, които не правят разлика между изказа и изказващия! Асоциират едно към едно. Това не се допуска на запад от Сараево. Там хората разграничават казаното и казващия. Критикуват казаното, а не човека който го е казал. Не преминават личната граница, за разлика от нашия менталитет! То каквото е управлението, такова е и шорошовото стадо! - Айде, чакам отговор без да се засягаме лично! Ама не можете! Щото ..... не го можете!

    Коментиран от #198

  • 171 лсдьцськ

    10 2 Отговор
    Слави какво цели с тези словоизлияния веднъж седмично?
    Освен че направи ТВ, нещо друго?
    И като ни пише статии, пропити с философски размисли, дълбокомислени разсъждения и проникновения, лирически отклонения и пр. журналистическо говорене, какво очаква от нас?
  • 172 Брах ви лайката гербаджийска

    7 2 Отговор
    Ама румънците нямат нови самолетчета и няма да имат ламоргинита да гонкат джигитчета и няма да имат нови бойни машини за шкембе патриота аааа напред сме ние ехеее и бонус малус няма да имат еееее ша си отживеем
  • 173 Асен Илиев

    6 2 Отговор
    Тия на които говориш, вече са в процес на трансформация. Отново на 4 лапи :) Не се аби!
    Аз и Тя от 2000 години се мъчиме да ги очовечиме, НО животните си остават животни.
  • 174 Byg

    8 10 Отговор
    Славчо лъже. Имаме медицински хеликоптер , а и три военни които имат оборудването за спасителни такива. Още на 26 Бойко Борисов беше в Перник с Нанков , Караниколов , Дончев , областния Костадинов и на място се обсъждаше какво , кога и как ще се прави я не от топлата стаичка. А иначе си представям колко са 55 милиона , точно колкото коледните добавки за пенсионери , като сложим и великденските колко ли вагона с капачки имаме . Лесно се смятат парите на другите , нищо конструктивно не виждам в думите му , само дърабъра , дрбнотемие за реклама.
  • 175 Гост

    4 5 Отговор
    На всички им пука ама на маса, на кафе, иначе са ни хванали немците като дойде яйцето на д...о,чакаме някой друг да ни оправи нещата, извинете ме но сме прост народ и го доказва е всеки ден все повече и повече, жалко, за нас!
    Ставаме като динозаврите!
  • 176 коментар

    9 6 Отговор
    Пука ми и то ама много ми пука защото сега ще идва пак нов спасител на България (като н.бареков) да ни спасява, ама от какво ще ни спасява, и самия """ни""" (в кавички) спасител не знае!Ей много спасители бре!Къде беше и тоя ""ни"" спасител когато България беше фалирана и на купони през 90-1г!Ами през 96-7г когато бяхме пак на купони и България беше пак фалирана къде беше и този ""ни"" спасител!Ами през 2013г когато бяха на власт пак тия дето ни фалирваха през ония год.и обраха само банка Ктб на мустака, къде беше и тоя ""ни"" спасител?!Защо се криеше и си показа носа чак сега когато поробителите на България я фалирваха, и обираха наред заводи, предприятия, банки, Кремиковци за 1$, и така нататък!Защо се криеше до сега бе славчо ""спасителю наш""!!?!!
  • 177 Ауууу Безбожник комунист

    4 9 Отговор
    Ама Славуцо Този празник не е заради софрата ма Това е Рождество Христово Като празнуваш Сновъйм Годам и Дед Мороз тогава еж и пий ма
  • 178 4372

    8 7 Отговор
    Славчоооооо, вече не се ''харчиш''.....Шат на патката главата....
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Суджук

    4 10 Отговор
    А бе дългия ц -рвул ти докога ша платиш кат вдовица за ху....
  • 181 Магазин Левче-кефче

    11 0 Отговор
    България е една от "най-богатите" страни в света, защо пък наште политици да не си направят още една чекия на душата, че да им е още по-кеф. Здраво са се трудили и го заслужава хората. Нали виждате какъв супер стандарт на живота са ни създали, че чак цяла Европа ни завижда;
    - Най-високите заплати в ЕС.
    - Най-големите пенсии.
    - Най-добрите и на-добре поддържани пътища, като дори вече могат да се съревновават и с африканските държави.
    - Инфрасруктурата ни е на завидна висота - Най-добрата в ЕС!
    Листане не е голям, а огромен...
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Ново

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "С теб сме Слави":

    А ти слави как забогатя в бедна стана като кадърните хора отидаха честни пари да правят в чужбина отпесни и концерти в чужбина ли изнеси или от телевизията смучиши която се издържа от народа
  • 184 КИТАЕЦА

    2 1 Отговор
    НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ФАКТА ДА ХАРИЧИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ЗА НОВИЯ САМОЛЕТ , ЗАЩОТО НИЕ ИМ СЛАГАМЕ НАША ЕЛЕКТРОНИКА , И ТЯ НЕ ОТГОВАРЯ ЗА ПРЕЗ ОКЕАНСКО ПАТУВАНЕ , ЧЕСТО СЕ ПОЛУЧАВА КОРОЗИЯ И КОНДЕНС ОТ ВЛАГАТА С ЕДНА ДУМА НЕ Е ЗА ВАС, ПО ДОБРЕ СИ ОПРАВЕТЕ СТАРИЯ САМОЛЕТ ЗАЩОТО Е ПО НАДЕЖДЕН И ПО КАЧЕСТВЕН , КАТО РУСКИТЕ , НА ТЯХ ЕЛЕКТРОНИКА НЕ КОРОЗИРА И ОКИСЛЯВА , ЗА ТЕЗИ ПАРИ НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО СЪЩЕСТВЕННО , НАПРИМЕР; НАПРАВЕТЕ НОВА ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА ПО ЦЯЛАТА МРЕЖА , И ДОДАИТЕ МАЛКО ПАРИ ЗА ПО МОДЕРНИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ , ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ВИ ДА ПЪТУВА ПО СПОКОИН , ПО КОМФОРТНО, ПО КЛИМАТИЗИРАНО ЗАВИСИ ОТ ВРЕМЕТО , ЗАДА НЕ СЕ ВРАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО КАТО ГУЩЕРИ , И ДА НЕ СТУДУВАТ ЗИМАТА , ТОЕСТ С КЛИМАТРОНИЦИ , ПО БЕЗОПАСТНО , И ПО ЕВТИНО , БИЛО ЗА РАБОТА ИЛИ НА ПОЧИВКА , И НЕ СЛУШАИТЕ ТЕЗИ МЕКЕРЕТА ДЕТО ТРОЛЯТ ТУКА , ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ Е В УЩЪРБ НА ДЪРЖАВАТА ВИ , МНОГО СТАНАХА БУЗАИНИЦИТЕ , КОИТО ЛИЖАТ ГЕРБЕРСКИ ПАТКИ, АИДЕ СЪС ЗДРАВЕ И УМНАТА КАКВОТО ВИ КАЗАХ , ВЕСЕЛА КОЛЕДА .

    Коментиран от #185

  • 185 КИТАЕЦА

    1 0 Отговор

    До коментар #184 от "КИТАЕЦА":

    А ЩЯХ ДА ЗАБРАВА И ДРУГО , КАТО КАЗАХ ЗА НАЩА ЕЛЕКТРОНИКА , ЧЕСТО ИМА ПРОБЛЕМИ С ОТВАРЯНЕТО И ЗАТВАРЯНЕТО НА КОЛЕСНИКА , КАКТО И СЕ ПАЛЯТ ДВИГАТЕЛИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ , ДАЖЕ И ПАСАЖЕРСКАТА ВРАТА СЕ ОТВАРЯ В ДВИЖЕНИЕ ,ЩУРВАЛА ПРИ ПИЛОТИТЕ И ТОИ ПРАВИ ГРЕШКИ , КАТО НЕЗАДАВА КОМАНДИТЕ ЗАДАДЕНИ ОТ ПИЛОТИТЕ , ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СТЕ ВЪОРАЖЕНИ С ПАРАШУТИ , А ПИЛОТИТЕ С КАТАПУЛТИ АВИО ОТРЯД 28 , ЗА ВСЕКИ СЛУЧАИ, КАТО И БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ , ОСОБЕННО АКО СЕ ОТВАРЯ И ПОВДИГА ПИЛОТСКАТА КАБИНА , ОТПРЕД И НАГОРЕ , ПАК КАЗВАМ МИСЛЕТЕ МУ И УМАНАТА , А НЕ РУСАТА .
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 бял

    3 3 Отговор
    Не ми пука,нито за теб нито за дебелата тиква, защото си плащам данъците в друга държава, вървете на майната си ,прости чалгари
  • 189 Чума

    4 3 Отговор
    След като ги изгониха от БТВ, Славча се чуди как да се препитава, заедно с дружинката си съставена от умерени дебилитети! И го удариха активно на политика! И ще се препитават! Има % и $ за тях! Рахат бъдете!
  • 190 gggw

    4 0 Отговор

    До коментар #85 от "ФАКТ":

    като държава не знам но здравеопазването е било на световно ниво. попитай за ортопедичната болница и иди виж сега кво е. а от образованието още обираме плодове. поне учениците не биеха учителите, а за слаб успех изключваха от училище
  • 191 бастунчов

    7 5 Отговор
    като гледам коментарите са 4към1 за слави. Освен това подкрепящите ББ постове са писани от един човек с различни никове. Тъпо и плоско. Слави давай, с теб сме
  • 192 spain

    2 1 Отговор
    На мен ми пука,ама никой не ме пита пък и да ме питат не ми се зачита мнението.Така че да се натоварят на самолета всички и да литнат завинаги...
  • 193 Бай ти Ганя

    0 3 Отговор
    Овцете трябва редовно да се стрижат и иэдояват, а която е врътоглава да се одере и иэпече! Същото се прави с останалото все още население в таэ робска територия,
  • 194 Бат Дончо

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Щъркел":

    Що бе вашата мама все мислите за тоз кокал .. а не мислите кое е редно
  • 195 Бат Дончо

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Щъркел":

    Що бе вашата мама все мислите за тоз кокал .. а не мислите кое е редно
  • 196 Това дълго лайно като тебе

    1 4 Отговор

    До коментар #96 от "Боже колко е прост народа":

    Мислиш. ли че струва нещо, същото като тебе, затова ще страдаш като куче.и ще умреш като такова, болестите и червеите започнаха да ти разяждат мозъка, сега слизат надулу...! Тебе кой те е искал, на края на живота си си още по голям боклук, не мислете, че някой като пише дълъг коментар, той има някаква стойност и смисленост..! С удоволствие бих ти оскубала старческата ти перука и бих ти разбила протезата...! Ти никога не си била човек, защото, си грозна и с грозен и лицемерен характер..! Бъди проклета ти и такива като тебе...! Затова ни казват лоша и не щастлива нация, защото ето такива егоисти като. вас преобладават...!
  • 197 Трабант

    4 1 Отговор

    До коментар #153 от "Гуню Тъпия":

    Не се е създал сам,а е шут с крадена идея от Тодор Колев,и тъй на пързалката по пътя на гърма,пързаля и нас,не съм за едното свинско,но неговите хляб и зрелища не ги ща.Не му се подхлъзвайте ,отново ще бъдете употребени.За съжаление посредствеността и пошлата простотия,винаги са войнстващи,с бляскави опаковки хващащи окото...
  • 198 Ние

    4 2 Отговор

    До коментар #170 от "Гост":

    Помним,бълвоча на учиндолския отворенообщественик
  • 199 Емил

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Лошото е, че много малоумници без грам мозък, интелект и култура симпатизират на новия месия, Бареков номер две
  • 200 Тони

    5 2 Отговор
    Години наред плю по тиквата, а накрая като дойде при теб ти беше по-нисък от тревата. Така му се мазни, че повърнах
  • 201 Какво да кажа

    2 2 Отговор
    Чета коментарите и разбирам, че наистина в България са останали само кофти хора! Лош материал както каза Борисов! Пишат за личността Трифонов, но не и за идеята за промяна! Наистина, че всички до сега ни лъгаха, но вече стана много дълго. Пробвайте да не се определяте като сини, червени, зелени и много други! Помислете поне един път какво пише над входа на народното събрание. Съединението прави силата. Ако все още има хора, които могат да четат!
  • 202 Той си няма идея,а ти дето си останал от

    1 0 Отговор
    По горната утайка ли си ,аз не съм в кафеникаво съединения материал...
  • 203 Психиатър

    0 0 Отговор

    До коментар #157 от "Като живея до,, бардак,, Слави..?!":

    Смени си дилъра . На грешна субстанция си . Много си зле !7576

    Коментиран от #204

  • 204 От такива като тебе

    0 0 Отговор

    До коментар #203 от "Психиатър":

    Нямам нужда от съвет, не зная дори какво е субстанция...?! Мислиш. ли, че аз съм зле и дилър не знам какво е, явно ти. си на такива неща...!
  • 205 Власта се консумира

    1 0 Отговор
    Кучетата си лаят, а кервана върви - и на опозицията и е добре и на управляващите и на критикуващите журналя, а на народа не му пука - извода е ... намалявайте данъците овреме, докато е мир