13 175 55

Карбовски: Стадото умира и бяга

Царят е гол, журналистите ги е страх и ще ги съдят, ако се бунтуват

Карбовски: Стадото умира и бяга
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ХАОС

Проблемите в системата стават системни проблеми. Регистрираме рухване.
Перник, вода, Шумен, вода. Перник въздух, Ботевград вода, Струма магистрала, София въздух, София трафик, Кубрат бебе, Бели Искър, Евроком екзекуция, ВиК холдинг 1 милиард лева, боклук тук, боклук там.

Никой не смее да каже, че никой не управлява системите, Борисов раздава задачи и е ясно, че няма да бъдат свършени. Царят е гол, журналистите ги е страх и ще ги съдят, ако се бунтуват. Те вече не са страхливци, те са съучастници.

Долу правителството?!

Стадото ще умре. Много е страшно, но стадото умира и бяга.
Стотици хора ми пишат, че трябва да сваляме правителството. Как се казвате?
Аз досега толкова анонимни хора не съм срещал. Нещастници.
Пулев срещу Джошуа - имате ли още хляб, как сте?

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 77 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Млад

  106 15 Отговор
  Протеста не върши работа, изборите също.. Какво споредва г-н Карбовски може да се направи?

  Коментиран от #9

 • 2 ЧЕРЕПА

  80 17 Отговор
  БОКО Е МЪРТЪФ

  Коментиран от #21

 • 3 хайл

  195 9 Отговор
  Прав си,Карбовски,ама какво?И ти си като всички от народа ни,лаеш,ама си беззъб.Заслужаваме си съдбата,защото сме страхливи и егоисти-Ганьовци.Няма изглед да се оправим...за съжаление!Язък за животите на предците ни,които са ни дарили със свобода!

  Коментиран от #10

 • 4 Този коментар е премахнат от модератор

 • 5 Сите чакат щастлива случайност

  55 3 Отговор
  И некой свърши работа
 • 6 Касапина

  37 52 Отговор
  Да идват бежанците - те ще оправят нещата, поне няма да са толкова примирени...

 • 7 Ххх

  113 14 Отговор
  Един от малкото журналисти с достойнство и позиция по проблеми, за които други журналисти плътно са с затворили очите. Но и това в някакъв смисъл е логично. Няма как да си на хранилка при управляващите и да си с критично отворени очи към проблемите. А повечето журналисти с в това положение.
 • 8 Този коментар е премахнат от модератор

 • 9 Мартин Карбовски

  134 18 Отговор

  До коментар #1 от "Млад":

  Единственото решение е Революция и обесването на Бойко Борисов!!

  Коментиран от #15

 • 10 гост

  57 7 Отговор

  До коментар #3 от "хайл":

  Съгласен съм с теб, само се чудя с каква свобода са ни дарили, свобода от какво.На нас май ни трябва свобода от себе си да намерим.
 • 11 Дерибеев

  80 8 Отговор
  Какво да направят хората ? Нали два пъти събарят правителството и после какво стана? Нали се бунтевахме срещу Жан Виденов, нали блокирахме парламента и какво стана ? Какво да направят хората освен да бягат ?
 • 12 Пане

  97 3 Отговор
  С избори не става. Не са честни, меко казано.
 • 13 Cayce

  89 14 Отговор
  Дните на тази държава са преброени.
 • 14 Колефф

  95 11 Отговор
  Не се ли пролее кръв няма оправия! Вдигайте се овце....
 • 15 Реалист

  34 6 Отговор

  До коментар #9 от "Мартин Карбовски":

  И Нинова и Доган
 • 16 Трябва ни ново ДНК

  31 45 Отговор
  Откакто си заминаха османците и нацията взе да се изродява.
 • 17 цв. и цач

  61 7 Отговор
  Мизерийте в конститицията са предвидени отпреди 30години ,за тези който са я писали всичко което се случва в България е просто очакван резултат. ЗАЩО НЕ НАПРАВИМ КОПИ И ПЕЙСТ НА ГЕРМАНСКАТА КОНСТУЦИЯ,където пише ,че в салама трябва да слагаш месо,в шоколада мляко .

  Коментиран от #24

 • 18 Да да

  36 2 Отговор
  Може би вече са подготвени следващите, същата порода само с други имена.
 • 19 ЕМИГРАНТ

  93 17 Отговор
  Преди нова година си взех и родителите зад граница,продал съм всичко,което имах,в клоаката България,оставил съм си само дядовата къща на село,освен това,и второто и последно нещо което ме свързва с БГ,ми е и личната карта.Миналата година,лятото си бях отпуска,тооооолкова злоба,лицемерие,алчност,пошлост,ЧАЛГАРИЯ,ЦИЦИ,ТАТУИРОВКИ,материална гордост и лумпенизация,и още мнооого убавини....разединени и озлобени сме като народ,за това,НЕ ЩЕ СЕ ДОКАРАМЕ до гибел,а вече НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА Е НАЛИЦЕ,и въпреки всичко вътрешно си се моля,ДАНО БОГ ДА ОПАЗИ ГРАНИЦИТЕ ПОНЕ НА ХУБАВАТА НИ РОДИНА,понеже ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЯМА,поне за мен...

  Коментиран от #22

 • 20 Анонимен драскач

  23 8 Отговор
  Само анонимни драскачи, философи...
 • 21 Боки съм 😂😂😂

  20 3 Отговор

  До коментар #2 от "ЧЕРЕПА":

  Жив съм меря си пачките с ролетка на острова ми 😂😂😂не можете да ме намеритеее
 • 22 Този коментар е премахнат от модератор

 • 23 Емигриране към родината😂😂😂

  38 5 Отговор
  Няма пък ние напук с жената се връщаме😂😂😂😂ше си носим и бидончета с вода че нема у бегето😂😂😂😂и сме готови да купуваме бетона х 10 000 евро педята😂😂😂😂
 • 24 Химическо Поколение

  55 5 Отговор

  До коментар #17 от "цв. и цач":

  Защо трябва да гледаме германската конституция . Преди 30 години имаше законово спуснат от държавата , Български Държавен Стандарт , който нареждаше кой продукт от какво да се прави . Демократите умишлено го премахнаха , за да може необезпокоявано , цял свят да си изсипва хранителните , хормонални ,и ЕТ- отпадъци при нас . Съответно това завърта друга икономика , лекарствени препарати и лечение на болното население , и останалото доубират погребалните агенти.

  Коментиран от #39

 • 25 ВИЗИЯ БГ

  38 5 Отговор
  Гърците и бедните на запад са второ качество хора. Българите и руснаците са трето качество. Индийците са четвърто, африканците пето. Като ти свърши източването по клинична пътътека, у частна болница, айде у къщи да мреш. А държавната болница ще рискува да губи. Няма интелектуалци, които да обединятизвестни лица и народът, под 10 точки, за нова република. ТРЕТА РЕПУБЛИКА. ЕДНО: ПРЕЗИДЕНТСКА РИПУБЛИКА. ДВЕ: ПРОСТО И ЯСНО ГЛАСУВАНЕ, КАТО ФРЕНСКОТО. ТРИ: ПЕНСИЯТА НЕ МОЖЕ ДА Е ПОД 60% ОТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА. ЧЕТИРИ:МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА Е 35% ОТ БВП НА ЗАЕТ. ПЕТ:СОЦИАЛНАТА ПОМОЩ МИНИМУМ 40% ОТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА, ЗА ВСЕКИ БЕЗ РАБОТА. ШЕСТ: 30 ОБЩИНСИ БОЛНИИЦИ НА ИЗДРЪЖКА ОТ ОБЩИНИТЕ И АКЦИЗИТЕ. СЕДЕМ: ЗА ВСЕКИ 10 КМ ПЪТ, ДА ОТГОВАРЯ ЕДИН ЧОВЕК С НЕОБХОДИМАТА ТЕХНИКА С ИЗДРЪЖКА ЕДНА МИЛИОННА ОТ БВП. ОСЕМ: ВСИЧКИ ВОДОИЗТОЧНИЦИ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА 4 ОБЛАСТИ, ЗА ВСЯКА ОБЛАСТ ДА ОТГОВАРЯ КОНКРЕТЕН ЧОВЕК С АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ И ОТГОВОРНОСТ, ТАКА СЕ СПИРА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ТОПКАТА. ДЕВЕТ: ПРЕКИТЕ ДАНЪЦИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ОБЩИНИТЕ, СА ЗА ОБЩИНИТЕ. ДЕСЕТ: КМЕТОВЕТЕ ДА СЕ ИЗБИРАТ ВСЯКА ГОДИНА, БЕЗ ПРАВО НА ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН МАНДАТ, А РЕАЛНАТА ВЛАСТ ДА Е В РЪЦЕТЕ НА ОБЩИНСКОТО СЪБРАНИЕ.
 • 26 БОЙКО БУДАЛА

  42 11 Отговор
  ...ДА ИЗХВЪРЛИМ НА БОКЛУКА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ И НЕЙНИЯ ШЕФ И МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ... ...ОБЩА ПОЛИТИЧЕСКА СТАЧКА, ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, ТОТАЛЕН БОЙКОТ И ТОТАЛНО БЛОКИРАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА НА ГЕРБЕРОМАФИОТСКИТЕ ВЛАСТИ, ИНСТИТУЦИИ, СЛУЖБИ... ...ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИСКАНЕ - - НЕЗАБАВНА И БЕЗУСЛОВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ И НА НЕЙНИЯ ШЕФ И МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И ПОСТАВЕНИЯ ОТ НЕЯ ГЛАВЕН ГЕШЕФТАР... ...РАЗПУСКАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ФОРМИРАНЕ НА ПРЕХОДНО НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ... ...ОБЯВЯВАНЕ ЗА МАФИОТСКИ И ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА ВИС, СИК, ТИМ, МУЛТИГРУП И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ И НАСЛЕДИЛИТЕ ГИ И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ТЕХНИ ЧЛЕНОВЕ, СЪТРУДНИЦИ, НАЕМНИЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ И ЗАБРАНА ЗА ТЯХ ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА ИОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ И ЗАЕМАНЕТО НА КАКВИТО И ДА Е ПОСТОВЕ И РЪКОВОДНИ, КОНТРОЛНИ И ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ВЛАСТИ - - ЗАКОНОДАТЕЛНА, ИЗПЪЛНИТЕЛНА, СЪДЕБНА, МЕДИЙНА И ЗАБРАНА ЗА ТЯХ ЗА КАКВАТО И ДА БИЗНЕС ДЕЙНОСТ... ...КОНФИСКУВАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО И КАПИТАЛИ... ... И ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА СТРАНАТА... ...КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО И КАПИТАЛИТЕ НА МАФИОТСКАТА ХУНТА ГЕРБ И НАРОДЕН СЪД КАКТО ЗА ШЕФОВЕТЕ И ГАУЛАЙТЕРИТЕ НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ, ТАКА И ЗА ВСИЧКИ ШЕФОВЕ И ГАУЛАЙТЕРИ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ И МАФИОТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И ВСИЧКИ ВИНОВНИЦИ ЗА КРИМИНАЛНИЯ ТРИДЕСЕТ

  Коментиран от #47

 • 27 Този коментар е премахнат от модератор

 • 28 Претърпял българин

  7 3 Отговор
  Гошо е виновен.
 • 29 Byg

  14 35 Отговор
  Защо ревеш , постоянно реве тоа карбон.Това са нещата от живота , за оревахти орталъка , софия въздух , софия трафик , ами слезте от колите ще решите и двата проблема , ВиК холдинг 1 милиард , ама в тия пари са включени и ремонтите на тия грохнали водопреносни мрежи , как да стане без пари.Струма се изгражда , тоз неще ли, за частната евроком която я има 10 зрителя я не няма да си хабя времето , ревлю Ударила го е критическата , да си прави там лакърдийките за някои бедна циганка и толкоз , да не се впуска в неща които не разбира.
 • 30 ТУТУРУТКА

  17 14 Отговор
  Водата е пусната за Турция. ТУРЦИЯ, не го ли разбрахте, бойкова заповед за да има Ердоган вода срещу сушата
 • 31 антрашпиц

  28 2 Отговор
  Достигнах до извода,че на тоз народ свобода не му е нужна.Робството,лакейството,послушанието,и предателството да не забравя,са кодирани в нашето днк.
 • 32 така така

  27 6 Отговор
  Защото имаме премиер комбинация между пожарникар, полицай и разследващ журналист. ДРУГИЯТ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ е, че се е взел насериозно, повярвал е в себе си и работи като цар. Реална икономика и производство в държавата не е останало много. Ами трудно е да кажеш царят е гол, защото може да си спечелиш врагове. Това е, народа заслужава управниците си за съжаление.
 • 33 Българин

  6 37 Отговор
  Карбовски е руско мекере!

  Коментиран от #51

 • 34 ПЕНКО

  3 15 Отговор
  КОЙ КЬОРАВ СЕ САМОУКРАСЯВА С" БРАДЕ" /ПРСКУБАНО/- АКО НЕ Е ПАРВЕНЮ САМОВЛЮБЕНО / ПРОИЗВОДНО НА ИСТЕРИЧЕН ФАКУЛТЕТ / ????? ОБАЧЕ СИ ИМА "ТРИБУНА " -С ОТКРАДНАТИ ОТ НАС ПАРИ !!!!!!
 • 35 0123

  39 3 Отговор
  България усърдно върви към мъртвата точка. От една страна правителството не може да се справи с упавлението на държавата. От другата народа така се е самозаблудил в своята вглъбеност с опавданието -А бе аз ли ще я оправя тая държава-и в търкането на талоните се изчерпва цялата му енергия. За да има бунт са необходими 2 условия -критична ситуация и критична маса от хора.В Б-я критичната ситуация е перманентна ,но критичната маса хора я няма.Всеки се оправдава с-Защо да съм аз- и вечер под юргана до топлото дупе на жена си е най-курназ и започва-Аз тяхната мама-.
 • 36 чичо боки

  4 2 Отговор
  евалата брат !
 • 37 simo

  14 13 Отговор
  другаря карбовски до вчера лижеше т@шаците на всеки който е на власт а сега стана 'опозиция' мишок...
 • 38 Адолф

  22 5 Отговор
  Я вземи се поинтересувай колко пари се искат за да се роди едно Българско дете,през какъв ад преминават за да добавят още една страдаща душа на тази безкруполна държава....в КАКВА НИЩОЖНА ДИКТАТУРА ЖИВЕЕМ?Някога комунизмът даваше и опрощаваше,сега те одират и обезсмислят!
 • 39 цв и цач

  16 0 Отговор

  До коментар #24 от "Химическо Поколение":

  За бдс съм съгласен но има на какво да ни научат Германците, за намаляване на депутатите ,за намаляване субсидията за партийте и сметка за какво се харчат,за повече грижи към възрастните хора,по сериозно отношение към армията.... и други
 • 40 Пророк

  17 7 Отговор
  Бойко ще пукне в страшни мъки и агония,27.05 2025г. Богатството му ще се прахоса и унищожи ,но ще остане завинаги Боклук!Да честитим унижението и невежеството с което ни уби!!!! Дано никога не видиш покой боклук долен! Нищожество дано никога не видиш покой! Един дойде и създаде България,ти дойде и я унищожи...БОКЛУК!!!
 • 41 koki

  13 7 Отговор
  Браво МАРТО ,ГОЛЯМ както винаги .
 • 42 Реалист

  6 9 Отговор
  Карбовски, ти също си от стадото, прошляк. А и даже си от другата страна, пляскаш се с мъже, така че си двоен синдром, няма кво да се обясняваш, лицемер! Не ставаш!
 • 43 мухаха

  7 15 Отговор
  Стига се оправдавахте с Бойко Борисов НЕКАДЪРНИЦИ-който работи и е квалифициран печели и живее добре!!!
 • 44 Няма изход

  4 4 Отговор
  И какво да правим? Да гласуваме за милионерите от БСП ли? Те ще ни оправят и отпред и отзад. Точно като царят само дето ще е по-бързо.

  Коментиран от #46

 • 45 12345

  10 1 Отговор
  Най-грозният министерски съвет с най-грозните министри. Никаква представителност, просто някаква сбирщина от "компетентни". Най-много ме дразни Домислав Дончев, в началото ми беше приятен, но сега ми е супер противен с неговата физиономия на булдог. А Барни Ръбъл освен да му дам и на него един кокъл да си играе не виждам какво друго би свършил. Благодаря за вниманието!
 • 46 54321

  7 1 Отговор

  До коментар #44 от "Няма изход":

  Ще обидите някого като го наричате милионер, някои от тях са милярдери като Боко.
 • 47 цв. и цач

  8 1 Отговор

  До коментар #26 от "БОЙКО БУДАЛА":

  Големи думи ,но изборния кодекс не е променен ,НЕГРАМОТНИ ХОРА БЕЗ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И 2МИЛИОНА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ОПРЕДЕЛЯТ ВОТА

 • 48 мария

  2 4 Отговор
  Преди НГ ни се развали телевизора, мъжът ми г. Ако го нямаше мъжао занесе на поправка, след НГ се развали миялната, пак той се оправи, по логиката на Карбовски, аз ако не съм стадо трябва да си сменя мъжа. В една къша/държава/ винаги има неочаквани проблеми, важно е да има стабилен човек, който да ги решава
 • 49 Иванов

  4 2 Отговор
  Вижда се края на това правителство. Какво направиха всичко се вижда ,а какво не е направено тапърва престои.За жалост от тук нататък кой да дойде на власт вече е все тая .показно затвориха министър а къде са другите като Костов и сие?Трябваше от тях да почнат и все не могат да го вкарат там където му е мястото. Жалко ,че не взимаме пример от другите страни -как някой народи се вдигат всички на стачка и изцяло блокирват живота в страната а ние все си мълчим и се спотайваме и им слушаме милите думи на родните избраници как ни лъжат, а те когато дойдат изборите с мили усмивки и голями обещания ни залъгват а ние ,вярва ме ли вярваме, Нямаме водач който да ни поведе срещу тези крадци и олигарси които на наш гръб богатеят.Няма справедливост у нас само връзкари на всякъде има по етажите а простолюдието са едно нищо. Зада оцелееш ти трябва да имаш гръб от някой сиреч имаш връзка за нещо ще оцелееш и ще си добре иначе ставаш както всички други без дом , без пари , храна ровиш се по кофите спиш на вън и накрая умираш.ВСичко унас е да имаш връзки и да потърсиш работа - връзка , да ти направят справка -връзка ,да отидеш в КАТ за нещо си пак връзка .И това ми е било държава!!
 • 50 гумено патенце

  4 0 Отговор
  Имах някакви подозрения,ама сега като изчетох това,вече съм сигурен.Американците вече не го искат.И най вероятно,е заради "Балканския поток"...Ти какво мислиш по въпроса Гумено патенце...Дали имаме пари да купуваме,скъпия втечнения газ на американците.Реално това ще е един вид самоубийство,от наша страна..Твоя "приятел" Ам Гъл пак е в патриотичния гювеч.Егоизма е най ужасяващи признак на продадената душа.
 • 51 Опа

  1 0 Отговор

  До коментар #33 от "Българин":

  А ти, наистина ли си Българин? бе ахмак
 • 52 Опа

  3 0 Отговор
  Карбовски умно, хляб Пулев, Джошуа, дано повече хора да го асимилират
 • 53 Чичо Кольо.

  0 4 Отговор
  Вие господин Карбовски, когото гледам всяка седмица по btv. За кого предлагате да гласувам и ще го направя. Гласувам за ГЕРБ и живея в Кипър. Идвам си всяка година и виждам, че държавата върви напред и бързо( може и по бързо. Слави ли предлагаш или Мая може би Корнелия) Виж конкуренцията. Тия по не ги бива от Бойко.
 • 54 Последния софиянец

  4 0 Отговор
  Браво Карбовски. Уцели десетката.
 • 55 ЖАДЕН СОФИЯНЕЦ

  3 0 Отговор
  Г-н Карбовски браво, но българина е казал: ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.