Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 10:00 151 403 130

Осман Октай: Божков е държава в държавата, Гешев и Борисов да увеличат охраната си

  • осман октай-
  • васил божков

Божков не само ще оцелее. Не само ще проговори, но и ще публикува много неща

Осман Октай: Божков е държава в държавата, Гешев и Борисов да увеличат охраната си - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Васил Божков не е Цветан Василев. Божков, с милиардите зад гърба си и със структурите, с които разполага в цялата страна, не е лъжица за всяка посредствена уста, била в лицето на Главна прокуратура, или на министър-председателя. От днес и Гешев, и Бойко Борисов трябва многократно да си увеличат охраната. Божков не само ще проговори, но и ще публикува много неща. Той е държава в държавата. Тези хора са от едно котило - СИК", каза пред Liberta.bg Осман Октай, един от основателите на ДПС.

- Господин Октай, видяхме поредната разправа с един от най-богатите българи – Васил Божков. Теренно самоизяждане ли тече, или някой отвън поръчва разчистване на територията за настаняване на трансграничен криминален капитал? Какво се случва в държавата, според Вас?

- Всъщност, трябва да стигнем до генезиса - кой е Васил Божков? Това е човек от прехода, тръгнал от Магурата и стигнал до висините на най-богатия човек в страната, признат не само у нас, но и от международните финансови анализатори. Това, което е предмет на скандала, е тема, която започва от приемането на закона за хазартните игри преди 5 години. По модела на КТБ се създава една финансова пирамида и човекът, който винаги е бил в тези хазартни среди, става главно действащо лице при организирането на тази пирамида. Примерът с КТБ още се помни. Първият закон, който смениха НДСВ, когато дойдоха на власт - хора, като Валери Димитров, Герджиков, Каролев, бе законът за банките и за носенето на наказателна отговорност за необезпечени кредити от банкери и собственици на банки. Първото, което направиха депутатите от НДСВ, бе промяна на закона за носене на наказателна отговорност. Такава беше вменена в Наказателния кодекс, когато станахме част от Международния валутен фонд. С тази промяна вече хора като Цветан Василев и други правилни хора, при необезпечени кредити и изградени финансови пирамиди, не носят наказателна отговорност. Така, както не носеха наказателна отговорност хора, които източиха 13 банки по времето на Жан Виденов. След тази промяна започна изграждането на финансовата пирамида, наречена КТБ, където с подкрепата на същите герои - министър на финансите, МС и с определени закони и нормативни актове, всички държавни предприятия, организации, общини, внесоха парите си в КТБ. Когато тази банка стана най-мощната, а Цветан Василев най-награждавания и успешен бизнесмен на България, същите герои, по същия начин като днес, направиха погрома върху тази финансова институция с цел разграбване както на средствата, така и на активите. Начините се помнят. Казвам всичко това, за да направя паралел с днешната реалност. Събитията са идентични. Случва се едно и също. Пак същите хора влязоха в КТБ, намериха Лазов, който обиколи всички медии. Цветанов в Белград, уж го искат, но той не идва. Изоводът е: преди 5 години същите хора, които са градили КТБ, започват изграждането на пирамидата лотария. И уж случайно пропускат в закона за хазарта темата - как да се облага и какви средства да плаща лотарията. И тогава имаше медиен комфорт, мощна реклама, а когато банката фалира, започна рекламата на лотариите. И чак след 5 години някой разбира, че тук има нещо фалшиво. В един момент тези, които си мислят, че има милиарди капитали, намират начин отново да разграбят тази пирамида. Не случайно днес наблюдаваме влизане в музеи, плячкосване на картини... По един и същ начин с миналото. А тези, които са организирали законодателно и властово изграждането на тази пирамида, никъде ги няма в пъзела и не носят отговорност. Това е генезисът на случващото се днес.

- След това принудително „разселване“ на олигарси, ще последва ли нещо повече за Божков, след като се разбра, че няма да бъде екстрадиран, заради полученото убежище в ОАЕ?

- Самият факт, че Васил Божков беше много активен в медиите два дена и после изведнъж обяви, че няма да е на разположение на медиите известно време и ще даде изявления по-късно, е нееднозначна. Той е поискал политическо убежище в ОАЕ, а днес Гешев си приписва заслугата, че е бил арестуван. Естествено ,че когато някой поиска политическо убежище, докато изследват неговия статут, той е изолиран. Дали ще е в хотел, дали в ареста -различни неща са това. Човек, който разполага с милиарди, може да си осигури хотелски комфорт с целия си антураж и в Дубай, и в която и да е част на света. Такива хора обикновено винаги успяват да се откупят. С милиарди много лесно се става гост, в която и да е държава, в които и да е краища на планетата.

- Преди да Ви попитам защо точно сега стана тази гонитба, ще се позова на "теория на вероятностите". Дали битката е заради самите богатства на Божков, или за контрол над агитките на ФК "Левски", които както знаем добре, печелят избори? А тази маса не е за подценяване в следващата година?

- По-скоро първата част от това, което казвате. Не случайно направих сравнение с Цветан Василев. Когато се изгради една пирамида, героите, които са я направили, тръгват да превземат и парите, и контрола върху цялата структура и мрежи.В случая героите са едни и същи. А що се отнася до ФК "Левски" - при организирането на тази пирамидална схема, някой е помолил Васил Божков да поеме и финансира 30-те милиона задължения на отбора, за да не загуби лиценза, както стана с ЦСКА. Същите герои, които днес управляват държавата, стояха и зад ФК "Левски" при натрупването на тези задължения. Кои управляваха преди Божков отбора?! Спас Русев. Хора, около обкръжението на Бойко Борисов, и хора, около обкръжението на Делян Пеевски. Техни представители организираха всички дейности около клуба и когато те се отдръпнаха се оказа, че дължат около 30 милиона. А когато Спас Русев се оттегли, беше натоварен Божков чрез лотарията да покрие тези разходи. Затова около тази пирамида беше осигурено благоприятно законодателство. Божков покри 20 милиона от общо 30 милиона задължения. Какво виждаме сега? Единствено останали да получават пари са фирмите строили корупционно около стадион „Васил Левски“. И тези хора завеждат дела, за да си получат парите. Утре ще сложат синдик около собствеността на клуба, а после същите хора ще придобият активите на Божков и неговия човек, който е арестуван. В един момент ФК "Левски" и целият актив в лицето на агитките около него, което Вие казвате, ще стане притежание на сценаристите. Затова Борисов прие феновете и каза: „Вземете акциите на клуба“. Те ще изиграят този театър. Но Васил Божков не е Цветан Василев. От т.нар. преход останаха две мощни фигури - Младен Михалев - Маджо и Васил Божков. Около Маджо нищо не се е случило. Божков с милиардите зад гърба си и със структурите, с които разполага в страната, не е лъжица за всяка посредствена уста, дори в лицето на Главна прокуратура, или на министър-председателя. От днес, след всички тези събития /казах го и в друго интервю/, и Гешев, и Бойко Борисов трябва многократно да си увеличат охраната.

- Тоест, защото е различен и заради милиардите си Божков ще оцелее и надвие другите?

- Не само ще оцелее. Той отдавна изнесе огромна част от своите капитали от тази пирамидална структура навън. А що се отнася до картините му и до музея, там каквито и криминални действия да прилагат, нищо не може да направят. Не само защото са притежание на фондация „Тракия“, те са под защитата на Закона за световното културно наследство, регистрирани са там. До ден днешен Германия още плаща зулумите на Хитлер от времето на Втората световна война и още преследват както Германия, така и Русия за престъпленията по повод културните наследства в света.

- Само с това ли ще се задоволи Васил Божков, или ще се появи възможност да говори?

- Затова казах, че е различен играч. Не само ще проговори, но и ще публикува много неща. Не случайно Гешев повтори колко е мощна хазартната мафия и се направи на герой, че това няма да го спре и уплаши. Божков има много възможности за въздействие и разобличаване, защото тези хора са от едно котило – СИК.

- Възможно ли е чужди служби да го ситуират като защитен свидетел?

- Аз мисля ,че това е една от възможностите, но не вярвам по този начин да действа Божков, защото така ще рискува много. Не всичко около него е чисто. Ако не разполагаше с такъв огромен ресурс и възможности, чак тогава би действал така. Той е държава в държавата.

Източник: Liberta.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 348 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    481 19 Отговор
    Става интересно, ще има сюжет за криминален роман!

    Коментиран от #22, #118

  • 2 Да да да

    773 114 Отговор
    Ако Божков реши да ни отърве от Тиквата , ще направи едно добро за държавата @!!!!

    Коментиран от #9, #20, #28, #119, #128

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Истината

    522 102 Отговор
    В сравнение с Борисов, Божков е едно малко,малко преснъпниченце !

    Коментиран от #55

  • 5 Факт

    534 33 Отговор
    Нарочат ли те охрана няма да те спаси!

    Коментиран от #122

  • 6 Лошо лошо лошо

    434 64 Отговор

    До коментар #3 от "Оффф":

    Борисов е чучелото на Тръмо в БГ ! Но и имериканските служби не са всесилни ! Код червено за агент Буда !!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Оффф

    86 30 Отговор

    До коментар #6 от "Лошо лошо лошо":

    Мусааааааддддд.....Има разлика между желаното и възможното,определя се с диагнозата Шизофрения
  • 8 Ами то държава няма

    249 27 Отговор
    така, че Черепа е самата държава.
  • 9 Анонимен

    341 29 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    Сретен и Черепа да не вземе да се сбият сега кой да е първи

    Коментиран от #11, #27, #42

  • 10 Оффф

    144 23 Отговор
    Участват Мосад,ФБР,ЦРУ,Департамент за Държавна Сигурност.Супеееер Бокооооо......!!!!!!
    Институт за разследване и специални задачи“) е израелска разузнавателна агенция, обикновено се споменава като „Мосад“. Отговаря за разследваване, контратероризъм, и извършва секретни операции, включително и паравоенни дейности.

    Коментиран от #13

  • 11 Така се говори

    303 30 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Не са само те ! Ако знаете що хора е прецакал Тиквата и то по най гадния начин !
  • 12 Гост4

    153 26 Отговор
    АГЕНТ ОГНЯН, също има"гръб" за да се обажда на всякъде, значи някой го пази и това не е Господ, защото самият той признава, че не е религиозен! Кой пази гърба на АГЕНТ ОГНЯН?
  • 13 Така мисля

    208 30 Отговор

    До коментар #10 от "Оффф":

    Много заинтересовани от съсипията и унищожението на българите ! Затова пазят Тиквата , а ???

    Коментиран от #14

  • 14 Оффф

    258 17 Отговор

    До коментар #13 от "Така мисля":

    Никой не го интересуват българите.За събития от този мащаб те са прости мравки.Става дума за география и политика.Българите сами са си най-големия враг.
  • 15 Лекар БГ

    155 31 Отговор
    Дълбоко се съмнявам,че Черепа ще бъде върнат в България.Още повече се съмнявам,че ще проговори.Шишковците си имат охрани,едва ли нЕкой тези дни ще им посегне.
    ВБ не е нещо по-различно от останалите преходни и пост преходни бандюги.Крадци на едро.Има време,да видим първо,как ще завършат сагите с вече арестуваните и "разкостените".
  • 16 Смях

    203 24 Отговор
    Че защо да си увеличават охраната? Ние всички ще ги пазим! С голи гърди, ако се наложи. Най-отпред ще турим жените. Да разсейват врага, дето се вика...
  • 17 MObile

    227 41 Отговор
    И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия.
    Реши ли държавния апарат да те мачка , няма спасение.
  • 18 Real

    406 34 Отговор
    Отдавна знаех че Осман Октай е един от най УМНИТЕ и точни хора в тази ДЪРЖАВА ! Браво поздравявам го независимо че съм Българин !!!

    Коментиран от #51

  • 19 Николай Дракополов

    41 205 Отговор
    ЕК фес държавата е САМО на Бойко Борисов !! А Васил Божков е пионка . А ти много приказваш , по-скоро ти вземи охрана
  • 20 Много си заблуден

    101 191 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    Аз пък искам тиквата да ни отърве от черепа:-) щот черепа е по лош о от тиквата, седи и си кротува и прибира заплатите на Българина под формата на талончета, е ако тва ти харесва значи си по проЗ и от тиквата:-)

    Коментиран от #33, #76, #129

  • 21 Умно село

    165 14 Отговор
    Чудя се на едно защо ни пускат серияли по медиите, като всеки ден българският сериял е безкраен.
    "Всяка държава има мафия, при нас мафията си има държава."
    Това като вълка и козината.
    Жалко, че тая държава никага не е случила на нормален държавник!
    Политически Чичолинки, Калинки, Бушони колкото щеш.
    И приберете от Атина возилото на Божков, ще "раждяса" )))
  • 22 Бай Благой

    152 15 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    То в България има сюжет за няколко книги по-дълги и по-тъжни от "Властелина на пръстена"!
  • 23 ДДРОнег

    176 21 Отговор
    Цитат от сттията - "Вcъщнocт, трябвa дa cтигнeм дo гeнeзиca - кoй e Вacил Бoжкoв? Тoвa e чoвeк oт прeхoдa, тръгнaл oт Мaгурaтa и cтигнaл дo виcинитe нa нaй-бoгaтия чoвeк в cтрaнaтa, признaт нe caмo у нac, нo и oт мeждунaрoднитe финaнcoви aнaлизaтoри."

    Дрън-дрън !!!
    Я направете същото с тиквоча и останалите първенци и ще откриете също толкова стряскащи ФАКТИ, ама не смеете !!!
  • 24 шоу

    171 15 Отговор
    Шоуто започва ! Настанете се удобно с чипс и бира .
  • 25 бисмарк

    169 24 Отговор
    ако ще и с танк да се движи тиквата - решат ли да му пръснат мозъка няма спасение и криене
  • 26 СПЕЦНАЗ

    66 13 Отговор

    До коментар #3 от "Оффф":

    Да го духа тромпета. Слуга на Ротшийлд
  • 27 СПЕЦНАЗ

    77 10 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Сретко отдавна е получил каквото трябва.... Иначе не би му пукало да освитка и Макрон примерно
  • 28 Младен Михалев

    78 49 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    Ти пък кой си? Я ела до офиса да те видя? Бойко Борисов аз го пазя!! Докато не разграбя България той ще е премиер.

    Коментиран от #29, #106

  • 29 Да да да

    96 9 Отговор

    До коментар #28 от "Младен Михалев":

    Я ходи се ши.ай при Маргина и другите останали живи отрепки от сик !!
  • 30 Независим

    162 6 Отговор
    Колкото и да го хулим имал е мозък,а че му е позволено това да стане,явно всички над него са били мнго корумпирани и първо от тях ърябва да се търси отговорност,ама надали!!!
  • 31 Byg

    41 64 Отговор
    На тоя прогнозите са по неточни от платените социолози. Нищо не познал от 10 години насам , канят го за да му сложат думи в мусурата , празнодумец и платено плямпало.
  • 32 месара

    41 64 Отговор
    божков не е безсмъртен, ше му пратим един "турист"!

    Коментиран от #46

  • 33 анонимен

    108 10 Отговор

    До коментар #20 от "Много си заблуден":

    Не се притеснявай.Сега тиквата ще им ги прибира чрез тотото.Комарджийството е болест.Тези които си дават заплатите за билети не ги интересува дали си дават парите на Божков или Тиквата.Тях ги интересува да изкарат 2-5-10 и т.н. лева.Да станеш милионер от такива билети е равнозначно да си купиш фабрика на 08/09/1944,и да се надяваш да станеш милионер.
  • 34 виктор

    137 42 Отговор
    Дано черепа претрепе тези две утрепки Тиквата и плешивия му копой -Кешев,защото тия двамката са изключително вредни и опасни за България

    Коментиран от #82

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 неще да жалим който и да е

    90 11 Отговор
    А ние нещеме да плащаме за повече охрана. Да си се оправят по между им.
  • 37 Бико

    65 34 Отговор
    Бошков не само е градил хазартни фирми,но е прал пари/недекларирани/,подкупвал е държавни служители,заплашвал е,поръчвал е убийства, а изнасилванията са от леките му престъпления. И какво ще се крие като мишок сега от свои и от чужди,но не в резиденцията на бай Тошо.
  • 38 селянин

    47 16 Отговор
    Абе тоя да не бега пред ветъра! Как да разбирам това че казва кой е и кой не е лъжица за устата на поркуратурата и държавата да не му е припарило на Доганя?
  • 39 ТТТТ

    64 32 Отговор
    А бе Бойко ще звънне на Тръмп и до 48 часа Божков е в България, интересно с какво ще го изтъргува !?!?!?! Балкански Поток

    Коментиран от #41, #49, #83

  • 40 Любопитко

    46 16 Отговор
    Кога ще е първият епизод на хитовата кримка " Сладък дрон " по сценарий на фащ да цункат от въздуха по краварски лимузини на любими наши БГ герои и да хвърчат зелки гойна и лай*ня да дават фира ?
  • 41 селски полиглот

    51 9 Отговор

    До коментар #39 от "ТТТТ":

    То със звъненето добре , но как ще се опраи с поръчката , бай Дончо банкянски не знай.
  • 42 Не по скоро

    29 6 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    ще станат приятели защото врагът им е един и същ
  • 43 ОТКАЧАЛНИК

    92 11 Отговор
    ДАНО ТАКА ДА СТАНЕ ДА ПРОГОВОРИ ДА ГО ВИДИТЕ ТИКВАТА КАКВИ СВИРКИ ЩЕ ЗА СВИРИ
  • 44 Тогава това означава

    86 7 Отговор
    че Черепа е държавата и се бори срещу мафията
  • 45 БАРС

    60 8 Отговор
    ЛОШО СЕДЛАРОВ МНОГО ЛОШО
  • 46 Емил

    27 11 Отговор

    До коментар #32 от "месара":

    да не си заминеш преди него! Оглеждай се като се прибираш ...
  • 47 Nona

    118 6 Отговор
    Тези приказки ги знаят и децата стига да са си купували по един вестник седмично. Болезнената истина е, че живеем в частна държава и ни третират като крепостни селяни. Тук демокрацията е измислено понятие. Обществото е смазано тотално. Хората се държат на каишка с ниски заплати и без права. Единственото спасение е чужбина.
  • 48 Гост...наблюдател

    73 39 Отговор
    Защо ли всички престъпници са комуняги.....?

    Коментиран от #57

  • 49 Незнаещ

    14 13 Отговор

    До коментар #39 от "ТТТТ":

    Пореден наивник!
  • 50 анонимин

    23 23 Отговор
    Ефендито дава грешни съвети,да си подават оставките
  • 51 ТОЧКАТА

    94 9 Отговор

    До коментар #18 от "Real":

    ОСМАН Октай също е БЪЛГАРИН!!!!БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН!!!,ИМА И НОСИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ!!!!!Това че е мюсулманин,не е в тази НАЦИОНАЛНА!!!плоскост.....
  • 52 ко каза

    43 12 Отговор
    Вземайте си касовите бележки Българи, родината има нужда от средства да се бори с каалта лепкава мръсна
  • 53 Андрешко

    70 16 Отговор
    Всички са в блатото и кочината на доизживяване и задушаване ... След години тази територия ще е парцелирана частна собственост само за внуците на Тиквоча и приближените Му ...друго население няма да има
  • 54 ????

    23 15 Отговор
    Турците поне се радват на бай тошо, за кеча, шо света са. Трябваше след 1989 и бг в кеча, на занаат, но от бофичкания за кокала ги забравихте и сега умират семействата им с 460 лева. Всички сте грешни от 30 г., те с хазарт от 1989 в една стая ни казваха.. Мохамедани са залагали по 10 х. Лв на вечер и днес имат бензиностанции, строят жилища, изкушуват на бг жилища и сие. Виновни няма, защото навсякъде са назначени техни хора от бкп дс бсп герб дпс и защо не се прегърнат и се разберат. Човек може и с 2 лева, 7 дни на фасул, 7 дни на меща, 7 дни на картоди и 7 дни на плодове и кисело мляко с много хляб. Живи и здрави. Къде падне огъня там гори. И да искаш, няма кой от малцинствата, бг е продажен, прости им боже
  • 55 Алфа Ромео

    39 3 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Абе не е сигурно, едва ли си по наясно от Октай за тези неща...
  • 56 ГОТВАЧА ОТ КУФНЯТА

    65 11 Отговор
    БОЙКО БОКЛУКА ГО ПАЗЯТ ОТ ЦРУ И ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ЛИЧНО МУСТАФА МУ ПРАТИЛА ТЮЛЕНИ. ЩОМ СРЕТАН НЕ ГО Е УБИЛ ДОСЕГА.
  • 57 Е, как защо?

    23 4 Отговор

    До коментар #48 от "Гост...наблюдател":

    Ами защото само такива сте останали в Бг
  • 58 Цако

    31 7 Отговор
    Що им отваряш очите бе.
  • 59 Да бе да

    33 60 Отговор
    Васил Божков ще си харчи парите навън и ще мълчи като насран, защото набързо ще го надупчат като мишена на стрелбище!!! Толкова е силен Божков, че не просто побегна, ами направо литна от страх и избяга от БГ, за да не яде шамари
  • 60 Питанка

    83 10 Отговор
    И не ви ли прави впечатление медийната мътилка,дето вдигнаха в последните дни-Божков,Калотина,СРС-та за Радев,Менда с изказването й за импийчмънт(а за внесените от нея промени в Закона за БНБ м/у другото набързо),случайно ли и случайно ли точно когато народа се възмущава и тресе по тия събития така набързо и СКОРОТЕЧНО без ДЕБАТИ тихомълком нашите 240хрантутника си гласуваха променения от Менда закон и влизаме в чакалнята на еврото без ФИКС(както в стари времена НДСВ-промяна на Наказателния Кодекс при влизане в Международен Валутен Фонд,Финансовите пирамиди Не носят наказателна отговорност при необезпечени кредити)???!!!И защо толкова бързат,в мътилката никой да не се усети за еврочакалнята?!Та дори Бойко сам си каза-не не достигат 60млрда при смяната(обезпечение няма,ама Европа ще помага),т.е.сещай се..нещо да ви светва..НЕ НОСЯТ наказателна отговорност и както знаете”най-добра риба в мътни води се лови”,та..няма писмено да си продължа извода,сетете се,та...и да публикуват коментара,не да го изтрият..та тези събития и тяхната едновременност и скоро течност на какво ви навеждат,драги ми БЪЛГАРИ-гласоподаватели и данъкоплатци?!Какво ни чака?!

    Коментиран от #88

  • 61 Агент

    12 18 Отговор
    Огнян пак е прекалил с чая
  • 62 Айдеееее

    46 7 Отговор
    Ха, стига де. Че те и сега ходят с взвод охрана. Само мисирките които ги следват са толкова че сериозно ще затруднят Божков. Макар че Божков я не е решил я не светил маслото на тия боклуци.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Hgcu

    41 5 Отговор
    И да си пишете файда Божков няма да му направят нищо само се говори нали ако си отвори устата на по високо ниво и те са е кюпа и тоя гешев с неговите акция аз съм за детектора на лъжата ако Божков сам е крал
  • 66 иван

    44 9 Отговор
    от тъй наречения преход има още един оцелял - казват му БУДА
  • 67 Старото

    43 8 Отговор
    Османе, знаеш ли коя е основната грешка на българските турци? Грешката им е, че не ви избраха теб и главния редактор на вестника за ръководство на ДПС
  • 68 За Шматките

    26 57 Отговор
    Спокойно русофилски педерунгели!
    Поемете малко генетичвн материал и не се превъзбуждайте много!?
    И Божков ще изяде дървото като всички престъпници и дерибеи, внедрени от КГБ в България, да лъжат, изнудват, убиват и експлоатират народа ни!
    Този път е ясно, че попаднаха на Правилния човек!
    Човек с хъс и топки, който може да ги сложи на мястото им!
    А троловете веднага започнаха да изпълзяват!
  • 69 Дими Иванов

    42 10 Отговор
    Има няколко съществени въпроса .1)На ясно ли е Божков със сценария и повтаряемостта на пиеската. 2)Има ли необходимият интелектуален потенциал, не само да се противопостави , а да злепостави сценаристите. И каква част от имуществото и авоарите си тук може да пожертва. А колкото до Павлик Морозов Гешев, не знам дали съзнава на какво хоро се е закачил, защото гамбита има задължителна жертва , структурно и по презумпция.
  • 70 батко Намък

    31 8 Отговор
    Oткогато го нема Бошков нещо не виждам да се търка билет,кво стана бе?
  • 71 ПЕНКО

    25 10 Отговор
    НЕ СИ УВЕЛИЧАВАШ ОХРАНАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИ , А ОСИГУРЯВАШ ПАРИ ЗА НАЕМНИ УБИЙЦИ , КОИТО ЩЕ УНИЩОЖАТ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВРАГА И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С НЕГО- И ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА / НО САМО ЗА "СВЪРШЕНАТА РАБОТА"/!!!
  • 72 Kолю куция

    39 7 Отговор
    НИЩО СЪЩЕСТВЕНО И ВАЖНО казва.вече свикнахме 30 години стани -да седна....народа пак ще го лапа докато мафиотите се налудуват.
  • 73 ПЕНКО

    10 16 Отговор
    ТОЗИ Е СЪРАТНИК НА- " АНАЛ ЛЮБВИ" - А ПОСЛЕДНИЯ ХОДЕШЕ В ТУРЦИЯ - ЗА ДА ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!
  • 74 чин

    13 15 Отговор
    В действителност БГ е османски вилает и чинно си дава лептата за поддръжка на османската държава ИДИЛ или за главорезите убиващи сирийци ит.н. От това кой ще надделее Божков или Гешев, ще разберем над кого е чадъра на падишаха.
  • 75 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    33 10 Отговор
    най вече за бойко и делата му с мафията и колко от тях лично той ги е думнал и заграбил бизнесат им.най вече с карамански и бай миле лично той ги е отстранил
  • 76 чичо Пей

    41 4 Отговор

    До коментар #20 от "Много си заблуден":

    Българинът е прост човек.Малка заплата но купува талони.Блещи очи точи лиги и търка очаквайки надеждата.Новите Андрешковци.
  • 77 Освободете властта в БГ. Махайте се...

    45 13 Отговор
    ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, Атака, ВОЛЯ, ОП напуснете властта. Тези партии без връщане властта. България на Българите и народът на България, без значение на етносът им. Тези партии вън от властта с еднопосочен билет. Ние БЪЛГАРИТЕ ВИ прощаваме, но вън от Властта СЕГА и ЗАВИНАГИ. Всички да протестираме, като баба СТОЙНА, велика БЪЛГАРКА. ДА СПРЕМ НАМЕСАТА НА САЩ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ.
  • 78 О хо хо

    17 28 Отговор
    Божков ще бъде ликвидиран скоро, защото парите му НЕ СА НЕГОВИ, а на тия по- горе от тего и те водят на ИЗТОК ОТ РАЯ.

    Коментиран от #84

  • 79 Браво, г-н Октай

    27 6 Отговор
    Умен човек! Дано да има кой да го чуе!
  • 80 9мм

    30 6 Отговор
    г-н Радев, вие като главнокомандващ остатъка от българската армия , и ние които сме били войници .............................................................?????????
  • 81 dif ot cc

    30 11 Отговор
    смърт на герб!!!!!!!!#
  • 82 Макрон

    25 12 Отговор

    До коментар #34 от "виктор":

    Публикувано във факти.бг: Дано черепа претрепе тези две утрепки Тиквата и плешивия му копой -Кешев,защото тия двамката са изключително вредни и опасни за България
  • 83 Макрон

    17 17 Отговор

    До коментар #39 от "ТТТТ":

    Тиквата и Кешев ги пазят морските пехотинци на САЩ
  • 84 една жена

    8 3 Отговор

    До коментар #78 от "О хо хо":

    големи глупости говориш
  • 85 една жена

    23 10 Отговор
    Васил Божков е интелигентен човек,той си е направил сметката!Политиците да не лаят,защото няма никога да го екстрадират,с тези огромни ,милиарди пари никога,абсолютно нищо няма даго докарат в Бг!ПАРИТЕ СА ВЛАСТ!
  • 86 Лея

    8 22 Отговор
    Тоя па охлюв откъде изпълзя?Как пък имат очи още да се явяват пред хората тия стари, девалвирали , лицемерни дърти далавераджии, самите те с най-голяма вина за живота, който живеем от 30 години насам !?Те се изредиха цял полк подобни гьон-сурати като тоя напоследък по сайтове и телевизии... Тези, които им дават трибуна, за да говорят всякакви тъпотии и да провокират хората, имат някакви нечистоплътни цели!Да го ду...ат!
  • 87 Б. Б. За

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Оффф":

    Защо не казва за Доган паша,
  • 88 БезНИК

    1 4 Отговор

    До коментар #60 от "Питанка":

    Глупав си, да не кажа прост.
  • 89 ПАЦА гледачката

    17 5 Отговор
    Еми Бойко се насира на сън. На памперс е. Физиологическа нужда!!!
  • 90 саса

    27 4 Отговор
    Дано ,Божков ликвидира тиквата и свитата мув противен случай мръсната тиква ще убие всички българи
  • 91 явертъ

    7 1 Отговор
    Ей сега, ако не сте ходили на цирк.
    Мечка на колело ще ви се види като комшийката да простира. Човек, разполафащ с държавния бюджет. Да го погнеш
    ....

    Лелеее
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ЦРУ

    15 5 Отговор
    Най-силната мафия …..е по-слаба от най - слабата държава !...…...ФАКТ ...НЕОСПОРИМ !
  • 94 ЦРУ

    18 4 Отговор
    АКО някой е забравил какво се случи !!!! САЩ привикват в САЩ - Цацаров ...Гешев ...и шефа на ДАНС . Дават им събрани материали за Черепа и др. държи под око Черепа и часният самолет. В СФ . Черепа ходеше с охрана - 2 джипа БМВ с по 5 човека + 3 човека в колата .когато я кара . . Ако го бяха арестували тука . можеше да има престрелка. А щом слезе в ОАЕ ….ЦРУ го " ТРЪШНА и закопча "...…..МАЧА е - ВБ с-у ЦРУ ……..затова ББ целуваше ХЕРО М. …...ВБ пречи на САЩ за плановете им в БГ......защото КОРУМПИРА политици и партий ……...и гравитира до Раша .
  • 95 Евнух

    11 4 Отговор
    Всичко е една игра на хора чийто имена не са попадали в пресата дори за миг... Те са победителите от всички схеми те ядът жив целия Български народ след 1946г. До днес!!! Всички за който четете днес са просто едни плювалници сложени там да бъдат плюти от гоя докато някой дру реално изяжса савата гоя и рая.
  • 96 Аман от червени боклуци

    11 12 Отговор
    Когато бай Тошо беше чучело на ссср в България не ревахте.
  • 97 Бай Иван

    16 3 Отговор
    Как така изведнъж Божков стана престъпник?! Кой има интерес от това?

    Коментиран от #120

  • 98 Кой

    8 6 Отговор
    Господин Октай винаги говори за сценарий на прехода,за кукловоди и пр..Като е толкова информиран, защо не ги назове по имена?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 соросоидни кърлежи

    14 3 Отговор
    Неграмотни,нагли, прочели само една книга и тя е устав на бкп, сега управляват България и с помоща на ИЗРОДИ ни вкараха в НАТО ,след това с тяхната подкрепа ни ограбиха..А мислехме че Европа и САЩ гарант поне срещу убийци и бандити,но уви..

    Коментиран от #109

  • 101 Пиночет

    1 11 Отговор
    Що за име, да го кръстят на Октаново число, че и с много нисък клас Осми!!!
    Осман, оти е учил до Осми клас!!!!
    Да си види, циганоидната партия с мародерствата, кражбите и лъжите, да почете повече история, да научи как са станали Турци, Българските Предатели, преди векове, пък тогава, ако има чест и доблест да става ПУТлитик!!!
    От неграмотност, тотална страдаме!!!
  • 102 Никой

    9 0 Отговор
    Знам ги и двамата от преди 27 28 години и мога доста неща да разкажа но имам внуци.
  • 103 Активист на БКП

    6 2 Отговор
    Божков СПАСИТЕЛЯТ !!!
  • 104 Веселин

    10 4 Отговор
    Бойко е никой, като падне от власт и му се снеме охраната от НСО, ще се крие като малко кученце в къщичката на село Банкя.
  • 105 Димитър

    4 2 Отговор
    Какво става българи и ходите да гласувате това са хора на държавата ходите да пазарувате и всичко по малко се вдига това не са случайни хора държавата знае всичко
  • 106 Някой си

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Младен Михалев":

    Духай подлого и твоя Бойко също да го лигави....
  • 107 Тони Минев

    8 2 Отговор
    Освен Божков има и други милионери крадци-само 300 милиона е откраднал кметът на Карлово от СДС- Емил Кабаиванов,обаче не го пипат ,защото е играч-играе на национално ниво с ГЕРБ, а на местно- с комунистите.
  • 108 Тони Минев

    10 1 Отговор
    Освен Божков има и други милионери крадци-само 300 милиона е откраднал кметът на Карлово от СДС- Емил Кабаиванов,обаче не го пипат ,защото е играч-играе на национално ниво с ГЕРБ, а на местно- с комунистите.
  • 109 Никой

    5 0 Отговор

    До коментар #100 от "соросоидни кърлежи":

    Ти съвсем ги омеша, сега не знам кого да мразя. На мен ми се струва, че тия сегашните не са чели устава на БКП навремето, а съвсем други книжки. Като тези за недосегаемите през 1920-30г в САЩ и Сицилия.
  • 110 Стефан Стефанов

    12 1 Отговор
    Божков има 3 милиарда, а някои кметове имат от заплати само няколко стотици милиони- Николай Бекиров ,Емил Кабаиванов-Герб предприемачи от Пловдив са за затвора.Карлово е пералня на крадени пари от еврофондове.
  • 111 Опаа

    14 3 Отговор
    На някои хора дълго време ще са им пълни гащите!И има за какво!Божков си е тарикат и няма да забрави тая излагация!

    Коментиран от #123

  • 112 Никой

    13 3 Отговор
    30 години как си отиде бай Тошо и става все по лошо и лошо
  • 113 Никой

    3 2 Отговор
    Присъствал съм на няколко "покупки" на Черепа и досега продавача го няма
  • 114 Никой

    2 2 Отговор
    В Москва има един човек който даде първите пари мога да кача и снимки
  • 115 минаващ

    6 0 Отговор
    А нещо за пандиз така, за убийство на пътя или за национално предателство?
  • 116 Тони Минев

    8 1 Отговор
    ГЕРБ предприемачи крадат всички пари от еврофондовете.Основни фигури-Николай Петков, Емил Кабаиванов,Кольо Бекиров.
  • 117 Никой

    4 3 Отговор
    Някой да ми каже как. мога да кача тук снимки
  • 118 дедо Ташунко

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    Октай мнго издигна в зенита Василчо Божков.Той е просто един мафиот,зад чийто гръб са бившите структури на ДС комунисти.Божков трябва да се страхува,веднъж от съда и най вече от " гущера",чиято опашка е той!
  • 119 ТРАКТОР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    Ама и от тебе, комунистче да ни отърве - за една по-чиста среда
  • 120 Георги!

    5 3 Отговор

    До коментар #97 от "Бай Иван":

    Интерес има държавата Божков да бъде разследван.Дядо ми ме съветваше с държавата комар да не играя,защото винаги ще бъда губещ.Е ,Божков заигра голям комар с държавата,сега бяга от правосъдие,защито е осран до ушите,и не само той.Може и случка да му се случи с бай Тошовия чадър и съчма с рецин,изпитана марка с Георги Марков!
  • 121 Селянин

    8 0 Отговор
    Държавата се разпада тотално.
  • 122 Rty

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Справка ахмед доган...жив и здрав
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 3333

    8 1 Отговор
    Винаги точен. Според мен Осман Октай е най добрия политически анализатор в държавата.
  • 125 4i3i

    0 0 Отговор
    rasbira4i breiiiiiiiiiiiii bojeeeeeeeeee
  • 126 ПАТРИОТА

    2 0 Отговор
    Абе не зная,ама по скоро турчина Октай да се попокрие след тези медийни изяви,щото виж кво стана със тия момчета дето писаха книжки за СИК...! бате Бойко ш го пазят..яж ква песен му пя Веселин Маринов,Гешов с тоя каскет..се прегрупира на "човек от народа"..Ш гледаме,ш видиме..то май сериала "под прикритие" и "Завинаги"..ряпа да ядът..Новините са си цяло спиращо дъха криминале..аме!
  • 127 Бай Славо

    1 0 Отговор
    Да живее ЦЕНКО ЧОКОВ
  • 128 Не не

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да да да":

    Първо ще почве от кауна
  • 129 Орентиран

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Много си заблуден":

    Запоена се от кауна
  • 130 Гост

    1 0 Отговор
    Питам господин Октай и всички знайни и незнайни “звезди” , които никога ама никога не са се виждали или са познавали Божков , а и дори не знаят къде се е намирала Магурата но са вещи по тази тема и говорят и пишат глупости.Божков не е тръгнал от Магурата, а много преди това.